Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Puskatusv√°nyos

Napl√≥J√≥l meg van kavarva a macesz, de m√©g kicsit csirizes. No mindegy, addig is r√°gjuk a gittet, ki ne sz√°radjon, am√≠g a keletlen t√©szta is meg nem kell, a kuty√°nak sem! A napl√≥t kezdhetn√©m egy t√∂redelmes √ļtle√≠r√°ssal is, az erd√©lyi esem√©nyeket taglalva, de ink√°bb √∂sszevegy√≠tem a benyom√°saimat az √©rz√©seimmel ott, ahol ennek hely√©t √©ppen megtal√°lom. Az esem√©nyek most kezdenek utol√©rni a szolg√°latok form√°j√°ban, persze mindezt titkosan – ahogy a honlap-le√°ll√°sok, t√°mad√°sok is mutatj√°k. Ahogy √∂sszerakom a k√©pletet, keresik az √ļtj√°t-m√≥dj√°t annak, hogy id√Ķz√≠tve √©s √Ķk d√∂nthess√©k be saj√°t csal√≥dott rendszer√ľket, hogy az √°lcsal√≥k √ļjabb kardj√°ba d√Ķljenek a m√©g megvezethet√Ķk. Az elcsalt v√°laszt√°sok dokumentumai most „z√ļznak” a h√°tt√©rben, √≠gy Olsteinn√©k illegitimit√°sa is oly ny√≠lt titok m√°r, amit ragozni akkor sem √©rdemes, ha kommunista-zsid√≥ m√ļltjuk m√°r eddig is k√∂ztudott volt.

Ahogy √Ķk rothadnak, √ļgy terjed az igazs√°g a foszl√°nyaikon kereszt√ľl, mint a gombafon√°l a korhad√©kon. Titokban √©s v√°ratlanul fel√ľtheti a fej√©t b√°rhol a hirtelen a napf√©nyre t√∂r√Ķ zsid√≥gyilkos gal√≥ca, mely ma m√°r nem csak megfek√ľdte, de ki is lyukasztja a gyomrukat. Ha m√©gsem, akkor majd a bajonett megteszi, mert van itt el√©g baj √©s m√©g a net is m√Ľk√∂dik hozz√°.
No kezdem az √©rdekess√©gekkel. Mikor √°t√©rtem a rom√°n hat√°ron, a csal√°di kocsi, melyet a nagy „nemzetment√©s” √°ldozazi olt√°r√°n sikerrel hajtottam m√°r sz√©t, nem akart indulni. Nem szerencs√©s dolog, mikor menet k√∂zben le√°ll a motor √©s elmegy a szerv√≥ s√©t√°lni, mik√∂zben nincs alapj√°rat sem. A p√°r napot √©s a sok-sok kilom√©tert √≠gy tekert√ľk v√©gig, mert mire kider√ľlt a hib√°s alkatr√©sz (szenzor) „betegs√©ge”, addigra annak cser√©j√©r√Ķl m√°r nem lehetett sz√≥, mert indultunk vissza. √Črdekes volt, hogy legut√≥bb is ilyen probl√©m√°k okoztak n√©mi aggodalmat a ottl√©temkor, de az akkori t√ľnetek idehaza az√≥ta sem jelentkeztek. Rejt√©ly.

