Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Olajozottan fog a fék

Napl√≥√ögy volt, hogy a rendv√©delmiseknek fogalmazok egy „sz√≥zatot”, de ma m√°r semmi jelent√Ķs√©ge nincs. Aki tudja mi a d√∂rg√©s, az azt is tudja, mikor √©s kivel kell v√©geznie, lefognia, lecsuknia, fegyvereket kiknek kell kiosztania √©s kiket kell lefegyvereznie. Aki meg m√©g nem j√∂tt r√°, az majd megtudja idej√©ben, vagy √ļgy j√°rt. Nem ragozom Gy√∂ngy√∂spat√°t, mert bebizonyosodott, hogy a bulinak v√©ge kell legyen, m√©ghozz√° √∂ng√≥los lez√°r√°ssal. Ami √©rdekes, az egy √ļjabb inform√°ci√≥ a rend√Ķr√∂kkel kapcsolatban, m√©g a 2006-os sz√©kh√°zostromb√≥l, ahol Bal√≥ g√©pkocsij√°nak felgy√ļjt√°s√°r√≥l a forr√°s azt mondta, hogy azt rend√Ķr√∂k tett√©k, m√©ghozz√° magas beoszt√°s√ļ. N√©v is van, a teljes b√Ľnsz√∂vetkezettel. A bels√Ķ berendez√©st pedig a TV dolgoz√≥k segedelm√©vel vert√©k sz√©t. Gondolom a biztos√≠t√≥ meg csak fizetett, de ez serkentette az elk√∂lt√∂z√©si kedvet is.

Lassan √∂ssze√°ll a k√©p √©s az √ľgy√©szek minderr√Ķl tudnak, vide√≥ felv√©teleik megvannak. Bal√≥n√© ez√©rt lett oly virgonc, hogy az atrocit√°sokat „felfedje”, mert √≠gy elfedhette, amit a Bal√≥ CIA-mossados k√∂rei az √Ķ val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķ tudt√°val akkor v√©grehajtottak.
Izraelben √≠rj√°k, hogy b√°rmely pillanatban kit√∂rhet a h√°bor√ļ, a „harmadik intifada”, att√≥l f√ľggetlen√ľl, hogy az ENSZ elismeri-e vagy, nem a F√ľggetlen Palesztin √Āllamot. √ögy l√°tszik, hogy a gy√∂ngy√∂spatai helyzetet nem v√©letlen√ľl feszegetik, mert itt is √≠gy van, csak cig√°nyk√©rd√©snek √°lc√°zva.
Nos, ezek itt a zsidók! Szokjátok a képet!

„Hat√°rtalan zsid√≥ idiotizmus....avagy Toffee √©s a gorilla

M√©g most is fent van az izraeli ifj√ļs√°gi tv weblapj√°n, egy el√©g furcsa tartalm√ļ, kereszt√©ny gyal√°z√≥ video
http://www.bip.co.il/bip-recommendation/Article-300166ddc319f21006.htm = Link
A facebook k√∂z√∂ss√©gi oldalon t√∂bb mint 45000 rajong√≥val b√ľszk√©lked√Ķ oldal cionista propagand√°t /mi m√°st / folytat..
√©rdekes, a gyerekeknek!!! sz√≥l√≥ csatorna f√Ķc√≠m intr√≥-ja is...:
http://www.youtube.com/watch?v=Dow3cF_fbcw&feature=related = Link
A weblapon a keresztre fesz√≠tett gorill√°s vide√≥n√°l lehet kommentelni.. internetes ford√≠t√≥val j√≥ p√°r kommentet megn√©ztem.. szinte mindegyik √ļgy kezd√Ķdik: "lol"...nekik ez vicces..
Bezzeg ha mi csin√°ln√°nk hasonl√≥ vide√≥kat ezekr√Ķl a barb√°r, intoler√°ns "n√©pekr√Ķl", lenn√©nk mi n√°ci fasiszta meg rasszista neofasiszt√°k...
√ēk √ļgy gondolj√°k. hogy majd egy kereszt√©ny orsz√°gba √∂z√∂nlenek majd mocskol√≥dni??? V√©lem√©nyem err√Ķl csak ennyi:"lol"…”

