Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Világ vég-e?

NaplóMég van egy napunk. Holnap este hatra ígérték a világvégét, legalábbis az USA nyugati partjainál – ahogy errõl már korábban is írtam. Mindenki búcsúzzon el szeretteitõl, hátha most aztán tényleg dehogy. Ha mégis, akkor sem árt felkészülni. De egyelõre hanyagolom az okfejtést mert van pár hír, amit be kell illeszteni a kirakósba, hátha még van pár napunk, hónapunk, évünk, mert elmarad a armagedeon. Két napja felgyógyult Vona-Zazri. Ezt onnan tudni, hogy a mózes1-en prömier plánban nyomta az „ö”-zést. Mivel a fidesz-zsidók leépítése és a Jóbbik zsidókra való átnyergelése zajlik a cion-bagázsnak, ezért vártam is, hogy a betegségnek álcázott külföldi továbbképzése után majd csak kirobbanó média-sikert arat. Tehát most tele kell minden legyen a „radikális és nemzeti” zsizsik jóbbikkal még a puttony is, mert a cigány-stratégiát lehet, hogy nekik kell majd levezényelni. Remélem még ezelõtt mód lesz agyon lõni mindegyik bûnözõ zsidó politikust és háttéremberkét, mert kitör a „forradalom”, de persze csakis demokratikus keretek között.

Én bízom a TMRSZ NBH-mossad beépítettjeiben, hogy idõben megkongatják a harangot! Túl sokat vacakolni nem lehet, mert már Puch is elõkerült az MSZP bugyraiból és Gyurcsányozik, miközben az LMP-re is utalgat, az már igazán forradalmi hangulatra utal. De van más is! Úgy tûnik, hogy a zsidó média mindent kitálal, illetve felvezeti az igazi komoly ügyeket, gabi-Gabi orgiákat, korrupciót, mutyikat és mi szem-szájnak ingere. Az arcunkba van vágva már nem is fél órában este a híradónak nevezett kékfényben, hogy NINCS az ország vezetésében tisztességes ember. NINCS! Közben hadgyakorolnak, katasztrófára készülnek, tartalékos behívásról, sorkatonai szolgálatról héberelnek, miközben tudjuk, hogy zsidók megszállta nemzetté lettünk, a cigány présbe fogva. Afganisztánban halnak meg katonák - s ha már Róth, akkor lehet Mano is – olyan jármûben, amiben nem is ülhetnének, mert nekünk olyan nincs is, és mégis van. Atomfegyverekrõl beszélnek, írnak és fénysebességgel közelítik felénk a monarchia igényét, miután a politika és policia egyaránt erkölcsi hullazsákba került. A Jóbbik most épít a polgárháborúra, Vona-Zazri is ezt dalolja már, kicsit megcsúszva három esztendõt. Mivel a gárdistás törénet nem igazán jött össze, sem a polgárõrös-csendõrös, most a Torockai-Tóth-Tutsek NBH-s zsidaj vármegyés vezette, Tirityán által áthidalt Betyársereg lesz az, akire hivatkozni kell, hogy van itt nemzeti ellenállás és csukjás köztörvényes kigyúrt alakok azok, akikre majd lehet hivatkozni, hogy kitört a béke. Nem férnek a bõrükbe! A Betyársereget, illetve azt a pár embert, akinek az értelme ott is hellyel-közzel még megmaradt az NBH vezeti a beszervezettjein keresztül, ez ma már nem kérdés. A volt kiképzõjük, aki lenyomott két sallert a Tutsek unokának ezt pontosan tudja. A csapat áll vagy 20 fõbõl, vagy még kevesebb, de most olyan médiájuk lett, hogy az már labancosra sikeredett. Üzenem nekik, hogy nem kellene belemászni jobban. Tudjuk, hogy köztörvényessel fogják azok zömét, akik esetleg még jó szándékkal is szerepelnek ott, de tudatlanok és nem látják át, hogy mi is zajlik, mire használják fel õket.

http://kuruc.info/r/6/79327/

- Tirityán, csörgess meg! Találkozzunk, beszéljünk! Nem kellene belemásznotok ebbe, fõleg úgy, hogy értelmes ember már régen keresztül lát a cion szervezkedésén.
Nem tanultatok az eddigiekbõl? NBH, mi tudjuk mire gyúrtok, most CIA bõrbe bújva. Küldjétek már ki Mészáros alezredest hozzájuk, hogy meséljen már el pár ismérvet a zsidó hatalom munkamódszereibõl, vagy mehet személyesen bemutatkozni Galambos, Laborc, esetleg Balajti, hogy kik is azok a beépítettek, akik benneteket terelgetnek. Nos, Torockai a stabil pont, a többit nektek kell magatok közül likvidálni! Nem viccelek!

