Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Vaj√ļdik az id√Ķ

Napl√≥Olyan kellemes november k√∂zep√©t ig√©z√Ķ id√Ķj√°r√°s van, hogy felt√©teleznem, kell, mindez belef√©r a szok√°sos HAARP-os √ľgymenetbe. Ugyan k√≠v√°ncsi vagyok meddig mernek elmenni, de ahogy a H1N1 √ľgy√©ben is ezeknek olyan vastag b√Ķr van a pof√°jukon, hogy szinte m√°r nincs is rajta m√°s. A KSH majd elk√©sz√≠ti a hivatalos kimutat√°sokat, hogy a „v√©letlennek” k√∂sz√∂nhet√Ķen mennyi str√≥kos, daganatos beteg t√°vozott az √©l√Ķk sor√°b√≥l, s √≠gy nem kell vele foglalkozni, nem jelent terhet. Vid√©ki f√Ķiskol√°r√≥l √©rkezett a h√≠r, hogy m√°r tudj√°k, mi√©rt kell felvenni az izraelita „magyarokat” minden sz√Ľr√©s n√©lk√ľl, mik√∂zben az er√©lyinek es√©lye sincs. J√≥ tudni, hogy az id√Ķj√°r√°sra is kezdenek odafigyelni ezek a m√Ľszaki gyerekek. A t√ľrelmetlens√©g elhamarkodotts√°got sz√ľl, ez√©rt kapkodni nem kell. Szeptember nagyon sok v√°ltoz√°st hoz majd. Tegnap egyik k√©pvisel√Ķ invit√°lt a Gerg√©nyi meghallgat√°sra a Parlamentbe. Egyel√Ķre nem v√°gyom oda, de maga a t√©ny, hogy van, aki elv√°r(na), m√°r √∂nmag√°ban is elgondolkoztat√≥. Persze semmit nem adnak ingyen, √©n pedig csak a lelkiismeretemmel tudok fizetni, s az el√©g infl√°ci√≥-√°ll√≥. Sok egy√©b mellett ma is j√≥l megsz√≥rtatok inform√°ci√≥val, de ez √≠gy is van rendben, mert √∂n√°ll√≥an kell, hogy mindenkib√Ķl a hely√©n, a k√∂rnyezet√©ben tud√≥ √©s vezet√Ķ v√°lhasson. Hamarosan –ha j√≥l sejtem – a honlapot √ļgy sem leszek k√©pes napi szinten kezelni, mert lesz egy√©b tennival√≥m is. B√≠zom benne, hogy addigra az √∂ntudatukra √©bredettek m√°r k√©pesek lesznek a helyzetet megfelel√Ķk√©ppen √©rt√©kelni √©s √∂n√°ll√≥an is m√Ľk√∂dtetni azt, ami m√°sok t√°masza is. √ögy t√Ľnik, hogy az √Ķsz t√©nyleg forr√≥nak √≠g√©rkezik, ahogy azt mondtam.

„al-jazeera ( kb 10 perce nem el√©rhet√Ķ a komplett weblap, de a Reuters-n is rajta van ) k√∂zel-keleti h√≠rek: a Hamasz egyik szervezete, a Qassam Brig√°d rajta√ľt√∂tt 4 izraeli telepesen. Eredm√©ny 2 f√©rfi √©s 2 n√Ķ meghalt, az egyik n√Ķ v√°rand√≥s volt. Helysz√≠n: Nyugati Part, Hebron k√∂zeli aut√≥p√°lya. Magyar oldalakon m√©g nincs fenn. …El√Ķbb elfelejtettem. (k√∂zben az aljazeera oldala is m√Ľk√∂dik): √°ll√≠t√≥lag a Telenor (Pannon) h√°l√≥zat√°t a k√≠nai √°llam fogja moderniz√°lni kis haz√°nkban. Ugye 20-s sz√°mokat f√Ķleg a rendv√©delmi szervek haszn√°lnak flotta csomagban. Err√Ķl a h√≠rr√Ķl nem tudom mi az igaz, m√©g csak pletykak√©nt hallottam 1-2 ismer√Ķst√Ķl.” K√∂zben a Hezbollah meg k√∂z√∂s katonai st√°bot hozott l√©tre a sz√≠r fegyvere vezet√©ssel, egy izraeli h√°bor√ļ eset√©re. Erre sem volt m√©g eddig mostan√°ban p√©lda, s mivel Sz√≠ria az Ir√°nt√≥l kapott –gondolom orosz – radar√°llom√°sok seg√≠ts√©g√©vel gyakorlatilag teljes ellen√Ķrz√©se al√° tudja venni Izrael l√©gter√©t, ez√©rt ez a l√©p√©s is igen k√≠nos.

