Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Lehet-e kett√Ķs √°llampolg√°r a mossados zsid√≥?

Napl√≥K√©t felismer√©sem is van, amit most megosztok veletek, h√°tha rosszul l√°tom. Az egyik a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°gr√≥l sz√≥l√≥ szavaz√°ssal kapcsolatos. Meg√©rtettem, hogy nem csak az volt a c√©lja, hogy a betelep√≠tett √©s ezt√°n honos√≠tani sz√°nd√©kozott kaz√°roknak sz√≥lt mindez, hanem a parlamenti k√©pvisel√Ķknek is, ugyanis ez hiteles√≠ten√© a sok haza√°rul√≥ kutyafattyat. Mi√©rt volt ilyen s√ľrg√Ķs? T√°n ez√©rt?
2009. szeptember√©ben az √∂sszes p√°rthoz eljuttatott k√©rd√©semben k√©rtem sz√°mon, hogy kik a duplik√°lt szem√©lyis√©g√Ľ zsid√≥k a soraik k√∂zt, de csak az SZDSZ-es Retkes v√°laszolta, hogy √Ķ nem az, viszont a t√∂bbiek nev√©ben nem nyilatkozhat.


Tisztelt H√°zeln√∂k √©s parlamenti p√°rtok frakci√≥vezet√Ķi!

Az ut√≥bbi √©vek, h√≥napok √©s napok t√∂rt√©n√©sei abba az ir√°nyba mutatnak, hogy Magyarorsz√°g megsz√Ľnt jog√°llamk√©nt m√Ľk√∂dni. Az „igazs√°gszolg√°ltat√°s” l√°tszata is cs√Ķd√∂t mondott, a k√∂zbiztons√°g minden kritik√°n aluli. Gazdas√°gilag padl√≥n van a nemzet (nem a gazemberek, csak a nemzet) √©s olyan mor√°lis v√°ls√°got √©l√ľnk meg, amikor minden bizonytalan, s nap mint nap der√ľl f√©ny √ļjabb milli√°rdos csal√°sokra, sikkaszt√°sokra, amelyeknek h√°tter√©ben √©s el√Ķter√©ben is „k√∂ztiszteletben √°ll√≥” politikus, k√∂z√©leti szem√©lyis√©g tal√°lhat√≥. Mik√∂zben a h√°tt√©rb√Ķl, Mossad-os ir√°ny√≠t√°ssal sz√≠tott, magukat politikusoknak nevez√Ķ maffi√≥z√≥k √∂letnek le embereket √©s sz√≠tj√°k az etnikai fesz√ľlts√©get, azt lehet √©rz√©kelni, tapasztalni, hogy izraeli √©s zsid√≥ √©rdekelts√©g√Ľ c√©gek, szem√©lyek √©p√ľlnek be minden strat√©giai rendszer√ľnkbe √©s uralj√°k azt. A „magyar” korm√°ny √©s parlament sem kiv√©tel ezen meg√°llap√≠t√°sok al√≥l, s√Ķt az is felt√©telezhet√Ķ, hogy az orsz√°g kirabl√°sa √©s a magyar n√©pess√©g kiirt√°sa (most √©ppen egy manipul√°lt „v√©d√Ķolt√°son” kereszt√ľl is) az ott l√©v√Ķ beavatott szem√©lyek j√≥v√°hagy√°s√°val, akt√≠v egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©vel zajlik. Nincs hadsereg√ľnk √©s nincs m√°r rend√Ķrs√©g√ľnk sem, mert zsebben vannak √©s leszervez√©s alatt √°llnak. A 2007-es Simon Peres-i kijelent√©s megval√≥sul√°s√°t lehet √©rz√©kelni. Zsid√≥k v√°s√°rolj√°k fel f√∂ldjeinket, viz√ľnket, k√©szleteinket √©s d√∂nt√©seikkel pecs√©telik meg a magyar nemzet sors√°t. Ny√≠lt magyargy√Ľl√∂let zajlik az orsz√°gban a, a zsid√≥ k√©zben l√©v√Ķ m√©dia assziszt√°l√°sa k√∂zepette. A cig√°nygyilkoss√°gokat kitervel√Ķket √©s v√©grehajt√≥kat most siker√ľlt dekonspir√°lnunk, de helyette zajlik a nemzetk√∂zi fesz√ľlts√©g-kelt√©s, hogy sz√©tzil√°lj√°k a m√©g megmaradt emberi rendet az orsz√°gban. Inform√°ci√≥im szerint, a teljes gazdas√°gi cs√Ķd, a magyars√°g t√∂nkret√©tele √©s kiirt√°sa a c√©l, mik√∂zben zsid√≥ betelep√≠t√©s zajlik az orsz√°gba, √©s az izraeli hader√Ķ m√°r most is jelent√Ķs eszk√∂z √©s √©l√Ķ er√Ķ bevet√©s√©re lenne k√©pes, ha magyar nemzet √∂ntudatos r√©tege az orsz√°g v√©delm√©re kelne. Haza√°rul√≥kkal van tele a Parlament √©s a sok strat√©giai c√©g v√°llalat, hivatal. Neveket akarok hallani! Nem a kollekt√≠v b√Ľn√∂ss√©g meg√°llap√≠t√°sa miatt, hanem, hogy tudjuk, kit√Ķl √©s mire is lehet sz√°m√≠tani!

Felsz√≥l√≠tom √Ėn√∂ket, hogy azonnali hat√°llyal tegy√©k nyilv√°noss√° √©s a sajt√≥ban, „k√∂zszolg√°lati” m√©di√°ban k√∂z√∂lj√©k le a magyar nemzetet k√©pviselni h√≠vatott k√∂zszolg√°k neveit, akiknek kett√Ķs, esetleg t√∂bbsz√∂r√∂s √°llampolg√°rs√°guk is van, felt√ľntetve √°llampolg√°rs√°guk jelleg√©t √©s keltez√©s√©t.

Nevezz√©k meg, ki, mikort√≥l lett √©s milyen √°llampolg√°r a magyaron k√≠v√ľl!

Ez megker√ľlhetetlen k√∂teless√©g√ľk a magyar nemzet megmarad√°sa, a mor√°lis, politikai, gazdas√°gi √©s t√°rsadalmi helyzet normaliz√°l√°sa tiszt√°z√°sa c√©lj√°b√≥l!
Al√°bb mell√©keltem egy hivatalos √°ll√°sfoglal√°st, amely azt mondja ki, hogy ezek az adatok k√∂z√©rdek√Ľnek min√Ķs√ľlnek, teh√°t kiadhat√≥ak, s√Ķt, azok nyilv√°noss√°gra hozatala nem megker√ľlhet√Ķ.
K√©rem a fent nevezetteket, felsz√≥l√≠t√°somnak mihamarabb tegyenek eleget! Egy el√Ķrehozott v√°laszt√°sok eset√©n m√°r minden magyar √°llampolg√°rnak tudnia kel, hogy akire szavazat√°t leadni k√≠v√°nja, annak m√©g hov√° h√ļz a sz√≠ve, s mennyire v√°rhat√≥ el t√Ķle a nemzet √©rdek√©nek k√©pviselete, felemelked√©s√ľnk√©rt val√≥ hat√©kony k√ľzdelem.

Levelem ny√≠lt, azt nem csak az √©rintetteknek k√ľld√∂m meg.


2009-09-03
Posta Imre


Itt a melléklet is!

√úgysz√°m: 975/K/2008-3.Tisztelt xy!


Beadv√°ny√°ban √Ėn arr√≥l k√©r √°ll√°sfoglal√°st, hogy k√∂z√©rdek√Ľ adatnak, vagy k√∂z√©rdekb√Ķl nyilv√°nos adatnak min√Ķs√ľl-e az az adat, hogy a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Orsz√°ggy√Ľl√©s√©ben mand√°tummal rendelkez√Ķ k√©pvisel√Ķk a magyar √°llampolg√°rs√°g mellett rendelkeznek-e m√°s √°llampolg√°rs√°ggal.

Az √ľggyel kapcsolatos √°ll√°spontom a k√∂vetkez√Ķ:

A szem√©lyes adatok v√©delm√©r√Ķl √©s a k√∂z√©rdek√Ľ adatok nyilv√°noss√°g√°r√≥l sz√≥l√≥ 1992. √©vi LXIII. t√∂rv√©ny (a tov√°bbiakban: Avtv.) 2. ¬ß 4. pontja szerint k√∂z√©rdek√Ľ adat: az √°llami vagy helyi √∂nkorm√°nyzati feladatot, valamint jogszab√°lyban meghat√°rozott egy√©b k√∂zfeladatot ell√°t√≥ szerv vagy szem√©ly kezel√©s√©ben l√©v√Ķ, valamint a tev√©kenys√©g√©re vonatkoz√≥, a szem√©lyes adat fogalma al√° nem es√Ķ, b√°rmilyen m√≥don vagy form√°ban r√∂gz√≠tett inform√°ci√≥ vagy ismeret, f√ľggetlen√ľl kezel√©s√©nek m√≥dj√°t√≥l, √∂n√°ll√≥ vagy gy√Ľjtem√©nyes jelleg√©t√Ķl.

E fogalomb√≥l egy√©rtelm√Ľen k√∂vetkezik, hogy b√°rmely szem√©ly √°llampolg√°rs√°g√°ra vonatkoz√≥ adat szem√©lyes √©s nem k√∂z√©rdek√Ľ adat.

Az Avtv. 2. ¬ß 5. szerint k√∂z√©rdekb√Ķl nyilv√°nos adat: a k√∂z√©rdek√Ľ adat fogalma al√° nem tartoz√≥ minden olyan adat, amelynek nyilv√°noss√°gra hozatal√°t vagy hozz√°f√©rhet√Ķv√© t√©tel√©t t√∂rv√©ny k√∂z√©rdekb√Ķl elrendeli. A k√∂z√©rdekb√Ķl nyilv√°nos adat fogalomk√∂r√©be egyar√°nt tartozhat szem√©lyes adat √©s jogi szem√©lyeknek nem a k√∂zszf√©ra kezel√©s√©ben l√©v√Ķ adata. Ez ut√≥bbira p√©lda a c√©gek olyan, a saj√°t birtokukban l√©v√Ķ adata, amely k√∂zp√©nzek felhaszn√°l√°s√°val f√ľgg √∂ssze.

Jelenleg sz√°mos olyan t√∂rv√©ny l√©tezik, amely meghat√°rozott szem√©lyes adatokat k√∂z√©rdekb√Ķl nyilv√°noss√° tesz. 2005-ben az adatv√©delmi t√∂rv√©ny maga hat√°rozott meg egy ilyen adatk√∂rt. A 19. ¬ß (4) bekezd√©s ugyanis kimondja, hogy ha t√∂rv√©ny m√°sk√©nt nem rendelkezik, k√∂z√©rdekb√Ķl nyilv√°nos adat az √°llami vagy helyi √∂nkorm√°nyzati feladatot, valamint jogszab√°lyban meghat√°rozott egy√©b k√∂zfeladatot ell√°t√≥ szervek feladat- √©s hat√°sk√∂r√©ben elj√°r√≥ szem√©ly feladatk√∂r√©vel √∂sszef√ľgg√Ķ szem√©lyes adata. Ezen adatok megismer√©s√©re e t√∂rv√©nynek a k√∂z√©rdek√Ľ adatok megismer√©s√©re vonatkoz√≥ rendelkez√©seit kell alkalmazni.

Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk a v√°laszt√≥polg√°rok felhatalmaz√°sa alapj√°n k√∂zfeladatot ell√°t√≥ szem√©lyek, akiknek a feladatk√∂r√©vel √∂sszef√ľgg√Ķ adatai – n√©h√°ny, t√∂rv√©nyben szab√°lyozott esetet kiv√©ve – nyilv√°nosak.

A k√∂zfeladatot ell√°t√≥ szem√©lyek k√∂z√ľl az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk munk√°j√°t jellemzi a legnagyobb nyilv√°noss√°g. Az Avtv. id√©zett rendelkez√©s√©n t√ļl ezt garant√°lj√°k az Orsz√°ggy√Ľl√©s m√Ľk√∂d√©s√©t √©s a k√©pvisel√Ķk tev√©kenys√©g√©t szab√°lyoz√≥ egy√©b norm√°k (mindenek el√Ķtt a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Alkotm√°nya, a H√°zszab√°ly, a k√©pvisel√Ķk jog√°ll√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ 1990. √©vi LV. t√∂rv√©ny).

E nyilv√°noss√°gnak azonban hat√°rai vannak, hiszen a jogszab√°lyban meghat√°rozott k√∂zfeladatot ell√°t√≥ szem√©lyek, √≠gy az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk sz√°m√°ra is biztos√≠tani kell a mag√°n√©let√ľk √©s a mag√°nszf√©r√°jukba tartoz√≥ szem√©lyes adataik v√©delm√©t.

√Ėn level√©ben azt √≠rja, hogy „fontos annak ismerete, hogy a n√©pszuverenit√°s legf√Ķbb let√©tem√©nyesek√©nt elj√°r√≥ orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķt az √°llampolg√°ri h√Ľs√©g kiz√°r√≥lag a Magyar K√∂zt√°rsas√°g, vagy egyidej√Ľleg m√°s szuver√©n √°llam fel√© is k√∂ti. Az adott k√©pvisel√Ķ-jel√∂lt kiz√°r√≥lag magyar, vagy t√∂bbes √°llampolg√°rs√°g√°nak t√©nye a v√°laszt√≥polg√°rok sz√°m√°ra fontos inform√°ci√≥t jelent, hiszen az egy√©ni k√©pvisel√Ķ v√°laszt√°sakor a v√°laszt√≥polg√°r a jel√∂lt programja mellett eddigi tev√©kenys√©g√©r√Ķl is d√∂nt a politikai felel√Ķss√©g elv√©nek megfelel√Ķen. A politikai felel√Ķss√©g t√°gan vett fogalmi k√∂r√©be pedig az is beletartozik, hogy az adott jel√∂lt a Magyar K√∂zt√°rsas√°g ’k√∂z’-e mellett viseltet-e elk√∂telezetts√©get m√°s szuver√©n √°llam √©s annak ’k√∂z’-e fel√©.”

