Bejelentkez閟

Felhaszn醠髇関

JelszElfelejtetted jelszavad?
趈 jelsz k閞閟e

A zsid贸 titok az, hogy nics is zsid贸!

Napl贸Nagyon sok munk谩val vagyok ad贸sa a kertnek 茅s a csal谩dnak, s minden f茅lben van, amire r谩 kell „gy煤rnom”, hogy eg茅sz lehessen. Fat谩roz贸, pince-bej谩rat, Marcinak j谩tsz贸t茅r 茅s miegym谩s. K茅rdezhetn茅tek, hogy mi茅rt 铆rom est most le, hisz kinek mi k枚ze hozz谩, mert csak az 茅n dolgom mindez, s vagy megcsin谩lom, vagy nem. Tal谩n nem v茅letlen眉l j枚tt 枚ssze a munka, 茅ppen akkor, amikor m谩r 茅rtelm茅t kezdi vesz铆teni a sok-sok sz谩jt茅p茅s, elemz茅s, 茅rt茅kel茅s, hisz finisbe fordulnak az esem茅nyek. Amit p谩r h贸napja, egy-k茅t 茅ve mondok, m谩r m谩r a sokan emlegetik, s a tegnapi 枚sszej枚vetel, nemzetgy没l茅s 茅s p谩rhuzamos alkotm谩nyoz谩s, vagy nemezz眉k b谩rminek, kudarca a Kossuth t茅ren igazolt, az teljes m茅rt茅kben illeszkedik az elk茅pzel茅seimhez. Mi贸ta mondom, hogy csak egyszer kell mozdulni, s 茅n csak egyszer akarok elindulni egy ilyen, vagy ink谩bb sokkal „kalandosabb” t煤r谩ra, de onnan m谩r vagy nem hazaj枚nni, vagy ha m茅gis, akkor bejelentve, hogy „megycsin谩ltuk”. Ennek semmi k枚ze m谩r a pampog谩snak, radik谩lis t谩volban茅z茅snek 茅s mereng茅snek, sem a szemfelnyitogat贸 besz茅deknek. "Aki b煤jt, aki nem, l枚v枚k!" Mert ebb玫l bizony l枚v茅szeti szakk枚r lesz, efel玫l ne legyen k茅ts茅ge senkinek, aki eddig m茅g rem茅nykedett a szeretet zsid贸khoz sz贸l贸 rezd眉l茅seiben.

Most megtapasztalhatta mindenki, aki figyelt, hogy ma m谩r nem lehet t枚megeket 枚sszecs玫d铆teni mindenf茅le marhas谩gokra 茅s ak谩rkinek a szav谩ra m谩r nem mozdul itt m谩r a tapasztalt nemzeti. 脥gy j谩rt a zsid贸-holokamu menet is, s ez mutatja, hogy zavar t谩madt az er玫ben. Lelepleztek egy cahalos tisztet, hogy Budapestr玫l rep眉lve a csomagj谩ban fegyvert transzpolt谩lt. A t枚bbi h谩romsz谩zzal mi volt a g茅pen? Nekik volt enged茅ly眉k? Zsid贸 katonatiszt, 茅rtitek? Ja, nem az a kunszt, hogy itt volt,, hanem az, hogy most kitett茅k a h铆rekbe. Ez olyan ipon 茅rt茅k没 tal谩lat, s tal谩n azt is k枚zli, hogy menni眉k kellene de nagyon, b谩r t玫lem maradhatnak is mert ugye a saj谩t szemeinkkel szeretn茅nk meggy玫z玫dni arr贸l, hogy nem lesz t枚bb diasp贸ra, sem elbekkelt holokauszt. Mindent meg kell csin谩lni, de imm谩r rendesen, hogy abban hiba ne lehessen. M谩r alapt枚rv茅nyei is van hozz谩 a zsizsiknek, s ugyan az 谩l-Piny贸 nem nyer铆tett hozz谩, de L谩z谩r m茅g fog, mert ahogy a fajt谩j谩t ismerem, ennek nem lesz annyi esze, hogy 枚nmag谩val v茅gezzen, mire mennek 茅rte a sz谩monk茅r玫 alakulatok. Most mindenki l谩thatja, hogy mindenhez van pof谩juk 茅s nem tudnak le谩llni, ahhoz nincs meg a szabads谩gfokuk. Mivel nem szeretn茅k m谩r belemenni a napi politik谩ba, hogy ezzel esetleg meg茅rt茅s茅ben seg铆tsem az ellens茅get, ink谩bb k枚zre adok egy kis tudom谩nyos ismeretcsomagot. A forr谩s a szok谩sos. Sz没kszav煤, de vel玫ss茅g茅ben az er玫ss茅ge.
Tegnap sz贸ba ker眉lt a DNS 茅s annak torzul谩sa. A meg茅rt茅shez a kutat贸k a k枚vetkez玫 adal茅kkal j谩rulnak hozz谩.

