Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó titok az, hogy nics is zsidó!

NaplóNagyon sok munkával vagyok adósa a kertnek és a családnak, s minden félben van, amire rá kell „gyúrnom”, hogy egész lehessen. Fatározó, pince-bejárat, Marcinak játszótér és miegymás. Kérdezhetnétek, hogy miért írom est most le, hisz kinek mi köze hozzá, mert csak az én dolgom mindez, s vagy megcsinálom, vagy nem. Talán nem véletlenül jött össze a munka, éppen akkor, amikor már értelmét kezdi veszíteni a sok-sok szájtépés, elemzés, értékelés, hisz finisbe fordulnak az események. Amit pár hónapja, egy-két éve mondok, már már a sokan emlegetik, s a tegnapi összejövetel, nemzetgyűlés és párhuzamos alkotmányozás, vagy nemezzük bárminek, kudarca a Kossuth téren igazolt, az teljes mértékben illeszkedik az elképzeléseimhez. Mióta mondom, hogy csak egyszer kell mozdulni, s én csak egyszer akarok elindulni egy ilyen, vagy inkább sokkal „kalandosabb” túrára, de onnan már vagy nem hazajönni, vagy ha mégis, akkor bejelentve, hogy „megycsináltuk”. Ennek semmi köze már a pampogásnak, radikális távolbanézésnek és merengésnek, sem a szemfelnyitogató beszédeknek. "Aki bújt, aki nem, lövök!" Mert ebből bizony lövészeti szakkör lesz, efelől ne legyen kétsége senkinek, aki eddig még reménykedett a szeretet zsidókhoz szóló rezdüléseiben.

Most megtapasztalhatta mindenki, aki figyelt, hogy ma már nem lehet tömegeket összecsődíteni mindenféle marhaságokra és akárkinek a szavára már nem mozdul itt már a tapasztalt nemzeti. Így járt a zsidó-holokamu menet is, s ez mutatja, hogy zavar támadt az erőben. Lelepleztek egy cahalos tisztet, hogy Budapestről repülve a csomagjában fegyvert transzpoltált. A többi háromszázzal mi volt a gépen? Nekik volt engedélyük? Zsidó katonatiszt, értitek? Ja, nem az a kunszt, hogy itt volt,, hanem az, hogy most kitették a hírekbe. Ez olyan ipon értékű találat, s talán azt is közli, hogy menniük kellene de nagyon, bár tőlem maradhatnak is mert ugye a saját szemeinkkel szeretnénk meggyőződni arról, hogy nem lesz több diaspóra, sem elbekkelt holokauszt. Mindent meg kell csinálni, de immár rendesen, hogy abban hiba ne lehessen. Már alaptörvényei is van hozzá a zsizsiknek, s ugyan az ál-Pinyó nem nyerített hozzá, de Lázár még fog, mert ahogy a fajtáját ismerem, ennek nem lesz annyi esze, hogy önmagával végezzen, mire mennek érte a számonkérő alakulatok. Most mindenki láthatja, hogy mindenhez van pofájuk és nem tudnak leállni, ahhoz nincs meg a szabadságfokuk. Mivel nem szeretnék már belemenni a napi politikába, hogy ezzel esetleg megértésében segítsem az ellenséget, inkább közre adok egy kis tudományos ismeretcsomagot. A forrás a szokásos. Szűkszavú, de velősségében az erőssége.
Tegnap szóba került a DNS és annak torzulása. A megértéshez a kutatók a következő adalékkal járulnak hozzá.

„Korcs DNS telepítve – Medina, Dél Szaúd. Később Merentaph (Mükerinos = kisPiramis építője) kiveri őket. Babilon: zsidó néven ellopják Hamurabbi könyvtárát + beleírják neveiket annak történeteibe.
Pl. Siddirtha nem kívánt gyerekként kerül kátránycsónakba és folyóba. (Ugye ezt nevezik ők Mózes-legendának, de hát hazugság.)
Pl. Hangcsou folyó – 6 óránként szétnyílt! /ÖZÖNÁR/, nem a Vörös-tenger. Ott menekültek el a japánok a Mandarinház elől.
Van átjáró az Andokon =INTI templomok + PIRATUA folyó. Templomosok = pápai + zsidó koprodukció ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem létezett! A kecsuák próbáltak később utódállamot létrehozni de közben megérkezett FRANCISCO PIZARRO. Móricz sejtette ezt.
A dél-amerikai „kiszáradt folyóban” nagyobb kövek vannak lerakva hullámtörőnek, mint Baálbek + Piramisok együtt.
Zsidóknak nincs köze a KAZÁR törzsekhez, de ezt erősítik, hogy joguk legyen a betelepüléshez! A szarmaták által megtűrt (orosz ős nép) déli vegyes kereskedő csürhe voltak.

