Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Nincs bocs√°nat

Napl√≥Fukushima olvad mind az √Čszaki-sark jege, s n√©ha hidrog√©n-robban√°s is van, mik√∂zben az izlandi vulk√°n is akt√≠v, mintegy parancsra, de k√∂zben mindenf√©le rejt√©lyes v√≠rusok t√°madnak Eur√≥pa √©s √Āzsia-szerte is! Tegnap tal√°ltam egy m√©g m√ļlt √©vi anyagot, amelyben az orosz √°llami tv-ben elmondj√°k, hogy a sz√°razs√°got val√≥sz√≠n√Ľleg az USA okozza HAARP-al. Vagy valami eg√©szen m√°s de itt van a korrekt t√©rk√©p, hol is vannak ezek a szerkezetek.
Pont egy esztendeje esett ez meg, most pedig √ļjra sz√°razs√°g, t√ľzek √©s K√≠n√°ban szint√ļgy hasonl√≥ √©lm√©nyeket √©lnek √°t a n√©pek. Egy hete Ahmadinedzsad mondta ki, hogy Ir√°nt √©s T√∂r√∂korsz√°got is HAARP-olj√°k, de azt mi m√°r egy j√≥ ideje tudjuk, hogy benn√ľnket is. Mindez persze az√©rt is j√≥, mert azt hihetn√©nk, hogy ennek eredm√©nye a forr√≥s√°g is, amelyet soha nem tapasztalhattunk. Cikkeznek r√≥la, hogy olvad a j√©g, emelkedik az √≥ce√°nok v√≠zszintje √©s nem kis gondok lesznek itt hamarosan. Paksot most „teszteli” nagyon is val√≥sz√≠n√Ľ sz√©ls√Ķs√©ges behat√°sok ellen!

