Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Már azon is túl

NaplóNos hát, akkor most az van, hogy megyek ki az udvarba és rendezem végre az építõipari rendezetlenségeket. A többit meg rátok bízom, hogy azok az anyagok, amik már fenn vannak a lapon, a lehetõ legtöbb portálra, formában és hozzászólással mehessenek ki, önszorgalmatokra apellálva. Úgy tapasztalom, hogy elég nagy az összhang és kicsi a vitakedv a felkerülõ bizonyítékokkal kapcsolatban, de honfitársaink tájékozatlansága, butasága még mindig nem a mérhetõ kategóriába esik, mert mérhetetlen. Ebben a munkánkban jó szolgálatot teszek nekünk a Jóbbik Motyó-zsidó szekciója, az NBH kiemelten velünk foglalkozó rész(l)ege és gyakorlatilag a teljes zsizsik-média kénytelen azt írni, amirõl itt mindig is szó volt. Persze az okokat mindenki másképpen csûri-csavarja, de aki már érzett az izére, hogy az a VALAMI mégiscsak jön, azt már nem lehet komolyabban megvezetni. A támadások, rágalmak, becsületsértések ellenünk fokozódni fognak, ahogy növekszik az ellenoldalon a kétségbeesés és az értetlenség. Erre is fel kell készülni tudatilag.

Viszályt akarnak szítani mindenhol, ahová csak be tudnak kerülni. Ez nem is probléma. Eddig is tudtuk, eztán meg pláne, hogy bajban õk vannak igazán, nekünk csak gondjaink lehetnek, s minél nagyobb nálunk a gond, annál eszelõsebb lesz náluk a baj. Azért jelzem, hogy ne számítsatok tisztességes párbajra a részükrõl. Most éppen a gyermekeinkre másztak rá nem is finom jelzésekkel, s ez azt jelenti, hogy hamarosan a végsõ fázishoz jutunk el. Számomra már régen nem kérdés hogy az ellenséget gyökerestõl kell kiirtani, és ennek logikáját alátámasztják nap, nap után. Nincs kivel és nincs is mirõl tárgyalni velük. A zsidóknak pusztulniuk kell mindazért, amit már eddig az emberiség ellen elkövettek!

De addig, amíg ezet az érzést elkezdik komolyan ízlelgetni, néhány gondolatot megosztok veletek. Korábban már hsz-ben lement, de itt a helye az alábbi üzenetnek!
„Az USA már fizetõképtelen- zsidóhordája fedezetlen pénzt nyomtat, de az általa fizetett hitrlminõsítõk szeint AAA + besorolású!
A világ legnagyobb mûködõ kereskedelmi flottája görög! Persze õk csödben vannak – mármint ezt híresztelik! Az angolszász + zsidó csürhe ennek a flottának megszerzésére + ellenõrzésére törekszik. Minden görög érdekeltséget elpusztítottak az elmúlt 2 évben az egész bolygón. Közben a nagy görög segítõ + jótevõ szerepében tetszelegnek. Nekik a flotta kell! – a bolygó egyik fõ ütõere .
Görög népnek: - néha olvasson Posta Imrét!
„Edinborói tanácskozás 1997” – le van maradva! USA + EU + zsidókia kurvára rá fognak b@szni + szívni! Vannak jobb sakkozók, mint õk!”

