Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Ez több frontos lesz!

Napl√≥Tegnap nyusziketrec-k√©sz√≠t√©sben voltam, mert est√©re k√©szen kellett √°lljon a koszt √©s kv√°rt√©ly a tapsif√ľles-du√≥nak, amit H√ļsv√©tra kaptak a gyerekek. A h√°rom kiscica √©s a befogadott √©s m√©g mindig gazd√°j√°t keres√Ķ H√≥pihe eb mell√© m√©g hi√°nyzik p√°r ty√ļk √©s kecske az √≥lj√°val egy√ľtt. Nem tudom ki, hogy van vele, de √ļgy l√°tom, hogy egyre gy√Ľlnek a felh√Ķk √©s ma m√°r olyanok keze is k√©pes √∂k√∂lbe szorulni, akik nem is tudt√°k, hogy vannak ujjaik. Mivel a zsid√≥-inv√°zi√≥ el√Ķk√©sz√≠t√©s√©t nem akarj√°k, tudj√°k le√°ll√≠tani, ez√©rt ez remek h√≠r, mert itt kell le√∂lni bel√Ķl√ľk annyit, hogy a popul√°ci√≥ felsz√°mol√°s√°nak kezdet√©t jelenthesse. M√©g a majdnem komplett p√°rtos idi√≥t√°k is k√©nytelenek elismerni, hogy tehetetlenek, s b√°r gy√°v√°k, de egyre t√∂bben ismerik fel, hogy a z√°szl√≥lenget√©s ma m√°r nem el√©g, hanem fegyverrel lehet megoldani a mag√°t zsid√≥nak nevez√Ķ horda ag√≥ni√°j√°t, s a cig√°nyk√©rd√©s helyret√©tel√©t.

