Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó terrorizmus

NaplóMa rövid lesz a hírek. Úgy tűnik, hogy a világ átalakulásának tendenciáját elkezdték kommunikálni, de úgy akarják lebontani a látszatot, hogy közben a lehető legtöbb kételyt támasztva tartják fenn addig, amíg ki nem menekítik a menekíthetőt és be nem döntik a fölösleget, el nem varrják a szálakat. Csak egy példával had éljek. Tegnap egyik baráti ismerősöm hirtelen felindulásból közölte velem, hogy nemrégiben egy előadáson megkérdeztek egy általam is elismert személyt velem kapcsolatban, s azt a választ kapták, hogy életveszélyben vagyok. Nos ez nem újság, viszont a gondolat, amely ott megfogalmazódott a MAZSIHISZ köreihez kapcsolatokhoz vezethető vissza. Gondoltam, felhívom Vámost, hátha Gyuri mélyebben viszi a szót, de aztán sajnáltam a telefonköltséget rá.


Az USA sorra bukja el eddigi bástyáit és az elemzők nem értik miről is van szó. Persze lehet, hogy Rotschildék csak egy újabb cseléről van szó és az orosz és kínai, indiai nyomulás mögött ugyanaz a háttérhatalom pengeti a húrt, mint amely a szabadkőműves páholyok beavatottjaiból csinált nálunk is politikusoknak látszó zsidó kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe Júdeával-t és mélyülök el Istóczy, Egán Ede,…tevékenységében, kimunkált, felszínre hozott és bizonyított Igazságában, úgy erősödik meg bennem a tudat, hogy a zsidóval nem lehet ember módjára bánni, viszont leölni sem szabad oly könyörülettel, mint egy állatot. Okosabban, de könyörtelenebbül kell velük elbánni, szeretettel, hideg fejjel, mindenféle erkölcsi aggály nélkül, az írmagjukat is eltaposva. Istóczy bizonyította, hogy ez parlamentáris körülmények között már 125 évvel ezelőtt sem működhetet, ma meg már nem is törekszik rá értelmes ember, s ha valaki oda bekerülne, akkor is olyan szándékkal és tettel kell viseltessen, hogy az a zsidó hordát ott helyben robbantsa szét. A zsidó nem méltó az ember névre, erről ők maguk tettek tanúbizonyságot. Egy az ismert világot körbeölelő konferenciát kell tartani a zsidók eddigi tevékenységéről a vallási eltévelyedésről, amin keresztül sikerrel rontották meg az emberi lelkek zömét és fanatizálták az ellenük fordulókat. Tisztán a logika és a bizonyítékok terhe mellett kell nyilvánosan kimondani, hogy a zsidónak pusztulnia kell ebből a világból, mert nem való ide!

A teljes fronton megvívandó harc áldozatokat követel, de zsidó nem maradhat egy szál sem, mert ami hozzá kötődik, az szennyes, embertelen és gonosz. Ez az ítélet már többször kimondatott, de az emberi humánumnak nehéz elfogadni azt, amit még nem sikerült átérezve megértenie. Ez nem faji, kisebbségi sem felekezeti kérdés, de még csak nem is ideológiai posztulátum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot eltávolítva a bőre alól annak életét veszi. A zsidó maga a bizonyság arra, hogy nem ember, sem nem állat, hanem valami idegen faj, megtestesült rettegés és gyűlölet, amely az emberiség pestiseként bizonyította be, hogy kiiktatása szükségszerű és elkerülhetetlen végzete.

