Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Tettre k√©szen, √ľl√∂k a sz√©ken

Napl√≥Nos, z√°rjuk r√∂vidre a mai √©s a j√∂v√Ķre tekintve minden tmrsz-es megmozdul√°sra vonatkoz√≥ t√©m√°t. A tmrsz ugyanolyan fikt√≠v szervezet, mint a J√≥bbik √©s –sajnos- ugyanazt a c√©lt is szolg√°lja. Ha m√°st tenne, m√°r felsz√°molt√°k volna, hisz mindig kihangs√ļlyozz√°k a politikamentess√©get, √≠gy nem l√©phet √°t azon a hat√°ron, ahol val√≥di v√°ltoz√°s kieszk√∂z√∂lhet√Ķ. √Čvek alatt meggy√Ķz√Ķdhettem arr√≥l, hogy sok j√≥sz√°nd√©k√ļ rend√Ķr t√∂rekszik arra, hogy kiutat tal√°ljon a s√∂t√©ts√©gb√Ķl √©s ez√©rt csatlakozott a szervezethez. Tal√°n nem is tudta, hogy az √∂sszes t√∂bbit a zsid√≥k vezetik. Sajnos van okom felt√©telezni, hogy a tmrsz is erre a sorsra jutott √©s most remek√ľl elj√°tszatt√°k vele a radik√°lis rend√Ķri szakszervez√Ķd√©s szerep√©t, hogy az egyenruh√°s b√Ľn√∂z√©st, a dezert√°l√°st √©s a nemzeti radikalizmussal azonos√≠tott n√°ci-fasiszta √©s mindenf√©le „pejorat√≠v” jelz√Ķvel ell√°tott m√©g talpon l√©v√Ķ szervez√Ķd√©seket erre r√°csatlakoztatva, vel√ľk √∂sszemosva bev√°lts√°k az orb√°ni √©s a Hende Csaba √°ltal kor√°bban tett √≠g√©retet a rend√Ķrs√©g feloszlat√°s√°val kapcsolatban.

Ennek k√∂vetkezm√©nye a k√ľlf√∂ldi „rendfenntart√≥k” beh√≠v√°s√°nak indokoltt√° t√©tele √©s a rend√Ķrs√©g, csend√Ķrs√©gg√© szervez√©se imm√°r a „megb√≠zhat√≥” zsid√≥kb√≥l. A J√≥bbik eddig remek√ľl assziszt√°lt ehhez a tervhez a szint√©n zsid√≥ HVIM vezet√Ķvel, Torockai-T√≥th-Tutsek n√©ven fut√≥ NBH-s k√ľld√∂ttel. Judit lefog√°sa egy nyilv√°nval√≥ provok√°ci√≥, a h√Ķs legend√°j√°nak legy√°rt√°s√°t szimul√°lja, ahogy kor√°bban Vona-Zazri „nyuszi √ľl a f√Ľben” c√≠m√Ľ rend√Ķri sz√≠nj√°t√©ka. A mossadnak nagy gondja lehet az, hogy nem tudja felm√©rni az orsz√°g bennsz√ľl√∂tteinek val√≥di erej√©t. Ugyan meg kellene nekik mutatni, nem is kicsit, de a csatateret nem nekik kell kiv√°lasztani. A jelenlegi ismereteim, h√°tt√©rinform√°ci√≥im szerint elhib√°zott l√©p√©snek tartok minden csatlakoz√°si felh√≠v√°st b√°rmely olyan szervezethez, amely tele van zsid√≥val, √ľgyn√∂kkel √©s egyre disszon√°nsabb kijelent√©seivel, a j√°rand√≥s√°ga ut√°ni sir√°mokkal pr√≥b√°l √©ppen ellen√©rz√©st √©s elszigetel√Ķd√©st kiprovok√°lni a nemzeti √∂ntudattal egyre ink√°bb meg√°ldottak k√∂reib√Ķl. Ford√≠tott esetben a tmrsz-nek kellene „csatlakoznia” egy magasabb, nemesebb c√©l√©rt val√≥ k√ľzdelemhez, de b√°rmennyire is politikamentesnek mondja mag√°t az organiz√°ci√≥, m√©gis a hideg verejt√©k veri ki √Ķket, ha val√≥di ellen√°ll√°sr√≥l √©s a parlamenti zsidaj j√°t√©kszab√°lyain, keretein k√≠v√ľli lehet√Ķs√©gekr√Ķl van sz√≥. Abban a pillanatban, amint ilyenr√Ķl sz√≥ van, a szakszervezet hivatalosan feloszthat√≥. Tiszt√°ra Magyar G√°rda ut√°n√©rz√©se van az embernek, csak itt a jogszab√°lyokat el√Ķbb hozt√°k meg. Tal√°n az sem v√©letlen, hogy m√©g a kezdetekkor √∂sszemost√°k a MG-t a TMRSZ-el. Most ez j√≥ alkalom lehet arra, hogy azt mondja a zsidaj a sok tudatlan magyarnak √©s retteg√Ķ holokamu-t√ļl√©l√Ķnek, hogy „ugye √Ķ mindig is mondta”. Ez a t√∂rt√©net sajnos egyik f√©lnek sem kedvez, viszont mindenkinek √°rthat, kiv√©ve persze, ha nagyon gyorsan kit√∂r a h√°bor√ļ, mert akkor lehet val√≥di sz√∂vets√©ges is a tmrsz-es √©s b√°rmelyik m√°sik rend√Ķr is, miut√°n a zsidaj f√Ķn√∂keit l√°tv√°nyosan fejbe l√Ķtte, √≠gy bizony√≠tva „hazafis√°g√°t”. Van m√©g p√°r √∂tletem, hogy mi lehet a vehemens ki√°ll√°s m√∂g√∂tt, de az m√°r t√©nyleg nem publikus, viszont nagyon is j√≥l s√ľlhet el, de nem a tmrsz sz√°m√°ra.