√ćrj√°k, hogy a Holdon v√≠zre leltek √©s sokkal r√©gibb √©giteszt, mint a rendszer maga, de nincs egyed√ľl, mert most a Marsr√≥l is ugyanezt olvastam. Igen val√≥sz√≠n√Ľtlen, hogy egy ilyen rendszerben k√©t lakhat√≥ bolyg√≥ is legyen, pedig h√°t ugye a Mars √©s a F√∂ld az volt, illetve tal√°n a F√∂ld m√©g egy darabig az is marad, a Hold pedig a Marsnak volt eredetileg az „induktora”. Mindezt m√°r a hivatalos m√©di√°ban jelenik meg. √ćrnak a hidegh√°bor√ļr√≥l, az oroszok ultim√°tumair√≥l, a zsid√≥k ajv√©kol√°s√°r√≥l, √©s sok-sok csacsis√°gr√≥l, amelyet m√°r kor√°bban meg√≠rtunk. Moszkv√°n kereszt√ľl vezet az √ļt a libanoni megb√©k√©l√©shez is? Egyiptom hat√°rt nyitott G√°z√°ba? K√©sz√ľl az orosz fegyveres er√Ķ az USA vil√°gcsend√Ķr szerep√©nek √°tv√©tel√©re, m√≠g K√≠na lesz a „bank√°r”? Putyin bejelentette, hogy indulni fog az eln√∂kv√°laszt√°son. Meg is nyeri, ez sejthet√Ķ. Obama blam√°lja mag√°t Eur√≥p√°ban √©s bemutatja az amerikai ostobas√°g mint√°it, hpgy hely√©re l√©phessen ak√°r egy Schwarzen√©ger is, mert ma m√°r csak egy n√©ger uralkodhat az USA-ban a neok√≥hn akarat szerint. Schwarzi meg ugye dupl√°n fekete, √≠gy szimpatiz√°lhatnak v√©le Afrik√°ban is, mert ott m√©g eger√©szhet valamit a ritk√≠t√°sra √©s –rem√©nyeim szerint – likvid√°l√°sra ker√ľl√Ķ zsid√≥s√°g.
Abu Masen tegnap k√∂vetelte, hogy a zsid√≥k hagyj√°k el a ki√ľr√≠t√©sre v√°r√≥ ter√ľleteket! De h√°t hov√° is mehetnek? A v√°lasz logikus √©s adott is, hisz mi m√°r tudjuk, hogy a f√Ķ c√©lpont √©ppen Magyarorsz√°g, de van itt egy DE! Hogy mondod el a tudatlan p√©nzs√≥v√°r, munkaundoros, kiv√°lasztotts√°g√°ban t√©velyg√Ķ, holot√ļl√©l√©sb√Ķl jelesre vizsg√°zott parazit√°nak, hogy itt mindegyiknek kamp√≥ lesz a sorsa? Politikailag v√°llalhatatlan ez a „magyar orm√°ny” sz√°m√°ra √©s gyan√ļm szerint a megegyez√©s most az, hogy amit a parlamenti zsidajokkal Tel-Aviv kif√Ķzetett, azt most neik kell korrig√°lni, ha √©lni akarnak m√©g egy darabig, b√°r nem kellene sok√°ig vacakolni sem Hend√©vel, sem a teljes jelenlegi vez√©rkarral!- de meg√©rtem a nemzetk√∂zi sakkparti menet√©t, csak t√ľrelmetlen vagyok!
Sz√≥val, az egyik lehets√©ges c√©lpont Kanada. A kanadai eln√∂k a G-8-ak √ľl√©s√©n elj√°tszotta a „j√≥fi√ļt” √©s ezt √ļgy t√°lalj√°k Izraelben, mint „nagy bar√°tjukat”. N√©ha m√°r sz√°nalmas ez a szereposzt√°s, de h√°t ezt nevezik politik√°nak. Most olvasom, hogy a „magyar orrm√°ny” pedig a k√≥kusztermel√Ķ nagyhatalmakkal, a csendes-√≥ce√°ni szigetvil√°g kannib√°l √©s maori t√∂rzseivel, kis√°llamaival veszi √©ppen most fel a diplom√°ciai kapcsolatot, s nem tudok nem arra gondolni, hogy √©ppen k√©t √≥r√°ja olvastam, hogy ausztr√°l tud√≥sok j√≥slatai szerint 100 √©ven bel√ľl egy m√©tert emelkedik az √≥ce√°nok v√≠zszintje, ami katasztrof√°lis lesz a part menti v√°rosokra, de sok szigetnek megadja az „atlantiszi” kegyelemd√∂f√©stet is. Lehet, hogy tranzit lesz Magyarorsz√°g √©s innen is oda lehet kitelep√≠teni a zsidajt? Ott j√≥l ellen√Ķrizhet√Ķ k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt lehet tartani √Ķket √©s a helyi n√©pek h√ļsell√°tm√°nya is megoldott- b√°r el√©g gusztustalan a terv, viszont ha megismerik a zsid√≥t, szerintem gyorsan r√°szoknak a h√ļs√°ra! Brrr!

Olvasom a „k√©ts√©gbeesett” cikket, hogy a zsid√≥k el fognak t√Ľnni, de nem az√©rt, mert jogos b√ľntet√©s√ľkl megkapj√°k, hanem mert keverednek! Nos a mocsok ak√°rhogy is kavar-odik, csak mocsok lesz az eredm√©nye. E kevert h√°zass√°gok eredm√©nye is ez, √©ppen ez√©rt nem szabad hagyni hogy genetikai hullad√©kukat sz√©tsz√≥rj√°k. A gond az, hogy ma m√°r tele vagyunk vel√ľk √©s az „elit” z√∂me is valamik√©ppen ebb√Ķl a k√∂rb√Ķl lett bev√°logatva. A helyzet megold√°sa magasabb szinten lehets√©ges, mert nem a kiszsid√≥t kell el√Ķsz√∂r kiiktatni, hanem a „nagyokkal” kell kezdeni √©s szisztematikusan az √∂sszes mocskot, Nobel-d√≠jas gazembert ki kell szedni a sorb√≥l √©s balesetben el kell hunyatni, vagy lesz√°llhat √©rt√ľk egy z√Ľrhaj√≥ √©s s√°t√°nka elviheti √Ķket mag√°hoz, de √ļgy, hogy √≠rmagjuk se maradjon itt. Persze amint f√∂lemelkedik a csillaghaj√≥, az √∂nmegsemmis√≠t√Ķ rendszer is bekapcsolhat!