Az esti horrorhíradó a Telaviv2-n már több, mint fél órás. Szinte csak bûnügyekrõl van benne szó, de pár napja mutatták Charles herceget és Kamillát, amint éppen Erdélyben tévelyeg, mert ott már birtoka is van és rokonilag is kötõdk oda. Megjegyzem, hogy hamarosan nagy meglepetés készülõdik a királykodás címszó alatt, nem véletlenül volt ekkora felhajtás a Londoni lakodalom kapcsán, és nem is oly rég õ személyes is ellátogatott a Dohány utcába egy nagyobb kísérettel, megegyezni a jövendõvel kapcsolatban. Mert Budapest már London! A zsidó pénzügyi központ itt van, így ide kell tolni a figyelmet és a korona szentsége alá helyezni a zsidó fennhatóságot.

Pillantsunk viszont kicsit kíntre is. Az USA elindította flottáját a Földközi-tenger felé, de már a NATO-s nak mondott haderõ éppen most lõtt ki nyolc líbiai hadihajót. Kadhafi magyar felesége az egyetlen még mûködõ konzulátus segítségével menekült el. Ez a konzulátus véletlenül „magyar”, de mi tudjuk, hogy zsidó, ezért örülünk is ennek, mert Budapest jelentõsége sokkal nagyobb, mint gondolnák a világban. Ha jól sejtem, akkor Tel Avivéval vetekszik. Hogy mi van már itt a föld alatt és fölött, csak a sátán fiai a megmondhatói, de a Metro alagút már csak egy mellékjárat, abban biztos vagyok. Ezek jól befészkelték ide magukat, nehéz lesz mind egy szálig kiirtani õket, de talán mégsem lehetetlen.
Izrael már készül a szír háborúra. Csapatai most is „gyakorlatoznak”. Úgy tûnik, hogy Marci fiam elég határozott útmutatása pontos lesz, ami a szíriai térképre bökéssel azt mondatta vele, hogy „Apa, itt fog kitörni a háború!” Tegnap azt javasoltam egy magyar kislánynak, akinek török a férje, hogy nem nagyon menjenek most haza nyaralni, mert ha Izrael körül háború lesz, akkor a Mossad –CIA minden érintett helyen robbantani fog és terrorizál, s a Kaukázus környéke sem lesz nyugodt, Grúziának pedig gyorsan vége szakad.
Megy a kavarás a palesztin autonóm állammal kapcsolatban, de ez már olyan mellébeszélés-féle, mert a nagy körvonalak már láthatóak.

Ahmadinedzsad is felbukkant újra és képzeljétek, azzal állt elõ, hogy Iránban a szárazságot az európai és az izraeli zsidajok okozzák, mintegy elszívva a felhõket Irán felõl. Mesterséges idõjárás-befolyással vádolja az EU-t és Izraelt! Említi, hogy erre speciális felszerelésük is van és nem csak Irán, hanem Törökország ellen is be akarják vetni, hogy gondjuk legyen a vízzel. Mi van? Van ilyen? Most, hogy felnézek az égre, látom, hogy megint remekül össze-vissza van permetezve, de közben a nap olyan erõvel éget, mintha a sütõben lenne az ember. Lehet, hogy a zsidónak készül a krematórium, mert szeret hûsölni a kemencében?

