Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Restart

Napl√≥Mivel esik az es√Ķ, ez√©rt √≠rok n√©h√°ny gondolatnyit. M√°r csak az√©rt is, mert az NBH hi√°nyolta √©s nem akarj√°k √©rteni, amit eddig sem voltak k√©pesek felfogni. K√©rdezz√©tek F√∂ldesit, vagy Galambost! √Črdekes, most halt meg Columbo (Galambos=Columbus) is (Peter Falk, a Falk Miksa rokonja, akinek az utc√°j√°ban a b√Ľntany√°tok m√©g sz√©kel. Juttass√°tok eszembe, hogy ezt az utc√°t is t kell majdan nevezni! Nem hiszitek el, de ma √ļjra nem hittem a szememnek. Az aut√≥s koccan√°sb√≥l kifoly√≥lag, amely √©ppen a h√≥dmez√Ķv√°s√°rhelyi el√Ķad√°s el√Ķtt a c√©lt√≥l p√°r m√©terre k√∂vetkezett be ma vettem √°t egy √©rtes√≠t√©st, hogy a m√°sik (v√©tkes) felet kihallgatj√°k √©s h√≠vnak a helyi kapt√°rba. Nem fogj√°tok elhinni, de L√°z√°r u. 6-8 sz√°m alatt gubbbbasztanak a fakkkab√°tok! L√°z√°r utca, L√°z√°r falv√°n? Any√°tok hogy van a v√©letlenekkel? Ahogy ap√°tok hagyta? T√©nyleg, most t√Ľnik csak fel, hogy L√°z√°r el√©gg√© bedugult √≠gy a v√©g√©re, pedig az √°l-Piny√≥nak nyomja m√°r nagyon a b√©l√ľgy a gyomr√°t √©s el kellene m√°r engedni szeg√©ny fl√≥t√°st, had nyugodjon b√©k√°ban. Most √ļgy is al√°tok van verve, mert ahogy √©rtes√ľltem r√≥la, a fidesz berkeken bel√ľl is k√©nytelenek felfogni, hogy tudj√°k r√≥latok, hogy zsidajok vagytok √©s illegitim m√≥din a magyar √°llamis√°got neglig√°lj√°tok folyamatosan. Ha j√≥l √©rtes√ľltem r√≥la, akkor m√©g K√∂v√©r is lesov√°nyodott egy pillanatra ett√Ķl:
Link
De ha ez volt az a pillanat, hogy r√°j√∂jjetek arra, hogy „Nem oda Buda!” akkor tal√°n ideje lesz felfogni, hogy t√©nyleg nem akar veletek viccelni m√°r senki. Amint elb√ļcs√ļztunk az EU-t√≥l, el√Ķ lehet k√©sz√≠teni a kem√©nyebb menetet. Az eddigi pr√≥b√°lkoz√°sok ugyan nem j√∂ttek be egyik f√©lnek sem, de ez egy olyan j√°t√©k, ahol a felek k√∂z√ľl az a nyer√Ķ, amelyik nem f√©l. K√∂v√©r itt Szigetszentmikl√≥son k√©z alatt van. Galambos meg sz√©pen vallani fog arr√≥l is, amir√Ķl nem szeretne! Ez m√°r √≠gy van. Lehet a k√∂ztudatba csemp√©szni m√°r most a Lapid-kapcsolatot, mert a F√∂ldesi-Szab√≥ –f√©le vonulat is sz√©p mossados t√∂rt√©net, de m√©g nem kerek. Balajti, rem√©lem a te sz√©ked alatt m√©g nincs kis ur√°n? Az√©rt n√©zesd meg, nehogy egy fesztiv√°li budiban v√©gezd te is, mint ahogy az mostan√°ban el√Ķ szokott fordulni az idegensz√≠v√Ľ √∂ngyilkosjel√∂ltekn√©l! Nem szeretn√©m, ha ideje kor√°n kipurcann√°l, mert m√©g besz√©lni szeretn√©k veled. Jan√≥ fog vallatni, √ļgy is j√∂ssz neki m√°r k√©t teljes k√∂r√Ľ g√©pkocsi reparat√ļr√°val! No, de f√©lre√©rtve a viccet, √∂r√ľlj√ľnk most k√∂z√∂sen!
Kaptam egy remek elemz√©st a k√≠nai –zsid√≥ tal√°lkoz√≥r√≥l. Ime!
A fot√≥kon √©s azokon l√©v√Ķ emberek arc√°n sok minden t√ľkr√∂z√Ķdik, ha n√©z√ľnk r√©gi fot√≥kat, mes√©lnek a kifejez√©sek. A r√©gi csal√°di fot√≥albumok k√©pei, ahol a nagysz√ľleink, d√©dsz√ľleink vannak, sokkal t√∂bbet mes√©lnek, mint a mi mostani k√©peink. Azok a szemek √©s arcok tart√°st t√ľkr√∂znek, egyenes a tekintet√ľk. A mi mostani k√©peink elmos√≥dottak, kifejez√©stelenek, jellemtelen arcok, mik√∂zben az √Ķ lelk√ľk, a tart√°suk a szem√ľkbe az arcukra van √≠rva a k√©peken. A mi f√©nyk√©peinkb√Ķl ez hi√°nyzik. A r√©gi k√©peken egy√©nis√©geket l√°tunk. Egy kerti vagy mez√Ķn k√©sz√≠tett k√©fot√≥n az embereken l√°tszik a szer√©nys√©g, az √∂r√∂m, a tekint√©ly! Ahogy a nagy csal√°di albumok k√©pei is mes√©lnek. Ha megn√©zz√ľk a most r√≥lunk k√©sz√ľlt k√©peket, zavar, figyelmetlens√©g t√ľkr√∂z√Ķdik, nem l√°tszik az √Ķszintes√©g, hogy magunkkal is √Ķszint√©nk lenn√©nk, nem l√°tszik az er√Ķ √©s tart√°s, semmitmond√≥ak a k√©pek. Csak arcok, testek, ahol a l√©lek, az egy√©nis√©g nem t√ľkr√∂z√Ķdik.

