Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Mennyi is az annyi?

Napl√≥Hogy elszaladt ez a hideg id√Ķ. Szinte diderget√Ķ. A sz√≠vbetegek meg hullanak, mint a legyek, de h√°t ez is az egyik c√©lja ennek a HAARP-os id√Ķj√°r√°s-befoly√°sol√°snak. Hogy mennyire √≠gy van, azt m√°r hozta az orosz statisztika is, mert a nagy meleg √©s a f√ľst is igen megemelte a hal√°loz√°si r√°t√°t, de n√°lunk az √∂ssze zsid√≥-eg√©szs√©g√ľgyi hal√°lint√©zm√©ny √©s a kaz√°r meteorol√≥gusok is hallgatnak err√Ķl. Amikor az id√Ķj√°r√°s-befoly√°sol√°ssal kapcsolatban, n√©pirt√°s miatt is feljelent√©st tettem, ez√©rt is volt, mert nem csak az allergi√°t √©s egy√©b betegs√©geket okoz√≥ vegyi anyagok permetez√©se (k√∂zt√ľk a dioxin√© is), hat a k√∂rnyezetre, √©l√Ķvil√°gra, hanem a frontok, h√Ķm√©rs√©klet-v√°ltoz√°s is. Mivel a permetez√©ssel sem √°lltak le az√≥ta, √©s gyakorlatilag nagy nyilv√°noss√°g el√Ķtt ez a k√∂z√∂ss√©g tudta felv√°llalni a val√≥s√°g felt√°r√°s√°nak h√°l√°tlan munk√°j√°t, ez√©rt nem v√°rok csod√°t, ami m√©giscsak l√©tezik. Reped a burok. Honnan veszem √©szre? Tegnap az elhalt katonan√Ķ temet√©se kapcs√°n der√ľlt ki, hogy t√©nyleg zsid√≥ lehetett. Az a t√©ny, hogy a f√©rj√©vel egyszerre szolg√°lhatott j√≥ p√©nz√©rt, mikor m√°sok t√∂rik magukat ez√©rt a zsold√©rt m√©g nem bizony√≠t√©k, de az, hogy minden m√©dia kihangs√ļlyozta, hogy REFORM√ĀTUS cerem√≥nia szerint t√∂rt√©nik az esem√©ny szinte ord√≠totta, hogy nocsak-nocsak! Ugyan mi√©rt volt ez fontos kihangs√ļlyozni kedves bibold√≥k? J√≥l tudom, hogy Morvai is reform√°tus, annak rendje √©s m√≥dja szerint, mert ez a kedvenc fal√≥, amibe beb√ļjhat a h√©ber.
Link
Ha van Alacsk√°r√≥l ismer√Ķs√∂t√∂k, k√©rdezzetek m√°r a pontos t√∂rt√©netnek ut√°na, mert az igazs√°g √©rdekel ebben a k√©rd√©sben is, mert B√∂lcskei Guszt√°v – p√ľsp√∂k, az MRE Zsinat√°nak lelk√©szi eln√∂ke, biztos tuja erre is a v√°laszt! Az elk√∂telezetts√©ge nem k√©rd√©ses:
Link
T√∂bben feszegetik m√°r azt a k√©rd√©st is, hogy mit keres Afganiszt√°nban a magyar katon√°nak √°lc√°zott terrorista, akiket a honv√©d√Ķ t√°liboknak mind egy sz√°lig agyon kellene l√Ķni√ľk, ha hazaszeretet√ľket √©s n√©p√ľk t√∂rv√©nyeit k√∂vetik. Ha ezt leford√≠tjuk magyar viszonyokra, akkor a saj√°t nemzet√ľnk v√©delme √©rdek√©ben nek√ľnk is ez a k√∂teless√©g√ľnk az itteni idegen √©s val√≥j√°ban az ellen√ľnk felk√©sz√≠tett √©s itt √°llom√°soztatott katon√°kkal √©s civileknek √°lc√°zott terrorist√°kkal, akikr√Ķl annyit lehet tudni, hogy f√Ķleg Izraelb√Ķl, de sok m√°s orsz√°gb√≥l is tobz√≥dva √©rkeztek hozz√°nk, ellen√ľnkre kelve. A t√°libok harca is igazs√°gos, ahogy a mi√©nk is, csak egyel√Ķre m√©g nem indult el a gumicsirk√©s Nibiru-akci√≥! √Črthet√Ķ ez a logika? Folytassuk egy m√°sik szinten is az elemz√©st.
Magyarorsz√°gon ugye a hivatalos sacc szerint 100 ezer zsid√≥ √©l, de tegy√ľnk r√° p√°r t√≠zezret, mert oszt√≥d√°ssal szaporodnak.
„HA: A Mazsihisz form√°lisan a magyarorsz√°gi vall√°sos zsid√≥s√°got k√©pviseli, ezek sz√°m√°t j√≥- √©s rosszindulat√ļ becsl√©sek √∂tezer √©s 30 ezer k√∂z√© teszik. Mik√∂zben Magyarorsz√°gon minim√°lisan mintegy 100 ezer zsid√≥ √©l.”
Link
B√°r az is igaz, hogy ezek annyira ragaszkodnak a konstans sz√°mokhoz, mint a 6 milli√≥hoz. „1945 janu√°rj√°ban Budapesten - becs√ľlt adatok szerint - 100-150 ezer k√∂zt volt a zsid√≥ t√ļl√©lõk sz√°ma.”
Link