A vil√°ghatalmi m√°mor kezd √°trendez√Ķdni, s ennek egyre t√∂bb nyom√°t l√°tni. Nem az√©rt, mert Orb√°n-Olstein az √öj vil√°grendr√Ķl hadov√°l, hanem az√©rt is, mert t√©nyleg valami √ļj lesz, aminek a r√©gihez kell nagyban hasonl√≠tani, ami a tisztess√©g, t√∂rv√©nyess√©g kereteit kell vissza √°ll√≠tsa a jelenlegi zsid√≥-maffia hat√°rtalans√°ga helyett. Ennek jelek√©ppen Ehud Barak, izraeli v√©delmi miniszter, Moszkv√°ban tesz l√°togat√°st szept. 5-7 k√∂z√∂tt. √Āll√≠t√≥lag az orosz v√©delmi miniszter fogadja, Anatolij Szerdjukov, akivel a katonai-technikai egy√ľttm√Ľk√∂d√©st fogj√°k megvitatni. Mivel Barak √©ppen most besz√©lte √°t a helyzetet a jord√°n kir√°llyal -s el√Ķtte megfenyegette L√≠bi√°t - ez√©rt √©n meglehet√Ķs v√°rakoz√°ssal vagyok a mostani tal√°lkoz√≥val kapcsolatosan. Szeretem ezt a diplom√°ciai ny√ľzsg√©st, amely az√©rt n√©mileg arra utal, hogy a h√°bor√ļt nem akarj√°k elsietni! Tal√°n elhiszitek, hogy itt nem politikusok besz√©lgetnek csak, hanem ez m√°r az a szint, ahol egy √ľzenetet √ļgy kell √©rtelmezni, ahogy mondj√°k, s mivel Barak megy l√°bhoz, ez√©rt javaslom Olsteinnak is, hogy meleg√≠tse be a fekete nylonzs√°kot! Nekem mindegy, hogy mi a fed√Ķt√∂rt√©net, csak j√≥ nagy legyen a l√°bos alatta! Az√©rt, ha √∂sszerakj√°tok a k√©pet, mindenki √©rtheti, hogy lassan nem a farok kezdi cs√≥v√°lni a medv√©t, hanem ford√≠tva! Baj van, mert mi√≥ta a moszkvai mer√©nyletek csecsen vezet√Ķj√©t likvid√°lt√°k, megtal√°ltak sz√°mos titkos dokumentumot is, amely egy√©rtelm√Ľen a K√∂zel-Kelet ir√°ny√°ba mutatnak az akci√≥k el√Ķk√©sz√≠t√©s√©vel √©s finansz√≠roz√°s√°val √©s tervezett akci√≥ikkal kapcsolatban. Hogy ez mennyire √≠gy van, kereken megeml√≠tik, hogy √©ppen most l√Ķttek agyon √∂t k√∂zel-keleti sz√°rmaz√°s√ļ harcost, akik a felsz√°molt csecsen vezet√©s√Ľ csapathoz tartoztak. Egy√©bk√©nt a Dageszt√°nban felsz√°molt egyik ilyen csapat egyik tagja Thayboxos vil√°gbajnok volt, de ezt a kb. k√©t t√°rnyi g√©pkarab√©ly-l√Ķszer nem tudhatta, mert rendesen kereszt√ľl hatoltak a kasznin √©s a testen is. M√©g nem nevezt√©k Izraelt nev√©n, de h√°t ugye tudjuk, hogy az a haraszt. Tal√°n az sem v√©letlen, hogy „v√°laszul” erre meg√∂lt√©k az orosz titkosszolg√°lat egyik vezet√Ķj√©t Sz√≠ri√°ban. Az id√Ķz√≠t√©s zseni√°lis, mert vagy 20 ezer (haszid) zsid√≥ tart √©ppen Ukrajn√°ba a zsid√≥ √öj√©v √ľnnep√©re. Ezek nagyobbik r√©sze Izraelb√Ķl √©rkezik. Sajnos egy ideje m√°r mindegyiket potenci√°lis terroristak√©nt kezelik, mert ugye soha nem lehet tudni. Ha figyelte valaki, akkor tapasztalhatta, hogy nagyon meger√Ķs√≠tett√©k a hat√°r√Ķrizetet √©s szigor√≠tott√°k az √°tvizsg√°l√°st az ukr√°n r√©szr√Ķl a magyar hat√°ron. Persze csak v√©letlen√ľl. Am√≠g n√°lunk a tan√©v kezdete van, Izraelben √©ppen most van sztr√°jk a pedagogoszok r√©sz√©r√Ķl, √©s kezdenek bel√ľlr√Ķl is egym√°snak fesz√ľlni, mik√∂zben a palesztinok is egyre t√∂bb b√°tor√≠t√°st kapnak ahhoz, hogy v√©dj√©k csak meg magukat.

De √°ssunk csak p√°r hazai h√≠reket is! Ugye megy a 13 „dik-m√°” cig√°ny-zsid√≥ fesztiv√°l! Egy kerek h√©tig √©lvezkednek a tezsv√≠rek a magyarok rov√°s√°ra, de belegondoltam, hogy mi√©rt nincs sv√°b fesztiv√°l, pedig sv√°b is van b√Ķven. Ja, hogy zsid√≥b√≥l nem is tudjuk mennyi?

„G4S (Veszpr√©m)
A veszpr√©mi G4S K√©szp√©nzlogisztikai Kft. Irod√°j√°t magas fallal √©s dr√≥tker√≠t√©ssel veszik k√∂rbe a Cozma-gyilkoss√°g id√Ķpontja k√∂r√ľl. Nem tudom megmondani, hogy el√Ķtte, avagy ut√°na.

Cédrus lakópark és fura vonzatai (Veszprém)
Laknak benn√ľk magyarok is. Tal√°n... A c√©drus szerep√©r√Ķl a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ n√©pek kult√ļr√°j√°ban itt olvashat az √©rdekl√Ķd√Ķ: Link
276 lak√°s, eladva 103. (Hogy h√°nyon van f√ľgg√∂ny, holnap kider√ľl...) A honlapjukon megtekinthet√Ķ, hogy milyen remek magyar arcszerkezet√Ľek rekl√°mozz√°k. √Črt√©kes√≠t√©si irod√°juk a Korrekt Ingatlaniroda Link, Kaiser Tibor √©s Kaiser √Čva c√©gtulajdonosokkal.
√Črdekes a kapcsolat a L√∂glen Thermorendszer forgalmaz√≥j√°val a Thermo√©ptech-hel, ami a fentebbi ingatlaniroda √©s a M√©sz√°ros √©s T√°rsa Bt. F√ļzi√≥j√°val j√∂tt l√©tre. Tov√°bb mentem a M√©sz√°ros vonalon. A c√©ginf√≥ban ilyen Bt.-t nem tal√°ltam (ett√Ķl m√©g lehet, hogy van...), viszont Kft.-t igen. Budapesten. A XIII. ker.-ben. R√°ad√°sul a Zsin√≥r utc√°ban... √Črdemes v√©gign√©zni a referenci√°kat. Link
A m√°sik vonal - Kaiser √Čv√°√© - is fura helyre vitt. B√°r ez lehet ak√°r n√©vazonoss√°g is. B√°r k√©t Kaiser √Čva Veszpr√©mben tal√°n nincsen. K√∂sz√∂n√Ķlevelet √≠rt a BEMER ter√°pia http:Link sikeress√©ge ut√°n. Az oldal alj√°n l√©v√Ķ Innovat√≠v Ter√°pia Kft. Google keres√©se nem hozott eredm√©nyt. Viszont elvezetett az √öj "Csoda" Magyarorsz√°g Nemzeti Fejleszt√©si √úgyn√∂ks√©g√©nek lapj√°ra, ahol olvastam az √ļjabb akkredit√°lt innov√°ci√≥s klaszterekr√Ķl. Hogy mik is ezek?

- A 3 P M√Ľanyagipari, Csomagol√°stechnikai, Nyomdaipari Klaszter
- Az Els√Ķ Magyar E-k√∂zigazgat√°si, Informatikai √©s Innov√°ci√≥s Klaszter
- A Pharmapolis Debrecen Innovatív Gyógyszeripari Klaszter

Sz√°momra ez ennyit jelent: nem kell vesz√Ķdni sok c√©g egyes√≠t√©s√©nek jogi √©s anyagi proced√ļr√°ival. Egy ilyen klaszter-t√∂m√∂r√ľl√©s k√©pes a term√©k a fejleszt√©s√©t, gy√°rt√°s√°t, forgalmaz√°s√°t, sz√°ll√≠t√°s√°t, √©rt√©kes√≠t√©s√©t mindenest√Ķl v√°llalni √©s csin√°lni. Tippem szerint nem is lesz ellen√Ķrizhet√Ķ, mivel sok kis c√©g okos sz√∂vev√©ny√©r√Ķl besz√©l√ľnk, nem pedig egy gy√°rt√≥sorr√≥l. √Čs ha r√°keres√ľnk a Pharmapolisra? Link N√©'d m√°', h√°t csak nem egy gy√≥gyszerk√≠s√©rleti cucc? Csak nem k√∂ze van a BEMER-hez, ami szint√©n f√ľgg az inzulin preklinikai tesztel√©s√©t√Ķl? Van a magyar men√ľben a "Szolg√°ltat√°sokn√°l" b√°rmi is? Nincs. √Čs az angol men√ľben? Csak nem gy√≥gyszerjel√∂lt szerek √°llatokon tesztel√©se? √Čs mi ez az alj√°n, ez a RaabPharma? Link Van b√°rmi is ennek a m√°sik debreceni sz√©khely√Ľ c√©gnek az oldal√°n, amit magyarul √≠rtak? Semmi... Nyilv√°n, mert nem sz√ľks√©ges...