Minden lehetőséget ki kell használni, hogy pusztulásukat önkezüktől hajthassák végre, s ennek érdekében rettegésben tartva egyre nagyobb végzetes hibára kell sarkallni tudatosan terelni őket. Rá kell tudni ébreszteni az egyik zsidót arra, hogy a másik zsidó még nagyobb ellensége és az ő megmaradását annak megsemmisítése szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel és oktatólag elérni. A „jó zsidó fogalmát” a zsidó fogalmával egyetemben kéretik törölni minden elméből! Ha lenne olyan, az már nem zsidónak mondaná magát. Ne mocskoljuk össze a kezünket velük, ha ez elkerülhető, ha pedig már nem – egyre elkerülhetetlenebb-, akkor a lehető leggyorsabban és leghatékonyabb munkát végezve kell az „operációt” végrehajtani. Ha helyzet van, már nem állsz szóba vele, nem egyezkedsz, hanem lősz! Addig viszont kelts benne félelmet, bizonytalanságot és tudasd vele, hogy az első adandó alkalommal a nyakára lépsz, ha rendőr, ha bankár, ha bármi más is most még – átmenetileg.

Nem vicc ez már.

A Lukoil toppmanagerének 16 éves lányát brutálisan összeverve, a felismerhetetlenségig szinte szétroncsolva találták holtan a napokban. Egy másik nővel is végeztek az elkövetők, szintén ilyen módszerrel. A „játék” eldurvul, s amit nálunk a cigányokat felhasználva művelnek a zsidók, az már indokolttá tesz bárminemű azonnali gyors reagálású beavatkozást. Idő még mindig van a felkészülésre, de fogy, fogytán a türelem is. A palesztin „kiegyezés” álcája jó indok lehet, hogy Izrael elkezdjen végre vergődni és megindulhasson a menekült-áradat Magyarország felé, a betelepülési pontokat megszállva. Gondoskodni kell arról, hogy ne legyen kedvük ide jönni és biztosítani kell minden zsidjat, hogy itt még nagyobb megrázkódtatásban részesülhet, mint a cionista eddigi átmeneti szállásán.

A háború már zajlik és az antiszemita, amennyire csak lehet az adott körülmények között. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de hát a főnökei a kazárok meg nem is zsidók, így nekik mindegy mi tetszik nekik és mi nem.
Ahogy most látom, a gazdasági részét a dolgoknak, a két alapvető irányvonal egymás mellett halad.

„Minden az enyém! szólt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédő magyar férfinak és nőnek (Istóczy néha antijudaistának is nevezi ezt a megközelítés)!
Mai szóhasználattal élve mindaz, amit eddig erről a fajnak, vallási szektának, népcsoportnak nevezett szerveződésről tudunk, az minden tekintetben kimeríti a TERRORIZMUS kifejezés összes aspektusát, s képviselőiket minden skrupulus nélkül tekinthetjük terroristáknak.

Hozzászólások

# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 12:27:59
Genya, javaslom, tanulmányozd az ún. szakszervezeti vezetők fizimiskároltságát és glóriáját. Szerinted mennyi van köztük, aki nem a hatalom zsidaja. Nos, elvétve, de amögött meg másik 3 olyan van, aki fogja. AZ NBH-mossad ezeket spéci építette fel. Olyan ez, mint a Jóbbik és a pártok. A tagság zöme meg csak néz ki bután a fejéből, mert a vezetők terelgetik a szakadék felé. kerítést ezek nem fognak döngetni, arra vigyáznak a "vezéreik" nagyon. Gőzlevezetés, szájtépés ez is.
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 06 ¦ 12:33:45
Szevasztok!

Megrémiszt ez a KÉP-ALKOT-ÁS ! Eszembe juttatja PAKSI ÁLMOM... a pusztulást...
Valamit tenni kéne, valaki említette értesíteni az érintetteket, hogy gyávák vagyunk ... vagy valami mást...

szeretettel: id. Kiss László
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 21:41:32
gyaur, ha tett lesz, akkor tetem is lesz, s ha csak a tetem a tett, akkor amit tettem, tetemes téttel teli tétel.
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 21:48:29
gyaur, ezt legalább sok értelmes ember olvassa, talán több is és érti, mint aki a Kossuth és egyéb téren demenstruál. Amit te teszel, egyedül többet jelent, mint a mai nyilvános szájtépés a placcon.
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 22:18:09
gyaur, ízlelgesd a mondást, kérlek: "A por siet, a kő ráér." Hogy mikor melyik vagy, a helyzet és a döntésed határozza meg.
# | pyro master pyro master - 2011 05 06 ¦ 23:12:29
Gyaur, megmondtam, Te nem vagy türelmes.
Nem a "lassú víz partot mos" politikájáról beszélek én.