Az elvetett gondolat kikelt √©s kezd sz√°rba sz√∂kkenni. A parlamenti cs√ľrhe likvid√°l√°sa sz√ľks√©gszer√Ľ √©s megker√ľlhetetlen velej√°r√≥ja kell legyen a v√°ltoz√°soknak. Nem menek√ľlhet el egy sem k√∂z√ľl√ľk √©s a h√°tt√©rcsapataikb√≥l, s aki meg elszelelt, annak is ut√°na kell tudni ny√ļlni a k√∂vetkez√Ķ vezet√©snek. T√©teles el - √©s felsz√°mol√°s sz√ľks√©ges! Ugyan ma m√°r ezt nem tartja viccnek sok eddig k√©tked√Ķ sem? Ha m√©gis, akkor vessen keresztet mag√°ra!
A CAHAL is t√∂bb frontos h√°bor√ļra k√©sz√ľl fel √©s a F√ľggetlen Palesztin √Āllam kiki√°lt√°s√°val a „menek√ľlt st√°tusz√ļ” zsid√≥k be√°raml√°sa majd √Ķket is fel kell, hogy r√°zza √°lmukb√≥l. Annak meg lassan ideje lesz, de ma reggel m√°r a h√©tv√©g√©n bejelentend√Ķ g√∂r√∂g cs√Ķd√∂t eml√≠tett√©k az Info r√°di√≥ban. Nem ismerem a pontos forgat√≥k√∂nyvet, de a meglepet√©sek kor√°t √©lve aki ma m√©g azon vihog, hogy lehetetlen egy lok√°lisan √©s nem Palesztin√°ban a zsid√≥ hord√°k, ellens√©g lever√©s√©re, likvid√°l√°s√°ra megv√≠vott harc, az rosszul m√©ri fel a helyzet komolys√°g√°t. Az USA kih√°tr√°l s egyre komolyabban kommunik√°lja, hogy neki m√°r gazdas√°gi impotenci√°ja van sokkal ink√°bb, mint kedve a harchoz. L√≠bi√°ban most ez is bebizonyosodik, ahogy Egyiptomban is lebegtetve van, hogy Izrael-ellenes korm√°ny ker√ľlhet hatalomra. Ek√∂zben elkezdett forrongani Afrika k√∂z√©ps√Ķ r√©sze is, D√©l-Szud√°n √©s Nig√©ria, ahogy az m√°r el√Ķ vagyon √≠rva.
Ahhoz, hogy a vil√°gon egyens√ļly √°llhasson be gazdas√°gilag, etnikai-t√°rsadalmi-szoci√°lis szinten, nagy gyoml√°l√°st kell tartani √©s ebb√Ķl a jelenlegi csapda-helyzetb√Ķl a „h√°tt√©rhatalom” zsidajai csak √ļgy j√∂hetnek ki valahogy, ha be√°ldozz√°k az eddigi szek√©rtol√≥ikat. Hatalom? Mi is az? Mit gondoltok, most v√©letlen√ľl hozakodtak el√Ķ a Roswelli UFO-s t√∂rt√©net val√≥dis√°g√°val? A labda sokkal magasabban pattog √©s ezekhez az er√Ķkh√∂z k√©pest az az emberszab√°s√ļ feh√©rjehalmaz, aki a F√∂ld ur√°nak k√©pzeli mag√°t, nem eg√©szen annyit √©r, mint a k√∂r√∂m alatti kosz.
Ma reggel p√°romat vittem munk√°ba √©s a kikelet olyan er√Ķs napsug√°rz√°ssal p√°rosult, hogy csod√°lkoztam, hogy vele pont √°tellenben a Hold is kb. k√©tszer akkor√°nak l√°tszott a tiszta nappali √©gbolton, mint amilyennek megszoktuk. Bicajos koromb√≥l eml√©kszem arra, milyen a napkelte, mert el√©g sokszor szembe-s√ľltem vele, de ma m√°r komoly UV-sz√Ľr√Ķs szem√ľvegen kereszt√ľl is sz√ļr√≥s, elviselhetetlen az aktivit√°sa. Persze ennek semmi k√∂ze nincs a passzivit√°shoz, amely a m√°r fel√©bredettekben lappang, hisz aki tudja, hogy a Nap nem csak szimb√≥lum, hanem √©ltet√Ķ √©s hal√°lt hoz√≥ elem, az a v√©gs√Ķ √ľtk√∂zetre k√©sz√ľl.
A meglep√Ķ fordulat sokakat le fog tagl√≥zni. Tegnap olvastam, hogy Schwarzir√≥l felr√∂ppentett√©k a h√≠rt, hogy az EU eln√∂ki posztj√°ra p√°ly√°zna, mert haza akar j√∂nni Eur√≥p√°ba. Vicces ugye? B√°r nem hiszem, hogy a Kennedy l√°ny az√©rt van mellette, hogy ak√°r Baroms√≥ hely√©re l√©pjen, de tudati ugr√≥deszk√°nak az √∂tlet remek az USA eln√∂ki sz√©k√©nek bet√∂lt√©se fel√©.
Alapvet√Ķen tetszenek a zajl√≥ esem√©nyek, mert a zsid√≥k elv√©gzik az √©breszt√©st √©s a sz√ľks√©ges struktur√°lis beavatkoz√°sok k√∂ztudatba csemp√©sz√©s√©t. Az, hogy annak eredm√©ny√©t m√©r akaszt√≥f√°kr√≥l n√©zhetik – ha minden gyorsan √©s j√≥l megy-, eg√©sz m√°s k√©rd√©s. Ennek nyomat√©k√°ul az oroszok √©ppen itt a szomsz√©dban k√∂z√∂sen hadgyakorolnak a belorusszal, mert √©ppen ehhez van kedv√ľk, csak √ļgy.
A Haarec szerint meg a vegyi csap√°s most val√≥sz√≠n√Ľbb, mint valaha Izrael-szerte, de a mai h√≠rekbe jobban tetszik, hogy a lengyel Angora heti√ļjs√°got antiszemitizmussal v√°dolja a hazug pof√°tlan zsid√≥, mert lek√∂z√∂lte az igazs√°got. Heveny√©szett ford√≠t√°sban a k√©pen az egyik zsidaj azt h√©bereli a m√°siknak:

Fiam, valamikor ez mind a tiéd lesz!