A TEVA nagyot bukott Tel-Avivban is, nem csak New-Yorkban √©s mivel ez a generikum-gy√°rt√≥ √©s lassan de biztosan a legnagyobb magyarorsz√°gi patikah√°l√≥zatt√° is kin√∂v√Ķ zsid√≥ szervez√Ķd√©s, ez egy√°ltal√°n nem k√∂z√∂mb√∂s a sz√°munkra. Sz√≠vem szerint azt mondan√°m, hogy tot√°lis bojkott, de h√°t erre nincs ig√©ny √©s am√ļgy is k√©s√Ķ m√°r hozz√°, hisz a patik√°k egyharmad√°nak j√≥ es√©lye van a bez√°r√°sra janu√°rt√≥l, mert tulajdonosi viszony-√°trendez√Ķd√©sre k√∂telezte √Ķket a tet√Ľhint√°s bag√°zs.
No de, hogy tov√°bb soroljam a j√≥ h√≠reket. A HAMAS √©s a FATAH kiegyeztek √©s most Izrael teljes bojkottj√°t helyezt√©k el√Ķt√©rbe. Mindezt persze a t√∂r√∂k√∂k G√°z√°ba ir√°ny√≠tott √ļj b√©keflotill√°ja √©rkez√©s√©re id√Ķz√≠tve. A kmesszetben nagy a ny√ľzsg√©s √©s √°talakul√°s, s szemmel is l√°that√≥, hogy a hurok szor√≠t√°s√°t m√°r √©rzi a sok patk√°ny-szab√°s√ļ (eln√©z√©st k√©rek az √°llatokt√≥l). Az asszoci√°ci√≥ sem v√©letlen, mert Lukasenk√≥ √©ppen most baromozta le Baroms√≥t nyilv√°nosan (pontosabban: √∂k√∂rnek nevezte) √©s √ļgy t√Ľnik, hogy csin√°lnak most Belorusszia √©s Ukrajna k√∂z√∂tt is egy kis feszk√≥t, h√°tha a zsid√≥ h√ļzza a r√∂videbbet.
Az izraeli f√Ķbank√°t Boby Fischer √∂sszeh√≠vta azonnali megbesz√©l√©sre az √∂sszes kereskedelmi bank vezet√Ķj√©t √©s sleppj√©t √©s bejelentette, hogy „cumi van”. Hivatalosan az ingatlan √°r-robban√°s√°r√≥l volt sz√≥, de gyan√≠tom, hogy a Teva r√©szv√©nyeinek es√©se nem egyed√ľli √©s csak a macesz cs√ļcsa volt. Rem√©lem gyorsan a nyakukba √∂mlik a sok fek√°lia, hogy belefulladhassanak a saj√°t lev√ľkbe. H√ļ, de milyen vagyok √≠gy kor√°n d√©lel√Ķtt, b√°r nyugodt is vagyok, mert meg√≠g√©rt√©k az izraeli zsidajoknak, hogy el√Ķsz√∂r √Ķk kapnak sms-t arr√≥l, ha j√∂n r√°juk l√©gibomb√°z√°s. „√Ėn most nem nyert! Bummmm!” Kicsit beparanoi√°sodtak, ahogy l√°tom, de seb-baj. Eb csont √ĀFOR! No persze az √ľzemanyag √°ra is rohamosan emelkedik ott is, √≠gy t√°rt karokkal v√°rhatjuk ide √Ķket, t√∂lt√∂tt gumicsirk√©kkel. Ebb√Ķl is sejthetnek √°m m√°r valamit, mert ami most Gy√∂ngy√∂spat√°n zajlik, azt is jelezheti fel√©j√ľk, hogy ez sz√°mukra sem a b√©ka, hanem a farkasok v√∂lgye lesz. Ez√©rt is v√°rom m√°r a k√ľlf√∂ldi csapategys√©gek megjelen√©s√©t. Sok mindenre okot adhat, ha bebizonyosodik, hogy egy b√Ľn√∂z√Ķ √°l-Pint√©r √©s k√∂re, Olstein nem tud mit kezdeni az egyenruh√°s be√∂z√∂nl√Ķ rendfenntart√≥val, akik nem is biztos, hogy az √Ķ embereik lesznek.
Mindek√∂zben az √©rt az oroszokn√°l is keveredik a trotil. Most Volvogr√°dban robbantottak kett√Ķt √©s a hat√≥s√°gok a Kauk√°zus-t√©rs√©gbeli elk√∂vet√Ķkre gyanakszanak. Csak-csak p√∂tty√∂t tesznek m√°r az ottani muszlimnak √°lc√°zott, de zsid√≥ gerjesztette t√∂rt√©netekre is, b√°r ez is √ľzleti k√©rd√©s lehet, mert az energia-hordoz√≥k √©s a nyersanyag-piac komoly t√©nyez√Ķk √°m. Tal√°n √©ppen ez√©rt cser√©lte le Obama is az afganiszt√°ni misszi√≥ frissen kinevezett t√°bornok√°t egy m√©g m√°sikra. Van n√©mi gond a logisztik√°ban, b√°r most kaptak p√°r √ļj mesterl√∂v√©sz pusk√°t.
XM2010

