Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó titok az, hogy nics is zsidó!

NaplóNagyon sok munkával vagyok adósa a kertnek és a családnak, s minden félben van, amire rá kell „gyúrnom”, hogy egész lehessen. Fatározó, pince-bejárat, Marcinak játszótér és miegymás. Kérdezhetnétek, hogy miért írom est most le, hisz kinek mi köze hozzá, mert csak az én dolgom mindez, s vagy megcsinálom, vagy nem. Talán nem véletlenül jött össze a munka, éppen akkor, amikor már értelmét kezdi veszíteni a sok-sok szájtépés, elemzés, értékelés, hisz finisbe fordulnak az események. Amit pár hónapja, egy-két éve mondok, már már a sokan emlegetik, s a tegnapi összejövetel, nemzetgyűlés és párhuzamos alkotmányozás, vagy nemezzük bárminek, kudarca a Kossuth téren igazolt, az teljes mértékben illeszkedik az elképzeléseimhez. Mióta mondom, hogy csak egyszer kell mozdulni, s én csak egyszer akarok elindulni egy ilyen, vagy inkább sokkal „kalandosabb” túrára, de onnan már vagy nem hazajönni, vagy ha mégis, akkor bejelentve, hogy „megycsináltuk”. Ennek semmi köze már a pampogásnak, radikális távolbanézésnek és merengésnek, sem a szemfelnyitogató beszédeknek. "Aki bújt, aki nem, lövök!" Mert ebből bizony lövészeti szakkör lesz, efelől ne legyen kétsége senkinek, aki eddig még reménykedett a szeretet zsidókhoz szóló rezdüléseiben.

Most megtapasztalhatta mindenki, aki figyelt, hogy ma már nem lehet tömegeket összecsődíteni mindenféle marhaságokra és akárkinek a szavára már nem mozdul itt már a tapasztalt nemzeti. Így járt a zsidó-holokamu menet is, s ez mutatja, hogy zavar támadt az erőben. Lelepleztek egy cahalos tisztet, hogy Budapestről repülve a csomagjában fegyvert transzpoltált. A többi háromszázzal mi volt a gépen? Nekik volt engedélyük? Zsidó katonatiszt, értitek? Ja, nem az a kunszt, hogy itt volt,, hanem az, hogy most kitették a hírekbe. Ez olyan ipon értékű találat, s talán azt is közli, hogy menniük kellene de nagyon, bár tőlem maradhatnak is mert ugye a saját szemeinkkel szeretnénk meggyőződni arról, hogy nem lesz több diaspóra, sem elbekkelt holokauszt. Mindent meg kell csinálni, de immár rendesen, hogy abban hiba ne lehessen. Már alaptörvényei is van hozzá a zsizsiknek, s ugyan az ál-Pinyó nem nyerített hozzá, de Lázár még fog, mert ahogy a fajtáját ismerem, ennek nem lesz annyi esze, hogy önmagával végezzen, mire mennek érte a számonkérő alakulatok. Most mindenki láthatja, hogy mindenhez van pofájuk és nem tudnak leállni, ahhoz nincs meg a szabadságfokuk. Mivel nem szeretnék már belemenni a napi politikába, hogy ezzel esetleg megértésében segítsem az ellenséget, inkább közre adok egy kis tudományos ismeretcsomagot. A forrás a szokásos. Szűkszavú, de velősségében az erőssége.
Tegnap szóba került a DNS és annak torzulása. A megértéshez a kutatók a következő adalékkal járulnak hozzá.