Feladó=***fátyol"

Hozzászólások

# | Szofi Szofi - 2011 04 19 ¦ 22:56:57
Gyaur! Nagyon jó hozzászólás volt a kérdésfeltevésed. Pont ilyeneken agyalok szintén. Van, aki előrébb jár, annak [khmm] nagy evidencia, van aki, hátrább, az meg úgy sem érti. Éppen itt tartok. Sok minden gonoszság belefér az emberi fajba. Az állatvilágban nem lehet ilyesmivel találkozni. Csak öl,hogy életben maradhasson. De nem gonosz. Az ember, vagy mi gonosz. Belénkfröcsköltek valami szart, amitől az emberek is elváltoztak egymástól... bohóc Most meg van ez...
# | Szofi Szofi - 2011 04 19 ¦ 23:04:55
Cool
# | Szofi Szofi - 2011 04 19 ¦ 23:06:48
Boronálnám szintén a mezőt. Meg a mezzót.
# | balu998 balu998 - 2011 04 20 ¦ 00:22:01
gyerekek, döntsük már el: DNS vagy Sátán. A két "elmélet" üti egymást.
# | balu998 balu998 - 2011 04 20 ¦ 00:27:50
jano,
"ha fegyver lesz a kezünkben az lesz a zsidó akire mondjuk"
Grin Valamikor jó régen, amikor még nézztem amerikai filmeket, láttam egyet, fingom nincs, melyiket, abban volt egy szólás:
"Maybe you are right but I have the gun"
(Lehet, hogy igazad van, de nálam van a pityu) Nagyon máshogy nem is lehet sajnos hozzáállni a dologhoz, ők se válogatnak.
# | balu998 balu998 - 2011 04 20 ¦ 00:29:50
gyaur,
és akkor még Kerecsen itt se volt, ma SzM volt ügyeletben Wink
# | HangOk HangOk - 2011 04 20 ¦ 00:33:29
Érdekes, hogy ilyet kitettek a hírekbe. Szoktatok ti személyesen találkozni és beszélgetni? szivesen csatlakoznék.
# | Hullo Hullo - 2011 04 20 ¦ 01:18:31
Del-Amerikaban az Ataiszrol menekulo hun+indijo torzsek alapitottak birodalmat, a sok tetves taknyosorru, nagy karvalyorru ( a boglyot egybol agyig szippantja) csak halandzsal, hazudozik, irigykedik, az Arvisurak tisztan leirja, ok meg akkor embert ettek, mink meg piramisokat epitettunk, meg fejlett ontozeses gazdalkodasaink voltak!
# | Hullo Hullo - 2011 04 20 ¦ 01:21:41
S akkor most csodalkoztok, hogy el akarnak a Foldrol seperni, az osszes hun faju testvernepeinkkel egggyutt, ertem az ujgurokat, tibetieket! Tibetben orzik az Elet Konyveit, a tudomanyt, mely megszabadit a Satan hatalmatol, azert van a sok cirkusz, meg megkinoznak hagyomanyorzo szerzeteseket, a tudasert! Szerintem most, hogy felebredtunk, ebredezunk, nagyon reagyurnak, hogy a kozel avagy tavoljovobe kiirtsanak minket! Gyilkos satanfajzatai, kitelik toluk!
# | honvedesku honvedesku - 2011 04 20 ¦ 01:31:41
HangOk barátom
A nagy beszélgetések ideje lejár.A csürés csavarás és szovirágviták sokunkat elhallgattatot,mert a Lényeg elsikkadt a szoszba.Probáljunk koncentrálni a feladatra,
és összefogni.
Gyaur! Fiatal korod ellenére biztos az irányérzésed.Kövesd és ne filozofálj maj azt
teszik azok akikböl hiányzik az iránytü!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.92 másodperc
62,232,164 egyedi látogató