De ha már az idõjárásnál tartunk, akkor megosztok veletek néhány ide vágó gondolatot. Egyre több hír érkezik arról, hogy baj van. A holnapi világvége idõpontja egybe vág azzal a hírrel, hogy a Napba becsapódott egy üstökös, amely így fokozott aktivitásba kezdve ránk szórja sugarát éppen a hét végére felerõsítve ezt a sugárzási szintet. Az, hogy valami nincs rendben a Nap körül, vagy a forgástengelyünkkel van gond - mert közben azét pólust is váltunk, miközben olvadó jégrõl, emelkedõ tengerszintrõl és lakható bolygó meglelésérõl 20 fényév távolságban, szólnak a hírek- már tudjuk. A trópusokon vagyunk most is, csak nem tudunk róla.
„Veszélyben a Föld? 2013-ban jön a pusztító tûz
Két év múlva pusztító hatású napkitörés várható, mely tönkre vághatja a létfontosságú kommunikációs eszközeinket. A közelgõ solar viharokat a Kathrina hurrikánhoz hasonlítják, mely globális szinten súlyt majd le, sõt a tõzsde összeomlásához is vezethet…”

http://www.pecsistop.hu/articles/article.php?id=877134

Még jó, hogy a mûholdakkal kapcsolatban éppen tegnap kaptam ezt a levélkét!

„Szia Imre!

Egy kis info, elsö kézböl!

Pont egy éve láttam, ráadásul nem is egyedül, hanem egy ismerössel egyszerre, ahogyan felrobbant egy szatelit az esti égbolton.
Azért írok mert tegnap este is amikor kivittem a szemetet, két ilyen robbanást láttam rövid 4 másodperces különbséggel!
Biztos, hogy nem meteorit volt, hanem robbanás. A tavajinál amit láttam ott lehetett látni még azt is ahogy a törmelék szétrepül és utána eloszlik.
Még mondja valaki, hogy nem folyik háború odafennt!

Na üdv,

Áldás…”


Lehet, hogy nem kell 2013-ig várni? Elég türelmetlen vagyok már, és ezért leírom, amit a zajló eseményekrõl most gondolhat egy összeeskövésekben gondolkodó realista.

Mi van, ha a háborús elõkészületek és az ezt generáló cionista gazdasági összeesküvés csak egy álca, mert ugyan a zsidók a világhatalomra törnek, de közben a világ is átálakulóban van és mindenképpen pusztulással jár ez a Kata és a Klezmer. A „káoszból születik a rend” alapevével jól manipulál a zsidaj, de itt nem biztos, hogy a gazdasági térnyerés a tét, hanem a puszta lét, s a pusztulás utáni lét birtokosai, a tudás õrzõinek személye. Mi van, ha a zsidók, akik nem emberi, humanoid teremtmények, hanem egy idegen faj, idegen irányítás alatt, akit már ezer évekkel ezelõtt is Sátánnak neveztek, pontosan tudják, hogy a feladat a túlélés a pusztulást követõen és ezért nem is a saját fajtájuk mindegyikének megmentése a cél, hanem azért munkálkodnak, hogy a gazdájuk uralomra segítését biztosíthassák, annak hamis ígéretének szem elõtt tartása mellett. Egy újabb özönvíz bekövetkezése bizony nem elképzelhetetlen és nagyon gyorsan bekövetkezhet akár földrengések, akár a Hold pályájának módosulása közvetlen következtében. Valami van kint, valami mocorgás egészen biztosan van és ez a földi nyüzsgés is ennek tudható be. Sürget az idõ, de nem a háború miatt, hanem a túlélés okán. Mi van, ha a nagyhatalmi sakkparti azt hivatott fedezni, hogy közben ezeknek az „elitje” biztosnak vélt szállásokon vészeli át azt, amit a legtöbben nem is sejtenek. Miközben a háborúra koncentrál mindenki, észre sem veszi, hogy a biztonsági készültség valódi célja nem a bombák elleni védekezés, hanem a puszta túlélés. A kataklizma ellen fegyverekkel védekezni nem lehet. Nos, ha így van, akkor tételezzünk fel még valamit. Az, hogy a Sátán a zsidajnak ígérte a Földet, úgy képzelhetõ el ebben a megvalósítási fázisban, hogy nem errõl a Földrõl, hanem a kataklizma utániról van szó, melyet létszámában és vezérkarával neki valahol biztonságban kell kibekkelni, hogy az esetleg megmaradó emberketet a világban már szinte isteni tudással rendelkezõkként ámíthassák. Bizony, van erre is esély. Nem tartom kizártnak, hogy az Eli könyva címû film ezt is elég direkten jelzi.

