Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Csak így tovább!

Napl√≥Egyszer√Ľ k√©rd√©sek: Kik a t√∂rt√©n√©sek alanyai? Mi t√∂rt√©nik? Kivel t√∂rt√©nik? Hogyan t√∂rt√©nik? Milyen eszk√∂z√∂kkel t√∂rt√©nik? …MI√ČRT, MI C√ČLB√ďL T√ĖRT√ČNIK A CSELEKM√ČNY?
Egyszer√Ľ, mint az egyszeregy, nem? V√°laszolj√°tok meg a k√©rd√©seket minden lehets√©ges szinten, s a magyar nyelv k√©rlelhetetlen logik√°j√°nak megfelel√Ķ eredm√©nyt kapj√°tok. A t√∂rt√©nelem ismerete, a val√≥s√°g felt√°r√°sa √©s a lehet√Ķ legpontosabb behat√°rol√°sa az√©rt sz√ľks√©ges, hogy ezekre a k√©rd√©sekre v√°laszokat kaphassunk. Mindenki annyit √©r, amennyit a v√°lasza, mert √Ķ maga a v√°lasz. Mi√©rt van az, hogy katonailag j√≥l k√©pzett szem√©lyeknek nem nagyon kell elmagyar√°zni, hogy h√°nyad√°n √°llunk, de a civil-civilek olyan nehezen fogj√°k fel, ha nincs kell√Ķ √©letszer√Ľ tapasztalatuk √©s fant√°zi√°juk? P√°r √©ve m√©g itt a szomsz√©dban is h√°bor√ļ d√ļlt, sz√∂rny√Ľs√©ges √©s etnikai h√°bor√ļ. Neh√©z elhinni, hogy ez n√°lunk is bek√∂vetkezhet m√©g akkor is, ha egyik hadvisel√Ķ f√©lnek sem √©rdeke a f√∂ld√ľnk elpuszt√≠t√°sa, csak a f√∂l√∂tte val√≥ uralom? Mint mondottam, lehet szeretni √©s nem szeretni a zsid√≥kat ebben a k√©rd√©sben, s√Ķt a cig√°nyokkal kapcsolatban is lehet szentimentalizmussal √©lni, de a helyzet a v√©gs√Ķ f√°zis√°hoz k√∂zel√≠t. Elcig√°nyos√≠t√°sunk √©s elzsid√≥s√≠t√°sunk olyan t√©nyk√©rd√©s, amely tendenci√°nak a megold√°sa fat√°lis. Az, hogy a k√©rd√©s meg√©rt√©s√©t sem v√°rhatjuk el az arra hivatott ostoba szervezetek ostoba vezet√Ķit√Ķl √©s beosztottait√≥l, m√°r kider√ľlt. Saj√°t piszkukban fetrengenek √©s √∂nvesz√©lyess√© v√°ltak, √≠gy k√∂vesz√©lyt jelentenek a magyarokra. A KBH-s idi√≥t√°kat megint a cs√Ķbe h√ļzt√°k s most n√©znek ki a fej√ľkb√Ķl bamb√°n, mert m√©g a tantusz mindig nem esett le nekik. Nem baj, mert nem is sz√°m√≠tanak, de rem√©lem, nem √°llnak a v√°ltoz√°s √ļtj√°ba, mert azzal, hogy a NBH-s h√ľlyegyerekek helyett most √Ķket h√ļzt√°k rug√≥ra, azon nem v√°ltoztat, hogy az √ļthenger nem fog meg√°llni a l√∂k√∂tt haza√°rul√≥k kedv√©√©rt. Ha nem tetszik, azt nagyon nem sajn√°lom! √ćgy j√°rtak! Amikor Demszky egyetlen sz√≥ n√©lk√ľl lemond √©s nincs egy nyikk sem a nemzetrombol√≥ munk√°j√°val kapcsolatban, csak annyi, hogy a m√°sik d√≠szzsid√≥, Steiner m√°r a szobor√°ll√≠t√°s√°nak terveir√Ķl ad hangot, akkor ez legal√°bb olyan besz√©des, mint Makovecznek az a javallata, hogy Orb√°nt (Olstein) tegy√ľk meg korm√°nyz√≥v√°! Ennek a cirkusznak v√©ge kell legyen, m√©ghozz√° cs√ļnya v√©ge! Itt nem valamin kell v√°ltoztatni, hanem mindenen, gy√∂keresen √©s b√°rmennyire is f√°j, a magyar nemzet ellens√©geit harck√©ptelenn√© kell tenni √©s ez elemi, √∂szt√∂n√∂sen megoldand√≥ k√©rd√©s. Az, hogy ki √©s hogyan √°rtott nek√ľnk (√©s ezzel √∂nmag√°nak) eld√∂ntend√Ķ k√©rd√©se lesz a t√∂rv√©nykez√©snek, de addig is l√°ssunk egy k√©pcsarnokot, ami messze nem fedi le a teljes felhozatal√°t ennek a d√≠szes t√°rsas√°gnak. A neveket, k√©peket folyamatosan lehet felt√∂lteni!

Zsidók a magyar közéletben (töredék)

Link

Azt hiszitek, hogy nincs rem√©ny? Dehogyisnem, csak az van, mert itt nem elhallgatni kell, hanem ord√≠tani, √ľv√∂lteni, csendes ajakkal, de kitart√≥an √©s minden gy√Ľl√∂let n√©lk√ľl, de haraggal!