Nem ismerem a k√≠nai √°ll√°spontot, csak merem rem√©lni, √©s nagyon b√≠zok benne, hogy az ami, a jelek erre is mutatnak. Ehhez pr√≥b√°ltam √ļgy n√©zni -elfogulatlanul- a csatolt k√©peket, hogy kider√≠tsem vajon mit mes√©lnek? Mert ha a h√≠rek is keveset mondanak, legal√°bb ebb√Ķl sz√Ľrjek le valamit :)

Az els√Ķ k√©pen Orb√°n √©s a k√≠nai minisztereln√∂k. Ez egy besz√©des k√©p.

Ha csak Orb√°n Viktor arc√°ra koncentr√°lunk (√©s nem n√©zz√ľk mellette az el√©gedett mosolyt), akkor azt √°rulja el, hogy tiszteletet √©s megrend√ľlts√©get (a megtisztel√Ķ tal√°lkoz√°st√≥l) pr√≥b√°l mag√°ra er√Ķltetni, mik√∂zben az arc√°n valami elkesered√©s vagy f√°jdalom, gondterhelts√©g t√ľkr√∂z√Ķdik, amib√Ķl nem l√°t kiutat. Nem val√≥di √∂r√∂m √©s megrend√ľlts√©g, hanem gondterhelts√©g, mint amikor hopp√°, r√°j√∂n az ember, hogy besz@rtam, de ehhez j√≥ k√©pet kell v√°gni.

A k√≠nai miniszter k√©p√©n b√ľszkes√©g, √∂ntudat, szer√©nys√©g √©s valamif√©le gy√Ķztes ravaszs√°g. Ravaszs√°g, mert a k√©pen a mosolya lekonyul, mik√∂zben m√©gis mosolyog, OV-nak is lekonyul mosoly k√∂zben a sz√°ja, de az er√Ķltetettnek t√Ľnik, nem l√°tszik az √∂r√∂m.

A második képen, meg Semjén Zsolttal szinte vicsorognak egymásra. Ezen a képen sem látszik az öröm és a tisztelet egyik félen sem.
Mintha Semj√©n arc√°n az lenne- "√ļgy kell tennem, hogy √∂r√ľl√∂k" Mik√∂zben nem tud √ļgy tenni, mert nem √∂r√ľl.
Wen miniszter arc√°n, hogy " ilyennel kell kezet fogjak?"


Tal√°n nem csak √©n k√©pzelem bele, amit szeretn√©k l√°tni, hanem nagyj√°b√≥l j√≥l l√°tom az arcok √©s szemek √ľzenet√©t...rem√©lem..:)

√údv…
Na, sz√≥val, itt nem csak egy apr√≥ „szok olc√≥” √ľzletr√Ķl volt sz√≥, ebben biztos vagyok, Megmutatt√°k, hogy tudnak m√°sk√©ppen is besz√©lni, nem csak mosolyogva. Ez mit jelent? Azt hamarosan megtudjuk, b√°r felt√©telezem, hogy tudatta Olsteinnal, hogy az EU √©s az IMF is zsebben van m√°r, ez√©rt legyen nagyon h√©ber!
A kérdések persze másokban is kérdések, de ennek oka még mindig a tudatlanság, illetve a hamis tudat.
„Kedves Imre!

