Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Ha kell, ha nem

Napl√≥A m√°jusi vegyies√Ķ aranyat √©r. R√° is vagyunk szorulva, mert az ez√ľst √°rfolyama k√©t h√©t alatt 30%-ot esett. Rem√©lem, ez √∂sszef√ľgg azzal, hogy a TEVA r√©szv√©nyei is gyorsan √°tv√°ltoznak r√©szv√©tt√© √©s amint azt m√°r a j√≥l t√°j√©kozott √©s menek√ľl√Ķre fogott zsidajok sz√°j√°b√≥l hallani, al√°t√°masztja: nem a gy√Ķzelem, hanem a r√©szv√©tel a fontos. Csak, hogy ebben biztosak lehess√ľnk, v√©gre el√Ķrukkolt K√≠na is az eleddig majdnem titkos lopakod√≥j√°val √©s kifutott az els√Ķ anyahaj√≥juk is √©s most a S√°rga- tengeren cirkul√°l, vagy lehet, hogy rosszul olvastam √©s a Sargasso-tengeren √©s a zsiadajok s√°rg√°k az irigys√©gt√Ķl. De csak az√©rt, hogy m√©g nagyobb legyen a vil√°gb√©ka lehet√Ķs√©ge, Izrael is be√ľzemelte a 6. tengeralattj√°r√≥j√°t, amit a n√©metekt√Ķl holokauszt-j√≥v√°t√©telek√©nt kaptak aj√°nd√©kba, b√°r kor√°bban hivatalosan csak 3-r√≥l volt sz√≥, de mi tudtuk, hogy 5 van, s most 6, de ez sem biztos. A gy√Ķzelem napj√°t mindenesetre az orosz most is atommal √ľnnepli, s javaslom, figyeljen oda minden orsz√°gos zsid√≥ e t√©nyre!


Ezért mondom én, hogy nem mindegy!