Nos, maradjunk annyiban, hogy a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©gnek makul√°tlan √°llapotban adunk √°t 150 ezret, darabra lesz√°molva, a t√∂bbi, aki pedig nincs, az kutyat√°pos feldolgoz√°s tr√°gy√°t k√©pezheti, hiszen a j√≥ magyar leveg√Ķ nagyon t√°pl√°l√≥. De mi van, ha kider√ľl, hogy id√Ķ k√∂zben megszaporodott az itt sem l√©v√Ķ zsid√≥k sz√°ma! Akkor mit kezd√ľnk vel√ľk. Tal√°n ugyanazt, mint a hivatalos statisztik√°k szerint itt l√©v√Ķ 600 ezer cig√°nnyal? Bel√Ķl√ľk is lesz√°moljuk a hivatalos penitenci√°t, azt√°n a t√∂bbi juthat a palesztin sorsra?
Link

√Čs mi lesz, ha kider√ľl, hogy magyar m√°r t√©nyleg csak olyan 6 milli√≥nyi √©l itt? P√≥toljuk ki a f√∂l√∂s zsid√≥kkal, √©s m√©g h√≠vjunk p√°rat s ruh√°zzuk r√°juk nyelv√ľnket, vagyonunkat, orsz√°gunkat, t√∂rv√©ny√ľnket, Szent Koron√°nkat…? Orb√°n√©k ezen dolgoznak √©ppen s befejezni k√©szek az SZDSZ-MSZP zsidajainak feladat√°t. Vil√°gos nem? Tal√°n igen, de m√©gis leakad a gondolat valahol alacsonyabb szinten √©s nem √©rtett√©k meg sokan, hogy ez √≠gy k√©ptelen tov√°bb m√Ľk√∂dni, s ez m√°r nem politikai k√©rd√©s! Sajnos fizikai beavatkoz√°st ig√©nyel az oper√°ci√≥, mert a szellemseb√©szet itt nem sokat seg√≠t m√°r a dolgon. A m√Ľt√Ķasztal m√°r k√©sz, a beteg is megkapta az altat√≥j√°t, √©s a st√°b most mosakszik be √©s k√©sz√≠ti a vasat.

Ma ezid√°ig Jobbikoztam √©s G√°rd√°ztam, mert nem volt jobb dolgom √©s tal√°n nem is minden eredm√©ny n√©lk√ľl t√∂rt√©nnek az esem√©nyek. Maga az a t√©ny, hogy nem √©n keresem a fel√©bred√Ķ, √©ledez√Ķ emberk√©ket, biztat√≥, de nyugt√°val dics√©rem a napot. Sok a tennival√≥, mert sok gyop√°r hever m√©g az √ļt ment√©n, aki nagyon el van t√©velyegve, de szerencs√©re nem egyed√ľl kell m√°r t√©r√≠tenem, mert ezt a „misszi√≥t” n√©h√°nyan m√°r v√©gzik!

