Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Ragyogás, vagy gagyogás?

NaplóTegnap gyönyörû napunk volt, de sikerült rásegíteni egy kis hegesztéssel, hogy még fényesebben villódzon elõttem a világ. Nem is maradt el mára a kötõhártya-gyulladás, pedig már este kamilla teás csepegtetéssel kúráltam. Még nincs kész a fatároló teteje, ma még rá kell dolgozni a lobbra, hátha holnapra már denevér üzemmódban közlekedhetek. Baj az, hogy a pálcák régiek, a vas rozsdás! Lica, telefonos segítséget kérek!
Apropó, tegnap éppen egyeztettünk Strauss Kohn ügyében és mikor megállapításra került, hogy azért lett most szexuálisan félretéve a vén zsidaj, mert elég dollár-ellenes kijelentései voltak az utóbbi idõkben, és ez már egy belsõ érdekkörnek nem tetszett, akkor megállapítottuk, hogy az Új Világrend már nem jön nekik össze a tervezett formulában. Viszont a MOL ügylettel kapcsolatban is sikerült összelogikázni a valódi szándékot és azt, amirõl Olstein lehet, hogy még nem is tud, bár remélem, hogy beavatta a grúz elnök az orosz hadviselkedés szabályaiba, hátha elmeséli a rabbinátusnak is, hogy egy nap alatt ki lehet ám pucolni akár a Pilistbõl is Judapestet bezárólag akármennyi zsidaj.
Na szóval, azt tudjuk, hogy az orrmány hazudik! De mi van akkor, ha Strauss-Kohn kiiktatása mögött az van, hiogy az IMF-et kivásárolta az Ázsiai Unió – ahogy ezt korábban írtam, csak akkor az országok hiteleivel kapcsolatban. Mi van, ha az IMF már valójában maci kézben van, ahogy egyre több hírt lehet arról is olvasni, hogy az orosz vállalatok és oligarchák szokatlan aktivitásba és nyereséggel kezdtek el tevékenykedni. Ha így van – márpedig erre komoly esély van-, akkor igen leleményesen alakulhatnak a dolgok. Kohn helyett most nem éppen egy Grünt látnának szívesen a pozícióban – bár a látszatot egy ideig mág érdemes fenntartani, a vezetõt meg bármikor bebuktathatják. A MOL -ügylet IMF hitelbõl való állami kivásárlása egyébként több sebbõl is véres hurka. Nem csak az IMF financiális háttere miatt és azon oknál fogva, hogy teljesen zsidó-kézben lévõ magánvállalat, miközben az „államhoz” vajmi köze volt. Most örül Viktor, hogy ezt most megcsinálták helyette – no meg a Jóbbik is üdvrivalgott a stratégiai hülyeséghez, de radikálisan ám -, és ezt jól is tette. Az orosz SZURGUTNYEFTYEGAS ugyan ki lett vásárolva, de több sebbõl is vérzik a történet, melyet éppen a zsidaj hitelesített. Ilyen tranzakcióra nem lehetett volna felhasználni az IMF –hitelt, amit most valószínûleg már éppen az IMF kapacitálására Olsteinék hívtak le, hanem az is a bibi, hogy nagyjából 25 % fölé került az állami- részvényesi monopólium a MOL-ban, akkor kötelezõ vételi ajánlatot kell tenniük a teljes csomagra is!