Azt honnan lehet tudni,hogy a Kelet mogott nem ugyanazok allnak,mint a nyugat mogott es az egesz nemcsak egy szinjatek? Ezt a feleseged is kerdezte mar, de szerintem sokakban van ketely.
Bar ha nem lesz minosegi valtozas, ha a rablogazdalkodas, ez a vilagpusztitas ilyen iramban tovabb folyik, akkor ugyis vege az emberisegnek.
Sokak szerint nincs kulonbseg, a kelet is csak olyan mint a nyugat. Nemcsak azert gondoljuk a keletet jobbnak,mert borzalmasan csalodtunk a nyugatban es valamiben remenykedni akarunk?
Bocs, hogyha h√ľlyeseget kerdeztem.

Tovabbi jo munkat es aldas Nektek!”

A keleti √©s a nyugati zsid√≥, aki nemzeti sz√≠nekben parol√°zik egy √©s ugyanaz, √°m ha kivonjuk √Ķket a szipolyozott k√∂zegb√Ķl √©s hagyjuk regener√°l√≥dni a nemzetis√©gi vonulatot, mindj√°rt l√°thatjuk, hogy mekkora t√©veszme √°ldozatai lett√ľnk.
De ha m√°r a Kelet-Nyugat ellent√©t sz√≥ba ker√ľlt, akkor egy kis kv√°zi-szemiotikai elemz√©s r√°vil√°g√≠t a k√ľl√∂nbs√©gekre. Kelet, kell, kellet, Nyugat, ugat. West, veszt, mik√∂zben Ost, oszt! Az egyik osztogat a m√°sik veszeget √©s nem az veszt, aki oszt! Ez mindig is √≠gy volt, csak szeretn√©k azt hitetni, hogy nem. Kelet csod√°s kincseit akarta mindig is a „barb√°r” zsid√≥ nyugati kalandor. Most is √©s mindig is!
Erre a t√©nyre r√°er√Ķs√≠tettek maci√©k is a Bul√°va r√∂ppenyt√Ľvel, melyet sikeresen ind√≠tottak tengeralattj√°r√≥r√≥l.

De ha figyeltek, akkor az is kider√ľlhet, hogy a hader√Ķreformjuk keret√©ben fontos lett egy mesterl√∂v√©sz iskola megnyit√°sa is, nem is olyan messze a form√°l√≥d√≥ frontvonalak m√∂g√∂tt.

Ez kellett, hisz a NATO betelep√≠tette csap√°sm√©r√Ķ eszk√∂zeit Lengyelorsz√°gba. Tombol a b√©ke, de fel a fejjel, h√°tha nem fejelnek le!
Dova Lior√°t, a cionsta f√Ķrabbit Izraelben √©ppen most fenekelik el, holmi Tor√°t h√°melech” (A kir√°ly t√∂rv√©nye, avagy a kir√°ly T√≥r√°ja) c√≠m√Ľ, vall√°si rendelkez√©sekr√Ķl sz√≥l√≥ k√∂nyve miatt, melyet b√Ľnt√°rsaival k√∂z√∂sen k√∂vettek el, mikor kiadt√°k.Faji usz√≠tott rendesen a figura, de m√©g ilyet, hogy ez√©rt most m√©g meg is lesz hint√Ķporosan k√©rdezve, ez m√°r kimer√≠ti a fasizmus t√©ny√©t. M√©g a v√©g√©n kital√°lj√°k, hogy Ahmadinedzsadnak igazat kell adni √©s a cionizmust gy√∂kerest√Ķl kiirtani? Akkor v√©ge a magyarorsz√°gi k√≥seroknak is mind egy sz√°lig. Az √≠r minisztereln√∂k m√°r most t√°mogatja a folyamatosan akad√°lyoztatott „Szabads√°g Flotill√°t”.A Nemzeti Egys√©g P√°rt alzsidaja tombol az √Ķrizetbe v√©tel miatt!Jehuda Weinstein jogtan√°csos meg v√°llalja a felel√Ķss√©get miatta!

Szépek ugye?
De, hogy a nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥djon, aj√°nlom figyelmetekbe az al√°bbi figyelemfelkelt√Ķ gondolatokat.
„Tisztelt Szerkeszt√Ķs√©g!