„Adjon az Isten!
Imrém!
T√∂k√©letesen igazad van, ne mindegy a j√°t√©k k√∂zben, hogy az ember "zs√°kba macsk√°t" j√°tszva, esetleg szarba ny√ļl.
Ez m√°r sokszor el√Ķfordult, m√°r sem id√Ķ, sem lehet√Ķs√©g nincs a pr√≥b√°lkoz√°sra.
Szerintem az is t√∂k√©letesen igaz, hogy k√©sz√ľl√Ķd√©s van,feltehet√Ķen, fhk, az ellen oldalon. Igyekeznek r√°dolgozni, hogy visszaigazol√°st kapjanak egy esetleges megmozdul√°st kieszk√∂z√∂lve, a "k√ľls√Ķs" bevet√©sekre. Rem√©lem-tudom, nem megy√ľnk fejjel a falnak, csak, ha nagyon musz√°j, de akkor is csak kis koppan√°sig.
√ögy √©rzem, az id√Ķ, ha nehezen is, nek√ľnk dolgozik. Hiszen az Als√≥√∂rs t√∂rt√©nete sem teljesen tiszta, mert Sanyi most nagy szarban van. Ugyanis "h√Ķsi halott" nem lehetett a gyerek, de mi√©rt is?
Na azt ugye senki nem hiszi el, hogy mert "meleg volt", a helyzet, az igen, az meleg volt, most megy a k√∂d√∂s√≠t√©s. Rem√©lem, kibukik egyszer az √∂sszes szars√°g √©s annak megfelel√Ķen lehet majd nyakon verdesni mindegyiket, mint a nyulat. De tudod mit Testv√©r!?
Verj√©k csak √Ķk nyakon egym√°st, mert mostans√°g erre is vannak jelek, majd a fennmarad√≥kat pedig igyeksz√ľnk mi kirugdalni a bund√°b√≥l.
Sajn√°lok egy-k√©t embert, mert nem tud elrugaszkodni a t√°rgyi vil√°gt√≥l, meg√©rteni az√©rt nem tudom √ēket. Hiszen l√°tj√°k a helyzetet, de tenni ellene a nagy h√ľmm√∂g√©sen k√≠v√ľl semmi.
Na ez van. Ezért volt jó a beszélgetés, anno nem is oly régen, sajnálom, hogy nem tudok mindegyiken ott lenni, de más a dolgom, mint ahogyan Neked is.
B√°r,olvasom sokan azt v√°rn√°k T√Ķled, "√°llj az √©l√©re", de nem akarj√°k meg√©rteni, hogy nem err√Ķl sz√≥l a t√∂rt√©net.
Tudod, Imr√©m! az a baj, hogy a Conkordia √©s a Hungaria, k√∂zrakt√°roz√°si rt, anyagait nem tudom beszerezni, elt√Ľnt a "patent" pedig abban bizony benne van egy csom√≥ olyan, ma vezet√Ķ ember/id,Dr B√°r√°ndi, K√≥ka, D√°vidibi, Bremwalter, stb/akik ugye mintha minden p√°rthoz k√∂t√Ķdn√©nek. S√Ķt, a volt NBH F√∂ldi is ig. tan tag. Most az Uni√≥s intervenci√≥s kukoric√°b√≥l gy√°rtj√°k a bioetenolt. Milyen √©rdekes, ezt az APEH nem igen basztatja. Pedig nem kev√©s gabon√°t kellett elbug√©zni, hogy ezt meg lehessen ind√≠tani.
Csóró gazda, pedig várja a pénzét, nem tudja fizetni a hitelét a traktorra, megy tönkre, vagy a folyónak.
Ez van Imrém!
Pedig az anyag, megj√°rta m√°r az NNI-t /pet√Ķfi a/ a GV-t, az √ľgy√©sz pedig les√∂p√∂rte az asztalr√≥l,"ebb√Ķl nem lesz √ľgy" jelsz√≥val.
Na akkor ugye, egy db, "blankolt és politikus sincs benne"
Ez van Testvér!
Majd Philippin√©l, de a kardba d√Ķl√©st kihagyjuk, abba majd m√°sok.
Szebb J√∂v√Ķt! Isten tartson!”

Nos, a dokument√°ci√≥ megvan √©s nem kell az √ľgy√©szre, sem az NNI-re b√≠zni ezt az √ľgyet, de m√©g az APEH-ra sem, mert ezek m√°r most sem l√©tez√Ķ entit√°sok! A m√ļltat nem szabad elt√∂r√∂lni, viszont a j√∂v√Ķt csak azokkal a m√ļltukban megtisztultakkal lehet megrajzolni, akik k√©pesek maguk m√∂g√∂tt hagyni a hull√°kat √©s tov√°bb l√©pni!


