Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó titok az, hogy nics is zsidó!

NaplóNagyon sok munkával vagyok adósa a kertnek és a családnak, s minden félben van, amire rá kell „gyúrnom”, hogy egész lehessen. Fatározó, pince-bejárat, Marcinak játszótér és miegymás. Kérdezhetnétek, hogy miért írom est most le, hisz kinek mi köze hozzá, mert csak az én dolgom mindez, s vagy megcsinálom, vagy nem. Talán nem véletlenül jött össze a munka, éppen akkor, amikor már értelmét kezdi veszíteni a sok-sok szájtépés, elemzés, értékelés, hisz finisbe fordulnak az események. Amit pár hónapja, egy-két éve mondok, már már a sokan emlegetik, s a tegnapi összejövetel, nemzetgyűlés és párhuzamos alkotmányozás, vagy nemezzük bárminek, kudarca a Kossuth téren igazolt, az teljes mértékben illeszkedik az elképzeléseimhez. Mióta mondom, hogy csak egyszer kell mozdulni, s én csak egyszer akarok elindulni egy ilyen, vagy inkább sokkal „kalandosabb” túrára, de onnan már vagy nem hazajönni, vagy ha mégis, akkor bejelentve, hogy „megycsináltuk”. Ennek semmi köze már a pampogásnak, radikális távolbanézésnek és merengésnek, sem a szemfelnyitogató beszédeknek. "Aki bújt, aki nem, lövök!" Mert ebből bizony lövészeti szakkör lesz, efelől ne legyen kétsége senkinek, aki eddig még reménykedett a szeretet zsidókhoz szóló rezdüléseiben.

Most megtapasztalhatta mindenki, aki figyelt, hogy ma már nem lehet tömegeket összecsődíteni mindenféle marhaságokra és akárkinek a szavára már nem mozdul itt már a tapasztalt nemzeti. Így járt a zsidó-holokamu menet is, s ez mutatja, hogy zavar támadt az erőben. Lelepleztek egy cahalos tisztet, hogy Budapestről repülve a csomagjában fegyvert transzpoltált. A többi háromszázzal mi volt a gépen? Nekik volt engedélyük? Zsidó katonatiszt, értitek? Ja, nem az a kunszt, hogy itt volt,, hanem az, hogy most kitették a hírekbe. Ez olyan ipon értékű találat, s talán azt is közli, hogy menniük kellene de nagyon, bár tőlem maradhatnak is mert ugye a saját szemeinkkel szeretnénk meggyőződni arról, hogy nem lesz több diaspóra, sem elbekkelt holokauszt. Mindent meg kell csinálni, de immár rendesen, hogy abban hiba ne lehessen. Már alaptörvényei is van hozzá a zsizsiknek, s ugyan az ál-Pinyó nem nyerített hozzá, de Lázár még fog, mert ahogy a fajtáját ismerem, ennek nem lesz annyi esze, hogy önmagával végezzen, mire mennek érte a számonkérő alakulatok. Most mindenki láthatja, hogy mindenhez van pofájuk és nem tudnak leállni, ahhoz nincs meg a szabadságfokuk. Mivel nem szeretnék már belemenni a napi politikába, hogy ezzel esetleg megértésében segítsem az ellenséget, inkább közre adok egy kis tudományos ismeretcsomagot. A forrás a szokásos. Szűkszavú, de velősségében az erőssége.
Tegnap szóba került a DNS és annak torzulása. A megértéshez a kutatók a következő adalékkal járulnak hozzá.

„Korcs DNS telepítve – Medina, Dél Szaúd. Később Merentaph (Mükerinos = kisPiramis építője) kiveri őket. Babilon: zsidó néven ellopják Hamurabbi könyvtárát + beleírják neveiket annak történeteibe.
Pl. Siddirtha nem kívánt gyerekként kerül kátránycsónakba és folyóba. (Ugye ezt nevezik ők Mózes-legendának, de hát hazugság.)
Pl. Hangcsou folyó – 6 óránként szétnyílt! /ÖZÖNÁR/, nem a Vörös-tenger. Ott menekültek el a japánok a Mandarinház elől.
Van átjáró az Andokon =INTI templomok + PIRATUA folyó. Templomosok = pápai + zsidó koprodukció ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem létezett! A kecsuák próbáltak később utódállamot létrehozni de közben megérkezett FRANCISCO PIZARRO. Móricz sejtette ezt.
A dél-amerikai „kiszáradt folyóban” nagyobb kövek vannak lerakva hullámtörőnek, mint Baálbek + Piramisok együtt.
Zsidóknak nincs köze a KAZÁR törzsekhez, de ezt erősítik, hogy joguk legyen a betelepüléshez! A szarmaták által megtűrt (orosz ős nép) déli vegyes kereskedő csürhe voltak.

