Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Csavar a menetben

Napl√≥√ćzlik a s√∂r a virslire? Ma olyan boldogg√°avat√≥s napunk van, sok j√≥ chemtrailes csendes es√Ķvel √©s a h√≠rek is csak √∂mlenek, zuhognak hozz√°m, s m√°r-m√°r eserny√Ķt kell haszn√°ljak, nehogy a nyakamba pottyanjon az, ami dob√°lnak fel√©m. Nos bemeleg√≠t√©snek legyen el√©g annyi, hogy v√°laszt√°sokra k√©sz√ľl√ľnk!

„√údv!
Ma olyan infót kaptam hogy eldobom az agyam.
P√°r orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ √©s politikus bar√°tommal besz√©lgettem.
J√∂v√Ķre v√°laszt√°sok lesznek. 200f√Ķs parlamenttel ... nos ism√©t 2/3-os gy√Ķzelem lesz zsidesz r√©szr√Ķl.
M√°r egyes szoci √©s jobbikos k√©pvisel√Ķk is l√°tj√°k, hogy el van adva a p√°rtjuk √©s hogy kamp√≥ mindennek.
Oda jutottunk, hogy ha ez meglesz, akkor m√°r csak a forradalom seg√≠thet, de azt meg √ļgy sz√©tcsapj√°k, mint a szart a 10ezer bev√°ndorolt katonai kik√©pz√©sen √°tesett metszettfark√ļ…”

Eddig nem nagyon ragoztam, de a zsid√≥k most megszavazott talmudista t√°kolm√°ny-alap-√Ķrv√©nye, kerete a sarkalatos magyarellenes t√∂rv√©nyei megalkot√°sa ut√°n mindezt egy √ļjabb 2/3-os parlamenti zsid√≥t√∂bbseggnek kell megb√©getni, hogy az legitimnek t√Ľnj√∂n. Minden jel szerint ez√©rt emlegetnek egyre t√∂bbsz√∂r el√Ķrehozott v√°laszt√°sokat az MSZP-LMP-s zsidajok √©s a J√≥bbik felturb√≥z√°sa is err√Ķl sz√≥l. √öjabb csavart akar vinni cion a becsavarodott zsidaj logik√°ba. Nos, m√°r ma is vil√°gos, hogy ezt a teljes bag√°zst k√∂t√©l, √©s vagy b√°rmilyen nem√Ľ √°ll√≥ hal hat√°lya al√° kell vonja az √©lni akar√≥ magyar nemzet.
B√°r a rem√©nynek m√°r semmi k√∂ze a t√∂rt√©nethez, az√©rt a mostani bebuktatott gy√∂ngy√∂spatai CIA-Mossad akci√≥, a Fidesz-J√≥bbik vonal√°t is el√©g er√Ķsen megkarcolja, b√°r komolytalan az eg√©sz √©s tal√°n az is a l√©nyeg, hogy az EU m√©g kiskor√ļs√≠thassa Olstein Viktor szabadvakol√≥ korm√°ny√°t, s √°tvehesse a fel√ľgyeletet felett√ľnk. Aprop√≥, tegnap volt egy besz√©lget√©sem √©s a megb√≠zhat√≥ forr√°s szerint az Ors√≥s csal√°d k√∂z√©leb √©l√Ķ rokony szerint nincs zsid√≥ a v√©rvonalban. Nos, nem mintha sz√°m√≠tana, de csak a logika szerint, egy cig√°nyt nem tenne meg a zsid√≥ a „vezet√Ķj√©nek” m√©g l√°tszatra sem, ha csak nem olyan cig√°nyr√≥l van sz√≥, aki m√©giscsak „zsid√≥”. Olyan ez, mint S√°rk√∂zy esete T√≥th Marival. Ha megesett, h√°t megesett. Rossz nyelvek szerint Antal J√≥ska tolta be a korm√°nyrudat j√≥ id√Ķben, j√≥ helyen, s ez√©rt lett a kis Viktor is kiv√°lasztott. No mindegy, mert mindez majd kider√ľl a h√°bor√ļ ut√°n √©s addig doszt mindegy, melyik zsid√≥ √©s mikor par√°zn√°lkodott mely cig√°nyokkal, hogy azt√°n a sz√ľlet√©si anyak√∂nyv√©be b√°rmilyen nevet be√≠rhassanak, mert Viktornak ett√Ķl mg kakukk van. Most ment a p√°pu√°hoz Vatik√°nba b√Ľneit megsokszorozni, hogy zsid√≥-cig√°ny mivolt√°t kaotikus k√∂nt√∂sbe burkolva „J√≥bb” emberk√©nt t√©rhessen vissza √©s a zsid√≥ papok mind a reform√°lt, mint az kereszty√©n zsid√≥ egyh√°zakban a balga h√≠v√Ķknek azt mondhass√°k, hogy „na n√© m√°n, h√°t ez ez m√°r majdnem szentelt pat√°s”. Ha figyelitek, Viktort nem h√≠vja senki mag√°hoz, nem is √°ll vele sz√≥ba m√°r senki, csak a Frizbiben a m√°sik zsidaj, ahol a „sokan a pokolra k√≠v√°nnak” sir√°mait el√Ķadhatja. Na de hagyjuk is, mert ennek a tagnak m√°r megv√°lt√°s lesz a k√∂t√©l.