Link = Ami viszont az, hogy a pakiszt√°ni deleg√°ci√≥ √©ppen most jelenik meg Moszkv√°ban √©s el√©g morcosnak l√°tszanak az USA Obama bin Laden ellen elj√°tszott kom√©di√°juk miatt √©s gyakorlatilag seg√≠ts√©get mennek k√©rni, vagy ink√°bb SS-its√©get? √Ėssze√°ll v√©g√ľl hivatalosan is az √Āzsiai Uni√≥. Ezt el√Ķserkentend√Ķ √©ppen √ľzemanyag-kr√≠zis √ľt√∂tt be a K√∂z√©p-√°zsiai t√©rs√©gben, mik√∂zben k√©t napja adtak h√≠rt arr√≥l, hogy az √Čszaki √Āramlat g√°zvezet√©ke el√©rt N√©metorsz√°gba a Balti –tengeren kereszt√ľl. Olstein is √©ppen akkor j√°rt arrafel√© k√©t napra, de most nem meccset n√©zett mag√°nemberk√©nt, hanem cummantott egyet poliptikusk√©nt.
Egyre ny√≠ltabban v√°llalja fel a vil√°gsajt√≥-zsidaj, hogy megeml√≠tse, firtassa az orosz-k√≠nai-indiai fegyverkez√©s t√©mak√∂r√©t √©s hidegh√°bor√ļs latolgat√°sokat meleg√≠tenek fel, fegyverkez√©si versennyel, ahogy azt szok√°s. Mert ugye a h√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľletek gazdas√°g√©l√©nk√≠t√Ķ hat√°sa elvitathatatlan. Az USA-r√≥l szinte hallgatnak, de kimondj√°k, hogy Anglia is cs√Ķdben van, √©s a franci√°k meg cs√Ķdben a l√≠biai h√°bor√ļ miatt, m√°r most. Kadhafi √©ppen most bomb√°ztatott sz√©t egy √ļjabb saj√°t olajt√°roz√≥t, csak a rend kedv√©√©rt. Hogy mekkora a baj, azt is mutatja, hogy ma m√°r a titkos lel√Ķhelyekr√Ķl is besz√©lni mer√©szkednek. Valami „pala-g√°z” mez√Ķr√Ķl van sz√≥, melyet felfedeztek √©s a pala r√©teg alatt l√©v√Ķ energiahordoz√≥r√≥l sz√≥lnak, mely megmentheti Eur√≥p√°t. Ha j√≥l sejtem, akkor azt a vil√°g m√Ľvelt fele m√°r tudja, hogy Eur√≥pa j√∂v√Ķje att√≥l f√ľgg, milyen sebess√©ggel lehet kikapkodni a vezet√Ķ poz√≠ci√≥kb√≥l a szabadk√Ķm√Ľves√©s √©s egy√©b zsid√≥kat √©s megval√≥s√≠tani v√©gre az √°ltaluk annyira √°h√≠tott holokausztot, de most m√°r sikerrel, nem csak a vicc kedv√©√©rt.
Olvasom, hogy Medvegyev sorra szabad√≠tja f√∂l a t√°bornokokat, pont √ļgy, mint a II.VH el√Ķtt Szt√°lin tette, mikor kider√ľlt sz√°m√°ra, hogy ezek zsidaj √∂sszeesk√ľv√Ķk, akiknek dolga a nyugati fajt√°rsaikkal √∂sszej√°tszva kell√Ķ id√Ķben letetetni a fegyvert a szovjet-orosz egys√©gekkel √©s √°tadni a ter√ľletet a „gy√Ķzteseknek”. A hader√Ķreform, rend√Ķrs√©gi √°tszervez√©s keret√©n bel√ľl most sz√©pen szedik ki a serb√Ķl a vodk√°t. Olyan p√©nzeket k√∂ltenek fegyverre, amelyet csak √ļgy tudn√©k megindokolni, mint nem h√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľleteket. Csak a rak√©ta-technik√°ra akarnak k√∂zel√≠t√Ķleg 77 milli√°rd Rubelt elk√∂lteni a k√∂zelj√∂v√Ķben, de ki tudja val√≥j√°ban mennyi az annyi, viszont ma m√°r nemigen emlegetik a Doll√°r-elsz√°mol√°st semmilyen vonatkoz√°sban.
A k√≠nai hader√Ķ is beleh√ļzott √©s √ļgy t√Ľnik, hogy n√°luk is megvan a propaganda-felel√Ķs G√∂bbels, s most h√°rom h√≥napra betiltanak mindenf√©le agymos√≥ tv-sorozatot, krimit, szappanos operettet. Helyette – ha j√≥l tippelek- visszaszoktat√≥, nemzeti √∂ntudat-er√Ķs√≠t√Ķ demag√≥g, √°m hat√©kony kommunik√°ci√≥ folyik majd a csatorn√°kon.
De a fricsk√°knak itt m√©g nincs v√©ge. Az USA figyelemelterelve a Mars-programot emlegeti √©s a Holdra akar √Ľrb√°zist pl√°nt√°lni (planet√°lni), de ez most viccnek is rossz, mert j√∂n a Nibiru, illetve a Marduk egyik bolyg√≥ja. Vagy nem, de ett√Ķl eltekintve is a NASA el√©g szerencs√©tlen t√∂kfilk√≥k gy√ľlekezete, glob√°lis zsid√≥ p√©nzmosoda, amelyr√Ķl most orosz forr√°sok kezdik cs√∂p√∂gtetni, hogy nem is volt semmif√©le Armstrong semmif√©le Holdon. Cser√©be viszont az amcsik a Gagarin-m√≠toszt kezdt√©k ki, tudni illik az√©rt, mert nem ker√ľlte meg a F√∂ldet. Legal√°bbis nem √Ľrp√°ly√°n.
Na mindegy is. Ami viszont nem az, hogy a fukusimai atomsztori folytat√≥dik √©s t√©nyleg l√©tezik egy kimenek√≠t√©si terv, pont az, amelyet Zsirinovszkij emlegetett. Vagyis Jap√°nt √°ttelep√≠ten√©k a Tajg√°ba √ļgy, ahogy van, ha m√°r a J√©gkorcsolya M√Ľbajnoks√°got is megrendezt√©k helyett√ľk. No ez nem k√©t nap √©s nem biztos, de az igen, hogy az orosz p√°tri√°rka ell√°togatott Jap√°nba p√°r napja. Nem a p√°pua aktiviz√°lta mag√°t most sem. Ha j√≥l l√°tom, akkor az a ter√ľlet egyre l√°tv√°nyosabban lesz antiszemita.
No lenne m√©g sok minden, de nincs kedven annyit ford√≠tani a cikkekb√Ķl, mert a k√∂rvonalakat l√°thatj√°tok! Ma m√°r nem c√°folj√°k, hogy arra sz√°m√≠thatunk, hogy h√°bor√ļ n√©lk√ľl is olvad√≥ j√©gsapk√°k alatt m√©tern√©l magasabb tengerszint emelked√©sre kell apell√°lni glob√°lis szinten. √ögy, hogy hegyre fel!
Ami az itthoni eseményeket illeti, itt is alakul a balett.