Arra az√©rt figyeljetek, hogy minden jel szerint a zsidajok nem tudj√°k, hogy adott esetben milyen er√Ķkkel kell szembes√ľlni√ľk, √≠gy cs√≠nj√°n kell b√°nni a kommunik√°ci√≥s demonstr√°ci√≥kkal. Meg lehet √©s meg is kell mutatni magunkat, de akkor nem √°llhat meg a dolog a demonstr√°ci√≥ hat√°r√°n√°l, hanem azon sim√°n √°t kell tudni l√©pni. Ehhez a nemzetk√∂zi h√°tt√©r j√≥l alakul. Tegnap m√°r Netanjahu Dagant elmebetegnek nevezte a kisziv√°rogtat√°saik miatt. A bebaktatott ir√°ni haj√≥-kereskedelem m√∂g√∂tt ugyanis a kont√©nerekben rejl√Ķ katonai helikopterek (Black hawk) voltak, melyeket Ir√°n ellen akarta felhaszn√°lni a zsid√≥. Ez az igazi tr√≥jai fazsid√≥. No, ha a mai „t√ľntet√©s” is ez lesz, akkor hajr√°! J√∂hetnek a fakab√°tok √©s a tov√°bbi zend√ľl√©ses hacac√°r√© is kezdet√©t veheti! Na, majd holnapra kider√ľl, hogy mi akar lenni ez a mai „kavar√°s”. Ha √ľgyesek a fi√ļk, akkor nem az, aminek l√°tszik, mert ugye semmi nem az!

Addig tekints√ľk meg a nemzetk√∂zi palett√°t. Az orosz z√∂lds√©g behozatali tilalom er√Ķsen befoly√°solhatja az EU alakul√°s√°t, gazdas√°gilag megroppanthatja √Ķket. K√∂zben nem csak az angolok, hanem Izraelben is arr√≥l √≠rnak, hogy biol√≥diai hadvisel√©s eszk√∂zei lehetnek az √©lelmiszerek. Ez teljesen komoly! K√∂zben a n√©metek meg √ļgy tesznek, mintha fogalmuk sem lenne arr√≥l, hogy ki permetezte le a fogyaszt√°si cikkeiket. Nem el√©g nekik az atomreaktorok le√°ll√≠t√°sa, hanem m√©g ez is. A reaktorok le√°ll√≠t√°sa mellett nem a f√∂ldreng√©st√Ķl val√≥ rettenet sz√≥lt, hanem az a t√©ny, hogy „terrorist√°k” int√©zhetnek ott is egy-k√©t Csernobilt. Persze ezek zsidajok, mossad-CIA pap√≠rokkal ell√°tva. M√©g hogy nincsen h√°bor√ļ!
Sz√≠ria hat√°rain√°l m√°r a zsid√≥k gyakorlatilag l√Ķnek √©s mindk√©t f√©l er√Ķs csapat√∂sszevon√°ssal gy√ļr a „purparl√©ra”. Van m√©g sok-sok cikk √©s √©rdekes kieg√©sz√≠t√Ķ anyag, amely ragozza az √°talakul√°st, de most nincs hangulatom ford√≠tgatni. El√©gedjetek meg ennyivel m√°ra.