Adódik a kérdés, hogyan lehet egy ilyen tervet sok ezer éven keresztül végig vinni bárkinek? Elképzelésem szerint az igazságot már elmondták nekünk errõl is. Nem vagyunk egyedül. Idegen faj keveredett közénk és nem tartom kizártnak, hogy a rózsakeresztesek, majd pedig a szabadkõmûvesek nem kis titkot ápolnak a mai napig is. A halandó ember számára mi lehet a legkecsegtetõbb kincs? Ki az, vagy mi az, ami ezer éveken keresztül olyan tervet képes keresztülvinni, mint amit a zsidók jelenleg képviselnek? Mivel biztos nem vagyok benne, de logikusnak tûnik a válasz, erre a „halhatatlanság”. Nos, korábban úgy is lehetett értelmezni, hogy a szabadkõmûvesség beavatási szertartásának csúcsán, a 33-ik fokozaton lévõket a mesterek mestere kezdte tanítani, aki az emberi léptékkel számítva „halhatatlan”, így a terveit emberi generációkon keresztül is képes tovább vinni és pótolni a végrehajtásból kiesett személyeket. Nos, ez a Sátán-teória nem kizárt, hogy mégiscsak realitást takar, hisz a zsidók könyvei a régi emberek életét ezer esztendõkkel mérik, s Matuzsálem majd kétezer esztendõs volt, feltéve persze, ha a történetek a földi években mérettettek meg.
Milyen érdekes, hogy ez a Bibliának nevezett összeollózott mesekönyv mégis milyen erõvel bír. Ma hozom a cikket, hogy terítik az Új testamentum hamisságát a zsidók, akik viszont az Ó testamentumot hazudozták össze-vissza, viszont a holnapra ígért világvégét is a Bibliára hivatkozva hirdették meg. Nem könnyû ebben a káoszban eligazodni, de nem is lehetetlen, mert ma már úgy tûnik, hogy szinte minden lehetséges, akár ennek az ellentettje is.

Érdekes kérdés, de jelentéktelenné válik az is, hogy most a szefárd küzd az askenázi zsidó ellen, mert az is egy álca, mint ahogy az is teljesen mindegy, hogy most a Rotschild harcol Rokefeller ellenében, vagy valaki ,ás, valaki mással. Konkrétan teljesen mindegy a nagy kerek egész tekintetében.

Ha az eltervezett háború sem más, csak egy álca a részükrõl, akkor mindenképpen nyerhetnek, mert amíg õk a népeket feláldozzák, õk maguk az idõt húzva, magukat beszállásolva próbálják meg kivárni azt a még nagyobb csapást, amire a másik fél nincs felkészülve. De tételezzük fel, hogy a maci és Kína is számításba veszi a kataklizma beköszöntését és a háborút õk is úgy kezelik, mint elterelõ hadmûveletet, hogy a népek ne attól pánikoljanak, ami végzetes lehet a számukra, hanem attól, amit remélnek valamiképpen megúszni. Ha ezzel a lehetõséggel számolnak, akkor tudniuk kel, hogy az ellenség a csapás után is itt van, nem semmisült meg, így a harcot folytatni kell és lehet is, noha azt a túlélõk zöme botokkal kell megvívja.

Akárhonnan is nézzük a dolgot és bármennyire is hiszünk, vagy tagadjuk a variációt, a vége mindig ugyanaz. A gonosz eszközét, a zsidót fel kell számolni az utolsó emberéig, s a fertõzött részeket még a kataklizma elõtt kiiktatni, likvidálni. Ha van egy olyan terv, amirõl most írtam, akkor az idõhúzás nekik is dolgozik ezért, ha lépni akarnak a zsidókkal és a gonosszal szemben akkor már így is késésben vannak.

Ha a kataklizma-teória kamu, a Sátán, kamu, akkor ráérünk megholokausztozni õket, de bízom abban, hogy a szakértõk nálam ezt sokkal jobban el tudják dönteni, hisz megvan hozzá a háttérinformációik, s talán azzal kezdeni is tudnak valamit.

