Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Az ólomköpenyes, acélmagvas sárgolyó

Napl√≥Megel√Ķlegezem az √≠r√°st, mert √°ll√≠t√≥lag k√©t-h√°rom √≥ra m√ļlva indul az oldal. K√©mv√≠rus-t√°mad√°s √©rte a fel√ľletet, de majd pontosabbat a szakemberek √≠rnak err√Ķl. Nem is √©rtem az ok√°t, viszont tippem van, hogy ez most nem az NBH ehetett, mert meg lehetnek l√Ķve, hogy napok √≥ta h√ľly√©n n√©znek csak ki a fej√ľkb√Ķl, mert senki nem mondja meg neki, mi t√∂rt√©nik a vil√°gban √©s mi√©rt. Persze ez nem √≠gy van, de √Ķk tudj√°k, hogy igen. Tippem szerint a debreceni kever√©k zsid√≥-rend√Ķr√∂k √©s J√≥bbikos feljelentget√Ķk dolgoztak kicsit √∂ssze, mert nem f√©rnek a kip√°juk al√°, de az √ľgyet m√©g vizsg√°ljuk, viszont aj√°nlom figyelm√©be a k√ľlf√∂ldi szolg√°latnak a Varangy kl√°n √©s a k√≥ser lali "cig√≥s" v√°ros√°nak fakk-ab√°tos hullajel√∂ltjeit. Kicsit oda kell r√°juk figyelni, mert nem tudj√°k hol a hat√°r √©s egyre vesz√©lyesebb vizeken evezgetnek. De nem is annyira az ellens√©ggel kapcsolatban szereztem √ļjabb tapasztalatot, hanem a „bar√°taimmal”, melyek k√∂z√ľl p√°rra t√©nyleg r√°illik lassan a mond√°s: „A bar√°taimt√≥l ments meg Uram engem, az ellens√©geimmel magam is elb√°nok.”

Nos, most is kider√ľlt, hogy olyanok is elkezdtek kombin√°lni, akiknek ez kor√°bban sem ment, √©s m√©g j√≥ sz√°nd√©kkal is b√≠rnak. A legrosszabb fajta a szorgalmas √©s j√≥akarat√ļ h√ľlye. Kital√°lt√°k, hogy √©n √°ll√≠tottam le az oldalt, mert √≠gy akarok „lel√©celni”, s mindezek az elemek bizony az √ľgy√©rt tesznek mindent √©s azt sem l√°tj√°k, hogy amit most tesznek azzal √∂nmaguknak √©s direktben √°rtanak. Na mindegy, a term√©szetes kiv√°laszt√≥d√°s helyettem is dolgozik!

Ne lep√Ķdjetek meg, ha √ļjb√≥l ki√≠rja az oldal a hibajelet, vagy m√°s √ľzenetet, √©s ne √©rdekl√Ķdjetek- k√©rlek – n√°lam. J√≥l esik, de teljesen f√∂l√∂sleges agg√≥dnotok. Ha j√≥k a megl√°t√°saim, az als√≥ szint zsuid√≥maffi√°ja kezdte el a munk√°t √©s ezek annyira h√ľly√©k, hogy nem tudj√°k, mindezzel a vezet√Ķs√©g√ľknek √°rtanak, nek√ľnk meg csak rekl√°mot csin√°lnak azon kereszt√ľl, hogy bossz√ļs√°got okoznak sokaknak. Ezen k√≠v√ľl pedig v√©gre kiszabadultam a kertbe √©s a szemem is pihentethettem a direkt UV-sug√°rz√°snak a szabad √©g alatt kit√©ve. Sz√≥val, nem ny√ľsz√∂gni, nem agg√≥dni √©s nem p√°nikba esni, ha nincs oldal, hanem pihen√©snek felfogni. Bevallom, nekem m√°r nagyon nem hi√°nyzik a t√°j√©koztat√°snak ez a form√°ja, s ink√°bb csak magamnak √∂sszegzem a megl√°t√°saimat, hogy m√©g pontosabbak lehessenek.

