Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó titok az, hogy nics is zsidó!

NaplóNagyon sok munkával vagyok adósa a kertnek és a családnak, s minden félben van, amire rá kell „gyúrnom”, hogy egész lehessen. Fatározó, pince-bejárat, Marcinak játszótér és miegymás. Kérdezhetnétek, hogy miért írom est most le, hisz kinek mi köze hozzá, mert csak az én dolgom mindez, s vagy megcsinálom, vagy nem. Talán nem véletlenül jött össze a munka, éppen akkor, amikor már értelmét kezdi veszíteni a sok-sok szájtépés, elemzés, értékelés, hisz finisbe fordulnak az események. Amit pár hónapja, egy-két éve mondok, már már a sokan emlegetik, s a tegnapi összejövetel, nemzetgyűlés és párhuzamos alkotmányozás, vagy nemezzük bárminek, kudarca a Kossuth téren igazolt, az teljes mértékben illeszkedik az elképzeléseimhez. Mióta mondom, hogy csak egyszer kell mozdulni, s én csak egyszer akarok elindulni egy ilyen, vagy inkább sokkal „kalandosabb” túrára, de onnan már vagy nem hazajönni, vagy ha mégis, akkor bejelentve, hogy „megycsináltuk”. Ennek semmi köze már a pampogásnak, radikális távolbanézésnek és merengésnek, sem a szemfelnyitogató beszédeknek. "Aki bújt, aki nem, lövök!" Mert ebből bizony lövészeti szakkör lesz, efelől ne legyen kétsége senkinek, aki eddig még reménykedett a szeretet zsidókhoz szóló rezdüléseiben.

Most megtapasztalhatta mindenki, aki figyelt, hogy ma már nem lehet tömegeket összecsődíteni mindenféle marhaságokra és akárkinek a szavára már nem mozdul itt már a tapasztalt nemzeti. Így járt a zsidó-holokamu menet is, s ez mutatja, hogy zavar támadt az erőben. Lelepleztek egy cahalos tisztet, hogy Budapestről repülve a csomagjában fegyvert transzpoltált. A többi háromszázzal mi volt a gépen? Nekik volt engedélyük? Zsidó katonatiszt, értitek? Ja, nem az a kunszt, hogy itt volt,, hanem az, hogy most kitették a hírekbe. Ez olyan ipon értékű találat, s talán azt is közli, hogy menniük kellene de nagyon, bár tőlem maradhatnak is mert ugye a saját szemeinkkel szeretnénk meggyőződni arról, hogy nem lesz több diaspóra, sem elbekkelt holokauszt. Mindent meg kell csinálni, de immár rendesen, hogy abban hiba ne lehessen. Már alaptörvényei is van hozzá a zsizsiknek, s ugyan az ál-Pinyó nem nyerített hozzá, de Lázár még fog, mert ahogy a fajtáját ismerem, ennek nem lesz annyi esze, hogy önmagával végezzen, mire mennek érte a számonkérő alakulatok. Most mindenki láthatja, hogy mindenhez van pofájuk és nem tudnak leállni, ahhoz nincs meg a szabadságfokuk. Mivel nem szeretnék már belemenni a napi politikába, hogy ezzel esetleg megértésében segítsem az ellenséget, inkább közre adok egy kis tudományos ismeretcsomagot. A forrás a szokásos. Szűkszavú, de velősségében az erőssége.
Tegnap szóba került a DNS és annak torzulása. A megértéshez a kutatók a következő adalékkal járulnak hozzá.

„Korcs DNS telepítve – Medina, Dél Szaúd. Később Merentaph (Mükerinos = kisPiramis építője) kiveri őket. Babilon: zsidó néven ellopják Hamurabbi könyvtárát + beleírják neveiket annak történeteibe.
Pl. Siddirtha nem kívánt gyerekként kerül kátránycsónakba és folyóba. (Ugye ezt nevezik ők Mózes-legendának, de hát hazugság.)
Pl. Hangcsou folyó – 6 óránként szétnyílt! /ÖZÖNÁR/, nem a Vörös-tenger. Ott menekültek el a japánok a Mandarinház elől.
Van átjáró az Andokon =INTI templomok + PIRATUA folyó. Templomosok = pápai + zsidó koprodukció ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem létezett! A kecsuák próbáltak később utódállamot létrehozni de közben megérkezett FRANCISCO PIZARRO. Móricz sejtette ezt.
A dél-amerikai „kiszáradt folyóban” nagyobb kövek vannak lerakva hullámtörőnek, mint Baálbek + Piramisok együtt.
Zsidóknak nincs köze a KAZÁR törzsekhez, de ezt erősítik, hogy joguk legyen a betelepüléshez! A szarmaták által megtűrt (orosz ős nép) déli vegyes kereskedő csürhe voltak.

Feladó=***fátyol"

Hozzászólások

# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 04 20 ¦ 06:50:55
Nahhhh!

Keresgéltem ennek az I.Levente fősenkiházi nyomorultnak az ügyében egy cseppet!

Az eredeti neve: Tőzsér Levente
Amúgy szekszárdi illetőségű.

Az iwiw-en még régebben úgy futott, hogy lopott magának egy Széchenyi előnevet is!
http://iwiw.hu/ki...

Namost a Tőzsér névről lehet találni ezt-azt az irattárakban, és ha nagyon keresek akkor még elég régi iratokat is találhatnék de van itt egy gyöngyszem!