„Kedves Imre!
Szeretn√©k egy inform√°ci√≥t √°tadni neked, ma hallottam, hogy a Kecskem√©ti rep√ľl√Ķt√©ren van egy rep√ľl√Ķ √°lland√≥ k√©sz√ľlts√©gben arra az esetre ha Orb√°n Viktor "dobbantani" akarna ha olyan szitu√°ci√≥ alakul majd ki. Szerintem el√©g megb√≠zhat√≥ a forr√°s, kis emberekt√Ķl sz√°rmazik, de √©n ennek ut√°na j√°rni nem tudok.
Sok sikert a munk√°dhoz!
Sz√©p napot!...”


Nos, Ferihegy k√∂zelebb van, vagy ak√°r T√∂k√∂l is, b√°r v√©gigd√∂ngetve az M5-√∂n, vagy helikopterrel is kb. 20 perc, m√≠g el tud sz√°llni, ha k√∂zben ki nem lesz l√Ķve.
√Ėr√∂mmel l√°ttam, hogy sokan r√° vannak akadva a rendv√©delmisek demenstru√°ci√≥j√°ra, amit el√©g sikeresen tampon√°lt a b√©l√ľgyi felel√Ķs √°lc√°ja.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=5UEjRww3Yho&feature=player_embedded#at=257

Tess√©k figyelni, mit mondanak a Pint√©rnek l√°tsz√≥ t√°rgynak? Ezek m√°r majdnem radik√°lisak s k√∂zben ellobban egy D√°vid-csillagos leped√Ķ is? Kicsit megk√©stetek fi√ļk, de √ľdv a csapatban, s rem√©lem, hogy felfogj√°tok – no m√©g nem most- hogy nem a p√©nzetek√©rt kell t√ľntetni, s t√Ľntetni sem √©rdemes, viszont ha m√°r elkezdt√©tek, hiba abbahagyni. √Čn n√©mi csod√°lkoz√°ssal n√©ztem a vide√≥t √©s hallgattam √©l√Ķ telefonos k√∂zvet√≠t√©sben is az ott elhangzottakat, mert √ļgy l√°tom Szima Judit is kem√©nyen besz√©lt, √°m hazament mindenki. Kb. egy √©ve csod√°lkozva √©s felh√°borodva h√≠vott fel, hogy most szembes√ľlt csak vele, hogy katonai objektumot az In-Kal √Ķrzi. M√°sik ilyen eml√©kezetes besz√©lget√©s√ľnk egy Pint√©r-√°ltal √∂sszeh√≠vott √©rtekezlet ut√°n t√∂rt√©nt, mikor is meger√Ķs√≠tette azt a sz√≥besz√©det, hogy ez a fick√≥ nem Pint√©r S√°ndor. K√©s√Ķbb a TMRSZ k√∂zgy√Ľl√©sen sok-sok rend√Ķr v√°gta r√°, hogy √≠gy van, most meg ott besz√©l mellett√ľk valaki, aki nem Pint√©r √©s akit el lehet k√ľldeni a k. anyj√°ba √©s mosolyog csak zavartan. No ez az a k√∂r√ľlm√©ny, ami√©rt csak legyintek √©s azt mondom, hogy b√°r f√∂l√∂sleges, de a k√∂r√∂ket meg kell futni. Norm√°lis ember m√°r felfogta, hogy ez a teljes bag√°zs agyon lesz l√Ķve, s az az id√Ķ, amit most m√©g elboh√≥ckodnak, kitol√≥dik az√°ltal, hogy assziszt√°lnak ilyen-olyan l√≥zungokat himb√°lva √©s hiteles√≠tve a hiteltelen szem√©lyeket √©ppen azok, akik √°ll√≠t√≥lag a k√∂z jav√°√©rt tesznek. Nem k√∂nny√Ľ ez a politika k√©rem!