Az √°llampolg√°rs√°g mint jogint√©zm√©ny a term√©szetes szem√©lyeknek egy bizonyos √°llamhoz f√Ľz√Ķd√Ķ, els√Ķsorban jogi kapcsolat√°t testes√≠ti meg: a jogszab√°lyok √°ltal garant√°lt jogok √©s el√Ķ√≠rt k√∂telezetts√©gek teljess√©g√©t jelenti az √©rintett sz√°m√°ra. Az √°llampolg√°rs√°g t√∂bbnyire az adott nemzetis√©ghez val√≥ tartoz√°st is jelenti egyben.

Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk k√∂zjogi poz√≠ci√≥j√°b√≥l √©s az √°llampolg√°rok √°ltali k√∂zvetlen v√°laszt√°s√°b√≥l k√∂vetkez√Ķen indokolt, hogy a tev√©kenys√©g√ľkkel √∂sszef√ľgg√Ķ szem√©lyes adataik sz√©les k√∂re megismerhet√Ķ legyen a v√°laszt√≥polg√°rok megalapozott d√∂nt√©s√©nek el√Ķfelt√©tele, hogy a k√©pvisel√Ķjel√∂ltek kor√°bbi politikai, k√∂z√©leti tev√©kenys√©g√©t, annak motiv√°ci√≥it a lehet√Ķ legsz√©lesebb √©rtelemben meg√≠t√©lhess√©k.

Az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g 60/1994. (XII. 24.) AB hat√°rozata szerint „…az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g √°lland√≥ gyakorlata, hogy a demokratikus √°llam√©let √©s k√∂zv√©lem√©ny √©rdek√©ben az √°llami tiszts√©gvisel√Ķk √©s m√°s k√∂zszerepl√Ķ politikusok alkotm√°nyosan v√©dett mag√°nszf√©r√°ja m√°sok√©n√°l sz√Ľkebb; k√ľl√∂n√∂sen ki kell tenni√ľk magukat m√°sok kritik√°j√°nak.” A kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g az adott szem√©ly sz√°m√°ra nemcsak t√∂bb jogosults√°got, de esetleg t√∂bb k√∂telezetts√©get is jelent, mely ut√≥bbiak teljes√≠t√©se befoly√°ssal lehet k√©pvisel√Ķi feladatai ell√°t√°s√°ra is. Ennyiben olyan szem√©lyes adatr√≥l van sz√≥, amely a k√∂ztev√©kenys√©ggel √∂sszef√ľgg.

A k√©pvisel√Ķk eset√©ben a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°gra vonatkoz√≥ adat nem tekinthet√Ķ kiz√°r√≥lag a mag√°n√©let r√©sz√©nek, az ilyen adat nyilv√°noss√°ga nem s√©rti az √©rintett mag√°nszf√©r√°j√°t, szem√©lyes integrit√°s√°t, ez√©rt nem indokolt a szem√©lyes adatok v√©delm√©re vonatkoz√≥, az Alkotm√°nyban √©s az Avtv.-ben lefektetett szab√°lyok alkalmaz√°sa.[1][1]

Az √Ėn √°ltal felvetett k√©rd√©sre a v√°laszom teh√°t az, hogy az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g√°ra vonatkoz√≥ adat az Avtv. 19. ¬ß (4) bekezd√©se k√∂r√©be tartoz√≥, k√∂z√©rdekb√Ķl nyilv√°nos szem√©lyes adat. Ez azt jelenti, hogy a k√©pvisel√Ķk √°llampolg√°rs√°g√°ra vonatkoz√≥ t√°j√©koztat√°st az ilyen adatot kezel√Ķ szervek √©s maguk a k√©pvisel√Ķk mint k√∂zfeladatot ell√°t√≥ szem√©lyek is k√∂telesek b√°rki sz√°m√°ra megadni.Budapest, 2009. √°prilisÜdvözlettel:


dr. Jóri AndrásDe am√≠g a levelet kerestem, t√∂bb √©rdekes egy √©vvel ezel√Ķtti √≠r√°somra is r√°bukkantam! Hogy mik vannak?


Bejelentés a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz
|
Tisztelt Hivatalvezet√Ķ √ör!

T√∂bb mint f√©l √©ve megtett bejelent√©semre semmilyen v√°laszt nem kaptam √∂n√∂kt√Ķl, de ez term√©szetes is, mert ahogy √©rtes√ľltem r√≥la, ez a hivatal sem a t√∂rv√©nyben foglalt munk√°j√°t v√©gzi m√°r j√≥ ideje. B√°r t√©vedn√©nek a forr√°saim, de erre √∂n√∂k gyakran r√°c√°folnak.
√Ėr√∂mmel jelentem, hogy a napokban siker√ľlt f√©nyt der√≠teni a kor√°bbi bejelent√©semben szerepl√Ķ (a rend√Ķrs√©gn√©l szolg√°lt √©s ott el√©g ny√≠lt agit√°ci√≥t folytat√≥) ZULU10 n√©ven kommunik√°l√≥ szem√©ly kil√©t√©re. A MOSSAD-os kapcsolatainak bizony√≠t√°sa nem az √©n dolgom. Itt az al√°bbi cikk √©s minden, amit az emberr√Ķl tudni kell, de ha inform√°ci√≥ra van sz√ľks√©g√ľk, szeretettel fordulhatnak hozz√°m is ebben, √©s a t√∂bbi √ľgyekben egyar√°nt. Itt az az olvas√≥i lev√©l, amely kor√°bbi √°ll√≠t√°saimat al√°t√°masztja. Ha az eml√≠tett sr√°cot lenyomozz√°k, egyenesen a MAZSIHISZ-hez juthatnak el, rokoni sz√°lakon kereszt√ľl.

J√∂v√Ķnk.info: Olvas√≥nknak siker√ľlt azonos√≠tania a Posta Imre √°ltal "elh√≠res√ľlt" mossados rend√Ķrt!

Vajon mennyi beszervezett tagja van m√©g a rend√Ķrs√©gen √©s a honv√©ds√©gn√©l, egy√©b szervezetekn√©l a MOSSAD-nak? √Ėn√∂k k√∂z√∂tt h√°nyan vannak be√©p√≠tve? Besz√©lik, hogy 2006. okt√≥ber√©ben is itt volt egy komoly izraeli csapat (t√∂bb sz√°z, de minimum 150 f√Ķ), amelynek vezet√Ķi st√°bja a MAZSIHISZ k√∂zpontj√°ban sz√©kelt. A tegnapi t√ľntet√©sen is volt arra utal√≥ jel, hogy az azonos√≠t√≥val nem rendelkez√Ķ „rend√Ķr√∂k” nem is besz√©ltek magyarul. √Āll√≠t√≥lag a MAZSIHISZ-nek k√ľl√∂n NBH-s kapcsolattart√≥ja is van. T√©nyleg van? Kicsi zsid√≥ kiv√°lts√°gosok m√°szk√°lnak k√∂z√∂tt√ľnk √ļgy, hogy err√Ķl a nagy t√∂bbs√©gnek fogalma sincsen? Ferihegyen mindenf√©le pozit√≠v diszkrimin√°ci√≥nak ki vannak t√©ve a zsid√≥ beutaz√≥k, √©s lak√≥telepek √©p√ľlnek a sz√°mukra az orsz√°gban sok helyen, de kiv√°ltk√©ppen a v√≠zparti ter√ľleteket kedvelik (a konkr√©tumoknak j√°rjanak ut√°na, de ha kell, seg√≠tek). A magyarorsz√°gi ingatlan (√©p√≠t√Ķipari befektet√©sek) piac 75%-a izraeli befektet√Ķk kez√©ben van, s mindehhez korm√°nyzati t√°mogat√°st, fedezetet kapnak. A korm√°ny haza√°rul√≥ b√Ľn√∂z√Ķi k√∂rb√Ķl √°ll, akiket √∂n√∂k j√≥l ismerhetnek m√°r.
A volt laktany√°kat, reptereket ezek az izraeli v√°llalkoz√≥k v√°s√°rolj√°k (t√°k) fel √©s ezen helyek n√©melyik√©n √©rdekes fejleszt√©sek, munk√°latok, rep√ľl√Ķg√©p √©s teheraut√≥ mozg√°sok √©szlelhet√Ķk. Sokak szerint drog-, fegyver- √©s embercsemp√©szet zajlik ezeken a helyeken (a konkr√©tumokat k√©s√Ķbb). T√°borfalv√°n is olyan beruh√°z√°sok t√∂rt√©ntek, amelyek a csak l√°tszat kedv√©√©rt fenntartott MH miatt nem indokoltak, √©s el√©g okom van felt√©telezni, hogy a volt orosz laktanya ter√ľlet√©n a f√∂ld alatt ki√©p√≠tett rak√©tasil√≥ban m√°s is van, mint dohos leveg√Ķ √©s √ľregi nyulak ( a ter√ľlet be van kamer√°zva, √©s szemtan√ļ elmond√°sa szerint a sil√≥ biztosan nem √ľres). T√∂bb ilyen hely is van az orsz√°gban, ahonnan az a h√≠r j√°rja, hogy egy k√∂zelj√∂v√Ķben bek√∂vetkez√Ķ zsid√≥ inv√°zi√≥ biztos√≠t√°s√°t el√Ķk√©sz√≠teni h√≠vatott izraeli fegyveresek √©s haditechnikai eszk√∂z√∂k b√°zis√°ul szolg√°l. Az NBH-r√≥l besz√©lik, hogy ott is minden m√°sodik ember zsid√≥ √©s potenci√°lis √ľgyn√∂k. K√©retik ennek ut√°na j√°rni! A parlamenti k√©pvisel√Ķk 65%-r√≥l sz√≥l√≥ sz√≥besz√©d szerint, kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g√ļ magyarok, vagy zsid√≥k!
Ugyanez vonatkozik a miniszt√©riumok √©s az √∂ssze strat√©giai int√©zm√©ny, int√©zet vezet√Ķs√©g√©re is. A MTA tags√°g√°nak elzsid√≥s√≠t√°sa k√∂zismert, b√°r nem bizony√≠tott t√©ny. A m√©dia tulajdonosai √©s lassan m√°r a szerepl√Ķi vonatkoz√°s√°ban is komoly ar√°ny√ļ zsid√≥ reprezentativit√°s √©rz√©kelhet√Ķ, √©s a tendencia fokoz√≥dik. Az In-Kal m√°r ott van minden strat√©giai ponton. √ögy tudom, hogy az iwiw hazai oldal√°t is √Ķk fel√ľgyelik, mert megvett√©k (ott lehet adathal√°szni, h√°l√≥zatok kapcsolati t√©r√©k√©t felrajzolni).N√©zzenek csak ut√°na a dolognak, mert nem fognak csal√≥dni a szervezet agresszivit√°s√°ban, de nehogy a v√©g√©n megint a MOSSAD-n√°l k√∂ssenek ki. M√°r Szab√≥ M√°t√© is el√≠t√©l√Ķleg sz√≥lt a rend√Ķrs√©gi jogk√∂r√∂k In-Kal-os bitorl√°sa miatt. Nem tudom √∂n√∂k mit is csin√°lnak azon t√ļl, hogy n√©mely tagjuk (inf√≥im szerint) a saj√°t pecseny√©j√©t s√ľt√∂geti a szervezet √©gisze alatt. A zsid√≥ betelep√ľl√©s √©s a MOSSAD-os tev√©kenys√©g nem vicc. √ögy √©rtes√ľltem, hogy cig√°nyokat gy√Ľjtenek √∂ssze √©s k√©peznek fegyverhaszn√°latra, magyarelleness√©gre, egy k√∂zeli j√∂v√Ķben tervezett etnikai konfliktus gerjeszt√©se c√©lj√°b√≥l (ezt nekem cig√°ny prominens is meger√Ķs√≠tette). A cig√°ny √©s m√°s n√°ci√≥j√ļ maffia szabadon m√°szk√°l fegyveresen az orsz√°g ter√ľlet√©n √©s tudtommal nagyon sok rend√Ķri vezet√Ķ, beosztott tud err√Ķl √©s vagy akt√≠van,vagy passz√≠van, de t√°mogatja ezt a tev√©kenys√©get. Kiskunlach√°za, Szigethalom, Veszpr√©m…, de nem is sorolom a helysz√≠neket, hiszen mindennek a felder√≠t√©se √©s felg√∂ngy√∂l√≠t√©se nem az √©n dolgom.
Azt√°n itt van egy m√°sik √©rdekes eset is. Egy sz√°momra eljuttatott tan√ļvallom√°si jegyz√Ķk√∂nyv szerint egyik volt rend√Ķr f√Ķkapit√°nys√°g vezet√Ķje, majd k√©s√Ķbbi bel√ľgyminiszter m√©g hadnagy kor√°ban a KGB-be lett beszervezve. Ez a jegyz√Ķk√∂nyv a most megjelent OLAJOS AKT√ĀK feket√©n-feh√©ren k√∂nyvemben is szerepel (Pest Megyei B√≠r√≥s√°g 5.B.126/2000/270. sz√°m). Inform√°ci√≥im szerint a magyarorsz√°gi zsid√≥ fiatalok sz√°m√°ra t√∂bb szervezet sok milli√≥ forintos k√∂lts√©get biztos√≠t ahhoz, hogy Izraelben megkaphass√°k a nyelvi, ideol√≥giai √©s katonai kik√©pz√©st, majd hazatelep√ľlve be√©p√ľlhessenek a l√°thatatlan saj√°t titkosszolg√°lati rendszer√ľkbe. Ismer√Ķs√∂m egyik p√©ldak√©ppen a SZOHNUT-ot nevezte meg, aki ilyen leg√°lis √©s val√≥sz√≠n√Ľleg √°llamilag, magyarok p√©nz√©n finansz√≠rozott t√°mogat√°ssal hajtja v√©gre a r√° szabott feladatot.
Arr√≥l is √©rtes√ľltem, hogy √∂n√∂k le akarj√°k prior√°lni az MH √°llom√°ny√°t. K√©rd√©s csak az, hogy a magyarokat akarj√°k kisz√Ľrni, vagy a zsid√≥ telepesek m√°r be√©p√ľlt kollabor√°nsait. Megl√°t√°som szerint a magyarokkal van baja a szervezetnek, de lehet, hogy t√©vedek (nem szoktam). M√©g m√ļlt √©vben az izraeli hader√Ķ f√Ķrabbija vizit√°lta meg a magyar csapatokat, gondolom a MH legnagyobb √∂r√∂m√©re…Nem tudom, hogy a katonai h√≠rszerz√©st m√°r h√°nyszor vett√©k meg kil√≥ra a zsid√≥k √©s az IH –ban ugyan dolgozik-e m√©g magyar, s ez a k√©rd√©s √∂n√∂kre is vonatkozik, hiszen minden ilyen hivatal vezet√Ķje szint√©n zsid√≥ (tudtommal). Egyre t√∂bben besz√©lik, hogy Szilv√°sy neve megker√ľlhetetlen a Rend√Ķrsz√©kh√°zra leadott, Kalasnyikovval elk√∂vetett sorozattal kapcsolatosan. A rend√Ķri vezet√Ķk √ľgyeir√Ķl is mondhatn√©k p√°r dolgot, no meg r√©gi bel√ľgyi szakszervezetis vezet√Ķk identit√°s√°r√≥l, kapcsolataikr√≥l, de minek? Ha van m√©g √∂n√∂k k√∂z√∂tt magyar, aki nem adta el a lelk√©t sem a MOSSAD-nak, sem FSZB (KGB)-nek, az tehetne m√©g valami hasznosat az√©rt, hogy az el√Ķre l√°that√≥ fegyveres akci√≥k bek√∂vetkez√©s√©t elker√ľlhess√ľk.
Tudom j√≥l, hogy van arra terv, hogy ha a nemzet sz√≠ne-java r√°j√∂n arra, hogy val√≥j√°ban az orsz√°g a maffia kez√©ben van, akkor kirobbantj√°k a cig√°ny-magyar etnikai harcot, s a zsid√≥ f√Ķkolomposok beh√≠vhatj√°k a NATO-t „rendet tenni”. Ez a helyzet nem √°ll t√Ķl√ľnk t√ļl t√°vol, s ennek bek√∂vetkez√©se elker√ľl√©s√©nek √©rdek√©ben k√©rem a seg√≠ts√©g√©t, b√°r eddigi teljes√≠tm√©ny√ľk alapj√°n f√∂l√∂slegesen.
Folytathatn√°m m√©g, de az az √©rz√©sem, hogy sem ez a hivatal, sem az √∂sszes t√∂bbi nem az aminek l√°tszik, s a benne dolgoz√≥k sem azok, aminek mondj√°k magukat. Rem√©nyeim szerint √©szhez t√©rnek √©s m√©g a v√©g el√Ķtt megkezdik az √∂ntisztul√°st √©s elkezdik v√©gre a magyar nemzet szolg√°lat√°t! Ha mindehhez seg√≠ts√©get ig√©nyelnek, √°llok rendelkez√©s√ľkre! Adataimat a r√≥lam k√©sz√ľlt dosszi√©jukban megtal√°lj√°k!

