Bejelentkez閟

Felhaszn醠髇関

JelszElfelejtetted jelszavad?
趈 jelsz k閞閟e

A zsid贸 titok az, hogy nics is zsid贸!

Napl贸Nagyon sok munk谩val vagyok ad贸sa a kertnek 茅s a csal谩dnak, s minden f茅lben van, amire r谩 kell „gy煤rnom”, hogy eg茅sz lehessen. Fat谩roz贸, pince-bej谩rat, Marcinak j谩tsz贸t茅r 茅s miegym谩s. K茅rdezhetn茅tek, hogy mi茅rt 铆rom est most le, hisz kinek mi k枚ze hozz谩, mert csak az 茅n dolgom mindez, s vagy megcsin谩lom, vagy nem. Tal谩n nem v茅letlen眉l j枚tt 枚ssze a munka, 茅ppen akkor, amikor m谩r 茅rtelm茅t kezdi vesz铆teni a sok-sok sz谩jt茅p茅s, elemz茅s, 茅rt茅kel茅s, hisz finisbe fordulnak az esem茅nyek. Amit p谩r h贸napja, egy-k茅t 茅ve mondok, m谩r m谩r a sokan emlegetik, s a tegnapi 枚sszej枚vetel, nemzetgy没l茅s 茅s p谩rhuzamos alkotm谩nyoz谩s, vagy nemezz眉k b谩rminek, kudarca a Kossuth t茅ren igazolt, az teljes m茅rt茅kben illeszkedik az elk茅pzel茅seimhez. Mi贸ta mondom, hogy csak egyszer kell mozdulni, s 茅n csak egyszer akarok elindulni egy ilyen, vagy ink谩bb sokkal „kalandosabb” t煤r谩ra, de onnan m谩r vagy nem hazaj枚nni, vagy ha m茅gis, akkor bejelentve, hogy „megycsin谩ltuk”. Ennek semmi k枚ze m谩r a pampog谩snak, radik谩lis t谩volban茅z茅snek 茅s mereng茅snek, sem a szemfelnyitogat贸 besz茅deknek. "Aki b煤jt, aki nem, l枚v枚k!" Mert ebb玫l bizony l枚v茅szeti szakk枚r lesz, efel玫l ne legyen k茅ts茅ge senkinek, aki eddig m茅g rem茅nykedett a szeretet zsid贸khoz sz贸l贸 rezd眉l茅seiben.

Most megtapasztalhatta mindenki, aki figyelt, hogy ma m谩r nem lehet t枚megeket 枚sszecs玫d铆teni mindenf茅le marhas谩gokra 茅s ak谩rkinek a szav谩ra m谩r nem mozdul itt m谩r a tapasztalt nemzeti. 脥gy j谩rt a zsid贸-holokamu menet is, s ez mutatja, hogy zavar t谩madt az er玫ben. Lelepleztek egy cahalos tisztet, hogy Budapestr玫l rep眉lve a csomagj谩ban fegyvert transzpolt谩lt. A t枚bbi h谩romsz谩zzal mi volt a g茅pen? Nekik volt enged茅ly眉k? Zsid贸 katonatiszt, 茅rtitek? Ja, nem az a kunszt, hogy itt volt,, hanem az, hogy most kitett茅k a h铆rekbe. Ez olyan ipon 茅rt茅k没 tal谩lat, s tal谩n azt is k枚zli, hogy menni眉k kellene de nagyon, b谩r t玫lem maradhatnak is mert ugye a saj谩t szemeinkkel szeretn茅nk meggy玫z玫dni arr贸l, hogy nem lesz t枚bb diasp贸ra, sem elbekkelt holokauszt. Mindent meg kell csin谩lni, de imm谩r rendesen, hogy abban hiba ne lehessen. M谩r alapt枚rv茅nyei is van hozz谩 a zsizsiknek, s ugyan az 谩l-Piny贸 nem nyer铆tett hozz谩, de L谩z谩r m茅g fog, mert ahogy a fajt谩j谩t ismerem, ennek nem lesz annyi esze, hogy 枚nmag谩val v茅gezzen, mire mennek 茅rte a sz谩monk茅r玫 alakulatok. Most mindenki l谩thatja, hogy mindenhez van pof谩juk 茅s nem tudnak le谩llni, ahhoz nincs meg a szabads谩gfokuk. Mivel nem szeretn茅k m谩r belemenni a napi politik谩ba, hogy ezzel esetleg meg茅rt茅s茅ben seg铆tsem az ellens茅get, ink谩bb k枚zre adok egy kis tudom谩nyos ismeretcsomagot. A forr谩s a szok谩sos. Sz没kszav煤, de vel玫ss茅g茅ben az er玫ss茅ge.
Tegnap sz贸ba ker眉lt a DNS 茅s annak torzul谩sa. A meg茅rt茅shez a kutat贸k a k枚vetkez玫 adal茅kkal j谩rulnak hozz谩.