√ögy tapasztalom, hogy odakint is √©bredeznek az emberek, magyarok de a szeku-mossad is dologzott √°m rendesen. Nagyv√°radon az utols√≥ pillanat ut√°n tudtuk meg, hogy a meghirdetett helysz√≠n lemondta az el√Ķad√°st. Persze zsid√≥+ volt a hozz√°√°ll√°suk, de √≠gy m√©g nagyobb suttog√≥ visszhangja lett a dolognak, mi pedig a szabad √©g alatt a Maros partj√°n gy√Ľlhett√ľnk √∂ssze az √©rdekl√Ķd√Ķkkel. Nyilv√°nval√≥v√° v√°lt, hogy ez nem a t√∂megek harca, viszont a tud√°st nem adj√°k olcs√≥n. Minden v√°rosban, faluhelyen ott van az az egy ember, akire √©p√≠teni lehet, s nem a jelenlegi nomenklaviat√ļra arca, sem nem a radik√°lisan megvezetett nemzeti oldal bord√°ja, hanem egy egyszer√Ľ gondolkod√≥ magyar ember. Ennyi pont el√©g. P√°r v√°rmegy√©s vezet√Ķt siker√ľlt felvil√°gos√≠tani Torockai √ľgyeivel kapcsolatban, s rem√©lem m√°r nem alszanak vissza, b√°r l√°tom, hogy kellemetlen az √©bred√©s, de az√©rt azt m√°r √©rzik, tudj√°k, hogy a J√≥bbik is egy a sok zsidaj-szerzem√©nyek k√∂z√ľl. Mindent egy√ľttv√©ve is kezd √©rlel√Ķdni n√°luk is a „nincs hov√° tov√°bb h√°tr√°lni” √©let√©rz√©s √©s kezdik a megfelel√Ķ inform√°ci√≥t a passzentos helyre illeszteni.

Ami az „idehaz√°t” illeti, az √°br√°ndok kor√°nak szakad most v√©gleg v√©ge, ez√©rt legal√°bb k√©t teljesen jelent√©ktelen √ľgyben h√≠vom fel a figyelm√©t mindenkinek. Aki akarja, az √©rti, aki meg nem, az meg eddig sem sz√°m√≠tott. Nos, azt h√≠resztelik, hogy az √≠r√°saimat a nyilv√°noss√°gra hozatal el√Ķtt el kell k√ľldenem Gy√∂rk√∂s Istv√°nnak, hogy lektor√°lhassa, mi mehet ki a lapra √©s mi nem. Mikor meghallottam ezt a sz√°momra tetszet√Ķs verzi√≥t, a hasam fogtam a nevet√©st√Ķl. Istv√°nnal egyeztettem is, hogy tud-e r√≥la, hogy szign√≥znia kellene a postaimre.tk oldalon megjelen√Ķ √≠r√°sokat, mert a forr√°s t√©vedhetetlennek lett be√°ll√≠tva, √≠gy tutinak mondt√°k azt. No a viccet f√©lre t√©ve most viszont egy felh√≠v√°ssal √©lek fel√©tek, k√©t honlap-le√°ll√≠t√°s k√∂z√∂tt. Ha valaki √ļgy √©rzi, hogy k√©pes arra, hogy a cikkekben megjelen√Ķ inform√°ci√≥-tartalmat ideol√≥giai, szakmai √©s grammatikai-stil√°ris szempontok szerint m√©g a megjelen√©s√ľk el√Ķtt √°ttekinten√© √©s sz√Ľrn√©, akkor jelentkezzen n√°lam priv√°tban. El√©g magasak az elv√°r√°saim, de v√°rom a tolong√≥ t√ľlekezetet!

