Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Amit a szolg√°latoknak tudni illik

Napl√≥A felh√Ķk felett ugye mindig chemtrailos az √©g? Rendesen permeteznek √©s csin√°lj√°k nek√ľnk a szubtr√≥pusi id√Ķj√°r√°st a gazd√°k legnagyobb √∂r√∂m√©re, a gazdas√°gi fellend√ľl√©s ir√°ny√°ba, h√°tha √∂sszej√∂n az az √©hs√©gl√°zad√°sos t√∂rt√©net, amit az √°l-Pint√©r m√©g m√ļlt √©v √Ķsz√©n meg mert eml√≠teni. A n√©metek is lassan r√° mernek j√∂nni, hogy az √©lelmiszer helyett √©lelmisz@rt esznek √©s ha m√°r √≠gy van, akkor t√∂nkre lehet tenni z√∂lds√©gtermel√Ķket √©s keresked√Ķket – ez ut√≥bbi nem baj, mert azok z√∂me zsid√≥, √©s am√ļgy is likvid√°land√≥ k√∂zellens√©g-, no meg lehet sz√≠tani a gazdas√°g √ļj mechanizmus√°t. A biol√≥giai h√°bor√ļ a mindenf√©le n√°tha ut√°n most is a fej√ľnkre sz√≥rt m√©rgekkel nyeri el v√©gs√Ķ form√°j√°t √©s tereli a figyelmet a vegyi √©s a hagyom√°nyos eszk√∂z√∂kkel v√≠vott h√°bor√ļk fel√©. L√©nyeg az, hogy err√Ķl sz√≥lnak a h√≠rek. Eml√©kezzetek, m√°r egy √©ve Tel-Avivban g√°z√°larcokat osztogattak a „civileknek”.

M√°r m√°r a sz√≠r hat√°ron l√∂vik egym√°st √©s szorul a hurok. Hamarosan Netanjahu k√©nytelen lesz felk√©rni az oroszokat, hogy sz√°lljanak be a konfliktus megold√°s√°ba, mert a polg√°rh√°bor√ļnak √°lc√°zott zsid√≥k elleni hadj√°ratban bizony az √Ķ emberek is hullanak, mint az es√Ķ az √©gb√Ķl, s m√°ra m√°r Ir√°n is k√©t tengeren fogja k√∂zre a cionista terror√°llamot. Ahmadinedzsad √©ppen tegnap tett nyilv√°nos felsz√≥laml√°s√°ban Izraelt a Nyugat b√°bjak√©nt, annak √©rdekeinek megval√≥s√≠t√≥jak√©nt , a cionist√°k hatalmi t√∂rekv√©seinek eszk√∂zek√©nt jellemezte. Neh√©z lesz c√°folni, mert √≠gy van. Az USA b√°bja √©s a b√°b USA-ja, mert az USA meg London b√°bja, de tal√°n m√°r Judapestt√© is. B√°r Obama most nagyon tolatna ki a zsid√≥ kelepc√©b√Ķl, neh√©z lesz ezt neki megtenni a beavatotts√°ga miatt, s ugyan v√©delmet k√©rt m√°r az oroszt√≥l √©s K√≠n√°t√≥l is, az k√©ts√©ges, hogy a ciklust √©lve meg√ļssza.

√Čppen ma t√°rgyal az EU Oroszorsz√°ggal, illetve tal√°n ford√≠tva t√∂rt√©nik, mert √Ķk keresik a maci t√°rsas√°g√°t, ahogy a NATO is d√∂rg√∂l√Ķdik, h√°tha k√∂zben r√°j√∂nnek a k√©rd√©s nyitj√°ra. B√°r √©n nem igaz√°n √©rtem, hogy mit nem √©rtenek azon, hogy v√©g√ľk van, de ez m√°r az √Ķ dolguk.

