Bejelentkez閟

Felhaszn醠髇関

JelszElfelejtetted jelszavad?
趈 jelsz k閞閟e

A zsid贸 titok az, hogy nics is zsid贸!

Napl贸Nagyon sok munk谩val vagyok ad贸sa a kertnek 茅s a csal谩dnak, s minden f茅lben van, amire r谩 kell „gy煤rnom”, hogy eg茅sz lehessen. Fat谩roz贸, pince-bej谩rat, Marcinak j谩tsz贸t茅r 茅s miegym谩s. K茅rdezhetn茅tek, hogy mi茅rt 铆rom est most le, hisz kinek mi k枚ze hozz谩, mert csak az 茅n dolgom mindez, s vagy megcsin谩lom, vagy nem. Tal谩n nem v茅letlen眉l j枚tt 枚ssze a munka, 茅ppen akkor, amikor m谩r 茅rtelm茅t kezdi vesz铆teni a sok-sok sz谩jt茅p茅s, elemz茅s, 茅rt茅kel茅s, hisz finisbe fordulnak az esem茅nyek. Amit p谩r h贸napja, egy-k茅t 茅ve mondok, m谩r m谩r a sokan emlegetik, s a tegnapi 枚sszej枚vetel, nemzetgy没l茅s 茅s p谩rhuzamos alkotm谩nyoz谩s, vagy nemezz眉k b谩rminek, kudarca a Kossuth t茅ren igazolt, az teljes m茅rt茅kben illeszkedik az elk茅pzel茅seimhez. Mi贸ta mondom, hogy csak egyszer kell mozdulni, s 茅n csak egyszer akarok elindulni egy ilyen, vagy ink谩bb sokkal „kalandosabb” t煤r谩ra, de onnan m谩r vagy nem hazaj枚nni, vagy ha m茅gis, akkor bejelentve, hogy „megycsin谩ltuk”. Ennek semmi k枚ze m谩r a pampog谩snak, radik谩lis t谩volban茅z茅snek 茅s mereng茅snek, sem a szemfelnyitogat贸 besz茅deknek. "Aki b煤jt, aki nem, l枚v枚k!" Mert ebb玫l bizony l枚v茅szeti szakk枚r lesz, efel玫l ne legyen k茅ts茅ge senkinek, aki eddig m茅g rem茅nykedett a szeretet zsid贸khoz sz贸l贸 rezd眉l茅seiben.

Most megtapasztalhatta mindenki, aki figyelt, hogy ma m谩r nem lehet t枚megeket 枚sszecs玫d铆teni mindenf茅le marhas谩gokra 茅s ak谩rkinek a szav谩ra m谩r nem mozdul itt m谩r a tapasztalt nemzeti. 脥gy j谩rt a zsid贸-holokamu menet is, s ez mutatja, hogy zavar t谩madt az er玫ben. Lelepleztek egy cahalos tisztet, hogy Budapestr玫l rep眉lve a csomagj谩ban fegyvert transzpolt谩lt. A t枚bbi h谩romsz谩zzal mi volt a g茅pen? Nekik volt enged茅ly眉k? Zsid贸 katonatiszt, 茅rtitek? Ja, nem az a kunszt, hogy itt volt,, hanem az, hogy most kitett茅k a h铆rekbe. Ez olyan ipon 茅rt茅k没 tal谩lat, s tal谩n azt is k枚zli, hogy menni眉k kellene de nagyon, b谩r t玫lem maradhatnak is mert ugye a saj谩t szemeinkkel szeretn茅nk meggy玫z玫dni arr贸l, hogy nem lesz t枚bb diasp贸ra, sem elbekkelt holokauszt. Mindent meg kell csin谩lni, de imm谩r rendesen, hogy abban hiba ne lehessen. M谩r alapt枚rv茅nyei is van hozz谩 a zsizsiknek, s ugyan az 谩l-Piny贸 nem nyer铆tett hozz谩, de L谩z谩r m茅g fog, mert ahogy a fajt谩j谩t ismerem, ennek nem lesz annyi esze, hogy 枚nmag谩val v茅gezzen, mire mennek 茅rte a sz谩monk茅r玫 alakulatok. Most mindenki l谩thatja, hogy mindenhez van pof谩juk 茅s nem tudnak le谩llni, ahhoz nincs meg a szabads谩gfokuk. Mivel nem szeretn茅k m谩r belemenni a napi politik谩ba, hogy ezzel esetleg meg茅rt茅s茅ben seg铆tsem az ellens茅get, ink谩bb k枚zre adok egy kis tudom谩nyos ismeretcsomagot. A forr谩s a szok谩sos. Sz没kszav煤, de vel玫ss茅g茅ben az er玫ss茅ge.
Tegnap sz贸ba ker眉lt a DNS 茅s annak torzul谩sa. A meg茅rt茅shez a kutat贸k a k枚vetkez玫 adal茅kkal j谩rulnak hozz谩.