Legyenek h√≠vek esk√ľj√ľkh√∂z!
Posta Imre
(postaimre.tk)
2009. √°prilis 15.Kedves Megvezetettek!

Csak a szok√°sos t√©m√°ban √≠rok megint. Legut√≥bbi el√Ķad√°somon egy felsz√≥lal√≥ nemzetbiztons√°gi kock√°zatnak emlegette a zsid√≥k azon szok√°s√°t, hogy √©vente tett esk√ľj√ľkkel semmisnek tekintik az abban az √©vben a g√≥j-oknak tett esk√ľj√ľket! Nos, √©n szeretn√©m azt tudni, hogy menni zsid√≥ van a k√∂zigazgat√°si vezet√Ķ poz√≠ci√≥kban, gazdas√°gi szervekn√©l, fegyveres er√Ķk vezet√Ķi k√∂z√∂tt… √Ėn√∂k nem k√≠v√°ncsiak? Felfogt√°k egy√°ltal√°n mir√Ķl van sz√≥? Javaslom, olvass√°k az al√°bbi √≠r√°st, √©s okuljanak!

√Āld√°s b√©kess√©g!

Posta Imre


Kedves NBH-s (meg)vezet√Ķk √©s (meg)vezetettek!
Az al√°bb megk√ľld√∂tt napl√≥bejegyz√©seimet (gondolom) olvast√°k m√°r. A www.postaimre.com oldalt az√≥ta folyamatosan t√°madj√°k. Gondolom, ehhez az NBH-nak semmi k√∂ze. Pedig j√≥ lenne, ha lenne. Nem tudom, hogy Draskovics most √©ppen mit manipul√°l, de sz√≥ljanak m√°r r√°, hogy ne rontsa a saj√°t √ľzlet√©t. Ha kiiktatj√°k az oldalamat, akkor hogyan fogok fegyveres harcra buzd√≠tani √≠gy? Legal√°bb maga ellen ne tegyen, ha m√°r ennyire tehet√Ķs ez a dalia. Azt gondolom, hogy pontosan tudj√°k azt is, hogy a telefonom tarif√°j√°t a szolg√°ltat√≥val leegyeztett√©k. K√©rem, sz√≥ljanak m√°r oda is (pannon), hogy vegy√©k le az emelt d√≠jas tarif√°t √©s t√©r√≠ts√©k vissza a megk√°ros√≠tottaknak (ma a fiam egy el√©g gyan√ļs esetet tapasztalt) az √≠gy esetlegesen okozott k√°rt. A lehallgat√°s term√©szetesen maradhat, mert j√≥ tudni, hogy ha valaki megfenyeget, akkor az egyenesen a h√°l√≥zatba mondja a vallom√°s√°t. M√©g valamit! Az al√°bbi bejegyz√©sekben szerepl√Ķ forr√°somat ismerik, mert vend√©geskedett n√©h√°ny meghat√°rozhatatlan identit√°s√ļ, parancsot teljes√≠t√Ķ, √°ll√≠t√≥lag magyar NBH-s sr√°cn√°l. Inform√°ci√≥im szerint, megpr√≥b√°lt√°k beszervezni. Nem √©rtem, engem mi√©rt nem k√©rdeznek meg. √Čppen anyagi neh√©zs√©geim vannak √©s j√≥l j√∂nne egy kis Magyarorsz√°gr√≥l (is) kilopott √©s izraeli p√©nznek felt√ľntetett holokausztos apan√°zs. Sz√≥val, besz√©lj√ľk meg a felt√©teleket. Ha kett√Ķs √ľgyn√∂k vagyok, akkor dupla g√°zsi j√°r?
De komolyra ford√≠tva a sz√≥t: az√©rt vagyok ennyire szarkasztikus, mert semmire nem tartom ezt a csapatot. Hagyt√°k, hogy id√°ig fajuljon a helyzet, √©s ennek s√ļlyos √°ra lesz. Ez tal√°n nem is baj, hogy aki m√©g √©szhez t√©rhet, az l√©pjen v√©gre a t√∂rv√©nyess√©g oldal√°ra, a t√∂bbi√©rt pedig majd mondunk egy im√°t. Az al√°bbi √≠r√°sok sz√∂veg√©t nem kell komolyan venni! Kider√ľl √ļgy is, hogy mennyire vannak m√°r a be√©p√ľlve a cionista rendbe. Most j√∂n csak a „Ki, mit tud?”
Kedves √Ėn√©rzetes NBH (√©s egy√©b para-titkosszolg√°latok), az Isten legyen irgalmas az ott zsoldosk√©nt teng√Ķd√Ķkh√∂z!
√Āld√°s, s b√©kess√©g!
Ui.: A Bencz√©nek √≠rt levelet komolyan gondoltam. M√©g a nagy cig√°nym√©ltat√°s k√∂zepette is ig√©nyt tartok a 100 milli√≥s c√©lpr√©miumra. Sz√≥ljanak p√°r j√≥ sz√≥t az √©rdekemben, ha k√©rhetem. Bencze ugyanis m√°r r√©gen elvesz√≠tette a fonalat, ez√©rt seg√≠teni kell neki, hogy b√≠rja c√©rn√°val. Ja, √©s m√©g valami! Inform√°ci√≥im szerint nem csak r√°m, hanem Szima Juditra is nyomulnak de nagyon. L√°tatlanban kiosztan√©k a csapatukban fejenk√©nt 10 √©vet (tisztelet a kiv√©telnek). Legyenek m√°r √©szn√©l! Tudom, hogy abb√≥l √©lnek, hogy kompromitt√°l√≥ anyagokat gy√Ľjtve, v√©letlen jutnak zsarol√≥ poz√≠ci√≥ba ez√°ltal j√≥ n√©h√°nyan. Nem kellene ezen a praxison v√°ltozatni? M√°r csak az√©rt is, mert hossz√ļ t√°von mindez k√°ros a lelki √©s a testi eg√©szs√©gre, hanem az√©rt is, mert ha fordul a kocka, akkor az eln√©z√©st nem t√Ķlem kell majd k√©rni (√©n humanista vagyok)! Vigy√°zzanak teh√°t erre az orsz√°gra, Magyarorsz√°gra! Egy van bel√Ķle a vil√°gon, √©s egyel√Ķre m√©g magyarok lakj√°k t√∂bbs√©gben, nem cig√°nyok √©s zsid√≥k! Ha ez v√°ltozik, akkor az √∂n√∂k hivatali munkaideje is meg fog v√°ltozni!

Ahhoz, hogy a térképet átrajzolni érdemes legyen, át kell alakítani a tájat!
2009-08-24
Szombaton d√©lut√°n a k√©t nagyobb gyermekemmel √©s bar√°tommal (alkalmi csal√°di test√Ķr) visszament√ľnk B√∂szt√∂rre, √©s j√≥l √©rezt√ľk magunkat. √Čjjel el√°ztunk ugyan a s√°torban, de vas√°rnap √≠gy is b√≠rtam, mintegy 2 √≥rai alv√°ssal. Az id√Ķ lassan ver√Ķd√∂tt √©s volt egy extra el√Ķad√°som is, mert Szima Juditnak k√∂zbe j√∂tt valami, ez√©rt az √Ķ sz√°m√°ra fenntartott id√Ķben is √©n sz√°jaltam. Tal√°n meglesz a felv√©tel is, mert a helyi TV kinn volt √©s mindent felvett. K√©s√Ķbb a feles√©gem is kij√∂tt Marcival √©s eg√©szen a z√°r√°sig, a ki√°ltv√°ny k√∂zread√°s√°ig ott maradtunk. Ja √©s vettem egy remek, kov√°csolt k√©st is.

