Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Meggye spite

NaplóRégen írtam már, de amit régen írtam, az most is érvényes. Van, aki el-, van, aki fel-, és van aki még nem ismeri, de minderrõl már én immár nem tehetek, viszont jó tudni, hogy a nemzetközi helyezettek fokozódásával mégiscsak eljutunk a perifériára. Mert a változás két fázis között mindig a peremen történik és nem a középpontban. Ezért húzódok a párkány szélére és kerülöm a központot, mert ami most ott zajlik, az nem ok, hanem csakis következmény. A szél(sõségek)re tessenek koncentrálni, mert ott várható esemény! Már, aki még rendelkezik ezzel a várakozás képességével. Én már váratlan vagyok! A képességem még hagyján, de egy darab váram sincsen már. Kifogytam belõlük. Az utóbbi hetekben ugyanis fogyasztottam. Le is ment vagy három kiló rólam, s ezt nem is vártam.

A fennmaradó két másik kiló fölösleget már várom. Na szóval, itthon, a periférián sikerült pár lényeges kérdést megoldani. Elballagott Máté fiam és volt egy kis családi-baráti kerti összejövetel, bográcsolással és grillezéssel egybekötve, remek hangulatban levezényelve. Ez lényeges kérdés volt, mert nem vagyunk berendezkedve a vendéglátásra, már ami a létszám emelkedettségét illeti. Az alkalomra összelapátoltam a sufnit is, a tûzifát feldaraboltam már csak apróbb munkáim vannak hátra a kertben és a ház körül. Meg kell csinálnom a pincét és közben a garázs lakóhelyiségnek átalakítani, hogy felkészüljünk anyósom huzamosabb idejû bekvártélyozására. Ehhez szükség lesz egy másik sufnira is és egy garázst is építeni kell a házhoz, toldaléknak. Szóval, apróságok ezek is, de már páran jelezték, ha kell akkor szóljak, mert jönnek segíteni, szívbõl. Már kicsit óvatosabb vagyok a segítség igénybevételével kapcsolatban, mert eddig még összességében mindig ráfizettem, bár nem bánom, mert mindennek ára van. A tandíj is ilyen ár. A múlt évi könyvelésem a mai napig nem sikerült még rendbe tenni és bizony ebben a szándékosság nem kizárható tényezõ a könyvelõ részérõl. Ugyan már van másik, de a múlt év anyagait még nem sikerült rendbe tenni. Én magamban ugyan kacagok ezen, mert az APEH és a többi parazita és kisegítõik helyét pontosan tudom a gépezetben és a „papírmunkát” különösképpen a jelenlegi helyzetet annyira nem „értékelem” semmire, hogy már sokszor azt hiszem, hogy talán soha nem tudom már komolyan venni, még aztán sem, ha ezeket mind egy szálig legéppuskázzák – ami viszont remek muri lesz. Na mindegy. Ez a nyár eddig az idõjárás-manipulálásról szólt, s közben több kiadós cseresznyeszedés, özönnyi meggy és majdnem annyi ribizli megtermelését jelentette. A hétvégén Balatonõszödre mentünk le. Megnéztem a kormányüdülõt, hogy meg van-e még, mert szükség lesz majd a sok fáradt lelket minõségi körülmények között elpihentetni. No de a valódi cél a gyerekek meglátogatása és a családi üdülés illúziójának megszerzése volt, elég randa meteorológiai körülmények között. A végzõs gyerekek – Máté zeneosztálya- felléptek a helyi falunapon. Zseniális kis csapat és remek pedagógusok jöttek össze, de ahogy látom, a szigetszentmiklósi iskola vezetõje nem biztos, hogy nem héber szemmel vizslatta eddig is ezt a remek társaságot. A rövid táborozás is remekül sikerült, volt egy kis hullámfürdõzés is a Balatonban és lényegében mindenki lelkileg épen és testileg éppen túlélte a sátorozást, no meg a kondérnyi paprikáskolompért, amit vasárnap nekem adatott megfõzni a számunkra. Nem sikerült elrontani, sem a kedven, sem a fõztöt. Kell egy kis lelazulás, kikapcsolódás, mielõtt a perifériából centrum lesz.