N√°lunk az iskola-√∂sszevon√°sok m√∂g√∂tt az ingatlan-√ľgyletek √©s a magyar gyerekek √∂sszekever√©se az ostob√°kkal a megfigyelhet√Ķ. Nem akarok minden apr√≥s√°gra kit√©rni, de az orvos-jel√∂lt rezidensekr√Ķl jut eszembe az, hogy a vezet√Ķj√ľk is egy sz√©p Magor nev√Ľ zsid√≥ gyerek, s err√Ķl jut eszembe Norbi, aki a Telaviv2-n f√Ķz R√©k√°val – m√°skor meg St√°hl zsid√≥ f√Ķz. Nos a zsidaja tegnap m√°r k√°liumozott s√≥val f√Ķz√∂tt, mert az j√≥ a sz√≠vnek! Kezd eljutni a tudatukig, hogy ebb√Ķl akaszt√≥fa lesz nekik sorj√°ban. De ha m√°r itt tartunk, akkor meg kell emlegetnem a rendv√©delmis miz√©ri√°t is. P√°r napja k√©rt√©k t√Ķlem a kor√°bban a frakci√≥-vezet√Ķkh√∂z beny√ļjtott kett√Ķs √°llampolg√°rs√°gr√≥l sz√≥l√≥ k√©rd√©sem, mert √©rzik, hogy itt demokratikusan m√°r nem igen tehetnek semmit. Lemondott K√≥nya is, miut√°n az √°l-Piny√≥ sorban szembes√≠tette mindegyik szakszarvezet√Ķt a saj√°t f√≥kusz√°va, b√°r √ļgy tudom, hogy a TMRSz-re nem tudott, vagy nem akart mit mondani. Mennek is t√ľntetni a p√©nz√ľk√©rt. Egyet √©rtsetek meg! Egy szakszervezetnek ott van v√©ge, ahol a nemzet kezd√Ķdik. Csak a p√©nzr√Ķl √©s csak a meg√©lhet√©sr√Ķl lehet √©s van is ott sz√≥, semmi m√°sr√≥l, mert nem is lehet! Am√≠g nem l√©nek ki ebb√Ķl a homokoz√≥b√≥l, aggig sz√≥t sem √©rdemel az eg√©sz felhajt√°s. Abb√≥l meg nem l√©phetnek ki, mert tele van a „csapat” zsidajjal, √ľgyn√∂kkel, aki sz√©pen terelgeti √Ķket. Pont!