Nézd meg, mi a hitvallása, a busido egy szamuráj számára. A türelmet ott találod a HÉT erény közt.
Akármelyik bamba ökör neki tud rontani fejjel a falnak, igaz?
És ha beletörik a szarva, ugyan kit fog hibáztatni?

Várj. Ne birka módjára. Hanem mint egy szamuráj. Kivárd a pillanatot, erről van itt nagyba szó.
# | magyar saman magyar saman - 2011 05 07 ¦ 00:09:56
"Persze lehet, hogy Rotschildék csak egy újabb cseléről van szó és az orosz és kínai, indiai nyomulás mögött ugyanaz a háttérhatalom pengeti a húrt, mint amely a szabadkőműves páholyok beavatottjaiból csinált nálunk is politikusoknak látszó zsidó kegyenceket. "

Már régóta hiányoltam ezt a mondatot. Ez hiányzott nekem eddig az elemzésekből, ez a képet árnyaló mondat.

Nemrég volt egy álmom. Álmomban egy szobában ültünk néhányan egy orosz bolond tábornokkal. Azt fejtegette, hogyan foglalják el az ősi szkíta területeket, hogy az orosz birodalom kiterjessze területén a világon. Mi akik ott voltunk, csak nevettünk rajta: "szkítákat akar leigázni, hahahaha...". Nem tudja hogy a szkítákat nem lehet leigázni...
# | Szofi Szofi - 2011 05 07 ¦ 00:36:48
Tény, hogy én sem plakátoltam még, annak ellenére, hogy megígértem. Talán még mindig a félelem tart vissza, vagy pedig valami olyasmi remény, hogy megoldódik nélkülem is a helyzet. Na ez nem megy. Szintén rohadtul ideges vagyok és már markológépekkel bontanám szét a rendszert atomjaira. Magam részéről annyit tettem hozzá, hogy megszüntettem a kontaktom a bankokkal és otthagytam a munkámat a tetvek miatt. Nem kell a pénzük! És az a világ sem kell, melyet pénz működtet. Már írtam valahol, ha mindenki lekapcsolná magát... lelassulna a zsidó véráramlat. Elektromos sokkolóként hatna rájuk egy időre és akkor lehetne velük végezni.
Had emeljek ki egy mondatot Imrétől, mely szerintem nagyon találóan fejezi ki és foglalja össze a lényeget: " A zsidó maga a bizonyság arra, hogy nem ember, sem nem állat, hanem valami idegen faj, megtestesült rettegés és gyűlölet, amely az emberiség pestiseként bizonyította be, hogy kiiktatása szükségszerű és elkerülhetetlen végzete."
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 07 ¦ 07:37:47
Szevasztok!

Kedves gyaur igazad van mind mindenkinek itt az oldalon - olvassátok el legújabb írásom, másodikként ide teszem fel ha engeditek:


· http://kuruc.info...9254590728
·
http://www.facebo...e%26relati
Albert Asztalos · O.M.H. Műszaki Szakfőiskola Budapest
Szolgáltad a hazádat becsülettel,
mégis megköveznek lendülettel.
De ne félj mert sokan felfigyeltek,
hogy veled a gazok mit is tettek.
2 · Tetszik · Válasz · 10 órája
·
László Kiss · 59 éves
Nacivadász!

Nacionálé= magyarul: lat. ném. Szó – ból eredő jelenti a : személyleírás , a személyi adatok összessége – származási hovatartozandóság: illetőség, származás, kiléte valakinek./

Ennek az egyetlen szónak a megmagyarázása mindenkinek azt a célt szolgálja, megmondom én nektek őszintén, hogy nevetség tárgyává tegye azt a hiába való törvény és természetes ellenes bírósági eljárást és eljárásokat, amiket a fentiek jellemeznek, most ahogy utaltam rá a nácivadász aki háborús bűnösöket vadász le. Ez rendjén való volna, ha a többes számot figyelembe véve használná, de nem, csak azokat keresi és vadásza, akik zsidók ellen vétettek.