Mivel holnap este m√°r Sz√©kelyudvarhelyen tartok el√Ķad√°st, majd Marosv√°s√°rhelyen √©s Cs√≠kszered√°n is – no meg k√∂zben p√°r m√°sik telep√ľl√©sen -, ez√©rt azt javaslom, hogy az oldalt haszn√°lj√°tok a cikkek lement√©s√©re √©s az arch√≠vum napl√≥bejegyz√©seinek alaposabb √°tb√∂ng√©sz√©s√©hez. Gyakorlatilag minden le van √≠rva, ami most t√∂rt√©nik.

Fukushim√°ban bevallott√°k, hogy menthetetlen a reaktor √©s az elolvadt mag (kb. 18 ezer tonna olvad√©k) olvad bele a f√∂ldbe √©s sziv√°rog a talajba, v√≠zbe minden, ami az eg√©szs√©gre nem annyira „√°rtalmas”. √Čjjel m√°r csak-csak vil√°g√≠t arrafel√© a tenger. Mivel h√Ľteni nem tudj√°k megfelel√Ķen, ez√©rt a robban√°svesz√©ly fenn√°ll, s ha ez mag√°t√≥l elsz√°ll, akkor nem csak Jap√°nnak van v√©ge, de betesz K√≠n√°nak √©s az eg√©sz r√©gi√≥nak, de tal√°n a teljes bolyg√≥nak is. Persze ett√Ķl m√©g csendben felett√ľnk is megn√∂vekedett a sug√°rz√°si szint, de err√Ķl ne besz√©ljetek senkinek, nem kell a p√°nik!
Pakisztán beállt a maci mögé és Kína tovább vásárolgatja fel az adósságot Európa-szerte. Irán az orosz fegyverek vásárlásához ragaszkodik és Afganisztánból tényleg el kell takarodjanak a zsidók.
Spanyolorsz√°gban reng√©s volt, Isztambulban meg k√©sz√ľlnek r√°, teh√°t lesz, s ha lesz, rem√©lem telibe v√°gja Izraelt is, b√°r addigra a ferihegyi k√ľl√∂n El-Al termin√°llal szemben a g√©ppuska √°llv√°nyokat fel kell szerelni, hogy a sok „menek√ľl√Ķt” kell√Ķ fogadtat√°sba r√©ses√≠thesse az igaz „antiszemita” magyar. H√°bor√ļ van √©s m√©g nagyobb lesz. PONT!

Idehaza a sok „rendv√©delmis” keveri a fek√°li√°t, de ami tetszik benne, hogy ezek az √ĀVH-s be√©p√≠tettek √©s zsid√≥k lettek olyan b√°trak, hogy ny√≠lt leveleket √≠rogatva any√°zzanak √©s sz√≠ts√°k a b√©k√©t. Sz√°nalmas „rend√Ķr-cs√ľrhe”, nem √©rdemelnek m√°s, mint akaszt√≥f√°t, s el√Ķtte alapos √°tvil√°g√≠t√°st. Az biztos, hogy m√°r kezd nyiladozni a pof√°juk, mert m√°r a zseb√ľk√∂n kereszt√ľl √©rzik a bajt, de nagyj√°b√≥l semmit nem √©rnek, csak egyenk√©nt √©s csakis a „vezet√Ķikt√Ķl” teljesen elszigetelve. Ami most megy, azt L√°z√°r √©s az √°l-Piny√≥ st√°bja koordin√°lja, szakszarvezet√©s c√≠msz√≥ alatt. Am√≠g nem dezert√°l, vagy am√≠g nem zend√ľl, haza√°rul√≥ szem√©tnek kell tekinteni az √∂sszes „rendv√©delmis” marh√°t √©s nyiv√°kol√°sukat nem t√°mogatni, hanem az arcukat lek√∂pni kell! √Črezz√©k csak a gondoskod√°st, s hogy mi v√°r r√°juk a v√°ltoz√°st k√∂vet√Ķen. Bizony √©rzik ezt m√°r √Ķk is √©s a norm√°lisabbja retteg, de m√©g nem el√©gg√©, mert m√©g mindig k√©pes v√©grehajtani a zsid√≥ parancs√°t √©s m√©g mindig nem l√Ķn√© fejbe a „vezet√Ķ” zsidaj√°t, mik√∂zben a magyarokat sanyargatja. Ezekkel ne sz√°m√≠tsatok, r√°juk ne sz√°m√≠tsatok, √Ķk nem sz√°m√≠tanak. Porhint√°s, amit onnan l√°ttok! Az a p√°r norm√°lis „rend√Ķr” m√°r nem az, hanem EMBER. K√∂nyveket √≠rtam r√≥luk, kik ezek √©s sajn√°lni egyetlen „rend√Ķrt” sem kell, de ha l√°ttok egyet-egyet √©s m√≥dtokban √°ll, akkor nyugodtan r√ļgj√°tok arr√©bb, mint egy darab kutyagumit. Ezt b√Ķven ki√©rdemelt√©k √©s √∂r√ľlhetnek, ha csak ennyivel meg√ļssz√°k. Nem fogj√°k! Annak a p√°rnak, aki m√°r tudja mi a d√∂rg√©s √©s be√°llt a sorunkba nem kell f√©lni, a t√∂bbivel pedig laza k√©zmozdulattal kell ugyan√ļgy elb√°nni, mint a zsid√≥ ellens√©ggel. Nem lesz k√°r egyikrt sem. A szakszervezeteknek meg eleve v√©g√ľk volt, de lehet m√©g h√∂r√∂gni √©s elj√°tszani a hat ty√ļk hal√°l√°t egy √°l-Piny√≥val val√≥ hablatyol√°ssal.