Gondolom nem ezzell az eszk√∂zzel likvid√°lt√°k az alkaid√°snak mondott egyik legkeresettebb „terrorista” vez√©rt, a szaudi Abu Hafsza al-Hadzsdit, akit √°ll√≠t√≥lag m√©g √°prilis 13-√°n likvid√°ltak afg√°n ter√ľleten.


Ahogy a n√©metekn√©l kider√ľlt, hogy hirtelen √ľzemanyag-ell√°t√°si gondok ad√≥dtak, √ļgy az oroszokn√°l is bizonyos ter√ľleteken (most nem sorolom fel) ugyanilyen szimpt√≥m√°k jellemzik a piacot, megemelkedett √°rakkal, limit√°lt, szem√©lyre szabott felt√∂lt√©si mennyis√©gekkel.
„M√°jusra le√°ll az orosz √ľzemanyag-kivitel
Le√°ll√≠tja m√°jusban az √ľzemanyag-exportj√°t Oroszorsz√°g √©s minden elad√°s√°t a hazai piacra ir√°ny√≠tja, hogy megf√©kezze a napokban kialakult belf√∂ldi benzinhi√°nyt - jelentette be Szergej Kudrjasov orosz energia√ľgyi miniszterhelyettes.

A l√©p√©sre azut√°n volt sz√ľks√©g, hogy k√©t tucat oroszorsz√°gi - els√Ķsorban szib√©riai - r√©gi√≥b√≥l jelentettek a h√©ten √ľzemanyaghi√°nyt a harminc sz√°zal√©kos √°remelked√©s miatt. Vlagyimir Putyin minisztereln√∂k ezut√°n rendelte el az export le√°ll√≠t√°s√°t. A Lukoil olajc√©g cs√ľt√∂rt√∂k√∂n √∂t-h√©t sz√°zal√©kos √ľzemanyag√°r-emel√©st jelzett el√Ķre r√∂vid hat√°rid√Ķvel. Oroszorsz√°g √©vente h√°rommilli√≥ tonna √ľzemanyagot export√°l.”
(http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=420602)

Csak mosolygok ezen. Putyin √©ppen most t√°rgyalt a d√°nokkal √©s tegnap meg Sv√©dorsz√°gban j√°rt, fontos szerz√Ķd√©seket al√°√≠rni. Tess√©k r√°tekinteni a t√©rk√©pre √©s √©rtelmezni!
URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek
Ezt megel√Ķz√Ķen az√©rt jelezte a NATO-nak, hogy Kadhafit nem kellene meg√∂lni√ľk, erre nem kaptak felhatalmaz√°st senkit√Ķl. Csavez is Kadhafi mell√© √°llt, s ha megfigyelitek mostan√°ban semmi h√≠reket nem hallatok L√≠bi√°b√≥l, ami kor√°bban annyira fontos volt, de ott m√°r ilyen robotok repkednek.

