Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Törik, ha szakad!

NaplóPár napja esett meg a következõ történet. Egy régi barátom látogatott meg egy kanadai magyar vendéggel érkezvén, mert állítólag sokan értékelik Kanadában is a munkánkat s személyesen akart kezet rázni velem- vagy valami ilyesmi. Beszélgetésünknek volt egy mozzanata, mely a kéz alatt lévõ Glock tõr használatára utalt, s azt megválaszolva egy viszont kérdéssel tettem szóvá, hogy biztosan tudni akarja, hogy alkalomadtán forgatnám-e a hideg fegyvert. A válasz az volt, hogy inkább nem is akarja tudni. Az ügyet lezártnak tekintettem, de a sors nem így akarta. Este- szokás szerint- kimentem gyakorolni és az egyik mozdulat nem várt eredményt hozott. A tõr sok mindent megélt már, nem igen kíméltem és ütközött már kõnek egy-egy félresikerült dobás alkalmával. Ez alkalommal magam sem értem hogyan, de a már a deszkában lévõ öreg, a kerti munkában használatos, még apám örökségét képezõ hajlékony pengéjû, ütött-kopott kést érte el, majd egy fémes csengõ hang után a gyepen két darabban landolt. Csak néztem és kerestem a hibát. A kemény acél katonai tõr és a „gagyi” sufnikés találkozásából a hajlékony szerszám került ki gyõztesen úgy, hogy egy karcolást sem találtam rajta. A rejtélyre azóta adtam magamnak magyarázatot és az eddigi világképemmel koherens. Az erõ fogalma és képlete sem az, amit sugallanak, s ezt már sokan sejtjük és sejtjeinkben rejtjük. Apám kése nem adja könnyen magát!Ahogy a természet dolgai is alakulnak, egyre többen ismerik fel, hogy el kell kezdjenek saját, önálló világképükrõl gondoskodni, mert amit a hivatal mond nekik, az nem lehet igaz.
Egyre többen keresik az idõjárás-befolyásolás módszereit, okait és következményeket összekötõ logikai kapcsolatot, s mindezt ideológia-mentesen.
Egyre többen meg akarják érteni, hogy mi zajlik a háttérben és miért?
Egyre többen megértik, hogy nem lehet ennek jó vége és a vér és a vas korszaka köszönt ránk ée ellenségeinkre, akik neve a zsidó és azok csatlósai.

Talán azt is kezdik megérteni, hogy a „nagypolitikai fölött is van legalább két másik szint, de tán még egy harmadik is, amelyik nem igazán tolerálja a már elharapózott emberi ostobaságot. Sokak feltett kérdésére leírok egy manõvert, amely nem stratégia, csak taktika, de demonstrálja a politikai tébolyda mûködését és a rendrakási kísérletek precizitását. Pár napja egymás után a második „magyar” –zsidó nagykövetségi szexbotréányt terítette ki a fehérorosz kormány. Talán nem véletlen, hogy a KGB-re hivatkoztak a sértõdött zsidók és lejáratásról beszéltek. Szerintem csak a finom utalás ment nekik, hogy a buzizsúrokról és a nem belorusz vonatkozásról már ne is tegyenek említést. Ezzel egyidejûleg megy a látszatmanõver az oroszok áramellátási készsége okán, melyet hirtelen megoldanak, majd pedig a fehérorosz miniszterelnök megjelenik Tel-Avivban. Mindez az Orosz-EU csúcs kellõs közepén. A zsaroló pozícióban az a jó, hogy aki jobb helyzetben van, az mindent visz. Hodorkovszkíj volt üzlettársa pl. a Haarecot, mert –gondolom-, hogy ha nem lép be a rendszerbe és nem veszi át a zsidó média feletti russz irányítást, akkor vagy kilövik, vagy mehet medvesalakot számlálni Szibériába. Hodorkovszkíjt egyébként pár napja ismeretlen helyre szállították a hatóságok, s még az ügyvédje sem tudja hová. Bár nincs összefüggés az események között, azért talán nem véletlenek ezek mégsem.

