Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Burárum!

NaplóHírek, sorrendben: Schtohl-ért megy a piti, hogy ne kapjon letöltendõ két évet (közben elnapolták a sok zsidó pojáca nyomására, mert nem még kell a népnek a cirkusz)! Geréb Ágit nem mentette fel Schmitt, így letöltendõ két évet ül. Snétberger Ferenc nevével jelezve egy milliárdból építettek és üzemeltetnek cigányoknak egy ingyen zenesulit, teljes ellátással, majd rögtön egy kutyamenhelyen történt vezeték lopást és kutyataposást. Szerbiában a Weinhaus nevezetû zsidó luvnya bedrogozva szívatott meg 20 idiótát, akik rajongóként fizettek azért, hogy egy roncsot lássanak. Tehát zsidó minden mennyiségben, némi cigánnyal spékelve!

Ja, kimaradt, hogy egy kecskeméti idõs párt vertek majdnem agyon a házukba betörõ biztosan magyar személyek…, kicsit tele a strandpapucsom a fülem és a szemem is már ezzel a hordával. Tényleg várom az alkalmat, hogy a lehetõ leghatékonyabban, de ezeket mind egy szálig le kell törölni a térképrõl. Nincs miért siránkozni és aki ezt akadélyozza, azt is fejbe kell lõni, demokratikusan.
Manapság nem nagyon van kedvem magyarázni már semmilyen bizonyítványt, és bizonyítani semmilyen további érvet. A parlamenti zsidajok most szavazgatják meg a hadiállapotot, mert nem várhat szeptemberig. Ez jó hír, mert még a nyáron el kell kezdeni az aktív megritkításukat, de nagyon nagy sebességgel. Ha már átadjuk az EU-s kilincset, talán elõáll a helyzet, hogy lehet lincselni. Összevonják a közigazgatási intézményeket is a Ludovikára. Katonák, rendõrök és a Corvinus hallgatói egyetlen központi gépezet alá, de a frissen végzett „rendõröket” sem engedik az öregebbek közé, nehogy gyorsan átállítsák õket a már gondolkozni kezdõ kollégáik és a zsidófelismerõ rendszerük beinduljon. Olstein a nyugdíjak után a megtakarításokra is rá akarja tenni Tel-Avib kezét, de arról is pofázott az akasztófára való zsidaj, hogy egy havi bérükrõl, nyugdíjuktól önként megválnak a magyarok, mert meggyõzték õket, hogy ennek így kell lenni. Szanyi nem véletlenül akar öngyilkosságnak álcázva „protestálni”. Nem az esze ment el, hanem megkopogtathatták egy darab vassal a kobakját. A türelem most a legjobb fegyver ellenük. Minél rosszabb, annál jobb lesz. Ha máshogy nem megy felébreszteni a sok testi-szellemi renyhét, akkor így! Mehet a benzin az egekbe és tessék lenullázni mindent, amit csak lehet. Július 1-tõl a TB –tõl is elvonják az eddigi támogatás zömét, így a gyógyszerpiac és a patikák is készülhetnek, a betegek meg hulljanak, mint a legyek.
Pár napja kapott jelentésbõl kiderült, hogy az olaszoktól megkezdte az USA a F-16-os géppark átteleítését, de jöhetett velük mobil atomsiló is, egyenesen Lengyelországba. A szemfüles 16 db C-17-est számolt meg, melyek kötelékben repültek át az ország légterén. No nem ennyi volt, de akkor ezt sikerült megfigyelni.
Már egy ideje azt érzem, hogy fölösleges bárminenû magyarázat, mert minek is? Olvasom, látom,. Hogy alakul a helyzet, de tudvalévõ, hogy háborúnak lennie kell. Úgy döntöttem, hogy addig kihasználom a helyzetet és irány a kert, a felfújhatós medence, pancsolás, munka, cseresznye és a meggy, no meg a ribizli termés „kiélvezése”. Lassan érdektelen lesz már a trükközés, hogyan veszi át Novák Emlõke a Jóbbikot a ronggyá alázott Vona-Zazritól, aki most kezdené terelgeti a Gárdát még valami szövetségbe, miközben a gárdisták meg keresik a kapcsolatot végre az aggyal. Csakhogy sem Ináncsi, sem a többi magas szinten lévõ majdnem vezetõ annyit nem érnek, mint köröm alatt a piszok, ezt már bizonyították. Talán egyes harcosként még elmennek egy kis megrugdosást követõen, de ez sem biztos. Már elvált a sz@r a májtól, nincs miért görcsölni. Az NBH-mossad megcsinálja a „balhéját” a beépített legényeivel, Toróékkal és utánunk az özönvíz. Megyek tutajt építeni, hátha bárka lesz belõle!
Lekerült a versenybicaj is a padlásról. Tegnap megtapostam kicsit és meglepetten konstatáltam, hogy majdnem olyan jól megy, mint ahogy letettem, vagy három éve. Elkezdtem a fizikai felkészülést és a szellemit kicsit takaréklángra vettem, most sziporkázzon más. Itthon a család, Vera szabin van, gyerekek is kéz és láb alatt. Azt a kis idõt, ami – reményeim szerint- a háborúig még maradt – remélem nem húzzák sokáig már – békével töltöm el, a kellõ tuning reményében. Pihi van!