Mivel n√°lunk sem lesz ez hamarosan ritka l√°tv√°ny, ez√©rt tess√©k csak komolyan venni, hogy ami oly t√°volinak √©s sz√∂rny√Ľnek t√Ľnt, az ma m√°r k√∂zeli √©s m√©g tragikusabb fejlem√©nyeket tartalmaz, ami meg egyben komikus is, aszerint, kinek milyen n√©z√Ķpont jut bel√Ķle.

Ma m√©g feles√©g√ľl veszi Kate, Cs√°rli Bronsont a nagy angolsz√°sz szabadk√Ķm√Ľvess√©g√©vel egyetemben, s a kir√°lyn√Ķ is lemond hamarosan, √≠gy elkezdhetik a reformnak nevezett balh√©t is, ami nagy l√∂ketet ad majd az EU √°talakul√°s√°hoz, gazdas√°gi, p√©nz√ľgyi t√©ren, de Anglia – v√©lem√©nyem szerint- gyorsan kivonul Afganiszt√°nb√≥l is…de ehhez kell az √ļj princess, vagy principium, amely a r√©gi, de ezt m√°r egy „√ļj” j√°t√©kos adhatja el√Ķ. Mindehhez persze id√Ķ kell, d√° h√°t az meg elfogyott. Ez√©rt van az a siets√©g, amely hajszolja √Ķket, a rendszert √©s annak minden elem√©t.

Miut√°n a polg√°r √©s alpolg√°r mesterek kezdenek sorra √∂ngyilkosok lenni, k√∂veti majd √Ķket p√°r f√Ķrend√Ķr-maffi√≥z√≥ √©s egy√©b elfajzott aljan√©p, mert ugye eml√©keztek a szab√°lyra: aki a rumlit okozta, annak is kell maga ut√°n feltakar√≠tani! Hajr√° CIA-Mossad-NBH! Takar√≠ts√°tok el magatok ut√°n a zsid√≥ hordal√©kot, majd pedig magatokat! Ha ez a v√©gs√Ķ f√°zis nem megy, kaptok seg√≠ts√©get is!
V√©gsz√≥nak pedig egy olvas√≥i lev√©l. Rendszev√°lt√°s mi? Antal-zsid√≥ √©s t√°rsai ugye? Boross, Pozsgay, meg amit akartok! Nincs itt „√∂sszeesk√ľv√Ķd√©s” kicsit sem.

http://default.indavideo.hu/video/Alkotmanyos_voros_terror_Az_uj_2011-es_alkotmany_bukasa = Link

„Kedeves Imre!
1988-ban (nem t√©ved√©s) mondta egy sz√©p p√©ld√°ny, hogy a nagyhatalmak d√∂nt√∂tt√©k el a k√∂vetkez√Ķt: megalakul a Palesztin √°llam, ez√©rt ter√ľlet kell a zsid√≥knak. Ez Magyarorsz√°g. Mire felh√°borodottan k√©rdeztem: mit sz√≥l ehhez a t√∂bbi orsz√°g? V√°lasz: nem vagytok se szl√°vok, se latinok, se germ√°nok, senki nem fog megv√©deni benneteket. Az√≥ta t√∂bbsz√∂r j√≥v√°hagyt√°k m√°sok is (nem csak k√∂z√ľl√ľk, az ezoterikusok f√Ķleg!!!!, a legvesz√©lyesebb fajta) e d√∂nt√©s t√©ny√©t.
Mindig vannak v√°teszek, mint Csurka, akik ismerik a forgat√≥k√∂nyvet √©s adagolj√°k a j√∂v√Ķnket, de √ļgy, hogy azt √©rezz√ľk, tesznek is.
Mindenben a legjobbakat,
Kieg√©sz√≠t√©s: K√©rd√©sem volt 1988-ban: Mit sz√≥lnak a szomsz√©dos orsz√°gok? V√°lasz: √Ėr√ľlnek, hogy nem n√°luk vagyunk.”