Ma reggel kedves ismer√Ķs√∂m h√≠vta fel a figyelmemet a Tv2 vas√°rnap esti h√≠rad√≥j√°ra:
Link
A vide√≥n a rend√Ķr√∂k sisakj√°n n√©met fels√©gjelz√©s l√°that√≥. (17:41-kor)

N√©metorsz√°gb√≥l v√°s√°roltunk felszerel√©st csak m√©g nem festett√©k √°t? Nem hihet√Ķ, mert a magyar azonos√≠t√≥ m√°r r√° van festve.
Az √ļni√≥s csend√Ķrs√©g m√°r akt√≠v haz√°nkban? Elk√©pzelhet√Ķ, m√°r j√≥ ideje sz√°m√≠thattunk erre.

√údv√∂zlettel:”
Azt√°n itt egy m√°sik id√©zet is, melyet egy hozz√°sz√≥l√≥ √∂t√∂lt ki √©s megk√ľldt√©k nekem:
„Tegnap este besz√©lgettem egyik ismer√Ķs√∂mmel, aki egy meghitt fideszes. K√©rdeztem t√Ķle, m√©gis mi lehet a logika abban, hogy a narancs hatalom most sz√°nd√©kosan maga ellen ford√≠tja a rend√Ķr√∂k nagy r√©sz√©t csup√°n n√©h√°ny milli√°rd "megtakar√≠t√°s√©rt". Nagyon √©rdekes volt a v√°lasza. Szerinte kett√Ķs a val√≥di c√©l:
- √Črdektelenn√© tenni a rend√Ķri (√©s mell√©kesen t√Ľzolt√≥i) p√°ly√°t a nem-cig√°ny √©s viszonylag tanult magyar lakoss√°g sz√°m√°ra √©s √≠gy el√©rni, hogy min√©l t√∂bb hely legyen a szakm√°ban a cig√°ny lakoss√°g sz√°m√°ra, akinek √°ltal√°ban √ļgy sincs szakmai k√©pzetts√©ge √©s aki k√ľl√∂nb√∂z√Ķ okok miatt √°ltal√°ban sz√≠vesen lenne rend√Ķr amennyiben a rend√Ķrs√©g nagy r√©szben cig√°nyokb√≥l √°llna. √Āll√≠t√≥lag az EU k√∂vetelm√©nye, hogy min√©l t√∂bb cig√°ny legyen a magyar rend√Ķrs√©gben de k√∂zben az ne legyen nagyobb l√©tsz√°m√ļ, mint jelenleg...
- El√©rni azt, hogy a nem-cig√°ny √©s viszonylag tanult fiatalok, akik norm√°lis k√∂r√ľlm√©nyek k√∂zt a rend√Ķri p√°ly√°t v√°lasztott√°k volna, ink√°bb a n√°t√≥s magyar hadseregi karriert v√°lasztj√°k, ahol tov√°bb is alacsony lesz a nyugd√≠jkorhat√°r azok sz√°m√°ra, akik nem akarnak vagy nem tudnak felm√°szni a tiszti rangl√©tr√°n. A narancs hatalom egy kb 100 ezer f√Ķs hadsereget akar l√©trehozni, de a magyar fiatalok nem lelkesednek el√©gg√© a zsoldos karrier ir√°nt.”

Persze itt nem arr√≥l van sz√≥, hogy cig√°nyok legyenek rend√Ķr√∂k, hanem barn√°bb PIG-ment√°lts√°g√ļ b√Ķrbe h√ļzott zsid√≥k elfogad√°s√°r√≥l √©s √°lc√°j√°r√≥l besz√©lhet√ľnk, de ez m√°r r√©szletk√©rd√©s. Nagyon sebesen be kell l√°ssa minden √©rtelmes ember, hogy nincs tov√°bb az eg√©szet cipelni. Egy√©nenk√©nt m√©g meg lehet √ļszni √°tmenetileg, de t√∂meg√©ben semmik√©ppen azt, amit Olsteinn√©k kaptak cion√©kt√≥l bev√©gezni! A nagy eg√©szben most ott tartunk, hogy m√°r fel kell √©p√ľlnie az √ļj k√∂zigazgat√°si rendszernek √©s mivel eddig siker√ľlt remek√ľl leszelekt√°lni, ki mire alkalmas egy√°ltal√°n √©s tudatilag mennyire van a szeren ott, ez√©rt ne vegy√©tek f√©lv√°llr√≥l a felh√≠v√°st!

Az Egys√©ges Magyarorsz√°g Mozgalom budapesti szervezete t√∂bb h√≥napos el√Ķk√©sz√≠t√©s ut√°n tev√©kenys√©gi k√∂reit fokozatosan b√Ķv√≠teni, szervezeti fel√©p√≠t√©s√©t pedig egyre dinamikusabban fejleszteni k√≠v√°nja. Ennek egyik √°llom√°sa jelen rendk√≠v√ľli tagfelv√©teli k√∂zlem√©ny.