Orb√°n most is fedezetlen p√©zzel gazd√°lkodik, de a most kapott √ľzenet ett√Ķl t√∂bbet is mond:

„Randv√©delmis m√©lyholokausztos cs√ľrhe- Orb√°n jegyrendszerre k√©sz√ľl + NBH-nak a menek√ľl√Ķ rep√ľl√Ķn a helyjegyek elfogytak!!

M√°jus 25-ig eld√Ķl, hogy a Hisp√°n reng√©s el√Ķreng√©s volt-e!!

√Āllamkassza √ľres. Orb√°n√©k fedezetlen p√©nzt nyomtatnak. A zsid√≥ horda Nyugatot m√°r lerabolta, m√°r csak itt lophatnak.
Az anya √©s csal√°dseg√≠t√Ķ k√∂zpontok /ADOM√ĀNY_GY√õJT√ČS/ kiv√©tel n√©lk√ľl izraeli+ amerikai zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s alatt √°llnak! SENKI egy fill√©rt se adjon egynek sem. A k√≥rh√°zakn√°l kihelyezett inkub√°torokban 99,7% -ban cg√°ny √©s izraelb√Ķll rep√ľl√Ķn becsemp√©szett zsid√≥ purd√©kkal van tele. 17 √©ve csin√°lj√°k. A korm√°ny √°llamilag int√©zi a nyilv√°ntart√°sukat –szupertitkos program/ BNS bizony√≠tja! A program k√∂lts√©geit a Kultur√°lis Miniszt√©rium sz√°ml√°iban rejtett√©k el f√Ķleg. √Črthet√Ķbben: purd√© ut√≥daikat magyar p√©nzen neveltetik + telep√≠tik !!

A magyar rendv√©delmisek felk√©sz√ľltek a „kis-k√∂z√©p √©s nagy hat√≥t√°vols√°g√ļ √°t√°ll√°sra”, de csak miut√°n a lakoss√°g le√©l√©se m√°r rem√©nytelen! Majd √Ķk viszik az √ļj kor z√°szlaj√°t?! G√∂r√©nyhorda helyezkedik!

Mi van r√ľhes rendv√©delmisek ?! „Nem a zs√∂mle lett kisebb, csak a pof√°tok nagy?” Mikor t√ľntettek a 40 ezerb√Ķl √©l√Ķ nyugd√≠jasok√©rt? – akiknek p√©nz√©b√Ķl f√∂l lettetek nevelve? MOCSKOS undor√≠t√≥ f√©rgek.”