Sokan emlegetitek a K√©p√≠r√≥ S√°ndor √ľgy√©t is, amelyre m√°r r√° akar √©p√ľlni a zsid√≥ m√©dia √©s itt vannak a kis takony s√°rgacsillagos hullazs√°kt√∂ltel√©knek val√≥ provok√°torok, hogy menj√ľnk csak oda min√©l t√∂bben ramazurizni. Nem √©rtett√©k meg sokan, hogy nem √≠gy m√Ľk√∂dik ez, illetve pontosan √≠gy nem m√Ľk√∂dik.

Ahogy Gy√∂ngy√∂spata eset√©ben is CIA-Mossad beavatkoz√°sr√≥l besz√©lnek, √ļgy ezen √ľgyek is ugyanabba a cionista b√∂lcs√Ķd√©be futnak √∂ssze.

Itt van pl. Bi-Nuni zsidó agykövet nyilatkozata is. Az egy dolog, hogy a vízfolyásnál is jobban mondja a hazugságot, de nem ezért hivatkozok rá.
Link = http://atv.hu/videotar/20110506_mi_fenyegeti_izrael_fuggetlenseget
Minden jel szerint nagyon nem tudnak mit kezdeni az antiszemitizmussal. Ez a szerep a J√≥bbikra, a saj√°t p√°rtjukra van kiosztva √©s ha megfigyelitek, sim√°n benyelnek mindet, ami innen, vagy a j√∂v√Ķnk.info oldalr√≥l √°ramlik fel√©j√ľk, pedig ez m√°r d√≥zis. Csak azon a terepen magabiztos ez a parazita n√©ps√©g, ahol az ellenfele vezet√Ķi is az √Ķ ir√°ny√≠t√°suk alatt √°ll, vagyis √°lvezet√Ķkr√Ķl van sz√≥. El√©g vil√°gos a helyzet. Ezek csakis √∂nmagukkal tudnak j√≥l lesakkozhat√≥ meccset v√≠vni.
Mik√∂zben √≠rok, kider√ľlt az √©g, √≠gy be is fejezem, kimozdulok a napra, ki a kertbe! Kedden el√Ķad√°som lesz Budapesten, itt a program. Aki tud, j√∂jj√∂n, aki nem, az k√ľldje el azt, aki m√©g nem volt.

2011.05.10 19:00 - 21:30 óra Budapest

El√Ķad√°som a Bujdos√≥ Sz√©kely vend√©gl√Ķben
XIX.Szab√≥ Ervin u. 37. /K√Ķb√°nya-Kispest meg√°ll√≥n√°l/

P√©ntek 13-√°n m√°r Erd√©lyben van szervezett el√Ķad√°som eg√©szen 16-a estig bez√°r√≥lag. H√ļz√≥s lesz, de nem vagyok babon√°s.