„Korcs DNS telep铆tve – Medina, D茅l Sza煤d. K茅s玫bb Merentaph (M眉kerinos = kisPiramis 茅p铆t玫je) kiveri 玫ket. Babilon: zsid贸 n茅ven ellopj谩k Hamurabbi k枚nyvt谩r谩t + bele铆rj谩k neveiket annak t枚rt茅neteibe.
Pl. Siddirtha nem k铆v谩nt gyerekk茅nt ker眉l k谩tr谩nycs贸nakba 茅s foly贸ba. (Ugye ezt nevezik 玫k M贸zes-legend谩nak, de h谩t hazugs谩g.)
Pl. Hangcsou foly贸 – 6 贸r谩nk茅nt sz茅tny铆lt! /脰Z脰N脕R/, nem a V枚r枚s-tenger. Ott menek眉ltek el a jap谩nok a Mandarinh谩z el玫l.
Van 谩tj谩r贸 az Andokon =INTI templomok + PIRATUA foly贸. Templomosok = p谩pai + zsid贸 koprodukci贸 ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem l茅tezett! A kecsu谩k pr贸b谩ltak k茅s玫bb ut贸d谩llamot l茅trehozni de k枚zben meg茅rkezett FRANCISCO PIZARRO. M贸ricz sejtette ezt.
A d茅l-amerikai „kisz谩radt foly贸ban” nagyobb k枚vek vannak lerakva hull谩mt枚r玫nek, mint Ba谩lbek + Piramisok egy眉tt.
Zsid贸knak nincs k枚ze a KAZ脕R t枚rzsekhez, de ezt er玫s铆tik, hogy joguk legyen a betelep眉l茅shez! A szarmat谩k 谩ltal megt没rt (orosz 玫s n茅p) d茅li vegyes keresked玫 cs眉rhe voltak.

Felad贸=***f谩tyol"