Ami a csõdöt illeti, most olvasom a prognózist Tel-Avivban. Ott az ezüst áresésére hivatkozva a dollár erõsödésérõl és az euró gyengülésérõl beszélnek, de ahogy ismerem a tematikájukat, ennek pont fordítottja lehet esedékes.
Mindamellett a vít, tej, tojás és a liszt drágulásáról is egyre többet írnak Izraelben, miközben Budapesten a 7. kerületben most avatnak egy héber tannyelvû iskolát, a MAZSIHISZ támogatásával, amely viszont a zsidó kormány által tõlünk csalta ki az ehhez szükséges vagyont. Értitek ugye? Máshol zsinórban zárnak be iskolákat, de egy héber nyelvût most nyitni kék, mert arra van igény?
Errõl jut eszembe a rendõrök tegnapi tüntetése. Ez a szánalmas emberi horda, aki most rendõrnek van mondva ott vinnyogott a zsidók elõtt, minden emberi tartásától elköszönve. Este egyik rendõr ismerõsöm jelezte, hogy szégyenkezik a sötétség miatt, amit ezek ott produkáltak. Vinnyognak a pénzük és „kiváltságaik” miatt, mint a fürdõs kurtizánok, s jól szét kellett volna csapni köztük is, mint anno, mikor ezt õk tették. Az a rossz hírem, hogy az átlagrendõr sötétebb, mint az éjszaka és akinek halovány sejtelme is van, arról, hogy MIÉRT van az, ami, az ott is inkognitóban van, mert tudja, hogy minden ötödik zsernyák valamilyen ügynök és ha nem, akkor is korrupt maffiózó. Ezek már régen nem magyar rendõrök, hanem egy szétcsapásra megérett csürhe. Ne várjon senki sem tõlük semmilyen radikális meg fegyveres és komolyabb küzdelmet, mert ember is nagyon kevés tudott megmaradni közöttük. Amit most tesznek szakszervezetileg, az csak a cirkusz része, a kellékekkel, porondmesterrel. Sokszor jeleztem a kedvenc szakszervezeti vezetõmnek, hogy szívesen elmondom nekik privátban, mi a tényállás, de úgy látom, hogy a vezérkari héberek remekül megkavarták a szószt és besimították a helyére a dolgokat ott is. A „rendõrökrõl” nyugodtan mondjatok le. Köpni rájuk! Aki értelmes közülük, az csendben teszi a dolgát és már egy ideje mellettünk áll, a többi pedig eddig is hulladék volt, eztán meg jó eséllyel lesz hulla.

Olvasom, hogy nincs itt semmi baj, nyugodjon meg mindenki, nem lesz háború. Nos, talán évek is eltelnek addig, amíg nyomást tudnak gyakorolni az érdekeltek az érdekeik mentén egymásra, de ha a „játékot” nagyban képzeljük el, akkor már a kellõs közepében is vagyunk. Szabolcsban már érlelõdik a polgármesterkedések elleni józan ellenállás. Egynémely helyen már ütik egymást, lemondatják, nem eresztik bé a hodályba.

A nemzetközi kavarás középpontjában most is Judapest áll! A grúz elnök itt egyezkedett 4 napon keresztül a rabbinátussal, miközben 3 nap múlva a lengyeleknél ülnek össze cionék, ahol ott lesz Obama bin Laden is. Bár nem biztos, hogy ezzel a kocsival odaér:
http://www.vezess.hu/hirek/al_kaida_bosszuja_obamaval/30840/
Erre az alkalomra ígérte, hogy átcsoportosítja Olaszországból az F-16-os hadosztályt is, amire Putyin azonnal úgy reagált, hogy akkor számoljon a válaszcsapással is. Kínai katonai elöljárók is most voltak Washingtonban, ami példa nélküli és elmondták, hogy úgy tisztelik az amerikai haderõt, hogy még, mert ilyen technológia másik nincs is a világon. Ez diplomáciai nyelven azt jelenti, hogy „szarrá lesztek verve”, ha megmoccantok!
Ezzel egyidõben sorra buktatnak le CIA ügynököket szerte a világban, de nem is az a szép, hanem az, hogy errõl hallani is lehet. Az izraeli katonai attasé esete is precedens értékkel bír, mert katonai-nemzetbiztonsági titkok után kutakodott a Kohn ivadék és az oroszok éppen háromszor jelezték Izrael kormánya felé, hogy ezt nem kellene! Mivel a pofátlan zsidaj a rá jellemzõ nyegleséggel kezelte az ügyet, ezért most van egy ilyen diplomáciai pikáns helyzet.

