Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Minél közelebb a baj, annál távolabb a gond!

Napló Ma be szeretném fejezni a tûzifa-tárolót és fel is kell fûrészelnem a bepakolandó maradék fát. No, de nem ezért nem szeretnék részletesen belemenni a részletekbe, hanem azért, mert fölösleges. A hazai „balhé” készülõdik, de beleszólni nem szeretnék, nehogy elrontsam megint a terveiket, szegény NBH-mossadkásoknak. Csinálják csak, ahogy az elõ van írva, aztán meglátjuk, mi sül ki belõle. Ha más nem, hát kisnyúl. Legyen meg az a „polgárháború”, vagy amit csak akartok addig és használjátok fel ehhez a „nemzeti radikális” idiotizmust. Addig én meg verseket írok! A másik oldala az ér(tel)emnek, hogy aki akart, az értett abból, ami le vagyon írva, a többinek meg teljesen fölösleges. Mindig rá kell döbbennem, hogy sokan „csak vannak”, de nem hajlandóak olvasni, csak úgy tesznek, és mondják a magukét és nem tanulnak évek óta semmit. Kellemetlen, de van úgy, hogy az oskolából a deák hülyébben tér haza, mint ahogy beiratkozott. Nem azért, mert romlott, hanem azért, mert nem lépett elõre, miközben arra hivatkozik, hogy õ oda járt. Így járt, s az is, aki nem maga jár utána. Krav maga! Nagy luxus békérõl ábrándozni, mikor Orbán is háborúról beszél egyelõre még élõben, miközben havonta évértékel, ami ugye béke-idõben nagyon nem jellemzõ.

Izraelben is realistábban kezdik szemlélni a világot. Ma éppen egy tengerész õrnagya a CAHALNAK lõtte fõbe magát, vagy éppen más tette, de ettõl függetlenül is erõs analógia van a magyar zsidó állam és a palesztin zsidó állam történései között. Ott nagyon közel állnak már a nyílt fegyveres küzdelemhez, de mi sem távolodunk, hanem megyünk beléje, mint vaj a késbe! Ennek jeleképpen a zsidajok katonai fõstratégája Moszkvába látogatott és talán tanult is valamit, de ez kiderül, mert már nyilatkozta, hogy nem az eddig megszokott harcmodorral kell számolniuk, hanem a „késtõl az atomig” mindennel. Persze az is lehet, hogy csak viccel a fiú, ahogy az õrnagy is, a fejlövésével.

A rendvédelmis tüntetések eredménnyel zárulnak. Hamarosan az ál-Pinyó is csak megadja magát és jöhet Lázár, az „õsmagyar”, csak azért, hogy érezzék a gondoskodást. Ám ne ítéljünk elhamarkodottan, mert ugyan a szakszervezeti vezérkarok túlnyomó részt zsidaj vezetés alatt állnak, aki meg nem hiszi, az így járt. Porhintésnek jó, de az NBH rá is építheti a késõbbiekben alakítandó polgárháborús sanyarúságot. Ha jól manõvereznek, akkor gyorsan le lesz zavarva a java, a maradékkal meg már nem nekik kell bíbelõdni. Ha figyelitek, egyre nagyobb az értetlenkedés minden oldalon, de a „nemzetinek” nevezetten is a pofa kezd alapállásba kerülni. Talán elkezdték felfogni, hogy a nemzetközi helyzet nem kedvez már a számukra oly mértékben, mit szeretnék? Ugyan mindezzel nem tehetünk egyebet, mint konstatáljuk és kérdéseket teszünk fel önmagunknak.
Ugyan miért nem jött el hozzánk Obama? Van erre válasz?
Ha nincs, akkor léphetünk tovább. Sok kérdés merül fel a nemzetközi tõkével kapcsoltban is, és sugallják ezt most Lenin zsidó mivoltának leleplezésével is. Tudjuk, hogy a szovjet kommunisták zsidók voltak és szórták a magjukat szerteszét és sok-sok oligarcha zsidósága a mai Oroszországban sem kérdés. Ezzel nekik kell tudni megbirkózni, nekik kell lerendezni a saját antiszemitizmusokkal a problémát, méghozzá véglegesen. A tendenciát figyelemmel kísérem, amennyire csak képes vagyok, s idáig jól alakul a dolog.

A másik képlet Kínával kapcsolatos. Bosnyák azt írta a Szembe Júdeával könyvében, hogy ott i rendesen lépre mentek az angolszász uralom alatt és ugyan a japánok szétcsaptak közöttük brutálisan, de a Sasson családot kiemelve feltételezi, hogy Kína zsidó befolyása sem csekély. Ugyan mindennek már 60 éve és azóta sok minden változott ott is, de a kérdésnek pontosabban is utána kell járni. Mostanában azért egyre gyakrabban tesznek kínai magas rangú katonai delegációk látogatást az USA-NATO-EU tengelyénél és csak szerényen megjegyzik, hogy õk csak vannak és fel sem érnek az angolszász katonai fölényhez. Ugyan ez nem igaz, de jól hangzik! Az USA még erõsködik és Tajvant meg szeretné tartani magának, de ez nem fog már menni. Ez sem.