Az EU-USA kohnföderáció kollektíven fenyegette meg Izraelt, hogy van egy hónapjuk az 1967-es határok mögé visszahúzódni, s máris Netanjahu egyik minisztere ajánlatot tett, miszerint akár oroszul is bejelenheti a zsidó fõbáb a Független Palesztin Állam szuverenitását. Úgy tûnik, hogy az orosz emigráció komoly aknamunkát folytat Izraelben, de az a jó hírem, hogy nem csak ott. Egyre többen lesznek nálunk is és reményeim szerint mindegyiknél van pár fölösleges vas, sok „meggymaggal, s néhány gumicsirke is, a nagyobb konzervek elhárítása céljából. Izrael mögül az USA úgy tud kitántorogni, hogy a NATO potenciálját degradáltatja le és miközben látványosan Netanjahu mellett ajvékol az szenátus zöme, valójában kasztrálják a katonai kiadásokat, s így széttárhatják a karjukat, hogy nem rajtuk múlott a segítség elmaradása. Ez is csak egy manõver, mint ahogyan az is, amit most az USA G.W. Buss apahajó és környezet mûvel a Földközi – és a Fekete-tengereken. Jó hely az fiúk a számotokra. Az oroszok most látványosan tiltakoznak az USA cirkáló megjelenése miatt a Fekete-tengeren, de közben Kína kijelenti, hogy az USA már csõdben van és hangoztatják a Rubel nemzetközi valutává erõsödését. De mindez semmi, mert pont most ül össze a Bilderberg-csoport is és pont most látogat Rómába a teljes izraeli kormány is. Minden és mindenki pont MOST kapja meg a végsõ eligazítást, hogy mikor és hová kell mennie a végsõ elgázosításra. Medvegyev együtt bicajozik Putyinnal és bemutatják, hogy õk tényleg egy tandem és valójában egyek. Putyin hivatalosan is jelöltette magát a miniszterelnöki posztra, s maximum a nyeregben lehet helycsere. A kaukázusi helyzetet is szépen rendezgetik, bár van még ott néhány maffiózó zsidó, mossados kiképzett, aki miatt a háborúságot egyelõre fel kell tartani, mert ha nincs terrorizmus, akkor nehéz lesz likvidálni õket.

Jönnek-mennek a hírek és amíg én a sufnit építettem a szír határon is formálódik a katonai csapás lehetõsége. Bár az oroszok közvetítése nem megkerülhetõ, a Kmesset most Kínához fordult, hogy legyenek szívélyesek és tegyenek valamit. Ez már háború, s a hónap gyorsan telik, mire az a török Szabadság Flotilla Gázában kell kikössön. Ha jól emlékszem,. Törökországban éppen ma vannak urnazárások és Erdogán is besegít a helyzet tisztázásába. Õk fogadják be a Szíriából menekülõket és most elég morcosnak mutatják magukat emiatt, de ez már le volt zsírozva.

Mindezek nem taktikai húzások, csak manõverek, melyek a kb. egy-másfél évvel ezelõtti megbeszélések értelmében most lépnek hatályba. A vírusos fertõzések is ilyen játszma része. Olstein most ment az osztrákokkal, németekkel „egyeztetni”, mikor a teljes energetikai programot már lepacsizták a macival? Bosszúból csináltak egy kis vírusos kólikás támadást, de ez is a medve malmára hajtotta a vegyi esõt. Már az EU könyörög, hogy vigye az uborkájukat. Néha sírhatnékom van a butaságtól, hogy mit nem lehet érteni azon, amit már hónapokkal, évekkel ezelõtt leírtunk. Bilderbergék is megkapták a beosztásukat és most tanulják a leckét, s talán oroszul fogják tartani a következõ évi találkozójukat, amire erõsen megcsappant tagsággal jelennek meg, mert közben lett egy pár öngyilkos közülük- legalábbis a jegyzõkönyvek bizonysága szerint.
Link
Link
Egyet értsetek meg! Semmi nem az, aminek látszik! A kato-likas egyház is egyesítés alatt áll és Róma szerepe is lenullázódik. Valamit sejtenek már 2012-vel kapcsolatban és tudják, hogy valahol a megoldás az õsi hitben, tudásban rejlik, ami viszont ide vezeti õket! Nem véletlen akar a bélpoklos zsidaj belebújni a bõrünkbe és magyarnak mutatkozni. Megkapták az utolsó kenetet és tudják, hogy vissza kell térni az szkíta-szittya alapokhoz. Az a baj, hogy annyit hazudtak már és egymás hazugságáról is annyit tudnak és nemzetközi „vamzer” szerzõdések szerint megállapodtak, hogy nem birizgálják egymást a kölcsönös falazás reményében. Ilyen ez az „ûrkutatás” témakör is. A NASA annyi hazugsága után most nem mondom el mi van az orosz ZOND-5-ös ûrszondákkal kapcsolatban, vagy hogyan lehetne visszakapni a félrenavigált Lunahod-ot. De miért is fontos ez? Mert most Hold körüli útról hápognak az amcsik és Cameron-t 2015-ben meg akarják Avatár-szinten utaztatni ott. Persze mindez csak kamu, de jól hangzik.
Link
Az oroszok ezzel szemben egy kapszulában szimulálják a kínaiakkal közösben a Mars-expedíciót. Legalábbis ez a legenda, de valószínûbb, hogy tudják már, hogy nem lesz jó vége a földidolgoknak és extrém helyzetekre készülnek itt alant és nem ott ” fölönt”. Nem kaptam felhatalmazást arra vonatkozóan, hogy elmondjam, amit a kutatók ezekkel a dolgokkal kapcsolatban közöltek, de ígérik, hogy egy „záró” cikkben még pár összefüggést feltárnak. Amit érdemes tudni, hogy a világûr egyáltalán nem olyan, mint ahogyan azt itt lemodellezik és tele van meglepetésekkel. A Föld egyáltalán nem az, aminek látszik, sem a Hold és a többi égitest sem úgy és az, ami és ahogyan látszik, de nyelvünk valamit megõrzött a lényegébõl. A TÉR, A RÉT, Á(É)TER, TER®A. Elhagyva a TERRA terét, éterét 6! Dimenzióról is beszélhetünk és az idõ ebbõl csak az egyik, amit önmagában már itt sem tudunk negyedikként értelmezni, illetve igen nehezen.