De most ezzel nem is kell foglalkozni. Tanulmányozzátok át az alábbi levelet és annyk mondanivalóját. A szerzõjének megköszönöm, annyi kiegészítéssel, hogy mégis mit gondoltok, kik ülnek a parlamentben itt is? Be vannak avatva? Brüsszelben? Ott is? Persze, hogy másképpen nem is lehetnének ott!

„Koszonet..
Hello Imre batyja..nagyon szepen koszonjuk az Erdelyi hanganyagot..Nagyszeru, nagyon nagyszeru..

Veletlenul talaltam egy interjut, ami teljesen megerositi a hitelesseged megint....Ha tudod kerlek hallgasd meg valakivel aki jol tud angolul, ha te nem ertened..De eleg ertheto szerintem..
Roviden arrol van szo, hogy a mostani kivalasztott ,agasrangu katokan, Marines, politikusok, mar a Princetoni, Yale-i eveik alatt ki lettek valasztva, es ugy lettek sakkba tartva, hogy orgiakon, buzi orgiakon vettettek reszt veluk, avagy megeroszakoltak oket..Nagy orgiadugo buzi volt, avagy felavatoszemelyiseg Henry Kissinger, aki Heinz Kissinger volt elotte....
A Navy-nel, a Marine corps-nal is ugyanez volt a helyzet..Ha nem akartal dugni, hat megdugtak..Es ha barmit el akartal fecsegni, megeoltek a hozzatartozoidat.
Az interju visszavezeti oket a Vietnami haboruba is ahol ugyanez volt a helyzet csak fiatal kisgyerekeket osszeszedtek es sorban eroszakoltak meg oket..
Szamomra a Pricetoni kivalasztottak, akikbol neves politikusok lettek, ezt csinaltak, es rogton magas pozicioba juttattak oket az egyetemi evek utan..
Bill Clinton is igy jart Monicaval...Aki nem buzult annak zsido lanyok jartak..Tenyleg erdemes meghallgatnod...
A holgy a ferje naplojat olvasva kezdett el kutakodni..
http://www.youtube.com/watch?v=dTHvz6o-mnY&feature=player_embedded

Udv..”

Szóval, ezért olyan „csendesek” ezek az addig nyomokban még nagypofájú radikális zsidajok és a csatolt réseik!

No még egy utolsó pillanatra had térjek ki az erdélyi útra, mert ugyan megy a reklám rendesen a Szentkorona rágyióban és pár jó székely a kerti munkából kiszakadva megbeszélte a világ nagy dolgait, amelyben én is szerepet kaptam. Csak mosolyogni tudok azon a már-már behozhatatlannak tûnõ lemaradáson, amelyben ezek az információtól elzártan élõk tekeregnek. Még azt sem igazán értik, amit oda teszenk az orruk elé, a többirõl már nem is beszélve. Egyszerû jó lelkû emberek, akik el tudják mondani, hogy „azt mondták, hogy menjek oda és emeljem fel a zászlót és akkor odamentem és felemeltem, miközben diadalmasan tekintettem körbe, hogy ezt megtettem.” Ez az a szint, amivel majd lehet kezdeni valamit, mert az ekék mellé szántó-vetõ is kell, de kb. ott kezdõdik a politika, ahol ezen remek emberek okfejtése véget is ér. Hazafelé tettem egy elhamarkodott ígéretet, mégpedig azt, hogy lgközelebb harckocsival megyek ki. Sokaknak a szívében Erdély, mint a magyarság õrhelye szerepel, de tudjátok hogy a mély gyökerekre illik ez, nem pedig a tudatos agymûködésre. Még jobban el vannak sötétítve, mint itt mi, és sokaknak még az a szám, hogy Szóba állt vele Kövér, vagy Dávid, esetleg Orbánt élteti. Megvezetett, zömében még jó szándékú ember, néhány ébredezõvel és egyre több névtelen felébredettel. Kb. két-három évvel vannak lemaradva az „emancipációban”, ami a tudati ébredést illeti. Talán most kezd alakulni ott is az a közeg, amely képes lehet a szikra csiholása mellett a lángot is õrizni, de a jelenleg valamilyen vezetõi poszton lévõk közül, akiket volt módom megismerni, semmi esély ilyesmit feltételezni. Ezt minden rossz szándék és szájíz nélkül mondom. Itthon is fájdalmas az ébredés, hát ott sem lesz ez könnyebb, az árát meg kell fizetni. A sok-sok megvezetett székelyt is képbe kell helyezni, de attól többet, mint amit most teszek, értük sem tehetek,, viszont õk maguk sajátjaikért igen.