„Ha gyenge vagy, mutass erõt. Ha erõs vagy, mutass gyengeséget!” Sun-ce: A háború mûvészete

Ami viszont mindezt a kérdést más megvilágításba helyezi, az nem más, mint az az egyre jobban bizonyított tény, hogy a nagyhatalmakat is igen erõs kontroll alatt tartja egy felsõbb erõ. Nem lennék meglepve, ha gyorsan megmutatná az erejét az, ami odakint van, hogy végre azt, akit észhez lehet téríteni, azt mélyen elgondolkoztassa a fegyverek erejével kapcsolatban. Érdekes lenne, ha egy pár pillanat alatt a Negev sivatag kvarctengere üvegtükörré olvadna össze egy kis lézeres kezelés hatására. Milyen turisztikai látványosság lenne, képzeljétek csak el!

Mennyire elõrehaladott a technológia, azt tegnap is sokan megérezhették. A semmibõl alakult ki megint zivatarfelhõ és vihar, immár szokásos módon. Úgy tûnik, hogy igen közel van egy nagyobb erõforrásuk ezeknek, amelyet HAARP-olásra használnak és lokális meg tudnak küldeni vele Magyarországon egy régiónyi területet. A gyanú szerint ilyen energiát a dunai erõmû képes biztosítani, de nem valószínû, hogy a szlovákok kezelik a berendezést. Tegnap is a semmibõl gerjesztettek viharfelhõt is indították meg. Úgy tûnik, hogy a Gyõrszentiván- Bratislava vonalon dolgoznak az ügyködõk és a magyar mezõgazdaságnak bármikor képesek odaverni egy kis jeget, akár Martini nélkül is. A gyanú szerint tegnap is ez történt.

„Túlgerjesztik a Duna párafelhõjét – 2,5 GHz. Ha túl nagy a víztömeg, akkor Ács városánál a Móri árokba zúdul le, ha kisebb akkor a Duna meghúzza és fölötte Pestig zúdul.
A dolog lényege: ez nem földi technika! Valami kinti barom még 1968 körül megtanította nekik. A már létezõ párolgási csatornát meg lehet növelni. Impulzus MÉZERrel, növelni, túltölteni. Ezen viharok sajátosságai , hogy az óriás elektromos kisülések elõször magán a felhõn belül indulnak el álló helyzetben, aztán mozgásba jön Normál vihar csak mozgás közben tudja ezt.”

Nem szeretném túldramatizálni a dolgot, mert nem elég a permet, amit a nyakunkba szórnak mindenféle ismeretlen baktériumokkal, vírusokkal, amik vagy halálosak, vagy de, mikor egyre többeknek tûnik fel, hogy az idõjárás vagy van, vagy éppen csinálják. A Duzzasztó erõmû energetikai rendszerét ’97 óta üzemeltetik és ugyan még nem teljesen bizonyos, hogy onnan megy a szükséges energia a „esõcsináló” rendszerükbe, de van rá jó esély. Oda kell figyelni rájuk! Ezt a technológiát hajókról is képesek lehetnek alkalmazni és nem véletlen, ha kondicionálnak az egyre fokozódó és szélsõségessé váló idõjárási anomáliákhoz. Õk csak tudják, mire képesek a szerkentyûik.
Link
Talán H. Bóna Márta sem véletlen hagyta el ezt a földi pályát. Nem bírta érteni mi zajlik itt.

Hozzszlsok

# | Koré Koré - 2011 06 01 ¦ 17:00:37
Egész más megvilágításba kerülhet - fenti elméleted alapján - a 2006-os augusztus 20-i, halálos áldozatokat is követelõ vihar.

Ami furcsa volt, hogy 60 km-re délre a budapesti helyszíntõl õrült forgásban fehér felhõk rohantak a Duna fölött.
Eközben Budapesten szünet nélkül belsõ villámok világították meg a viharfelhõzetet.
Láttuk, hogy nem szokványos idõjárási események kísérik az ünnepet!
A híd alatti átrepülés - utólag átgondolva - életveszélyt jelentett a viharossá alakuló délutáni szélben, a bármikor a pilótafülkére csapódó zászlók miatt, miközben a híd is alá volt "aknázva"... "Nagyjaink" ezalatt idõben elhúztak a fõvárosból...

Kielemeztük a késélen táncolást
utólag, Szántaival egy következõ elõadásán.
Isteni szerencse volt, hogy nem borult tûzbe a Duna két partja!
Felelõs persze nem akadt a halálesetekért.