Hozzszlsok

# | Alexandros Alexandros - 2011 06 28 ¦ 19:13:48
Te is érzed Imre, Én is, s még sok honfitársunk. Lelki lenyugvás, hasztalannak tûnõ dolgokkal foglalkozás, s a család, mi a lelkünk része, a középpontba tenni. Amirõl harsoghatnánk, az már lerágott csonk, tiszta képlet. Sok fájdalommal, nélkülözéssel és mocsokkal közre fogva, nem érzéketlenül, de az aktív idõt higgadtan kiegyensúlyozva, felkészülten várni. Magunkban számot vetve az eljövendõvel, ellenféllel, bajtársakkal kapcsolatos dolgokban.
Talán az eddigi legnagyobb erkölcsi átalakulás közeleg, s egy erkölcsös ember, ettõl nem fél. Jobban fél egy olyan jövõtõl amit szántak nekünk a Sátán gyermekei.
Nyugalom, békesség, felkészültség legyen minden Jó Magyarral és Szûzmária.
# | postaimre postaimre - 2011 06 28 ¦ 20:10:49
Alex, ha teljesen õszinte akarok lenni, akkor az van, hogy bár volna sok minden, amirõl írhatnék, de már nem igazán van bennem érdeklõdés és már jó ideje az van, hogy aki felkészült, az ugyanígy érez. megtanultam, amit kellett és csépelhetem a szót, de már nem akarom. Minõségi váltás kell, de nem tüntetõs, szájtépõs performanszos, hanem attól sokkal brutálisabb!
# | jencivr jencivr - 2011 06 28 ¦ 20:51:41
Bármi is lesz és van,azt M1es és csapata intézi,Õket terheli a felelõsség ! Akit érdekelnek az esztergomi hirek azoknek javaslom a http://www.szeret... azon kívûl megjelent egy könyv is Berezvay Balázs Az állati okos Meggyes Tamás, avagy az esztergomi Grand el Qúró c. könyve ; Molnár Tamás elõszavával ! Ezen a héten vasárnap a helyijárati közlekedés is megszünik a városban :(:(:(
# | livia livia - 2011 06 28 ¦ 21:18:47
Igazad van Imre. A sok felesleges papírmunka, ezzel néha felemésztik az ember lelkét, még a nullásról is havi bevallás: no, röhög a vakbelem. Legszívesebben felgyújtanám az egészet az apeh elõtt, még körbe is táncolnám, aztán simán kapnék egy sárga flepnit, pedig a félnótásság csak nézõpont kérdése.
# | postaimre postaimre - 2011 06 28 ¦ 21:26:24
Livia ez nem felesleges, hanem káros. Ha mindent "szabályosan" teszel, ráfizetsz úgy is. A rendszert hozták így össze pont, hogy sehogy se legyen jó.Tudják ezt, hisz ezért van. Nem is akarok vele már vacakolni rég, de a látszatnak még meg kell lenni, aztán ha már mehet élesben, akkor agyon lõni mind egy szálig õket! Ettõl jobb megoldás csak egy van. Ha õk végeznek magukkal, még mielõtt ezt más megteszi velük!
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 06 28 ¦ 21:53:12
Na persze, Esztergom városa lesz az elsõ a sorban, utána következik csak a többi, szép sorjában, városról-városra, falúról-falura jár majd a pusztulás. Aztán még jönnek majd a segélyektõl megvont bosszús, feldühödött korgógyomrú cigány hordák...

Tudjátok, nekem lelki-lenyugvást már csak kizárólag az hozna ha hosszú-hosszú idõ óta végre beteljesedne a nagy Magyar feltámadás, és minden rossztól, s minden egyes bûnétõl megtisztulna, fõleg határtalan tétlenségétõl megszabadulna nemzetünk.

De a kilátások jelenleg nem túl rózsásak, hisz többszörös hazaárulóink, az igazi köztörvényes bûnözõk (akik valamilyen rejtélyes oknál fogva még mindig szabadlábon, életerõsen élvezhetik a parlament levegõjét) még mindig gátlástalanul a Magyar emberek sorsával játszadoznak, és pöckölgetik kényük-kedvükre a törvényeket, persze ellenünk!

Na ja, Görögországban még mûködik az össznépi-ellenállás!
http://mandiner.h..._sztrajkol
# | pyro master pyro master - 2011 06 28 ¦ 22:11:08
Dr. Genya, csak addig élvezik a szabad levegõt, míg össze nem szorul a torkuk... tudják ezt õk is, azért egyre durvábbak a "törvényeik".
# | livia livia - 2011 06 28 ¦ 23:02:43
A törvényeiken is csak napról napra nevetgélek, mert röhejesek. Elõször is teljesíthetetlenek, úgy számszakilag,mint ahogy betarthatatlanok. követni õket csak bikával, tiporva! Fel kéne lógatni a piros kendõt.
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 06 29 ¦ 10:58:37
Görögország már ég a forradalmi hangulattól
http://www.mno.hu...tal/793868

Mindaddig minálunk értelmetlen, gyermekded félpályás bohóckodással ütik el az idejüket honfitársaink
http://hirszerzo....ezaras#rss
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 06 29 ¦ 19:50:32
"A görögök megköszönték a megszorításokat, ég a pénzügyminisztérium!"

Füst tört elõ a minisztériumból, amit nyilván a tüntetõk gyújthattak fel, így fejezve ki nemtetszésüket a ma elfogadott megszorító csomaggal kapcsolatban. A CNBC riportere állítólag egy robbanást is látott.

A tüntetõk és a rendõrök közötti összecsapások már reggel elkezdõdtek a Szintagma téren. A tüntetõk mindenre elszántnak tûnnek, és sokan azt mondják, a végsõkig harcolni fognak az újabb megszorítások ellen." http://www.tozsde...ed-hs.html

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.35 msodperc
83,601,949 egyedi ltogat