Legyetek tekintettel arra, hogy a Jóbbik zsidajainak kampánystábjának egyre fontosabb a „lejáratásunk”, de nem a fidesz-mszp-lmp tengellyel foglalkoznak, s ha azt is figyelembe veszitek, hogy az itt lejövõ információt elhallgatja mindegyik orgánumuk, így bizonyossá válik, hogy ez egyetlen csapat, egyetlen zsidó bagázs, akiket a háttérbõl oszt és szoroz a „háttérhatalom”. Ha nekik mi ekkora gondot jelentünk, akkor az már valami. A múltkor az NBH kiküldöttei is hisztiztek, hogy „bántjuk a nemzeti ódalt”, mert az egyetlen még a mossad által is jól mozgatható csapatot, a Betyársereget is jól képbe helyeztük a zsidók szándékaival, Torockai-Tóth-Tutsek gyerekkel kapcsolatban és így már nem annyira befolyásolhatóak. A gyökkettõ NBH-s nem jön rá, hogy az õ szerepük éppen a „nemzeti oldal” szétszedése lenne és ha az, akkor miért baj nekik, hogy leleplezzük a beépítettjeit, hisz hatékonyabban, végezzük a munkájukat, mint ahogy õk valaha is képesek voltak. Ez azért van, mert nekik terelgetni kell a tégláikon keresztül a „nemzetieket” a megfelelõ irányba és helyekre, hogy a nagy terv egésze mûködhessen a zsidónak és, hogy a végén a balhés bolhából elefántírozhassanak, ráterelve a figyelmet arra, amivel az isten adta balga nép végképpen nem tud már mit kezdeni. Nem mondom, hogy hülye minden nbh-s, de igen közelítenek ehhez.
Végül pedig netszemle, kinek-kinek ízlésére bízom, mit olvas ki belõle!

Nem tudom elkeveredtél-e már erre az oldalra:
www.nav.hu

Mert ugye apeh az már nincs. Vagy mégis van? A neten csak apeh van, mint ahogyan a
www.nbh.hu
is a régi honlapot, a Nemzetbiztonsági Hivatal honlapját ajánlja, amíg az Alkotmányvédelmi Hivatal honlapja ( www.avh.hu ) el nem készül, vagyis nem az index.hu oldala jön be. Valljuk be, nehéz egy forradalom ez! Sok a teendõ.

Szebb jövõt!
Üdv!

Pécsen is oltják már a népet, mármint a kilakoltatásokra készítenek fel minket.
A PÉTÁV (Pécsi Távfûtõ Vállalat) úgymond bekeményít a nemfizetõk ellen. Húsz év után...
Itt van egy részletes cikk: Link

Azt persze sehol sem írják le, hogy irreálisan magas a távhõ díja, és hogy évi 8! hónapon át tart a fûtési szezon, idõjárástól függetlenül, szezonon kívül meg készenléti díjat szednek...

Üdvözlettel:
Szervusz Imre,

Rég írtam már..
Egy kommentemre szeretném felhívni a figyelmedet, amirõl már lehet, hogy tudsz (én szerintem), de azért elküldöm neked is, mert a dolgok ismeretében nem véletlen, hogy már a 4ik vagy 5ik olyan hírt olvasom (1-2 hónap alatt), ami arról szól, hogy a sztárok elköltöznek az országból... Ha jól sejtem, akkor már õk is sejtik amit mi is sejtünk... :))