„Kedves Imre,

Ne haragudj, hogy √≠gy ismeretlen√ľl ilyenekkel zaklatlak (gondolom napj√°ban t√∂bb tucat hasonl√≥t kapsz), de jelenleg nincs m√°s, akivel a tegnap t√∂rt√©nt bizarr esem√©nyt megtudn√°m osztani √©s v√©lem√©nyt k√©rni.
(igaz, hogy csak mostanában regisztráltam, de régóta állandó olvasója vagyok az oldaladnak)

Nos, tegnap t√∂rt√©nt. Reggel, gondoltam kimegyek horg√°szni, hogy kicsit rendbe tegyem a gondolataimat, mert sz√ľks√©gem volt r√° ...
Kint √ľl√∂k a parton √©s zakatol az agyam (izrael, usa, zsid√≥k, haarp, cs√≠kok, jobbik, fidesz ... minden)
Kicsit paranoid be√°ll√≠totts√°g√ļ vagyok, ami tegnap reggel valami√©rt m√©g er√Ķteljesebben nyomasztott. Nem √©reztem j√≥l magam. Bizsergett a mellkasom, a fejem..
Ekkor kaptam egy sms -t, ami végképp felkavart.
A feladója: 919842292998 (se + jel az elején, se semmi ... )
A tartalma: "Now it came to pass in the third year of Hoshea son of Elah king of Israel, that Hezekiah the son of Ahaz king of Judah began to regin"

Puff ...
Nem tudom egyszer√Ľen hov√° tenni ezt a dolgot. Nem v√°laszoltam r√°, mert nagyon gyan√ļs.
√Čpp, amikor ezen r√°g√≥dok, megsz√≥rnak egy ilyennel ... ?
H√°t nem √ļgy siker√ľlt a gondolataim rendbet√©tele, ahogyan azt elterveztem.

Találkoztál már hasonlóval ?
(egyébként, ha jól sejtem, ez egy bibliai idézet ? )

Köszönöm a figyelmedet és a véleményedet!

Tisztelettel:”

Az emberek figyelnek, gondolkoznak √©s l√°tnak! Persze az idi√≥t√°knak mindegy, hogy mivel altatj√°k be, mert ha k√©pes lenne jelen √°llapot√°ban meg√©rteni a val√≥s√°got, akkor is rettegne t√Ķle. Ez√©rt nem szembes√ľl azzal, hogy a m√ļlt k√≠s√©rt √©s nem v√°ltozott csak a maszlag. Zoltai tegnapi elsz√≥l√°sa az MSZMP-s zsid√≥r√≥l a tudatalattit t√ľkr√∂zi. Ezen v√°ltoztatni csak fejcser√©vel lehets√©ges!

Link

De hogy l√°ssuk, nem is vagyunk annyira paranoi√°sok, itt van erre egy m√°sik kis adal√©k. Persze szem kell hozz√° √©s √©rt√Ķ elme, hogy tudjuk, mit keres√ľnk, mert amit nem ismer√ľnk, azt nem is √©szlelj√ľk. A vesz√©ly √≠gy veszi azt k√∂r√ľl, aki nem tudja, hogy m√°rpedig vesz√©lyben van!

„Adjon!
Imrém!
Nagyon hasonl√≥ az √©rz√©sem, a farkasr√©tiben voltak koszor√ļzni a "rongyos G√°rda" eml√©km√Ľn√©l, az MNG √©s kiss√© k√∂r√ľlvett√©k √Ķket a met√©ltek, f√ľlessel ott sunnyogtak. Sajna annyira nem vett√©k √Ķket komolyan, hogy az NBH-ra hajaztak a sr√°cok, pedig azok egyt√Ķl-egyig csak h√©ber jegyekkel voltak azonosulva. Ez van, ha valaki vak, akkor rendszerint a f√ľle jobb, de itt minden egybev√°gott, vak √©s egy√ļttal, s√ľketek is voltak.
Szebbet! Isten tartson!”

Ugye nincs itt h√©ber maszatos met√©lt, csak egyre m√°sra egyre t√∂bben. Szak√©rt√Ķ k√∂r√∂k besz√©lik, hogy egy 3 B Kft. uralja a belbiztons√°gi piacot √©s m√©g az In-kal zsidajai f√∂l√∂tt √°ll√≥ zsid√≥kr√≥l, volt √©s most is akt√≠v rend√Ķri vezet√Ķkr√Ķl van sz√≥ ebben a k√∂zegben. Nem kicsi a j√©gp√°lya, mert ez az √ľzleti v√°llalkoz√°s fel√ľgyeli √©s osztja – a h√≠rek szerint – a kisebbeknek sz√©t a koncot √©s terelgeti a volt Pint√©r volt Civil biztons√°gi c√©g√©t is, amiben Tassn√°di is 51 %-nyi tulajdonr√©szt szerezhetett c√©gein kereszt√ľl. M√©g dolgozni kell a sz√°lak kibogoz√°s√°n, de annyi bizonyos, hogy nem csak magyar szakszolg√°latok illet√©keseinek t√Ľnt fel a zsid√≥ nyomul√≥sdi ezen a piacon, mik√∂zben a rend√Ķrs√©gi vezet√Ķk egyik r√©sze nyakig √©s √ľzletileg is profit√°lt √©s profit√°l a fel√°ll√°sb√≥l. Nemzetbiztons√°gi k√©rd√©s? Nan√°? NBH megoldhatja? Nan√°, hogy nem, mert kollabor√°nsok s ezzel egy√ľtt haza√°rul√≥k is.

„Hejja Imre!

Kedves Imre, b√°r m√©g szem√©lyesen nem ismerj√ľk egym√°st, √°m c√©ljaink, egyeznek! Mind a ketten egy oldalon egy c√©l√©rt harcolunk azzal amik van....
Arra k√©rlek, hogy tekintettel az √ĀVH-s aktivit√°sra,
√≥vatoss√°gra buzd√≠tsalak, mert ezt a h√°bor√ļt, m√©g nem nyert√ľk meg, √©s a t√©nyek f√©ny√©ben mos m√©g √≥vatosnak kell lenn√ľnk. Ideje kor√°n nem kezdhetj√ľk meg a "koncertet", √©s hogy ha m√≥d van r√° ne hozzuk k√©pbe az √ĀVH-sokat, mert igencsak kezdenek r√°√©bredni mit is tudunk, √©s mit akarunk...