„Adjon az Isten!
Imrém!
Ezzel a gondolattal sem k√≠v√°nok vit√°ba sz√°llni, miut√°n tudom, hogy egy m√Ľveletnek, els√Ķdleges sikere, az inform√°ci√≥ b√Ķs√©g, vagy sikertelens√©gnek oka, az inform√°ci√≥ hi√°ny.
Tudod, Testv√©r! annyit gondolkodom, ami√≥ta besz√©lgett√ľnk, vagyis hallgattalak.
Mennyi ember van itt, szerény és szeretett kis Hazánkban, akiknek nem ártan, egyszer,- csak egyszer,Téged meghallgatni.
Persze, m√°r hallom, "ki az a Posta Imre?", mir√Ķl besz√©l? h√ľlyes√©gek."
De ha egyszer meghallgatna, vagy netán olvasná oldalad, a Kerecsen, a Halász, Gerry és sokak hsz-eit. akkor bizony rájönne. Ki is az a Posta Imre!
Mondjuk, mondhatom √©n neki, hogy pszichol√≥gus, erre is ismert a v√°lasz, "nincs nekem semmi bajom", minek kell, ilyen-olyan √Āmerik√°s m√≥di?
Na de ha azt mondom neki"lélekgyógyász-szemész", akkor bámul rám mint aki UFO-t látott.
Tudod miért? Imrém? , mert olyan szinten le van butítva, hogy fel sem fogja mit mondok.
Pedig egyszer√Ľ, √ē az orvost keresi, a betegs√©g megold√°s√°t, de hogy tenne ellene, az m√°r snassz.
Pedig csak a l√©lekhez, a szemhez kell sz√≥lni, hiszen mindkett√Ķnek nagyon fontos eleme a nyitotts√°g.
Ha a lelked nyitva, akkor r√©gi sz√©p mondatunkkal m√°r √©l√ľnk is, "Lelk√©ben √©l a NEmzet". Ugye, micsoda egyszer√Ľ √©s m√©gis fennk√∂lt mondat. Mindent megmond, sz√°rnyal, a gondolat √ļgy, mint a v√©r az erekben.
Sajnos, ahhoz, hogy a l√©lek √©rezze ezt, ahhoz kell a szem nyitotts√°ga is, hiszen, "szem a l√©lek t√ľkre", vagyis, egyik a m√°sik n√©lk√ľl nem l√©tezhet.
Ez√©rt mondom, sokaknak, "hallgasd meg egyszer, vagy olvasd" ha abb√≥l sem √©rtesz, elveszt√©l. Szerencs√©re, amint l√°tom egyre t√∂bben f√©lig m√°r nyitott szemmel j√°rnak, m√°r csak √©rteni√ľk kellene, mir√Ķl is van sz√≥. Lassan √©r√Ķ gy√ľm√∂lcs, de be√©rik, √©rzem.
Persze mondhatni, √©s ha "vak?" nos, annak a f√ľle a keze a "szem" meghallja a legkisebb √°rnyal√°st is a besz√©dben, de meg√©rzi, √©rz√©keny kez√©vel, mint egy poligr√°f, hogy valami fals. Igen a J√≥isten √≠gy teremtette az embert, hogy hi√°ba hib√°dzik valami, akkor a funkci√≥k √°ttest√°l√≥dnak.
Milyen csod√°latos is az ember de mennyi ellens√©ge van, saj√°t fajt√°j√°n bel√ľl, mennyi gonosz bitorl√≥, aki mag√°t embernek tartva, megfesz√≠ti saj√°t embert√°rs√°t, mert az igazs√°goss√°g √©s a szeretetr√Ķl besz√©l. Bizony Testv√©r! ez az ember val√≥j√°ban. Nem mondom, hogy mindannyian Krisztus habitus√°val rendelkez√ľnk, de egy biztos, √ļgy gondolom, sokunk, legal√°bbis tettekben szeretne hasonl√≠tani.
Keress√ľk igazunk, vagyis megpr√≥b√°ljuk vissza√°ll√≠tani, megpr√≥b√°lunk szeretetben, emberk√©nt √©lni, de √≠gy, hogy halomsz√°mra √ľlnek nyakunkon "pi√≥c√°k" b√°r, az ha megsz√≠vta mag√°t lefordul √©s el√ļszik, de ezek nem.
Ezek kullancsok, akik agyh√°rtya gyullad√°st√≥l a mindenf√©le k√≥rs√°g terjeszt√©s√©ig/shoppingol√°s/ fel vannak ruh√°zva. Sajnos, k√∂z√∂tt√ľk nem egy a saj√°t v√©r√ľnk, de nem ismerik, hogy az √°rul√≥ √©s kollabor√°ns mivel j√°tszik. Vakok, Testv√©r, VAKOK a p√©nz vette el l√°t√°suk.
Ezeknek, Te, vagy b√°rki hi√°ba √≠r fel gy√≥gyszert, adja meg az els√Ķ kezel√©st, lesnek kifel√© tompa tekintettel agyuk hely√©r√Ķl. Elmennek melletted, lehet meg is l√∂knek, de az biztos, hogy ha arra ker√ľlne a sor, k√∂z√ľl√ľk, mind Barab√°st k√©rn√© ki.
Szebb J√∂v√Ķt!
Isten tartson!”