„Korcs DNS telepítve – Medina, Dél Szaúd. Később Merentaph (Mükerinos = kisPiramis építője) kiveri őket. Babilon: zsidó néven ellopják Hamurabbi könyvtárát + beleírják neveiket annak történeteibe.
Pl. Siddirtha nem kívánt gyerekként kerül kátránycsónakba és folyóba. (Ugye ezt nevezik ők Mózes-legendának, de hát hazugság.)
Pl. Hangcsou folyó – 6 óránként szétnyílt! /ÖZÖNÁR/, nem a Vörös-tenger. Ott menekültek el a japánok a Mandarinház elől.
Van átjáró az Andokon =INTI templomok + PIRATUA folyó. Templomosok = pápai + zsidó koprodukció ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem létezett! A kecsuák próbáltak később utódállamot létrehozni de közben megérkezett FRANCISCO PIZARRO. Móricz sejtette ezt.
A dél-amerikai „kiszáradt folyóban” nagyobb kövek vannak lerakva hullámtörőnek, mint Baálbek + Piramisok együtt.
Zsidóknak nincs köze a KAZÁR törzsekhez, de ezt erősítik, hogy joguk legyen a betelepüléshez! A szarmaták által megtűrt (orosz ős nép) déli vegyes kereskedő csürhe voltak.

Feladó=***fátyol"

Hozzászólások

# | parlagfu parlagfu - 2011 04 19 ¦ 22:01:53
Tegnap bírósági turizmus keretében a fővárosban jártam, és kipislantottam a térre. Jelentem siralmas! Az állományíjavítók korában elkelne némi E betűs, pl Erő, Egység, Erény, s nem utolsó sorban Ember.
# | postaimre postaimre - 2011 04 19 ¦ 22:04:20
SZM, ez már olyan, mint a Tanú című film. Most úgy tűnik, hogy igazat beszél, mikor azt állítja, nem tud semmit. Még kiderülhet, hogy pockoknak öltözött búvár mossadosok voltak a gyilkosok?
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 04 19 ¦ 22:10:19
Mindenesetre ha ez lenne a koronatanú vallomása, akkor mostmár hiába is próbálják ráhúzni ezekre a balekokra a lepedőt, mert mostmár a hülyéknek is nyílvánvaló, hogy nem ők voltak!
# | dengizin dengizin - 2011 04 19 ¦ 22:14:32
Kerttel, miegymással kapcsolatban: az elvetett mag akkor kel ki, ha bizonyos feltételek adottak. Úgymint:a vetés megfelelő mélysége, a talaj megfelelő hőmérséklete, nedvesség tartalma, az elvetés ideje...stb Ha valamelyik feltétel nincs meg, a mag nem kel ki, vagy kikel, de elsorvad. Lásd a tegnapi Orosházi próbálkozást...
# | Ösmagyar Ösmagyar - 2011 04 19 ¦ 22:15:23
SzuhaMaka, Te alulbecsülöd a hülyéket. Szerintem még mindig sokan hiszik, hogy ők voltak.
# | postaimre postaimre - 2011 04 19 ¦ 22:18:06
deng, ha a vetés nem megy, akkor palántálnak! Igaz, hogy ez meg feltűnő, mert tegnap még nem volt ott a magányos cédrus, ma meg már igen!

SZM, hogy mondják meg, hogy hazudtak reggel, délben este? Hát adagokban, s utána felkérnek egy vagy nagyon sok interjúra, hogy akkor meséljem el, mint Rémusz bácsi, mi is a tényállás. kezdetnek a Telaviv2 jöhet, ha már Levente királyfival is intejuGrinztak.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 04 19 ¦ 22:21:56
Imre!
Ha már szóba került!
Még mindig nem válaszolt nekem őfelsége főfasszopó I. csicskafinnugor Levente a hozzá intézett levelemre!
Pedig csak a leszármazási tábláját kértem tőle!
Grin
# | valahun valahun - 2011 04 19 ¦ 22:33:48
SzuhaMaka, azt Hajdú Péter se igen firtatta
# | hamu hamu - 2011 04 19 ¦ 22:44:20
Bírósági turizmus - Parlagfű, megkacagtattál Smile nyelvi lelemény
# | Hungarista Hungarista - 2011 04 19 ¦ 22:48:27
Fehérné Nyalka Éva ....Elmondta, úgy 15 évvel ezelőtt lett szerelmes lett Kiss Árpádba, de a férfi 2000 szeptemberében három évre kiment Izraelbe dolgozni, ő ezalatt három alkalommal látogatta meg

nofene kiképzésen volt?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
62,232,252 egyedi látogató