Hozzszlsok

# | Klotild Klotild - 2011 06 22 ¦ 14:57:17
Nagyon helyes döntés.
Kell a feltöltõdés, minden szinten.
Erõt kell gyûjteni!
Hogy mihez?
Hát az élethez! pompom
# | parlagfu parlagfu - 2011 06 22 ¦ 15:04:22
" Ha máshogy nem megy felébreszteni a sok testi-szellemi renyhét, akkor így!"
Erre nem sok esélyt látok, mert ha valakinek viszket és vakarózni kezd mindjárt meugatják többségileg, hogy illetlen dolgot mûvel.
# | H H - 2011 06 22 ¦ 16:32:36
A versenykerékpár az régi szenvedélyem, így örömmel hallom hogy levetted a padlásról. Csak az a kérdés miért volt három évig a padláson?.. Addig nem is tekertél?.. Én ha idõm engedi, két-három naponta legalább mindig lenyomok minimum 50-60 kilométert. A szellemi dolgok mellett kell a fizikai karbantartás is. Javaslom mindenkinek, hogy szintén így tegyen..
# | postaimre postaimre - 2011 06 22 ¦ 17:05:49
PARLAGFÛ, ETTÕL NEM LESZNEK TUDATOSABBAK, DE LEGALÁBB DÜHÖSEBBEK!
Csaba, az én "pozíciómban" nem biztos, hogy a hosszú élet titka a rendszeres tekerés. Elég egy rám állított Kamaz, ha tudják mikor indulok és már meg is van a "véletlen" baleset. Korábban napi szinten ment a bringa és nem is rosszul.
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 06 22 ¦ 17:09:08
Itt csak nagy éheztetés térdrekényszeritésre számithatunk. Üreskézzel a fegyverekkel szembe, de az adóság csökkentés a legfontosabb a zsidók számára. MÉrtlett ilyen fontos? Aparlameti zsiványoknak? Nemzet gyilkosok , direkt arra játszanak, hogy a népet gyilkolászhassák! Már nincs szükségük a Magyarra!
# | Tomihl Tomihl - 2011 06 22 ¦ 20:47:52
Utána jártam ennek a képnek és megnyugtathatlak, hogy semmi ilyen nincsen a Sándor Palotában... Egy szerencsétlen unatkozott és úgy találta, hogy a képet kiegészíti egy kis felirattal.
http://www.ikszde...sillar.php
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz itt hamarosan...
# | Alexandros Alexandros - 2011 06 22 ¦ 21:25:22
Végszavadhoz Imre.
Tuning: Hangolás. Akkor tegyük profin.
Aki agyilag nyugodt higgadt, azt a teste követi.
A nagy intelektualitású zsidó meg idegelje magát, hogyan tovább.
Fogja fel hogy mindennek van eleje és vége. Aminek le kell zajlania, meg is lesz.
AMEN!
# | talpi talpi - 2011 06 22 ¦ 22:16:16
Adjon az Isten!
Imrém!
Volt szerencsém "ott"lenni -:), azért a Te szavaiddal élve, "semmi nem az, aminek látszik" a Józsit védelmembe venném.
Ugyanis, ha stratégiában gondolkodunk, "mutassuk meg az ördögöt", akkor most sikerült. :)
Annyi, lebiggadt ajkú, Nemzeti érzelmû, nem is tudom mikor volt, együtt látható.

Tudod, amikor a bûvös mondat elhangzott,
"majd Ti kiharcoljátok, hogy , mi kormányozzunk".
Imrém, Te tudod, alakzatban nem lehet forgolódni, de annyi egymásra nézõ embert? "mirõl beszél ez", még nem láttál.
Persze tudom, egyszerûbb lett volna, jól elfenekelni õket, de tudod, amikor senki nem ment velük vacsorázni, hát, kicsit fagyos lett a levegõ köröttük.
Tehát,"semmi nem az aminek látszik" bejött
ne aggódj, ezek a macskák, elmúltak 3 hetesek :) még fityeszileg, na jobbikilag fõleg.
Szebbet! Isten tartson!
# | talpi talpi - 2011 06 22 ¦ 22:21:12
A qrva anyjukat!
# | postaimre postaimre - 2011 06 22 ¦ 22:38:23
Talpi, tudod, hogy tudom! Ha valakinek ez hozta meg a gondolkodási kedvét, hát legyen. Mi kell még nekik? Hiába "ugatok"? Nem mertétek elfenekelni! Én azt hiszem, ha összefutnánk, már nem úszná meg! Tényleg nem értem a "gárdistákat". De talán õk értik magukat.
Talpi, javaslom, a Farkasok Völgye II.-t megnézni. A TEK-esek is így lesznek fejbe lõve, ahogy ott a tetves zsidók! Ezekbõl egyet sem szabad élve hagyni, de párat kitömve mutogatni kell a múzeumban! Vonáék a ti dolgozótok! Golyót nem érdemelnek, de kötelet annál inkább!

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.10 msodperc
83,601,925 egyedi ltogat