Az idõ összesûrûsödött, s a levegõben lóg a tettnek lába!


Hozzszlsok

# | Koré Koré - 2011 05 20 ¦ 15:10:41
Imre, azért valahol jogos az a kifogásom, hogy nagyon elnémultak a kutatóink! Hol van már a tavalyi hó és a januári ígéret is? Remélem az éteri közegben valahol veszik a személyesen feléjük indított reklamálásomat. telcsi
Azt is jelentheti hallgatásuk, hogy messze még a Hajnal!?

Új Ég és Új Föld váltásakor, amikor Idõ pedig nem lészen többé, akkor már talán nem is igényelem a tájékoztatást, hiszen esõ után köpönyeg... Wink
# | taskeszi taskeszi - 2011 05 20 ¦ 15:19:47
Úgyis tudom,hogy nem másoltad,de valami hasonlóról írtam tegnapelõtt! "Elszámolás"
# | postaimre postaimre - 2011 05 20 ¦ 15:31:24
Kore, megvannak, de úgy látom, van ott is kis dilemma azzal kapcsolatban, mit is oszthatnak meg velünk és mit nem. Alap probléma, hogy a tervezett anyag vagy 40 GB-nyi, ahogy tudom, és ezt sms-ben átküldeni igen bonyolult. Azon felül azt is el kell ismernem, hogy sok korábbi jelzésükre kapcsolatban a társaság sok tagja ostobán és indulatból reagált.
Taskeszi, ezek a gondolatok bennem az erdélyi úton fogalmazódtak meg a csíki-hegyeken átmenet, de bízzunk a teremtõ kollektív morfogenetikus mezejéében, hogy nem csak te és én, hanem mások is megkapták az üzenetét.
# | verita verita - 2011 05 20 ¦ 15:32:47
1. Nem akkor lesz a "világ vége" , rosszak a számításaik. Amúgy a tájékozódás kedvéért elolvastam a szekta brosúráját és ott ezt írják:
"Valóban biztosak lehetünk abban, hogy a felemelkedés 2011. május 21-én lesz, a világ történelmének utolsó napja pedig 2011. október 21-e lesz."
A felemelkedés alatt az elragadtatást értik. Szóval nem kell aggódni, nem lesz világ vége szombaton, õk sem ezt állítják, ez egy torzult hír és október 21-én se lesz semmi. Az utolsó 7 év még odébb van, ahogy egy másik cikkhez megírtam hogyan lehet jól megközelíteni a körülbelüli idõpontját.
2. Én úgy tudom, hogy azért éget ennyire a Nap, mert csökken a Föld mágneses ereje.
Egyébiránt ez a tûzõ napsugár is benne van a Jelenések könyvében: 16,9.
# | Tom V Tom V - 2011 05 20 ¦ 15:55:32
Az állítást hogy az elit 20 fényévnyi távolságra való elköltözést tervez, azt vagy elhiszi valaki, vagy nem, de azt hogy nagyon erõsen készülnek túlélni az elkövetkezendõ világválságot, az biztos. Csak Amerikában az utolsó 10 évben szakadatlan ütemben óriási készleteket halmoztak fel egy tucat elképzelhetetlenül hatalmas titkos földalatti tárolóban. (Tkp. földalatti raktárvárosok ezek, 10-15 m. magas belsõ üregfalakkal). A nagyjábóli méretek elképzeléséhez segít ha tudjuk, hogy többezer kamion szállította a rakományokat a nap minden órájában.
# | pálos1200 pálos1200 - 2011 05 20 ¦ 16:07:48
Sziasztok! Félre lehet tenni az aggodalmat, mert a leírt dátumhoz még 297 évet hozzá kell adni. Akkor jön csak el a Vízöntõ korszak. Azt a röpke kis 297 évet majdcsak kibírjuk valahogy addig még......
Olvassátok Heribert Illiget komolyan alátámasztja ezt. Cáfolni sem tudják, azért hallgatnak róla.
# | zafir zafir - 2011 05 20 ¦ 16:22:24
Még jó hogy szóltatok a világvégérõl idõben. Már majdnem elõleg adtam a szobafestõnek. Most inkább elmulatom az árát.proszit