HozzŠszůlŠsok

# | Mr End Mr End - 2011 04 28 ¦ 13:57:25
Jó kis hír! Kár, hogy mindig ebéd után olvasok ilyet, lassan kifordul a gyomrom.
Az utols√≥ id√©zett sz√∂veggel kapcsolatban csak annyit: ha m√°r m√°sra √ļgysem sz√°m√≠thatunk, rem√©lem saj√°t er√Ķnkb√Ķl is futja annyira, hogy egy p√°r pajeszt alaposan megr√°ngassunk, ha itt lesz az ideje!
# | Hegel Hegel - 2011 04 28 ¦ 14:55:53
N√©mi internetes meg egy√©b kutakod√°som alapj√°n l√°that√≥v√° v√°lt el√Ķttem hogy ez a fajta embert√∂meg vagy 4000 √©ve folytonosan zaklat√≥an a nyomunkban van.
Ugyanis már Nabukodonozor idején is azért kapták vissza a szabadságukat mert a perzsáknak stikában kinyitották a váruskapukat.
√Čs az√≥ta folyton folyv√°st babilon √≥ta a kultur√°nkt√≥l kezdve a f√∂ld√∂n kim√©rt helyeinket egyfolyt√°ban orozza orozza oroztatja n√©h√°ny moh√≥ √°rul√≥val.

Hogy a szomsz√©dos orsz√°gok v√©lem√©ny√©re is reag√°ljak √Ķk ugyan ugy fognak j√°rni mint a cig√°nyok, miut√°nk √Ķk k√∂vetkeznek, √©s addig √∂r√ľljenek mig van a mgyars√°g!

T√∂rt√©nelmi √°sk√°l√≥d√°saim folyam√°n nyiltt√° v√°lt hogy ez az emberileg selejtes t√∂meg tudati szintj√©nek csak az emberr√©v√°l√°s folyamat√°nak elej√©n tart √©s kegyetlenked√©seib√Ķl a magyars√°g elveszte ut√°n kem√©ny leck√©t kapnak majd ha ez net√°n bek√∂vetkezne!

"Uruki IV. vagy V. dinasztiával véget ért a sumérok több ezer éves uralma Dél-Mezopotámiában.
A r√∂vid id√Ķrend szerint i.e. 2016-ban az el√°miak feld√ļlt√°k az orsz√°got, a f√Ķv√°rost Urt is kirabolt√°k, lerombolt√°k, a n√©pet halomra gyilkolt√°k. Meghalt az utols√≥ sum√©r kir√°ly Ibbi-Szu'en. Megd√Ķlt az Orsz√°g, a n√©p sz√°mbelileg megfogyatkozott, lelkileg √©s testileg megk√≠nzattak, a n√©pek kavalk√°dj√°ban a nyelv is kihalt. √ćgy pusztult el Sum√©r.
Az assz√≠r kir√°lyok f√©lelmetesen kegyetlen emberek voltak. Ellens√©geiket kar√≥ba h√ļzatt√°k, megny√ļzt√°k, feln√©gyelt√©k, lev√°gt√°k a fej√©t vagy a kez√©t, rabszolg√°nak hurcolt√°k el a lakoss√°got, vagy √©ppen meg√∂lt√©k √Ķket az utols√≥ emberig. Assz√≠ria gazdags√°g√°nak forr√°sa a hadizs√°km√°ny volt."