"Libona, a magyarokat szedj√ľk most is √∂ssze, de l√°sd be, a h√ľly√©kkel nem sok mindent tudunk most kezdeni, id√Ķ meg nem nagyon van m√°r az adjuszt√°l√°shoz. Vagy √©brednek, vagy halnak botorul.
No mega zsid√≥-fasztiv√°l, sem semmi, mert m√°r nagykor√ļs√≠tva van!"

K√∂sz√∂nettel…”

Na ennyit az √≥vatoss√°gr√≥l! M√°r megint kikotyogta, hogy engem minden √©rdekel, ami a nemzet megment√©s√©t szolg√°lja! A gond ott kezd√Ķdik, hogy szeml√©letm√≥dot kell tudni v√°ltani! Nem kenyerem a titkol√≥z√°s √©s nem is m√Ľk√∂dik. Paradox m√≥don semmit nem szabad elrejteni, mert amit rejt√ľnk √©s ahogy rejtj√ľk, az a s√∂t√©ts√©get, az NBH-s h√ľly√©ket √©s KBH-s cs√ľrh√©t, no meg a t√∂bbi mossados ellens√©get bevonzza, mert a sunnyog√°s, a lap√≠t√°s √©s a manipul√°ci√≥ az √Ķ asztaluk! Mivel rutinjuk van a hazudoz√°sban, ez√©rt ott nyerni, gy√Ķzni nem lehet! Ez nem a mi terepasztalunk, s nekik annyi saruk van ott, hogy dagony√°zhatnak a fek√°li√°ban kedv√ľkre! Meg kell mutatni, hogy mit nem tesznek, mit mulasztanak √©s hogyan v√°ltak a nemzet ellens√©geiv√© ezek a sz√°nalmas meg√©lhet√©si boh√≥cok. L√°tatlanban 20 √©v k√©nyszermunka j√°rna minden hivatali r√©sztvev√Ķnek, aki nem cselekedte meg, amit lelkiismerete dikt√°lt, mert f√©lt √©s ezzel egy√ľtt v√°lt b√Ľn√∂ss√©. Most is k√∂vetnek, figyelnek √©s pr√≥b√°lkoznak, mert m√©g mindig nem f√©r a cs√∂k√∂tt agyhely√ľkbe, hogy a dalnak m√°r V√ČGE van, s amit l√°tnak, a sz√≠npad elbont√°sa, mik√∂zben az el√Ķad√°st v√©gigaludt√°k. Aki most kezd el hisztizni ez√©rt, az nem kapja vissza a jegy √°r√°t, de cser√©be a biztons√°gi emberek (akik nem az in-kal√≥zok t√°rsas√°ga) j√≥l meg√©rtetik vel√ľk, hogy a h√ľly√©k nem ezen az oldalon vannak!

Ha id√°ig eljutottatok az olvas√°sban, akkor most nyiss√°tok ki a f√ľleteket: Joseph Ovadia rabbi kijelent√©se, mely szerint a palesztinok √≠rmagj√°t is ki kell irtani, igencsak felkorb√°csolta a ked√©lyeket, s Netanjahu, de m√©g Obama is vis√≠tozik, hogy elhat√°rol√≥djon a saj√°t talmudista √©letfelfog√°s√°t√≥l. J√≥zsef √∂r√ľlne, ha az √∂sszes palesztin meghalna mert Izrael Ura pestist k√ľldene r√°juk! Ez az egyik lelki vezet√Ķje a zsid√≥s√°gnak, s sajnos, de sz√≠vb√Ķl besz√©l. Itt van ez a szeretet-rezg√Ķ szent ember!

Link
Az eset nem egyedi, de nyilván a palesztinok után mi magyarok is jól megtudhatjuk ezt hamarosan, hacsak nem hatunk oda de még nagyobb szeretet-rezgéssel!

„Mordeh√°j Elijahu volt izraeli f√Ķrabbi Ehud Olmert izraeli minisztereln√∂knek √≠rt levelet, amelyben Elijahu azt a d√∂nt√©s√©t k√∂z√∂lte, hogy „semmif√©le erk√∂lcsi akad√°lya nincs polg√°rok v√°logat√°s n√©lk√ľli meg√∂l√©s√©nek" Izrael g√°zai akci√≥ja sor√°n. A levelet az orsz√°g √∂sszes zsinag√≥g√°j√°ba eljuttatt√°k √©s az √≥sz√∂vets√©gi id√©zetekkel t√°masztja al√° a rabbi d√∂nt√©s√©t. „A zsid√≥ h√°bor√ļs etika szerint, az eg√©sz v√°ros kollekt√≠ven felel√Ķs az egy√©nek erk√∂lcstelen magatart√°s√°√©rt. G√°z√°ban az eg√©sz lakoss√°g felel√Ķs, mivel nem tesznek semmit, hogy a Kasszam rak√©t√°k kil√∂v√©s√©t megakad√°lyozz√°k." A rabbi fia a lapnak nyilatkozva kijelentette, hogy apja azt tartan√° k√≠v√°natosnak, hogy az izraeli katon√°k helysz√≠ni benyomul√°sa helyett sz√Ķnyegbomb√°z√°ssal t√°madj√°k a rak√©takil√∂v√Ķ helyeket f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy az h√°ny palesztin √©let√©be ker√ľl. „Ha nem √°llnak meg, miut√°n sz√°zat meg√∂l√ľnk, akkor ezret kell meg√∂lni. √Čs ha nem √°llnak meg ezer ut√°n, akkor t√≠zezret. Ha m√©g mindig nem √°llnak meg, akkor sz√°zezret, s√Ķt egy milli√≥t." Elijahu fia ezut√°n a Zsolt√°rokb√≥l id√©zte azt, hogy „√ľld√∂zni fogom ellens√©geimet √©s... addig nem hagyok fel vele, ameddig nem el nem t√ľntetem √Ķket a f√∂ld sz√≠n√©r√Ķl."