Mivel Lengyelorsz√°g – √≠gy Vars√≥ - zsid√≥fert√Ķz√©se legal√°bb olyan, mint a mi√©nk √©s a soros EU eln√∂ksegg is az √∂v√©k, ez√©rt √©n j√≥t sejtek! Nem lesz itt t√∂bb gett√≥, sem get now, de ez m√°r legyen a lengyel nemeziek dolga, hogyan puszt√≠tj√°k el a parazit√°ikat. Persze mindahhoz, hogy a k√∂z √©s a tudat is √∂ssze√©rjen √©s az ellens√©get a zsid√≥t √©s a csatl√≥sait a lehet√Ķ legsz√©lesebb k√∂r√∂kben is k√©pesek legyenek felismerni az √©rintett, √©lni √©s alkotni akar√≥ egyedek, n√©mi id√Ķ sz√ľks√©geltetik, ami meg nagyon fogyt√°n van.
Gr√ļzi√°ban a Kauk√°zusban is ketyeg az √≥ra, de Pakiszt√°n is √ļjabb ballisztikus rak√©ta-pr√≥b√°t hajtott v√©gre, sikerrel, √≠gy az afganiszt√°ni misszi√≥ is lassan, de biztosan ki√°br√°ndul onnan.
A Csehek is beindultak, robbannak a gy√°rak, csere-bere van a korm√°nyban √©s azt hiszem, divatt√° kezd lenni az antiszem√©tizmus, amit mi itt k√∂telez√Ķ t√∂rt√©nelmi oktat√°si anyagg√° kell tegy√ľnk.
Olaszorsz√°gban is alkotm√°nyoznak √©s ott is k√©sz√ľl √°m a csapda, de Horv√°torsz√°g √©s Szerbia sem lesznek restek, s ahogy sejtem, a szlov√°k-magyar hader√Ķ is besz√°ll a kering√Ķbe.
Tegnap al√°√≠rt K√≠na is Fellegivel egy szerz√Ķd√©st a M√ĀV korszer√Ľs√≠t√©s√©vel kapcsolatban, de mik√∂zben hallottam a bemond√°st, a hasamat fogtam kacag√°som k√∂zepette. Most nem mondom el, hogy mi√©rt, mert mi√©rt is mondan√°m el a lebuktatott ferihegyi cahalos fegyveres tiszti zsid√≥ ut√°n.
No meg a t√∂r√∂k√∂k is elkezdtek mocorogni, de ehhez r√° kellett besz√©lni a kurdokat, hogy tegyenek m√°r p√°r l√©p√©st √Ķk is a l√°tszat kedv√©√©rt! Gr√ļzi√°nak annyi? Akkor annyi Izrael kauk√°zusi kaz√°r csicsk√°inak is?
Egyszer kell egy munk√°t tisztess√©gesen elv√©gezni, s nem kapkodni, de v√©gigcsin√°lni, s akkor rend lehet. Magasabb k√∂r√∂kben m√°r eld√∂nt√∂tt√©k √≠gy nagyon nincs mit tenni! H√≥h√©rokat keres√ľnk az ellens√©g t√∂meges likvid√°l√°s√°ra, s rendfenntart√≥kat, akik a k√∂zigazgat√°st j√≥zan √©sszel √©s kem√©ny k√©zzel m√Ľk√∂dtetni lesznek k√©pesek.
A cig√°nyoknak nagyon javaslom, hogy ma m√°r ne hagyj√°k abba, amit eddig sem tettek, s a zsid√≥knak ugyanez az √ľzenetem. Folytass√°k, amit elkezdtek, mert jogalap m√°r van b√Ķs√©gesen, de menek√ľl√Ķ zsid√≥t h√°tba l√Ķni nem szeretne egyetlen katona sem!