HozzŠszůlŠsok

# | Hullo Hullo - 2011 05 09 ¦ 07:09:20
En ugy latom, az egeszbol csak egy nagy Mega-nepirtas lesz, kinai+amerikai tervek alapjan! Tul sokan vagyunk, nagy igenyekkel, s a sarteke mar nem birja! Abszolut egy olyan regim kell nekik, hogy a paraszt dolgozzon, mint az allat, se tudasa, se hite Istenben ne legyen, egyszeruen human robot! A kozeposztalytol irtoznak, a muvelt emberektol, mert csak muvelt ember tudja biralni satani munkajukat! Meg akarjak tepazni, gyeriteni Europa, Azsia, neadjisten Amerika felso-kozeposztalybeli, gondolkodo reteget!
Egyelore csak bolcskodnek ezzel a sok mega-szuper-hiper fegyverrel, lassa a paraszt, feljen, nekik mi van! Szerintem a haboru kesik, mert az angolszasz vilag nagyon le van pattanva, a kinai ugy megszedi a segguket, meg az orosz, hogy abbol koldulnak!
# | zafir zafir - 2011 05 09 ¦ 08:24:57
K√©sz√ľl√∂dnek Moszkv√°ban az Gy√Ķzelem napj√°ra.
Kedvez√Ķ id√Ķj√°r√°si felt√©telek kialak√≠t√°s√°ra m√°r a 90-es √©vekben kidolgoztak egy m√≥dszert.
Az es√Ķfelh√Ķket 50-100 km-es k√∂rzetben sz√©tporlasztj√°k speci√°lis sz√°ll√≠t√≥g√©pek seg√≠ts√©g√©vel.
A g√©pek csomagter√©ben van a foly√©kony nitrog√©n porlaszt√≥ rendszer, a farokr√©szben az ez√ľstvegy√ľlet patronokat kil√∂v√Ķ berendez√©s.
Alkalmaznak m√©g sz√°raz jeget (sz√©nsav granul√°tum), cement-, zs√≠rk√Ķ√© √©s gipszport. Ezek nem k√°ros√≠tj√°k a k√∂rnyezetet.
Ezut√°n a felh√Ķ feloszlik. Ilyen elven m√Ľk√∂dhet a cs√≠koz√°s is, legfeljebb m√°s anyagokkal.
http://eco.rian.r...72636.html
# | postaimre postaimre - 2011 05 09 ¦ 08:29:54
Kor√©, elemeiben ez lehet nem mese √©s nagyj√°b√≥l passzol a d√°tum is, no meg a marsi kitelep√≠t√©s. Nem hi√°ba lett a hadisten Mars, mert ott el√©g nagy volt a gebasz √©s onnan el√©g harcos arcosok j√∂ttek vala. Az is bizonyos, hogy t√∂bb "humanoid" faj lett itt √∂sszeterelve. Ami a merkaba-t√∂rt√©netet illeti, azt sem meger√Ķs√≠teni, sem c√°folni nem tudom, viszont nem kiz√°rt, hogy az eml√≠tett faj nem fejlettebb, de ahogy itt is, lopni, plagiz√°lni tud√≥ l√©lektelen gyilkosok.
# | parlagfu parlagfu - 2011 05 09 ¦ 08:53:26
Nem kellett volna a rendetleneknek dolgukv√©gezetlen√ľl hazamenni, hisz ha sz√≥lnak k√∂lcs√∂nadom a s√°tram. Igaz "06-ban kicsit sz√©tt√©pt√©k de m√©g j√≥.
Kor√© Szerintem a merkab√°tort √ľld√∂z√∂tt rabszolg√°k lopt√°k el a marson √©s azzal diasperm√°lt√°k magukat a F√∂ldre, csak nem √©rtettek hozz√° √©s ittragadtak. M√≥zes volt a pil√≥t√°juk.
# | Hullo Hullo - 2011 05 09 ¦ 09:11:15
Ami a Bermuda haromszognel van, egy hatalmas kristaly, az atlantiszi idokbol, elsullyedt a szigettel,es meg mindig mukodokepes, mas bolygon elo testvereink szepen orzik! A foldi emberek genetikajaba tobbszor beavatkoztak, van tobb vervonal, van a mienk, a sziriuszi, kituno minosegu genetika, van azonban drakoi is, fantaziatokra bizom, kitalaljatok, kikrol van szo......kb. 6000 eve probalnak bujdosni, mindenesetre a "huvos kek ver" fogalma se veletlen....drakoi, kegyetlen kek ver, tessek szepen vegignezni Nyugat-Europa uralkodocsaladjain.....kilog a lolab, ugy-e? Sajnos a Gilgames-i vervonallal nem tudom mi lett, 12 gyerek volt kevert, felig human, felig sziriuszi...nem baj, a genetika nem kallodik el, jeluk a lila om-jel, ezzel szuletnek a beavatottak, a mi verunk....
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 09 ¦ 09:15:10
Nem tudtam sz√≥ n√©lk√ľl hagyni:
emailon kaptam arra reag√°ltam egy idegen nev√Ľ valami Patrub√°nyi oktatja Morvait ok√°n:Kedves Mindenki!