Kult√ļra (Veszpr√©m √©s k√∂rny√©ke)

- Bizony√°ra felt√Ľnt, hogy a sz√≥rakoztat√≥ ipar (√©s √≠gy a sz√≠nh√°z is) m√Ľv√©szeti dolgoz√≥i szeretnek zsid√≥k lenni. √ćgy is van. A kiszolg√°l√≥ szem√©lyzet pedig (technikusok, akiket aljan√©pnek tart majd' minden sz√≠nh√°z m√Ľv√©szeti r√©szlege), er√Ķsen nemzeti √©rzelm√Ľ, b√°r sokuk m√©g nem l√°tja, hogy a Jobbikt√≥l nem lesz jobb, de mindenk√©ppen √©bredeznek.

- Az egyik kultur√°lis int√©zm√©nyben egy h√°l√≥zati nyomtat√≥ bufferj√©ben ragadt, majd k√©s√Ķbb kik√∂p√∂tt dokumentuma t√°j√©koztat az ezen √©s k√∂vetkez√Ķ havi zsid√≥ √ľnnepekr√Ķl. No comment... Ink√°bb egy Comet!

- Szentkard √únnepe. Oberfrank √ļr, a sz√≠nh√°zigazgat√≥ "√ď, Jeruzs√°lem!"-et √ľv√∂lt a sz√≠npadon, a n√©p 40 fokban hallgatja, √©s tapsikol. Engem meg az idegzs√°ba ker√ľlget...

- Kultur√°lis int√©zm√©ny Betlehemes j√°t√©kok el√Ķad√°s√°ban J√≥zsef kip√°j√°n D√°vid csillag. ("A zsid√≥k t√©nylegesen sosem hallott√°k a h√≠r√©t, nemhogy haszn√°lt√°k volna ezt a jelk√©pet 1648. el√Ķtt, kiv√©ve a Kr. el√Ķtt 700. √©s 400. k√∂z√∂tti id√Ķk√∂zt, amikor zsid√≥k √©s nem zsid√≥k egyar√°nt haszn√°lt√°k a var√°zslataikhoz. Mindenesetre el√©gg√© sz√≥rakoztat√≥ azt tudni, hogy annak a zsid√≥ jelk√©pnek, amely ma Izrael z√°szlaj√°n l√°that√≥, a b√©csi jezsuit√°k adtak jelent√©st a n√©met cs√°sz√°r k√≠v√°ns√°g√°ra." Forr√°s: Link
Ez minimum anakronizmus. B√°r, ha felvetem, hogy az egyik szerepl√Ķ neve Giza, akinek az anyuk√°ja Jiddish nyelven √≠r levelet √©s a Betlehemi csillag D√°vid csillagg√° festve libeg √°t a n√©z√Ķk feje felett, akkor m√°r "kicsit" t√∂bb ann√°l.

- Augusztus 20-i √ľnneps√©gek. Cig√°nyok, zsid√≥k mindenhol. N√©hol egy√ľtt. L√°sd Besh-O-droM. Magyarok csak a kora d√©lut√°ni matin√© m√Ľsorban kapnak helyet. Az el√Ķbbi zenekar nev√©t akkor √≠gy l√°ttam le√≠rva: B'esh-O-Drom. Nem tudok se h√©ber√ľl, se cig√°nyul de ez a "B" ut√°ni aposztr√≥f szerintem nem szok√°s cig√°ny√©kn√°l. Sz√©p kis k√©k kip√°ban tolja a f√Ķzen√©sz, a tezsv√≠r meg nyomja al√°... Zen√©szk√©nt nem mondhatom, hogy rossz zene, csak nekem m√°r m√°sr√≥l sz√≥l: nem tudom indulatok n√©lk√ľl hallgatni. Egy√°ltal√°n mi a francot keresnek ezek a sz√≠npadon az egyik nemzeti √ľnnepemen?! B√°r m√°r azt sem tudom, hogy az Aug. 20-nak √∂r√ľlni kell-e... Asszem m√°r nem merek √∂r√ľlni semminek. Legfeljebb majd akkor, amikor az els√Ķ irgalmatlan tenyeres-l√°ngost kiosztom a nyilv√°n magyar f√Ķn√∂k√∂mnek. Meg a t√∂bbinek...

Bizonyára tisztában vagy a helyzettel, ezért nem az ismereteid szélesítésére szántam ezeket, hanem pusztán az igazolásodra.

Tisztelet!”

.............................................................

Vagy itt egy m√°sik Bp. belv√°rosi t√∂rt√©net, er√Ķsen megv√°gva.


„Kedves Imre!

√Ėr√ľl√Ķk, hogy vannak m√©g hozz√°m √©s hozz√°d hasonl√≥ "emberek"! Els√Ķk√©nt tov√°bb√≠tom mell√©kelve a KGB-s √ľgy√≠ratott, amit egyik bar√°tomt√≥l kaptam-ny√≠lv√°n-ismered ezt.
M√°sodszor szeretn√©m megosztani Veled egy most hallott inform√°ci√≥t a zsid√≥ hatalommal az √©p√≠t√Ķ-betelep√≠t√Ķ- ipar kapcs√°n.
Sok magyar √©p√≠t√©sz dolgozik √©s emleget p√°r c√©get a zsid√≥-betelep√≠t√©sekkel kapcsolatosan, s √≠gy mer√ľlt fel a egy belv√°rosi (KAzinczy utca-Doh√°nyhoz k√∂zel) foly√≥ √©p√≠tkez√©s is:…

" h√°t a f√Ķv√°llalkoz√≥ egy!! Izraeli-Amerikai-MAgyar √°llampolg√°r, offshort c√©g, aki nem itthon ad√≥zik csak √©p√≠t meg felv√°s√°rolja a f√©l belv√°rost √©s "Loft" luxus lak√°sokat √©p√≠t, amit Izraelben √©rt√©kes√≠tenek"…
A c√©g: ( csak h√°tha √∂ssze√©rnek a sz√°lak egy t√∂rt√©netedben: SABOR Kft.)… na ja √©s itt a l√©nyeg is: hogy ha valakit el akarnak int√©zni m√°r nem lel√∂vik vagy ilyenek, hanem "v√©letlen√ľl" le√°ll√≠tanak egy k√∂z√ļti ellen√Ķrz√©sen √©s "v√©letlen√ľl" tal√°lnak valamit a kocsidban:PPPP

Tov√°bbi sok er√Ķt a munk√°dhoz!
Egy az ISTEN egy a HAZA és Mi mind 1ek vagyunk"
√Čljen a dimenz√≥v√°lt√°s!”