A folkl√≥r mellett nagyon hasznos √©s tanuls√°gos volt az a csapat√©p√≠t√Ķ mechanizmus, amit ott tapasztaltam. Persze nem ment minden (√©s ezt√°n sem fog) z√∂kken√Ķmentesen, de egy biztos, Vukics√©k olyat v√°llaltak, amit ebben az orsz√°gban eml√©kezetem szerint m√©g soha senki, √©s ezt teljes√≠tett√©k is. Szerintem beindult egy komoly megtisztul√°si folyamat is az MSZ-ben √©s ez csak jav√°ra v√°lik a szervezetnek √©s a nemzetnek is. √Ėr√∂mmel l√°ttam, hogy jobbikosok g√°rdist√°k is vannak ott, √©s rem√©lem, hogy egyre k√∂zelebb ker√ľl a k√©t magyar t√°bor az egys√©g megteremt√©s√©hez. Vona most √©pp a Tev√©ben van kihallgat√°son, de ett√Ķl eltekintve j√≥ lett volna, ha f√ľggetlen szem√©lyk√©nt ak√°r, de elj√∂n a rendezv√©nyre. Orb√°nt nem l√°ttam ott, pedig vagy f√©lmilli√≥an megfordultunk a 3 nap alatt a ter√ľleten. Csurk√°ba viszont belebotlottam. Mint egy zombi, √ļgy k√∂zlekedett s√°trak k√∂z√∂tt, mint egy nagy, feh√©r szellem, akit m√°r a mellette halad√≥ h√∂lgy t√°mogat√°sa tart csak a f√∂ld felett. K√©s√Ķbb m√©g kibontok az ottani √©lm√©nyeimmel kapcsolatosan t√∂bb gondolatomat is, de most csak azt tudom mondani a szervez√Ķknek √©s a sok dolgos munk√°s k√©znek, hogy megtiszteltet√©s volt sz√°momra, hogy megismerhettem k√∂z√ľl√ľk n√©h√°ny szem√©lyt, √©s √∂r√ľl√∂k annak, hogy – vel√ľk egy√ľtt-, magyar vagyok!
Most olvasgattam a h√≠rad√°st a cig√°nygyilkoss√°gokkal kapcsolatosan √©s azon filozof√°lgattam, amit az oldalon is felvetettetek m√°r. Rutinos rend√Ķr koll√©g√°m meger√Ķs√≠tette, hogy nem kerek a t√∂rt√©net. Inform√°ci√≥im szerint elfogt√°k a most a Mossad √°ltal beszervezett specnazos sr√°cokat, de err√Ķl m√°r √≠rtam kor√°bban. Most viszont nem ezeket a figur√°kat mutogatj√°k a TV-ben, s√Ķt. R√≥luk hallgatnak m√©lyen, pedig be vannak varrva. Ha figyelt√©tek a h√≠reket, a legels√Ķ csatorn√°kon 6 szem√©lyr√Ķl besz√©ltek √©s egy cig√°ny „j√°r√Ķr” aut√≥ra leadott, s√∂r√©tes fegyverb√Ķl sz√°rmaz√≥ l√∂v√©sre hivatkoztak, aminek ut√°na √ľld√∂z√©s √©s elfog√°s lett a k√∂vetkezm√©nye. M√°r 4 emberr√Ķl sz√≥l a t√∂rt√©net, spiclir√Ķl, aki feldobta √Ķket √©s telefonos cellainform√°ci√≥kr√≥l, FBI-os profilalkot√≥i munk√°ss√°gr√≥l. Ha j√≥k az inf√≥im, akkor a sr√°cokat, akikr√Ķl a h√≠rek sz√≥lnak, feldobt√°k, de kor√°bban m√°r tudtak r√≥luk √©s csak a fed√Ķt√∂rt√©netet k√©pviselik. Olyannyira, hogy –ha j√≥k az √©rtes√ľl√©seim-, m√°r csak kettej√ľket tartj√°k benn. De itt is van csavar a t√∂rt√©netben, mert nem is √Ķket mutogatj√°k t√°n a TV-ben. Teh√°t. Vannak a val√≥ban beszervezett √©s lebuktatott figur√°k, akiket nem mutogatnak, de bevarrt√°k √Ķket, √©s vannak a sr√°cok, akik nem k√∂vett√©k el azokat a b√Ľncselekm√©nyeket, amikkel v√°dolj√°k √Ķket, de egyszerre fogt√°k el az eml√≠tett 6-f√Ķs (3 specnaz, 1 mossad, 2 cig√°ny) csapattal, √©s vannak be√∂lt√∂ztetett tetk√≥s figur√°k, akiket a TV-ben mutogatnak, nagy sz√≠nj√°t√©kot j√°tszva. Szavazzatok, melyik verzi√≥ lehet az igazi! Az igazi nagy dob√°s nem is az, hogy elj√°tssz√°k a sz√≠ni el√Ķad√°st, hanem az a n√ľansz, hogy Putyin „ber√°gott” Drazs√©ra √©s √ļgy √°ltal√°ban a Mossadra (magyarorsz√°gi kiskir√°lyok) √©s ennek nem lesz j√≥ v√©ge. Bajnai, Drazs√© √©s Bencze benne lehetnek a levesben, s ha igaz a h√≠r, akkor meg is f√Ķnek, mert „√∂nj√°r√≥” idi√≥t√°knak n√©zik ezt a t√°rsas√°got m√°r sokan. Fic√≥ sem v√©letlen√ľl merte elriogatni a zsid√≥ s√≥lymot. M√∂g√∂tte m√°r brummog a medve √©s nagyon nem j√∂nne be neki egy Drazs√©√©k √°ltal kirobbantott cig√°ny h√°bor√ļskod√°s. M√©g a v√©g√©n √ļgy is alakulhatna, hogy r√°juk is √°tterjeszti a Mossad √©s mire Magyarorsz√°g a zsid√≥k kez√©re ker√ľlhet (a terveik szerint), akkorra ak√°r a r√©gi nagy ter√ľlet√©t is visszah√≥d√≠tj√°k. Teh√°t, az orosz maci zokon vette, hogy a mossados Drazs√©√©k bele akart√°k keverni ebbe a cs√ļnya magyarorsz√°gi cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļs t√∂rt√©netbe √Ķket, √©s ennek lesznek k√∂vetkezm√©nyei. A hivatalosan feldobott inform√°ci√≥k egy FIDESZ-k√∂zeli helyr√Ķl besz√©l, ahol a sr√°cok biztons√°gi emberek voltak. A s√∂r√©tes pusk√°k is t√°n a fal m√∂g√ľl ker√ľltek el√Ķ, de √∂nmag√°ban ez sem bizony√≠t√©k. K√©rd√©s az, hogy ha a Mossad ellen megy „KGB”, akkor nekimegy-e Putyin a FIDESZ-nek, ami szint√©n tot√°lis Mossad t√°mogat√°st √©lvez? Liqud Viktor vesz√©lyben van t√°n? K√©rd√©s az is, Hogy Pint√©rrel mi lesz √≠gy? Mondhatn√°m azt is, hogy milyen sz√©p lenne, ha az √∂ssze tengeri alg√°t kitakar√≠tan√°k az orsz√°gb√≥l, de m√©g a vil√°gb√≥l is, de ez hi√ļ rem√©ny, mert ez tal√°n m√©g az FSZB-nek (KGB mai neve) sem √©rdeke, s k√ľl√∂nben is, helyett√ľk itt maradnak „rendfenntartani”. Nem tudom, mi a j√≥ megold√°s, de az most el√©g k√©zenfekv√Ķnek t√Ľnik, hogyha Drazs√©√©k √≠gy beleny√ļltak a m√©zes b√∂d√∂nbe, akkor a maci nem fog nekik kezet cs√≥kolni ez√©rt. Ha √©s amennyiben itt t√©nyleg sz√°mon lesznek ez√©rt l√Ķve, ez a magyarorsz√°gi viszonyokat alapvet√Ķen befoly√°solhatja. Megjegyzem, hogy Drazs√©ra m√°r maga a Mossad is orrol, de ez biztos csak a szagl√≥szerv√ľk nagys√°ga miatt lehet. A FIDESZ vez√©rkara eset√©ben is fenn√°ll megtisztogat√°s es√©lye, b√°r Pint√©rt nemzetk√∂zi nagykutyak√©nt, csakis v√°llr√≥l ind√≠tva rendezhetik le. Ez pedig a nemzeti radik√°lis oldalnak sem v√°lna el√Ķnytelens√©g√©re, s ha Cs√°nyi k√∂reit (no meg Gyur-cs√°ny-i √©s t√°rsai) sorra vessz√ľk, m√°r j√∂het is az a nemzeti korm√°ny. J√∂jj√∂n h√°t, aminek j√∂nnie kell!
Levél Benczének a 100 milliós célprémium okán!
2009-08-24
Bencze √ör, inform√°ci√≥im szerint, a k√∂zelm√ļltban tett NBH-s bejelent√©semben (amelyet az ORFK-nak is megk√ľldtem) l√©v√Ķ inform√°ci√≥k alapj√°n √∂n√∂k az IOSA-n kereszt√ľl elfogtak t√∂bb elk√∂vet√Ķt is, akiket a legut√≥bbi cig√°nygyilkoss√°ggal kapcsolatba lehet hozni.

Term√©szetesen, a telev√≠zi√≥ban √©s a h√≠rad√°sokban nem ezekr√Ķl a szem√©lyekr√Ķl esik most sz√≥, √©s √©n sem r√°juk gondolok, hanem azokra, akiket – √©rtes√ľl√©seim alapj√°n – titokban tartanak fogva √©s pontosan megegyeznek az √°ltalam is megeml√≠tett param√©terekkel. B√°r tudom, hogy nem publikus a dolog, mert nem magyarok az illet√Ķk, √©s azt is tudom, hogy visszavonta a felaj√°nlott nyomravezet√Ķi d√≠jat, az√©rt √©n most m√©gis azt jelzem, hogy a 100 milli√≥s c√©lpr√©miumra m√©giscsak ig√©nyt tartok. Legfeljebb visszaosztok bel√Ķle kicsit, amolyan magyarosan. A viccet f√©lret√©ve! Amit tesznek, azzal v√©gk√©pp ki√≠rj√°k magukat a civiliz√°lt emberek t√∂rt√©nelm√©b√Ķl. Ig√©nyemet a pr√©miumra jogosnak tartom, √©s att√≥l nem k√≠v√°nok el√°llni, ugyanis sz√ľks√©gem van p√©nzre ahhoz, a Mossadot megseg√≠tsem, mert m√©g nem √°rtottak eleget a nemzetnek! A p√©nz √°tad√°s√°nak m√≥dja miatt ne agg√≥djanak. A m√©di√°t √©n hozom, √∂n√∂knek csak az indokl√°son kell gondolkozni, ahogy szoktak! Majd csak kital√°lnak valamit! K√©sedelem eset√©n kamatot sz√°m√≠tok fel!
√Āld√°s, s b√©kess√©g!
2009-08-24
Posta Imre

Lássuk a medvét!

Tegnap est√©re alig ment az oldalam. A szakembereim szerint valamit belecsemp√©sztek, ami √≠gy leterheli az oldalt. Dolgoznak rajta. Sz√°m√≠tottam valami ilyesmire, de m√°r valahogy az is benne van a pakliban, hogy bej√∂nnek hozz√°m √©s elvisznek „besz√©lgetni”. Csak j√≥, ha tudj√°tok, egy l√°thatatlan h√°bor√ļ zajlik ezen a s√≠kon. Az embert, akit√Ķl inform√°ci√≥k j√∂ttek, bevitt√©k az NBH-ra 2 napra √©s nem csak faggatt√°k (azt√°n volt egy kis √ľt√©sv√°lt√°s is a BV-sekkel), hanem pr√≥b√°lt√°k beszervezni is. Azt√°n elengedt√©k, de m√©g azon az √©jjen megl√°togatt√°k megint, hogy bevigy√©k. Tegnap este, amikor beszorult a lap, √©n is be√©les√≠tettem a riaszt√≥t, a 82-es tarackot r√°cord√≠tottam az ajt√≥ra √©s felsz√≥rtam a kertet vassulyommal, tapos√≥akn√°kkal. A spiritu√°lis v√©delem mell√© ez sem √°rt. Mostanra der√ľlt ki, hogy a mossad azon emberei, akik az inform√°torom is kerest√©k, tal√°n nem a v√©r√ľnket akarj√°k. Egyel√Ķre az a helyzet. H√°trad√Ķlhet√ľnk, viszont Drazs√©√©k nem tehetik ezt meg. Brumma, brumma, brummadzag!