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2011 06 06 ¦ 15:33:13
√Člek a gyan√ļperrel, hogy azt a sok lebuk√°st, b√∂rt√∂n√∂s h√≠rt, nemzeti porhint√©st, J√≥bbikot, fideszt...egy √©s ugyanazon rabbin√°tusi st√°b dirig√°lja, a mossad meg igazgatja, felhaszn√°lva remek√ľl ehhez az nbh-t, kbh-t √©s a t√∂ketlen TEK-et √©s a t√∂bbi alja szarvez√Ķd√©st.
# | gabi gabi - 2011 06 06 ¦ 16:02:38
Imre, m√°r a napl√≥ bejegyz√©sedn√©l megfogalmaz√≥dott bennem a gondolat, hogy az esem√©nyek ilyen pontos g√∂rget√©s√©hez, l√©p√©sr√Ķl l√©p√©sre val√≥ megszervez√©s√©hez, fel√©p√≠t√©s√©hez, kivitelez√©s√©hez AGY kell. Erre Orb√°n √©s csapata nem k√©pes, de m√©g a rabbik t√∂bbs√©ge sem. Viszont a felismer√©shez √©s a dolgok √°tl√°t√°s√°hoz is Agyra van sz√ľks√©g, amit eddig csak n√°lad tapasztaltam. Nem tudom, hogy ez mihez el√©g, de most nagy sz√ľks√©g lenne arra, hogy melletted sorakozzanak fel a szint√©n megvil√°gosodottak √©s sutba dobn√°k az egojukat, - ha k√©pesek r√°!
Pr√≥b√°lom elhitetni magammal, hogy √©rtem az √∂sszef√ľgg√©seket √©s az esem√©nyeket, de csak kullogok az esem√©nyek ut√°n. Lehet, hogy m√©g a b√©k√©r√Ķl is lemaradok? Majd megl√°tjuk, mondta a vak.
# | postaimre postaimre - 2011 06 06 ¦ 16:13:59
gabi, aki megvil√°gosodott, az m√°r az eg√≥n t√ļl van. J√≥l l√°tod, ha nem l√°tsz, ez√©rt ne k√°rhoztasd magad. Eml√©kszel az amerikai filmekben szokj√°k mutogatni a st√°bokat, ahogy a NASA megold egy probl√©m√°t. No ez m√©g nem az agy, de az, aki ezt sok h√ľly√©t oda betereli, az m√°r hasonl√≠t hozz√°. Ez egy √∂sszetett neuronh√°l√≥, de egyes szem√©lyekben is letisztulhat a k√©plet. √Čn azt szoktam mondani, hogy r√°leltem az "algoritmusra" s ez√©rt el√©g j√≥ tal√°lati ar√°nnyal felismerhet√Ķv√© v√°ltak sz√°momra a l√©nyeges √©s az elterem√Ķ elemek s k√ľl√∂nbs√©get siker√ľlt eddig k√∂z√∂tt√ľk tenni. Ebben az a j√≥, hogy f√∂l√∂slegesen nem terhelem gondolkod√°ssal az agyam. M√©g meg√°rtana √©s √∂sszezavarn√°, ami elrendez√Ķd√∂tt. A rossz az, hogy t√ļl sok szem√©lyt nem ismerek, akivel brainsormingolhatn√°nk. Van az√©rt, nincs bel√Ķle t√ļlk√≠n√°lat.
# | gabi gabi - 2011 06 06 ¦ 16:36:48
Tanulok, tanulok; figyelek, figyelek, csak az algoritmusom elgurultCool keresem, keresem!
# | gabi gabi - 2011 06 06 ¦ 17:08:47
Wink
# | postaimre postaimre - 2011 06 06 ¦ 18:06:50
Azért van jó hír is! Lakhelyelhagyással kínálták meg Juditot.
http://m.index.hu...zima_judit
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 06 06 ¦ 18:24:28
A t√Ķbbi rend√Ķr meg √∂r√∂m√©be hazamegy. minden ugy lesz ahogy a viktor akarja.
# | mozes mozes - 2011 06 06 ¦ 18:27:29
Elég jó írás, mint mindig megint elkaptad a lényegetWink
A brainstorminghoz annyit hogy tal√°n k√ľldhetn√©l 1 k√∂rlevelet hogy aki akar most besz√°llhat az agyal√°sba, nyitni 1 f√≥rum topikot azt nyomul√°s!

Ezekre a f√©reg rend√Ķr√∂kre meg t√©nyleg addig nem lehet sz√°m√≠tani am√≠g a nyugd√≠juk√©rt √©s nem a puszta l√©t√ľk√©rt mennek t√ľntetni!

1 rohad√©k nem volt k√∂zt√ľk aki az√©rt sz√≥lt volna f√∂l hogy a pint√©r 1 maffi√≥z√≥ vagy mert nem √ľld√∂zhetik a f√Ķ b√Ľn√∂z√Ķket???
# | parlagfu parlagfu - 2011 06 06 ¦ 18:29:09
"brainsormingolhatnánk" Ez jó lehet. Hogy kell csinálni?
# | valahun valahun - 2011 06 06 ¦ 18:29:16
"A szakszervezetek k√©pvisel√Ķi √ļjs√°g√≠r√≥kkal azt k√∂z√∂lt√©k: kedden reggel 7 √≥rakor tal√°lkoznak Orb√°n Viktor minisztereln√∂kkel, akivel folytatj√°k az egyeztet√©seket."
http://www.hir24....lmisekkel/
Most komolyan, ezért érdemes volt?

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.26 mŠsodperc
83,603,138 egyedi lŠtogatů