„Amennyiben egy részvényes, vagy több azonos részvényesi csoporthoz tartozó részvényes együttesen a Társaság ?A? sorozatú törzsrészvényeinek több mint 25%-át megszerzi, az adott részvényes, vagy a részvényesi csoport tagjai a Társaságban lévõ részesedésük arányában együttesen kötelesek nyilvános vételi ajánlatot tenni valamennyi a Társaság részvényeinek több mint 25%-os részesedést meghaladó részére. A nyilvános ajánlattételt a mindenkor hatályos értékpapírokra vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelõen kell megtenni azzal, hogy a vételi ajánlatban a részvényekért ajánlott ellenérték nem lehet kevesebb, mint a nyilvános ajánlattételi kötelezettség beálltának idõpontjától visszafelé számított egy naptári év legmagasabb tõzsdei ára. A nyilvános vételi ajánlat kizárólag akkor tekinthetõ sikeresnek és az ajánlattevõ a 25%-ot meghaladó tulajdoni aránya tekintetében csak akkor jegyezhetõ be a részvénykönyvbe, ha az ajánlat elfogadásával az átruházott részvényekkel az ajánlattevõ tulajdonába kerül az ajánlat tárgyát képezõ ?A? sorozatú törzsrészvények legalább 50%-a. Nyilvános vételi ajánlat esetén az ajánlattevõ köteles a saját üzleti tevékenységére vonatkozó információt, valamint a Társaság jövõbeni mûködésére vonatkozó elképzeléseit nyilvánosságra hozni. A Társaság Igazgatósága a nyilvános vételi ajánlat közzétételétõl számított 10 napon belül köteles az ajánlattevõ üzleti elképzeléseire, illetve a nyilvános vételi ajánlatra vonatkozó véleményét nyilvánosságra hozni.”

Link

Bár ez a döntés még 2000-ben történt és azóta kiderülhetett, hogy mégsem, de akinek kedve van, az járjon maga utána.
Link
Abban biztos vagyok, hogy itt olyan dobások vannak még, amire a kevésbé Bologató Jánosok is csak hegyezni tudják a fülüket. Ugyan már cáfolják a 25%-os híreket, de ha tagadják, akkor igaz is lehet, de a további lehetõséget, trükköt meg nincs kedvem elmondani, mert van még bõven.

Viszont itt még nincs vége a történetnek, mert Viktor éppen a Dél-Koreai vezérkarral tárgyalt, s korábban Kínával, ahol most volt egy sorozatos robbantás a KORMÁNYZATI NEGYEDBEN! Ez pedig arrafelé szokatlan. Ugyan mi lehetett az oka, fogalmam sincs róla!
Szóval, amikor Ban ki Mun nemrég végigloholta Európát és Moszkvában kötött ki, akkor még csak az ENSZ-rõl és annak szerepérõl volt szó. Azért ne feledjük, hogy Korea erõsen Kína befolyása alatt áll és ahogy az USA gyengül, mindez úgy erõsödik Dél irányába is. Mit ad isten õ is dél-koreai származású, sõt korábban diplomata volt a dél-koreai külügyminisztériumnál. Elég összetett a játék, de hamarosan akár kéksapkásokat is láthatunk errefelé, ha erõsen figyelünk. Elég erõsen szövõdik már az a kapcsolati háló, amelybõl a zsidaj gazdasági „elit” nem igazán tud kikecmeregni, de ez legyen az õ bajuk. Nem igazán tudok már ehhez mit szólni, bár kedvesem tegnap este megjegyezte, hogy mi van, ha az Ázsiai Unió mögé álltak be és csoportosultak át Rotschildék, hogy most így rejtõzködjenek? Válaszom szerint akár ez is esélyes, de csak nem nagyon, viszont, ha így is van, akkor sem tehetünk mást, mint amit eddig és eztán. A legnagyobb dolgok nem ezen a szinten dõlnek el.

Nos, tudom, hogy önmagában ez senkit nem nyugtat már meg, mert fogy az erõ és csökken az anyagi „tehetség”, de hát mindez az erõpróba is. A tudatlanság próbáját, az intrikát és az ostoba beszólásokat is tudnunk kell elviselni közben. Sajnos a „nép” nélkül a népet megmenteni nem lehet és a nép még mindig nagyon sötét. Nehezen értik meg, hogy mi és miért zajlik itt. A rendvédelmisek is egy ilyen példa. Amint kapnak egy kis koncot, vagy csak ígéretet rá, már be is dugulnak és nincs sem nemzetmentés, sem radikális igazságkeresés. A nyuggerekkel is ez van és a nagy tömegben tobzódó lebutított rétegekkel. Az õ ébredésükhöz a kétségbeesés jól jöhet. Most egy rendõrtiszt lõtte szét a fejét, s talán nem is segítettek neki – bár ez sem biztos, majd egy már majd két hete elhalt „magyar” ügyvéd kerül elõ Brüsszelbõl a szállodai szobájának kádjából (szerintem zsidaj volt), de már van aki a parlament elõtt önakasztással is próbálkozik. Béláim, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik! Az, hogy elhallgatnak s nagy lazán „beszámíthatatlannak” titulálnak a zsidaj körök, méltó bizonyítéka annak, hogy nem kicsit van félsz bennük. Lehet is, mert ma már nem mehetnek biztosra semmiben. A látszatot még fenn tudják ideig-óráig tartani, de ha most kezdenénk el aprítani az ellenséget, még nem igazán érteni a sok-sok média-kergemarha, hogy nem kellene beleszólnia a nagyok dolgába.