Imre kisfiának viszont hiszek, mert már kezdik befagyasztani a szír vezetõk számláit az usa bankok. Líbiai forgatókönyv szerint történnek az események. Jemennel már nincs gond. Az kipipálva.
# | H H - 2011 05 20 ¦ 16:33:11
Maradjunk csak a magyar vonatkozású dolgoknál most, mert közvetlenül ez érint bennünket, mindannyiunkat akik most itt vagyunk. Ezért én most errõl írnék elsõsorban, és hagyjuk az armagedonos hülyeségeket, altatásokat, eltereléseket a lényegrõl, a lényegi dolgokról.
Szóval Vona-Zazrivecz Gáborkával és Tóth-Tutsek-Toroczkói Lacikával már tényleg nekem is kezd tele lenni a "hócipõm". Ezek a srácok azt sem tudják sokszor, hogy hol vannak, és éppen mit beszélnek. Annyi de annyi hülyeség és nemzeti szervezõdés köthetõ már a nevükhöz, hogy negyede is sok lenne ebbe a kis országba. "Jóbbik, Hatvannégy Vármegye, Gárdák, Betyársereg, Turul, Tárogató stb.. Ebbõl is látszik, hogy nem dolgoznak, és nem is dolgoztak soha semmi értelmeset, ezért érnek rá ennyi értelmetlen eszementségre. Hiszen tudjuk azt, ebbe az országba nem ilyenekre elterelõ szervezetekre van szükség, csak csupán értelmes és letisztult magyar dolgokra. Imrével mindketten már rég jól tudjuk mi már ezt, hisz elég sokat írtunk már róluk, és egyébként már nagyon unjuk is õket...
A Jóbbik most épít a polgárháborúra, Vona-Zazri és Tóth-Tucsi is ezt dalolja már, ez is látszik.. Nem férnek a bõrükbe, nem tudnak nyugton maradni!.. Addig ugrálnak amíg egyszer nagyon megégetik magukat, és ezért õk hamarosan nagyon súlyos árat fognak fizetni.. Akiknek még az értelme megmaradt, azoknak innen is üzenem, ne kövessék tovább õket!.. Ne kövessétek tovább õket, mert nincs értelme!...
# | postaimre postaimre - 2011 05 20 ¦ 16:39:56
pálos, Illiget már kiveséztük sokkal korábban, de hívjuk meg SZM-et, aki remekül bebizonyítja neked és mindenkinek, hogy a maja naptárnak semmi köze a mi akármelyen elcsalt naptárunkhoz, tehát számunkra mindegy, hogy mikor, hogyan töltöttek meg pár évet és mivel. Õk a napok múlásét számolták és így kerekedett ki az Õ SZÁMÍTÁSAIK szerint a mostani dátum. persze azt pontosan nem tudjuk, hogy mit fog okozni az, amirõl fentebb is írok, de az biztos, hogy a Naprendszer a Marduk-központú rendszer felé robog ezerrel és hamarosan távolodunk és akkor kezdõdik csak a "bumm". A két rendszer indukálta folyamatot éljük most földrengésestõl. ma volt Szolnok-megyében 2.2-es, ahogy jelezték, de még van erõ a Földközi -tenger alatt, mert az isztambuli nem volt akkora buli. ha kiszakadunk a Marduk "ölelésébõl", akkor várható a visszacsapás. No, most azt jelezték, hogy ennek elég komoly hatásai lehetnek, kis földi mosoda.
# | verita verita - 2011 05 20 ¦ 16:50:22
pálos1200 , nem Illigrõl van szó, hanem arról hogy ez a holnapra világvégét jelzõ - pontosabban elragadtatást hírdetõ szekta az állítja, hogy a világ teremtése 13 ezer évvel ezelõtt történt, és hogy az egyházkor véget ért 1988-ban, közben figyelmen kívül hagy pár, még beteljesedésre vágó próféciát. Szvsz csak tesztelik a népet, teljesen komolytalan érvek, onnan tudom, hogy végigolvastam.
Dr. Lukács Béla: Az eltûnt 300 év nyomában http://telapo.dat...csBela.mp3

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.32 msodperc
83,606,304 egyedi ltogat