Mossad figyelem! NBH-s h√ľlyegyerekek szint√©n! Netanjahu lassan mag√°ra marad! Dagan a k√∂z√∂s f√Ķn√∂k√∂t√∂k a valag√°t menti √©s elkezdett „j√≥ fi√ļ” lenni √©s kezd kit√°lalni, figyelmeztetni! M√©g a v√©g√©n kider√ľl, hogy √Ķ lesz a zsidajok „Posta Imr√©je”, mert a l√≥pof√°j√ļak k√©p√©be v√°gja, amit √Ķ m√°r nagy nehezen meg√©rtett. Erre Netanjahu elmebetegnek titul√°lja. K√©rd√©s az, hogy ha val√≥ban megbomlott az elm√©je, akkor eddig benneteket egy komplett idi√≥ta terelgetett, vagy a m√°sik verzi√≥ az, hogy tudja mit √©s mi√©rt tesz (ez a val√≥sz√≠n√Ľbb), s akkor figyelmezni kellene r√°. Itt agyon lesztek l√Ķve mind egy sz√°lig, ahogy azt m√°r kor√°bban sokszor voltam sz√≠ves √∂nzetlen√ľl a tudom√°sotokra hozni. Ha nem f√©ltek, h√ľly√©k vagytok, ha f√©ltek, akkor elkezdt√©tek √©rteni, hogy eddig voltatok h√ľly√©k. V√°laszthattok, melyik a jobb √©rz√©s √©s tegyetek bel√°t√°sotok szerint. Az orosz √°tvette az EU ir√°ny√≠t√°s√°t √©s gyakorlatilag a NATO-t is √Ķ terelgeti m√°r egy ideje. Ez √≠gy is van rendben, de m√©g mindig sokan hitetlenkednek. Az IMF sem a r√©gi √©s gyakorlatilag az ad√≥ss√°gkezel√©st m√°r K√≠na int√©zi, s ha kell, akkor megvillantja itt is √©s ott is a katonai megold√°s lehet√Ķs√©g√©t. Majd csak elhiszitek m√°r, hogy nem kellene verg√Ķdni, mert cs√ļnya v√©getek lesz.
Obama k√∂r√ľl fogy a leveg√Ķ, s most hagyta el gazdas√°gi f√Ķtan√°csad√≥ja is √©s visszamegy tan√≠tani ink√°bb Csik√°g√≥ba, ahol m√©g Obam√°val k√∂z√∂sen szabadk√Ķm√Ľveskedtek. √Črdekes m√≥don Netanjahut is √©ppen most hagyta ott az egyik kulcsembere. Menek√ľlnek a patk√°nyok, ahogy azt a tenger√©szek szokt√°k volt megjegyezni. Meg√©rzik a vesz√©lyt!
Az EU is elkezdte szorgalmazni az izraeli √∂ld√∂kl√©s befejez√©s√©t √©s a sz√≠r hat√°rvillong√°sokkal kapcsolatos csapat√∂sszevon√°sok le√°ll√≠t√°s√°t, de pengetik a h√ļrt Jeruzs√°lem k√©t r√©szre oszt√°sa √©s az 1967-es hat√°rok vissza√°ll√≠t√°sa mellett is.
K√∂zben √ļjra megv√°lasztott√°k Pan gi Mun-t is ENSZ f√Ķtitk√°rnak, mert ezt m√°r lebesz√©lt√©k j√≥ el√Ķre, s ha j√≥l viselkedik, tal√°n nem viszi el az √∂rd√∂g idejekor√°n.