Morbid MAGYARUL : lat- fr eredetű jelenti a beteges hajlamú, betegesen kifinomult - hittem ezt addig, amíg nem láttam Olga műsorában ezt az idegen nyelven beszélő alakot. Aki egészségtől kicsattanva aljas gúnyórát nem tudva palástolni, beszélgetett Olgával. Benne volt a gondolat, amit láttam, minden áron - minden áron tennem kell, hogy az intézet fenn maradjon - a hülye zsidóktól, és másoktól a lóvét megkapjuk ingyen élésünkhöz. És ez a motiváció, eltartatni magam! Nem a szenvedést okozok elleni bosszúja, legyen az akár zsidók akár magyarok akárkik. Mert ha nacivadász lenne, levadászná a 40-60 ezer magyar tudatos népirtását, többek között, a Hirosimára és Nagaszakire ledobott atombombájának bűnösét, Drezda égőáldozatának okozóinak bűnösét, az államfők,
mérgezett fogkrém, golyóstól, stb. - vagy Kennedy lelövésének bűnöseit, vagy Pápák likvidálását is figyelembe véve - mind mind háborús bűnöket követtek el. A háborús bűnösök.

És ide értünk a bűnösök szóhoz - ő a bosszú mellett, bosszú nem lehet benne, mert annyi idősen, nem lehet benne, ezért valószínű, hogy megélhetési bűnöző, olyan bűnöző, amelyik több népnél országban állami szintre emelte a köztörvények bűneinek elismerését és azt gyakorolja és erőlteti a még be nem hódolt népek és országokban. A módszerüket már leírtam, csak röviden - a kulcs szavak, "nem neveztet semmit a nevén, az adott országban ahova beszüremlik láthatatlanul, rejtve, némán, addig a pontig, amíg nem szerzi meg a politikai és gazdasági uralmat, amikor keményen uralkodva kipusztítja a befogadó népet" Volt rá példa a Föld történelmében volt. Ma 2011. május, 07-én amikor írom e sorokat van e ilyen cselekmény? Van, sok helyütt, ami minket érint Magyarországon is az folyik a fenti definíció amit írtam annyiban változott, hogy már nem meri látványosan, az értelmi szint emelkedése és a retorziótól való félelmében , ezért lassú halál és természeti csapásnak álcázva feltüntetve, végzi könyörtelen pusztítását"

Ha páran erre ráeszmélnek és DEMON - STRÁLNAK akkor azt ők rendezik, előidézik olyan szereplőkkel akik tudják, és olyannal akik nem tudják ezt - célja a MEGVÁLTOZTATÁS LENDÜLETÉNEK lassítása, majd az magától való le állása... meg stb. lehet ragozni...

De térjünk vissza a nácivadász szóhoz, a vadász szót mindenki ismeri, aki elmegy ki a szabadba vadászni, régen természetes jog volt nem kellett, hozzá engedély, hogy egy nyilat csináljon és azzal életben való fenntartását ne talán tán személyes biztonságát védje vele, ma beszabályozzák, félelmükben, nehogy már az íj modern változatát ellenem tud használni én semmiféle rizikó faktort nem engedélyezhetek ami hatalmamat veszélyezteti. Így gondolkodik…lásd USA önvédelmi fegyverek alkalmazásának majdani ellehetetlenítése – nem kapni hozzá töltényt, jó lesz a pisztoly dobálni az ellenséget…. Mindig így csinálja rászoktat, utána leszoktat, vagy céljai elérésére fordítja …..