No persze, mint kider√ľlt a Chilei b√°nyatulajok is „magyar” zsid√≥k, de ez √≠gy van rendben, viszont a mel√≥sok k√∂z√∂tt tal√°n egyetlen Klein-t √©s Bohn-t sem tal√°lunk. Nem tudom, hogy csak n√©vazonoss√°g-e, de egy √©vvel az NBH-nak tett bejelent√©semmel kapcsolatban vastagon meg volt emlegetve Raklap √°ltal. De itt az eml√©keztet√Ķ is, csak, hogy ne felejts√ľk el!


Tisztelt NBH!

Elnézést, de nagy ma a forgalmam.
K√©rem, hogy az al√°bbi lev√©l tartalm√°t k√ľl√∂n√∂s gonddal kezelj√©k, mert er√Ķs a gyan√ļm, hogy az val√≥di adatokat k√∂z√∂l. √Čn is leellen√Ķrz√∂m, miel√Ķtt nyilv√°noss√°gra hozom, de √©n nem vagyok szervezet, s√Ķt azt is mondhatn√°m, hogy szervezetlen vagyok. A al√°bbi lev√©l tartalm√°t is ismerhetik m√°r, ha figyelik a rendszerem, de ha nem, akkor hiteles√≠ts√©k be a Mossad, vagy a kis tes√≥ja, az In-Kal seg√≠ts√©g√©vel, mert √Ķk nagyon ott vannak az informatik√°ban. Jobban szeretn√©k nem √©n int√©zkedni ilyen √ľgyekben, de √≠gy j√°rtak, sajnos. Hitel√ľket vesztett√©k. Az√©rt √©n b√≠zom √∂n√∂kben, persze csak m√≥dj√°val. Nem z√°rhat√≥ ki, hogy dezinform√°lnak, b√°r er√Ķsen sz√Ľr√∂m az inform√°ci√≥t. Tudom, hogy az operat√≠v munk√°ban nem seg√≠t a transzparencia, viszont eddig m√©g nem adt√°k jel√©t annak, hogy Magyarorsz√°g√©rt cselekedn√©nek. Direktben nem szeretn√©m Tel-Avivval felvenni a kapcsolatot, ez√©rt vagyok ilyen indirekt.

Hazafias √ľdv√∂zlettel:

2009-05-28

Posta Imre


„Meg akarsz √°llitani egy,vagy t√∂bb zsid√≥ lak√≥park √©pit√©s√©t?
Akkor segitsetek ...!!!!
Elj√∂tt az id√Ķ,hogy aktiviz√°ljuk magunkat.Egy√ľtt k√∂nnyebb.

A leirtak hiteless√©g√©√©rt,marad√©ktalanul v√°llalok minden felel√Ķss√©get.
Megfelel√Ķ bizonyit√©kok birtok√°ban,tudom√°sotokra hozom,hogy ennek a c√©gnek a tulajdonosai, magyarellenes √©s orsz√°gellenes t√∂rekv√©sekben f√°radozik. Meg kell √°llitani...!!!

Bohn-Horv√°t √Čpit√Ķipari √©s Kereskedelmi Korl√°t Felel√Ķss√©g√Ľ T√°rsas√°g.
Cégbejegyzés dátuma:
Bejegyezve:
1989.05.29 Hatályos: 1989/05/29 -tól
1991.07.15 Hatályos: 1991/07/15 -tól
2002.08.12

A cég elnevezése:
Bohn-Horv√°t √Čpit√Ķipari √©s Kereskedelmi Korl√°t Felel√Ķss√©g√Ľ T√°rsas√°g. Hat√°lyos: 1989/05/29 -t√≥l

A cég rövidített elnevezése:
Bohn-Horvát Kft. Hatályos: 1989/05/29 -tól

Cégjegyzékszám:
01-09-062322 Hatályos: 2006/10/13 -tól

Adószám:
10252600-2-13 Hat√°lyos: 1989/06/22 - 2002/09/12
10252600-2-01 Hat√°lyos: 2002/09/12 - 2005/06/08
10252600-2-43 Hatályos: 2005/06/08 -tól

A cég székhelye:
Szentendre, K√Ķvidinka u.10. Hat√°lyos: 1989/05/29 - 1991/07/15
1181 Budapest, XVIII Gilice tér 9 Hatályos: 1991/07/15 -tól

A cég telephelye(i):

A cég tevékenységi körei:
7012'03 Ingatlanforgalmaz√°s
7221 Termel√Ķeszk√∂z k√∂lcs√∂nz√©se, l√≠zing
2131 √Čp√≠t√©si szakipar
2211 √Čp√≠t√Ķipari tervez√©s
1792 ????
5211 √Āruk, m√Ľszaki-szellemi term√©kek √©s szolg√°ltat√°sok k√ľlkereskedelme
5212 K√ľlkereskedelmi f√Ķv√°llalkoz√°si tev√©kenys√©g
2132 √Čp√≠t√©si √©s √©p√ľletg√©p√©szeti szerel√Ķipar
5153 Kereskedelmi szálláshely értékesítés
2113 Vegyes magasépítés
2114 √Čp√ľletfenntart√°s √©s -korszer√Ľs√≠t√©s
2112 Lakás- és kommunális építés
2111 Termel√Ķ √©s szolg√°ltat√≥ √©p√≠tm√©nyek √©p√≠t√©se
2221 Beruh√°z√°s- √©s √©p√≠tm√©nyfenntart√°s szervez√©se, lebonyol√≠t√°sa √©s beruh√°z√°si f√Ķv√°llalkoz√°s
7418 M√Ľszaki-gazdas√°gi szolg√°ltat√°s
7423 Egy√©b gazdas√°gi jelleg√Ľ szolg√°ltat√°s
2221 Beruh√°z√°s- √©s √©p√≠tm√©nyfenntart√°s szervez√©se, lebonyol√≠t√°sa √©s beruh√°z√°si f√Ķv√°llalkoz√°s
5212 K√ľlkereskedelmi f√Ķv√°llalkoz√°si tev√©kenys√©g
5219 Egy√©b k√ľlkereskedelmi szolg√°ltat√°s
7031'03 Ingatlan√ľgyn√∂ki tev√©kenys√©g
7020'03 Ingatlan b√©rbead√°sa, √ľzemeltet√©se
7011'03 Ingatlanberuh√°z√°s, -elad√°s
7134'03 Máshova nem sorolt egyéb gép kölcsönzése
7487'03 Máshova nem sorolt, egyéb gazdasági szolgáltatás
7430'03 M√Ľszaki vizsg√°lat, elemz√©s
7420'03 Mérnöki tevékenység, tanácsadás
5190'03 Egyéb nagykereskedelem
4522'03 Tet√Ķszerkezet-√©p√≠t√©s, tet√Ķfed√©s, v√≠zszigetel√©s
4521'03 √Čp√ľlet, h√≠d, alag√ļt, k√∂zm√Ľ, vezet√©k √©p√≠t√©se
4523'03 Aut√≥p√°lya, √ļt, rep√ľl√Ķt√©r, sport j√°t√©kt√©r √©p√≠t√©se
4533'03 V√≠z-, g√°z-, f√Ľt√©sszerel√©s
4532'03 Szigetelés
4531'03 Villanyszerelés

Amit a három tulajdonosról tudni kell.

