Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Bur√°rum!

Napl√≥H√≠rek, sorrendben: Schtohl-√©rt megy a piti, hogy ne kapjon let√∂ltend√Ķ k√©t √©vet (k√∂zben elnapolt√°k a sok zsid√≥ poj√°ca nyom√°s√°ra, mert nem m√©g kell a n√©pnek a cirkusz)! Ger√©b √Āgit nem mentette fel Schmitt, √≠gy let√∂ltend√Ķ k√©t √©vet √ľl. Sn√©tberger Ferenc nev√©vel jelezve egy milli√°rdb√≥l √©p√≠tettek √©s √ľzemeltetnek cig√°nyoknak egy ingyen zenesulit, teljes ell√°t√°ssal, majd r√∂gt√∂n egy kutyamenhelyen t√∂rt√©nt vezet√©k lop√°st √©s kutyatapos√°st. Szerbi√°ban a Weinhaus nevezet√Ľ zsid√≥ luvnya bedrogozva sz√≠vatott meg 20 idi√≥t√°t, akik rajong√≥k√©nt fizettek az√©rt, hogy egy roncsot l√°ssanak. Teh√°t zsid√≥ minden mennyis√©gben, n√©mi cig√°nnyal sp√©kelve!

Ja, kimaradt, hogy egy kecskem√©ti id√Ķs p√°rt vertek majdnem agyon a h√°zukba bet√∂r√Ķ biztosan magyar szem√©lyek…, kicsit tele a strandpapucsom a f√ľlem √©s a szemem is m√°r ezzel a hord√°val. T√©nyleg v√°rom az alkalmat, hogy a lehet√Ķ leghat√©konyabban, de ezeket mind egy sz√°lig le kell t√∂r√∂lni a t√©rk√©pr√Ķl. Nincs mi√©rt sir√°nkozni √©s aki ezt akad√©lyozza, azt is fejbe kell l√Ķni, demokratikusan.
Manaps√°g nem nagyon van kedvem magyar√°zni m√°r semmilyen bizony√≠tv√°nyt, √©s bizony√≠tani semmilyen tov√°bbi √©rvet. A parlamenti zsidajok most szavazgatj√°k meg a hadi√°llapotot, mert nem v√°rhat szeptemberig. Ez j√≥ h√≠r, mert m√©g a ny√°ron el kell kezdeni az akt√≠v megritk√≠t√°sukat, de nagyon nagy sebess√©ggel. Ha m√°r √°tadjuk az EU-s kilincset, tal√°n el√Ķ√°ll a helyzet, hogy lehet lincselni. √Ėsszevonj√°k a k√∂zigazgat√°si int√©zm√©nyeket is a Ludovik√°ra. Katon√°k, rend√Ķr√∂k √©s a Corvinus hallgat√≥i egyetlen k√∂zponti g√©pezet al√°, de a frissen v√©gzett „rend√Ķr√∂ket” sem engedik az √∂regebbek k√∂z√©, nehogy gyorsan √°t√°ll√≠ts√°k √Ķket a m√°r gondolkozni kezd√Ķ koll√©g√°ik √©s a zsid√≥felismer√Ķ rendszer√ľk beinduljon. Olstein a nyugd√≠jak ut√°n a megtakar√≠t√°sokra is r√° akarja tenni Tel-Avib kez√©t, de arr√≥l is pof√°zott az akaszt√≥f√°ra val√≥ zsidaj, hogy egy havi b√©r√ľkr√Ķl, nyugd√≠jukt√≥l √∂nk√©nt megv√°lnak a magyarok, mert meggy√Ķzt√©k √Ķket, hogy ennek √≠gy kell lenni. Szanyi nem v√©letlen√ľl akar √∂ngyilkoss√°gnak √°lc√°zva „protest√°lni”. Nem az esze ment el, hanem megkopogtathatt√°k egy darab vassal a kobakj√°t. A