Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Ha kell, ha nem

Napl√≥A m√°jusi vegyies√Ķ aranyat √©r. R√° is vagyunk szorulva, mert az ez√ľst √°rfolyama k√©t h√©t alatt 30%-ot esett. Rem√©lem, ez √∂sszef√ľgg azzal, hogy a TEVA r√©szv√©nyei is gyorsan √°tv√°ltoznak r√©szv√©tt√© √©s amint azt m√°r a j√≥l t√°j√©kozott √©s menek√ľl√Ķre fogott zsidajok sz√°j√°b√≥l hallani, al√°t√°masztja: nem a gy√Ķzelem, hanem a r√©szv√©tel a fontos. Csak, hogy ebben biztosak lehess√ľnk, v√©gre el√Ķrukkolt K√≠na is az eleddig majdnem titkos lopakod√≥j√°val √©s kifutott az els√Ķ anyahaj√≥juk is √©s most a S√°rga- tengeren cirkul√°l, vagy lehet, hogy rosszul olvastam √©s a Sargasso-tengeren √©s a zsiadajok s√°rg√°k az irigys√©gt√Ķl. De csak az√©rt, hogy m√©g nagyobb legyen a vil√°gb√©ka lehet√Ķs√©ge, Izrael is be√ľzemelte a 6. tengeralattj√°r√≥j√°t, amit a n√©metekt√Ķl holokauszt-j√≥v√°t√©telek√©nt kaptak aj√°nd√©kba, b√°r kor√°bban hivatalosan csak 3-r√≥l volt sz√≥, de mi tudtuk, hogy 5 van, s most 6, de ez sem biztos. A gy√Ķzelem napj√°t mindenesetre az orosz most is atommal √ľnnepli, s javaslom, figyeljen oda minden orsz√°gos zsid√≥ e t√©nyre!


Ezért mondom én, hogy nem mindegy!