Nos, nem lehet mindenkit menteni √©s sokan az√©rt is vannak ott, hogy az utols√≥ pillanatig tarts√°k butas√°gban az √©ppen √©bredezni v√°gy√≥kat. Az√©rt b√≠zok abban, hogy egy szem√©lyes besz√©lget√©s, vagy egy nagyon nagy „mafl√°s” k√©pes j√≥zan gondolkod√°sra k√©sztetni a t√©velyg√Ķket. Ja, a tasli mindenk√©ppen j√∂nni fog!Ha m√°r elhangzott egy ilyen k√©rd√©s, akkor felteszem, hogy az √∂sszes j√≥ hazafi halott kell, hogy legyen. Hogy magyar√°zza meg ezt mag√°nak egy g√°rdista: Ha a parancsnokom t√©nyleg t√∂k√∂s lenne √©s vesz√©lyt jelentene a zsid√≥kra, akkor m√°r halott lenne, de ugyanez √©rv√©nyes Von√°ra, s√Ķt Orb√°nra is. Mivel mostan√°ban nem nagyon halt meg senki a k√∂zismert k√∂rb√Ķl er√Ķszakos hal√°llal, sem balesetben, ez most a form√°lis logika szab√°lyai szerint azt jelenti, hogy aki tesz, az vagy nem vesz√©lyes, vagy pedig √ľgyn√∂k! H√ľlyegyerekek gy√ľlekezete! Nem ilyen szab√°lyrendszer szerint m√Ľk√∂dik a dolog, de biztosan meg tudja magyar√°zni b√°rki ezen egyszer√Ľ formul√°k szerint azt, hogy itt m√°r √Ķ sem tehet semmit, mert ha komoly dolgot tenne, akkor meghalna, ez√©rt meg sem pr√≥b√°lja, de k√∂zben irdatlan hazafias szellemben √©s b√°tran v√°llalja ezt. Nem baj, ha sokan hiszik, hogy nem t√∂rt√©nik semmi komoly, mert azok, akiknek tudni kell, tudj√°k, hogy Olstein√©k is fogottak √©s k√©ts√©gbeesve kapar√°sznak √©s a k√∂dbe kapaszkodnak, s nagyobb bajban vannak, mint azok, akik tudj√°k, hogy ez a meccs mindenk√©ppen le lesz j√°tszva. Mivel a G√°rd√°r√≥l k√©sz√ľl egy felt√°r√≥ k√∂nyv √©s a Jobbikr√≥l is sz√≥ba ker√ľlt, tal√°n √©rdemes lesz l√°tni, hogy a rendszer maga mik√©ppen nyomor√≠tja meg azokat, akik hal√°lukkal nem h√≥dolnak a kaz√°r akasztanival√≥knak. Na √©s itt j√∂n a szkeptikus √©s k√©rdezi, hogyan lesz itt v√°lt√°s, v√°ltoz√°s? Mindent a maga idej√©ben √©s a maga szintj√©n kell √©s kehet megoldani! Ezt is!

HozzŠszůlŠsok

# | bibor1 bibor1 - 2010 08 31 ¦ 17:53:14
Imre, ez a kép szerintem alapból kicsi ezért nem lehet látni kép méretei: 188 x 166 (17.61 KB.
# | postaimre postaimre - 2010 08 31 ¦ 17:53:26
Tal√°n majd itt.
kephost.hu/image-3948_4C7CFFC4.jpg
# | postaimre postaimre - 2010 08 31 ¦ 17:54:43
Igen, bárhogy akarom, így dobja fel. Aki tud, nagyítson, de nem is olyan fontos.
# | postaimre postaimre - 2010 08 31 ¦ 18:01:13
Na m√°r megy!
# | bibor1 bibor1 - 2010 08 31 ¦ 18:06:21
na most siker√ľlt j√≥l Imre m√©g az √≠r√≥asztalomra is kil√≥g a k√©p:D
# | postaimre postaimre - 2010 08 31 ¦ 18:12:40
Sz√©ls√Ķs√©ges vagyok, h√°t nem tudtad? Sz√©ls√Ķs√©gesen konzervat√≠v!B)
# | Hegel Hegel - 2010 08 31 ¦ 18:16:38
Imre azt hiszem abban igazad lesz amikor elj√∂n az ID√ē mindenki fogja mag√°t √©s felkel abb√≥l a helyzetb√Ķl ahol eddig csicsik√°lt!
Ez var√°zs√ľt√©sre szinte meglesz.Az idej√©t nem tudom √©n sem nem vagyok j√≥s csak √©rzem ebben valahogy r√°√©rezt√©l!