A m√°sik ilyen sarkalatos ponty a p√©nz. √Āll√≠t√≥lag hiteles inform√°ci√≥k szerin megkaptam azt a 20 milli√≥t, amivel valamelyik „szponzor” j√≥l megt√°mogatott engem, s meg is tartottam magamnak. Mivel a sz√°ml√°ra j√∂tt √©s nem k√©zbe – hiteles tan√ļ szerint - ez√©rt √©ppen most n√©ztem meg a teljesen nyilv√°nos sz√°ml√°mat √©s rossz h√≠rem van. Nincsen rajta, sem mellette. Lehet, hogy f√∂l√∂tte, vagy alatta kellene n√©znem? A t√°mogat√°sok sz√©toszt√°s√°val is gondban vagyok, mert van p√°r igen ragaszkod√≥ √©s √©rt√Ķ olvas√≥, aki rendszeresen adakozik, m√≠g m√°s hadakozik, de sajnos nem, hogy nem √©ri el a minim√°lb√©rt a havi apan√°zs, de meg sem k√∂zel√≠ti azt, √ļgy hogy a csal√°ddal id√©n sem megy√ľnk a Baham√°kra, s ha esetleg egy balatoni sz√°ll√°st tud biztos√≠tani egy bar√°tunk, akkor oda f√©lpanzi√≥ban tal√°n m√©g el is jutunk, persze, ha a csal√°di aut√≥ be nem adja a kulacsot, mert ugyan m√©g majd egy kerek milli√≥t tart sz√°mon rajta a zsidaj bank, de ha m√°sikba kell √°t√ľln√ľnk, akkor azt biztosan megfinansz√≠rozza nek√ľnk egy-egy radik√°lis nemzeti szponzor a k√©t barna szemem√©rt. Sz√≥val, megy a furk√°l√°s rendesen, de h√°t mit v√°rjon a „bar√°tait√≥l” az ember? Meg is √©rtem √©s arra k√©rem √Ķket, hogy am√≠g tudnak, tartsanak ki, majd sz√≥lok mikor gy√Ķzt√ľnk. Addig ne seg√≠tsenek t√∂bbet se sz√≥ban, se tettben, de m√©g gondolatban sem, hanem „csak” √©lj√©k t√ļl s k√∂zben az√©rt n√©zzenek sz√©t maguk k√∂zt, hogy kik a tippad√≥k! Tal√°n √©rdemes lesz vel√ľk k√∂zelebbr√Ķl √©s behat√≥bban is megismerkedni!

Na, ha m√°r ennyire szem√©lyes vagyok, akkor kit√©rek a l√©nyegi k√©rd√©sekre is. Strauss-Kohn szerintem √°rtatlan. Ni ett√Ķl mg nyugodtan f√Ķbe lehet l√Ķni, mert csak az er√Ķszakos cuni-linguis-ban az, a t√∂bbiben a teljes √Ķ k√∂reivel v√©tkes. Szerintem ez egy fejcser√©s t√°mad√°s m√©g finoman eladhat√≥ t√∂rt√©nete, amely ugyan sz√©gyenletes, de teljes m√©rt√©kben nem el√≠t√©lhet√Ķ, figyelemelterel√Ķ defektus. Nagyon √©rezni a l√Ķpor √©s f√ľst szagot, mik√∂zben a vill√°mok m√°r l√°tszanak idehaza is. A zsid√≥ CAHAL mozg√≥s√≠t, cyber-h√°bor√ļt emleget, de nem csak arra k√©sz√ľl. Netanjahu biztons√°gpolitikai f√Ķszak√©rt√Ķj√©t elt√°vol√≠tj√°k, s k√∂zben n√°lunk id√Ķj√°r√°si anom√°li√°k kapcs√°n gyakorlatoznak √©s a sork√∂teless√©get emlegetik. Valahogy csak √∂sszer√°ntj√°k m√°r a fiatal betelep√ľlt zsid√≥ hord√°t, azt magyarnak √°lc√°zva. Gyerekek, ezek mind ki lesznek v√©gezve, ezzel tiszt√°ban kell mindenkinek lenni! Minden zsid√≥t fel lehet koncolni az adott helyzetben √©s a legjav√°val kell kezd√Ķdj√∂n a „party”. Nincs olyan, hogy j√≥ zsid√≥, ezt m√°r kit√°rgyaltuk. Itt vannak az orrunk el√Ķtt, m√Ľv√©szek, politikus gazemberek, gazdas√°gi √©s egy√©b k√∂zismert haszon√©lvez√Ķk √©s az „√©rtelmis√©g” a maga fennh√©j√°z√≥ egom√°ni√°j√°val. A sort vel√ľk lehet megkezdeni, nehogy elfogyjon a lend√ľlet, mire a cs√ļnya gonosz zsid√≥kig el√©r az ember. A „legjobbjaik” val√≥j√°ban a legrosszabbak!

URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

Mivel a h√°bor√ļr√≥l m√°r nem csak itt besz√©l√ľnk ny√≠ltan, de m√°r egy√©b liber-√°lzsid√≥s k√∂zegekben is, √©n azt javaslom, hogy fejl√Ķdjetek √∂ntev√©keny k√∂r√∂kbe √©s egym√°st t√°mogat√≥ sejtekk√©nt ossz√°tok meg a l√©nyeges inform√°ci√≥kat a zsid√≥ port√°lokon is, mindenhol, ahol kommentelni lehet. Tudjon r√≥la mindegyik, hogy milyen vil√°got √©p√≠tenek sz√°mukra cion√©k √©s abban √Ķk menthetetlen√ľl vesztese lesznek a holokauszt-gyan√ļs v√©gkifejletet figyelembe v√©ve. A t√°rsadalminak nem mondhat√≥ k√∂rnyezet j√≥l alakul a harchoz √©s egyre t√∂bben panaszkodnak arra, hogy m√°r √∂ln√©k √Ķket, de nincs fegyver√ľk. Erre √©n csak azt tudom v√°laszolni, hogy mire felfogta mindenki a l√©nyeget, addigra a vas-sz√°ll√≠tm√°ny is becsekkol a gar√°zsukba, de l√Ķbb szellemileg v√©rtezz√©k fel magukat √©s szokt√°k a v√©r szag√°t, a hulla l√°tv√°ny√°t, hogy ne essenek k√©ts√©gbe, ha nekik kell majd helyt √°llni ezekkel szemben.

Ilyen leveleket kapok mostans√°g!

”1. Ma reggel hallottam a r√°di√≥ban:
Ozor√°n (Tolna megye) "fel√ļj√≠tott√°k" a zsid√≥ temet√Ķt. A h√≠rb√Ķl k√©s√Ķbb kider√ľlt, hogy t√©rfigyel√Ķ kamer√°kkal szerelt√©k fel, hogy a kor√°bbi s√≠r-rong√°l√≥s eseteket a j√∂v√Ķben meg tudj√°k el√Ķzni, vagy hamarabb felder√≠teni.
√Čs tov√°bbi k√©t tolna megyei helys√©gben (Fadd, Nagyk√≥nyi) is terveznek ilyen fejleszt√©st!

2. Ld. melléklet (a leggazdagabb magyar)
A jelenlegi vagyona mellett a k√∂vetkez√Ķ is felb*ott: az ut√≥bbi 1 √©v alatt 35 milli√°rd forinttal n√∂velte meg a vagyon√°t!! Ez havi majdnem 3 milli√°rd forint!!!!!! Sokan meg ennek az √∂sszegnek durv√°n az 50 000-ed r√©sz√©b√Ķl √©lnek!!!! (pl. egy havi 60e Ft-b√≥l √©l√Ķ emberre gondoltam: 3.000.000.000 : 50.000 = 60.000)”

A rend√Ķr√∂k is most nyalogatj√°k a gumibotot, s tal√°n tudat√°ra √©brednek annak, hogy soraikb√≥l s√ľrg√Ķsen likvid√°lniuk kell a moszados √©s nem moszados zsid√≥kat, bes√ļg√≥kat, mert bizony ez elker√ľlhetetlen, ha √©lni akarnak.

Egy levelet idézek!

„Szia! Elkezdt√©k bevonni minden rend√Ķr√Ķrsr√Ķl az objektumv√©delmi fegyvereket (g√©pkarab√©lyok). Csak az oldalukon hordott pisztolyuk maradhat. √ćgy akarj√°k ellehetetlen√≠teni a fegyveres zend√ľl√©st √©s az √°t√°ll√°st. A hitgy√ľlisek ny√≠ltan besz√©lnek polg√°rh√°bor√ļr√≥l: „csak egy maradhat”. Az amerikai „beros√°lt”."