„Kedves Imre,

A mai napon megint siker√ľlt 1-2 √ļj inf√≥t megtudnom - ami tal√°n seg√≠thet nektek,az olvas√≥knak.
#1: A "Pint√©r megy maffi√°zni" vonalad\vonalatok helyes volt Nem lesz m√°s maffia kishaz√°nkban, csak a Magyar ( √©s\vagy cig√°ny?) maffia. Legal√°bb ebben uralhatjuk a piacot! Ki fognak pucolni minden maffi√°t (elviekben) rom√°n,szerb,ukr√°n stb. A hogyanra a v√°lasz pedig: TEK. 10 MRD HUF -b√≥l b√Ķven ki lehet √≠rtani a maffi√°kat. V√©lem√©nyem szerint m√©g olcs√≥bban is, de felteszem,hogy sok embert kell "etetni" ebb√Ķl a p√©nzb√Ķl.
#2: Ez picit m√°s t√©ma, a rasszizmus(?)-hoz k√∂thet√Ķ. Maccabi Games. Kishaz√°nkban nem hallani r√≥la, pedig az idei nem is lesz olyan messze, √©s olyan t√°vol t√Ķl√ľnk (2011 J√ļlius 5-13, B√©cs). K√©rdem √©n, laikus, hogy mi ez, hogy ha nem pozit√≠v megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s (~diszkrimin√°ci√≥ vagy "rasszizmus") ?! Nem besz√©lek a leveg√Ķbe,itt a weblink: http://www.emg2011.eu/home/european-maccabi-games-vienna-2011

Figyelembe v√©ve Pint√©r Pand√ļr nem szerepeltet√©s√©t,a BRFK v√°lt√°s logikus,hogy "lemondd" √©s elmegy int√©zni az √ľgyeit, val√≥sz√≠n√Ľleg jobban fizet. Most valahogy az a meg√©rz√©sem t√°madt,hogy Matolcsicsk√°nak m√©g nem tal√°lj√°k a hely√©t a Pint√©r&Co. k√©pletben, de sztem √Ķ is le fog mondani az EU pampam v√©g√©n - ami megint nem √ļjdons√°g.

Az univerzumot teremt√Ķ er√Ķk kis√©rjenek titeket √ļtjaitokon,
Tisztelettel megmaradok:…”

HozzŠszůlŠsok

# | balu998 balu998 - 2011 04 21 ¦ 17:11:23
Gyakorlati tanácsok nem-beavatottak beavatottá tételéhez:
1) statisztika nem sokan tudj√°k ki is az a Strauss-Kahn ... de ha t√©ny√°ll√°silag kvalitat√≠ve meg tudod gy√Ķzni az "ellenfeled" (ergo: bar√°tod, sz√∂vets√©gesed) akkor nyert√©l. Minden nek√ľnk j√°tszik. haszn√°lni azt a kvalitat√≠v diszkrepanci√°t is, ami a pof√°k √©s nevek ter√©n mutatkozik. Azt√°n meg tedd mell√© a Posta Imre √Ķskun fot√≥j√°t. Szerintem vil√°gops lesz melyik a "magyar" √Čs pl. mell√© lehet tenni Sz√°jert vagy N√©meth Zsoltot
2) azt is mindenki (g√≥j) √©rti, hogy FELELSZ A TETTEID√ČRT - ha olvass√°k zsid√≥k is, akkor gondolkozzanak el.
3) Ebb√Ķl a mai vil√°gb√≥l elt√Ľnt a szeretet √©s mindenkinek hi√°nyzik, a zsid√≥knak is.

bozs, ha nem minden volt vil√°gos
# | spartakusz spartakusz - 2011 04 21 ¦ 17:17:20
Mivel tudom, hogy a fabokra be√≠rtakat t√∂bb mind val√≥sz√≠n√Ľ t√∂r√∂lni fogj√°k - ha megt√Ľritek ide is be teszem - a kuruc cikkre reag√°lva - k√∂sz√∂n√∂m...

http://kuruc.info...
Anyaország, Antimagyarizmus bohóc 2011-04-21. 13:58
Megint a b√Ľn√∂z√Ķket v√©dik: t√∂rv√©nyt hoznak Pint√©r√©k a csend√Ķrs√©g ellen


Szevasztok!

Az √©rintettek ovass√°k el figyelmesen, vonj√°k le a konvekci√°kat √©s ha r√°m halgatnak, j√Ķ lesz ha elt√Ľnnek!

VIII. cikk
(1) Mindenkinek joga van a b√©k√©s gy√ľlekez√©shez.
(2) Mindenkinek joga van szervezeteket létrehozni, és joga van szervezetekhez
csatlakozni.
(3) P√°rtok az egyes√ľl√©si jog alapj√°n szabadon alakulhatnak √©s tev√©kenykedhetnek. A
p√°rtok k√∂zrem√Ľk√∂dnek a n√©p akarat√°nak kialak√≠t√°s√°ban √©s kinyilv√°n√≠t√°s√°ban . A p√°rtok
k√∂zhatalmat k√∂zvetlen√ľl nem gyakorolhatnak.

