Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó terrorizmus

NaplóMa rövid lesz a hírek. Úgy tűnik, hogy a világ átalakulásának tendenciáját elkezdték kommunikálni, de úgy akarják lebontani a látszatot, hogy közben a lehető legtöbb kételyt támasztva tartják fenn addig, amíg ki nem menekítik a menekíthetőt és be nem döntik a fölösleget, el nem varrják a szálakat. Csak egy példával had éljek. Tegnap egyik baráti ismerősöm hirtelen felindulásból közölte velem, hogy nemrégiben egy előadáson megkérdeztek egy általam is elismert személyt velem kapcsolatban, s azt a választ kapták, hogy életveszélyben vagyok. Nos ez nem újság, viszont a gondolat, amely ott megfogalmazódott a MAZSIHISZ köreihez kapcsolatokhoz vezethető vissza. Gondoltam, felhívom Vámost, hátha Gyuri mélyebben viszi a szót, de aztán sajnáltam a telefonköltséget rá.


Az USA sorra bukja el eddigi bástyáit és az elemzők nem értik miről is van szó. Persze lehet, hogy Rotschildék csak egy újabb cseléről van szó és az orosz és kínai, indiai nyomulás mögött ugyanaz a háttérhatalom pengeti a húrt, mint amely a szabadkőműves páholyok beavatottjaiból csinált nálunk is politikusoknak látszó zsidó kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe Júdeával-t és mélyülök el Istóczy, Egán Ede,…tevékenységében, kimunkált, felszínre hozott és bizonyított Igazságában, úgy erősödik meg bennem a tudat, hogy a zsidóval nem lehet ember módjára bánni, viszont leölni sem szabad oly könyörülettel, mint egy állatot. Okosabban, de könyörtelenebbül kell velük elbánni, szeretettel, hideg fejjel, mindenféle erkölcsi aggály nélkül, az írmagjukat is eltaposva. Istóczy bizonyította, hogy ez parlamentáris körülmények között már 125 évvel ezelőtt sem működhetet, ma meg már nem is törekszik rá értelmes ember, s ha valaki oda bekerülne, akkor is olyan szándékkal és tettel kell viseltessen, hogy az a zsidó hordát ott helyben robbantsa szét. A zsidó nem méltó az ember névre, erről ők maguk tettek tanúbizonyságot. Egy az ismert világot körbeölelő konferenciát kell tartani a zsidók eddigi tevékenységéről a vallási eltévelyedésről, amin keresztül sikerrel rontották meg az emberi lelkek zömét és fanatizálták az ellenük fordulókat. Tisztán a logika és a bizonyítékok terhe mellett kell nyilvánosan kimondani, hogy a zsidónak pusztulnia kell ebből a világból, mert nem való ide!

A teljes fronton megvívandó harc áldozatokat követel, de zsidó nem maradhat egy szál sem, mert ami hozzá kötődik, az szennyes, embertelen és gonosz. Ez az ítélet már többször kimondatott, de az emberi humánumnak nehéz elfogadni azt, amit még nem sikerült átérezve megértenie. Ez nem faji, kisebbségi sem felekezeti kérdés, de még csak nem is ideológiai posztulátum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot eltávolítva a bőre alól annak életét veszi. A zsidó maga a bizonyság arra, hogy nem ember, sem nem állat, hanem valami idegen faj, megtestesült rettegés és gyűlölet, amely az emberiség pestiseként bizonyította be, hogy kiiktatása szükségszerű és elkerülhetetlen végzete.

Minden lehetőséget ki kell használni, hogy pusztulásukat önkezüktől hajthassák végre, s ennek érdekében rettegésben tartva egyre nagyobb végzetes hibára kell sarkallni tudatosan terelni őket. Rá kell tudni ébreszteni az egyik zsidót arra, hogy a másik zsidó még nagyobb ellensége és az ő megmaradását annak megsemmisítése szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel és oktatólag elérni. A „jó zsidó fogalmát” a zsidó fogalmával egyetemben kéretik törölni minden elméből! Ha lenne olyan, az már nem zsidónak mondaná magát. Ne mocskoljuk össze a kezünket velük, ha ez elkerülhető, ha pedig már nem – egyre elkerülhetetlenebb-, akkor a lehető leggyorsabban és leghatékonyabb munkát végezve kell az „operációt” végrehajtani. Ha helyzet van, már nem állsz szóba vele, nem egyezkedsz, hanem lősz! Addig viszont kelts benne félelmet, bizonytalanságot és tudasd vele, hogy az első adandó alkalommal a nyakára lépsz, ha rendőr, ha bankár, ha bármi más is most még – átmenetileg.

Nem vicc ez már.