Budapesten jelenleg els√Ķsorban diplom√°s tan√°rokra, politol√≥gusokra, esetleg ilyen szakir√°ny√ļ v√©gz√Ķs hallgat√≥kra, szervez√Ķkre, v√°llalkoz√≥kra, valamint angolul, n√©met√ľl minimum k√∂z√©pfokon besz√©l√Ķ, j√≥ fogalmaz√≥k√©szs√©g√Ľ emberekre van sz√ľks√©g√ľnk.

A megfelel√Ķ szakmai felk√©sz√ľlts√©g, illetve tud√°s mellett elk√∂telezetts√©get √©s √°ldozatk√©szs√©get v√°runk el a jelentkez√Ķkt√Ķl, tov√°bb√° az Egys√©ges Magyarorsz√°g Mozgalom √©s a Magyar Nemzeti Arcvonal politik√°j√°nak felt√©tlen elfogad√°s√°t.

Saj√°t felv√©teli √©s t√∂bbszint√Ľ tags√°gi rendszer√ľnk van. A csoportszervez√©st k√ľl√∂n erre a feladatra felk√©sz√≠tett embereink v√©gzik.

√öj tagjainknak folyamatos munk√°val kell bizony√≠taniuk elk√∂telezetts√©g√ľket. Az egyed√ľli szempont n√°lunk a folyamatos munkav√©gz√©s, m√°st nem vesz√ľnk figyelembe.

Akik megfelelnek elvárásainknak, azok számára továbbképzéseket és rengeteg feladatot tudunk biztosítani.

A jelentkez√©seket folyamatosan v√°rjuk a k√∂vetkez√Ķ email c√≠mre: kontakt@jovonk.info

Nincs hová hátrálni, nincs értelme kompromisszumokat kötni!
Tot√°lis szellemi harcot hirdet√ľnk Budapesten!
A legelsz√°ntabbak, leger√Ķsebbek vel√ľnk k√ľzdenek!

Egységben Magyarországért!
EMM Budapest

Ahogy √©p√ľl le a jelenlegi strukt√ļra, √ļgy kell fel√©p√≠teni az √ļjat, de ennek komoly felt√©telei vannak, mely k√©pletet egyre t√∂bben k√©pesek befogadni, imm√°r nem a „netharcos” szintj√©n.

HozzŠszůlŠsok

# | taskeszi taskeszi - 2011 06 30 ¦ 11:16:55
Megfordult a fejemben,hogy tal√°n az EMM rossz lovat pr√≥b√°l meg√ľlni.
Mi√©rt kell ez a sok diplom√°s? Tudjuk j√≥l,hogy a nagy r√©sz√ľk √ļgyis zsid√≥? Politol√≥gusnak magyar nem nagyon megy... felt√©tlen elfogad√°s.A droidk√©pz√©s, nem biztos,hogy azt az eredm√©nyt hozza,amire Magyarorsz√°gnak sz√ľks√©ge van A stat√°ri√°lis t√∂rv√©nyeiket megfogalmaztatni nagyon j√≥k. A minap besz√©lgettem egy 34 √©ves √©ppen diploma munk√°t √≠r√≥ emberrel,√©s kider√ľlt sajnos,hogy el√©g sil√°ny tud√°ssal rendelkeznek a mai diplom√°sok Magyar t√∂rt√©nelem,vall√°s,√©s t√°rsadalom-tudom√°nyok ter√©n.

Nyilv√°n vannak kiv√©telek,sajnos nem sokan,√©s azt is tudom,hogy a tanult emberre sz√ľks√©g van,de gondolkodjunk el azon,hogy ezek a zsid√≥ tejen feln√Ķtt diplom√°sok,val√≥ban alkalmasak e arra,hogy egy Isten- ember-munka alap√ļ t√°rsadalomhoz hozz√°tudjanak tenni √©rdembeli plusz-okat?

Gondolkodjunk el azon is,hogy a j√≥zan paraszti esz√Ľ,a j√≥zan erk√∂lcs√Ľ ak√°r 8 √°ltal√°nost v√©gzett Isten f√©l√Ķ ember nem jobban el tudn√° mondani gondolatait a vil√°gr√≥l,mint a zsid√≥ filoz√≥fusokat tanul√≥ √ľber diplom√°s!