PS. Vajon kik lehettek azok a vendéglátósok a hosszú Dunaparton, akik kisgyerekeseket sem engedtek be az üzleteikbe???
# | postaimre postaimre - 2011 06 01 ¦ 17:13:59
Koré, mikor beszéltem a kutatókkal, ugyanerre asszociáltam. Bizony, véletlenek nincsenek és aztán jött ki a Gyurcsány-beszéd és tört ki a "balhé". Ezek akkor nagyon meg akarták borítani a rendszert.
# | Koré Koré - 2011 06 01 ¦ 17:30:17
Imre,
Talán Koronánk megvédhette az országot az aljas szándékoktól.
Erre gondoltunk akkor.
Sajnos az õszi vérengzésük újabb egyéni szenvedéseket követelt az emberektõl.
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 06 01 ¦ 17:55:55
A gondjaink egyre gyorsabban szaporodnak, a betelepülõkel együtt . AZ idõhúzás részünkrõl nembiztos, hogy jó taktika.AZ ébredés elmaradása fálydalommal fog járni.
# | postaimre postaimre - 2011 06 01 ¦ 18:26:32
fsavanyú, az "idõhúzás" nem taktika, hanem stratégia. Ez esetben a lehetõ legjobb és nem cél nélküli, mert amíg egyesek húzzák, mások eresztik, megint mások vonják. A világban zajló események egésze a mérvadó, s ha a Szent Koronán keresztül védelmet kaphat a nemzet arra hivatott képviselete, az azért van, mert nincs idõ. Aki pedig idõtlenül szemléli a világot, az megláthatja azt, amit az idõ a szem elõl eltakart.
Koré, a józan ész mondatja, hogy lesz még szenvedés, s az eddigi semmi nem volt ahhoz képest. Az ébredésre szánt idõ már rég kifutott.
# | hamu hamu - 2011 06 01 ¦ 19:17:21
Nem kétséges:

" egyre jobban bizonyított tény, hogy a nagyhatalmakat is igen erõs kontroll alatt tartja egy felsõbb erõ." Az elõrehaladott technológia

ezek fogják eldönteni a világ állapotát. Valójában, az sem számít, hogy Ahmanidedzsád látens zsidó-e? Vagy a kínai vezetõk. A mi kis nyomorult bolygónk a tejútrendszerben, sõt, az egész univerzumban egy különös kísérletnek ad otthont...már nem elõször. Ha velünk, földi emberekkel meg tudják csinálni, akkor a technológia bevállt, és galaxis szerte be lehet vetni.

Hogy mi ez a kísérlet? Van egy tippem. Elég, ha csak arra a kettõsségre mutatok rá, ami a magyar orrrmány, és a nyugati vég szkíta õslakosai között van. Nem elírás. Ahogy a mammut is nagyobb két mm-el, így van ez a hazug "magyar" orrmánnyal is.
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 06 01 ¦ 20:38:29
hamu ! igen jol latod , de sajnos itt azt hiszem egyenlore mas "felsobb ero"-rol van szo - ami szandekat illetoen inkabb alantas ero nek nevezheto . Egyszeruen csak arrol van szo , hogy az USA politikajaban , meg az EU-ban , meg Japan stb zraelben dontenek . a tobbi mind csak bab-szinhaz tele alfoldikkel ! (zsido nemzeti )- - - ezert is volt jo vicc : Hamid Karzai kijelentese ; miutan a NATO nap mint nap noket es gyerekeket gyilkol -ez felhaboritja az afganokat ; Karzai azt mondta ELEG ! - ez mar az "utolso figyelmeztetes " !!! - nekem tetszett ez a vicc ! ( azt nem mondta mi lesz az utolso figyelmeztetes utan !!!??!!! ) - a "felsobb ero " miatt .
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 06 01 ¦ 20:50:48
Van meg egy viccem (nem kell nevetni ! ) - A minap a palesztin - zraeli "hataron (van ilyen ?) szokasos modon ; allig felfegyverzett zsido "katonak" - letartoztattak egy felejuk koveket dobalo 7 eves palesztin terroristat , bortonbe zartak es csak orakkal kesobb engedtek szabadon ! (milyen embersegesek !)- - - mit csinaljak ?! szeretem a jo vicceket . / ezt csak az "ismerd meg az ellenseget ! " rovatba ajanlom - de mi lesz , ha ez a pesti , karcagi , marcali , erdi utcakon tortenik ?!/
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 06 01 ¦ 20:55:14
A felhõmagvasítást már a csernobili katasztrófa idején is alkalmazták, tehát ez nem új-keletû dolog.

Az amerikai légierõ már tíz éve kijelentette: A 21. században az idejárásmódosítás lesz a legnagyobb fegyverünk.

Nyugodtan mondhatjuk: fennáll a veszélye annak, hogy a felhõmagvasítás pusztító fegyverré válik. Hisz láthatjuk jeleit, érezhetjük a saját bõrünkön is.
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 06 01 ¦ 20:55:49
Ezek a palestinek ! Ezek azta tudnak gyereket nevelni !

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.96 msodperc
83,601,767 egyedi ltogat