„Imre,

Olvastam a zsindexen, hogy az Oroszok (Moszkva) a Balaton vonzásában lévõ repteret (charter) járattal látták el, ezt bizonyára te is tudod.
Az a kérdés ütött szöget a fejembe, hogy lehet-e, hogy a Maci hozzánk akarja kipostázni az ottani zsidó diaszpórát?
Visszavesszük (/kapjuk) a MOL csomagot, napokkal késõbb repülõjáratot jelentenek be a Balatonra - nekem ez valahogy büdös, kiindulva abból, hogy a Macinál, Moszkvában is van zsidó elég. (pénzügyi nagyváros,gyémánt kereskedelem, kommunizmus stb.)
Te mit gondolsz errõl? Vajon bedobtak minket a levesbe?
Tisztelettel:”

A diplomácia építi le a zsidó kapcsolatokat. Most Belorussziában buktattak meg egy külképviseletes kujont, de ezzel nem áll meg a lavina. Talán arról is olvashatunk nem is oly soká, hogy a keresztényinek nem nevezhetõ családi népnevelést folytató miniszterelnököknek jobb lenne, ha szépen elsomfordálnának bal szélen. Meglátjuk! Az mindenesetre biztos, hogy a a zsidóknak nevezett szektát fel kell számolni egyszer s mindenkorra, s max mutatóban hagyni belõlük az utókornak, erõs felügyelet mellet, hogy láthassák az emberiség egyik kitenyésztett lépfenéjét.

Errõl jut eszembe az USA és Izrael kapcsolata is. Nézzétek csak meg jól ezt a címert, s fõleg azt az aranysárga csillagot a sas feje fölött. Usrael, a maga valójában.

URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

Úgy néz ki, hogy Obama erõsen koncentrálni kezdett arra, hogy nem akarja zsákban végezni a zsidajok miatt és most futtatják fel Schwarzit is, de van már másik szinesbõrû jelölt is a pozíciójára.

Nagy kerek egészben nem állunk rosszul, de nagyon nehezen érti meg az izraelita, hogy neki már lõttek!

De lássunk néhány lényeges, magyarabb gondolatot is, amire most leltem éppen. A szent szavunk eredeti jelentésén gondolkodtam, mert ugye kötelezõen Szent Bibliaként emlegetik a hazugságuk könyvét, mert Róma hazudott az elejétõl fogva. Arra a következtetésre jutottam, hogy az eredeti jelentése SZEM, vagy SZEMET szó lehetett, ami passzolna a piramis mindent látó szemének szabadkõmûves jelentésével.
A másik ilyen szó a kereszt szavunk, amelyet az angolban sokszor csak egy „X” –e jelölnek. Valószínûsítem, hogy eredetileg a KERESD szavunk lehetett, mert azért nem csak a kereskedelem, hanem a szellemi útkeresés mellett a pályák keresztezését is jelentheti. Különös módon a „Nibirut” az angol planet X-nek nevezi, amely most elvonatkoztatva tõle azt jelenti a kereszt-X fogalmával, hogy akkor látható szemmel (szent), mikor keresztezi a pályánkat), tehát ott is keresendõ, ahol keresztez! Az oroszban az iszk –aty jelentése, a keresni, melyben az iszk, amely az „iksz”, az aty, pedig jelentheti az „át”, „odaát” jelentéssel is bírhat. Persze sokféle megközelítése is lehet az adott témának, de most éppen ez jutott eszembe!