L√≠bi√°ban hamarosan megjelennek a gyalogos katon√°k hivatalos hadoszlopai is, amint az orosz erre r√°b√≥lint √©s saj√°t csapatait is oda k√ľldi. B√°r szerintem m√°r ott vannak, de err√Ķl m√©g ne besz√©ljetek, mert akkor kider√ľlhet az is, hogy m√°r n√°lunk is megn√Ķtt az „√°rny√©k” √©s a zsidaj nem lehet biztons√°gban egyetlen b√°zis√°n sem, mert √∂l√©gg√© medveszag kezd √°radni a K√°rp√°tok k√∂z√∂tt. Mire a zsidaj „magyar” korm√°ny √°tadja a lengyeleknek a staf√©t√°t, addig itt a politikai k√°osz egy√©rtelm√Ľbben mutatja az ir√°nyt. Ez√©rt kell ezeknek itt is annyira az a polg√°rh√°bor√ļnak kin√©z√Ķ helyzet, mert tudj√°k, hogy egyetlen es√©ly√ľk r√∂vid t√°von is csak az lehet, ha fegyverrel „legaliz√°lj√°k” illegitim √©s m√°r a d√∂nt√©si k√∂rben mindenki sz√°m√°ra k√∂ztudott parazita hatalmukat. Ennek eszk√∂ze most a rendv√©delmi „boh√≥ckod√°s” a tmrsz, a taxisok, a cig√°nyok √©s minden egy√©b sz√°l, amit az NBH is mozgat, a J√≥bbikkal az √©len, mint a fidesz el√Ķre tolt kommand√≥ja. A nemzeti oldalnak nevezett elbut√≠tott, szinte m√°r az ostobas√°g hat√°r√°t s√ļrol√≥ cirkuszok, nemesi rendek √©s rangk√≥rs√°g, szentkoron√°z√°s, trianonoz√°s, is mind ez a kateg√≥ria. Az id√Ķ ahhoz kellett, hogy mindez kider√ľlj√∂n. Megvil√°gosodjon az, akinek ez a dolga, √©s minden inform√°ci√≥ √©s t√©ny felt√°rulkoz√°sa ellen√©re is h√ľlye maradjon az, aki am√ļgy is az volt. El√©g √©les hat√°rs√°v keletkezett √≠gy a k√∂rvonalaz√≥d√≥ megold√°si lehet√Ķs√©gekr√Ķl. Gyakorlatilag kider√ľlt, hogy kikt√Ķl √©s mire lehet sz√°m√≠tani!

A tmrsz t√∂rt√©netnek m√©g nincs v√©ge. Szerintem be√©p√≠tett mossadosok kezdt√©k meg bel√ľlr√Ķl a munk√°t. Judit nincs t√ļl j√≥ b√Ķrbe- √ļgy hallottam –, √©s m√°r b√°nja, hogy nem hallgatott r√°m, de nem tehetek egyel√Ķre t√∂bbet. Ez a rend√Ķr√∂k dolga, ha akarnak valami √©rtelmeset, akkor bizony√≠tsanak. Sajnos nem fognak, mert ostoba a z√∂me, de nem kicsit. Aki meg nem az, az tudja, hogy ez most m√°r nem az √Ķ „j√°t√©kter√ľk”. Ezt Judit rendesen elsz√ļrta, de ne agg√≥djunk miatta. Ez a k√©p a t√ľntet√©sen k√©sz√ľlt! Telital√°lat. Nem a p√©nz√ľk√©rt kellene vinnyogni a rend√Ķr√∂knek, hanem ezek miatt!

Nos, a politikai helyzet nagyon gyorsan form√°l√≥dik. A jelenlegi p√°rtokr√°cia egyre cs√∂kken√Ķ hiteless√©ge √©s a m√©g „t√°mogat√≥k” k√©ts√©gbees√©se √©p√≠ti azt, amire a k√∂vetkez√Ķ rendszert fel lehet √©p√≠teni.
Az √öj Vil√°grend √©s a Vil√°gkorm√°ny a k√∂zhiedelemmel ellent√©tben nem a j√∂v√Ķ, hanem a m√ļlt. S nem annak az √©p√≠t√©se, hanem a le√©p√≠t√©se, illetve a h√°tt√©rben az √°t√©p√≠t√©se zajlik. Ez sz√°munkra konkr√©tan csak annyit jelent, hogy egyre nyilv√°nval√≥bb√° kell tenni azt, hogy a zsid√≥ nem magyar √©s bemutatni a re√°lis √©s k√©rlelhetetlen val√≥s√°got mind sz√©lesebb k√∂rben. Nem visszah√ļz√≥dni kell, hanem ny√≠ltan fell√©pni a tiszta igazs√°g sz√≥sz√≥l√≥ja √©s erk√∂lcsi kelyhek√©nt.