A m√°sik inf√≥ szerint nem kicsi a balh√© a v√°rmegy√©sek k√∂rny√©k√©n, mert kezdik egyre t√∂bben √©rteni, hogy Tor√≥ egy be√ľltetett zsid√≥ √ľgyn√∂k. Egyik bar√°tom h√≠vott √©s mondta el, hogy a saj√°t kik√©pz√Ķje, mikor n√°lunk elolvasta a Toroczkai-T√≥th Tutsek v√©rvonalas t√∂rt√©net√©t, r√°k√©rdezett n√°la, hogy akkor most h√©ber, vagy nem h√©ber. V√©g√ľl m√©giscsak k√∂h√∂g√∂tt a laptulajdonos, radik√°lis meleged√Ķ business manager, att√≥l, hogy h√°t a k√©t f√ľles, amit cser√©be kapott, az igazs√°got a felsz√≠nre volt hivatott kotorni. Az h√°t! √ćgy m√°r mindenkinek vil√°gos lehet, hogy Sikl√≥si Andris mi√©rt nem tud elhat√°rol√≥dni t√Ķle, mert h√°t mentor n√©lk√ľl nem megy √©s ez a faji √∂sszetart√°s m√©giscsak fajin.

De ha m√°r a meleged√Ķn√©l tartottunk, tegnap m√°r t√∂bbedj√©re emleget√Ķd√∂tt fel a kurucos zsid√≥ vit√©z, a J√≥bbikos netkommand√©rosok g√∂cs atyja, hogy igen el√Ķszeretettel l√°togatja a liber√°lis meleged√Ķ b√°rokat, s nem csak iszogat√°s, hanem √≠v√°s t√°rgy√°b√≥l is. Nos m√©g nem k√∂h√∂gte fel amit ott lenyelt, addig ez csak akkor biztos, ha a felv√©telek is a napvil√°gra ker√ľlnek. √Čn mindenesetre nem hinn√©m el a dolgot, hisz ad√≥dna a k√©rd√©s, hogy akkor most D√≥rik√°ra melyik rudak is j√°rtak r√°ja?