Marad a Náci szó mit jelent? NON NOVA, SED NOVE= latin szó magyarul : nem új dolgokat, de újszerűen, / ugye értjük - úgy akarom írni, hogy senkinek ne legyen oka rá, hogy megsértődjön, és sértődős okán maga malmára érvényesítsen...
NON NUMERANTUR, SED PONDERANTUR - latin mondat magyarul: nem a mennyiség , hanem a minőség a fontos. /megjegyzem mindenben/
nem számláltatnak, hanem mérlegeltetnek/ jut eszembe szegény Daróczi Dávid jól mérlegelt, és halálával fizetett/
Ők ezt mindig meglépik mint fenn írtam hiába államfő hiába Pápa stb. egy államszóvivő segédmunkás a szemükben...

Egy latin mondat magyarázza tettük: NON OMNE LICITUM EST HONESTUM = MAGYARUL : nem minden tisztességes is egyúttal, amit tenni szabad - ugye érted, ha még nem szabad akkor alkot rá gyorsan egy törvényt és mindjárt szabad lesz számára „népét” rabszolgáját inkább helyesebb szó kifejezéssel - béklyóba tartani...

Tehát a náci szó kitalált szó. van NÁCIÓ szó ami jelenti magyarul , mert ez is latin a NEMZET pejoratív fogalmazásban a FAJTA szót...

A NÁCI szót valaki kitalálta valamilyen szándékkal, ma már tudjuk kik, milyen céllal, és itt kell feltenni a kérdést : A világháborúkban és akármilyen háborúkban volt e zsidó aktív résztvevő, volt e csendőr, katona, partizán, vagy egyszerű beosztott vagy magasabb beosztású vezető? Volt. Sőt az eddigi kutatásaim határozottan arra engednek következtetni csak zsidó volt a kiagyalója a borzalomnak és bekövetkeztének és jelenben való vivőjének…...

Akkor kérem ha ez igaz, MERT EZ A VALÓSÁG! milyen jogon aláznak meg egy majdnem 100 éves ember által engem egy magyart, ezen keresztül egy népet egy országot, írva talán ez az utolsó háborús bűnös dumával.... A HÁBORÚS BŰNÖS AZ AKI KIAGYALTA ÉS IRÁNYÍTOTTA AZ EGÉSZET. ÉS JELENBEN IS IRÁNYÍTJA, EZ PEDIG A PÉNZHATALOM. KIK KÉPVISELTÉK A PÉNZHATALMÁT MINDIG? IGEN a zsidó és bűntársai....

AKKOR MOST MI VAN? Ha rám hallgatsz újból leírom neked: " LEBUKTUNK - ELVISSZÜK A BALHÉT" ELTŰNÜNK MAJD 40 ÉV MÚLTÁN VISSZATÉRÜNK! UGYE ÉRTED?

szeretettel: id. Kiss László
2011. május 7-én 05: 23 -órakor
utóirat:

Olga ismerjük meg mi vezetett ide az utat, konstatálta a végkövetkeztetést, bizony olga ez a cél megismerni mindent, hogy többet abba a hibába ne essenek – ne ismétlődhessen meg az, hogy egy alulról való kezdeményezés hatalomhoz jusson…nem buták ezek, elemeznek és csak eredményt úgy tudnak elérni ha mindent kielemeznek – csak egyet felejtettek el a tudás ellen tudatlanul elemezni lehetetlen, az mindig bosszú marad, egyéni bosszú a többségi emberi társadalom ellen, ahonnét száműzte magát önkén magatartásával, ahogy már egy régi romai gondolat is leírta már…. Nekünk örökségül, hogy tanuljunk belőle….

Tetszik · Válasz · 2 másodperce

szeretettel: spártá és kus...

2011 május 7-én 06:38 órakor
# | zafir zafir - 2011 05 07 ¦ 16:04:41
Meglent az orosz sajtóban a 97 éves Képíró Sándor pere. 1.2 m ember ( zsidó, cigány, szerb) halálával vádolják. A vízen tál szervezet végezte a fő kutatómunkát az ügyben..
http://news.gazet...aid=340581

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.93 másodperc
62,404,967 egyedi látogató