Nem tudtam sz√≥ n√©lk√ľl hagyni:


IN SOLIDUM
latinszó - magyarul: egyetemleges: egy mindenkiért, mindenki egyért/

Mi magyarok mindig nem in obscuro ejtsd in obszk√ļr√≥ "nem k√ļrjuk el a
dolgokat" a szó latin magyarul jelenti: titokban, alattomban - nem
titkos√≠tunk, lehet hogy hiba volt, a f√∂ld n√©peinek olyan szerkenty√Ľket
tal√°ltunk fel amit ellen√ľnk ford√≠tottak, holott nem az√©rt adtuk. Mi
in nomine dei azaz Isten nevében Jézus Krisztus urunk tanítását
k√∂vetve az id√Ķk v√©gezet√©ig fejts√ľk ki tev√©kenys√©g√ľnk √©s a j√∂v√Ķben is
fogjuk. A kegyelem a megbocsátás számunkra erény. A magyar szavainkat
a matematika logikájára építve -
in optima forma magyarul jelenti: a legjobb alakban, a legjobb módon,
kell√Ķ m√≥don vagy alakban - amint illik, ILLEND√ēEN alkalmazzuk./ soha
nem bántóan, támadólag, mást sértve, meg stb. mert tudjuk, hogy azt
ellenkez√Ķ esetben ellens√©geink feltudj√°k haszn√°lni ellen√ľnk...


Nem az én dolgom - reszortom magyarul feladatköröm ezt mind leírni ,
mert nem engem ért a vád, de a magyar nyelv érdekében, amíg a
magyarver√©st b√°rki elk√∂vetheti - a cig√°nyb√Ľn√∂z√©s kiz√°r√≥lagosan egy
fajra utal. szinte stigmatiz√°ltja azt, ami √°ltal t√°mad√°si fel√ľletet
adunk ellenségeinknek,

Mi magyarok soha nem adunk t√°mad√°si fel√ľletet alkalmat √©s lehet√Ķs√©get
a t√°mad√°sra mi v√©dekez√ľnk, √©s ha m√°r minden k√∂t√©l szakad oda baszunk,
de akkor nagyot.

√ögy hogy kedves idegen nev√Ľ, ismeretlen sz√°momra, ne hintse itt a
rizs√°t magyar szavak √©rtelmez√©s√©t illet√Ķen.

Mi nem konspir√°lunk magyarul jelenti √∂sszeesk√ľv√©st sz√Ķ:
√∂sszeesk√ľv√©sben r√©szt vesz, titkol√≥dzik: titokban valakivel
√∂sszebesz√©l - ann√°l az okn√°l fogva, hogy nyelv√ľnk tud√°sa zsigereinkben
van akarva akaratlanul igazat besz√©l√ľnk. Ha ez nem √≠gy lett volna,
akkor titkainkat meg√Ķrizt√ľk volna, √°rul√≥inkat √≠rmagig kiirtottuk
volna, k√ľl√∂nben volt r√° egyszer p√©lda... A magyar kir√°lyra r√°t√°madt
egy csal√°d tagja tettlegesen s√©r√ľl√©st is okozva, ha j√≥l eml√©kszek a
FLEMICIN csal√°d volt, de azt se teljesen maradt √©letbe k√∂z√ľl√ľk...