/na ugye mihelyst be ker√ľlnek a parlamentbe meg kellene, hogy sz√Ľnj√∂n a p√°rttags√°guk – min√Ķ ellentmond√°sok!/


(4) A p√°rtok m√Ľk√∂d√©s√©nek √©s gazd√°lkod√°s√°nak r√©szletes szab√°lyait sarkalatos t√∂rv√©ny
hat√°rozza meg.
(5) Szakszervezetek √©s m√°s √©rdek-k√©pviseleti szervezetek az egyes√ľl√©si jog alapj√°n
szabadon alakulhatnak és tevékenykedhetnek .
9
IX. cikk
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához .


√ēK VAL√ďS√ćTJ√ĀK MEG A B√õNCSELEKM√ČNYEKET, MIVEL FONDORLATOSAN √ČS TUDATOSAN CSIN√ĀLJ√ĀK, CSELEKM√ČNY√úK A R√ČGI SZTALINISTA KOMMUNISTA - DE A V√ČGLEGES SZTALINISTA JOGFOLYTONOS ALAPT√ĖRV√ČNY√ČBEN IS SZEREPEL:


R) cikk
(1) Az Alaptörvény Magyarország jogrendszerének alapja .
(2) Az Alapt√∂rv√©ny √©s a jogszab√°lyok mindenkire k√∂telez√Ķek.
(3) Az Alaptörvény rendelkezéseit azok céljával, a benne foglalt Nemzeti hitvallássa l
és történeti alkotmányunk vívmányaival összhangban kell értelmezni .

T) cikk
(3) Jogszabály nem lehet ellentétes az Alaptörvénnyel .

PINT√ČR √öR AZ ALANTI C CIKK /2/ bek eleje √ČS A M√ČG HAT√ĀLYOS SZTALINISTA J√ĀT√ČKSZAB√ĀLYUK ALAPJ√ĀN IS √ĖN K√ĖZT√ĖRV√ČNYES - KINYILATKOZ√ĀSAI NEMZETBIZTONS√ĀGI OKOKB√ďL RENDK√ćV√úLIEN VESZ√ČLYESEK!
C) cikk
(1) A magyar √°llam m√Ľk√∂d√©se a hatalom megoszt√°s√°nak elv√©n alapszik .
(2) Senkinek a tev√©kenys√©ge nem ir√°nyulhat a hatalom er√Ķszakos megszerz√©s√©re vagy
gyakorl√°s√°ra, illetve kiz√°r√≥lagos birtokl√°s√°ra . Az ilyen t√∂rekv√©sekkel szemben t√∂rv√©nyes √ļton
mindenki jogosult és köteles fellépni .
# | balu998 balu998 - 2011 04 21 ¦ 17:18:31
Imi, ty√ļk-√ľgyben fordulj Taskeszihez, √©n is t√Ķle (√°ltala) rendeltem.
# | balu998 balu998 - 2011 04 21 ¦ 17:27:03
Spartakusz,

nagyon j√≥kat √≠rsz, de sokat egyszerre. √ćgy senki sem olvassa v√©gig. Legy√©l interakt√≠v. Kevesebbet egyszerre √©s csak az adott t√©m√°hoz. Nem vagy mag√°nyos harcos, egyek vagyunk. Ez csak a forma meg a tartalom (az amf√≥ra √©s a bor hasonlata az √≥g√∂r√∂g√∂kn√©l) ellent√©te. Kevesebbet, gyakrabban, l√©nyegre t√∂r√Ķbben. √Čs a szavad aranny√° v√°lik.
# | postaimre postaimre - 2011 04 21 ¦ 17:35:12
balu, nehezen veselkedek neki, mert valahogy sokkal fontosabb dolgok motoszkálnak a kobakomban, de ha nagyon felszívom magam, akkor egyszerre csinálom meg a fatárolót és a pincebejárót, no meg rajta a sufnit, meg a másik félig kiásott vermet és az ólakat is.Angry
Kohn Doniniq lassan Soros-Swartz korba ér, így az "ige" is körbe ér.
# | Hegel Hegel - 2011 04 21 ¦ 17:35:51
H√ļh olvasatomban leveg√Ķh√Ķz sem jutottam, mert Imre pont azt irta le politikusan amit √©n f√©l√≥r√°ja lev√©lben k√ľldtem egy itteninek asztrol√≥gus nyelven illetve forditva.
Ugyanis a 2011.4.18 as szavaz√°ssal eld√∂nt√Ķtt√©k a sorsukat! Igaz a mienket is...ez van megirva oszt tegy√ľk a dolgunkat!