Na de hogy a pletyka rovatot most hirtelen r√∂vidre z√°rjam, hogy kiss√© komolyabb √©rtes√ľl√©sekb√Ķl is kell csemeg√©zz√ľnk, egy eg√©szen friss √©rtes√ľl√©st had mondok. Eml√©keztek a Duma√ļjv√°rosi √∂ngyilkos gyilkoss√°gra, melyet egy alpolg√°rmesteren fel√ľlr√Ķl k√∂vettek el? Nos, ha igaz, akkor be van √≠g√©rve a felpolg√°rmesternek is, hogy meg√∂li mag√°t, de gyorsan. A fideszesek k√∂zt most ez √ļgy terjed, mint a H1N1 a megfert√Ķz√∂tt egyt√°l√©tellel a menz√°n. Hagyt√°l? Fat√°l? H√°nyt√°l? Brut√°l!
Valami Dorkota Lalit emleget a k√∂rny√©kbeli maffi√≥z√≥k z√∂me, mint teljhatalm√ļ urat, aki kor√°bban a vasm√Ľ jog√°sza volt, de ma m√°r √Ķ a helyi „csodarabbi”. Az inf√≥k szerint el√©g sokan vannak vele j√≥ban, de m√©g t√∂bben rettegnek t√Ķle, s akinek meg√≠g√©ri, hogy baja lesz, az gyorsan v√©gez mag√°val. T√°n √≠gy j√°rt az alpolg√°r mester√ľk is. Mivel √©n nem vagyok hisz√©keny √©s nem t√©telezek fel senkir√Ķl semmi j√≥t, ez√©rt r√°kerestem a neten a Lali rabbira. Nos, mint kider√ľlt egy talpig becs√ľletes ember, mert a feles√©ge m√©g pszichol√≥gus is, √Ķ meg benne volt m√°r az olajbizotts√°gban is √©s kem√©ny parlamenti k√©pvisel√Ķ. http://dorkotalajos.fidesz.hu/index.php
Teh√°t a hallom√°s, sz√≥besz√©d nem igaz √©s a duna√ļjv√°rosi √©s k√∂rny√©kbeli zsid√≥-maffi√°j√°r√≥l kering√Ķ h√≠resztel√©s csak sz√≥besz√©d. Ha viszont t√©vedn√©k, akkor meg csak nyugodtan irts√°tok egym√°st fideszes zsid√≥k, nekem ez semmis√©g.

Veresnek tegnap majdnem siker√ľlt √©letbe l√©ptetni az √©letbiztos√≠t√°sa hal√°leseti rovat√°t. Ha j√≥l tippelek, akkor r√°b√≥lintottak, hogy vegye sz√Ľkebbre a pof√°zm√°ny√°t, mert legk√∂zelebb az √ļthenger al√° terelik √ļgy, hogy balesetnek l√°tsz√≥djon.

No de, hogy a komoly t√∂rt√©nelmi elemz√©sekn√©l maradjunk, olvassatok bele az al√°bbi irom√°nyba. Nekem b√ľd√∂s volt ez a Sz√©ll K√°lm√°n n√©ven fut√≥ szem√©ly, s k√©rtem r√≥la egy gyorselemz√©st. Alapsejtelmem szerint az 1800-as √©vekben Magyarorsz√°gon kibontakoz√≥ szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥ miz√©ria, a gal√≠ciai zsid√≥k els√Ķ „dinaszti√°ja” van √ļgy bebetonozva, hogy azok lesz√°rmazottainak z√∂me most mint parlamenti „magyar” k√©pvisel√Ķ √©p√≠ti itt Cion k√∂zpontj√°t. Szakasits-Schiffer, S√≥lyom-K√≥hn, Gr√≥sz-Nagy…Schwartz-Fekete ezeknek a gy√∂kere mindnek olyan 150 √©vvel ezel√Ķttre, de visszavezethet√Ķ. Ide illeszkedik Herzl Tivadar t√∂rt√©nete is, aki pont a Doh√°ny utc√°ban sz√ľlet√©k vala, s most ott √©pp a megazsinag√≥ga tal√°lhat√≥. Olvassatok csak bele, hogy kezdte a cionzsid√≥ a „karrierj√©t”? = Link

Aztán tessék összekötni Széll-el (Ez Nem Széles, aki Gábor Рaz eredeti családi nevét nem tudom)

„Kezd√©snek tal√°n olvasd el ezt: Link
Ez a Sz√©ll K√°lm√°n a zsid√≥ t√©rnyer√©s egyik kulcsfigur√°ja volt, hiszen p√©nz√ľgyminiszters√©ge √©s minisztereln√∂ks√©ge alatt t√∂rv√©nyt√°runk f√Ķk√©nt a zsid√≥s√°g √©rdekeit szolg√°l√≥ t√∂rv√©nyekkel szaporodott!
Ez egy liberális szabadvakoló volt, akinek nagy szerepe volt abban, hogy a galíciai szarházi népség megszállta az országot!
√Āld√°s!”