Valami ilyesmire gondolok √©n is..pedig de szeretn√©m tudni hogy felk√©sz√ľlhessek.Min ne menjek kuty√°t s√©t√°ltatni min-max.
# | bibor1 bibor1 - 2010 08 31 ¦ 18:41:12
2010-08-31 15:54
Fontos iratokat vittek el az √°larcosok a f√Ķ√ľgy√©szs√©gr√Ķl?

√Ālarcosok hatoltak be kedden az orosz f√Ķ√ľgy√©szs√©g moszkvai irod√°j√°ba, ahol a hivatal bejelent√©se szerint fontos √ľgyek dokumentumait tartj√°k. Az √ľgy√©szs√©g k√∂zl√©se szerint a t√°mad√≥k megk√∂t√∂zt√©k az egyetlen biztons√°gi √Ķrt, majd felt√∂rtek 18 iratszekr√©nyt √©s 25 p√°nc√©lszekr√©nyt.... http://www.hirtv....hid=336948
# | bibor1 bibor1 - 2010 08 31 ¦ 19:14:32
Ezt a h√≠rt p√°r h√©ttel ezel√Ķtt ide hoztam ,de most m√°r a fejlem√©nyekr√Ķl √≠s √≠rnak:
" K√ľl√∂nleges felszerelts√©g√Ľ rep√ľl√Ķg√©ppel √©rkeztek Magyarorsz√°gra brit kutat√≥k, hogy helyi szakemberekkel egy√ľttm√Ľk√∂dve felt√©rk√©pezz√©k a balatoni n√°dasokat √©s a partmenti n√∂v√©nyzetet. A p√°szt√°z√≥ l√©zerrel √©s speci√°lis kamer√°val v√©gzett m√©r√©sek kiemelked√Ķ jelent√Ķs√©g√Ľek a vizek m√Ľholdas megfigyel√©s√©ben, ugyanis az alkalmazott technol√≥gi√°kat a vil√°gban egy√ľttesen m√©g nagyon kev√©s helyen haszn√°lt√°k, Magyarorsz√°gon pedig m√©g egy√°ltal√°n nem v√©geztek ilyesmit."http://www.origo....it-es.html
... az√©rt ennyire nem kellene nyiltan ....√ČS BE VALJ√ĀK :" A felm√©r√©s jelent√Ķs√©g√©t az adja, hogy a k√©t m√≥dszerrel egyszerre vil√°gszerte is kev√©s m√©r√©s t√∂rt√©nt, de Magyarorsz√°gon m√©g egy√°ltal√°n nem v√©geztek ilyesmit. A p√°szt√°z√≥ l√©zert √©p√≠t√Ķipari beruh√°z√°sok el√Ķk√©sz√≠t√©s√©n√©l ugyan m√°shol is haszn√°lj√°k haz√°nkban, de kutat√°si c√©l√ļ alkalmaz√°sa eddig csak kis ter√ľleten, teszt jelleggel t√∂rt√©net, term√©szettudom√°nyos c√©l√ļ hiperspektr√°lis felm√©r√©s pedig szint√©n csak n√©h√°ny alkalommal volt."...Angry

"ugyan m√°shol is haszn√°lj√°k haz√°nkban" na most els√Ķk√©nt vagy m√°r haszn√°lj√°k ?? "Magyarorsz√°gon pedig m√©g egy√°ltal√°n nem" v√©geztek
# | Raklap Raklap - 2010 08 31 ¦ 20:40:20
Imre

Le leszel zárva a bányába te is, ha ilyen bomlasztó tevékenységet folytacc.Angry:D
Szegééé Gárda...:(
Nekem pedig teccett az az oroszjányos zsill:oécske.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 0.83 mŠsodperc
83,605,641 egyedi lŠtogatů