Nos a CIA most az √©lre t√∂r, mert a Mossad be√°ldozza az USA-val egyetemben √©s vele viteti el a balh√©t a cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľlet miatt is. Rem√©lem a CIA emberei ezt v√°gj√°k √©s megk√∂sz√∂n√∂k a zsid√≥nak, hogy most kicsit feldobj√°k a h√≠rnev√ľket, b√°r az sem kiz√°rt, hogy az USA kapta feladatul, hogy r√°er√Ķs√≠tve kiszor√≠tsa innen az izraeli befoly√°st ilyen m√≥don. Majd kider√ľl, de majdnem mindegy a l√©nyeget tekintve. A Mossad k√©nytelen visszavenni a pof√°zm√°ny√°b√≥l √©s m√°r a CIA sem annyira bar√°t, mint ink√°bb ellens√©g lesz a sz√°mukra. Ha erre m√©g r√°pakol az MI5 √©s az FSZB is, akkor l√°tv√°nyosan mehetnek vissza a sivatagba az alakul√≥ arab-zsid√≥ frontvonalakra, az els√Ķ sort√Ľzbe.

Az NBH-nak m√°r mindebbe r√©gen nincs semmi belesz√≥l√°sa, max annyi, hogy a sok t√∂kfej most sasol h√ľly√©n, hogy mekkora balf√©k volt. Mondjuk ett√Ķl m√©g k√°rt okozhatnak azzal, hogy √∂n√°ll√≥an csin√°lnak akci√≥kat, mert a vezet√Ķik m√°r nem sz√≠vesen d√∂ntenek semmiben, mert √©rzik, hogy rossz l√≥ra tettek √©s oda m√°r annyira nem sz√≠vesen nyalnak √©s rem√©lik, hogy ez j√≥ pont lehet a m√°sik helyen a fordulatkor. √úgyes, de balga elk√©pzel√©s. Rossz felfog√°s az, hogy gazemberekre a k√∂vetkez√Ķ rendszernek is sz√ľks√©ge lesz, b√°r az√©rt igaz is lehet, mert √©n nem szeretn√©m bemocskolni a kezem egyikkel sem. Tegy√©k meg √Ķk egym√°ssal, amit rendelt sz√°mukra a sors!

HozzŠszůlŠsok

# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 05 18 ¦ 18:40:02
Na igen, igen, az elszaladt p√°r √©vben olvashattunk minden r√©szletre kiterjed√Ķ t√©nyfelt√°r√≥ √≠r√°sokat, olvashattunk megsz√°ml√°lhatatlan helyzetelemz√©st, boncolgattunk ezernyi h√≠rmorzs√°t, s√Ķt mi t√∂bb, hirtelen fell√°ngol√°sainkkal virtu√°lis csat√°kat, fotelforradalmakat robbantottunk ki, s v√≠vtunk meg a k√©perny√Ķ innens√Ķ-fel√©n.

De ez sem volt elég, hiszen a NAGY változás valahogyan még mindig nem következett be, s a magyar feltámadás is ezidáig elmaradt.

Ismerj√ľk be, a nemzeti oldal egy helyben toporog, de ink√°bb k√©nyszerp√°ly√°n mozg√°s korl√°tozva van, √©s evvel a k√∂ztes, se ilyen, se olyan √°llapottal szinte t√©tlen√ľl szeml√©li az orsz√°gfoszt√°st, s a nemzet lass√ļ pusztul√°s√°t!

Eredm√©nyekr√Ķl az√©rt sem besz√©lhet√ľnk, mert az orsz√°gunk f√Ķelad√≥s√≠t√≥i, a f√Ķb√Ľn√∂s√∂k m√©g mindig szabadl√°bon, √©leter√Ķsen munk√°lkodnak lelkesen haz√°nk, s nemzet√ľnk v√©gleges felsz√°mol√°s√°ban!

A Jobbik radik√°lis mentes politik√°ja, a sokszor jogosan kritiz√°lt mostani tev√©kenys√©ge, vagy tal√°n √°rul√°sa is el√Ķseg√≠ti ezt a v√©gzetes tendenci√°t.