Link

De t√©nyleg csak az √©lvezet kedv√©√©rt teszem ki a meger√Ķs√≠t√Ķ nyilatkozatot is, amelyben –√°ll√≠t√≥lag – egy Magyarorsz√°gon √©l√Ķ zsid√≥ panaszolja el fajt√°rsainak embers√©ges hozz√°√°ll√°s√°t √©s a magyarokr√≥l alkotott v√©lem√©ny√©t.


„Zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ olvas√≥nk levele: "Soha t√∂bb√© nem akarok visszamenni Izraelbe!"
Tisztelt Szerkeszt√Ķs√©g!
Nagyon sok√°ig gondolkoztam azon, hogy √≠rjak-e √∂n√∂knek, de √ļgy gondolom, ezen √©lm√©nyeimet semmik√©ppen sem hallgathatom el. El√Ķsz√∂r is le kell sz√∂geznem, hogy csal√°dom zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ, de semmik√©pp sem vagyunk vall√°sos zsid√≥k, mindenk√©ppen magyarnak √©s hazafinak tekintj√ľk magunkat, hiszen tudjuk, nem a sz√°rmaz√°s sz√°m√≠t, hanem a hazaszeretet...
Az antiszemitizmust√≥l mindig is tart√≥zkodtam, hab√°r mindig rossz szemmel n√©ztem Izrael √°llam agressz√≠v politik√°j√°t, illetve az eur√≥pai t√©rs√©gben megl√©v√Ķ felv√°s√°rl√°si tendenci√°t... Most azonban m√©gis arra ragadtatom magam, hogy kend√Ķzetlen√ľl le√≠rjam azokat az √©lm√©nyeket, amelyek akaratom ellen√©re √©rtek, mikor Izrael ter√ľlet√©re l√©ptem. Egy kint √©l√Ķ rokonom h√≠vott meg, eleinte h√ļz√≥doztam, √°m amikor olyan g√°l√°ns volt, hogy felaj√°nlotta, fizeti a 200 ezer forintos √ļtik√∂lts√©get oda-vissza, elfogadtam a megh√≠v√°st. A megh√≠v√°s csak nekem sz√≥lt, egy h√©t id√Ķtartamra.
Mivel tudat√°ban voltam a K√∂zel-Keleten uralkod√≥ √°ldatlan √°llapotoknak, terrorvesz√©lynek √©s fokozott biztons√°gi int√©zked√©seknek, utaz√°som el√Ķtt t√°j√©koz√≥dtam az interneten. T√∂bb helyen olvastam, hogy sokszor ok n√©lk√ľl zaklatnak, meghurcolnak √©s visszaford√≠tanak k√ľlf√∂ldi √°llampolg√°rokat, de ezt nem vettem annyira komolyan, mivel mindig is szel√≠d, t√∂rv√©nytisztel√Ķ hum√°n√©rtelmis√©gi voltam, engem ugyan ellen√Ķrizhetnek, nincs rejtegetnival√≥m.
Augusztus elej√©n indult a g√©pem Tel-Avivba, azaz pontosabban a Ben Gurion Rept√©rre, s mivel h√≠v√Ķ reform√°tus vagyok, optimist√°n v√°gtam neki a szent f√∂ldnek... Rokonom, aki megh√≠vott, egy√©bk√©nt ap√°m anyai nagyn√©nje, elvileg ott v√°rt r√°m a rept√©ren, e-mailben azt √≠rta, nincs mit√Ķl f√©lnem. Annyira nem is f√©ltem, csak akkor lesz√°lltam a g√©pr√Ķl √©s sor ker√ľlt a v√°m- √©s poggy√°szvizsg√°latra, akkor kezdtem kicsit remegni. A hossz√ļ sorb√≥l tal√°lomra emeltek ki 5-10 embert a biztons√°giak, akiket z√∂ld egyenruh√°s, huszon√©ves katonafi√ļk k√≠s√©rtek.
√Čn is beleestem a sz√ļr√≥pr√≥b√°ba, egy fiatal, huszon√∂t √©v k√∂r√ľli lengyel l√°nnyal egy√ľtt egy biztons√°gi √Ķr √©s k√©t katonafi√ļ beterelt minket egy apr√≥, ablaktalan szob√°ba a poggy√°szunkkal egy√ľtt. M√©g ekkor sem f√©ltem annyira, hiszen nem volt mit rejtegetnem. Az id√Ķsebb biztons√°gi √Ķr felt√ļrta a t√°sk√°mat, azt√°n megk√©rdezte, mit keresek Izraelben. Angolul k√©rdezett, angolul v√°laszoltam, hogy egy rokonomhoz j√∂ttem l√°togat√≥ba, egy h√©tig sz√°nd√©kozom az orsz√°gban tart√≥zkodni. K√∂zben mellettem t√ļrta fel a k√©t fiatal kiskatona a lengyel l√°ny t√°sk√°j√°t, majd r√°parancsoltak, hogy vetk√Ķzz√∂n, motoz√°s lesz.