A kiv√©telnek mind√≠g tisztelet,de elgondolkodtat√≥,az is,hogy mi√©rt kell √Ķket vad√°szni,mi√©rt nem jelentkeznek,jelentkeztek m√°r eddig is √∂nk√©nt,hogy tenn√©nek Magyarorsz√°g√©rt?
# | postaimre postaimre - 2011 06 30 ¦ 11:33:54
Taskeszi, nincs l√≥, melyet ford√≠tva √ľln√©nek meg. Az m√©g csak kiscsik√≥, melyet fel kell tudni nevelgetni √©s fokozatosan terhelni. Ha nem akarunk √ļgy j√°rni, mint annak idej√©n a a R√°kosi (Rosenfeld) √©s a K√°d√°r (Csermanyek) csapat, ahol mindegy volt mennyire idi√≥ta, ha j√≥ p√°rtk√°der. Tudjuk, hogy a diplom√°sokkal gond van, nem is kicsi, de ezek z√∂me legal√°bb "k√©pezhet√Ķ h√ľlye". Ki kell szelekt√°lni k√∂z√ľl√ľk aztokat, akik m√©g alkalmasak lehetnek arra, hogy polg√°rmestenek √©s egy√©b k√∂zigazgat√°si st√°tuszra magasabb szinten is megfelelhetnek. J√≥zsi b√°' j√≥zan paraszti esze rendben van √©s m√Ľk√∂dik is √©s mindegyik m√∂g√∂tt annak kell lenni a "tan√°csnoknak", de az√©rt bel√°that√≥, hogy bizonyos √∂sszetett folyamatokat az√©rt m√°r J√≥zsi b√°' sem k√©pes lek√∂vetni, s ami m√©g fontosabb, a tanul√°st √©s a tud√°st √©rt√©kk√©nt felmutatva √©letp√°lya modellt ny√ļjtani a k√∂vetkez√Ķ gener√°ci√≥knak. Gondolkozz hossz√ļ t√°vban. Vad√°szni vagy √≠gy, vagy pusk√°val kell r√°juk. Hogy mondjuk el, hogy 'szabad a p√°lya" √©s felv√©telt keres√ľnk a jelenlegi zsid√≥-bitorolt k√∂zigazgat√°s lecser√©l√©s√©re? Pedig l√©nyeg√©ben DE!
# | postaimre postaimre - 2011 06 30 ¦ 12:11:41
De érdekes, mire bukkantam, Rákosi-Rosenfeld kapcsán!
"Az akkor Magyarorsz√°ghoz, ma Szerbi√°hoz tartoz√≥ b√°cskai Ada k√∂zs√©gben sz√ľletett a szeg√©ny, alig vall√°sos zsid√≥ term√©nykeresked√Ķ Rosenfeld J√≥zsef √©s L√©derer Cec√≠lia hatodik gyermekek√©nt. Tizenk√©t testv√©re sz√ľletett, k√∂z√ľl√ľk tizen √©lt√©k meg a feln√Ķttkort; Ludovika Lujza √©s Jen√Ķ m√©g kisgyermekkorukban meghaltak. (B√©la 1886., Jol√°n 1888., Matild Gizella 1890., Izabella 1895., Margit 1896., Zolt√°n 1898., M√°ria 1902., Ferenc 1904. Dezs√Ķ 1906. √©s Hajnal 1908.).[1]"

Nem Eszterg√°lyos Cec√≠li√°ra gondolok, pedig arra is lehetne, hanem a Ludovik√°s gyerekekre. √Črdekes √©s mind magyar nev√Ľ, viszont az anya L√©derer.