Nincs mit sz√©p√≠teni, jelenleg ellen√°ll√°s Z√ČR√ď, √©s a nemzeti oldal is √ļgy viselkedik mint egy l√°ncra vert eb, ny√ľsz√≠t, ugat, csahol, vakkant, de nem harap, s nem k√©pes IGAZI t√°mad√°sra!

A gyarmatos√≠t√≥ er√Ķk, a betolakod√≥ h√≥d√≠t√≥k, s ellens√©geink t√ļl k√∂nny√Ľ munk√°t v√©geznek a mindent elt√Ľr√Ķ, tehetetlens√©gben fuldokl√≥ magyars√°g felett!
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 05 18 ¦ 18:40:54
Ez√©rt m√©g egyszer nyomat√©kos√≠tom, MOST ITT AZ ID√ē, hogy meg√©rjen az √∂sszefog√°s a nemzeti oldal √©s a m√°r mindenre elt√∂k√©lt rendv√©delmisek k√∂z√∂tt, ak√°r felt√ľzelt l√°nglovag, ak√°r ki√°br√°ndult smasszer, ak√°r megt√©rt rend√Ķr, vagy b√°rmi, vagy b√°rki!!!
A t√©t most √≥ri√°si. Nagy pillanatok el√Ķtt √°llunk, s √°ll az eg√©sz nemzet.

A fegyveres szakszervezetek nyilatkozataiból is tisztán lejön,hogy ideje felkelnie a téli álomból az embereknek, a népnek, és mellé állni az eseményeknek.

A c√©l egyes√≠t, s majd ez az er√Ķ kov√°csolja igazi egys√©gg√© a n√©pi ellen√°ll√°st.
Szent√ľl hiszem, √©s tudom, hogy eme sz√∂vets√©gek fogj√°k beind√≠tani az IGAZI nemzeti ellen√°ll√°s motorj√°t!

√Čs aki e sz√∂vets√©gek ellen pr√≥b√°l munk√°lkodni, hangolni, vagy tudatosan megnyilatkoz√°saival h√°tr√°ltatja az √∂sszefog√°s erej√©t, az vagy m√©rhetetlen√ľl ostoba, vagy sz√°nd√©kosan a v√°ltoz√°s √ļtj√°ban √°ll, s akkor tudat alatt, vagy tudatosan az ellens√©geinket szolg√°lja!
# | kulakunoka kulakunoka - 2011 05 18 ¦ 19:12:35
Most a karam egyre jobban sz√ľkebb lesz.
Es ha igy megy akkor a karam felett meg tetö is lesz, es a vegen televezetik majd finom gazzal hogy dögöljön a birka magyar.
A tudatlansag nemt√∂r√∂d√∂mseg bizonyara meg keser√ľbb lesz, de meg az sem lesz eleg, mert utanna majd j√∂n a nyomorulat, mit igen csak megk√∂sz√∂nhet maganak a sok barany es barika is.
# | gabi gabi - 2011 05 18 ¦ 19:55:18
J√≥ tudni, hogy hol √ļj√≠tj√°k fel a zsid√≥ temet√Ķket! Egy-egy ilyen fel√ļj√≠t√°s remek alkalom arra, hogy felt√Ľn√©s n√©lk√ľl belakj√°k valamivel az √ľres s√≠rokat.

Imre, nemcsak a felsorolt hírek terjednek rólad, van más is!
# | mozes mozes - 2011 05 18 ¦ 20:02:58
El√©g j√≥ √≠r√°s megint, rem√©lj√ľk nem fogj√°k meg√ļszni. Ma kiraktam a jobbik ellenes [khmm]buk oldalra a v√©res kard nev√Ľ √≠r√°sod, eddig nem nagyon reag√°ltak r√° a tetvek, mert gondolom mondanom sem kell hogy mindegyik fajtiszta:)
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 18 ¦ 20:32:45
Szevasztok!

Ezt az √≠r√°st csak az olvassa v√©gig aki magyar. Mi√©rt? Mert aki nem az, az nem fogja √©rteni. √Čs meg sem tudom neki ebb√Ķl ad√≥d√≥an magyar√°zni.