t√ľrelem most a legjobb fegyver ellen√ľk. Min√©l rosszabb, ann√°l jobb lesz. Ha m√°shogy nem megy fel√©breszteni a sok testi-szellemi renyh√©t, akkor √≠gy! Mehet a benzin az egekbe √©s tess√©k lenull√°zni mindent, amit csak lehet. J√ļlius 1-t√Ķl a TB –t√Ķl is elvonj√°k az eddigi t√°mogat√°s z√∂m√©t, √≠gy a gy√≥gyszerpiac √©s a patik√°k is k√©sz√ľlhetnek, a betegek meg hulljanak, mint a legyek.
P√°r napja kapott jelent√©sb√Ķl kider√ľlt, hogy az olaszokt√≥l megkezdte az USA a F-16-os g√©ppark √°ttele√≠t√©s√©t, de j√∂hetett vel√ľk mobil atomsil√≥ is, egyenesen Lengyelorsz√°gba. A szemf√ľles 16 db C-17-est sz√°molt meg, melyek k√∂tel√©kben rep√ľltek √°t az orsz√°g l√©gter√©n. No nem ennyi volt, de akkor ezt siker√ľlt megfigyelni.
M√°r egy ideje azt √©rzem, hogy f√∂l√∂sleges b√°rminen√Ľ magyar√°zat, mert minek is? Olvasom, l√°tom,. Hogy alakul a helyzet, de tudval√©v√Ķ, hogy h√°bor√ļnak lennie kell. √ögy d√∂nt√∂ttem, hogy addig kihaszn√°lom a helyzetet √©s ir√°ny a kert, a felf√ļjhat√≥s medence, pancsol√°s, munka, cseresznye √©s a meggy, no meg a ribizli term√©s „ki√©lvez√©se”. Lassan √©rdektelen lesz m√°r a tr√ľkk√∂z√©s, hogyan veszi √°t Nov√°k Eml√Ķke a J√≥bbikot a ronggy√° al√°zott Vona-Zazrit√≥l, aki most kezden√© terelgeti a G√°rd√°t m√©g valami sz√∂vets√©gbe, mik√∂zben a g√°rdist√°k meg keresik a kapcsolatot v√©gre az aggyal. Csakhogy sem In√°ncsi, sem a t√∂bbi magas szinten l√©v√Ķ majdnem vezet√Ķ annyit nem √©rnek, mint k√∂r√∂m alatt a piszok, ezt m√°r bizony√≠tott√°k. Tal√°n egyes harcosk√©nt m√©g elmennek egy kis megrugdos√°st k√∂vet√Ķen, de ez sem biztos. M√°r elv√°lt a sz@r a m√°jt√≥l, nincs mi√©rt g√∂rcs√∂lni. Az NBH-mossad megcsin√°lja a „balh√©j√°t” a be√©p√≠tett leg√©nyeivel, Tor√≥√©kkal √©s ut√°nunk az √∂z√∂nv√≠z. Megyek tutajt √©p√≠teni, h√°tha b√°rka lesz bel√Ķle!
Leker√ľlt a versenybicaj is a padl√°sr√≥l. Tegnap megtapostam kicsit √©s meglepetten konstat√°ltam, hogy majdnem olyan j√≥l megy, mint ahogy letettem, vagy h√°rom √©ve. Elkezdtem a fizikai felk√©sz√ľl√©st √©s a szellemit kicsit takar√©kl√°ngra vettem, most szipork√°zzon m√°s. Itthon a csal√°d, Vera szabin van, gyerekek is k√©z √©s l√°b alatt. Azt a kis id√Ķt, ami – rem√©nyeim szerint- a h√°bor√ļig m√©g maradt – rem√©lem nem h√ļzz√°k sok√°ig m√°r – b√©k√©vel t√∂lt√∂m el, a kell√Ķ tuning rem√©ny√©ben. Pihi van!