A „magyar” b√©lpolitik√°r√≥l nincs igaz√°n mit mondani! Elvannak a homokoz√≥ban, ahol egyre fogy az √©lett√©r. Gyurcs√°ny szedi sz√©t az MSZP-t √©s hamarosan Morvai is jobban r√°kezd a J√≥bbik sz√©tkap√°s√°nak, a Fidesz meg mag√°t√≥l esik sz√©t. Ennek is meg kell lenni, s tal√°n a legb√©k√©sebb m√≥dja ez a v√°ltoz√°s el√Ķk√©sz√≠t√©s√©nek, viszont a legt√∂bben f√©lre√©rtik az okozatokat. Am√≠g nem fogj√°k fel, hogy zsid√≥mentes√≠t√©s a legfontosabb teend√Ķk k√∂z√∂tt szerepel, mik√∂zben az orsz√°g szuverenit√°s√°nak l√°tszat√°t √©s m√Ľk√∂d√Ķk√©pess√©g√©nek ill√ļzi√≥j√°t megtarts√°k, nem √©rtettek meg az eddigiekb√Ķl semmit. Sajnos kevesen k√©pesek mindezt felfogni. M√°r gy√Ķzt√ľnk, de a csat√°kat m√©g meg kell v√≠vni, hogy a l√°tszat is meg legyen hozz√°! Az esem√©nyek sokkal magasabb szinten d√Ķltek el √©s ha megfigyelitek, akkor a „sz√©ls√Ķjobb” egyre t√∂bb helyen alak√≠t ny√≠lt fegyveres ellen√°ll√°si mozgalmat is, melynek ny√≠ltan deklar√°lt c√©lja az uralalkod√≥ „zsid√≥” rezsim megd√∂nt√©se. Gr√ļzi√°ban is ez van, de Bulg√°ri√°ban sem apr√≥zz√°k el. A horv√°tok ut√°n most a szerbek lesznek kicsit felpaprik√°zva, viszont a lengyelekn√©l is lesz m√©g meglepet√©s. Kevesekben van kell√Ķ szellemi t√∂ltel√©k √©s kitart√°s, hogy felfog√°ssal, meg√©rt√©ssel k√∂zel√≠tse meg a magyar nemzeti l√©tk√©rd√©st. Itt akkora takar√≠t√°st kell tartani, amiben legal√°bb 4 milli√≥ szem√©ly kell √©rintve legyen. Ennyit nem lehet egyszer√Ľen kiirtani, m√©g akkor sem, ha mindez sz√ľks√©gszer√Ľ. Nem mehetsz oda Alf√∂ldihez √©s a j√©gcs√°k√°nnyal megtekinted, hogy mit hord a hajas fejb√Ķre alatti koponyacsonton bel√ľl? Azaz, hogy megteheted, csak cs√ļnya a PR-ja a k√∂vetkezm√©nyeknek.

Nos, m√©g kell p√°r megszor√≠t√°s, zsigerel√©s, ellehetetlen√≠t√©s √©s miegym√°s, hogy a val√≥ban magyarok v√©gre a kiegyenes√≠tett kasz√°val ha legal√°bb el nem is indulnak, de m√°r nem engednek be senki √©l√Ķ er√Ķt a szem√©lyes szf√©r√°jukba! Nincs „demokratikus” √ļtja, politikai megold√°sa a k√©rd√©snek! A v√©gsz√≥ a fegyverek√© lesz, de nem mindegy, hogy addig mennyi CAHAL-ost siker√ľl elkapni √©s kicsit megcincogtatni, vagy a Mossad ut√°np√≥tl√°sai, p√©nzj√∂vedelme mik√©ppen lesz megcsapolva. Az sem mindegy, hogy ami idi√≥ta NBH-saink mennyire lesznek leg√©nyek, vagy ink√°bb √∂nk√©nt t√∂mik tele vassal a fej√ľket, mire ki√©rne hozz√°juk a takar√≠t√≥ brig√°d. Csak a f√Ķn√∂k√∂t kell elkapni √©s kicsit elbesz√©lgetni vele, az az √∂ssze fedettr√Ķl k√∂h√∂g, miut√°n az ujjait√≥l lassan de biztosan el kell k√∂sz√∂nj√∂n.
Megy a m√≥zes1-en a magyarok T√∂rt√©nete c√≠mmel egy elvileg a t√∂rt√©nelm√ľnket bemutat√≥ sorozat, de egy zsidaj a narr√°tor, zsidajok a szag√©rt√Ķk √©s a teljes m√Ľ-sor magyarellenes, magyargy√Ľl√∂l√Ķ, a sz√≠v√ľnkbe mar√≥ d√∂gb√Ľzt √°raszt. Juttass√°tok eszembe, hogy egy se √©lhesse t√ļl, ha elj√∂tt az ideje a rendcsin√°l√°snak! Azt hiszem, nem kicsit vagyok m√°r morcos √©s ha volt is kor√°bban sz√≠vf√°jdalmam, hum√°nusnak eml√≠thet√Ķ t√©zisem ezekkel kapcsolatosan, akkor jelentem, kin√Ķttem!
Nincs kedvem senkivel sem vit√°zni semmir√Ķl. Ez ma m√°r a honlapon sem szok√°s, mert nem v√©letlen√ľl pakolom fle a sok „h√≠reket”, amit a k√≥ser m√©dia jel√∂l, mert √Ķk √≠rj√°k meg r√©szleteiben az elemeket, s √©n max megmagyar√°zhatom, hogy mindez mit is jelent. A sok cikk nem az√©rt ker√ľl fel, hogy azt mind egy sz√°lig olvass√°tok, hanem az√©rt, hogy dokument√°lhassam az esem√©nyek kibontakoz√°s√°t, h√°tha egyszer m√©g j√≥l j√∂het a hirtelen √©bred√Ķknek a sok √∂sszef√ľgg√Ķ h√≠r!