Levéltár: Nógrád Megyei Levéltár
Adatbázis: Tematikus iratgyűjtemények
Levéltári jelzet: HU NML 183. a) 17597/1944., 10-11. p.
Ügytípus: Holocaust-dokumentum
Cím: Tőzsér Jánosné Steiner Izsó lófogatának tartási díját követeli
Dokumentum dátuma: 1944.08.05.
Hely: Salgótarján

Ügyleírás:
Tekintetes Salgótarján m[egyei] város Polgármesteri Hivatalának, Salgótarján
Alulírott Tőzsér Jánosné salgótarjáni (Újakna) lakos azon tiszteletteljes kérelemmel fordulok a Tekintetes Salgótarján m[egyei] város Polgármesteri Hivatalához, hogy részemre a f[olyó] év május 23-[tól] június 8-ig eltartott Steiner Izsó zsidó volt salgótarjáni lakos tulajdonát képező egy pár lófogat tartási díját a zsidó vagyonból kiutalni szíveskedjenek.

Kérésünk ismétlése mellett, vagyunk hazafias tisztelettel:
Tőzsér Jánosné

Diplomatikai leírás: Egész oldalas, gépelt, a kérelmező által aláírt beadvány. Külzete: Salgótarján Megyei Város. Érkezett: 1944. aug. 9., 12764. szám. Előszám: 10866. VII. 1. Polgármester Úr! Jelentem, hogy nevezett személyes megállapításom szerint Steiner Izsó lovával és koHe-he-he!
Jaj de gonosz vagyok!
Amúgy egy regiment MSZMP-s iratot is találtam ezzel a névvel, de tény hogy viszonylag régi iratok is vannak az adatbázisokban ezzel a névvel!

Apropó!
Tudja valaki mit jelent a "tőzsér"???? Jól tudom hogy kereskedőt jelent????

Smile
# | Tom V Tom V - 2011 04 20 ¦ 07:42:39
Jól tudod. A tőzsér mai szóhasználatban állat és terményforgalmazást űző nagykereskedőt jelent.

Azt hiszem fölösleges túlságosan ecsetelni, hogy a történelmi Magyarország valaha egy roppant gazdagsággal megáldott, szerencsés ország volt. (Ergo, minden ellenkező hiresztelés elmaradottságunkról, vagy holmi eredendő hátrányunkról alávaló hazugság). Amig tőlünk nyugatra vagy keletre a népek általános ínségben sínylődtek, addig Mo-ról fegyveres hajdúk ezerszámra hajtották el lábon a jószágot Itáliába, Ausztriába, vagy Bajorországba. Páratlan minőségű gabonánkat (beleértve világhírű acélos búzánkat) uszályszámra vitték ugyancsak, borunkat pedig hordókban, kocsirakományonként szállították a szélrózsa minden írányába. Szóval a tőzsér volt az, aki rendszerint meggazdagodott ezekből az ügyletekből.
Talán ennélfogva nem is csoda, hogy hazánkba egy nagyságrenddel több zsidó gyűlt össze, mint akármelyik környező országba.
# | postaimre postaimre - 2011 04 20 ¦ 09:55:26
SZM, király? Hagyjuk már.
A konkrét információk jelenleg arra jók, hogy igazolhassák, hogy a zsidó - vagy az , aki annak mondja, gondolja magát-, lop, csal, hazudik mert ez már így volt akkor is. Hogy ezt a sátán parancsára teszi, vagy azért, mert nem nemes (szemes, semen, sámán), hanem szemi, vagyis feles az már mellékes. Ahol lehet, "ki kell csavarni a nyakukat", s mindezt az ő érdekükben, szeretetből. Már várják nagyon!
# | spartakusz spartakusz - 2011 04 20 ¦ 10:14:29
Szevasztok!

http://www.nemeny...rekt=81329

Ennél tisztábban nem lehet leírni, idegen szívű vezette és már törvényt is csináltak hozzá...
# | spartakusz spartakusz - 2011 04 20 ¦ 12:49:27
és ez még ráadásul:

http://hunszkita....extend.377
# | Hegel Hegel - 2011 04 20 ¦ 16:48:38
Valaki megtudja mondani pontosan hány óra perckor szavazták meg az alaptörvényt?
Báár ahogy látom ez a nap erre mindenképpen az öslakosoknak kedvezett m problémák ellenére IS!
# | kincses kincses - 2011 04 20 ¦ 17:30:37
Hegel, ez honnan látszik? amúgy 15. 5o volt...
# | balu998 balu998 - 2011 04 20 ¦ 19:01:26
gyaur,

nanana... nem "egy város" hanem a legnagyobb európai zsinagóga városa... A wiki szerint a világon is a negyedik (de biztos majd kibővítik, ha lesz rá igény, csak egy kis adót kell hozzá emelni) és úgy látszi, Ukrajna nins is Európában. A sorrend: Jeruzsálem, New York, Uman (Ukrajna), Budapest, New York, New York (Brooklyn, de ezt csak 2006-ban fejezték be és a legendás szatmári Teitelbaum rabbi alapította), Florida, Szeged, Szófia, New York. Na nézzük már meg statisztikailag is... Bezony, Jewjork után Magyarország vezet. Szomorú, de evvan. Szárazon kell tartani a puskaport.
# | tonyhawk tonyhawk - 2011 04 20 ¦ 22:16:33
De ha nincs elég töltény még mindig ott a vasvilla ,kasza, csákány, és mindenféle vágó és szúró eszköz
# | LALAPAPA LALAPAPA - 2011 04 29 ¦ 04:25:58
Elnezest, de azt hiszem ennek itt nagyon nagyon jo helye lesz, ez ide pässzol,
http://www.youtub...9Sdkps0Quo
es nem sokara igy lesz magyarban is,
söt meg rosszabb lesz, mert itt lathato melyet nem nagyon lehet latni, de hat ennyire,

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.16 másodperc
62,117,860 egyedi látogató