Link = Ami viszont az, hogy a pakiszt√°ni deleg√°ci√≥ √©ppen most jelenik meg Moszkv√°ban √©s el√©g morcosnak l√°tszanak az USA Obama bin Laden ellen elj√°tszott kom√©di√°juk miatt √©s gyakorlatilag seg√≠ts√©get mennek k√©rni, vagy ink√°bb SS-its√©get? √Ėssze√°ll v√©g√ľl hivatalosan is az √Āzsiai Uni√≥. Ezt el√Ķserkentend√Ķ √©ppen √ľzemanyag-kr√≠zis √ľt√∂tt be a K√∂z√©p-√°zsiai t√©rs√©gben, mik√∂zben k√©t napja adtak h√≠rt arr√≥l, hogy az √Čszaki √Āramlat g√°zvezet√©ke el√©rt N√©metorsz√°gba a Balti –tengeren kereszt√ľl. Olstein is √©ppen akkor j√°rt arrafel√© k√©t napra, de most nem meccset n√©zett mag√°nemberk√©nt, hanem cummantott egyet poliptikusk√©nt.
Egyre ny√≠ltabban v√°llalja fel a vil√°gsajt√≥-zsidaj, hogy megeml√≠tse, firtassa az orosz-k√≠nai-indiai fegyverkez√©s t√©mak√∂r√©t √©s hidegh√°bor√ļs latolgat√°sokat meleg√≠tenek fel, fegyverkez√©si versennyel, ahogy azt szok√°s. Mert ugye a h√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľletek gazdas√°g√©l√©nk√≠t√Ķ hat√°sa elvitathatatlan. Az USA-r√≥l szinte hallgatnak, de kimondj√°k, hogy Anglia is cs√Ķdben van, √©s a franci√°k meg cs√Ķdben a l√≠biai h√°bor√ļ miatt, m√°r most. Kadhafi √©ppen most bomb√°ztatott sz√©t egy √ļjabb saj√°t olajt√°roz√≥t, csak a rend kedv√©√©rt. Hogy mekkora a baj, azt is mutatja, hogy ma m√°r a titkos lel√Ķhelyekr√Ķl is besz√©lni mer√©szkednek. Valami „pala-g√°z” mez√Ķr√Ķl van sz√≥, melyet felfedeztek √©s a pala r√©teg alatt l√©v√Ķ energiahordoz√≥r√≥l sz√≥lnak, mely megmentheti Eur√≥p√°t. Ha j√≥l sejtem, akkor azt a vil√°g m√Ľvelt fele m√°r tudja, hogy Eur√≥pa j√∂v√Ķje att√≥l f√ľgg, milyen sebess√©ggel lehet kikapkodni a vezet√Ķ poz√≠ci√≥kb√≥l a szabadk√Ķm√Ľves√©s √©s egy√©b zsid√≥kat √©s megval√≥s√≠tani v√©gre az √°ltaluk annyira √°h√≠tott holokausztot, de most m√°r sikerrel, nem csak a vicc kedv√©√©rt.
Olvasom, hogy Medvegyev sorra szabad√≠tja f√∂l a t√°bornokokat, pont √ļgy, mint a II.VH el√Ķtt Szt√°lin tette, mikor kider√ľlt sz√°m√°ra, hogy ezek zsidaj √∂sszeesk√ľv√Ķk, akiknek dolga a nyugati fajt√°rsaikkal √∂sszej√°tszva kell√Ķ id√Ķben letetetni a fegyvert a szovjet-orosz egys√©gekkel √©s √°tadni a ter√ľletet a „gy√Ķzteseknek”. A hader√Ķreform, rend√Ķrs√©gi √°tszervez√©s keret√©n bel√ľl most sz√©pen szedik ki a serb√Ķl a vodk√°t. Olyan p√©nzeket k√∂ltenek fegyverre, amelyet csak √ļgy tudn√©k megindokolni, mint nem h√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľleteket. Csak a rak√©ta-technik√°ra akarnak k√∂zel√≠t√Ķleg 77 milli√°rd Rubelt elk√∂lteni a k√∂zelj√∂v√Ķben, de ki tudja val√≥j√°ban mennyi az annyi, viszont ma m√°r nemigen emlegetik a Doll√°r-elsz√°mol√°st semmilyen vonatkoz√°sban.
A k√≠nai hader√Ķ is beleh√ļzott √©s √ļgy t√Ľnik, hogy n√°luk is megvan a propaganda-felel√Ķs G√∂bbels, s most h√°rom h√≥napra betiltanak mindenf√©le agymos√≥ tv-sorozatot, krimit, szappanos operettet. Helyette – ha j√≥l tippelek- visszaszoktat√≥, nemzeti √∂ntudat-er√Ķs√≠t√Ķ demag√≥g, √°m hat√©kony kommunik√°ci√≥ folyik majd a csatorn√°kon.
De a fricsk√°knak itt m√©g nincs v√©ge. Az USA figyelemelterelve a Mars-programot emlegeti √©s a Holdra akar √Ľrb√°zist pl√°nt√°lni (planet√°lni), de ez most viccnek is rossz, mert j√∂n a Nibiru, illetve a Marduk egyik bolyg√≥ja. Vagy nem, de ett√Ķl eltekintve is a NASA el√©g szerencs√©tlen t√∂kfilk√≥k gy√ľlekezete, glob√°lis zsid√≥ p√©nzmosoda, amelyr√Ķl most orosz forr√°sok kezdik cs√∂p√∂gtetni, hogy nem is volt semmif√©le Armstrong semmif√©le Holdon. Cser√©be viszont az amcsik a Gagarin-m√≠toszt kezdt√©k ki, tudni illik az√©rt, mert nem ker√ľlte meg a F√∂ldet. Legal√°bbis nem √Ľrp√°ly√°n.
Na mindegy is. Ami viszont nem az, hogy a fukusimai atomsztori folytat√≥dik √©s t√©nyleg l√©tezik egy kimenek√≠t√©si terv, pont az, amelyet Zsirinovszkij emlegetett. Vagyis Jap√°nt √°ttelep√≠ten√©k a Tajg√°ba √ļgy, ahogy van, ha m√°r a J√©gkorcsolya M√Ľbajnoks√°got is megrendezt√©k helyett√ľk. No ez nem k√©t nap √©s nem biztos, de az igen, hogy az orosz p√°tri√°rka ell√°togatott Jap√°nba p√°r napja. Nem a p√°pua aktiviz√°lta mag√°t most sem. Ha j√≥l l√°tom, akkor az a ter√ľlet egyre l√°tv√°nyosabban lesz antiszemita.
No lenne m√©g sok minden, de nincs kedven annyit ford√≠tani a cikkekb√Ķl, mert a k√∂rvonalakat l√°thatj√°tok! Ma m√°r nem c√°folj√°k, hogy arra sz√°m√≠thatunk, hogy h√°bor√ļ n√©lk√ľl is olvad√≥ j√©gsapk√°k alatt m√©tern√©l magasabb tengerszint emelked√©sre kell apell√°lni glob√°lis szinten. √ögy, hogy hegyre fel!
Ami az itthoni eseményeket illeti, itt is alakul a balett.