Az elfogott Specnazosokat m√°r elengedt√©k, de az a medve nem feled√©keny, gondolom. Nem lep√Ķdn√©k meg azon, ha valami t√∂rt√©nne m√©g ezen a h√©ten. Mindenesetre az embert, akinek inform√°ci√≥it az IOSA kapcsolatokon kereszt√ľl megkaptam a v√©delmembe veszem, mert ez parancsnoki k√∂teless√©gem. Senkit nem hagyunk h√°tra!
Tegnap egyik b√∂lcs rend√Ķrbar√°tom aj√°nlotta figyelmembe a belpolitikai k√°oszteremt√©s mellett azt a lehet√Ķs√©get, amit S√≥lyom szem√©lye f√©mjelzett az ut√≥bbi h√≥napokban. Ha nem siker√ľlne idehaza kirobbantani a cig√°ny-magyar bar√°ts√°gos torokmetsz√Ķ m√©rk√Ķz√©st, akkor a szlov√°kokkal kell hadi√°llapot fel√© sodr√≥dni az orsz√°gnak. Tudom, hogy ez m√©g m√°sodik hall√°sra is el√©g bizarr elk√©pzel√©s, de nem √°rt a lehet√Ķs√©ggel sz√°molni. Ma tal√°lkoztam √∂reg bar√°tommal, akivel besz√©lgetve elkottyantottam magam, hogy kor√°bban ilyesmi√©rt, amit a t√≥tok most tesznek a zsid√≥ k√∂zt√°rsas√°gi √ľln√∂kkel, m√°r jegyz√©ket adtak volna √°t √©s a hadoszlopok fel is sorakoztak volna a hat√°r ment√©n. Fic√≥ is k√©sz√ľl a v√°laszt√°sra. A cig√°nyk√©rd√©s ott is napirenden van a b√Ľn√∂z√©ssel egyetemben, de √ļgy rettegnek az igazs√°gt√≥l, mint semmi m√°st√≥l. Ha Magyarorsz√°got siker√ľl destabiliz√°lni egy polg√°rh√°bor√ļba r√°ngatva, akkor az √°tterjedhet r√°juk is. Mi van akkor, ha Felvid√©k is auton√≥mi√°t akar? Volt, nincs Szlov√°kia? Ja, nem is volt, de m√°r nincs is megint? Neh√©z dilemma. Az oroszoknak tal√°n ott nagyobb a befoly√°suk, mint a zsid√≥knak, viszont ellen√©rdekeltek is. Bar√°tommal arr√≥l besz√©lgett√ľnk, hogy kinek lehet az √©rdeke mindez? A Vil√°gkorm√°nyig nem jutottunk el, mert csak az orrunkig l√°tunk, de most, ahogy le√≠rom, tal√°n ez a helyes. Lok√°lisan tal√°n a legnagyobb mocsoknak sem √©rdeke itt h√°bor√ļt gener√°lni, de ott a t√°volb√≥l m√°r m√°s a helyzet. A n√©pess√©gcsere √≠gy kivitelezhet√Ķbb, a cig√°nyokt√≥l is meg lehet szabadulni, mik√∂zben nem kell v√°laszt√°sokt√≥l tartania Viktornak, √©s ki nem der√ľl sohasem, hogy ki √©s milyen √ľgyben √©rintett az orsz√°gban. FIDESZ nagyon hallgat. Bajban vannak, mert alkalmatlan vezet√Ķik vannak, akik mag√°n√©rdekb√Ķl vitt√©k f√©lre a nemzet √ľgy√©t, most pedig tehetetlenek. A Mossad m√∂g√∂tt√ľk van, Pint√©r, Cs√°nyi…sz√≥val: keresztbe-hossz√°ba zsarolhat√≥k. Sz√≥val, a FIDESZ buk√°sa m√°r most a bor√≠t√©komban, a t√∂bbiek is tot√°lis erk√∂lcsi v√°ls√°gban, b√©nultan lesnek csak ki a fej√ľkb√Ķl. Ma azt szerettem volna el√©rni, hogy h√≠jon be a Nemzetbiztons√°gi Kabinet egy meghallgat√°sra. K√©rem, k√∂vetelem t√Ķl√ľk, m√©g akkor is, ha Simicsk√≥ sik√≠t√≥ fr√°szt kap a nevem hallat√°n. √Āllok el√©be! Besz√©lgess√ľnk, de ne 2 h√©t m√ļlva, hanem most! S√≥lyomnak m√°r tegnap akartam egy levelet k√ľldeni, hogy √∂nk√©nt menjen a s√ľllyeszt√Ķbe √©s sz√≥l√≠tsa fel a p√°rtokat az alkotm√°nyos √©s mor√°lis v√°ls√°g ok√°n a parlament feloszlat√°s√°ra, mik√∂zben a nemzeti radik√°lis kerekasztal megh√≠v√°sa mellett kezdj√ľk meg az orsz√°g rendbet√©tel√©t. √Āt kell v√°gni a TelAvivi csom√≥t egyetlen suhint√°ssal, s akkor lehet valami √ļj ir√°nyba nyitni. Nem vagyok naiv. Oly sokan √©s oly m√©lyen be vannak √°gyazva a rendszerbe, hogy onnan k√©ptelenek elszabadulni. Ezek lesznek a „rendszer√°ldozatok”. A Nemzetellenes Tev√©kenys√©get Vizsg√°l√≥ Bizotts√°g is form√°l√≥dik. De sokk tennival√≥m van. K√∂zben besz√©lnem kellene Vukiccsal √©s G√°borral is, de ott van m√©g p√°r m√°s szem√©ly is, akik n√©lk√ľl ez az eg√©sz nem fog menni. K√∂zben tov√°bb megy a holokausztoz√°s √©s ez a cig√°ny-ostobas√°g, gy√Ľl√∂letkelt√©s a m√©di√°ban. B√∂szt√∂rpuszta elhallgat√°sa, a Jobbik √©s a G√°rda ny√≠r√°sa. De nagyott fog ez durranni hamarosan! K√©pzelj√©tek, a fiam megcs√∂rgetett a k√°rty√°s√°r√≥l (DOMINO) √©s mire felvettem, √©ppen akkorra tette le. Visszah√≠vtam. Haza√©rve mondja, hogy k√ľldtek neki SMS-t a szolg√°lat√≥t√≥l, hogy 300 Ft al√° esett az egyenlege, pedig kett√Ķezer felett volt m√©g tegnap el√Ķtt, s nem besz√©lt senkivel az√≥ta. Most be kell menjek a c√©ghez is, √©s arra k√©rem a vezet√Ķket, hogy rakj√°k ki a farkukat az asztalra! El√Ķsz√∂r persze leellen√Ķrz√∂m a t√©nyeket, de azt√°n nem teszik a kipa al√°, amit kapnak! Aprop√≥, kedves senkih√°zi NBH-sok, megtehetn√©tek ezt helyettem, ha m√°r r√°√©rtek. Elv√°rn√°m, hogy amennyit a haz√°m√©rt helyettetek teszek, a csal√°dom minden tagja kapjon egy korl√°tlan lebesz√©lhet√Ķs√©ggel rendelkez√Ķ telefont. Az sem b√°nom, ha csak rajtatok kereszt√ľl futnak a vonalak, egyenesen a Mossadhoz, mert nincs olyan titkom, amit√Ķl ne sz√©gyellhetn√©tek el magatokat! Sz√≥val, v√°rom a fiam DOMINOS telefonj√°ra az egyenleg rendez√©s√©t √©s szolg√°ltat√≥ bocs√°natk√©r√©s√©t!

2008.08.25.
Posta ImreNBH-nak, ORFK-nak ment!

J√≥ h√≠rem az, hogy t√∂bb titkosszolg√°lat al√°szolg√°i szerint ma ebben az orsz√°gban egyetlen hiteles √©s gyors h√≠rforr√°s van, √©s az a postaimre.com. Azt mondj√°k, hogy ott tartanak, ha meg akarnak tudni a „h√ľlye” korm√°nyunk terv√©r√Ķl, akkor megn√©zik az Imr√©t! Na, erre varrjon valaki p√°ntlik√°t! Ha √∂sszef√ľgg√©seket akarsz l√°tni, akkor javaslom a postaimre.com-ot!

Ami a j√∂v√Ķnket √©rinti, ma m√°r senki sem optimista, m√©g a HVG-sem. Ezek a b√∂szm√©k addig nyuvasztan√°nak, am√≠g bele nem s√°rgulunk. Gazdas√°gi elemz√©sek azt mutatj√°k, hogy a t√°vol-keleti piacok beind√≠t√°sa n√©lk√ľl ak√°r 5 √©vig is elh√ļz√≥dhat a v√°ls√°g. Persze mi tudjuk, hogy sz√°nd√©kosan vagyunk sarokba szor√≠tva, mert a zsid√≥k gyors √©s t√∂meges betelep√≠t√©si terv√©t az√©rt kellett lef√ļjni, mert h√≠re ment az inv√°zi√≥nak. Nos, ehhez is van n√©mi k√∂z√∂m, azt hiszem. De m√©g nincs v√©ge, mert lassan, de biztosan j√∂nnek az√©rt. Gazdas√°gilag Nyugat teljesen be√°llt, nem sokat tehetnek. Az elektronikai piac most kezd bed√Ķlni √©s a kinti elemz√Ķk azt j√≥solj√°k, hogy a Forint m√©g janu√°rig tarthatja mag√°t, azt√°n 300-500 k√∂z√∂tt lesz valahol a plafon. Mivel volt m√°r ilyen √Ķsz j√≥slat is, amit az IMF hitelkerettel lehetett mesters√©gesen elod√°zni, ez√©rt most ne sik√≠tson senki. Ami elker√ľlhetetlen, az nem elker√ľlhet√Ķ! A jelenlegi magas bet√©ti kamat a lakoss√°g beetet√©se, hogy a valut√°j√°t kicsalj√°k. A bankok tudj√°k, hogy a re√°l√©rt√©ket nem tudj√°k tartani, ha j√∂n a le√©rt√©kel√©s. Inform√°ci√≥k szerint a magyar korm√°ny re√°l ad√≥bev√©tele 2009-ben (b√°r m√©g nincs v√©ge az √©vnek) eddig 53%-al cs√∂kkent. Meger√Ķs√≠teni nem tudom a h√≠rt, de nem hihetetlen sz√°m. Az iparunk a nyugatiak √©s a zsid√≥k kez√©ben van, ez√©rt a libatolvaj nem tud sem √©l√©nk√≠teni, sem gazdas√°got bekurblizni! Nincs neki olyan, √©s a nyugatiak el√Ķsz√∂r a saj√°t √ľgyeiket szeretn√©k lerendezni. Az IMF befagyasztotta a libatolvaj korm√°nya sz√°ml√°it √©s az √ļj k√∂lts√©gvet√©s csak egy hazugs√°g-koholm√°ny. A Fidesz megsz√≥lalni sem mer. Az √°llamh√°ztar√°si hi√°ny az egekben. A k√∂ztisztvisel√Ķi munkab√°r √©s a infrastrukt√ļra fenntart√°s, maga a lop√°s. Ez minden gazdas√°gban fikt√≠v, de egy sz√≥t sem besz√©lt a 140 milli√°rd + kamat + halasztott fizet√©ssel el√Ķ√°ll√≥ √°llamad√≥ss√°gr√≥l. Ez a teher 2,5 milli√≥ magyar termel√Ķ nyak√°n van, ami vil√°grekordnak sz√°m√≠t ebben a kateg√≥ri√°ban.

Biztosan eml√©keztek r√°, de m√°r 1992-ben indult be a sok izraeli-magyar b√©ket√°bor. Sok Lauder-t√°bor √©s iskola alakult akkoriban, a nemzetk√∂zi zsid√≥tisztelet√ľnk ok√°n. Sokan tanultak magyarul, s m√°ra m√°r feln√Ķtt az a gener√°ci√≥, amelyet akkor is az√©rt oktattak a magyar nyelvre, mert tudt√°k, hogy ezzel c√©ljuk van. A c√©l pedig, egy p√°r √©vtizeden bel√ľl, Magyarorsz√°g titkos betelep√≠t√©se zsid√≥ cserk√©szekkel. A HILD √©letj√°rad√©k projekt a nyugd√≠jasok vagyonelkobz√°s√°ra szerz√Ķd√∂tt, nyugaton m√°r nem m√Ľk√∂dhet ilyen koncesszi√≥, mert sok szervez√Ķt agyonvertek. Ezt a tervet Mo-on m√©g kib√Ķv√≠tett√©k. Fiatal, magyarul j√≥l besz√©l√Ķ p√°rok vesznek h√©tv√©gi h√°zakat (persze messzir√Ķl j√∂tt ember mindig igazat mond). Ezeken a helyeken kezdik meg a mesters√©ges magyar m√ļltjukat, azt√°n l√©pnek tov√°bb, gyerekest√Ķl. A valutav√°ls√°g c√≠m√©n elkobzott lak√°sokba ezekb√Ķl csak 30% jut, mert nem akarnak lebukni. Ami most teljes er√Ķvel m√Ľk√∂dik, az a 40-60 √©v k√∂z√∂tti egyed√ľl √°ll√≥ n√Ķk megk√∂rny√©kez√©se. Kifizetik minden ad√≥ss√°g√°t √©s kap m√©g kis jattot, de ez√©rt a szomsz√©doknak azt kell mondani, hogy egy korai f√©lrel√©p√©sb√Ķl sz√°rmaz√≥ gyermeke t√©rt haza. Ezzel teremtik meg a t√∂rt√©nelmi h√°tter√©t a betelep√ľl√Ķknek, mik√∂zben m√©g arra is √ľgyelnek, hogy a „csemete” hasonl√≠tson a „mam√°ra”. Kiemelt c√©lpontjuk a panellak√°sok. Inform√°ci√≥im szerint, Drazs√©√©k m√©g hamis pap√≠rokr√≥l is gondoskodnak a sz√°mukra. Jelenleg ezt a tervet futtatj√°k, mert belek√∂pt√ľnk a maceszukba. Mo-on, 8 titkosszolg√°lat k√∂z√ľl Drazs√©√©k (Bencze sem) nem b√≠znak ennek fel√©ben sem. 2009-ben 120 ezer eredeti √©s hamis anyak√∂nyvi kivonatot csemp√©sztek be a SZ√úV rendszerbe. Ez mind zsid√≥, mik√∂zben √ļjvid√©ki magyar nem v√°ndorolhat be. Mit gondoltok, mi√©rt √©ppen a Magyar √Āllami nyomda nyomja a zsid√≥k, Izrael pap√≠rjait, szem√©lyes okm√°nyait? Viccb√Ķl ugye? A t√©ved√©s kiz√°rva, a hamis√≠t√°s olyan biztos, mint ide Lach√°za. Az eredeti hamis√≠tv√°nyokat ki ismern√© fel?

√Čppen most kaptam a h√≠rt (Norv√©gi√°b√≥l!), hogy sv√°jci bankokb√≥l megkezdt√©k a zsid√≥k kimenek√≠teni a vagyonukat Magyarorsz√°gra. Nem szeretn√©k, ha az ottani lazul√≥ banktitkok ok√°n kider√ľln√©nek, honnan vannak a p√©nzek, ez√©rt ebbe a zsid√≥eldor√°d√≥ba csemp√©szik √°t tiszt√°ra mosni a lopott holokauszt-t√Ķk√©t. Bajnai lenyilatkozta, hogy m√°r csak j√∂v√Ķre kell nek√ľnk IMF hitel, azt√°n nem. Bar√°tom elmondta, hogy sz√°m√°ra ekkor vil√°gosodott meg a k√©p, hogy a sv√°jci hatalmas lopott p√©nzek kezdik el m√Ľk√∂dtetni a magyar l√°tszatgazdas√°got. Az igazi rabl√°s akkor kezd√Ķdik majd, b√°r az eddigi sem volt semmi. √Črtitek ugye? A zsid√≥k m√©g nem adt√°k fel a terv√ľket. M√°r itt vannak √©s mindenk√©pp itt szeretn√©nek randal√≠rozni a mi k√°runkra. De n√©zz√ľk csak, mert van itt m√©g egy √©rdekes inform√°ci√≥ is.
Meg nem er√Ķs√≠tett h√≠rek szerint, a „magyar korm√°ny t√∂bb tagja, d√©lamerikai korm√°nyokat keresett meg abb√≥l a c√©lb√≥l, hogy zavarg√°sok eset√©n √Ķket befogadj√°k-e? Rem√©lem nem mennek el innen (csak zs√°kban)!

Posta Imre
2009. 09.14.


Kedves NBH, csak a felfegyverzett cig√°nyok miatt k√≠v√°nom felh√≠vnia figyelm√ľket a mai √≠r√°somra! Nem szeretn√©m, ha magukat g√°rdist√°knak mutat√≥ mossados derej√©k kenn√©k a lekv√°rt a H√Ķs√∂k Tere k√∂rny√©k√©n, mik√∂zben tudjuk, mire megy m√°r ez ki. A hatalom r√ļgja az utols√≥kat √©s azok a rend√Ķr√∂k akik most rosszul d√∂ntenek, azok rosszul lesznek megd√∂ntve! K√©rem, sz√≥ljanak a Simicsk√≥s bizotts√°gnak is, hogy ha m√°r FIDESZ, akkor legal√°bb ne legyenek ostob√°k!