Az √≠r√°s annyira j√≥, hogy k√ľl√∂n kiteszem. Sz√≥val, √©rts√©tek meg, hogy meg kell √©rteni, kik ezek √©s mi√©rt. Honnan j√∂ttek az √Ķseik √©s kik azok, akik akkor zsid√≥knak nevezt√©k magukat, s m√°ra m√°r magyaroknak „cs√ļfolj√°k” magukat √©s azt is meg kell √©rteni, hogy mi√©rt is sz√ľks√©gszer√Ľ, hogy ezekkel v√©gezve legyen, s a sz√°lak visszabont√°sa is elker√ľlhetetlen.

A nemzetk√∂zi helyzetr√Ķl most csak p√°r gondolatnyit! Ahmadinedzs√°d k√∂r√ľl kavarj√°k a port, s √°ll√≠t√≥lag a lemond√°s√°t er√Ķs√≠tgetik, melynek aprop√≥ja a h√≠rszerz√Ķ f√Ķn√∂k√©nek lemondat√°sa √©s annak a vall√°si vezet√Ķ √°ltali visszahelyez√©se k√∂r√ľli purparl√©. Nem kiz√°rt, hogy b√©keid√Ķkre elteszik talonba √©s addig egy katonai f√Ķm√°gust b√≠znak meg az ir√°ni hadi-szerencse z√°logak√©pen az orsz√°g „vezet√©s√©vel”, hogy √Ķ meg fel tudjon k√©sz√ľlni arra, ami ut√°na j√∂n. Mindezzel egy√ľtt Obama is lecser√©lte a h√≠rszerz√©s vezet√Ķj√©t, s gyan√≠tom, hogy a k√©t dolog √∂sszef√ľgg egym√°ssal. Az Obama sz√°rmaz√°s√°t firtat√≥ k√©rd√©sek miatt m√°r latolgatj√°k a t√∂rv√©ny-m√≥dos√≠t√°st √©s nem kiz√°rt, hogy mire Schwarzi oda ker√ľl, addigra m√°r nem lesz akad√°lya az eln√∂kk√© avanzs√°l√°s√°nak sem.
A vil√°g unintelligensebb r√©sze K√°rolyt figyelte Kat√°val, mik√∂zben az√©rt mentek √°m a h√°tt√©rben a katonai t√∂rt√©n√©sek, de ebb√Ķl csak annyit tudni, hogy most √©s mind√∂r√∂kk√©, p√°r „nagykutya” hamarosan f√Ľbe lesz haraptatva. Ma m√°r emlegetik az Mubarakkal kapcsolatosan is a hal√°los √≠t√©letet, de Kadhafi egyik gyermek√©nek is – a h√≠rek szerint – csal√°dost√≥l l√Ķttek. Lesz itt b√©ke, csak el√Ķtte egy el√©g nagy takar√≠t√°st kell m√©g eszk√∂z√∂lni, √ļgy hogy zsid√≥k, pucol√°s van!
Tegnap olvasom, hogy tervezik az internet USA-EU korlátozását, immár komolyan. Mindezt örömmel fogadom, mert annyi baromságot lehet olvasni a szabad hálón, hogy én is betiltanám a zsidó portálok mindegyikét a sajtójukkal, online-médiáikkal egyetemben. Maradjon csak pár, de azon az igazat írják, mondják, terjesszék.
Err√Ķl jut eszembe a h√≠relemz√©s t√©m√°ja. Nem olyan egyszer√Ľ az, ha nem tudatos √©s nem c√©lir√°nyos, teh√°t sz√°nd√©kolt. Nem csak az igazs√°got kell bemutatni, de tudat√°ban kell lenni, hogy azt meg√©rteni az embereknek csak a felk√©sz√ľlt r√©teg√©nek bizonyos sz√°zal√©ka k√©pes. A h√≠relemz√©s teh√°t sz√Ľr is, de ugyan mire? No erre most nem adok v√°laszt, tess√©k csak ki „h√≠relemezni”.