√Čn igyekeztem elford√≠tani a tekintetemet, a fi√ļk szemmel l√°that√≥lag √©lvezt√©k a l√°ny megal√°z√°s√°t. Mikor a melltart√≥j√°t nem akarta levenni, az egyik katonafi√ļ a g√©ppisztolya tus√°val v√°llba v√°gta √©s let√©pte r√≥la. Engem k√∂zben a biztons√°gi tiszt min√Ķs√≠thetetlen hangnemben, kezdetleges angols√°g√°val arr√≥l faggatott, mi√©rt nem tudok h√©ber√ľl, ha √©l itt rokonom √©s a nevem alapj√°n zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ vagyok...
Nem tudtam mire v√©lni a dolgot, mondtam, hogy magyar vagyok - a l√°ny k√∂zben fel√∂lt√∂zhetett, miut√°n a feh√©rnem√Ľj√©t is levetett√©k vele, f√©lig m√°r s√≠rt -, magyar az anyanyelvem √©s kereszt√©ny vagyok... Erre ord√≠t velem, hogy mit k√©pzelek, hogy idej√∂v√∂k az √Ķ orsz√°gukba, √©s m√©g h√©ber√ľl sem tudok, k√ľl√∂nben is tudja, hol van Magyarorsz√°g, az a szar kis k√∂z√©p-eur√≥pai √°llam, amit a befektet√Ķik m√°r f√©lig felv√°s√°roltak... √Črtetlenkedem, k√©rem, hogy ne szidja az orsz√°gomat, mire √ļgy orrba v√°gott, hogy eleredt az orrom v√©re. Megsz√©d√ľltem, a k√©t kiskatona emelt fel √©s fogott k√∂zre. A biztons√°gi tiszt a szemembe v√°gta, hogy biztos magyar k√©m vagyok √©s a palesztinokkal m√Ľk√∂d√∂m egy√ľtt. A lengyel l√°nyt k√∂zben a vetk√Ķztet√©s ut√°n egy-k√©t angol szitoksz√≥ (pl. bitch - kurva) k√≠s√©ret√©ben kidobt√°k a helyis√©gb√Ķl, √ļgy t√Ľnik, √Ķ nem volt gyan√ļs, csak sz√≥rakoztak vele. √Čn feleltem, hogy nem vagyok k√©m, szakm√°mra n√©zve tan√°r vagyok, √©s semmi k√∂z√∂m semmif√©le titkosszolg√°lathoz. A biztons√°gi √Ķr r√°m parancsolt, hogy ne hazudjak, majd el√Ķvette j√≥kora pisztoly√°t √©s k√∂z√∂lte, hogy az ilyen embereket a hat√°lyos t√∂rv√©nyek szerint helyben agyonl√∂vik, fogjam be, √©n, b√ľd√∂s magyar. A pisztolyt a fejemhez tartotta, gondoltam, le az√©rt nem l√Ķ, de megijedtem, v√©g√ľl megford√≠totta √©s a markolat√°val fejbe v√°gott. Megint megt√°ntorodtam, v√©rzett a hal√°nt√©kom, √ļjra a k√©t kiskatona √°ll√≠tott talpra.
M√©g magamhoz sem t√©rtem, mire a biztons√°gi √Ķr cinikusan k√∂z√∂lte, hogy ha m√°r √∂sszev√©reztem az √Ķ szent irod√°j√°t, takar√≠tsam fel. Ennek vonakodtam eleget tenni, mire intett a kiskaton√°knak. Az egyik gyomorsz√°jon v√°gott a fegyver√©vel, f√∂ldre ker√ľltem, legal√°bb k√©t-h√°rom percig rugdostak. Mindenem f√°jt, b√°r √©reztem, hogy csontomat nem t√∂rt√©k, erre nyilv√°n vigy√°znak. V√©g√ľl is fel√°ll√≠tottak, azt√°n a biztons√°gi tiszt k√∂z√∂lte, hogy a kihallgat√°s v√©get √©rt, a vizsg√°laton nem mentem √°t, k√©mked√©s gyan√ļj√°val halad√©ktalanul kitoloncolnak, √©s √∂r√ľljek, hogy ennyivel meg√ļszom, mert a k√©meket az izraeli b√≠r√≥s√°g jellemz√Ķen hal√°lra √≠t√©li, √©s itt nem sz√≥rakoznak, mint Eur√≥p√°ban, hanem bizony az √≠t√©let ut√°n egy h√©ttel f√Ķbe l√∂vik az embert √©s jel√∂letlen s√≠rba dobj√°k, mint valami √°llatot.
Nem √©rtettem semmit, de sz√≥lni m√°r nem mertem, nem akartam √ļjabb ver√©st. R√°juk hagytam, legyek k√©m, legyek b√°rmi, csak jussak innen el. A k√©t kiskatona egy b√Ľz√∂s, k√©tszer k√©t m√©teres z√°rk√°ban vitt, majd sz√≥ n√©lk√ľl r√°m z√°rt√°k az ajt√≥t. Megk√©rdeztem, mi lesz velem, mire az egyik r√∂h√∂gve azt felelte, √ļgyis lel√∂v√ľnk √©s meggyal√°zzuk a hull√°dat, a m√°sik viszont lecsit√≠totta √©s azt mondta, nyugodjak meg, nem lesz semmi, kitoloncolnak, nemsok√°ra felraknak az els√Ķ budapesti g√©pre, vagy b√°rmelyikre, ami a t√©rs√©gbe tart.