No ennyit a belhelyzetr√Ķl, b√°r r√∂viden r√°vil√°g√≠tva csak annyir√≥l van sz√≥, hogy a „rendv√©delemben” ki akarj√°k gyorsan kapkodni a m√©g norm√°lis magyarnak mondhat√≥t √©s lecser√©ltetni egy zsidajra, mossadosra. Ehhez kell nekik a cirkusz, amit megad nekik most a szakszervezeti m√Ľbalh√©. T√©nyleg idi√≥t√°k, mik√∂zben a lakoss√°g z√∂m√©t az √Ķ k√∂zbenj√°r√°sukkal juttatt√°k ilyen helyzetbe. Elm√ļlt az az id√Ķ, mikor m√©g hitelesen lehettek volna. Ma m√°r a TMRSZ minden ny√Ľgl√Ķd√©se is ugyanolyan jelent√©ktelen √©s k√°ros, mint a t√∂bbi√©, de ygy legal√°bb tiszta a k√©plet. P√°r napja az egyik kedvenc szakszervezetemb√Ķl h√≠vtak reggel telefonon √©s a kedves n√Ķi hang arr√≥l akart gy√Ķzk√∂dni a sablonsz√∂veggel, hogy t√°mogassam a demonstr√°ci√≥t. Gyorsan tiszt√°ztuk, hogy nem tudja ki vagyok √©s mikor k√©rtem, hogy el√Ķbb j√°rjon ut√°na √©s tekintse t√°rgytalannak a h√≠v√°st, csak er√Ķsk√∂d√∂tt. L√©nyeg, hogy szeg√©nyt siker√ľlt megs√©rteni rend√Ķr mivolt√°ban, mert a t√∂ppedt „radik√°lis nemzeti” agya nem fogta fel, hogy munkaid√Ķben, √°llami k√∂lts√©gvet√©sen szervez olyasmit, amit a saj√°t p√©nz√©n √©s szabadidej√©ben esz√©be sem jutna, mert most is parancsot teljes√≠t, de nem tudja, hogy aki a parancsot adta, az miben egyezett meg azzal, akivel az egyezked√©s l√°tszat√°t el√Ķ kell majd adni. Sz√≠nj√°t√©k mindez, viszont j√≥ h√≠rem az, hogy nem akarok meggy√Ķzni egyetlen rend√Ķrnek l√°tsz√≥ surm√≥ agyk√°rosultat sem, hogy fogalma sincs semmir√Ķl, de m√©g az √°br√°zata nagy. Rem√©lem nem sok√°ig. Akkor sem lehet ezekkel √∂sszefogni, mert amint helyzetben √©rzik magukat, azt hiszik, hogy azzal a k√©t agysejtj√ľkkel m√°ris ugathatnak, ahogy eddig. Na ezekb√Ķl gyorsan fel kell r√°ngatni p√°rat az els√Ķ f√°ra a zsidajok mell√©, azt√°n m√©g j√≥ n√©h√°nyat k√∂zszeml√©re, hogy tudj√°k a hely√ľket.

A k√°osz egyik r√©szr√Ķl n√∂vekszik √©s az √°l-Piny√≥, Gyurcs√≥t√°ny, Olstein j√≥l r√°j√°tszik arra, hogy le√©p√≠ts√©k, leszal√°mizz√°k a marad√©k demokratikus rendszer ill√ļzi√≥j√°t is. No erre r√° kell m√©g tenni p√°r lap√°ttal √©s a forrong√≥ √ľstre r√° lehet tenni a fed√Ķt, hogy a t√ļlnyom√°s alatt megpuhuljon a legkem√©nyebb zsid√≥ m√°gnes Miska is. Nem lesz k√∂nny√Ľ m√©rk√Ķz√©s √©s egyre csak durvulni fog, de ne feledj√©tek, a zsid√≥ ellens√©g kioper√°l√°sa a nemzettestb√Ķl elker√ľlhetetlen √©s aki fegyveres rabszolgak√©nt m√©g mindig felv√©ve a bog√°r-ruh√°t √©s szuszpenzorral felszerelve k√©pes oda √°llni a zsid√≥ √©s saj√°t n√©pe k√∂z√©, ahelyett, hogy az MP5-√∂ssel, Parabellummal √©s Glockkal √©s minden m√°ssal egy r√∂vid g√°zt adva gyorsan lekasz√°lja a parlamenti emberszab√°s√ļ ellens√©geinket, azt annak kell tekinteni, ami!