Akiknek kiny√≠lt a szeme, azok a figyelem √©s a folyamatos k√©pz√Ķd√©s mellett ne feledj√©k el, hogy ez egy akt√≠v akci√≥t is k√∂vetel√Ķ hadsz√≠nt√©r. √Čn onnan tudom, hogy valaki k√©szen √°ll, hogy √∂n√°ll√≥an tesz √©s nem is h√ľlyes√©geket. Aki „csak” k√©szen van √©s v√°r, az nincs k√©szen, ugyanis arra ami j√∂n, a tev√©s tud felk√©sz√≠teni. Ott szembes√ľlhet azzal, hogy milyen feladatokat kell k√©s√Ķbb megoldani, s ott szelekt√°l√≥dhatnak ki azok, aki vagy nem k√©pesek, vagy k√©pesek, de egy√©b okokb√≥l nem alkalmasak vezet√Ķknek. A konfliktusok edzik az embert. Mivel a magyar nemzet megmarad√°sa a t√©t, ez√©rt az sem h√°tr√°ny, ha tudjuk, hogy a szolg√°latok √°rgus szeme k√≠s√©ri minden l√©p√©s√©t azoknak, akik meg mert√©k mutatni magukat. Ennek √≠gy is kell lenni, de ne f√©ljetek, ezek a szolg√°latok m√°r nem azok a „rettegett” mossad-nbh f√©rgek, melyeknek a b√Ľze a h√≠r√ľket is megel√Ķzi. El√Ķsz√∂r is, fogalmuk nincs arr√≥l, mi is van val√≥j√°ban √©s arr√≥l sem, hogy mir√Ķl mit gondolhatnak, vagy merjenek-e egy√°ltal√°n gondolkodni. Egyszer√Ľen √∂ssze vannak zavarodva. Ez az√©rt van, mert bele ker√ľltek a PARADOXONBA. M√°r a zsidaj is kezdi √©rteni, hogy itt neki is v√©ge, mint a botnak, s az nem seg√≠t rajta, ha benn√ľnket vegz√°l, vagy esetleg durv√°bb m√≥dszerekhez folyamodik. Valahogy √ļgy √©rzem, hogy a k√≥stolgat√°s m√∂g√∂tt ott van a f√©lsz, mert ha a magyar nbh-st azzal eteti a f√Ķn√∂ke, hogy minket kell ellen√Ķrizni, mert mi a demokr√°ci√°ra vesz√©lyesek vagyunk, s meg√©rti a gy√∂kkett√Ķ, hogy ha √≠gy van, akkor mi√©rt √©ppen a f√Ķ ellens√©get, a J√≥bbikot szedj√ľk darabjaira √©s tessz√ľk a kirakatba √ļgy, ahogy √Ķ soha nem lenne k√©pes, mert ehhez h√ľlye. Sz√≥val, ha j√≥t akar, akkor hagy dolgozni a mossad is √©s az nbh is, mert az √Ķ munk√°jukat v√©gzi mindenki, aki ezt a rendszert szedi sz√©t √©s a haszn√°lhat√≥ elemeket menteni pr√≥b√°lja. A m√°sik oldala a k√©rd√©snek, hogy a szolg√°latok m√°r r√©gen nem titkosak, hanem ink√°bb fed√Ķszolg√°latoknak lehetne nevezni √Ķket. Arra hivatottak, hogy a zsid√≥-b√Ľn√∂z√©st patron√°lj√°k √©s azoknak tegyenek keresztbe, akik azt a k√∂rt vesz√©lyeztethetik. Sz√≥val, a legnagyobb maffia-c√©gek a vil√°gon. Ha a h√≠rszerz√Ķ oldal√°t dombor√≠tjuk ki a jelens√©gnek, akkor sem √°llnak j√≥l, mert k√∂ztudott, hogy az inform√°ci√≥k 95%-√°t a rutinos h√≠rszerz√Ķ is teljesen ny√≠lt forr√°sokb√≥l szerzi be, s a hat√©konys√°gban csak az inform√°ci√≥ feldolgoz√°s√°nak k√©pess√©ge ronthat, vagy jav√≠that. Esetemben az√©rt is √©rdekes lehet az nbh-s vonatkoz√°s, mert olyan 10 feljelent√©st, bejelent√©st tettem fel√©j√ľk, az √ľgy√©szs√©gr√Ķl nem is besz√©lve. Persze sz√≥ n√©lk√ľl hagyt√°k a l√©nyeges k√©rd√©seket, s ha most elkezden√©k a hercehurc√°t b√°rmi√©rt, akkor is √©rdekes lehet a fel√°ll√°s. √Čppen ez√©rt van a tarsolyban mindig olyasmi, amit nem szabad kitenni az ablakba. Summ√°zva a dolgot, aki ma tenni akar √©s j√≥l tesz, az torkoncs√≠pheti a szolg√°latokat √©s sim√°n azt csin√°l vel√ľk, amire csak kedve szottyan. Erre persze bezsonganak √©s folyamatosan hib√°znak. Ha hib√°znak, akkor pedig a gy√Ķzelemhez nem kell m√°s, csak annyi, hogy olyan helyzetbe kell hozni √Ķket, amiben a hib√°ikkal val√≥ szembes√≠t√©s elker√ľlhetetlen. Sajnos a legt√∂bben nem mernek od√°ig elmenni, ahol m√°r m√Ľk√∂dik a tranzakci√≥. T√ļl van egy kicsit misztifik√°lva a szerep√ľk, ann√°l is ink√°bb, mert m√°r j√≥ ideje mi vagyunk a nemzet biztons√°g√°t felel√Ķsen kezel√Ķ „hivatal” √©s b√°rmilyen furcsa, de a legt√∂bb munk√°t is t√Ķl√ľnk, illetve vel√ľnk kapcsolatban kapj√°k. Magyarul, mi ir√°ny√≠tjuk √Ķket √©s √©lvezik, mert ezek ir√°nyt√Ľ n√©lk√ľl m√©g a budin sem tal√°ln√°k a meg a v√©c√©pap√≠rt. Dagan f√Ķn√∂k√∂t√∂ket figyelj√©tek csak √°rgus szemmel, s lehet vakar√≥zni. Bizony, ezt a m√≥k√°t m√°r nem √ļszhatj√°tok meg, ann√°l is ink√°bb, mert az √ērezred fokozatos felsz√°mol√°sa ut√°n az NBH-j√∂n. A nev√©t m√°r megv√°ltoztatt√°k, a tartalm√°t meg folyamatosan. A v√©g√©n csak a zsid√≥ sz@r maradhat, de az kip√°n fel√ľl!