„Korcs DNS telep铆tve – Medina, D茅l Sza煤d. K茅s玫bb Merentaph (M眉kerinos = kisPiramis 茅p铆t玫je) kiveri 玫ket. Babilon: zsid贸 n茅ven ellopj谩k Hamurabbi k枚nyvt谩r谩t + bele铆rj谩k neveiket annak t枚rt茅neteibe.
Pl. Siddirtha nem k铆v谩nt gyerekk茅nt ker眉l k谩tr谩nycs贸nakba 茅s foly贸ba. (Ugye ezt nevezik 玫k M贸zes-legend谩nak, de h谩t hazugs谩g.)
Pl. Hangcsou foly贸 – 6 贸r谩nk茅nt sz茅tny铆lt! /脰Z脰N脕R/, nem a V枚r枚s-tenger. Ott menek眉ltek el a jap谩nok a Mandarinh谩z el玫l.
Van 谩tj谩r贸 az Andokon =INTI templomok + PIRATUA foly贸. Templomosok = p谩pai + zsid贸 koprodukci贸 ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem l茅tezett! A kecsu谩k pr贸b谩ltak k茅s玫bb ut贸d谩llamot l茅trehozni de k枚zben meg茅rkezett FRANCISCO PIZARRO. M贸ricz sejtette ezt.
A d茅l-amerikai „kisz谩radt foly贸ban” nagyobb k枚vek vannak lerakva hull谩mt枚r玫nek, mint Ba谩lbek + Piramisok egy眉tt.
Zsid贸knak nincs k枚ze a KAZ脕R t枚rzsekhez, de ezt er玫s铆tik, hogy joguk legyen a betelep眉l茅shez! A szarmat谩k 谩ltal megt没rt (orosz 玫s n茅p) d茅li vegyes keresked玫 cs眉rhe voltak.

Felad贸=***f谩tyol"

Hozz醩z髄醩ok

# | Gabees Gabees - 2011 05 02 ¦ 18:04:15
ez a harom reszes video allatamasztja ami itt olvashato http://www.youtub...Hl6p0xR_kE
olvass utana ki volt Benjamin Freedman
# | totenkopf totenkopf - 2011 05 08 ¦ 13:40:05
Vajon mi茅rt t谩mogatj谩k a zsid贸 a fajok kevered茅s茅t minden hol, meg hogy csak egyf茅le ember van.A fels玫bb rend没 b眉szke n茅peket akarj谩k bemocskolni hogy elkorcsosulva h没 szolg谩v谩 v谩ljanak.Sok p茅lda van r谩 a t枚rt茅nelemben.Mint haz谩nk is teljesen elzsid贸sodott sz茅p lassan.El玫sz枚r a nemess茅g 茅s a polg谩rs谩g.A zsid贸 szellem pedig csak pusztul谩st okoz.Az eur贸pai civiliz谩ci贸 is elfog bukni 茅s egy identit谩s n茅lk眉li cs眉rhe lesz.A mai magyar lakoss谩gnak pedig j贸r茅szt alig van valami k枚ze dics玫 "玫seihez".Csak meg kell n茅zni az idei 茅retts茅giz玫k tabl贸k茅peit csupa magyaros铆tott n茅v 茅s j贸 r茅sze zsid贸.
A magyars谩g mindig is kisebbs茅gben volt m谩r j贸 ideje, nevets茅gesek a mai statisztik谩k el se merem k茅pzelni tal谩n ha a lakoss谩g 1/3 lehet magyar.脡s m茅g 玫k is egy hamis vil谩gk茅pben 茅lnek .脮seik b眉szke m煤ltja n茅lk眉l.Tal谩n m茅g egy utols贸 es茅lyre lenne lehet玫s茅g b谩r ezt a 18 sz谩zad k枚zep茅n kellett volna megl茅pni a magyars谩gnak.
# | Hunmor Hunmor - 2011 12 16 ¦ 23:13:12
Mikor Ariel Sharon sz铆vsz茅lut茅st kapott - azt a h铆rt kapta meg hogy a DNS tesztje alapj谩n 98 %-os szklausz genetik谩val rendelkezik, teh谩t a semmita n茅phez semmi koze !
Az贸ta is 茅lohalott !
De ami a legmeglep贸bb a bio-moszad DNS ( Y-kromoz贸ma ) kutat谩sa szerint a mai ol谩h-cig谩nyok DNS-e 99,8 % ra egyezik a M贸zeskorabeli kiv谩lasztott n茅p DNS-茅vel , de m茅g 脕brah谩mra visszavezetve is 93 % -os !
Ezt mintha faji jellegk茅nt sajnos szinte mindennap tapasztaln谩nk !http://www.youtube.com/watch?v=aPyG4Nn6UaY

Hozz醩z髄醩 k黮d閟e

Hozz醩z髄醩 k黮d閟閔ez be kell jelentkezni.
Gener醠醩i id: 0.59 m醩odperc
83,041,339 egyedi l醫ogat