Hans-Erich Bohn
Egy sv√°jci kurva nem betervezett fiugyereke.Megsz√ľlet√©se ut√°n azonnal, zsid√≥ ismer√Ķs√∂k vett√©k magukhoz √©s nevelt√©k fel.Az anya √©s csal√°d n√©lk√ľli gyerekkor,megtette a hat√°s√°t a fiu szem√©lyis√©g√©re n√©zve.Egy beteg,identit√°szavaros emberr√© v√°llt.A kik√∂z√∂sit√©s,a sikertelens√©g,a szinte √∂r√∂k√∂s egyed√ľll√©t,egy arog√°ns,embergy√ľl√∂l√Ķ,komlexusokkal tele senkih√°zit kov√°csolt.Feln√Ķtk√©nt,ezek a probl√©m√°k,nehezitett√©k a kapcsolatfelv√©telben,ugy a k√ľlvil√°ggal,mint partnerszinten.A szerencs√©tlen nyesettfityma,ujs√°ghirdet√©s utj√°n ismerkedik meg a k√©s√Ķbbi h√°zast√°rs√°val,cinkost√°rs√°val,b√ľnt√°rs√°val.Jelenleg a c√©g m√°sodik tulajdonos√°val.

Edit Bohn
Magyarorsz√°gon sz√ľletett Horv√°t Edit n√©ven,aki apja korai hal√°la ut√°n, f√©l√°rv√°n nevelkedett a zsid√≥ anyj√°val.( an:Hersborg Margit) A kommunista rendszerben,1968 el√Ķtt,prostitu√°ltk√©nt tengette az √©let√©t,zsid√≥s√°g√°t letagadva, √©nekesn√Ķnek adta ki mag√°t.Persze tudta,hogy az akkori Magyarorsz√°g neki nem teremt bab√©rokat,s az undorit√≥,mocskos √©let√©b√Ķl is elege lett.Mint zsid√≥ l√°ny,szeretett volna nagy √°lmokat megval√≥sitani,de nem tal√°lta a hogyanj√°t.Az el√Ķ√©lete √©s helyzete,√Ķt is egy embergy√ľl√∂l√Ķv√© tette,egy maxim√°lisan magyar gy√ľl√∂l√Ķv√©.
Ugy gondolta,az√©rt is megmutatja,ker√ľl amibe ker√ľl.Minden etik√°t,j√≥zan √©szt,erk√∂lcs√∂t f√©lret√©ve,megismerkedik Magyarorsz√°gon egy egyiptomi arabbal ( Hilal) √©s felcsin√°ltatja mag√°t.(a zsid√≥-arab ugye mindannyian tudjuk,hogy nem egy p√©ldakapcsolat)Ezek ut√°n lehet√Ķs√©get kap,hogy elhagyja az orsz√°got,diszid√°ljon.Egy leirhatatlanul gonosz,kisz√°mit√≥,kegyetlen n√©mber v√°llik bel√Ķle.A mit sem sejt√Ķ arab p√°rj√°val,aki tulajdonk√©p eszk√∂zk√©nt van felhaszn√°lva,Sv√©dorsz√°gba k√∂lt√∂znek.Megsz√ľli a gyermek√©t √©s hamarosan,nyomtalanul lel√©p az arab kisl√°ny√°val Z√ľrich-be.Szivtelen√ľl √©s kim√©letlen√ľl veszi el a k√∂z√∂s gyermek√ľket az apj√°t√≥l,aki majd csak 24 √©vesen l√°tja ujra a l√°ny√°t.Els√Ķ dolga Editnek,hogy sv√°jci kapcsolat ut√°n n√©zzen,biztositva a tart√≥zkod√°s√°t,s a c√©ljai megval√≥sit√°s√°t.A mindegy milyen eszk√∂z jelsz√≥val.Kezdetben az uj v√°lasztott haz√°j√°ban,szint√©n a test√©b√Ķl √©l.Reag√°l a Bohn ujs√°ghirdet√©s√©re √©s hamarosan k√∂tnek egy √©rdekh√°zass√°got.Kett√Ķs haszonnal.A primitiv zsid√≥-Hans kap egy n√Ķt,Edit megkapja a dokumentumokat.Az arab kisl√°ny adopt√°lva lesz √©s felruh√°zz√°k a sv√°jci zsid√≥ nev√©vel .

Samira Bohn
Már kislányként sem rózsás az élete,mert az arab származására nézve,a svájci zsidó mostoha apa, nem könnyen tud megbékélni. Egy szerencséje van,hogy az anyja után zsidóvá vált.Igy tulélte.
A val√≥di horror sz√°m√°ra 12 √©vesen kezd√Ķdik ,mert a fejlets√©g√©t felfedezte a betegagyu Hans-Erich Bohn, szexu√°lisan zaklatja. A zsid√≥k k√∂z√∂tt,mint a cig√°nyok k√∂z√∂tt,nem idegen a csal√°don bel√ľli testi kapcsolat.Aber√°lt,beteges v√°gyait,az is serkenti,hogy nem v√©rszerinti l√°nya.
Uralkodik felette √©s tulajdon√°nak tekinti.Ezzel √°tadja azt a szem√©lyis√©gzavart a l√°nyra,amivel √Ķ maga is k√ľzd. Tal√°n soha nem der√ľlt volna ki,ha az id√Ķk√∂zben,Edit anyja,a "grossmuti",aki l√°togat√°sa ideje alatt fel nem figyel a szokatlan dolgokra.
Samira anyja tud err√Ķl,de nem tesz semmit,mert id√Ķ k√∂zben pozitiv fordulatott vett az √©let√ľk. Neki sokkal fontosabb elk√©pzel√©sei vannak,mint hogy a l√°nya √©s f√©rje k√∂z√∂tti kapcsolatot megg√°tolja. Diszn√≥s√°guk,teljesen √∂sszekov√°csolja a h√°romtagu csal√°dot. A titkaikkal,a mocsok √©let√ľkkel,a hazug k√©pmutat√°sukkal √©s a lehet√Ķs√©g√ľkkel,ami ez ut√°n k√∂vetkezik.