Mate
05/07 01:44

Üdv, nem tudom, hogy észrevettétek-e, vagy sem, bár nem féltelek titeket ettõl :) de a zsiráfok mintha elkezdtek volna menekülni innét.. Ugyanis kb. már a 4ik olyan hírt olvasom, hogy valamelyik "nagy" sztárunk (Dávid csillagunk) "valamiért" de költözik el az országból... (ebbõl 2-õt találtam most meg hirtelen)
http://www.femina.hu/sztar/hirek/reti_barnabas_kulfoldi_munka
http://m.velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/04/20/nacsa_oliver_szerelmehez_koltozik_milanoba/

Az NBH-s elõgerinchúrosok most éppen a gyermekeinkre pályáznak, utalgatnak rájuk, de remélem azt sejtik, hogy a fõnökök, mikor megkapják a zsidaj parancsát fentrõl, hogy „csináljatok már valamit”, ugyanolyan tehetetlenek, mint amilyen õk maguk, mikor megpróbálnak „valamit” csinálni. Ha túllépik azt a bizonyos határt, akkor hasfájás nélkül lesz mind egy szálig családiasan kiirtva, szeretettel és demokratikusan. Ahhoz már túl elõrehaladottak az események, hogy azt megállítani még lehessen. A végrehajtókat nem azért tartják, hogy gondolkodjanak, pedig nem ártana néha! Szóval, csak okosan!

Hozzszlsok

# | Magy1 Magy1 - 2011 05 24 ¦ 20:21:19
"A nemzetközi kavarás középpontjában most is Judapest áll! A grúz elnök itt egyezkedett 4 napon keresztül a rabbinátussal, miközben 3 nap múlva a lengyeleknél ülnek össze cionék, ahol ott lesz Obama bin Laden is."

És amilyen "véletlenek" vannak pont 3 nap múlvára borítja be ismét az izlandi vulkán hamuja egész Európát! Persze ezt a tv-ben már ezerszer megcáfolták, hogy nem így lesz, de "véletlenül" mégis. Így lehetõség nyílik majd bin Ladent 3.-ra is megöngyilkolni, épp majd Lengyeleknél a terrorelhárítóknak, mert elakad az autója.ja igen
# | Alexandros Alexandros - 2011 05 24 ¦ 21:24:22
Készülnünk kel?!
Kell bizony. Hogy adódik egy pont amikor minket" akarnak kiiktatni vagy begyûjteni
A pont lehet egy felturbózott helyi csetepaté, miután már a következõ törvényt meghozzák és mehetünk Budaházi mellé. Persze igen csendben tennék. Érthetõ és törvényszerû.
Viszont ha van eszük, akkor tudhatják hogy erre is készülünk, és csendesen nem végezhetnek. Visznek egy személyt? Már abban sem lehetnek biztosak, hogy ki az érdemleges, és kit hagytak figyelmen kívül, ki sokkal nagyobb kaliber! Családi és rokoni, pláne nagyon jó baráti körrel már nem is számolnak?! Vagy hatalmas a gépezetük és egyszerre börtönné alakítják a hazánkat, vagy indulhat a Nyirkai jóslatban foglalt ide vonatkozó dolog.
# | postaimre postaimre - 2011 05 24 ¦ 21:37:22
Magy a grúz elnök itt, majd bejelentik a MOL paket visszavásárlását és így már mehet a Déli Áramlat is, no meg le kell cserélni sok-sok Metro-kocsit és ott a Malév is. Tetszik ez nekem, mert azért azt sejteni lehet, hogy itt a véletleneknek még Obamához sincs köze, nemhogy a vulkáni tevékenységhez. A hét végén kupadöntõ van Londonban. Lehet, hogy Mihály sem tud elmenni?
Gyaur, szerencsére te pontosan tudod mirõl beszélek Erdéllyel kapcsoltban! Ébreszteni kell, de ha õk nem akarják, akkor mi hiába. Sokkolni kell õket, az meg meglesz nélkülem is.