Mert k√ľl√∂nben soha meg nem √©rten√©k, mi√©rt kell egy zsidaj-„magyar” j√°t√©kvezet√Ķnek f√ļjni a vil√°gh√≠res futball-rangad√≥t Londonban! Nyugi, ha magyar lenne, akkor fel sem mer√ľlt volna a lehet√Ķsegge!
Sajnos a balekok m√©g mindig nem l√°tnak semmit, de ne f√©ljetek, az esem√©nyek m√°r jav√°ban fejl√Ķdnek fel, gazdas√°gilag, politikailag √©s katonailag is. A leleplez√©seink hatnak, b√°r m√©g kevesen √©rtett√©k meg, hogy gyakorlatilag a teljes paletta zsidajok gy√ľlekezete. Most kaptam h√≠reket, melyek Szegedi kann√°cska (sz√ľletett Klein) adatait firtatj√°k, de h√°t eddig is vil√°gos volt, hogy zsidaj, ahopgy Torockai is, Morvai √©s a Fidesz telejs vez√©rkara, vagy az erd√©lyiek nemzeti vezet√Ķi. Lehet √°lm√©lkodni B√©l√°im √©s miut√°n a kapany√©l kiesett a sok f√©lrevezetett sz√°j√°b√≥l, tal√°n vil√°goss√°g is gy√ļlhat az agy√°ban!

Itt van az√©rt p√°r n√©znival√≥ is, de csak azoknak, akik tudni akarnak, a j√≥bbikosok ne is olvassanak, nehogy egyszer t√©nyleg magukhoz kelljen t√©rni√ľk!

4.oldal a Szenzácioós cikk!
- R√≥zsa, ha majd az el√°sott hull√°d sok √©v m√ļlva felt√°rj√°k akkor meg√°llap√≠thatj√°k, hogy egy leg√ļjabb-kori diszn√≥ m√©gicsak beleker√ľlt a f√∂ldbe!

Itt meg Salamon a honfoglaló! Tessék összerakni a két hírt!

Itt pedig tessék csak nyugodtan élvezni a történelem valódi arculatának tudományos összegzését, s elgondolkodni azon, vajon mit is tudtunk eddig. Az a jó ezen a videón, hogy az általunk eddig felvetett témák mindegyike megjelenik és mintegy igazolást is nyer. Milyen bibliai, milyen Zsidó teremtéstörténet? = Link

Ezt pedig r√°ad√°snak!