Hans egyik id√Ķsebb nevel√Ķje(Hunziker)meghal,s egy jelent√Ķs √∂sszeget √∂r√∂k√∂lhet.Ebb√Ķl nyitnak is egy csal√°di v√°llalkoz√°st Sv√°jcban.
Egy √©pit√Ķipari c√©get,aminek a neve,Bohn Bau AG.Kezd a csal√°d sorsa egyre magasabbra ivelni,ami meg is hozza a tov√°bbi √©tv√°gyat √©s ig√©nyeket.Multjukat elfelejtve,√∂nk√©nt ki√°lltj√°k ki magukat a kiv√°llasztottak k√∂zz√©.Egyre fels√Ķbbrend√ľnek √©rzik szem√©ly√ľket,aminek a firm√°jukban dolgoz√≥ emberek issz√°k meg a lev√©t.Goromb√°k,arog√°nsak,unkorrektek √©s kizs√°km√°nyol√≥k lesznek.Kiel√©githetettlens√©g√ľk √©s rossz hir√ľk,beh√°l√≥zz√°k a munkav√°llal√≥k r√©teg√©t.A 80-s √©vek k√∂zepe ut√°n,a c√©g egyre kevesebb megrendel√©st kap,igy hanyatlani kezd.Edit Bohn a firma agytr√∂sztje,felveszi a kapcsolatot r√©gi kuncsaftjaival √©s zsid√≥ ismer√Ķseivel Magyarorsz√°gon.Addig,amig a magyar n√©p v√©letlen√ľl sem tudja,hogy mit hoz a j√∂v√Ķ,addig illeg√°lisan egy zsid√≥ kis maffia,kezdi a szervezked√©s√©t Horv√°t Edittel az √©len.Embereket v√°s√°rol meg,√©pit√©si tervrajzokat √©s dokumentumokat,valamint valut√°t csemp√©sz az orsz√°gba.Ter√ľleteket v√°s√°rol fill√©rek√©rt,amin az √Ķ √©s a zsid√≥s√°g √°lmait,aljas terveit,Izrael n√©p√©nek ig√©nyeit val√≥sithatja meg.Az asszony meg√°llithatatlan,igy semmilyen t√∂rv√©nyellenes helyzett√Ķl nem riad vissza,s√Ķt,olyan befoly√°sos segits√©get kap elk√©pzel√©seihez,akik j√≥l tudj√°k,hogy √°rul√°st k√∂vetnek el a magyar n√©p,a magyar f√∂ld ellen.( az akkori √°rul√≥k nevei,list√°ba gy√ľjtve).Amint l√°tni a c√©gkivonaton,1989-ben be is jegyeztetik az uj magyarorsz√°gi v√°llalatot,Bohn-Horv√°t Kft n√©ven.Hal√°los biztons√°ggal teszik ezt,annak ellen√©re,hogy nagyban dul a rendszerv√°llt√°s,amiben √∂nmaga a magyar n√©p nem tudja mi lesz a kimenetele,de √©rdekes m√≥don a zsid√≥s√°g igen.Teh√°t,ebben az id√Ķszakban,a Bohn b√ľnsz√∂vetkezetnek paralel k√©t c√©g is van a birtok√°ban.
Igen √°m,de a sv√°jci firm√°t,megkellene sz√ľntetni √©s ugy,hogy a legnagyobb hasznot tudj√°k kihuzni bel√Ķle.Legfontosabb,hogy az egyik ne tudjon a m√°sikr√≥l.√ďri√°si hi√°nyoss√°gok √©s elad√≥sod√°s √©rz√©kelhet√Ķ a c√©gben,majd konkurzt jelentenek.A c√©get felsz√°molj√°k,√©rt√©kesitik.De m√©g igy is egy jelent√Ķs ad√≥s√°g marad Bohn-√©k ut√°n.A csal√°d elszeg√©nyed√©st szinlelve,m√©g k√©t √©vig a sv√°jci szoci√°lb√≥l √©l,s hogy √©leth√ľbb,hihet√Ķbb legyen,Hans-Erich Bohn √©s Edit Bohn szomoruan,de cs√∂ndesen a l√°tszat kedv√©√©rt elv√°llnak.Mindkett√Ķ nyugdijaztatja mag√°t,azt√°n a sz√≥ legszorosabb √©rtelm√©ben a sz√©lr√≥zsa minden ir√°ny√°ban sz√≥r√≥dnak sz√©t.A Sv√°jcb√≥l lopott p√©nzt,h√°rom orsz√°gban most√°k tiszt√°ra.Term√©szetesen a sv√°jcb√≥l foly√≥sitott nyugdijat,rendje m√≥dja szerint,havonta k√©zhez veszik.
Hans-Erich Bohn,a nagyf√Ķn√∂k,Ukrajna fel√© veszi az ir√°nytannak ellen√©re,hogy a c√©gkivonaton a sv√°jci cime van.Tudniillik,amig Edit Magyarorsz√°gon √©pitette ki a saj√°t kis maffi√°j√°t,addig Hans Ukrajnai maffia √©let√©be olvadt bele.Ennek nem csak √ľzleti h√°ttere volt,hanem m√°s is.A mostoha l√°nya megtagadta a tov√°bbi szexu√°lis szolg√°latait,igy alibik√©nt,Ukr√°n ker√©kp√°rversenyz√Ķ fiatal l√°nyokat vett a sz√°rnyai al√°.Most m√°r tudjuk milyen c√©llal.

Edit Bohn az az Horv√°t Edit,a mai napig a Bp.XVIII.ker Gilice t√©r 9 sz.alatt int√©zi a zsid√≥ lak√≥parkok √©pit√©si √ľgyeit.Kihaszn√°lva a magyar emberek inform√°ci√≥hi√°ny√°t,kiszolg√°ltatots√°g√°t.Profi m√≥don megszervezve, mindent figyelembe v√©ve, hogy senki ne akad√°lyozhassa ocsm√°ny tev√©kenys√©g√©t.
Samira Bohn Frankfurban kapta meg a b√°zis√°t,mivel a bank√ľgyeket legide√°lisabb ott int√©zni.Esetleges vesz√©ly eset√©n,a csal√°di galerinek,menek√ľl√©s szempontj√°b√≥l,m√©g k√©t orsz√°g √°ll rendelkez√©s√©re.Mindezekr√Ķl a kiindul√≥ orsz√°gnak,Sv√°jcnak,halv√°ny tudom√°sa sincs.
Persze a l√°nynak m√©g van egy √≥ri√°si titka, amit orsz√°gr√≥l orsz√°gra cipel mag√°val mindhi√°ba,de az√©rt kiz√°r√≥lag csak a magyar bir√≥s√°gon fog it√©letet kapni. Addig lehetetlen jogi uton tiszt√°zni,amig zsid√≥ a bir√≥,zsid√≥ az √ľgy√©sz √©s zsid√≥ az √ľgyv√©d.