HozzŠszůlŠsok

# | professor professor - 2011 05 01 ¦ 16:02:37
H√≠relemz√©s j√≥ √∂tlet, HA nem a sablon szok√°sos h√≠reket n√©zi valaki, hanem valami furm√°nyt beletesz, vagy eldugott inf√≥kat kombin√°l √∂ssze.. az is h√≠r√©rt√©k√ľ, ha elt√ľnnek, le√©p√ľlnek egy oldalr√≥l arch√≠v anyagok, vagy egy honlap teljesen megv√°ltozik..p√©lda a j√≥ inform√°l√°sra a

http://www.wantto...

honlap.... Itt pl. fennvan p√°r archiv√°lt parapsz√≠ oldal igen meglep√Ķ evol√ļci√≥ja, elmentve! Ritka-ritk√°bb idegen nyelven olvasni is el√Ķny!
# | postaimre postaimre - 2011 05 01 ¦ 17:28:43
Prof, ilyen az evol√ļci√≥, vagy nem?
Egy√©bk√©nt a sz√≠rek m√°r Jaba r√©gi v√°rosr√©sz√©t tankokkal l√∂vik √©s a gyalogs√°g is beindult. Ez az elbitorolt Gol√°n-fenns√≠k pereme, az ENSZ √°ltal elviekben ellen√Ķrz√∂ttnek mondott ter√ľlet.
# | Gutai Zub Gutai Zub - 2011 05 01 ¦ 19:11:50
"h√≠relemz√©s sz√Ľr is, de ugyan mire?"
Imre, feltettél egy nagyon jó kérdést.

A híreknek, információknak, igaz nem igaz megállapításoknak, egzisztenciális következményei is vannak.
A mai hazug rendszer legszívesebben egy szót se szólna hozzánk, hallgatna. Vagy mint a régi kommunista rendszerben zajjal zavarná a hírek áramlását.(rádiót zavaró állomások)
Ennak volt egy gyeng√©je. A val√≥s t√©nyeket nem tudt√°k √≠gy elt√ľntetni, a t√∂rt√©nteket nem t√∂rt√©ntt√© tenni.
Ezért ma hazudnak.
Hazudoz√°ssal k√©t legyet is le√ľtnek egy csap√°ssal: a val√≥s√°got, igazs√°got elt√ľntetik, ugyanakkor a hely√©be egy hazugs√°got tesznek.
A hazugságokból keletkezett és kormányzott államot, csak hazugságokkal lehet fenntartani.
# | postaimre postaimre - 2011 05 01 ¦ 19:22:05
Gutai, bontsd csak tov√°bb a k√©rd√©st. Most pakolt a k√∂nyvespolcon kedvesem √©s vagy k√©t √©ve kapott kis f√ľzetekre h√≠vta fel a figyelmem, amit egy el√Ķad√°s ut√°n a Hermann Ott√≥ t√°rsas√°gt√≥l kaptam. Belelaoztam, s meg√ľti a szemem Berija el√Ķad√°sa a Moszkvai Marxista-Leninista Egyetemen az amerikai di√°kok r√©sz√©re tartott r√∂vid el√Ķad√°sa r√©szlete. Forr√°snak a : K√©zik√∂nyv a Pszichopolitika Hadvisel√©s oktat√°s√°hoz van megjel√∂lve. Nos, lassan csak megtudom, minek is nevezhet√Ķ az, amit itt olyan frapp√°nsan m√Ľvel√ľnk. Berija m√°r csak tudta, mert cionb√≥l ki volt ok√≠tva rendesen √©s Szt√°linnak is csak beverte az utols√≥ sz√∂get. Mindig tanul valamit az ember, s r√°j√∂n, hogy amit √©ppen tanul, azt m√°r tudja, csak nem tudta addig,m hogy tudja.
# | professor professor - 2011 05 01 ¦ 20:01:24
A honlapok evoluciója olyan, hogy volt már rá példa, egy webhelyet felvásároltak, és apró betoldással, törléssel teljesen átalakították a mondanivalót... ez van ott eldokumentálva..
H√ļ,de j√≥ lenne p√°r id√©zetet majd itt olvasni berija eft√°rst√≥l!!! Mert mik√∂zben tiltott√°k, tagadt√°k, a szovjetek a parapszichol√≥gi√°t el√©g versenyk√©pesen haszn√°lt√°k!
# | Gutai Zub Gutai Zub - 2011 05 01 ¦ 20:18:30
A hazugs√°grendszer √°rtatlan √°ldozatai?