Sz√∂rny√Ľ csap√°s: gyermekek √©s n√Ķk az √°ldozatok
Tizenn√©gy civil, z√∂mmel gyerekek √©s k√©t n√Ķ, halt meg egy NATO-l√©gicsap√°sban.
A NATO helikoptereket mozg√≥s√≠tott egy t√°maszpontja v√©delm√©re, mert azt megt√°madt√°k l√°zad√≥k. A NATO helikopterek rak√©t√°ikkal k√©t lak√≥h√°zat tal√°ltak el. Tizenk√©t gyerek √©s k√©t n√Ķ halt meg, valamint megsebes√ľlt hat m√°sik ember, h√°rom gyerek, egy n√Ķ √©s k√©t f√©rfi - √°ll a tartom√°nyi korm√°nyz√≥s√°g k√∂zlem√©ny√©ben. A NATO vezette afganiszt√°ni biztons√°gi er√Ķkh√∂z m√°r eljutott az √©rtes√ľl√©s, miszerint civilek halhattak meg egy l√©gicsap√°sban - k√∂z√∂lte egy NATO-sz√≥viv√Ķ.

No ebb√Ķl hamarosan m√°r t√©nyleg kivonul√°s kell legyen! Nem √∂ld√∂k√∂lhetnek ott kedv√ľkre, vagy ha m√©gis, akkor b√°rhol m√°shol is el lehet kezdeni v√©gre!

HozzŠszůlŠsok

# | Jan611218 Jan611218 - 2011 05 29 ¦ 18:10:48
A HARP-pal rendelkez√Ķk majd elkezdenek egym√°ssal sz√≥rakozni, √©s mi isszuk meg a lev√©t.
# | ssman ssman - 2011 05 29 ¦ 19:16:46
"Azt hiszem, nem kicsit vagyok m√°r morcos √©s ha volt is kor√°bban sz√≠vf√°jdalmam, hum√°nusnak eml√≠thet√Ķ t√©zisem ezekkel kapcsolatosan, akkor jelentem, kin√Ķttem! "
Imi! Nagyon helyes! Akkor mikor kezdj√ľk el?
# | postaimre postaimre - 2011 05 29 ¦ 20:09:08
ssman, még van itthon egy kis rendezgetnivalóm. Nem szeretnék rumlit hagyni magam után.
Ahogy l√°tom, m√°sok is k√©sz√ľlnek m√°r ugyanerre!

"Nem sok v√°lasztotta el Kneip T√°bornokot, a Bundeswehr afganiszt√°ni parancsnok√°t is a hal√°lt√≥l. T√∂bb magas rang√ļ tiszt a halottak k√∂zt, illetve egy katona n√Ķ is igen s√ļlyos sebes√ľl√©seket szerzett.
A sz√∂vets√©gesek legmagasabb rang√ļ katon√°i sincsenek m√°r biztons√°gban."

http://www.bild.d....bild.html

Kneip maga is egy germán félisten, de legalábbis egy jude istentelen.

bilder.bild.de/fotos-skaliert/kneip-21343234_mbhf-1306614040-18131232/3,h=343.bild.jpg
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 05 29 ¦ 20:45:43
Hitler riva fakadt volna ha ilyen t√°bornokai lettek volnna
# | postaimre postaimre - 2011 05 29 ¦ 20:49:59
fsavany√ļ, mi a gond vele? Tiszta √°rja, k√©k szem√Ľ √©s orra, mint a pasas√©, nem is besz√©lve az ajak√°val, amit a dervisek is elirigyelhetn√©nek, mert el√©g szemita, de lehet, hogy r√ļzsozza a kont√ļrt. Egy√©bk√©nt nekem ponty ilyen lencsemint√°s egyenf√ľrd√Ķrucim van.
# | Mindannyiunknak Mindannyiunknak - 2011 05 29 ¦ 21:14:18
√Čn megn√©ztem ezt a k√≠nai harpog√≥s szerkezetet, de a k√∂rny√©k√©n is √©rdekes mot√≠vumok vannak. √Črdemes megn√©zni a kis n√©gyzet feletti r√©szt nagy√≠tva. Furcsa kis √©p√≠tm√©nyek vannak ott is. De mik ezek a rajzolatok, amik nem is kicsit?