Ezut√°n a r√∂vid,de val√≥s t√∂rt√©net ut√°n,rem√©lem senkiben nem mer√ľl fel k√©ts√©g,hogy ilyen √©s ehez hasonl√≥ zsid√≥ embereknek vagyunk kiszolg√°ltatva. Ha √©veken kereszt√ľl megv√°s√°roltak minden olyan lehet√Ķs√©get,ami√©rt mi magyarok szenvedt√ľnk,akkor ezek mindenre k√©pesek.Ha el√Ķre tudnak mindent(l√°sd a rendszerv√°llt√°st),akkor ezek √°rult√°k el az orsz√°gunkat m√°r akkor,amikor m√©g nem is volt mit el√°rulni.Kell-e enn√©l nagyobb b√ľn?
Akik Sv√°jcot az orrukn√°l fogva vezett√©k √©s megk√°rositott√°k,azok Magyarorsz√°gon olyan pusztit√°st v√©geznek a magyar n√©p k√°r√°ra,hogy az felbecs√ľlhetetlen.Ezek azok a kalandorok,akiknek semmi nem szent.Ha egyik orsz√°gban nem √©rik el c√©ljuk,akkor nagy k√°rt t√©ve maguk ut√°n,tov√°bb √°llnak egy m√°sik orsz√°gba. Ha most ezeket meg√°llitjuk √©s felg√∂ngy√∂litj√ľk a cinkosok t√∂meg√©t,akkor nem csak p√©ldak√©nt fogja menek√ľl√Ķre,hanem a magj√°t robbantja sz√©t egy sz√∂vev√©nyes aljass√°gnak. Vagy nem √©p√ľlnek fel a lak√≥parkok,vagy nem a zsid√≥knak fognak meg√©p√ľlni.Hogy a Bohn-Horv√°t Kft-t meg√°llitsuk az a mi k√∂z√∂s √ľgy√ľnk.Ha ez siker√ľl,akkor a t√∂bbi is siker√ľl.
Erre a csal√°dra m√°r √©vekkel ezel√Ķtt kimondta valaki az it√©letet.S√Ķt,fogadalmat tett r√°,ha id√Ķk√∂zben b√°rmelyik meghalna,a f√∂ldb√Ķl kikaparva vonszolja a zsinag√≥ga el√© √©s odarugja az Istene l√°b√°hoz,hogy l√°ssa milyen gennyadagot teremtett meg a vil√°g k√°r√°ra.
Ezek azok,akik a saj√°t zsid√≥ fajt√°jukat is meglopja, l√°nyait meger√Ķszakolja, halottait meggyal√°zza, m√°sok ut√≥djait elv√©ve, saj√°t k√©p√ľkre form√°lj√°k. Tegye ,de ne a mi szent √©s kereszt√©ny orsz√°gunkban,ne a mi v√©r√ľnkb√Ķl.

Láthatjátok a tevékenységek felsorolásában,hogy aki szociálból tengeti az életét egyik országban,az nem képes ennyi mindenre egy másikban.
Ha valaki ilyen rafinált huzásokra képes,akkor annak még akkor sem szabad hinni ha kérdez.
Ha valaki képes a saját lányát feláldozni a vagyon,a gazdagság,a hatalomra vágyás érdekében,az nem anya.
Ha valaki képes a gondjaira bizott gyereket felhasználni a saját mocskos szexuális örömére,az nem ember.

Ehez kell a segits√©getek √©s az √∂sszefog√°s.Meg kell vizsg√°lni,hogy ez a csapat,eddig mennyivel k√°rositotta meg az orsz√°gunk.Mennyi p√©nzt utaltak Frankfurtba √©s mennyit Ukrajn√°ba.Az ad√≥t fizetik-e,vagy ugy mint Sv√°jcban csalnak azzal is.Mekkora szerep√ľk van a v√°ls√°gban.A c√©g kulcsfigur√°ja,Horv√°t Edit,egy igen vez√©lyes asszony hir√©ben √°ll.M√°r az miatt is mert a l√°tszat ellen√©re, egy elismert magyargy√ľl√∂l√Ķ.
Ha tehetn√© az √∂sszes magyar embert kiirtan√°.V√©g√ľl is, a zsid√≥ lak√≥parkok √©pit√©s√©vel azt is teszi.
Hogy mi√©rt nek√ľnk kell ezt elv√©gezni?Amilyen magasszint√ľ kapcsolatokat √©rint ez a c√©g,ugy teljes joggal felt√©telezem,hogy valahol elakadna az igazs√°g felszinreker√ľl√©se.Ennek a c√©gnek a megbuktat√°sa,m√©g t√∂bb tiz c√©get it√©lne hal√°lra, akik a magyar emberek ellen m√ľk√∂dnek.
Azt√°n folyamatosan,szintr√Ķl szintre haladhatn√°nk el√Ķre,mig v√©g√ľl el√©rhetj√ľk,hogy letaroltuk az ellens√©geink.Ha nincs c√©gtulajdonos akkor nincs c√©g.Ha nincs c√©g akkor nincs lak√≥park.Ha nincs lak√≥park,akkor nincs zsid√≥k√∂lt√∂z√©s.Ha nincs zsid√≥,akkor nincs harc.Egyszer√ľ nem?

Amennyiben megfelel√Ķ reakci√≥t l√°tok a leirtakkal kapcsolatban,nyilv√°noss√°gra hozom a nevem,cimem √©s a bizonyit√©kokat.
Nem a h√°tt√©rb√Ķl,hanem nyiltan v√°llalom a harcot.Nincs f√©lelmem m√©g akkor sem ha forditva s√ľlnek el a dolgok.
Tudom,felteszi most mindenki a k√©rd√©st,hogy hogyan lehet ilyen inform√°ci√≥khoz jutni.V√°laszom egyszer√ľ.
Ravaszs√°g k√©rem.Egy nagyadag ravaszs√°g.B√°rmennyire is okos egy zsid√≥,a ravaszs√°ggal √©s az igazs√°ggal szemben csak legfeljebb perceket nyer.A v√©gs√Ķ gy√Ķzelem midig a mienk lesz.Ez m√°r √©vsz√°zadok √≥ta igy van.Lapozz vissza a t√∂rt√©nelemben.A zsid√≥ a sorozatos szop√°sra van kiv√°lasztva √©s nem m√°s√©rt. Alig hogy fel√°llt,azonnal fekszik is √©s ny√∂sz√∂r√∂g √©vtizedeken kereszt√ľl. Cs√°bit√≥ a vil√°guralom,de sajnos az a vil√°g nem teremtetett meg amit √Ķk fognak uralni.”

Nagyon sok anyag √©rkezett be most is, de ha tov√°bb folytatom, akkor m√°r nekem is sokk lesz √©s a nemzet biztons√°g√°√©rt felel√Ķs hivatalok zsidajai mind a sz√≠v√ľkh√∂z kapkodva teszik le a kip√°t. Ez6t pedig nem szeretn√©m, mert l√°tni akarom, amikor ott √°llnak mind oszlopokban a vallat√°sra v√°rva! Tal√°n nem nagy k√©r√©s ez! Majd elv√°lik!

HozzŠszůlŠsok

# | Tulok Tulok - 2010 09 01 ¦ 17:00:18
A zsid√≥ lak√≥parkoknak is megvan a maga el√Ķnye! A h√°bor√ļban k√∂nnyebb lesz lebomb√°zni! A cig√°ny-zsid√≥ √∂sszefon√≥d√°sr√≥l meg csak annyit, hogy az "500 milli√≥s" tervben nem k√©ts√©ges ki lenne a "vezet√Ķ r√©teg", √©s kik lenn√©nek a n√©gerekkel a rabszolg√°k, mert "a feh√©reket √©s a s√°rg√°kat ki akarj√°k irtani"!
# | Hegel Hegel - 2010 09 01 ¦ 17:23:13
Imre az√©rt van bizonyos szakm√°kban 20 tel√≥ mert az volt pannon n√©ven az 1 s√Ķ amit kiadtak! a m√°sodik Westel a 3 nokia √©pitette de a vodafon √ľzemelteti! Biztos k√©zb√Ķl onn√©t mentem nyugiba.
Persze sztemm√°r a vodafon a legkiv√°natosabb de aki olyan vaskalapos mint √©n marad a r√©gi sz√°mn√°l.S√Ķt ugy tudom a vodafon √°tveszi a 30 a sz√°mmal egy√ľtt.

