Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó titok az, hogy nics is zsidó!

NaplóNagyon sok munkával vagyok adósa a kertnek és a családnak, s minden félben van, amire rá kell „gyúrnom”, hogy egész lehessen. Fatározó, pince-bejárat, Marcinak játszótér és miegymás. Kérdezhetnétek, hogy miért írom est most le, hisz kinek mi köze hozzá, mert csak az én dolgom mindez, s vagy megcsinálom, vagy nem. Talán nem véletlenül jött össze a munka, éppen akkor, amikor már értelmét kezdi veszíteni a sok-sok szájtépés, elemzés, értékelés, hisz finisbe fordulnak az események. Amit pár hónapja, egy-két éve mondok, már már a sokan emlegetik, s a tegnapi összejövetel, nemzetgyűlés és párhuzamos alkotmányozás, vagy nemezzük bárminek, kudarca a Kossuth téren igazolt, az teljes mértékben illeszkedik az elképzeléseimhez. Mióta mondom, hogy csak egyszer kell mozdulni, s én csak egyszer akarok elindulni egy ilyen, vagy inkább sokkal „kalandosabb” túrára, de onnan már vagy nem hazajönni, vagy ha mégis, akkor bejelentve, hogy „megycsináltuk”. Ennek semmi köze már a pampogásnak, radikális távolbanézésnek és merengésnek, sem a szemfelnyitogató beszédeknek. "Aki bújt, aki nem, lövök!" Mert ebből bizony lövészeti szakkör lesz, efelől ne legyen kétsége senkinek, aki eddig még reménykedett a szeretet zsidókhoz szóló rezdüléseiben.

Most megtapasztalhatta mindenki, aki figyelt, hogy ma már nem lehet tömegeket összecsődíteni mindenféle marhaságokra és akárkinek a szavára már nem mozdul itt már a tapasztalt nemzeti. Így járt a zsidó-holokamu menet is, s ez mutatja, hogy zavar támadt az erőben. Lelepleztek egy cahalos tisztet, hogy Budapestről repülve a csomagjában fegyvert transzpoltált. A többi háromszázzal mi volt a gépen? Nekik volt engedélyük? Zsidó katonatiszt, értitek? Ja, nem az a kunszt, hogy itt volt,, hanem az, hogy most kitették a hírekbe. Ez olyan ipon értékű találat, s talán azt is közli, hogy menniük kellene de nagyon, bár tőlem maradhatnak is mert ugye a saját szemeinkkel szeretnénk meggyőződni arról, hogy nem lesz több diaspóra, sem elbekkelt holokauszt. Mindent meg kell csinálni, de immár rendesen, hogy abban hiba ne lehessen. Már alaptörvényei is van hozzá a zsizsiknek, s ugyan az ál-Pinyó nem nyerített hozzá, de Lázár még fog, mert ahogy a fajtáját ismerem, ennek nem lesz annyi esze, hogy önmagával végezzen, mire mennek érte a számonkérő alakulatok. Most mindenki láthatja, hogy mindenhez van pofájuk és nem tudnak leállni, ahhoz nincs meg a szabadságfokuk. Mivel nem szeretnék már belemenni a napi politikába, hogy ezzel esetleg megértésében segítsem az ellenséget, inkább közre adok egy kis tudományos ismeretcsomagot. A forrás a szokásos. Szűkszavú, de velősségében az erőssége.
Tegnap szóba került a DNS és annak torzulása. A megértéshez a kutatók a következő adalékkal járulnak hozzá.

„Korcs DNS telepítve – Medina, Dél Szaúd. Később Merentaph (Mükerinos = kisPiramis építője) kiveri őket. Babilon: zsidó néven ellopják Hamurabbi könyvtárát + beleírják neveiket annak történeteibe.
Pl. Siddirtha nem kívánt gyerekként kerül kátránycsónakba és folyóba. (Ugye ezt nevezik ők Mózes-legendának, de hát hazugság.)
Pl. Hangcsou folyó – 6 óránként szétnyílt! /ÖZÖNÁR/, nem a Vörös-tenger. Ott menekültek el a japánok a Mandarinház elől.
Van átjáró az Andokon =INTI templomok + PIRATUA folyó. Templomosok = pápai + zsidó koprodukció ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem létezett! A kecsuák próbáltak később utódállamot létrehozni de közben megérkezett FRANCISCO PIZARRO. Móricz sejtette ezt.
A dél-amerikai „kiszáradt folyóban” nagyobb kövek vannak lerakva hullámtörőnek, mint Baálbek + Piramisok együtt.
Zsidóknak nincs köze a KAZÁR törzsekhez, de ezt erősítik, hogy joguk legyen a betelepüléshez! A szarmaták által megtűrt (orosz ős nép) déli vegyes kereskedő csürhe voltak.

Feladó=***fátyol"

Hozzászólások

# | Gabees Gabees - 2011 05 02 ¦ 18:04:15
ez a harom reszes video allatamasztja ami itt olvashato http://www.youtub...Hl6p0xR_kE
olvass utana ki volt Benjamin Freedman
# | totenkopf totenkopf - 2011 05 08 ¦ 13:40:05
Vajon miért támogatják a zsidó a fajok keveredését minden hol, meg hogy csak egyféle ember van.A felsőbb rendű büszke népeket akarják bemocskolni hogy elkorcsosulva hű szolgává váljanak.Sok példa van rá a történelemben.Mint hazánk is teljesen elzsidósodott szép lassan.Először a nemesség és a polgárság.A zsidó szellem pedig csak pusztulást okoz.Az európai civilizáció is elfog bukni és egy identitás nélküli csürhe lesz.A mai magyar lakosságnak pedig jórészt alig van valami köze dicső "őseihez".Csak meg kell nézni az idei érettségizők tablóképeit csupa magyarosított név és jó része zsidó.
A magyarság mindig is kisebbségben volt már jó ideje, nevetségesek a mai statisztikák el se merem képzelni talán ha a lakosság 1/3 lehet magyar.És még ők is egy hamis világképben élnek .Őseik büszke múltja nélkül.Talán még egy utolsó esélyre lenne lehetőség bár ezt a 18 század közepén kellett volna meglépni a magyarságnak.
# | Hunmor Hunmor - 2011 12 16 ¦ 23:13:12
Mikor Ariel Sharon szívszélutést kapott - azt a hírt kapta meg hogy a DNS tesztje alapján 98 %-os szklausz genetikával rendelkezik, tehát a semmita néphez semmi koze !
Azóta is élohalott !
De ami a legmeglepóbb a bio-moszad DNS ( Y-kromozóma ) kutatása szerint a mai oláh-cigányok DNS-e 99,8 % ra egyezik a Mózeskorabeli kiválasztott nép DNS-ével , de még Ábrahámra visszavezetve is 93 % -os !
Ezt mintha faji jellegként sajnos szinte mindennap tapasztalnánk !http://www.youtube.com/watch?v=aPyG4Nn6UaY

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
62,231,997 egyedi látogató