HozzŠszůlŠsok

# | elias elias - 2011 05 12 ¦ 17:39:27
Némi indulatot érzek a hangodban ... Wink
# | Gelencs√©r Gelencs√©r - 2011 05 12 ¦ 17:47:42
√Črdekes, lehet, hogy kor√°n nyitottam, mert √©n vagyok a 41-ik nyitogat√≥. Olyannyira felbosszantott a Posta Imre oldal megheckel√©se, hogy hangosan ord√≠tottam igen durva dolgokat, elk√ľldve az √∂sszes sz√≥baj√∂het√Ķt a j√≥.....k---ba. K√ľl√∂n bosszantott nejem, aki hallja a billenty√Ľzet halk zaj√°t: m√°r megin kinek √≠rsz! Majd egy sz√©p napon be√°ll√≠tanak...stb. Szarok r√°. √Ėsszevesz√©s lett a v√©ge.
Nos ami a l√©nyeg, a l√°togat√≥k pszich√©je √©s √∂sszet√©tele: egyik r√©sze csakaz√©rtis keresi, hogy hol lehet a honlap √©s durva dolgokat gondol, vagy ord√≠t. Azt mondja, csakaz√©rtis. Ehhez a t√°rsas√°ghoz tartozom √©n is. A m√°sik: beh√ļzza f√ľl√©t-fark√°t, √∂ncenzur√°t √©s pofa be helyzetet vesz fel. Aki √∂ncenzur√°l, az √∂ncsonk√≠t. Aki nem jut inform√°ci√≥hoz, az egy fajta √∂nk√©ntes analfab√©ta. Aki pedig nem k√≠v√°ncsi, hogy mi is van k√∂r√ľl√∂tte, az pedig menjen a "birkany√°jba". A cig√°nyok √©s a zsid√≥k pedig szib√©ri√°ba. A nyugat pedig csak jajgasson a muzulm√°nok miatt. Arra pedig legm√©lyebb zavaros √°lmomban sem gondoltam, hogy EGY POSTA IMRE K√ĖSZ√ĖN√ČS N√ČLK√úL FOGJA KALAPJ√ĀT √ČS LEBOR√ćT. Ink√°bb gondoltam arra az eshet√Ķs√©gre, hogy akarata ellen√©re "vend√©gs√©gbe" ment. H√°l' Istennek ez nem √≠gy van. Egyel√Ķre ennyit. Kitart√°st, er√Ķt √©s eg√©szs√©get mindenkinek. S√°ndor
# | Honey Honey - 2011 05 12 ¦ 21:14:44
Aha...
kerecsenpróba... Smile
# | gabi gabi - 2011 05 12 ¦ 21:21:13
Nekem is j√≥l esett ez a kis pihen√Ķ.
# | gabesz gabesz - 2011 05 12 ¦ 21:23:50
√Črdekes ink√°bb az hogy mindenki r√∂gt√∂n Imre fizikai lekapcsol√°s√°ra gondolt pedig m√°r p√°rszor el√Ķfordult hasonl√≥ oldalt√°mad√°s ez√©rt ink√°bb az els√Ķ gondolatom az volt hogy pr√≥b√°lkoznak megint a sz*arev√Ķk de ez is a "j√°t√©k" r√©szeCool
Azt meg hogy egy p√°ran m√°r a "lel√©p√©sr√Ķl" √≠rogattak ink√°bb nem kommentelem...
# | gabesz gabesz - 2011 05 12 ¦ 21:26:56
Azért is átverem a moderálási algoritmustbohóc
# | postaimre postaimre - 2011 05 12 ¦ 21:33:49
Nos, a csal√°d kifejezetten √∂r√ľlt, hogy nincs oldal. Meg√©rtem √Ķket √©s nekem is j√≥l esett. "sajnos" m√°r van, de ez j√≥, csak n√©ha helyettes√≠thetne valaki, de t√ļl sok jelentkez√Ķ nincs, ahogy l√°tom. A tal√°lgat√°sokat ne firtassuk. Most akarom visszav√°s√°rolni az √©letbiztos√≠t√°som, mert nincs √©rtelme, a p√©nz meg kell, mert t√©lire fa t√ľzel√©s√Ľ k√°lyha kell √©s befejezni a megkezdett √©s f√©lbe maradt munk√°kat, no meg any√≥somnak egy szob√°t kialak√≠tani a gar√°zs hely√©n.
Ha kiny√≠rnak, akkor √ļgy sem fizet a biztos√≠t√≥.
A s√ľnd√©rek, NBH √©s a t√∂bbi hullad√©k m√°r nem igaz√°n √ľzembiztos √©s k√©pes, b√°r elborult als√≥bb h√ļgyagy√ļ lehet k√∂zt√ľk, aki veri a ny√°l√°t, de ahogy megy fel az adrenalinom, √ļgy r√ļgn√°m m√°r fel √Ķket, ha zsidaj, ha nem, hogy le sem esne. Akinek esze van (ez a kisebbs√©g), m√°r nem moccan, a vezet√Ķk meg csak sasolnak √©s nem tudj√°k, hogy l√©phetnek-e vagy nem l√©phetnek, s ha l√©ptek, akkor azt v√©gig is vihetik, vagy ha rosszul d√∂nt√∂ttek, akkor elmennek vad√°szni √©s nem j√∂nnek vissza. √Ėl√©g bonyolult ez a vil√°g, k√©rem al√°ssan √©s teljesen nemnorm√°lis. Ha bajom lesz, azt megtudja mindenki nagyon gyorsan. Ha oldal elt√Ľnik, nem agg√≥dni. √ögy is h√°bor√ļ lesz, szokj√°tok a filinget.Pfft
# | kukackac kukackac - 2011 05 12 ¦ 21:46:27
Hitgy√ľlis d√≠szzsid√≥t√≥l: csak az √©letk√©pesek maradnak!Mi van?Tiszt√°ban vannak vele mi k√∂vetkezik. H√ĀBOR√ö!Shock
# | professor professor - 2011 05 12 ¦ 22:48:53
H√°z, meg f√ľt√©skorszer√ľs√≠t√©shez :