√Āld√°s b√©kess√©g!

Posta Imre

„Bajnai-Orb√°n paktum, S√≥lyommal megfejelve

Mint ismeretes, a FIDESZ vez√©rkara √∂sszecs√Ķd√≠tette a megvezetett n√©pet okt√≥ber 10-re. Az √∂nkorm√°nyzatok vezet√Ķit, civil szervezeteket is tettre h√≠vott, hogy tetemre h√≠vhassa √Ķket r√∂viddel azel√Ķtt, hogy egy K√°llai nev√Ľ ember a cig√°nyok fegyvertelen √©s bar√°ts√°gos t√∂meg√©vel lepje el a H√Ķs√∂k ter√©t. Tudjuk, hogy nincsenek v√©letlenek, √©s az is remek√ľl k√∂rvonalaz√≥dni l√°tszik, hogy hatalom√°tment√©si akci√≥r√≥l, egy tudatosan fel√©p√≠tett esem√©nysorr√≥l van sz√≥. A FIDESZ √©s a t√∂bbi haza√°rul√≥ p√°rtvezet√©s m√©g j√ļniusi megegyez√©s√ľk √©rtelm√©ben cselekszik most is. S√ľrgeti √Ķket az id√Ķ, mert l√°tszik, hogy m√°sk√©ppen nem √ļszhatj√°k meg a felel√Ķss√©grevon√°st, csak √ļgy, ha a hatalmat √ļgy szerzik meg, hogy az MSZP-SZDSZ (MDF) el sem vesz√≠ti azt. Egy l√°tv√°nyos cirkuszi el√Ķad√°s k√©sz√ľl sz√°munkra, sok-sok porhint√©ssel, orb√°ni retorik√°val, semmitmond√°ssal. A c√©l az, hogy a h√°tt√©rpaktumban foglaltaknak megfelel√Ķen, a zsid√≥ hatalmi √©rdekeket kiszolg√°lva vezesse tov√°bb a polg√°rh√°bor√ļs helyzet √©lez√©se √©s kirobbant√°sa fel√© a nemzetet. Nem √©r r√°, mert p√°rttags√°ga √©s a vele szimpatiz√°l√≥k t√°bora rohamosan cs√∂kken, h√°la a nemzet √∂ntudat√°ra √©bred√©s√©nek. M√°r egy el√Ķrehozott v√°laszt√°son is (m√©g ha csalnak is, ahogy eddig tett√©k) siralmas lenne a FIDESZ eredm√©nye, a t√∂bbi haz√°nkat el√°rul√≥ p√°rtvezet√Ķ pedig eddig is arra ford√≠totta az energi√°j√°t, hogy szavaz√≥it √°tterelje e a FIDESZ t√°bor√°ba. A „demokratikus v√°laszt√°sok” es√©lye radik√°lisan cs√∂kken. Az a FIDESZ, amelyik Pint√©r S√°ndorral (volt bel√ľgyminiszterrel √©s rend√Ķri k√∂r√∂kben is h√≠rhedt maffi√≥z√≥) kamp√°nyol, csak egy dologt√≥l f√©lhet. A sz√°monk√©r√©st√Ķl, amely a teljes FIDESZ vez√©rkar√°ra √©s holdudvar√°ra, mint t√∂rv√©nyen k√≠v√ľliekre felszabad√≠tja a vad√°szati tilalmat. A „kis zsid√≥p√°rt” a magyar nemzetis√©g √°lc√°ja alatt hajtja v√©gre Tel-Aviv parancsait. A cig√°nyok usz√≠t√°sa √©s a magyargy√Ľl√∂let kelt√©se eddig is a j√≥v√°hagy√°sukkal, akt√≠v √©s passz√≠v egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√ľkkel t√∂rt√©nt. A cig√°nygyilkoss√°gok mossados h√°tter√©nek dekonspir√°l√°sa kicsit √∂sszezavarta azt a polg√°rh√°bor√ļs k√©sz√ľl√Ķd√©st, aminek k√∂vetkezt√©ben most √ļj terveket kellett k√©sz√≠teni a magyarok figyelm√©nek elterel√©s√©re a zsid√≥k orsz√°grabl√°s√°r√≥l. Ne feledj√ľk, hogy eddig is a cig√°nyk√©rd√©st tolt√°k maguk el√©, mit a d√≥zer a tol√≥lapot √©s minden magyart rasszist√°nak nyilv√°n√≠tottak, aki ezt sz√≥v√° merte tenni. Most is ez van. Van okom felt√©telezni, hogy S√≥lyom L√°szl√≥ (aki Kohn B√©la unok√°jak√©nt van –gondolom nem ok n√©lk√ľl – emlegetve) m√°r rendelkezik a hatalom √°tj√°tsz√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ dokumentumokkal, √©s k√∂sz√∂r√ľli a tork√°t a kez√©be adott besz√©de megtart√°s√°ra, ami m√©g a v√°laszt√°sok l√°tszata el√Ķtt, a k√ľl√∂nleges helyzetre hivatkozva, adja √°t a hatalmat hivatalosan is a FIDESZ-nek. Rem√©lem, hogy Kohn B√©la unok√°ja nem hazudtolja meg mag√°t, √©s ha √≠gy tesz, akkor v√°llalja a kialakult helyzetnek is minden √≥dium√°t. Az, hogy √∂sszetrombit√°lja a FIDESZ a sok naiv √©s √©rdekvez√©relt vezet√Ķ √°ltal megsz√©d√≠tett, a m√©di√°n kereszt√ľl altatott t√∂meget, semmi j√≥val nem kecsegtet. √ēk pontosan tudj√°k azt, hogy m√©g a demokr√°cia l√°tszat√°ra sem szabad adniuk ahhoz, hogy a zsid√≥ betelep√≠t√©si program, √©s a cig√°nyok tov√°bbi usz√≠t√°s√°val el√Ķid√©zett magyarellenes pogrom bek√∂vetkezzen. Okt√≥ber 11-√©n a cig√°nyok fognak felvonulni Budapesten, egyenjog√ļs√°got k√∂vetelve √ļgy, hogy gyakorlatilag a m√©dia minden k√∂rben pozit√≠van diszkrimin√°lja √Ķket √©s a parlamenti vezet√Ķik mindegyike megvezette eddig is ezt a r√©teget. Rem√©lem, a rend√Ķrs√©g √©szn√©l lesz √©s nem k√∂veti el azt a hib√°t, hogy esetleg nem ellen√Ķrzi a v√°rosba be√°raml√≥ t√∂meget, ahogy a nemzeti oldalt is szokta, letapogat√°ssal, mert azt lehet tudni, hogy a Mossad sok cig√°nyt fegyverzett m√°r eddig is fel. Sz√°m√≠tani lehet atrocit√°sokra √©s provok√°lt zavarg√°sokra, mert a FIDESZ korm√°ny feladata a jelenlegi maffia-rendszer konzerv√°l√°sa az orsz√°g teljes kirabl√°s√°ig, √©s polg√°rh√°bor√ļs helyzetre, rasszizmusra, antiszemitizmusra val√≥ hivatkoz√°ssal a k√ľl√∂nleges rendszab√°lyok bevezet√©s√©n kereszt√ľl a nemzeti radik√°lis oldal teljes felsz√°mol√°sa, √©s mint sz√ľks√©ges velej√°r√≥ja ennek, NATO (zsid√≥) csapatokt√≥l val√≥ seg√≠ts√©gk√©r√©s a „rendfenntart√°sban”. Egy Likud-FIDESZ vezette rendszerben a TMRSZ-nek is v√©ge lenne, de ez term√©szetes, hiszen a mostani maffi√≥z√≥k csak √≠gy √ļszhatj√°k meg a rendszerv√°lt√°st √©s a sz√°monk√©r√©st. Cs√ļnya vil√°got terveznek ezek a betelep√≠t√©st szorgalmaz√≥ √°rtatlan b√°r√°nyk√°k, de megvan a h√°tter√ľk hozz√°, hiszen az √∂sszeborul√°s megt√∂rt√©nt √©s egyben√Ķtt az, ami √∂ssze is tartozik. S√≥lyom asztal√°n ott lehet m√°r a meg√≠rt besz√©d a hatalom√°tment√©sre a parlament feloszlat√°s√°ra is, jobb ha ezzel sz√°moltok. A cig√°nyok ilyen ny√≠lt provok√°ci√≥ja ezzel a K√°llai-Orb√°n kett√Ķssel sem v√©letlen egybees√©s. S√≥lyom L√°szl√≥, felh√≠vom sz√≠ves figyelm√©t arra, hogy eddigi folyamatos jelz√©seimre nem reag√°lt, pedig a zsid√≥k magyarorsz√°gi t√©rnyer√©se, betelep√≠t√©si programja, cig√°nyok mossados usz√≠t√°sa √©s a cig√°nygyilkoss√°gok leleplez√©s√©nek k√∂r√ľlm√©nyi is mind abba az ir√°nyba mutat, hogy folyamatosan nemzetellenes halogat√≥ taktik√°t folytat. Ne tet√©zze a bajt, ne adja a nem l√©tez√Ķ felhatalmaz√°s√°t egy ilyen hatalom√°tment√©shez. Sokak szem√©ben (akik nem ismerik a val√≥di h√°tteret) az √∂n v√©lem√©nye sz√°m√≠t √©s hisznek abban, hogy nem gazemberek ir√°ny√≠tj√°k az orsz√°got. Nos, √©n tudom, hogy ez nem igaz, de ez kider√ľl mindenki sz√°m√°ra a v√°rtn√°l sokkal kor√°bban. A k√∂vetkez√Ķ hetek, h√≥napok esem√©nyei√©rt szem√©lyesen S√≥lyom L√°szl√≥ √©s Orb√°n Viktor tehet√Ķ felel√Ķss√©, mindazokkal egyetemben, akik √Ķket m√©g t√°mogatni hajland√≥ak. A Nemzetbiztons√°gi Szolg√°lat figyelm√©be aj√°nlom a k√∂vetkez√Ķ napok FIDESZ-es rendezv√©nyeinek h√°tt√©ralkuj√°t √©s a cig√°nymegmozdul√°s fegyveres jelleg√©nek felt√°r√°s√°t, megel√Ķz√©s√©t. A nemzeti oldalt, a Jobbikot, a G√°rd√°t arra k√©rem, hogy ne d√Ķlj√∂n be provok√°ci√≥knak, ne tegye ki mag√°t olyan helyzetnek, amib√Ķl a nemzetk√∂zi zsid√≥maffia azonnal rasszista h√≠reket koholhatna. Maradjatok higgadtak √©s folytass√°tok a nemzet√©p√≠t√©st, a m√©g mindig meg nem sz√≥l√≠tott magyar emberek szemeinek felnyit√°s√°t!”

Posta Imre

2009.10.06.


Tudom, hogy sok volt ez √©s n√©melyik m√°r ism√©telt √≠r√°s, de h√°t a tud√°s anyj√°t keress√ľk, nem?
A m√°sik ilyen felismer√©sem a Jobbik szerep√©vel kapcsolatos. Eml√©keztek m√©g az el√©g forradalmi helyzetre, amely m√°ra m√°r a m√ļlt annak a nemzeti oldalnak nevezett t√°rsas√°g r√©sz√©r√Ķl. A v√°laszt√°sok el√Ķtt mindenki radik√°lis v√°ltoz√°st j√≥solt (kiv√©ve itt p√°r tud√≥ szkeptikust - MNA is ezen a v√©lem√©nyen volt) √©s m√©g az is a k√∂ztudatba lett dobva, hogy ak√°r k√©tharmadot is szerezhet a p√°rt. Most √©rtettem meg, hogy erre a lufira az√©rt volt sz√ľks√©ge a Fidesz-Mossad p√°rosnak, hogy a be√©p√≠tettjein kereszt√ľl az√©rt keltse azt a l√°tszatot, hogy nyerhetnek, hogy ez√°ltal lefogj√°k azokat az er√Ķket, akik m√°r l√°tj√°k, hogy a probl√©m√°k a szok√°sos zsid√≥-nacionalista m√≥don nem megoldhat√≥, √©s azokat is beterelj√©k az urn√°khoz, akik egy√©bk√©nt legsz√≠vesebben m√°r urn√°kba pakoln√°k a rendcsin√°l√°s ut√°ni marad√©kukat! J√≥l megvezett√©k √Ķket, s minimum k√©t lengyelt √ľt√∂ttek egy csip√°sra. A sok nemzeti elhitte, hogy gy√Ķzhet, s mikor m√©g csak k√∂zel√©be sem ker√ľltek a megpengetett h√ļroknak, ezzel sz√°mos nagyon h√≠v√Ķt √ľltettek le lelkileg, akik viszont most kezdenek eszm√©lni, hogy az √©let a politik√°n t√ļl kezd√Ķdik. K√©rd√©sem a k√∂vetkez√Ķ most is! A kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g lelkes megszavaz√°sa ugyan mennyi Jobbikos k√©pvisel√Ķt √©rintett szem√©lyesen (felt√©telezve, hogy a legrosszabb √°tlagot hozz√°k, mert at LMP biztosan magasabb sz√°zal√©kban, a Fidesz , meg verhetetlen m√≥don j√°r el√Ķ, kar√∂ltve az MSZP-vel).