Nehéz megérteni, hogy annak idején a TERRÁ-ért folytatott harcban a Nibiru és a Marduk –lakók egy kisebb poklot okoztak itt, és jó pár atomtöltetet is elpukkantottak jókedvükben, hogy egymást kiirtsák. Nos, ehhez most mi csak a homokozóban ülünk és számoljuk a szilikát kristályokat. Be kell lássuk, hogy igen szûk a spektrum, amiben mozgunk, de illõ lenne szélesíteni. Ehhez mérten olvasgassuk a híreket és fogjuk fel, hogy az a VALAMI igenis ott van és ha azt látjuk, hogy nálunk a zsidajok országos tüntetéseket szerveztetnek, amire természetesen ugrik sok jó magyar, az egyáltalán nem az ideológiáról szól már. Ha nekem azt mondja valaki, menjek és maszkírozzam magam bohócnak, s úgy tüntessek a rendvédelemért, vagy valami hasonlatos marhaságot, akkor én kimegyek ribizlit csipegetni, borsót szedegetni, cseresznyét kóstolgatni és a befejezetlen munkáimat lerendezni, mert érzem, hogy hamarosan elõ kell szedni mindenkinek a legjobb fegyverét és azzal pontot tenni a zsidajok vergõdésére. Mindezt annak a biztos tudásnak a birtokában, amelyet eddig képes volt elsajátítani.
Közben természetesen az élet szépségeirõl sem feledkezhetünk el!
A két kiscica most is itt játszik a pázsiton. Jó rájuk nézni!

Hozzszlsok

# | Dr Antekirtt Dr Antekirtt - 2011 06 12 ¦ 17:50:19
# | zafir zafir - 2011 06 12 ¦ 18:49:42
Imre! A cicához szólnék hozzá. Tetszik a kis koszosorrú.
# | postaimre postaimre - 2011 06 12 ¦ 18:53:50
A "kormos" neve Levendula, a "cirmos", Zafír. Megtartjuk mindkettõt, pedig nem akartuk, de nagyon jó fejek!
# | zafir zafir - 2011 06 12 ¦ 18:56:01
Szörnyûségeket mesélnek a szíriai hadseregbõl dezertált katonák. Állítólag parancsra fegyvertelen tömegbe kellett lövöldözniük.
Az AFP jelentette elõször az errõl szóló híreket. Vajon hihetünk-e nekik, vagy készítik elõ a franciák a líbiai forgatóköny szerinti esetleges szövetséges beavatkozást, tudva, hogy az oroszok a szír vezetés mellett állnak. Égetik is a felkelõk az orosz zászlókat.
http://news.israe...orld/37411
# | zafir zafir - 2011 06 12 ¦ 18:57:42
Köszönöm a választ, Imre. Minden esetre sajnálom.
# | gabi gabi - 2011 06 12 ¦ 19:04:40
Antekirtt, kösz a linket, nagyon jó!
# | postaimre postaimre - 2011 06 12 ¦ 19:09:05
Zafir, Szíriában OK kell, hogy beavatkozhassanak. Momentán MINDEGY mi a kiváltó ok, csak legyen indok. Zafir mindenképpen marad, de levendula ügyében esetleg Blanka még meggyõzhetõ.
# | Dr Antekirtt Dr Antekirtt - 2011 06 12 ¦ 19:12:13
Hello gabi, örülök ha valaki megnézi.
# | zafir zafir - 2011 06 12 ¦ 19:18:38
Jöhet akár levendula is.
Imre! Örülök, hogy nem három késsel játszottál egyszerre. Rossz lenne látnom a képen a hat véget.
Nem teccene.
# | postaimre postaimre - 2011 06 12 ¦ 19:22:09
Zafir, maradt még bõven, bár a Glockot sajnálom, de ez volt megírva. Tényleg érthetetlen eset volt, de nem az egyetlen.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 2.13 msodperc
83,042,025 egyedi ltogat