Aki a mai vil√°gban gazdas√°gi v√°ls√°got l√°t csup√°n, jelenlegi keretek k√∂z√∂tt, j√≥hiszem√Ľen megold√°st √©s kibontakoz√°st lehet√Ķnek tart, az m√°r k√©ts√©gtelen a birkas√°g, a gyengeelm√©j√Ľs√©g gyan√ļj√°t kelti fel.
A "többség" miért nem ismeri ezt fel?
Tal√°n t√∂rv√©nyszer√Ľ, hogy aki az igaz √©s hiteles egzisztenci√°t√≥l, ak√°r saj√°t kis k√∂rnyezet√©ben, b√°rmilyen okb√≥l, √©s b√°rmilyen kis m√©rt√©kben is elt√©r, az elveszti az igazs√°g √©s a val√≥s√°g h√≠reinek, hiteles inform√°ci√≥knak a meg√©rt√©s√©t is.
A korrupt l√©t (b√°rmilyen kis m√©rt√©kben is)megakad√°lyozza, hogy az igazs√°gr√≥l, a tiszta val√≥s√°gr√≥l √©rtes√ľl√©seket szerezzen, vagy azokat igaz√°n meg√©rtse.
# | zee72 zee72 - 2011 05 01 ¦ 22:19:59
√Črdekes √©s mindenk√©pp elemz√©sre v√°r a mai vil√°g! Egyik...... nem szeretem ha valaki olyan dolgokr√≥l besz√©l aminek k√∂ze van a politik√°hoz!!!
Mindenki √©rezze azt amit kell az √ē √ēsei √°lltal √©s ezt biztosan nem tudj√°k elvenni soha!! Ami l√©nyeg , hogy nemsok√°ra elj√∂n az igazs√°g pillanata √©s minden igaz MAGYAR lelket √©s azon HUNOK √Ķsit h√≠vom √©s k√©rem hogy teljes m√©lt√≥s√°ggal de nem belet√∂r√Ķd√©ssel vegy√©k a k√∂vetkez√Ķ r√°juk sz√°nt akad√°lyokat!!!
Mindenki legyen tiszt√°ban a t√∂rt√©lnelmi t√©nyekkel √©s a hovatartoz√°ssal √©s mindenki legyen biztos abban, hogy az √ē istene vele lesz √©s mindenbem √°tseg√≠ti √ēt j√≥ban √©s rosszban! Teh√°t a l√©nyeg ,h ogy mindenki r√° fog j√∂nni egy kis id√Ķ ut√°n, hogy merre kell tov√°bb menni √©s azzal is , hogy nem szabad √©s nem tudunk, olyan emberek v√©lem√©ny√©re adni akit m√°r megfenyegettek √©s minden pillanat√°ban ott lehet a v√©g.... √©s nem tud m√°r norm√°lisan a saly√°t √©rdek√©t figyelmen k√≠v√Ľl hagyva cselekedni, mert h√°t a val√≥ vil√°g ez!!!! Ne kergessen senki hi√ļ ill√≥zi√≥kat mert senkiben sem lehet b√≠zni.... csak az adott pillanatban der√Ľl ki, hogy ki van vele √©s ki van ellene!!!
A k√©plet egyszer√Ľ: a MAGYAROKNAK adott a k√°rp√°t merdencve ez a f√∂ld amit az √ēseik birtokolnak hossz√ļ id√Ķn kereszt√Ľl... A jelenlegi orsz√°gban is meg kell √Ķr√≠zni a m√ļlt hagyat√©kait.
1. A magyarok tisztességes életéhez való közeget!!
Ez adott ... szerintem Nem!!!
Akkor ezt kell vissza√°ll√≠tani ...mert ez nek√ľnk j√°r √©s el nem veheti senki!!!! Ezt vegye tudom√°s√ļl mindenki!!!
Ilyen egyszer√Ľ a k√©plet √©s nem kell belemenni semmilyen m√°s nemzetk√∂zi v√©lem√©nymegoszt√°sra!!!
Ezt kell tenn√ľnk √©s olyan vezet√©st kell l√©trehozni aki szavatolja is ezt!!!