A b√Ľn√∂z√©s olyan sz√≥ amit b√°rki elk√∂vethet, ez√©rt √°ltal√°nos azaz
konstern√°ci√≥s latin sz√≥ magyarul jelenti: √°ltal√°nos, zavart kelt√Ķ
megdöbbenés, elképedés, megrökönyödés/ Ugye érti Uram, ha ezt még
ragozzuk hozz√° biggyeszt√ľnk egy n√©pet a felsoroltakat felfokozn√°nk,
mint ahogy az √©l√Ķ p√©lda is igazolta, ellen√ľnk felhaszn√°lt√°k - de nem
mi találtuk ki - ellenségeink találták ki ezt a szót, és mindig
állandóan kitalálnak szavakat amivel ártani tudnak.

Teh√°t nem mondjuk, hogy magyarb√Ľn√∂z√©s, itt felsorolva a F√∂ld √∂sszes
n√©pe, ut√°na, vall√°sra nem mondjuk p√©ld√°ul, hogy kereszt√©nyb√Ľn√∂z√©s, meg
stb. Ellenben van egy l√°thatatlan megfoghatatlan valami ami ezeket
kitalálja azzal a hátsógondolattal, hogy bomlasszon, összeugrasszon -
káoszt teremtsen és utána rajta uralkodhasson. Eddig csinálta. Miért
Eddig, mert lebuktak √©s m√°r nem t√Ľrj√ľk t√∂bbet azoknak az oligarchi√°nak
az uralm√°t akik ily m√≥don uralkodtak felett√ľk sok-sz√°z ezer √©ven
kereszt√ľl...

AZ ind√≠t√≥ gondolattal meg is tudjuk val√≥s√≠tani: EGY MINDENKI√ČRT,
MINDENKI EGY√ČRT!

V√©dj√ľk √©s √≥vjuk egym√°st, egym√°son seg√≠ts√ľnk, egym√°st ne zsigerelj√ľk
ki, legyen lelkiismeret furdalásunk, amikor jóllakunk, és szomjunkat
oltsunk, hogy a Föld más részén milliók meg milliók éheznek,
szomjaznak, s√Ķt bele is pusztulnak sokan... h√°bor√ļs f√©szkekr√Ķl nem is
besz√©lve... a f√°jdalom √©s nyomor√ļs√°g tombol, mert tomboltatj√°k...

Ez nem emberi magatartás, ha hagyjuk, hogy így legyen,
megval√≥sul√°s√°nak g√°tl√≥it pedig a XXI. sz- ben b√ľntess√ľk. Embert
semmilyen form√°ban nem √∂lhet√ľnk, sem k√∂zvetlen√ľl sem k√∂zvetetten.
Teremts√ľk meg azt a k√∂rnyezetet √©s lehet√Ķs√©get a javak igazs√°gos
eloszt√°s√°val, a g√©pes√≠tett robot vil√°g√°ban, hogy ilyen el√Ķ ne
forduljon, megtudjuk tenni, a tud√°s t√°r √ļgymond a tarsoly tele van
kész és még nem kész ötletekkel...

NEM UT√ďPIA. NEM MESE. EZ A VAL√ďS√ĀG!