A tegnapi oldalon ezt √©s sok m√°st mentegettem le mikor valaki/valami a nethozz√°f√©r√©semet letiltotta.Mivan t√°n figyelnek benn√ľnket jobban mint gondoln√°nk.
# | Hegel Hegel - 2011 04 28 ¦ 15:00:56
Imre √©s ez a vakhangya mit tud a repked√©sen kiv√ľl? ijesztget vagy m√©g????
Na √©s hogyan v√°logatja ki az embert√∂megb√Ķl kell e neki vagy se, vagy aki idetelepedik a k√°rp√°tmedenc√©be az mehet a levesbe? t√∂l√ľk is?
Akkor viszont nem okosabban tennék ha nagyon gyorsan csomagolnának?
# | postaimre postaimre - 2011 04 28 ¦ 15:39:59
End, Hegel, ma m√°r nem k√©rd√©s, hogy a t√∂bbi "szomsz√©dos" √©s t√°voli orsz√°g megmarad kev√©s, de √©rtelmes gondolkod√≥ r√©tege felfogta, hogy a zsid√≥nak ezt a fajt√°j√°t el√Ķsz√∂r is likvid√°lni kell, s majd csak azt√°n sz√≥ba √°llni vele. Meg√©rtett√©k, hogy nem √°ll meg semmif√©le hat√°rn√°l, mert az sz√°m√°ra nincs. Kicsit neh√©z kicincogtatni a sz√∂vev√©nyb√Ķl, mert mindenhol ott van, mint a v√≠rus, de ez elker√ľlhetetlen. Ezt ismert√©k fel ca. k√©t √©ve (mi√≥ta k√∂vetni tudom a fonalat) azok, akiket beetetett a zsid√≥ cukrosb√°csi. Most a fagyi visszanyalint, b√°r m√©g p√°r √©rdekes csavar lehet a t√∂rt√©netben, s nem lenn√©k meglepve, ha volna is.
Hegel ez egy √°talak√≠tott pred√°tor, √©s olyasmiket hordoz, amikkel nem sz√≠vesen szembes√ľl az ember. Kellemetlen az, hogy alacsonyan √© csendben rep√ľl, √≠gy radarok is nehezen √©szlelik (nem a hang miatt), s nincs embervesztes√©g sem, ha lel√∂vik. Nem egyszer√Ľ j√≥sz√°g.
# | balu998 balu998 - 2011 04 28 ¦ 16:13:33
"Mit szólnak a szomszédos országok?"
"√Ėr√ľlnek, hogy nem n√°luk vagyunk"


Nem ez a lehet√Ķ legrosszabb v√°lasz. Ebb√Ķl legal√°bb annyi sejthet√Ķ, hogy nem sz√°nd√©koznak beavatkozni. Am√ļgy pl. Szlov√°ki√°ban is sz√©pen spir√°zz√°k a helyzetet.
# | postaimre postaimre - 2011 04 28 ¦ 16:29:42
Balu, az√≥ta eltelt t√∂bb, mint 20 esztend√Ķ. Most olyan a t√∂rt√©net, mint a dinamitos-glicerines r√ļd. Levet kezdett ereszteni, izzad√°sba fogott. Mindenk√©ppen kell vele valamit kezdeni, de hogy helyben robbantj√°k fel, vagy igyekeznek kisebb halmokra szedni esetleg elsz√°ll√≠tani, csak ez a k√©rd√©s. A cig√°nyokal mindenk√©ppen kell kezdeni valami nagyon hum√°nus √©s radik√°lis dolgot, err√Ķl m√°r a agyhalott is tud. A zsid√≥kr√≥l kevesebben √©s azok z√∂me sem √©rti a mi√©rteket, de sejti. Azt hiszem, a maci elkezdi szor√≠tani a pr√©st, s el√Ķsz√∂r az energia kezd el pagani a vid√©ken, b√°r ami a g√°zunkat illeti, az az E-on √©s a Suez kez√©ben van √©s a h√≠rek szerint a saj√°t k√ļtjainkr√≥l adja el nek√ľnk √ļgy, mintha az k√ľlf√∂ldr√Ķl √©rkezne. Rossz nyelvek szerint az Emfeszt is ez√©rt p√∂ck√∂lt√©k ki, mert arra a vonalra m√°r nincs sz√ľks√©g√ľk. Ha ez robban, akkor nagyot fog sz√≥lni.
# | hamu hamu - 2011 04 28 ¦ 17:28:52
Dzsinn