M√°sik t√©ma, amit m√©g megeml√≠tek, az a MEGOLD√ĀS! Nos, v√©gtelen√ľl egyszer√Ľ √©s ugyanakkor neh√©z dolog is, mert mindenki a VALAMI-re gondol √©s koncentr√°l √©s abban a t√©vhitben van. Hogy VALAMI-t kell tenni, pedig nem. A VALAKI a megold√°s. Azaz, hogy b√°rki v√°lhat valakiv√©, aki ezt akarja √©s k√©pess√©gei is engedik, ugyanis a VALAKI teszi megy a VALAMI-t, amely a MEGOLD√ĀS! Teh√°t nem mindeni √©s egy√°ltal√°n nem b√°rki! A t√∂meghat√°st nem a valami √©rheti el, hanem a valaki, ez√©rt kezdjen MINDENKI dolgozni v√©gre, hogy VALAKI-v√© v√°ljon, h√°t ha r√°tal√°l a vezet√Ķi v√©n√°j√°ra. A vezet√Ķ onnan ismerszik meg, hogy vezet. No nem parancsolgat √©s nem feladatokat osztogat, hanem tervez, szervez √©s a jelenlegi helyzetben √ļgy hajtat v√©gre, hogy az ellens√©g err√Ķl mit sem tud. Szer-vezet akkor lehet hat√©kony, ha megfelel√Ķ szint√Ľ vezet√Ķkb√Ķl √°ll. Tudatos√≠ts√°tok, hogy a k√ľldet√©s nem k√∂znapi √©s a lehetetlennel hat√°ros. √Čppen ez√©rt lehets√©ges. Nos, aki ezt meg√©rti, m√°r j√≥ √ļton j√°r. Nem is √©rtik csak nagyon kevesen. Dolgunk nem pap√≠rozgat√°s, hanem am√≠g lehet- mell√©k√°ll√°sban –, tan√≠tani √©s akib√Ķl csak lehet, √∂n√°ll√≥an tev√©keny, mag√°t kipr√≥b√°l√≥ a maga sorsa vez√©r√©nek kibontakoz√°s√°t el√Ķseg√≠teni. √ćgy lehet az EGY-b√Ķl T√ćZ, s m√©gis EGY.
Ma m√°r egy vezet√Ķnek √ļgy kell k√©szen √°llni, hogy b√°rmely helyzetben legyen r√°l√°t√°sa a folyamatokra √©s tudjon reag√°lni a lehet√Ķ legoptim√°lisabb m√≥don, teh√°t az igazs√°gnak hangs√ļlyt adva.