Hozz醩z髄醩ok

# | ssman ssman - 2011 04 19 ¦ 20:27:17
jano! Szerintem m茅g a Hungarista sem tudja!
# | postaimre postaimre - 2011 04 19 ¦ 20:41:22
Gyaur el玫sz枚r pr贸b谩ld 铆zlelgetni az olvasottakat, s ne ugorj ekkor谩t!
Hungarista nem kell kidobolni! Mindenki r谩j枚n, amikor ideje van.
balu, 铆gy a korrekt.
Tom, a kaz谩r-k茅rd茅st m谩r p谩rszor 谩tr谩gtuk. A cikk ezen r茅sze kapott csomag, az茅rt van id茅z玫jelben. Pont azt is 铆rja, hogy a kaz谩rokon kereszt眉l akarnak 玫k is 茅rv茅nyes眉lni, s az asken谩zikkal van tele a vil谩g csuk谩ja, de h谩t lassan mindegy is lesz, mert egy kalap al谩 terel玫dnek.
# | jano jano - 2011 04 19 ¦ 20:46:41
Gyaur
脷gy l谩tom ma sim谩n megenn茅l egy k茅t zsid贸 csecsem玫t. Ha rossz a dns-眉k ha nem.
Smile
# | Alexandros Alexandros - 2011 04 19 ¦ 20:51:15
P谩r h贸nap 茅s a glob谩lis gazdas谩gi 枚sszeoml谩s, v茅res komolys谩ggal 茅rezhet玫 lesz.
A robban谩s hat谩r谩ra ker眉lt magyar n茅p, m谩r kis z枚rren茅sre le fogja reag谩lni.
Hallom jobbr贸l-balr贸l, hogy menek眉lnek a zsid贸k, vagy menet k茅szen 谩llnak. Fokoz贸dik a k谩osz, b谩rhol, b谩rkivel az 玫ket k枚r眉lvev玫 茅letr玫l hallom besz茅lni.
# | Tom V Tom V - 2011 04 19 ¦ 20:52:43
gyaur, ne haragudj meg k茅rlek, de vagy 茅n vagyok a szok谩sosn谩l jobban ellankadva, vagy a k茅rd茅seid nagyon f谩raszt贸ak.

El玫sz玫ris mi茅rt k茅ne egy egyszer没 embernek a hsz.-odban feltett filoz贸fiai k茅rd茅sekkel f谩rasztania mag谩t? Jobb dolga nincsen neki ann谩l, hogy azon t枚rje a fej茅t hogy "A zsid贸k alapb贸l j贸k, vagy j贸ra hajlamosak?" 茅s m谩s ehhez hasonl贸kon? Persze nagyj谩b贸l sejtem 茅n hogy mit akarsz kibontani, de szerintem roppant t谩volr贸l ind铆tasz, ami legjobb esetben is csak egy term茅ketlen, tipikusan zabhegyez玫 intellektu谩lis vit谩t fog kier玫ltetni, ami ink谩bb elidegen铆ten茅 a t枚bbs茅get, ahelyett hogy emeln茅 a tudatszinj眉ket.
# | Megmond贸 kapit谩ny Megmond贸 kapit谩ny - 2011 04 19 ¦ 21:03:38
Majd 茅n megmondom, kik a zsid贸k, honnan j枚ttek, 茅s mit akarnak itt.

R茅ges-r茅gen, a messzi orosz puszt谩ban a f枚ldre hullott n茅mi teve眉r眉l茅k, de rossz helyre eshetett, mert nem lebomlott, hanem kikelt bel玫le valami vagy valaki..
Innen j枚ttek.
脡s most azt szeretn茅k, ha az eg茅sz vil谩g egy nagy, b没z枚s tevetr谩gya-kupac lenne.
# | jano jano - 2011 04 19 ¦ 21:12:16
Gyaur
Figyelj csak ide egy kicsit majd 茅n felvid铆tlak, ha fegyver lesz a kez眉nkben az lesz a zsid贸 akire mondjuk. Oszt j贸 napot.
# | Skorpi贸58 Skorpi贸58 - 2011 04 19 ¦ 21:34:05
Gyaur, hogy mit akarnak http://www.youtub...iGkg9zf_8M
10r茅szes,hogy kik http://www.youtub...Hl6p0xR_kE
4 r茅szes
# | lica lica - 2011 04 19 ¦ 21:51:34
Ha ilyen sz茅pen pr茅dik谩ln谩nak a templomban a papok mint ez az ember :http://www.youtube.com/user/CoronitaClassics#p/u/4/znFrE3PU9EY
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 04 19 ¦ 21:56:59
Ezt kapj谩tok ki!

http://atv.hu/bel..._a_romakat

Nocsak nocsak!
Grin

Hozz醩z髄醩 k黮d閟e

Hozz醩z髄醩 k黮d閟閔ez be kell jelentkezni.
Gener醠醩i id: 1.14 m醩odperc
83,043,365 egyedi l醫ogat