Feladó=***fátyol"

Hozzászólások

# | ssman ssman - 2011 04 19 ¦ 20:27:17
jano! Szerintem még a Hungarista sem tudja!
# | postaimre postaimre - 2011 04 19 ¦ 20:41:22
Gyaur először próbáld ízlelgetni az olvasottakat, s ne ugorj ekkorát!
Hungarista nem kell kidobolni! Mindenki rájön, amikor ideje van.
balu, így a korrekt.
Tom, a kazár-kérdést már párszor átrágtuk. A cikk ezen része kapott csomag, azért van idézőjelben. Pont azt is írja, hogy a kazárokon keresztül akarnak ők is érvényesülni, s az askenázikkal van tele a világ csukája, de hát lassan mindegy is lesz, mert egy kalap alá terelődnek.
# | jano jano - 2011 04 19 ¦ 20:46:41
Gyaur
Úgy látom ma simán megennél egy két zsidó csecsemőt. Ha rossz a dns-ük ha nem.
Smile
# | Alexandros Alexandros - 2011 04 19 ¦ 20:51:15
Pár hónap és a globális gazdasági összeomlás, véres komolysággal érezhető lesz.
A robbanás határára került magyar nép, már kis zörrenésre le fogja reagálni.
Hallom jobbról-balról, hogy menekülnek a zsidók, vagy menet készen állnak. Fokozódik a káosz, bárhol, bárkivel az őket körülvevő életről hallom beszélni.
# | Tom V Tom V - 2011 04 19 ¦ 20:52:43
gyaur, ne haragudj meg kérlek, de vagy én vagyok a szokásosnál jobban ellankadva, vagy a kérdéseid nagyon fárasztóak.

Előszőris miért kéne egy egyszerű embernek a hsz.-odban feltett filozófiai kérdésekkel fárasztania magát? Jobb dolga nincsen neki annál, hogy azon törje a fejét hogy "A zsidók alapból jók, vagy jóra hajlamosak?" és más ehhez hasonlókon? Persze nagyjából sejtem én hogy mit akarsz kibontani, de szerintem roppant távolról indítasz, ami legjobb esetben is csak egy terméketlen, tipikusan zabhegyező intellektuális vitát fog kierőltetni, ami inkább elidegenítené a többséget, ahelyett hogy emelné a tudatszinjüket.
# | Megmondó kapitány Megmondó kapitány - 2011 04 19 ¦ 21:03:38
Majd én megmondom, kik a zsidók, honnan jöttek, és mit akarnak itt.

Réges-régen, a messzi orosz pusztában a földre hullott némi teveürülék, de rossz helyre eshetett, mert nem lebomlott, hanem kikelt belőle valami vagy valaki..
Innen jöttek.
És most azt szeretnék, ha az egész világ egy nagy, bűzös tevetrágya-kupac lenne.
# | jano jano - 2011 04 19 ¦ 21:12:16
Gyaur
Figyelj csak ide egy kicsit majd én felvidítlak, ha fegyver lesz a kezünkben az lesz a zsidó akire mondjuk. Oszt jó napot.
# | Skorpió58 Skorpió58 - 2011 04 19 ¦ 21:34:05
Gyaur, hogy mit akarnak http://www.youtub...iGkg9zf_8M
10részes,hogy kik http://www.youtub...Hl6p0xR_kE
4 részes
# | lica lica - 2011 04 19 ¦ 21:51:34
Ha ilyen szépen prédikálnának a templomban a papok mint ez az ember :http://www.youtube.com/user/CoronitaClassics#p/u/4/znFrE3PU9EY
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 04 19 ¦ 21:56:59
Ezt kapjátok ki!

http://atv.hu/bel..._a_romakat

Nocsak nocsak!
Grin

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
62,232,325 egyedi látogató