Ma m√°r ott tartunk, hogy a paradoxonok vil√°g√°t siker√ľlt a legfels√Ķbb k√∂r√∂kh√∂z is eljuttatni, s nem √©rtik Olstein√©k. Egyetlen reakci√≥juk az, hogy tiltj√°k az oldal olvas√°s√°t, nehogy gondolkodhassanak az √°llamtitk√°rok, de a J√≥bbik ugyanazt a taktik√°t alkalmazza. Meg is l√°tszik rajtuk, mert egyre ink√°bb nyilv√°nval√≥v√° v√°lik, hogy az √°tlag jobbikos „nemzeti” a tarsolyos bunk√≥hoz lesz hasonlatos, s a mozgalom a zsid√≥k sz√°j√≠z√©nek megfelel√Ķen kurvatelep, drogtanya, alkohol-kurzus. Mennek is a levesbe! Nem az√©rt mert √©n √≠gy akarom, hanem az√©rt mert √Ķk √≠gy d√∂nt√∂ttek.

Nagyon p√∂r√∂g a homok! Feladat az, hogy a k√≠m√©letlen igazs√°got mindenki kezdje v√©gre kimondani kend√Ķzetlen√ľl. A Volt jobbikosok se hallgassanak √©s leplezz√©k le a zsid√≥ p√°rtot, ahogy a v√°rmegy√©seknek is k√∂teless√©ge van. Ha hallgatnak, az ostobas√°g, vagy tudatlans√°g ok√°n lehet. El kell mondani mindenkinek, ki ez a Dr√°bik, kicsoda T√Ķke P√©ter, mire val√≥ a FUSZ √©s a zsid√≥ hogyan akar a b√Ķr√ľnkbe b√ļjva megszerezni mindazt, ami soha nem lehet az √∂v√©!

HozzŠszůlŠsok

# | Skorpi√≥58 Skorpi√≥58 - 2011 06 09 ¦ 00:04:14
viktor
Az IMF-es szobalány-pecér, és biztos azért fogja le a kezét,nehogy kezetcsókoljon Obama feleségének.Sad
# | magyar vagyok magyar vagyok - 2011 06 09 ¦ 00:08:16
Had er√Ķs√≠tsem meg Imr√©t egy p√°r dologban.

Kor√°bban egy nagybev√°s√°rl√≥ k√∂zpontban voltam egy √°ruh√°z igazgat√≥ja. voltak vev√Ķim ilyenek √©s olyanok is. j√≥ keresked√Ķk√©nt igyekszem a v√°s√°rl√≥kkal egy k√∂zelebbi kapcsolatot kialak√≠tani. ( itt halkan megjegyezn√©m, hogy az a fajta keresked√Ķ vagyok, aki hisz abban, hogy az a j√≥ √ľzlet, ahol mindk√©t f√©l j√≥l j√°r... )
K√©t esetet eml√≠ten√©k Imr√©t igazolv√°n. A bev√°s√°rl√≥ k√∂zpont biztons√°gi f√Ķn√∂ke hozott egyszer egy dagadt, szuszogni alig tud√≥ f√Ķrend√Ķrt. rebisz-ben volt az egyik helyi "bassz√°jba". miut√°n megvette √°lmai mos√≥g√©pet, r√°k√©rdeztem, hogy mi a helyzet a betelep√ľl√Ķ zsir√°fk√°kkal. el√Ķsz√∂r cs√≠p√Ķb√Ķl tagadta term√©szetesen. mondtam neki, hogy ne n√©zzen m√°r h√ľly√©nek, el√©g csak este v√©gig menni a belv√°rosban. erre a pof√°mba v√°gta, hogy sokkal jobb, hogy ezek j√∂nnek ide, mint a koszos, terrorista arabok!