Hozzszlsok

# | Mate Mate - 2011 05 26 ¦ 17:30:05
A kereszt szavunkkal kapcsolatban én mást is hallottam..
Géczy Gábor elõadásban..
Kör-oszt -> Kereszt..
Miért? Mert a régi magyar mellkeresztek is kör alakba vésett keresztek voltak...
És mit csinál a kereszt a kör közepén?
Kör oszt.. Kört oszt... Felosztja a kört..
Amely kör megfelel egy évnek, a négy pont pedig az évi 4 napéj egyenlõségnek..

De, hogy ettõl függetlenül neked, vagy Géczynek, vagy mindkettõtöknek van-e igaza azt most így nem tudom..
# | nyergestamas nyergestamas - 2011 05 26 ¦ 17:34:08
Úgy tudom, hogy a kereszt szavunk a KÖR-OSZT-ból származik, ahol egy kör van négy részre osztva, keltáknál, meg itt-ott még így maradt fenn, mi azóta elhagytuk a kört, meg az egyik szárat meghosszabbítottuk. No, azóta nincs is meg az egyensúly (egyen, vagyis a középponton levõ súly, vagyis lényeg).

Jelenleg a naprendszerben 8 bolygót tartanak számon, de ez csak azért van, mert bevezették a törpe-bolygó elnevezést, aminek definíciójába a Plútó is beleesik. Ez 2004 óta van így, elõtte 9 bolygó volt. A planet x-et elõször emlékeim szerint a 80-as években nevezték így (ne kövezzetek meg, ha mégsem) ergó inkább a 10. bolygóra utal a római számként funkcionáló X.

Nem tudom, ez összeegyeztethetõ-e Sitchtin 12. bolygó címû könyvével, de gyanítom igen, mert õ a sumér hagyományokból indult ki, ahol a hold, és a nap is bolygóként volt számon tartva, így jött ki a tizenkettõ. Az X-nek ezen túl lehet egy áthallása is, mint megjelölt, különös jelentõséggel bíró.
# | Talpas961 Talpas961 - 2011 05 26 ¦ 18:03:02
Nem vallana nagypályás játékosra, ha Iván a zsiráfjait csak eddig bírná kivetni magából. Innen könnyen visszamásznának az ablakon.
# | gabi gabi - 2011 05 26 ¦ 18:07:36
Mate, napéj egyenlõség csak kettõ vanWink
# | postaimre postaimre - 2011 05 26 ¦ 18:10:51
A Kör Osztó már ismert megoldás (Lásd: Kiss Imre, Puzdrakereszténység), de kevésbé ismert a Kereszt kegyelme = Kereskedelem vélelmezett összefüggés, ami logikus és még helytálló is. A kör-ker-kör-kar...szinte minden jelentésében ugyanazt is jelenti.
Talpas, nem is arról van szó!
# | RDM RDM - 2011 05 26 ¦ 18:24:14
Nem lehet kellemes érzés. Jobbulást Imre.
Itt van a folytatás a filmekbõl...
http://vimeo.com/...
http://vimeo.com/...

Más:
Tud valaki "hiteles" anyagot (bármit) küldeni arról az ingatlandepo és -bazar pont com ügyrõl? Hallott valaki róla? (Állítólagos csalásról)
Volt itt már róla szó?
Elõre is Köszönet!
# | Szofi Szofi - 2011 05 26 ¦ 18:31:16
Az a brüsszeli ügyvéd Szenes Andrea párja volt, aki piros ruhában nevetgélve nyilatkozta ezt.
# | zafir zafir - 2011 05 26 ¦ 18:40:08
Tudom, hogy már volt itt fenn, de ismétlés a tudás anyája:
http://hunszkita....extend.494
# | mozes mozes - 2011 05 26 ¦ 19:08:14
Ja azt a riportot én is láttam, szenes nem kicsit zsidó:)
Nagy a titkolózás a halála miatt, kíváncsi vagyok ki számolt le vele.
# | hurkoa hurkoa - 2011 05 26 ¦ 19:56:42
Errõl jut eszembe az USA és Izrael kapcsolata is. Nézzétek csak meg jól ezt a címert, s fõleg azt az aranysárga csillagot a sas feje fölött. Usrael, a maga valójában.

Szent málnabokor! Pont ma nézegettem a címert.

Hátsó nézetben
http://en.wikiped...everse.svg

bõvebben:
http://en.wikiped...ted_States

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.59 msodperc
83,348,951 egyedi ltogat