" √ēseid ereje √©s hite, rem√©nys√©ge benned, hogy felismered √ēseidet!"
# | tillati tillati - 2011 05 01 ¦ 22:20:07
Ne sz√≥lj sz√°m nem f√°j a fejem ...de √ļgy gondoltam m√©gis csak kiteszem.

[15:02:50] fa: Irja POSTA !
[15:02:54] fa: A m√°sik inf√≥ szerint nem kicsi a balh√© a v√°rmegy√©sek k√∂rny√©k√©n, mert kezdik egyre t√∂bben √©rteni, hogy Tor√≥ egy be√ľltetett zsid√≥ √ľgyn√∂k. Egyik bar√°tom h√≠vott √©s mondta el, hogy a saj√°t kik√©pz√Ķje, mikor n√°lunk elolvasta a Toroczkai-T√≥th Tutsek v√©rvonalas t√∂rt√©net√©t, r√°k√©rdezett n√°la, hogy akkor most h√©ber, vagy nem h√©ber. V√©g√ľl m√©giscsak k√∂h√∂g√∂tt a laptulajdonos, radik√°lis meleged√Ķ busines manager, att√≥l, hogy h√°t a k√©t f√ľles, amit cser√©be kapott, az igazs√°got a felsz√≠nre volt hivatott kotorni. Az h√°t! √ćgy m√°r mindenkinek vil√°gos lehet, hogy Sikl√≥si Andris mi√©rt nem tud elhat√°rol√≥dni t√Ķle, mert h√°t mentor n√©lk√ľl nem megy √©s ez a faji √∂sszetart√°s m√©giscsak fajin.
[16:51:17] vit√©z Sikl√≥si Andr√°s: Sajnos egyre ellenszenvesebb Posta viselked√©se. Kor√°bban is sokszor gondoltam m√°r r√°, hogy a nemzetbiztons√°gn√°l, ill. a honv√©ds√©gn√©l bet√∂lt√∂tt √°ll√°saib√≥l t√∂rt√©nt furcsa meneszt√©se csup√°n √ľgyn√∂ki megbizat√°s√°t, bomlaszt√≥ tev√©kenys√©g√©t hivatott √°lc√°zni, de most - a t√©nyek √©s tarthatatlan magatart√°sa t√ľkr√©ben - m√°r szil√°rd meggy√Ķz√Ķd√©semm√© kezd v√°lni, hogy megbizat√°st teljes√≠t. Abba k√ľl√∂n√∂sebben nem sz√≥lok bele, hogy Toroczkait elmarasztalja √©s lezsid√≥zza (egy√©bk√©nt teljesen alaptalanul, hiszen √©n k√∂zelr√Ķl ismerem Lacit), de az m√°r f√∂lh√°bor√≠t√≥, hogy √ļjabban engem is rendszeresen t√°mad, aki n√°la ezerszer f√∂lk√©sz√ľltebb √©s tisztess√©gesebb vagyok minden t√©ren. Nem k√≠v√°nom f√∂lvenni a keszty√Ľt, de annyit mondhatok, hogy n√°lam Posta v√©g√©rv√©nyesen el√°sta mag√°t. Szerintem mostanra m√°r teljesen meghasonlott, bomlott elm√©j√Ľ egy√©nis√©g (ez nagyotmond√≥, teljesen megalapozatlan cikkeib√Ķl is vil√°gosan kit√Ľnik). Nincs mit kezdeni vele, s mint a t√∂bbi bolondot (mint pl. Moln√°r F. √Ārp√°dot) legszerencs√©sebb messze elker√ľlni.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 05 01 ¦ 22:48:26
tillati!
Honnan van ez?
# | Mindannyiunknak Mindannyiunknak - 2011 05 01 ¦ 22:56:45
A sv√°jcin√©ger az most haza akar k√∂lt√∂zni √©s eueln√∂k lenni. Olvastam a szennyben... De hogy ebb√Ķl mi az igaz? H√°t √©n nem tudom.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.95 mŠsodperc
95,972,397 egyedi lŠtogatů