A m√°sik sztori: egy probl√©m√°s v√°s√°rl√°s kapcs√°n ker√ľltem k√∂zelebb a cs√°v√≥hoz. m√°r az elej√©n furcsa volt, hogy elsorolta h√°ny fele volt katona, t√∂bbek k√∂z√∂tt a negevben is kapott kik√©pz√©st. any√°d...! azt√°n visszaj√°rt m√©g minden fisz-[khmm] dolog√©rt. √©s l√°ss csod√°t: kider√ľlt, hogy ember√ľnk tek-es! nem tek√©s √©s nem is t√∂k√∂s, hanem tek-es! √©s mellette b√ľszk√©n verte a mell√©t, hogy milyen sz√°rmaz√°s√ļ? nem, nem litv√°n! √≠gy van, kital√°lt√°tok!

nem nagy sztorik, de v√©gre meg√©rt bennem, hogy le√≠rjam √Ķket! j√≥, ok√©, Kerecsennek is volt k√∂ze hozz√°!
# | Arany Arany - 2011 06 09 ¦ 10:17:48
Most √©ppen arra keresg√©lem a v√°laszt, hogy a n√©metek √©s a sv√°jciak mit√Ķl val√≥ f√©lelm√ľkben √°ll√≠tj√°k majd le az atomer√Ķm√Ľveiket...?

Földrengés? Vízhiány? Bombatalálat?
Sv√°jc, mint "semleges" orsz√°g?
A franci√°k meg mit√Ķl olyan nyugodtak a rengeteg atomer√Ķm√Ľv√ľk birtok√°ban? √ēk a ketyeg√Ķ bomb√°kon higgadtan √ľld√∂g√©lnek?
# | Atyaeg 1 Atyaeg 1 - 2011 06 09 ¦ 11:26:41
J√≥ a cikk! Kiv√°ltk√©p az a r√©sze tetszett, hogy mindenki kezdjen el saj√°t maga k√∂r√ľl szervezkedni. Ugyan is a zsid√≥k pont ezt csin√°lj√°k. Nagyon sok tagjuk van, de szinte mindegyik a saj√°t n√©p√©nek k√©mkedik, tev√©kenykedik, megoszt √©s csin√°lja a fesz√ľlts√©get. Vagy √©ppen t√°mogatja a fajt√°j√°nak √©rdekeit, m√©g √ļgy is, hogy nem √°ll k√∂zvetlen kapcsolatban a k√∂zponti vezet√©s√ľkkel. Mint a v√≠rusok.

Nek√ľnk is hasonl√≥an kell tenn√ľnk, csak a magyars√°g √©rdek√©ben, pozit√≠v eszk√∂z√∂kkel, hogy egy magyar k√©pes legyen a t√∂bbit is maga k√∂r√ľl megszervezni. Ehhez pedig egy √∂tletet szeretn√©k adni, ami nem m√°s, mint az, hogy √∂ssze kell gy√Ľjteni az ismer√Ķs√∂k, k√∂rnyezet√ľnkben √©l√Ķk e-mail c√≠meit √©s egy h√≠rlev√©lrendszert ki√©p√≠teni. A levelekben pedig kik√ľldeni a legfontosabb felvil√°gos√≠t√≥ anyagokat. Ha m√°r csak 100 ember elkezden√© csin√°lni, el√Ķbb ut√≥bb k√∂nnyen eljuthatn√°nak √≠gy a fontosabb anyagok 10-50 ezer emberhez. Akik szint√©n tov√°bb k√ľld√∂zgetn√©k √©s √≠gy terjeszthetn√©tek p√©ld√°ul Posta Imre cikkeit, vagy vide√≥it, amin el√©g s√Ľr√Ľn elgondolkozhatn√°nak a Val√≥ Vil√°gos nemzetb√©liek! Heti egy j√≥l √∂sszerakott lev√©l el√©g lenne, mert a t√ļl s√Ľr√Ľ inform√°ci√≥ √©rdektelenn√© teszi az embereket!