A CSILLAGOK K√ĖZ√úL VAL√ďK VAGYUNK! Csillagporb√≥l lett√ľnk. Ahol lett√ľnk, ahova √©rkezt√ľnk, a F√∂ld lett az otthonunk.

Ahogy meg√≠g√©rtem, folytatom az „amn√©zia felold√°sa” c. √≠r√°st ma 2011-05-16-√°n 07: 39 √≥rakor:

Kik √Ķk? √ēk a DEGENER√ĀLTAK, magyarul elfajzott, korcs: satnya szaporulata az emberi fajnak, itt a F√∂ld nev√Ľ bolyg√≥n utols√≥ v√≠z√∂z√∂n ut√°n 15611 √©vre, legutols√≥ r√°nk maradt ebb√©li tev√©kenys√©g√©re utal√≥ kor , J√©zus Krisztus urunk keresztre fesz√≠t√©s√©nek idejekor nyilv√°nult meg, akkor farizeusoknak neveztette mag√°t…magyarul jelenti: mert h√©ber sz√≥ : k√©pmutat√°s, √°lszentess√©g, alakoskod√≥, az akkori j√≥m√≥d√ļ v√°rosi lakoss√°g √©rdekeit k√©pvisel√Ķ, a vall√°si t√∂rv√©nyek form√°lis megtart√°s√°ra √ľgyel√Ķ, szentesked√Ķ vall√°si politikai p√°rt h√≠ve az √≥kori J√ļde√°ba … mind m√°r √≠rtam: Ma a MAZSIHISZ re eml√©keztet√Ķ…

DE GUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM = az √≠zl√©sek k√ľl√∂nb√∂z√Ķek – az √≠zl√©sekr√Ķl nem kell vitatkozni, ugye √©rtj√ľk gusztus k√©rd√©se ki hogyan nyilv√°nul meg, azt kiab√°ltatja, hogy fesz√≠ts√ľk meg, vagy azt, hogy felebar√°tainkat szeress√ľk, ne √∂lj√ľk meg… a gusztus latin sz√≥ magyarul √≠zl√©s, √©tv√°gy, kedv valamire, gusztusa van r√°,= megk√≠v√°nta, f√°j r√° a foga… Ma Magyarorsz√°gra f√°j a foga…

A m√≥dszere m√°r ismert KALAMAJK√ĀT = magyarul mert ukr√°n sz√≥ z√Ľrzavart, kavarod√°s, felfordul√°s – baj, kellemetlens√©g sorozat√°t ind√≠tja, melynek leple alatt val√≥s√≠tja meg sz√°nd√©k√°t… mimikrinek azon m√≥dszer√©vel, hogy ellens√©ge sz√°m√°ra k√∂z√∂mb√∂s √©l√Ķl√©nyhez hasonl√≠t, eset√ľnkben az emberhez, a feh√©r emberi fajhoz… Az id√Ķben nem mindig voltak bent a PIKSZISBEN , mert √°llati m√≥don √©ltek elz√°rk√≥zva… √©rtelmesebbje” leszakadt r√≥la, a t√∂bbi cig√°ny” sorban maradt, m√©g a m√ļlt sz√°zad elej√©n is, erd√Ķkben elhagyatott helyeken, de √©n eml√©kszek – amikor rend√Ķr voltam akkor is sz√°moltunk fel ilyen helyeket… 1980 - as √©vekben, az√≥ta sokat kup√°l√≥dtak… √ļgymond magyarul „eszesetek a kioktat√≥ik √°ltal” ma 2011-ben azt l√°tom nyugati kocsikkal futk√°roznak, √©n pedig a mindennapi meg√©lhet√©sem√©rt t√ļl√©l√©s√©rt k√ľzd√∂k…