HozzŠszůlŠsok

# | Klotild Klotild - 2011 06 22 ¦ 14:57:17
Nagyon helyes döntés.
Kell a felt√∂lt√Ķd√©s, minden szinten.
Er√Ķt kell gy√Ľjteni!
Hogy mihez?
Hát az élethez! pompom
# | parlagfu parlagfu - 2011 06 22 ¦ 15:04:22
" Ha máshogy nem megy felébreszteni a sok testi-szellemi renyhét, akkor így!"
Erre nem sok es√©lyt l√°tok, mert ha valakinek viszket √©s vakar√≥zni kezd mindj√°rt meugatj√°k t√∂bbs√©gileg, hogy illetlen dolgot m√Ľvel.
# | H H - 2011 06 22 ¦ 16:32:36
A versenyker√©kp√°r az r√©gi szenved√©lyem, √≠gy √∂r√∂mmel hallom hogy levetted a padl√°sr√≥l. Csak az a k√©rd√©s mi√©rt volt h√°rom √©vig a padl√°son?.. Addig nem is tekert√©l?.. √Čn ha id√Ķm engedi, k√©t-h√°rom naponta legal√°bb mindig lenyomok minimum 50-60 kilom√©tert. A szellemi dolgok mellett kell a fizikai karbantart√°s is. Javaslom mindenkinek, hogy szint√©n √≠gy tegyen..
# | postaimre postaimre - 2011 06 22 ¦ 17:05:49
PARLAGF√õ, ETT√ēL NEM LESZNEK TUDATOSABBAK, DE LEGAL√ĀBB D√úH√ĖSEBBEK!
Csaba, az √©n "poz√≠ci√≥mban" nem biztos, hogy a hossz√ļ √©let titka a rendszeres teker√©s. El√©g egy r√°m √°ll√≠tott Kamaz, ha tudj√°k mikor indulok √©s m√°r meg is van a "v√©letlen" baleset. Kor√°bban napi szinten ment a bringa √©s nem is rosszul.
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 06 22 ¦ 17:09:08
Itt csak nagy √©heztet√©s t√©rdrek√©nyszerit√©sre sz√°mithatunk. √úresk√©zzel a fegyverekkel szembe, de az ad√≥s√°g cs√∂kkent√©s a legfontosabb a zsid√≥k sz√°m√°ra. M√Črtlett ilyen fontos? Aparlameti zsiv√°nyoknak? Nemzet gyilkosok , direkt arra j√°tszanak, hogy a n√©pet gyilkol√°szhass√°k! M√°r nincs sz√ľks√©g√ľk a Magyarra!
# | Tomihl Tomihl - 2011 06 22 ¦ 20:47:52
Ut√°na j√°rtam ennek a k√©pnek √©s megnyugtathatlak, hogy semmi ilyen nincsen a S√°ndor Palot√°ban... Egy szerencs√©tlen unatkozott √©s √ļgy tal√°lta, hogy a k√©pet kieg√©sz√≠ti egy kis felirattal.
http://www.ikszde...sillar.php
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz itt hamarosan...
# | Alexandros Alexandros - 2011 06 22 ¦ 21:25:22
Végszavadhoz Imre.
Tuning: Hangol√°s. Akkor tegy√ľk profin.
Aki agyilag nyugodt higgadt, azt a teste követi.
A nagy intelektualit√°s√ļ zsid√≥ meg idegelje mag√°t, hogyan tov√°bb.
Fogja fel hogy mindennek van eleje és vége. Aminek le kell zajlania, meg is lesz.
AMEN!
# | talpi talpi - 2011 06 22 ¦ 22:16:16
Adjon az Isten!
Imrém!
Volt szerencsém "ott"lenni -:), azért a Te szavaiddal élve, "semmi nem az, aminek látszik" a Józsit védelmembe venném.
Ugyanis, ha strat√©gi√°ban gondolkodunk, "mutassuk meg az √∂rd√∂g√∂t", akkor most siker√ľlt. :)
Annyi, lebiggadt ajk√ļ, Nemzeti √©rzelm√Ľ, nem is tudom mikor volt, egy√ľtt l√°that√≥.

Tudod, amikor a b√Ľv√∂s mondat elhangzott,
"majd Ti kiharcolj√°tok, hogy , mi korm√°nyozzunk".
Imr√©m, Te tudod, alakzatban nem lehet forgol√≥dni, de annyi egym√°sra n√©z√Ķ embert? "mir√Ķl besz√©l ez", m√©g nem l√°tt√°l.
Persze tudom, egyszer√Ľbb lett volna, j√≥l elfenekelni √Ķket, de tudod, amikor senki nem ment vel√ľk vacsor√°zni, h√°t, kicsit fagyos lett a leveg√Ķ k√∂r√∂tt√ľk.
Tehát,"semmi nem az aminek látszik" bejött
ne agg√≥dj, ezek a macsk√°k, elm√ļltak 3 hetesek :) m√©g fityeszileg, na jobbikilag f√Ķleg.
Szebbet! Isten tartson!
# | talpi talpi - 2011 06 22 ¦ 22:21:12
A qrva anyjukat!
# | postaimre postaimre - 2011 06 22 ¦ 22:38:23
Talpi, tudod, hogy tudom! Ha valakinek ez hozta meg a gondolkod√°si kedv√©t, h√°t legyen. Mi kell m√©g nekik? Hi√°ba "ugatok"? Nem mert√©tek elfenekelni! √Čn azt hiszem, ha √∂sszefutn√°nk, m√°r nem √ļszn√° meg! T√©nyleg nem √©rtem a "g√°rdist√°kat". De tal√°n √Ķk √©rtik magukat.
Talpi, javaslom, a Farkasok V√∂lgye II.-t megn√©zni. A TEK-esek is √≠gy lesznek fejbe l√Ķve, ahogy ott a tetves zsid√≥k! Ezekb√Ķl egyet sem szabad √©lve hagyni, de p√°rat kit√∂mve mutogatni kell a m√ļzeumban! Von√°√©k a ti dolgoz√≥tok! Goly√≥t nem √©rdemelnek, de k√∂telet ann√°l ink√°bb!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.82 mŠsodperc
72,349,476 egyedi lŠtogatů