Alex, ne légy pesszimista. Nekem úgy tûnik, hogy a Betyársereg józanabb tagjai miatt nem jön össze az NBH-Mossadnak a játék és jelen pillanatban kifogytak a focipályákból. Lassan csak kénytelenek észre venni, hogy ez már rég nem az õ meccsük, s csak útban vannak!
# | Alexandros Alexandros - 2011 05 24 ¦ 22:01:07
Imre!
Ez nem pesszimizmus részemrõl, hanem eleve, hogy a részükrõl is olvassák az oldalt, csak tudattam, hogy nagyobb a gebasz amivel szembe kell nézniük.
# | mozes mozes - 2011 05 24 ¦ 23:01:25
Imre megint valami durvát pakoltál ide!
Én is naponta figyelem ahogy szerencsétlen motyóék hogy vergõdnek a saját szarukban:)
Megint sokunknak adtál erõt szavaiddal ezekben a nehéz pillanatokban!
Kitartás!
# | taskeszi taskeszi - 2011 05 24 ¦ 23:26:07
Befolyásolás,fenyegetés,már csak ezzel élnek.Ahogy neked a gyerekeiden keresztül,nekem az anyámon keresztül,banki kapcsolattal ellátva!
Hurrá!-Élünk,és no akkor rajta!pompomtorna
# | Hullo Hullo - 2011 05 25 ¦ 02:27:11
Imre Erdelyben valoban nagy a szellemi sotetseg, kik a fenyt hordoztak, szellemileg, sajnos mint elhuzott, jobb korulmenyek koze, melozni! A vezetoseg, partoldaltol fuggetlenul, 100% cionpozitiv, s teszi a hulyet, aki nem erti, mirol van szo, pedig dehogy! Az ottmaradt kozepkoru reteg, meg a mostani kozepiskolas, meg egyetemista fiatalok tobbsege 90% teljesen gyoker, az erdekli, milyen hollywoodi mocskadek film megy a moziban, vagy milyen szam megy a radioban....az a keves, jellemes, ertelmes 10% ( Nagyon sokat mondtam!), eleg nehez kapcsolatba lepni veluk, mert tobbsege hallgat, hogy nyomoronc allasat megkimelje! Ja, s mondjam azt a kommunizmus aldasos tevekenysege kovetkezteben az utokepes, jellemes emberek kilugozodtak, elmentek, meghaltak, ugyhogy, Szekelyfold olyan lett, mint egy osi thai templom, Buddha szobrokkal, de Buddha-fej nelkul......
# | postaimre postaimre - 2011 05 25 ¦ 08:12:19
Hullo, jó, hogy ezt nem én mondtam ki, de! Találkoztam fényhordozókkal is. van köztük egyetemista és "egyszerû" kézmûves. Az egyik elõadásom alkalmával a korábban leesett állú társaság most a vezetõ kivételével mind egy szálig kénytelen volt távol maradni, míg a vezér azt a feladatot kapta, hogy tereljen. A végén egymás szeméébe néztünk és mondtam, hogy értjük egymást. Ezek sajnos mind elveszett lelkek, üres fejû látszatlények, de vannak ott is ébredezõk. Igaz, hogy sokkolni kellett õket ehhez, de nem reménytelen a helyzet. Az igaz, hogy a vezetõiket mind egy szálig be kell majd zsákolni, de ez nem az én dolgom. Nekik kell megtenni. Az, hogy pár fiatal vármegyés, meg néhány tájízes szólásban megnyilvánuló bajszos aggastyán a szérûn mit hord össze, az mellékes. Ha hülye, akkor mindegy, hogy székely, vagy zsidaj-cion, de rosszabb, ha székelyként ostoba.
# | postaimre postaimre - 2011 05 25 ¦ 11:49:34
Te, haver, jól vagy? Látom a lényegét érted a kérdésnek, s tán zsidaj is vagy a nevedbõl ítélve! Vagytok egy páran, de már nem sokáig!
# | mozes mozes - 2011 05 25 ¦ 12:04:54
Imre miért nem próbálsz slotákiába is menni kicsit? Nincs is olyan messze, meg rájuk is férne egy kis agytágítás:)

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.22 msodperc
83,603,656 egyedi ltogat