„Kedves Imre!
Szeretn√©k egy inform√°ci√≥t √°tadni neked, ma hallottam, hogy a Kecskem√©ti rep√ľl√Ķt√©ren van egy rep√ľl√Ķ √°lland√≥ k√©sz√ľlts√©gben arra az esetre ha Orb√°n Viktor "dobbantani" akarna ha olyan szitu√°ci√≥ alakul majd ki. Szerintem el√©g megb√≠zhat√≥ a forr√°s, kis emberekt√Ķl sz√°rmazik, de √©n ennek ut√°na j√°rni nem tudok.
Sok sikert a munk√°dhoz!
Sz√©p napot!...”


Nos, Ferihegy k√∂zelebb van, vagy ak√°r T√∂k√∂l is, b√°r v√©gigd√∂ngetve az M5-√∂n, vagy helikopterrel is kb. 20 perc, m√≠g el tud sz√°llni, ha k√∂zben ki nem lesz l√Ķve.
√Ėr√∂mmel l√°ttam, hogy sokan r√° vannak akadva a rendv√©delmisek demenstru√°ci√≥j√°ra, amit el√©g sikeresen tampon√°lt a b√©l√ľgyi felel√Ķs √°lc√°ja.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=5UEjRww3Yho&feature=player_embedded#at=257

Tess√©k figyelni, mit mondanak a Pint√©rnek l√°tsz√≥ t√°rgynak? Ezek m√°r majdnem radik√°lisak s k√∂zben ellobban egy D√°vid-csillagos leped√Ķ is? Kicsit megk√©stetek fi√ļk, de √ľdv a csapatban, s rem√©lem, hogy felfogj√°tok – no m√©g nem most- hogy nem a p√©nzetek√©rt kell t√ľntetni, s t√Ľntetni sem √©rdemes, viszont ha m√°r elkezdt√©tek, hiba abbahagyni. √Čn n√©mi csod√°lkoz√°ssal n√©ztem a vide√≥t √©s hallgattam √©l√Ķ telefonos k√∂zvet√≠t√©sben is az ott elhangzottakat, mert √ļgy l√°tom Szima Judit is kem√©nyen besz√©lt, √°m hazament mindenki. Kb. egy √©ve csod√°lkozva √©s felh√°borodva h√≠vott fel, hogy most szembes√ľlt csak vele, hogy katonai objektumot az In-Kal √Ķrzi. M√°sik ilyen eml√©kezetes besz√©lget√©s√ľnk egy Pint√©r-√°ltal √∂sszeh√≠vott √©rtekezlet ut√°n t√∂rt√©nt, mikor is meger√Ķs√≠tette azt a sz√≥besz√©det, hogy ez a fick√≥ nem Pint√©r S√°ndor. K√©s√Ķbb a TMRSZ k√∂zgy√Ľl√©sen sok-sok rend√Ķr v√°gta r√°, hogy √≠gy van, most meg ott besz√©l mellett√ľk valaki, aki nem Pint√©r √©s akit el lehet k√ľldeni a k. anyj√°ba √©s mosolyog csak zavartan. No ez az a k√∂r√ľlm√©ny, ami√©rt csak legyintek √©s azt mondom, hogy b√°r f√∂l√∂sleges, de a k√∂r√∂ket meg kell futni. Norm√°lis ember m√°r felfogta, hogy ez a teljes bag√°zs agyon lesz l√Ķve, s az az id√Ķ, amit most m√©g elboh√≥ckodnak, kitol√≥dik az√°ltal, hogy assziszt√°lnak ilyen-olyan l√≥zungokat himb√°lva √©s hiteles√≠tve a hiteltelen szem√©lyeket √©ppen azok, akik √°ll√≠t√≥lag a k√∂z jav√°√©rt tesznek. Nem k√∂nny√Ľ ez a politika k√©rem!