Ma viszont L√©derer Andr√°s az SZDSZ-ben Az √öJ GENER√ĀCI√ď!
kepfeltoltes.hu/thumb/110630/l_derer_andr_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Itt meg L√©derer √Ākos
kepfeltoltes.hu/thumb/110630/l_derer__kos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
De nagy hasonl√≥s√°g van Szetey G√ĀBOR ir√°ny√°ban is! T√°n nem?
kepfeltoltes.hu/thumb/110630/szetey_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
# | taskeszi taskeszi - 2011 06 30 ¦ 12:29:17
Term√©szetesen nem tudja J√≥zsi 'b√° a jogi formul√°kat,√©s nemzetk√∂zileg sem biztos,hogy tud kommunik√°lni,de az elh√ľly√≠tett,√©s rendszerbar√°t diplom√°sok vajon meddig lesznek hajland√≥k az orsz√°g szeker√©t tologatni? Ha te √ļgy n√Ķsz fel,hogy cig√°ny vagy,√©s k√©s√Ķbb azt mondj√°k tulajdonk√©ppen magyar vagy,mikorra fogod fel,hogy mi az igazs√°g,√©s meddig tart az √°t√°ll√°s,v√©gbe mehet e egy√°ltal√°n az √°t√°ll√°s,ha a cig√°nyok egy jobb,√©s k√∂nnyebb √©letp√°ly√°t mutogatnak neked?
Igen kell √°lljon mellett√ľk egy J√≥zsi 'b√°,de kell mellett√ľk √°ljon egy √ľgyeletes Ramb√≥ is,de akkor meg minek a diplom√°s,ha √ļgy is megmondj√°k majd neki mit gondoljon,√©s mit √≠rjon,mert nem az agy√°b√≥l,√©s a sz√≠v√©b√Ķl j√∂n a munka?
Tudom,diktat√ļra,√≠gy is,√ļgy is,k√©rd√©s,az,hogy a diktat√ļra kit,vagy kiket szolg√°l?
Nyilv√°n a fene sem s√≠rja vissza R√°kosi,vagy K√°d√°r "oszt√°ly harc√°t",meg az" ingyen√©l√Ķ √©rtelmis√©giek" ellen folytatott √ľld√∂z√©st,de be kell l√°tni,hogy √©ppen √ļgy megb√≠zhatatlanok,mint a r√©gi Mszmp a Magyar Kir√°lys√°gban!
Megold√°s? Van egy mond√°s,"ha felvetted a lantot,pengesd!" Ha elkezdt√ľk,csin√°ljuk v√©gig,√©s ne b√≠zzuk r√° a szellemi munk√°t m√°sra,csak az√©rt,mert k√∂zben r√°j√∂tt√ľnk,hogy alkalmatlanok vagyunk r√°! Pont itt gondolok a j√∂v√Ķre,mert azt nek√ľnk kell megalapozni,√©s nagyon nem mindegy hogyan!
Az √ļj oktat√°s t√∂rv√©ny bevezet√©s√©vel,pedig kinevelj√ľk azokat a kopony√°kat,akik a j√∂v√Ķ gener√°ci√≥j√°t oktatj√°k majd,√©s diplom√°ciai munk√°t is v√©gezhetnek.Am√≠g ilyen emberk√©k nincsenek addig fel kell v√°llalni ennek minden ny√Ľg√©t,√©s terh√©t,nyilv√°n seg√≠ts√©g√ľl h√≠va azokat az √©rtelmis√©gieket,akik √°tl√°tnak Albion k√∂d√©n!
# | taskeszi taskeszi - 2011 06 30 ¦ 12:38:14
L√°z√°r ut 6-8

Lehet éppen erre a Lázárra vonatkozik!:
√Ėrm√©ny sz√°rmaz√°s√ļ magyar nemesi csal√°dban sz√ľletett. Katonai szolg√°lat√°t 1834-ben kezdte a 34. gyalogezredben. Ferdin√°nd cs√°sz√°r 1. husz√°rezred√©ben hadnagyi kinevez√©st nyert, de √Ķ 1844-ben elhagyta a katonai p√°ly√°t, √©s feles√©g√©vel, b√°r√≥ Revitzky M√°ri√°val visszavonult zempl√©ni birtok√°ra gazd√°lkodni. 1847-t√Ķl a vas√ļtt√°rsas√°g f√Ķp√©nzt√°rnoka volt.
Domborm√Ľ az aradi Szabads√°g-szobor talapzat√°n

Az 1848-as esem√©nyek hat√°s√°ra bel√©pett a magyar seregbe. Okt√≥ber 19-√©n a gy√Ķri 39. honv√©dz√°szl√≥aljban f√Ķhadnagyi rangot kapott, november 13-√°t√≥l az els√Ķ ut√°szz√°szl√≥alj sz√°zadosa lett. R√©szt vett az ut√°szkar szervez√©s√©ben, majd 1849 janu√°rj√°ban Perczel M√≥r hadtest√©ben teljes√≠tett szolg√°latot. Febru√°r 1-j√©t√Ķl, √Ķrnagyi rangban R√©p√°sy Mih√°ly t√°bornok seg√©dtisztje volt.
....Noha csak ezredesi rangot viselt, mint √∂n√°ll√≥ hadtestvez√©nyl√Ķt a szabads√°gharc t√°bornokaival egy√ľtt √°ll√≠tott√°k az aradi hadb√≠r√≥s√°g el√©. Mivel a cs√°sz√°ri csapatok el√Ķtt tette le a fegyvert, „kegyelemb√Ķl” goly√≥ √°ltali hal√°lra √≠t√©lt√©k. Az aradi v√©rtan√ļk k√∂z√∂tt √Ķt v√©gezt√©k ki els√Ķk√©nt.

Csontjait csak 1913-ban találták meg az aradi vár sáncában. Most az emlékoszlop kriptájában nyugszik.