http://szabadener...
# | livia livia - 2011 05 13 ¦ 00:11:05
Szia Imre! Alig v√°rtam, hogy √ļjra olvashassalak! Az √©letbiztos√≠t√°s akkora bukta, √©n is visszavettem, csak √Ķk j√°rnak j√≥l, j√≥l kital√°lt√°k, √©s hi√°ba, mert minket nem tan√≠tottak meg a fondorlatokra, √≠gy persze, hogy sok csapd√°ba beleest√ľnk, mert hitt√ľnk a becs√ľletben. A k√∂d elsz√°llt r√©gen, r√°j√∂tt√ľnk, hogy j√≥l be lett√ľnk csapva! Most voltam egy v√°llalkoz√°si agyt√°g√≠t√≥n, nos, az indulatok hatalmasak, mert pr√≥b√°lt√°k r√°nk tukm√°lni, hogy mindenki saj√°t maga tehet arr√≥l, ha bajba ker√ľl, s nem okolhatja a k√∂rnyezetet, hanem alkalmazkodni kell hozz√°. Nos, valahol igaz, de ha a k√∂rnyezet direkt r√°j√°tszik a m√°sik eltipr√°s√°ra, l√°sd id√Ķj√°r√°s, rossz politikai d√∂nt√©s, helytelen t√∂rv√©nyek? A m√°sik, amin felkaptam a fejem: alakult egy nan√° kip√°s csapat, aki megtan√≠tja a magyarokat,"sic" a p√©nzzel b√°nni, mert nem tudnak takar√©koskodni. A h√ľly√©k! Hol √©lnek, a holdon? Mib√Ķl takar√©koskodni? Nevets√©ges boh√≥cok, ossz√°k be azt a p√©nzt, amit ma egy √°tlag magyar keres!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.88 mŠsodperc
83,604,701 egyedi lŠtogatů