M√°s: megkell hogy mondjam nem kisp√°ly√°s emberekr√Ķl irt√°l itt...ennyi mocsok egyrak√°son....ezek mikor f√°radtak el tisztess√©ges munk√°ba?
Szomor√ļ hogy ezek uralj√°k a terepet.
√Čn is csak lesek ha a boltba nem volna kirakva a rekl√°m √°r√ļ nem tudn√°m a nev√©b√Ķl mijaxart lehet ott venni vagy int√©zni. Mintha nem is magyarhonban lenn√©k.
# | parlagfu parlagfu - 2010 09 01 ¦ 17:57:00
Kedveseim!
Ez a lak√≥parkosdi egy c√©lir√°nyos dolog. Id√Ķvel sz√∂gesdr√≥ttal kell maj ker√≠teni √Ķket, s√Ķt n√©h√°ny √Ķrtorony fel√°ll√≠t√°sa is sz√ľks√©gess√© v√°lik, azt√°n lehet ajv√©kolni a vil√°g fel√© mert Magyarorsz√°gon koncentr√°ci√≥s t√°borokban tartj√°k szeg√©nybibold√≥kokat.
# | gabi gabi - 2010 09 01 ¦ 19:24:39
Kiv√°ncsi lenn√©k hol landolt az el√Ķz√Ķ hozz√°sz√≥l√°som, mert elment, de r√∂gt√∂n ut√°na ki√≠rta, hogy jelentkezzem be!
Szóljon valaki, ha egy kószáló levelet talál! Köszönöm
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2010 09 01 ¦ 19:44:50
Tiszta-√Ķszinte szivvel v√°rom, hogy 2010.szeptember valah√°nyadik napja a magyarok k√∂vetkez√Ķ nemzeti √ľnnepe legyen,az idegen hatalomt√≥l elnyer f√ľggetlens√©g√ľnk napja!
# | Besz√©lget Besz√©lget - 2010 09 01 ¦ 19:51:52
Kicsit az id√Ķj√°r√°sr√≥l: A torn√°d√≥ '√∂vezet' vajon mi√©rt 'h√ļz√≥dik' egyre √©szakabra az USA-ban? Azt ki 'csin√°lja'? ....:|
# | parlagfu parlagfu - 2010 09 01 ¦ 20:00:10
A harp-chamtrail id√©n is megtizedeli a fecske√°llom√°nyt. A m√°sodik k√∂lt√©s egy hete rep√ľlt ki, akkor m√©g j√≥ id√Ķ volt, ma m√°r ki se mozdulnak az ist√°ll√≥ gerend√°ir√≥l, Ezek tuti nem er√Ķs√∂dnek meg a k√∂lt√∂z√©sre.
# | √Ėsszefog√°s √Ėsszefog√°s - 2010 09 02 ¦ 09:10:39
Imre! Tegnap egyik k√©pvisel√Ķ invit√°lt a Gerg√©nyi meghallgat√°sra a Parlamentbe. Egyel√Ķre nem v√°gyom oda, de maga a t√©ny, hogy van, aki elv√°r(na), m√°r √∂nmag√°ban is elgondolkoztat√≥. Nem szabad elmenni igaz √≠rtad,hogy nem m√©sz el.Ezek mindenre k√©pesek pof√°tlanok.Csak akkor kell oda menni mikor √°tvessz√ľk a hatalmat √©s igazi felel√Ķss√©gre von√°s lesz a 20 √©v√©rt.Angry
# | hunroli hunroli - 2010 09 02 ¦ 09:49:52
V√©lem√©nyem szerint a besh'o'drom nem a legjobb p√©lda volt... nemtom.. h√ľlyes√©g a zen√©j√ľk m√∂g√∂tt m√°st keresni...
Fontos, hogy a szerb n√©pzene mellett, cs√°ng√≥ √©s vajdas√°gi n√©pdalokb√≥l szedik j√≥ p√°r sz√∂veg√ľket.. szal.. t√ļlz√°snak √©rzem negat√≠v p√©ldak√©nt eml√≠teni √Ķket. Att√≥l f√ľggetlen√ľl hogy cig√°ny v. zsid√≥ j√°tssza azt, remek zen√©szek, tisztelet j√°r √©rte. Ellenben t√©ny, hogy rengeteg sok j√≥ / jobb magyar zenekar, zen√©sz is van / lenne... csak h√°t nincs p√©nz, meg a kapcsolat stb. ugye...
√ćgy √©rtem a felvet√©st de pont √Ķket idesorolni szerintem nem szerencs√©s...
Ugyanez a pl a Subscribe eset√©ben is . A szakm√°ban midneki tudja hogy zsid√≥k a tagok, csak r√°juk kell n√©zni, a csapb√≥l is √Ķk folynak,emellett letettek egy k√©t dolgot az asztalra, ami d√≠cs√©rtes √©s tiszteletre m√©lt√≥, b√°r m√°r a mai anyagok nem √ľtnek akkor√°t √≠gy a k√∂z√∂ns√©g sem √ļgy fogadja m√°r √Ķket...
Sz√≥val..zene tekintet√©ben a zene a l√©nyeg √©s nem az etnikai hovatartoz√°s, f√Ķleg ha hangszeres zen√©r√Ķl van sz√≥, aki mesteri szinten √Ľzi tisztelet j√°r √©rte... teh√°t ezek a megszem√©lyes√≠t√©sekkel nem szerencs√©s p√©ld√°l√≥zni...att√≥l f√ľggetlen√ľl hogy baj van...
# | Magy1 Magy1 - 2010 09 02 ¦ 09:55:35
√Čpp ma reggel volt az egyik Nat Geo tv m√Ľsor√°ban, hogy a 70-es √©vekt√Ķl hogy pr√≥b√°lkoznak az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°ssal az USA-ban. A hivatalos verzi√≥ szerint a hurrik√°nok erej√©t akarj√°k cs√∂kkenteni. pl: rep√ľl√Ķg√©pr√Ķl permetez√©ssel(ez√ľst-jodid), vegyi anyag "szennyez√©s√©vel" az √≥ce√°non, f√ľst korommal.
Innen m√°r t√©nyleg csak 1 l√©p√©s az id√Ķj√°r√°s csin√°l√°s(chemtrails, HAARP), 30 √©v alatt pedig fejl√Ķd√∂tt ennyit a tudom√°ny. Akkor pont ne a torn√°d√≥val kezden√©nek el j√°tszadozni, ha a sok ezerszer akkora hurrik√°nnal m√°r megtett√©k?!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.33 mŠsodperc
83,605,822 egyedi lŠtogatů