Egy magyar, egy cigány, és egy zsidó sétálgat a Margitszigeten, amikor
megjelenik egy dzsinn. Azt mondja a dzsinn.
- Na, mindenki kívánhat egyet, azt én teljesítem.
Megszólal a cigány:
- Te dzsinni, √©n csak annyit szeretn√©k, hogy gy√Ľjtsed √∂sszeje a vil√°g
√∂sszes cig√°ny√°t, telep√≠tsed le √Ķket india k√∂rny√©k√©n, √©s hagy √©lhess√ľnk
mi ottan békességben, gazdagságban, szeretetben...
- Jól van, elintézem. -Mondá a dzsinn.
Megszólal a zsidó:
- Dzsinn, nekem is hasonló kérésem lenne. Az összes zsidót tereld egy
helyre a vil√°gb√≥l, Izraelben √©lhess√ľnk, √©s b√©kess√©gben
szomszédainkkal..
- Ez is rendben lesz. H√°t te, magyar?
- Hát én ezek után csak egy kávét kérnék két cukorral, és egy kis
tejszínnel...
# | pyro master pyro master - 2011 04 28 ¦ 18:50:20
K√©rd√©s, mit sz√≥ltak a szomsz√©d orsz√°gok, v√°lasz, √∂r√ľltek, hogy nem n√°luk vagyunk - err√Ķl egy tal√°l√≥s k√©rd√©s jutott eszembe:
Honnan tudod, hogy hazudik a zsidó?
Mozog a sz√°ja.
# | gabi gabi - 2011 04 28 ¦ 18:55:56
Hamu!

A Dzsinn sok gint ihatott, mert e k√©t szem√©t fajt a K√°rp√°t-medenc√©be terelte √©s tereli, a takar√≠t√°st meg r√°nk b√≠zta. Csak a nagy√©rdem√Ľt felejtette el err√Ķl t√°j√©koztatni a nagy m√°morban. Ez√©rt fordulhat el√Ķ, hogy a csal√°dban nem szidhatom a zsid√≥kat, mert azok rendes n√©pek. Izrael gy√∂ny√∂r√Ľ orsz√°g, csak a palesztinok ig√©nytelenek √©s olyanok, mint a cig√°nyok. Ezzel a hozz√°√°ll√°ssal nincs mit kezdeni, max. √©n gurulok be f√∂l√∂slegesen √©s leszek rosszul a d√ľht√Ķl.
# | balu998 balu998 - 2011 04 28 ¦ 19:25:09
pyromaster,

h√°t igen, ahogy √≠gy ma √©rett(ebb) fejjel visszakeresem a pof√°kat az arch√≠vumban (√ąalfa, √ąarnogursk√Ĺ, Weiss - ez m√©g pesti nagyk√∂vet is volt, meg Havel sz√≠nzsizsik holdudvara, ergo tan√°csad√≥i k√∂re, pl. a mag√°t nyilv√°nosan is maszatosnak titul√°l√≥ Milo¬Ļ ¬ģiak, vagy a k√©s√Ķbb nagy tan√°csad√≥i-√ļjs√°g√≠r√≥i-politikai karriereket befutott ¬©ime√®ka, Zajac, Fedor G√°l, Peter Schutz, Grigorij Mese¬ĺnikov, Fedor Fla¬Ļ√≠k /Flesichmann/, ... ez se egyszer√Ľ p√°lya az√©rt)

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.94 mŠsodperc
83,602,920 egyedi lŠtogatů