Minden id√Ķsebb embernek biztons√°got nyujt√≥ h√°tt√©rk√©nt kell √°lljon a harcol√≥k m√∂g√∂tt. (kaja ruhacsere tiszt√°lkod√°s pihen√©s √°pol√°s!)
# | Hegel Hegel - 2011 04 21 ¦ 17:42:39
Jut eszembe a horv√°tok katonai vezet√Ķj√©t az√©rt it√©lt√©k 20 √©v b√∂rt√∂nnel hogy l√°ssuk mit kaphat a szabads√°gharcos! Hiszen a horv√°tok is pontosan annak a f√©szekalja ami a magyar!

De! rem√©lem a nagy bumm ut√°n kiszabadul minden becs√ľletes szabads√°gharcos aki a haz√°j√°√©rt harcolt!
# | balu998 balu998 - 2011 04 21 ¦ 17:43:51
Imi,

√©n meg k√∂zben j√≥l ber√ļgtam. Nem sz√©p, de n√©ha csin√°lok ilyet. √Čn reggel kit√°raztam egy rakom√°ny f√°t, asszon-k√∂lkek h√©tv√©gi-programoznak a pozsonyi √°llatkertben, este Asszon meggy√∂v√©n, holnapt√≥l mel√≥. Tudom, hogy √≠gy nem "√ľnnep", de minden csak az √ļjj√°sz√ľlet√©st szolg√°lja. Mint B√°csfi Diana mond√°: "gnosztikus vagyok", de mindemellett "ora et labora". Nem hiszem, hogy az √°s√≥-lap√°t-taliga szenth√°roms√°g sokat cs√∂kkent a karm√°mon.
# | balu998 balu998 - 2011 04 21 ¦ 17:48:56
Hegel,

"s szavaz√°ssal eld√∂nt√Ķtt√©k a sorsukat!"
M√°r bocs, de az √©n sorsomr√≥l √ČN d√∂nt√∂k. Nyugodtan megt√∂rt√©nhet olyan is, hogy "megkattant az √ľrge". √Čs az√©rt is felelek.
# | postaimre postaimre - 2011 04 21 ¦ 17:49:16
Hegel, sokat alakult√°l! Gratul√°lok hozz√°! Bizony, mindenkinek meg van a feladata √©s azt kell megtal√°lnia √©s tennie, hogy m√Ľk√∂dj√∂n.

Gotovina √≠t√©lete szerintem m√°st jelent most! Kellett valami igazs√°gtalan, hogy a horv√°tok is tudj√°k, hogy mi az EU √©s kik ezek a zsid√≥k. Nem kell k√©tszer sem magyar√°zni egyetlen felhecceltnek sem, hogy mit kell tenni vel√ľk. No ezt √ľzeni az √≠t√©let. Most t√∂rik magukat √©pp, hogy csatlakoztass√°k az EU-hoz.

A t√∂r√∂k eln√∂k meg a New York Times oldal√°n ok√≠tja a k√©pmutat√≥ izraelita zsid√≥t a demokr√°ci√°ra √©s diplom√°ciai nyelve meg√ľzente, hogy vagy sz√≥t fogad, vagy v√©g√ľk van, mint a botnak. A saj√°t "demokratikus" eszk√∂zeikkel van betolva a sz√°jukba a cummancs!

Balu a dian√°ra √©n m√°sk√©ppen asszoci√°lok, de gonosztikusan. Nem baj az mester, ha n√©ha ber√ļgsz a h√°mba. Nyugi, fogunk m√©g a d√∂gk√ļtn√°l "per os" alkoholos fert√Ķtlen√≠t√©st v√©gezni!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.20 mŠsodperc
83,604,848 egyedi lŠtogatů