2011. M√ĀJUS. 09-√ČN 07:50 √ďRAKOR

id. Kiss László
# | honvedesku honvedesku - 2011 05 09 ¦ 09:29:32
Spari! Ne idegeskedj,lassulj le,nyomozz a dolgok ut√°n!Patrub√°nyrol sok minden kereng
ö az MVSZ titok-ára de lehet hogy csaucsesz-
nek a p√©nzkamar√°sa is volt?.Szoval kutakodj ez√ľgy
felé is...
# | postaimre postaimre - 2011 05 09 ¦ 10:09:40
Spari, nincs fontosabb k√©rd√©s, amiben Patru baninak √°llom√°st kell foglalnia, mint egy zsid√≥ hisztije a cig√°nyoz√°ssal kapcsolatban? Mondjuk √≠rhatnak a szepl√Ķtlen fogantat√°sr√≥l is egy ny√≠lt levelet, csak semmi zsid√≥z√°s ne legyen benne.
# | Hegel Hegel - 2011 05 09 ¦ 20:18:56
Koré!
Bolyki Tam√°st√≥l olvastad a Magyarok rejt√©lyes √©lete...√ēst√∂rt√©net√ľnk titkai c k√∂nyvet ott van amit a hsz-ben megjegyezt√©l. Most olvasom.

"Feltart√≥ztathatatlan √°radatk√©nt z√ļdultak a p√°nc√©los vit√©zekre; engesztelhetetlen gy√Ľl√∂let hajtotta √Ķket. Valaha csup√°n irigyelt√©k Ata-Isis polg√°rainak √©let√©t, a birodalom kult√ļr√°j√°t, √°m az √©vsz√°zadok telt√©vel ez az irigys√©g feneketlen gy√Ľl√∂letbe csapott √°t. F√©lt√©kenys√©g √©s harag keveredett benn√ľk; azok az √©rz√©sek, melyek a primit√≠v, elmaradott n√©pek gyermekeit mindig is a fejlettebb, magasabb rend√Ľ kult√ļr√°k ellen √Ľzt√©k. Amikor a vadak nem k√©pesek el√©rni embert√°rsaik szintj√©t, azonnal elpuszt√≠t√°sukra t√∂rnek. Ha a tud√°s nem lehet √∂v√©k, mert nem tudj√°k befogadni, ink√°bb ne legyen senki√©. Ha √Ķk nem tudnak birodalmat √©p√≠teni, h√°t lerombolj√°k a t√∂bbit, hogy ne kelljen nap mint nap azzal szembes√ľlni√ľk, amit soha nem √©rhetnek el...
K√©t vil√°g csapott h√°t √∂ssze, v√≠vta √©lethal√°lharc√°t Arany V√°ros falai k√∂zt. Egy √∂reg, √©vezredes kult√ļra, amely m√°r elk√©nyelmesedett, elszokott a mindennapi k√ľzdelemt√Ķl, √©s amely tal√°n m√°r t√ļljutott fejl√Ķd√©se cs√ļcspontj√°n, nem √°lltak el√Ķtte √ļj kih√≠v√°sok, de m√©g nem √©rte el a lass√ļ hanyatl√°s id√Ķszak√°t - √©s az √ļj, primit√≠v vil√°gok, melyeknek m√ļltjuk m√©g nem volt, √©ppen csak ki¬emelkedtek az √∂szt√∂nl√©t mocsar√°b√≥l, √°m m√°ris helyet k√∂veteltek maguknak az uralkod√≥ fajok k√∂z√∂tt. A civiliz√°ci√≥ m√©g nem √©rin¬tette meg √Ķket, n√©melyik t√∂rzs√ľk tagjai m√©g embereknek sem voltak nevezhet√Ķk; karmaikkal √©s fogaikkal akartak √©letteret kiv√≠vni maguknak".


Pontosan ez megy m√©g ma is..√©vezredekkel k√©s√Ķbb..hogy tudott ennyit fejl√Ķdni az agyuk a s√°rk√°ny√©knak?
# | Kor√© Kor√© - 2011 05 09 ¦ 22:02:15
Hegel,
ezt a könyvet nem olvastam még. Sokat kell még pótolnom. De értem amit beírtál.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.89 mŠsodperc
72,054,244 egyedi lŠtogatů