Sokan emlegetitek a K√©p√≠r√≥ S√°ndor √ľgy√©t is, amelyre m√°r r√° akar √©p√ľlni a zsid√≥ m√©dia √©s itt vannak a kis takony s√°rgacsillagos hullazs√°kt√∂ltel√©knek val√≥ provok√°torok, hogy menj√ľnk csak oda min√©l t√∂bben ramazurizni. Nem √©rtett√©k meg sokan, hogy nem √≠gy m√Ľk√∂dik ez, illetve pontosan √≠gy nem m√Ľk√∂dik.

Ahogy Gy√∂ngy√∂spata eset√©ben is CIA-Mossad beavatkoz√°sr√≥l besz√©lnek, √ļgy ezen √ľgyek is ugyanabba a cionista b√∂lcs√Ķd√©be futnak √∂ssze.

Itt van pl. Bi-Nuni zsidó agykövet nyilatkozata is. Az egy dolog, hogy a vízfolyásnál is jobban mondja a hazugságot, de nem ezért hivatkozok rá.
Link = http://atv.hu/videotar/20110506_mi_fenyegeti_izrael_fuggetlenseget
Minden jel szerint nagyon nem tudnak mit kezdeni az antiszemitizmussal. Ez a szerep a J√≥bbikra, a saj√°t p√°rtjukra van kiosztva √©s ha megfigyelitek, sim√°n benyelnek mindet, ami innen, vagy a j√∂v√Ķnk.info oldalr√≥l √°ramlik fel√©j√ľk, pedig ez m√°r d√≥zis. Csak azon a terepen magabiztos ez a parazita n√©ps√©g, ahol az ellenfele vezet√Ķi is az √Ķ ir√°ny√≠t√°suk alatt √°ll, vagyis √°lvezet√Ķkr√Ķl van sz√≥. El√©g vil√°gos a helyzet. Ezek csakis √∂nmagukkal tudnak j√≥l lesakkozhat√≥ meccset v√≠vni.
Mik√∂zben √≠rok, kider√ľlt az √©g, √≠gy be is fejezem, kimozdulok a napra, ki a kertbe! Kedden el√Ķad√°som lesz Budapesten, itt a program. Aki tud, j√∂jj√∂n, aki nem, az k√ľldje el azt, aki m√©g nem volt.

2011.05.10 19:00 - 21:30 óra Budapest

El√Ķad√°som a Bujdos√≥ Sz√©kely vend√©gl√Ķben
XIX.Szab√≥ Ervin u. 37. /K√Ķb√°nya-Kispest meg√°ll√≥n√°l/

P√©ntek 13-√°n m√°r Erd√©lyben van szervezett el√Ķad√°som eg√©szen 16-a estig bez√°r√≥lag. H√ļz√≥s lesz, de nem vagyok babon√°s.

HozzŠszůlŠsok

# | citizen citizen - 2011 05 13 ¦ 23:20:52
Szamur√°j 8.-ai hozz√°sz√≥l√°s√°hoz : pedig az emelv√©nyt√Ķl max ha 30 m√©terre √°lltak a sarok ut√°n Dart Vader felszerel√©sben a tek.√©sek. Pest √∂sszes rend√Ķre ott volt, ezt maguk a rend√Ķr√∂k mondt√°k.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.43 mŠsodperc
71,959,007 egyedi lŠtogatů