Na de hagyjuk a felismer√©seket, mert van itt n√©h√°ny k√∂lt√Ķi k√©rd√©s is. Az alkoho √©s drogf√ľgg√Ķnek mondott balesetez√Ķ √©s m√©gis szabadl√°bon l√©v√Ķ Stohl Andr√°s m√©g mindig a T√Ľzvonalban! A sorozatot nem n√©zem, mert ugyanolyan rekl√°mja a Mossadnak, mint a NCIS, de most h√≠vt√°k fel a figyelmem r√°, hogy arr√≥l besz√©lnek benne, hogy a titkosszolg√°latok (az √∂sszes) azon √ľgyeskednek, hogy az UFO-h√≠v√Ķ szekt√°kat √∂ssze kell gy√Ľjteni, s mindenkit, aki kil√≥g a Sorosb√≥l! Nem kicsit megy az agymos√°s√°, de h√°t ez term√©szetes, hisz a k√©rd√©s √ļgy tev√Ķdik fel, hogy vagy √Ķk, vagy mi!


Adjon az Isten!

Ma a k√≥rh√°z el√Ķtt egy oda tartoz√≥ aut√≥n f√©nyk√©peztem le a mell√©kelt c√≠mert. Valaki mondja meg milyen orsz√°g c√≠mere ez? Honnan a sok csillag? Mit√Ķl k√©k a s√°v? Milyen k√∂nyvet tart a k√©z? Milyen √°gak vannak alatta?Tudtommal a SOTE a Magyar √°llam √°ltal van finansz√≠rozva a mi ad√≥nkb√≥l. Kinek van joga ,mersze megv√°ltoztatni a Magyar c√≠mert?

Szebb j√∂v√Ķt!
„Kedves Imre


Egy √©rdekes t√∂rt√©net a Bp. V. ker√ľlet√©ben. A Harmincad utca √©s Pet√Ķfi S√°ndor (helyesen:B√©csi) utca sark√°n l√©v√Ķ √©p√ľletet Csipai, egy Magyar gengszter - mivel b√©rl√Ķ volt - perek sorozata ut√°n b√≠r√≥i seg√©dlettel v√©teli jogot nyert, Hossz√ļ ideig egy s√∂t√©t arab lakott csak a hatalmas b√©rpalot√°ban. A f√∂ldszinten egy √©jjel -nappal nyitvatart√≥ √ľzlet √ľzemelt orosz, vagy ukr√°n volt a tulajdonos. Egy alkalommal az √©p√ľlet Pet√Ķfi S. utcai oldal√°n ment√ľnk. Az egyik f√∂ldszinti helyis√©gben kert√©szek √ľltettek g√∂mb tuj√°kat. Besz√©lgett√ľnk vel√ľk √©s megk√©rdezt√ľk hov√° rakj√°k √©s ki√© az √©p√ľlet. Azt felelt√©k az √©p√ľlet Csipai√© (Csibai?) √©s ahol ilyen tuj√°kat l√°tnak az az √©p√ľlet mind az √∂v√©. Nem voltunk restek els√©t√°ltunk a De√°k Ferenc utc√°ba. Minden √ľzlet el√Ķtt 2 db volt kihelyezve.
Ez nem volt el√©g, most a Harmincad utca √©s De√°k Ferenc utca k√∂z√∂tti t√∂rt√©nelmi belv√°rosi √©p√ľleteket akarja lebontani, hely√ľkbe, valamilyen agyament √©p√ľletet √©p√≠teni, tetej√©re pedig egy hatalmas haj√≥ form√°t alak√≠tan√°nak ki. Ez a ker√ľlet z√∂ld fel√ľlet√©t lenne hivatott "n√∂velni". Az √©p√≠t√©szek - aki kicsit is nemzeti √©rzelm√Ľ - al√°√≠r√°st gy√ľjtenek √©s ellenzik ezen barb√°r elk√©pzel√©s megval√≥s√≠t√°s√°t. Rem√©lem gy√Ķznek. Az √©p√ľletek szerkezetileg kifog√°stalanok, csak k√ľls√Ķleg viselik magukon az IKV √©s a 20 √©v gondoss√°g√°t. Csibai a lak√≥kt√≥l kiv√°s√°rolta a lak√°sokat. Tette ezt tudatosan, mert ha a homlokzat lerohadt olcs√≥bban megveheti. K√©rd√©sem ki seg√≠tett neki e gazembers√©g, akaszt√°st √©rdeml√Ķ t√∂rt√©nelmi v√°rosr√©sz rombol√°s v√©ghezvitel√©hez ? Szerintem egy√©rtelm√Ľ.

Az egyik √≠r√°s√°ban sz√°munkra szomor√ļ dolgot sejtet. Rem√©lj√ľk, ha lesz egy kis ideje, az√©rt cs√∂p√∂gtet nek√ľnk egy kis √©letelixirt.

Nagyon j√≥ eg√©szs√©get k√≠v√°nunk √Ėnnek √©s kedves Csal√°dj√°nak. K√ľl√∂n √ľdv√∂zl√∂m Marcit.
...

Kedves Imre

Eln√©z√©s√©t k√©rem, az el√Ķz√Ķ levelemben nagy felindults√°gomban k√∂vetkezetesen Pet√Ķfi S. utc√°t √≠rtam a B√©csi utca helyet.
Egy√©bk√©nt a F√Ķ utca program is meg√©rne egy mis√©t.
Ja az √Ėnkorm√°nyzat az eml√≠tett √©p√ľletekre kiadta az √©√≠t√©si enged√©lyt. !!!!!!! V. KER√úLET !!!!!”

Az a ker√ľlet az, amelyben k√ľl√∂n√∂s gondoss√°ggal kell elj√°rni!


"Kedves Imre!

Az √≠r√°saimb√≥l gondolom lesz√Ľrheted, hogy a szit√°n tiszt√°n √°tl√°tok, l√°tom az √∂sszef√ľgg√©seket √©s √ľld√∂z√©si m√°ni√°m sincs - meg √∂ssze esk√ľv√©si elm√©leteket se gy√°rtok - v√©lem√©nyemet gondolataimat √©s meg√©rz√©seimet √≠rom le, √ļgy mint mos n√©zz meg ezt a k√©pet a HUNH√ćR- r√Ķl loptam le. K√©rd√©seim, ki f√©nyk√©pezte ezt az √©letb√Ķl kiragadott pillanatot ilyen form√°n, tudatos -e vagy egy √úZENET, vagy v√©letlen egybe es√©s? Nincsenek v√©letlenek ebben sem.

√Čn ezt olvasom ki bel√Ķle: GOTLYOKNAK GAZS√ĀGOT MAGYARORSZ√ĀGNAK!

MAGYARUL figyelmeztet, hogy Magyarországon a gójok gazságot kapnak,
vagy gazságban élnek..

Mit gondolsz?

szeretettel: Spartakusz...
Minden √©s mindenki j√≥ valamire. Ha m√°snak √©s m√°sra nem, h√°t elrettent√Ķ p√©ld√°nak. A manipul√°ci√≥ egy√©rtelm√Ľ √©s akinek szeme van, az √©szleli ezeket a nem is apr√≥ jelz√©seket. Csak egy kicsit kell f√©lrevinni az √ľgyet √©s az azt k√©pvisel√Ķket √©s m√°r nem is √©rnek c√©lba. A G√°rda k√©rd√©se m√©g nem teljesen van eld√∂ntve, de a Jobbik-f√ľgg√Ķs√©gt√Ķl nem tudnak elszakadni, √≠gy ebben aform√°ban sajnos nagy csapd√°ban vannak √©s ezt sajn√°lom.
Szeretn√©m, ha a hozz√°m is eljuttatott (biztosan manipul√°lt) felh√≠v√°s bizony√≠tan√°, hogy az √©let megy tov√°bb, m√©g ha az al√°bbi lev√©lv√°lt√°s minden tisztess√©ges magyar ember sors√°t is √©rinti indirekt m√≥don. Rem√©lem, v√©g√ľl nyugt√°val dics√©rhetj√ľk a napot √©s nem lesz t√∂bb g√°rdista fel√°ldozva a h√ľlyes√©g olt√°r√°n, zsid√≥ politikai c√©lokat √©s propaganda-c√©lokat szolg√°lva! Az Egyistenre k√©rlek, NE SZAKADJATOK TOV√ĀBB!


„Adjon az Isten!
Tisztelt orsz√°gos vezet√Ķ bajt√°rs!
Az elm√ļlt p√°r napban egyre t√∂bb vit√°s k√©rd√©s mer√ľlt fel mozgalmunkkal, annak vezet√©s√©vel,√©s a jobbikhoz val√≥ viszonyunk tekintet√©ben.Ezen probl√©m√°k r√∂vid √ļton a szakad√°st eredm√©nyezhetik.Ennek elker√ľl√©se √©rdek√©ben √©s a vit√°k r√∂vid √ļton t√∂rt√©n√Ķ rendez√©s√©re javaslom az orsz√°gos vezet√©s (bele √©rtve a megyei kapit√°nyokat is) min√©l el√Ķbbi √∂ssze h√≠v√°s√°t!
Azért teszem meg én ezt a javaslatot mert vasárnap nálunk lett volna a Kelet találkozó,és ezen régiós összejövetel helyett lehetne inkább az országosat össze hívni.
Ehhez rajtam kereszt√ľl csatlakozik:
mi azaz Heves megye
J√°sz-Nagykun-Szolnok
Hajd√ļ
Szabolcs-Szatm√°r-Bereg
Nógrád
Vas
Kom√°rom-Esztergom
Gy√Ķr-Moson-Sopron
Baranya
Fejér
Veszprém
Csongrád megyék is.
Tov√°bb√° kezdem√©nyezz√ľk, hogy az orsz√°gos √©rtekezleten r√©szt vehessen Kiss R√≥bert is.
Válaszodat köszönöm!

Szebb j√∂v√Ķt!
…”

V√°lasz:


„Adjon az Isten!

Az al√°bbi ind√≠tv√°nyt figyelembe v√©ve, az orsz√°gos szint√Ľ vezet√Ķi megbesz√©l√©s helysz√≠n√©t √©s id√Ķpontj√°t a k√∂vetkez√Ķre m√≥dos√≠tom:

Heysz√≠n: Budapest, XVIII.ker. T√∂rv√©ny u.- Ady E. u. sark√°n l√©v√Ķ Jobbik iroda.
Id√Ķpont: 2010. 09. 05., 9.00 √≥ra

Minden egy√©b marad az el√Ķz√Ķ e-mailben le√≠rtak szerint.
T√∂bb m√≥dos√≠t√°s sem id√Ķpont, sem helysz√≠n tekintet√©ben nem lesz.

Minden megyei vezet√Ķt√Ķl visszajelz√©st k√©rek!

Szebb j√∂v√Ķt!

…”

Ha hiszitek, ha nem, de min√©l ink√°bb er√Ķlk√∂dik a rendszer, ann√°l veszettebb lesz a annak oml√°sa is. Tudom, hogy j√≥ h√≠reket v√°rok t√Ķlem, s azt most egy kis anekdota √°ltal meg is fogalmazom. Tegnap egy rapper-talmudista haszid zsid√≥t mutogatott a Telaviv 2. Az √∂n√°ll√≥an nem l√©tez√Ķ zsid√≥kult√ļr√°t j√∂tt n√©pszer√Ľs√≠teni Budapestre! Ek√∂zben a R√©tegklubban Putyint mutogatt√°k, amint az √ļj Lad√°val buzd√≠tja a hazai term√©k v√°s√°rl√°s√°ra a szint√©n l√ļgozott agy√ļ oroszokat (ott az√©rt tal√°n messze nem olyan rossz a helyzet, mint n√°lunk), √©s √∂r√∂mmel makogt√°k el, hogy √°ll√≠t√≥lag az aut√≥ 300 km megt√©tele ut√°n lerobbant √©s v√©letlen√ľl azt is felvett√©k, amint az √ļj sztr√°d√°n egy konvoj k√≠s√©ri, m√°sik k√©t olyan kis s√°rga Lada k√≠s√©ret√©ben. Nem magyar√°zatk√©ppen, de szerintetek Obama egyed√ľl a sarki k√∂z√©rtbe kimehet? Csak a h√©ten k√©t FSZB-s magasrang√ļ tisztet √∂lt meg a Mossad. Az, hogy tele van a vil√°g k√ľlf√∂ldi g√©pj√°rm√Ľvekkel, az igen szomor√ļ, de nyilv√°n ezen is v√°ltoztatni kell. Ezt a h√≠rt k√∂vet√Ķen az oroszokn√°l tombol√≥ t√Ľzv√©szr√Ķl sz√°moltak be, mint elektromos szikr√°t√≥l sz√°rmaz√≥ term√©szeti jelens√©gr√Ķl. Valami√©rt az az √©rz√©sem, hogy t√©nyleges v√°ltoz√°sokat kell meg√©lj√ľnk, s √∂r√ľlhet√ľnk neki,, hogy mi nem UFO h√≠v√Ķk vagyunk, hanem „csak” NIBIRU v√°rom√°nyosok.

Ez pedig zárásképpen egy exklusiv videó. A megállapításai minden esetre helytállóak!