http://maps.googl...2&z=15
# | ssman ssman - 2011 05 29 ¦ 21:36:53
Imi! Megyek segítek rendet rakni, osztán gyosza, maszatoljuk le ezeket, vagy kaszaboljuk le ? Ez már részlet kérdés!
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 05 29 ¦ 22:53:24
Mit csinalt ez a NATO az " utobbi" 10 evben Afganisztanban ? - rendet nem tett , biztonsagot nem teremtett - es mostmar sajat szemelyzetet is alig tudja megvedeni ! - ez viccnek is jol hangzik , de nem az , hanem valosag ! - a PRESS TV szavai ezek Teheranbol , amit nagyon szeretne az angol cion betiltani . Nem szereti , ha valaki az igazat mondja .
# | balu998 balu998 - 2011 05 30 ¦ 01:24:28
nemtom baeg, l√°nyok (re√°tok apell√°lok, mint a Tud√°s sokkal l√©nyegibb √Ķrz√Ķire), √°ltal√°nos isis t√©tel asszem a Zarxim√©desznek a t√∂rv√©nye, ami neki van.

Mit gondoltok, egy √©szaki-sarki j√©ghegy elolvad√°s√°val mennyit emelkedik a vil√°g√≥ce√°n szintje, ami neki van? Nos: a v√°lasz z√©rus basszus. Eddig Arximedes, √©rdemes volna v√©giggondolni, s√Ķt v√©gOLVASNI. Am√≠g csak az a j√©g olvad, ami az √©. sarkon van, ez egy centit se emeli meg a vil√°g√≥ce√°n szintj√©t (√©s megjegyzem: az sem olvad). Mert ugye csak a hagyom√°ny mi√°n nem k√©ne itt ilyen-olyan √≥ce√°nokr√≥l besz√©lni, mert ezer √©s egy m√°s logikai feloszt√°suk is lehets√©ges (√©s hozz√°teszem: mind f√∂l√∂sleges). P√©ld√°ul h√Ķcell√°kra, de ez √≠gy szint√©n nem igaz, mert a hideg v√≠z √°raml√°s√°t az √≥ce√°nfen√©k f√∂l√∂tt √ļgyse fogja senki igaz√°ndib√≥l bem√©rni.

Ma megint ilyen kedvem van: Feleim. Gondolj√°tok v√©gig, hogy mindazon fogalmak k√∂z√ľl, amikkel nap mint nap oper√°ltok, vajon mennyi IGAZ, vagyis val√≥j√°ban l√©tez√Ķ. Az √©n tapasztalatom az, hogy az eg√©sz fogalmi fel√©p√≠tm√©ny egy j√≥ nagy halom fos, √©rt√©ke semmi. Mivel manaps√°g ez a domin√°ns, ezt a v√©lem√©nyemet els√Ķsorban a materializmusrta szoktam kihegyezni,. de √°ltal√°ban a butas√°gra √©rv√©nyes. Butas√°gnak pedig azt nevezem, amikor valaki egyszer√Ľen hi√°ba l√°tja, hallja, √©rzi, hogy ez a helyzet, az√©rcsak tarcsa mag√°t a mexokott baroms√°gokhoz.

Fix√°ljunk egy dolgot: ez az es√©ly √ļm. "leg√°lis" jussa a s√°t√°nnak. Tarts√°tok magatokat ehhez. Az igazs√°g nem "m√≥dszer", de a hazugs√°g az.

áldásom, testvérek
# | balu998 balu998 - 2011 05 30 ¦ 02:01:12
am√ļgy meg ezt a haajpos t√©jk√©pet m√°j j√©g k√∂zkins√© tettem (guglis kmz fojm√°tumban) √©sz moszt a kopi'√°jtomat √©jzem sz√©jtve. Imi, moszt meg vadok sz√©jt√Ķdve. B√ľb√ľb√ľ

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.14 mŠsodperc
83,605,380 egyedi lŠtogatů