Kicsike m√©g az a l√°z√°r,hogy utc√°t nevezzenek el r√≥la,de a dolognak egy√©rtelm√Ľ jelz√©s √©rt√©ke van!
# | postaimre postaimre - 2011 06 30 ¦ 12:39:05
Taskeszi! ID√ē! Szerinted r√° van m√°sra b√≠zva b√°rmi is? A lant most peng, mint a "v√©res kard", mely hadba sz√≥l√≠t. N√©zegesd √°t kicsit!
http://hu.wikiped...rsz%C3%A1g
Csak telep√ľl√©sb√Ķl van 3145. Ennyi J√≥zsi b√°' eddig meg sem mutatta mag√°t. A mag m√°r z√°rt. A burkot nyitni kell akkor is, ha l√Ķr√©snek haszn√°lva l√∂v√ľnk, vagy a kint rekedteket be akarjuk engedni, tanulni. Ha a fel√©p√≠tend√Ķ k√∂zigazgat√°sba legal√°bb 10 ezer ember√ľnk lenne, az is kev√©s m√°r most is. Valahol el kell kezdeni. A tan√°ri kar is el lesz csapva √©s helyette "n√©ptan√≠t√≥k" ker√≠tve, de ezt is meg kell l√©pni. Te sem lehetsz egyszerre mindenhol, ahogy √©n sem. Ilyenkor gondolj m√°sf√©l √©vvel ezel√Ķtti √∂nmagadra.
# | taskeszi taskeszi - 2011 06 30 ¦ 12:50:27
Hehe!
Tudom jól,és értem is!A veszély akkor is ott van,ezt Te is jól tudod!
Tudod ezzel √©n is √≠gy vagyok,hogy nem azokkal kell t√∂r√Ķdni akik a mai napig birk√°k maradtak,hanem a t√∂bbivel!
Igen a MAG z√°rt,√©s tudom azt is hogy nem k√∂nny√Ľ a munka.De csak az√©rt,mert csak,nem lehet,nem szabad nyitni!L√Ķr√©snyi lik?Ok√©!

M√°sf√©l √©vveli √∂nmagam?M√°r egy p√°rszor a fejemhez v√°gtad!Nem haragszom √©rte mert tudom,hogy az√©rt akkor,mert akkor volt ott az ideje,√©s a Teremt√Ķ √ļgy akarta.
Az a 10 ezer ember,meg meglesz,csak b√≠zzon az EMBER a Teremt√Ķbe,mert seg√≠t,ha magadon is seg√≠tesz!
Akik viszont ki akarják tekerni a teremtés nyakát,azokon nem segít,ezt se felejtsd el ,és senki ne felejtse el.

Kapkod√°s van,tudom,√©s l√°tom,de h√°nyszor k√©rtem √©n is Te is,m√°s is nem csak a neten kereszt√ľl,de egy√©b f√≥rumokon is,hogy hajr√°,nincs szarakodni val√≥ id√Ķ.Nem hallanak a s√ľketek,√©s b√©na gy√°v√°k.

Valahol el kell kezdeni.....bizony ideje van elkezdeni!
Még másfél hónap.
# | Hegel Hegel - 2011 06 30 ¦ 13:57:30
Kerecsen √©n ezeknek a min√∂sit√Ķ bankoknak vagy mifen√©knek egy szavukat se hiszem!
Ugyanis hazudoznak √∂sszevissza pl√©h pof√°val.Nekik ez semmibe se ker√ľl csak nek√ľnk ha beijed√ľnk.

√Črdekes a kinai dolog ut√°n jelenik meg ez a cikk?

Lóxart nekik!
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 06 30 ¦ 14:47:33
Valahol, valahogyan, valamif√©lek√©ppen, valamilyen √ļton-m√≥don el kell kezdeni, ez nem is vit√°s.
(lásd: most Görögország)

De ki v√°llalja be, s ki v√°llalja mag√°ra a kezd√Ķl√©p√©st?? Ez a k√©rd√©s.

Egy nemzeti csoport, vagy szervezet?? Hallgatnak mint a sír.

Vagy a most mozgolódó szakszervezetek, ill. tagsága?? Eddig is csak bohóckodtak.

Vagy tal√°n egy mag√°nyos √Ķr√ľlt?? Meglehet.

Mindenki a másikra, és társadalmi támogatottságra vár. Ez így nem fog összejönni.
# | balu998 balu998 - 2011 06 30 ¦ 14:58:30
"Egy nemzeti csoport, vagy szervezet?? Hallgatnak mint a sír."

Igen. Nem hallgatnak, csak nem kiab√°lnak...

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.60 mŠsodperc
83,605,290 egyedi lŠtogatů