Link

HozzŠszůlŠsok

# | taskeszi taskeszi - 2010 09 04 ¦ 15:12:34
Ez olyan hosz√ļ volt,mint a gy√°szmenet,ez√©rt nem is mindenhez sz√≥ln√©k hozz√°!
Egy orsz√°gban,mindegy melyikben,√©n √ļgy k√©pzelem el a honaty√°kat,hogy sz√≠vvel-l√©lekkel az adott orsz√°ghoz tartoznak,√©s nincs takargatni val√≥juk.
Ugyanis,ha van takargatni val√≥ja,hogyan k√∂veteli meg t√Ķlem a becs√ľletes √©letet,√©s √©n hogyan v√°rjam el azt,hogy becs√ľlettel szolg√°ljon?
Igen szolg√°ljon,mert √©n √ļgy k√©pzelem el,hogy a honatya a nemzetet szolg√°lja,kiszolg√°lja,a segg√©t kinyalja,az√©rt,hogy az egy√©n becs√ľlettel,√©s tisztess√©gben √©lhessen,nevelhesse gyermekeit,√©s teljes erej√©vel a haz√°j√°t √©p√≠tse!
De ma,mindenf√©le jogszab√°lyok m√∂g√© b√ļjva sum√°kolva mutyizgatnak,√©s a nemzet,ill.a haza ,mint sz√≥ sem jut esz√ľkbe!
H√°t hogyan √©p√ľlhet √≠gy egy nemzet lelke,egy orsz√°g ereje?
Sehogy!
Csak tiszta,feddhetetlen el√Ķ√©let√Ľ emberek lehetnek honaty√°k,m√©g a legals√≥ szinten is.
Az √≠r√°s √∂sszes t√∂bbi adal√©k√°nak a konkl√ļzi√≥ja,innen levezethet√Ķ!
A fej√©t√Ķl b√ľd√∂s a hal!

Lehet e kett√Ķs √°llampolg√°r a Mossad-os zsid√≥?
Igen lehet!
Mégpedig zizraeli,és Plutó-i állampolgár,de semmi képp nem lehet Magyar állampolgár!
# | postaimre postaimre - 2010 09 04 ¦ 16:29:47
Honagya-gatya, hol vannak m√°r azok?
Nem a napló miatt, hanem magamnak szedem össze az eseménylistát, mert a góchoz közel már nem lehet slendrián az embör! A tények magukért beszélnek és a hazugságaik repedéseit csak még nagyobbakkal tudják befoldozni, de már nincs anyag, ami tartaná a pecswörköt.
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2010 09 04 ¦ 16:45:42
Alkotmánykiegészítési javaslat:

Minden k√©pvisel√Ķ k√∂teles fitym√°t "viselni", annak eredeti hely√©n (nem fej√©n [kipa]).
A Magyar Szent Korona el√Ķtti tiszteletad√°s, a Korona megtekint√©se, a Magyar Parlament l√°togat√°sa csak fityma visel√©s√©vel enged√©lyezett.

Indokl√°s: A jelzett, r√©szben csonkolt testr√©sz amellett, hogy nem nemzeti saj√°toss√°ga a magyarnak, vagy m√°s eur√≥pai nemzet tagjainak, a magyars√°g felt√©telezi, s a jelen √°llapotok szerint tapasztalja e szem√©lyek r√©sz√©r√Ķl a szint√©n csonka (nem teljes√©rt√©k√Ľ), abber√°lt gondolkoz√°sm√≥dot, szeml√©letm√≥dot, mely s√©rti a Szent Koron√°t mint szem√©lyt, s√©rti a Parlamenten kereszt√ľl az eg√©sz magyars√°got.

Ezen rendelet nem visszavonható, hatálya a mai napon lép életbe.
# | postaimre postaimre - 2010 09 04 ¦ 16:50:30
Huligan, te kirekeszt√Ķ! A fityula-k√©rd√©s nem megb√≠zhat√≥ mutat√≥ m√©g f√©rfiakn√°l sem, b√°r el√©g egy√©rtelm√Ľ jelei lehetnek a metsz√©s√©nek, ugyanakkor n√Ķk eset√©ben ez sem m√©rvad√≥!:|
Nyugi, ki van m√°r nyomdokolva a menetrend.
# | A Hun A Hun - 2010 09 04 ¦ 17:34:11
Udv Imre!
Az biztos,hogy az elmult 20-ev *parlamenti*partjai,es vezetoi haza,es nemzetarulast kovettek el.Most pedig olyanok akiknek nem tetszik ez a tenymegallapaitas,es itt olvasgatnak a keresztcsontig.Csak azt nem tudom,hogy a *birka*nep mikor fogja a csipat kitorolni a szembol?;)
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2010 09 04 ¦ 18:51:22
Korábbi írásomat humorosnak szántam, de nem vicc.
F√Ķleg, ha sz√°m√≠t√°sba vessz√ľk a zsid√≥k "szerz√Ķd√©sk√∂t√©s√©t", melynek kiss√© nevets√©ges jel√∂l√©sm√≥dja √©ppen e cirkumc√≠zi√≥, mikoris nyolcadnapon viszik a fi√ļ gyermekeket jel√∂ltetni. Jel√∂ltetni, mely fajhoz tartoznak, mint a kat√≥likusokn√°l a keresztelked√©s, hogy ahoz a vall√°shoz l√°ncolj√°k √∂r√∂kre a gyermeket, aki m√©g nem k√©pes saj√°t sors√°r√≥l egyed√ľl d√∂nt√©seket hozni. B√°r a keresztelked√©s nem j√°r maradand√≥ k√°rosod√°ssal, s k√©s√Ķbb nem befoly√°solja szellemi fejl√Ķd√©s√©ben az √©rintetteket, ezzel szemben a k√∂r√ľlmet√©l√©shez hasonl√≥an, egyfajta elhivatotts√°got felt√©telez mindkett√Ķ. A testi k√°rokoz√°s maradand√≥ volta okozhatja a zsid√≥k m√°s nemzetekkel, jobban mondva az emberi fajjal szembeni arroganci√°j√°t, mert sz√ľlei, fajt√°rsai √°ltal √∂r√∂kre megb√©lyegezve ha akarna sem tudna beilleszkedni m√°s t√°rsadalmakba, legfeljebb elrejt√Ķzhet azokban. Marad teh√°t a parazita l√©tform√°n√°l, a faji beidegz√Ķd√©s, a megk√ľl√∂nb√∂ztetetts√©g tudat alatt, majd k√©s√Ķbb tudatosan tereli a csordaszellemmel kieg√©sz√≠tve a t√∂bbi faj, az emberi faj ellen. E sz√°nd√©kos emberelleness√©g√ľk, a "jel√∂letlenek"-kel (mint szabad l√©nyekkel, akiket nem k√∂t semmilyen szerz√Ķd√©s [az √∂rd√∂gh√∂z]) szembeni fajgy√Ľl√∂let√ľk vezeti √Ķket azon az √ļton, amely a teljes vil√°guralomra ir√°nyul. A vil√°g urai azonban soha nem lehetnek, mert egyr√©szr√Ķl azok √Ķsid√Ķkt√Ķl m√°r a magyarok, m√°sr√©szt viszont akkora szaporulatot a belteny√©szet √ļtj√°n sohasem fognak tudni gener√°lni, amennyi gy√Ķzelm√ľkh√∂z el√©gs√©ges lenne. Sorsuk teh√°t a kipusztul√°s, √≠gy, vagy √ļgy, el kell t√ľnni√ľk. Ha nem a genetikai "egyoldal√ļs√°g", akkor az emberi faj tev√Ķleges seg√≠ts√©g√©vel, amire m√°r voltak kor√°bban is kezdem√©nyez√©sek, s amely ig√©ny az√≥ta is folyamatosan fenn√°ll.

Jogos teh√°t az ig√©ny√ľnk, az emberis√©g m√°s fajainak ig√©nye, hogy a k√∂z √°ltal is l√°that√≥v√° tegy√©k e "kiv√°lasztotts√°gukat" oly m√≥don, hogy a kipa k√∂r√ľl v√©gezz√©k el ezt a "k√∂r√ľlmet√©l√©st" (amit m√°s "kult√ļr"-k√∂r√∂kben egy√©bk√©nt "skalpol√°s"-nak neveznek), ily m√≥don tudtunkra adva, l√°that√≥v√° t√©ve sz√°munkra m√°ss√°gukat, magasabbrend√Ľs√©g√ľket, hogy kell√Ķ al√°zattal h√≥dolhassunk el√Ķtt√ľk. :)

Visszakapcsolva az ember-faj probl√©mak√∂rh√∂z, nem nevezn√©nek "fajgy√Ľl√∂l√Ķnek" senkit, ha az, vagy azok a faj(ok) nem lenn√©nek val√≥ban m√°s faj(ok). A magyar nyelv kifejez√Ķ!
# | sara sara - 2010 09 04 ¦ 20:09:41
hossz√ļ volt,de hasznos!
A Hildr√Ķl m√°r meg is feledkeztem.
T√©nyleg,az elm√ļlt 20 √©vben h√°ny √°tver√©st,kifoszt√°st √©rt√ľnk meg!Tribuszern√©,giliszta-√ľgy,a maszek s√∂rf√Ķzd√©k beind√≠t√°sa,majd le√°ll√≠t√°sa,Baumag -√ľgy.a lib√°kr√≥l sem megfeledkezve.F√©lelmetes!Meg a ki nem fizetett alv√°llalkoz√≥k,akik mindig magyarok voltak.
# | harcos anya harcos anya - 2010 09 04 ¦ 22:12:12
Na ide tartozik ,m√ļltkor p√°rom tan√ļja volt egy √©rdekes esetnek ,ide k√≠v√°nkozik..aut√≥szerel√Ķh√∂z ment √©s ott futott √∂ssze egy cig√°nnyal(kocsikhoz nem √©rtek) valami men√Ķ j√°rg√°nnyal...,b√°r -.√©ppen s√≠rt a sz√°ja, hogy lecser√©lte az asszonyt valami fiatalabbra, de ez sokba ker√ľlt neki, teljesen legaty√°sodott, minden√©t otthagyta a n√Ķnek..aranya sincs m√°r(olyan sok)...ezt a kocsit is csak az√©rt vette meg,mert a csal√°dban valaki szint√©n megszorult, √©s nagyon kellett a p√©nz amannak , de √Ķ valami potom √°ron megvette a j√°rg√°nyt..csak olyan barom volt, hogy valamit mindj√°rt elbalt√°zott rajta..,de most j√∂n a sztori l√©nyege, mes√©li :neki majd j√≥ lesz hamarosan ,mert valami s√≥gor-koma rokon int√©zi ,hogy megint kap valami j√≥ mel√≥t:√©s most figyelj!! √Ķ √©p√ľletbont√°st v√©gez..m√©ghozz√° √ļgy, hogy a polg√°rmesteri hivatalb√≥l kapja a megb√≠z√°st, j√≥ p√©nz√©rt lebontja √©s m√©g √∂v√© a bontott anyag is..elmes√©lte milyen j√≥ p√©nz most a bontott t√©gla...,teh√°t az √Ķseink,any√°nk-ap√°nk verejt√©k√©vel,kommunista szombatj√°val,t√©glajeggyel,egyebekkel √∂sszehordott √©rt√©keit,√©p√ľleteit, zsid√≥ j√≥v√°hagy√°ssal,j√≥ p√©nz√©rt,ki√°rulj√°k..√©s m√°ris lesz hely √ļj pl√°z√°nak, lak√≥parknak..√ļj lak√≥nak...na √≠gy veszik el itthon minden √©rt√©k√ľnk..√©p√ľlet√ľnk...,√≠gy szor√≠tanak ki aljas m√≥dszerrel,alattomosan lassan haz√°nkb√≥l, ott tartunk,hogy √∂r√ľlni kell m√°r annak is ,ha magyart l√°tsz!!
# | gabi gabi - 2010 09 04 ¦ 23:15:19
Az √úll√Ķi √ļti laktanya bontott t√©gl√°it is cig√°nyok √Ķrizt√©k √©s √°rult√°k - bementem √©rdekl√Ķdni, ott terpeszkedett a cig√°ny az aut√≥j√°ban √©s √Ķrk√∂d√∂tt. A t√©gl√°t is dr√°g√°n adta. Ak√°rcsak lomtalan√≠t√°skor, azt is √Ķk fel√ľgyelik.
# | magyar saman magyar saman - 2010 09 05 ¦ 01:57:01
A k√∂r√ľlmet√©l√©ssel kapcsolatban n√©h√°ny megjegyz√©s:

- val√≥ban k√©ne, s√Ķt kell is, honv√©delmi okokb√≥l k√∂telez√Ķ fitymavizsg√°latot tartani, mert ez kisz√Ľri a f√©rfi zsid√≥kat, s √Ķket karant√©nba helyezni, vagy ha zsid√≥nak vallj√°k magukat, kem√©nyebb int√©zked√©seket foganatos√≠tani

- ebbe igaz magyar f√©rfiak is beleeshetnek, de ez benne van a pakliban, √Ķk ezt bel√°tva, ennyivel is t√∂bbet tesznek haz√°juk√©rt

- a zsid√≥ n√Ķkkel kapcsolatban, ezt nem lehet kisz√Ľrni, de gyan√ļ eset√©n szint√©n karant√©n, s bizony√≠t√©kok eset√©n kem√©nyebb int√©zked√©sek

- egy√©bk√©nt a k√∂r√ľlmet√©l√©s nem m√°s, mint egyfajta √∂ncsonk√≠t√°s, a f√©rfiass√°g, a f√©rfi nemi szerv megcsonk√≠t√°sa. Ez bizony nem kis frusztr√°ci√≥t okoz, ak√°r tudat alatt, ak√°r tudatosan, a f√©rfi alany eg√©sz h√°tral√©v√Ķ √©let√©ben. Tal√°n √©rtj√ľk, mi√©rt f√ľgg ez √∂ssze a s√°t√°nizmussal, a zsid√≥ vall√°ssal, √©s jehov√°val, aki mindezt megparancsolta. Tal√°n azt is √©rtj√ľk, hogyan hat ez a zsid√≥k aberr√°lt szexu√°lis √©let√©re, √©s hogy mi√©rt n√Ķi √°gon √∂r√∂kl√Ķdik a zsid√≥s√°g. H√°t az√©rt, mert a zsid√≥ egy n√Ķi jog√ļ vall√°s, √©s jehova egy biszex istens√©g.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 0.86 mŠsodperc
83,601,638 egyedi lŠtogatů