A Lukoil toppmanagerének 16 éves lányát brutálisan összeverve, a felismerhetetlenségig szinte szétroncsolva találták holtan a napokban. Egy másik nővel is végeztek az elkövetők, szintén ilyen módszerrel. A „játék” eldurvul, s amit nálunk a cigányokat felhasználva művelnek a zsidók, az már indokolttá tesz bárminemű azonnali gyors reagálású beavatkozást. Idő még mindig van a felkészülésre, de fogy, fogytán a türelem is. A palesztin „kiegyezés” álcája jó indok lehet, hogy Izrael elkezdjen végre vergődni és megindulhasson a menekült-áradat Magyarország felé, a betelepülési pontokat megszállva. Gondoskodni kell arról, hogy ne legyen kedvük ide jönni és biztosítani kell minden zsidjat, hogy itt még nagyobb megrázkódtatásban részesülhet, mint a cionista eddigi átmeneti szállásán.

A háború már zajlik és az antiszemita, amennyire csak lehet az adott körülmények között. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de hát a főnökei a kazárok meg nem is zsidók, így nekik mindegy mi tetszik nekik és mi nem.
Ahogy most látom, a gazdasági részét a dolgoknak, a két alapvető irányvonal egymás mellett halad.

„Minden az enyém! szólt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédő magyar férfinak és nőnek (Istóczy néha antijudaistának is nevezi ezt a megközelítés)!
Mai szóhasználattal élve mindaz, amit eddig erről a fajnak, vallási szektának, népcsoportnak nevezett szerveződésről tudunk, az minden tekintetben kimeríti a TERRORIZMUS kifejezés összes aspektusát, s képviselőiket minden skrupulus nélkül tekinthetjük terroristáknak.

Hozzászólások

# | spartakusz spartakusz - 2011 05 06 ¦ 09:11:14
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 10:12:38
Nocsak! A cikk maga nagyon érdekes, mert az oroszok atomcsapásának és az amerikai (zsidó) szintén ilyen jellegegű támadásának lehetőségét latolgatja.
http://www.huffin...57543.html

de az orosz fordításban változatban ezt a képet mellékelték hozzá!
keptar3.szunyi.com/images/w329-6946x-1wx-162.jpg
http://www.inosmi...20639.html
Magyar kokárda? Elég közvetlen jelzés ez az itteni zsidó atomfegyverekre utalva! Tetszik érteni? Nekem nem tetszik.
A kék-fehér csillagos háttér a zsidaj és a sas alatt ott van az "Árpád-sáv" mintegy szétválasztva. Szakértő készítette a képet, ez tuti. A részleteket még elemezni kell, nem nagyon látom a jobboldali kassírozást, pedig az a jövő szimbóluma. Valami hadigépek vannak ott, úgy tűnik.
# | pálos1200 pálos1200 - 2011 05 06 ¦ 10:20:11
Imre én az árpád sáv helyett inkább az amerika zászló végét látom. Megszámoltad a sávokat? (Én 5 piros csíkot látok.)
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 10:24:45
pálos, valszeg nem magyar készítette a skiccet, de a lényegen nem változtat, azt meg érted nem? Mit is keres a csizmadia az asztalosnén?
# | pálos1200 pálos1200 - 2011 05 06 ¦ 10:38:35
Persze a lényeget értem. Nagyon gáz a magyar kokárda az usraeli zászlón.
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 10:44:25
Nem gáz ez, hanem atom! Mi pedig a figyelem középpontjában vagyunk, illetve nem csak mi, hanem a tetűhintás zsidajok, akik ránk telepedtek.
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 05 06 ¦ 11:05:23
Ma lesz a rendvédelmisek óriás tüntetése!
A szebb jövősök is vonulnak!
Érdemes lesz figyelni az eseményeket!
http://hunhir.inf...p;id=40663
# | postaimre postaimre - 2011 05 06 ¦ 11:16:19
Genya, szót sem érdemes fecsérelni rájuk!
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2011 05 06 ¦ 11:22:48
Igen, az valóban a jenki zászló vége, de a kokárda félremagyarázhatatlan. És itt jön az igazságod Imre, célpontilag. Bizonyítani kell, hogy az akaratunk ellenére lebzselnek itt a férgek és hajlandóak vagyunk tenni is ellene, különben célpont maradunk és tegyük hozzá maciszempontból jogosan. A sajátjaik védelme felhatalmazást ad nekik.
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 05 06 ¦ 11:50:21
Imre, azért mégis ejtsünk szót róla.
Persze, egy ilyen szakszervezeti tüntetés önmagában nem jelent veszélyt a hatalomra, de most talán megtörik a varázs, és végre elindul valami a változás rögös útján. Talán igen, talán nem, de bízzunk benne.

Érdemes lenne ezt meglovagolni, mert hát valljuk be - ha nincs meg az összefogás - az egy közös cél érdekében a rendszerből kiábrándult tettre kész fegyveresek, és a nemzetiek között, akkor bizony komoly lépéshátrányban leszünk, és esélyeink is lecsökkenek az (békétlen) átmenet eléréséhez.

Mondjuk ki - jelen helyzetben kellenek az elégedetlen honfitársaink szövetsége, máskülönben az országgal együtt mind elvesztünk.
Vagy összefogunk, vagy bukunk!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.94 másodperc
62,404,970 egyedi látogató