Terjesztésre például ajánlanám még ezeket a videókat:

http://www.youtub...i7hBYhbCew

http://www.youtub...QwpbCtnWNU

http://www.youtub...k3m2E39AXg
# | Atyaeg 1 Atyaeg 1 - 2011 06 09 ¦ 11:30:47
Ja √©s titkos m√°solatk√©nt kell k√ľldeni a leveleket, hogy a c√≠meket ne adj√°tok ki a kezetekb√Ķl, nehogy m√°sok is felhaszn√°lhass√°k √Ķket nemzetellenes √©rdekek ment√©n!
# | vibra vibra - 2011 06 09 ¦ 13:32:56
√Āld√°s n√©ktek! gyaur- t√∂k√©letesen egyet√©rtek veled a fentebben le√≠rtakkal,hatalmas k√°osz a fejekben √©s tet√©zn√©m ha helyzet lesz akkor milyen fejk√°osz lesz itt!K√∂rnyezetemben igen kev√©s azok sz√°ma akik ezt a helyzetet ismerik-felismerik,sokat mocorgok pr√≥b√°lok r√°vil√°g√≠tani dolgokra,a reakci√≥ borzalmas! Hatalmas az √Ľr z√∂m√ľk fej√©ben,sajn√°lom √Ķket,de √Ķk tal√°n nem is akarnak tudom√°st venni e dolgokr√≥l.Sokszor elkeser√≠t a megtapasztal√°sa ennek,de nem adom fel,akkor is vil√°gos√≠tok-FELVIL√ĀGOS√ćTOK! √Āld√°s!
# | mozes mozes - 2011 06 09 ¦ 13:53:15
A véleményetek szeretném kérni!
Nemsok√°ra levelet √≠rok a parlamentben √ľl√Ķ volt tan√°romnak √©s nagyon rem√©lem hogy v√°laszolni fog. Megpr√≥b√°lom r√∂viden le√≠rni az igazs√°got neki √©s a ti √∂tleteiteket is v√°rom!

√Črdekes ember, r√∂viden annyit r√≥la hogy a fideszben van, amikor tan√≠tott mindig √ļgy t√Ľnt mintha nagy magyar lenne, zavarta az ami a tv-ben van, mszp ellenes √©s a fi√°t Hunornak nevezte el, ami azt jelenti hogy vagy nagyon nagy magyar vagy annak akar l√°tszani.

Szóval várom a kérdéseket!

Atyaég nagyon jó kis videót készítettél le a kalappal!
# | mozes mozes - 2011 06 09 ¦ 13:54:39
Természetesen a levelét közzé fogom tenni!
# | zafir zafir - 2011 06 09 ¦ 14:49:04
Az√©rt azt nem gonldoltam volna soha, hogy amerikai csatahaj√≥ fog fekete-tengeri kik√∂t√Ķkben horgonyt vetni , mint most j√ļniusban el√Ķsz√∂r ukr√°n, majd gr√ļz kik√∂t√Ķben, hatonai gyakorlattal egybek√∂tve. Innen majd a szom√°liai partokhoz indul egy kis kal√≥z√≥k elleni csat√°ba.
[url]http://www.lenta....6/09/ship/[/url]
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 06 09 ¦ 17:02:14
GY√ĀV√ĀK VAGYUNK √ČS BIRKALELK√õEK, EZ AZ IGAZS√ĀG!!!

Lehet ezt f√©lre, ki √©s megmagyar√°zni, lehet mell√©besz√©lni, lehet kifog√°sok t√∂mkeleg√©vel el√Ķhozakodni, de ez a l√©nyegen √ļgy sem v√°ltoztat!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.08 mŠsodperc
73,768,446 egyedi lŠtogatů