Nem tudtam, meddig leszek a z√°rk√°ban, de a kar√≥r√°m szerint alig telt el n√©gy-√∂t √≥ra, mire √©rtem j√∂tt k√©t m√°sik fiatal katona, √©s k√∂z√∂lt√©k, hogy k√©sz√ľljek, felraknak egy B√©csbe tart√≥ g√©pre, onn√©t meg m√°r csak hazatal√°lok, term√©szetesen saj√°t k√∂lts√©gemre. Mivel k√∂vetelm√©ny a napi sz√°z amerikai doll√°r k√∂lt√Ķp√©nz, volt n√°lam nyolcsz√°z doll√°r, amit persze nem akartam elk√∂lteni. Egy irod√°ba vittek, ahol egy unott arc√ļ, k√∂z√©pkor√ļ f√©rfi k√∂z√∂lte, hogy 450 doll√°r, √°tsz√°m√≠tva olyan 95000 forint a vissza√ļt k√∂lts√©ge, ezt fizessem ki a n√°lam l√©v√Ķ p√©nzb√Ķl. Az egyik kiskatona kivett a t√°rc√°mb√≥l √∂t darab sz√°zdoll√°rost, meg sem sz√≥laltam, azt√°n a kezembe nyomtak egy h√©ber nyelv√Ľ cetlit mint elismerv√©nyt, amib√Ķl persze egy sz√≥t sem √©rtettem. M√©g √©szbe sem kaptam, mikor az egyik katona kezembe nyomta az √ļtlevelemet, karon fogtak √©s felvezettek egy B√©csbe indul√≥ rep√ľl√Ķg√©pre, le√ľltettek, √©s k√∂z√∂lt√©k, hogy a poggy√°szom m√°r a csomagt√©rben, j√≥ utat.
A g√©p felsz√°llt, √©n mocskosan, v√©resen, mosdatlanul √©rkeztem meg B√©csbe, z√ļz√≥d√°sokkal, h√°ms√©r√ľl√©sekkel. Itt jegyet v√°ltottam a marad√©k p√©nz eur√≥ra v√°lt√°sa ut√°n egy budapesti intercityre, √≠gy jutottam haza... Ennyit l√°ttam teh√°t Izraelb√Ķl, ami meggy√Ķz√∂tt arr√≥l, hogy soha-soha ne akarjak oda visszamenni. Mert "ezek" ilyenek. Nyilv√°n nem szabad hatmilli√≥ zsid√≥ emberr√Ķl kollekt√≠v √≠t√©letet mondani, de az izraeli √°llam politik√°ja paranoi√°s √©s idegengy√Ľl√∂l√Ķ, a nem-zsid√≥ ember √©lete pedig egy fabatk√°t sem √©r, de m√©g az√© sem, aki szegr√Ķl-v√©gr√Ķl zsid√≥, mint √©n, csak mondjuk nem v√©ressz√°j√ļ cionista...
Rokonom e-mailben persze szabadkozott. √Čn elmentem orvoshoz, l√°tleletet vetettem a s√©r√ľl√©seimr√Ķl, amelyek b√°r nyolc napon bel√ľl gy√≥gyul√≥k voltak, m√©gis el√©gs√©gesek ahhoz, hogy panaszt tegyek. Azt√°n hagytam az eg√©szet a fen√©be, v√©g√ľl is minek rohang√°ljak a s√≥hivatalba, kin√©l tegyek panaszt? Az izraeli nagyk√∂vets√©gen? J√≥ vicc, esetleg ott is lekevernek egy-k√©t pofont. Meg azt√°n sok helyre el√©r a cionizmus keze, nem akarok bonyodalmakat, elveszteni az √°ll√°somat, a j√≥ h√≠remet.
De m√©gis meg√≠rtam √∂n√∂knek mindezt, mert √ļgy v√©lem, a magyar embereknek, √©s √°ltal√°ban az embereknek tudniuk kell, mire sz√°m√≠that, ha Izraelbe utazik. Megverhetik, megal√°zhatj√°k, saj√°t k√∂lts√©g√©n indokolatlanul visszak√ľldhetik...
K√©rem, amennyiben levelemet k√∂zlik, azt n√©vtelen√ľl tegy√©k. Tan√ļs√°gul szolg√°lhat ez a felh√°bor√≠t√≥ eset, amin √©n nagyj√°b√≥l m√°r t√ļltettem magam, minden j√≥hiszem√Ľ √©s tisztess√©ges embernek, aki eddig azt hitte, az izraeli √°llam toler√°ns √©s √©r ott valamit az ember, ha nem zsid√≥... Igyekszem nem elhinni azoknak az √°ll√≠t√°soknak a jelent√Ķs r√©sz√©t, amelyeket id√Ķr√Ķl id√Ķre a Zsid√≥b√Ľn√∂z√©s rovatban olvasok, de ezek ut√°n √ļgy √©rzem, b√°rmi megt√∂rt√©nhet...”
R. D.
Link