Valahogy bejutottak k√∂z√©nk, mint √≠rtam kor√°bban besz√ľremlettek, a m√°r bent lev√Ķk seg√≠ts√©g√©vel, akik okosabbak” rafin√°ltabbak fondorlatosak voltak – √©s alkott√°k az erre megenged√Ķ j√°t√©kszab√°lyokat - majd mint fent √≠rtam az eml√©kezet √≥ta benne van a pikszisben , Magyarul jelenti: befoly√°sos emberek k√∂r√©hez, klikkj√©hez tartozik – ha ezt felismered √©s elfogadod sorsod meg lesz pecs√©telve, de ha akarat van benned ellene k√∂nny√Ľ lesz tenned, v√©gre hajt√°sa ennek a felismer√©snek az eg√©sz F√∂ld√∂n val√≥ ismertet√©se. Ahogy √Ķk a F√∂ld minden egyes orsz√°g√°ban szert tettek ennek megszerz√©s√©re a hatalomban, a gazdas√°gi, majd a politikaiban egyar√°nt… a kital√°lt nevek √©s kisaj√°t√≠tott jelk√©pek alapj√°n egys√©gben t√∂m√∂r√ľltek, egys√©gesen √∂sszetartanak, k√≠m√©letlenek azokra ha kil√©t√ľket vesz√©lyeztetve √©rzik, val√≥di arcuk felt√°r√°s√°ra tett minden kezdem√©nyez√©st k√≠m√©letlen√ľl megtorolnak, legv√©gs√Ķ esetben sz√°munkra felfoghatatlan m√≥dszerekkel puszt√≠tanak √∂lnek is…
Majd folytatom…

Szeretettel: id. Kiss László
2011-05-18
# | postaimre postaimre - 2011 05 18 ¦ 20:52:26
gabi ne kímélj! A másik dolgot meg ha tudod, akkor intézd, kérlek.

m√≥zi √©s t√∂bbiek, ez a vonat m√°r nem meg√°ll√≠that√≥, csak b√∂kd√∂shet√Ķ, hogy merre is fusson. Ezt megtehetj√ľk, a t√∂bbire meg k√©sz√ľlhet√ľnk.
# | dengizin dengizin - 2011 05 18 ¦ 21:16:17
A napokban kiraktam a nyirkai j√≥slat mai id√Ķkh√∂z tartoz√≥ r√©szlet√©t az egyik √ļjs√°g internetes oldal√°ra. A n√©pek √©szre sem vett√©k, semmi reakci√≥. Pedig kulcsot is adtam hozz√°. Nem tudj√°k √©rtelmezni a dolgokat, a maguk val√≥s√°g√°ban. √ďri√°si l√©p√©sh√°tr√°nyban lesznek, ha kezd√Ķdik a buli.
# | balu998 balu998 - 2011 05 18 ¦ 21:18:22
még nem olvastam végig a cikket, itt elakadtam:

"el kell k√ľldenem Gy√∂rk√∂s Istv√°nnak, hogy lektor√°lhassa, mi mehet ki a lapra √©s mi nem"

Imi, ez komoly? Mi a baj az ideológiai, nyelvtani-stiláris dolgokkal? Hmmm... Erre mondaná Platón, hogy: érdekes...
# | szamur√°j szamur√°j - 2011 05 18 ¦ 21:20:49
N√°lunk meg a v√°rosnapj√°n provok√°ltak ezek a zsir√°fok!Volt felvonul√°s h√ļsz√°rokal,barant√°sokal,de ott volt az eg√©sz Fidesz brancs is.A barant√°sok vitt√©k a t√∂rt√©nelmi z√°szl√≥kat √©s amikor megindult a menet el√Ķre √°llt egy √∂reg [khmm]i a Zsid√≥ z√°szl√≥val!!!!K√°r hogy nem voltam ott mert r√∂gt√∂n ki t√©ptem volna a kez√©b√Ķl az biztos!Persze a "nagy barant√°sok" meg nem is mertek oda sz√≥lni sem.Sok fotel f√≥radalm√°r.Egy √ļjabb teszt hogy mennyit t√Ľr√ľnk.V√©r l√°z√≠t√≥!!!!Angry

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.23 mŠsodperc
83,602,751 egyedi lŠtogatů