„Korcs DNS telep铆tve – Medina, D茅l Sza煤d. K茅s玫bb Merentaph (M眉kerinos = kisPiramis 茅p铆t玫je) kiveri 玫ket. Babilon: zsid贸 n茅ven ellopj谩k Hamurabbi k枚nyvt谩r谩t + bele铆rj谩k neveiket annak t枚rt茅neteibe.
Pl. Siddirtha nem k铆v谩nt gyerekk茅nt ker眉l k谩tr谩nycs贸nakba 茅s foly贸ba. (Ugye ezt nevezik 玫k M贸zes-legend谩nak, de h谩t hazugs谩g.)
Pl. Hangcsou foly贸 – 6 贸r谩nk茅nt sz茅tny铆lt! /脰Z脰N脕R/, nem a V枚r枚s-tenger. Ott menek眉ltek el a jap谩nok a Mandarinh谩z el玫l.
Van 谩tj谩r贸 az Andokon =INTI templomok + PIRATUA foly贸. Templomosok = p谩pai + zsid贸 koprodukci贸 ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem l茅tezett! A kecsu谩k pr贸b谩ltak k茅s玫bb ut贸d谩llamot l茅trehozni de k枚zben meg茅rkezett FRANCISCO PIZARRO. M贸ricz sejtette ezt.
A d茅l-amerikai „kisz谩radt foly贸ban” nagyobb k枚vek vannak lerakva hull谩mt枚r玫nek, mint Ba谩lbek + Piramisok egy眉tt.
Zsid贸knak nincs k枚ze a KAZ脕R t枚rzsekhez, de ezt er玫s铆tik, hogy joguk legyen a betelep眉l茅shez! A szarmat谩k 谩ltal megt没rt (orosz 玫s n茅p) d茅li vegyes keresked玫 cs眉rhe voltak.

Felad贸=***f谩tyol"

Hozz醩z髄醩ok

# | parlagfu parlagfu - 2011 04 19 ¦ 22:01:53
Tegnap b铆r贸s谩gi turizmus keret茅ben a f玫v谩rosban j谩rtam, 茅s kipislantottam a t茅rre. Jelentem siralmas! Az 谩llom谩ny铆jav铆t贸k kor谩ban elkelne n茅mi E bet没s, pl Er玫, Egys茅g, Er茅ny, s nem utols贸 sorban Ember.
# | postaimre postaimre - 2011 04 19 ¦ 22:04:20
SZM, ez m谩r olyan, mint a Tan煤 c铆m没 film. Most 煤gy t没nik, hogy igazat besz茅l, mikor azt 谩ll铆tja, nem tud semmit. M茅g kider眉lhet, hogy pockoknak 枚lt枚z枚tt b煤v谩r mossadosok voltak a gyilkosok?
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 04 19 ¦ 22:10:19
Mindenesetre ha ez lenne a koronatan煤 vallom谩sa, akkor mostm谩r hi谩ba is pr贸b谩lj谩k r谩h煤zni ezekre a balekokra a leped玫t, mert mostm谩r a h眉ly茅knek is ny铆lv谩nval贸, hogy nem 玫k voltak!
# | dengizin dengizin - 2011 04 19 ¦ 22:14:32
Kerttel, miegym谩ssal kapcsolatban: az elvetett mag akkor kel ki, ha bizonyos felt茅telek adottak. 脷gymint:a vet茅s megfelel玫 m茅lys茅ge, a talaj megfelel玫 h玫m茅rs茅klete, nedvess茅g tartalma, az elvet茅s ideje...stb Ha valamelyik felt茅tel nincs meg, a mag nem kel ki, vagy kikel, de elsorvad. L谩sd a tegnapi Orosh谩zi pr贸b谩lkoz谩st...
# | 脰smagyar 脰smagyar - 2011 04 19 ¦ 22:15:23
SzuhaMaka, Te alulbecs眉l枚d a h眉ly茅ket. Szerintem m茅g mindig sokan hiszik, hogy 玫k voltak.
# | postaimre postaimre - 2011 04 19 ¦ 22:18:06
deng, ha a vet茅s nem megy, akkor pal谩nt谩lnak! Igaz, hogy ez meg felt没n玫, mert tegnap m茅g nem volt ott a mag谩nyos c茅drus, ma meg m谩r igen!

SZM, hogy mondj谩k meg, hogy hazudtak reggel, d茅lben este? H谩t adagokban, s ut谩na felk茅rnek egy vagy nagyon sok interj煤ra, hogy akkor mes茅ljem el, mint R茅musz b谩csi, mi is a t茅ny谩ll谩s. kezdetnek a Telaviv2 j枚het, ha m谩r Levente kir谩lyfival is intejuGrinztak.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 04 19 ¦ 22:21:56
Imre!
Ha m谩r sz贸ba ker眉lt!
M茅g mindig nem v谩laszolt nekem 玫fels茅ge f玫fasszop贸 I. csicskafinnugor Levente a hozz谩 int茅zett levelemre!
Pedig csak a lesz谩rmaz谩si t谩bl谩j谩t k茅rtem t玫le!
Grin
# | valahun valahun - 2011 04 19 ¦ 22:33:48
SzuhaMaka, azt Hajd煤 P茅ter se igen firtatta
# | hamu hamu - 2011 04 19 ¦ 22:44:20
B铆r贸s谩gi turizmus - Parlagf没, megkacagtatt谩l Smile nyelvi lelem茅ny
# | Hungarista Hungarista - 2011 04 19 ¦ 22:48:27
Feh茅rn茅 Nyalka 脡va ....Elmondta, 煤gy 15 茅vvel ezel玫tt lett szerelmes lett Kiss 脕rp谩dba, de a f茅rfi 2000 szeptember茅ben h谩rom 茅vre kiment Izraelbe dolgozni, 玫 ezalatt h谩rom alkalommal l谩togatta meg

nofene kik茅pz茅sen volt?

Hozz醩z髄醩 k黮d閟e

Hozz醩z髄醩 k黮d閟閔ez be kell jelentkezni.
Gener醠醩i id: 1.12 m醩odperc
83,043,094 egyedi l醫ogat