Akkor most legyen ennyi el√©g m√°ra, mert a ford√≠t√°sokhoz m√©g t√∂bb id√Ķre van sz√ľks√©gem, ugyanis rengeteg dolog t√∂rt√©nik a vil√°gban, amit rendszeresen nem osztok meg veletek, id√Ķhi√°ny√°t√≥l vez√©relve! NBH, KBH, NNI √©s a t√∂bbi haza√°rul√≥ szervezett b√Ľn√∂z√Ķi csoportosul√°s, ugye veszitek az ad√°st √©s √©rtitek is, hogy mulaszt√°sotok imm√°r behozhatatlan! Mivel m√©g mindig nem j√∂n az a b√Ķr√∂nd √©s nem akartok okulni, ez√©rt k√©nytelen vagyok minden nap az orrotokra koppintani, de addig √∂r√ľljetek, am√≠g ezt csak √©n teszem!

HozzŠszůlŠsok

# | Univerzum Univerzum - 2010 08 31 ¦ 10:10:57
Szent Korona Miszt√©riuma, esk√ľ t√©tel a Szent Korona √ēfels√©ge el√Ķtt ami √©rt√©ket jelent, van!Egy√ľtt, itt a K√°rp√°t-medenc√©ben, Istennel kapcsolatban, hittel, l√©lekkel! Film: √Čgi √©l√Ķ igazs√°g Jelenczky Istv√°n
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 08 31 ¦ 10:26:23
Raklap!

Nagyon sok mindenben egyetértek veled, de egy dologban semmiképp. Idézem pár mondatodat:

"Ott volt a retekcig√°nytetveket gyilkol√°sz√≥s, t√∂k√∂s brig√°d. Mel√≥ztak √©jt-nappal√° t√©ve, hogy el√©rjenek valamit. Minimum egy polg√°rh√°bor√ļt."

√ögy v√©lem, hogy az √©pesz√Ľ, eg√©szs√©ges erk√∂lcs√Ľ emberek nem t√∂k√∂s brig√°dnak nevezik azokat, akik v√©dtelen, v√©dekez√©sre k√©ptelen, n√©mely esetben alv√≥ n√Ķkre, gyermekekre t√°madtak fegyverrel. Ezt √©n aljas orvgyilkoss√°gnak nevezem.

Tov√°bb√°, azoknak az √°ldozatoknak a nagy r√©sze a lehet√Ķs√©geikhez k√©pest dolgozni j√°rt, az ottani k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt megtett mindent a meg√©lhet√©s√©√©rt.

Egy t√∂k√∂s brig√°d nem a kiszolg√°ltatott, v√©dekez√©sre k√©ptelen, n√©mely esetben alv√≥ n√Ķket √©s gyermekeket (akiknek semmi b√Ľn√ľk nem volt) tal√°lta volna meg c√©lpontk√©nt, hanem val√≥di b√Ľn√∂z√Ķket a maffi√°b√≥l.

Imre el√Ķad√°sait is hallgatva, - ha j√≥l √©rtelmeztem -, egy cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ els√Ķdlegesen idegen √©rdekeket szolg√°lt volna, oszd meg √©s uralkodj elve.

El√©g nagy b√Ľn√∂z√Ķk vannak szabadl√°bon, (s√Ķt nagyon sok k√∂z√ľl√ľk a mai napig a parlamentb√Ķl r√∂h√∂g a pof√°nkba) √©s nem azok, akiket az √°ltalad "t√∂k√∂s brig√°dnak" nevezettek megtal√°ltak, azok k√∂z√ľl nagyon sokan ugyanolyan szenved√Ķ alanyai a val√≥di f√Ķb√Ľn√∂z√Ķk b√Ľncselekm√©nyeinek, mint sokan m√°sok ebben az orsz√°gban, hiszen f√∂ntr√Ķl (√©s kintr√Ķl) indult az, hogy sz√°zezrek, milli√≥k √©letk√∂r√ľlm√©nyeit ellehetetlen√≠tett√©k az elm√ļlt √©vtizedekben. A hal mindig a fej√©t√Ķl b√Ľzlik. A honi GAZS√ĀGszolg√°ltat√°st√≥l (rend√Ķrs√©g, √ľgy√©szs√©g, b√≠r√≥s√°g) ha megy√ľnk f√∂lfel√© a politik√°ig, na itt vannak a legnagyobb b√Ľn√∂z√Ķk, min√©l f√∂ljebb m√©sz, ann√°l nagyobb b√Ľn√∂z√Ķ. √Čs mint Imre is mondja, az aljzatbetont√≥l a padl√°sig kellene itt kis√∂p√∂rni a szemetet.

Gondolom sokan eml√©keztek Charles Bronson f√Ķszerepl√©s√©vel a Bossz√ļv√°gy c√≠m√Ľ sorozatra, amelynek viszont hatalmas sikere volt. A filmb√©li Bronson soha nem etnikai alapon, v√°logat√°s n√©lk√ľl, a l√©gynek sem √°rt√≥, v√©dtelen n√Ķk√∂n √©s gyermekeken √©lte ki bossz√ļv√°gy√°t, hanem mindig aljas gyilkosokon, akikkel az ottani "igazs√°gszolg√°ltat√°s" nem tudott, vagy nem is akart mit csin√°lni.

√ögy v√©lem, hogy a cig√°ny-magyar ellent√©t sz√≠t√°sa csup√°n a val√≥di f√Ķb√Ľn√∂z√Ķk √°ltal a n√©p el√© dobott konc, na marakodjatok csak ti h√ľly√©k ott alul, addig mi itt f√∂nt tov√°bb folytatjuk a g√°tl√°stalan b√Ľn√∂z√©st. Hozz√°teszem, hogy bizonyos dolgokat m√°r r√©g kezelni, megoldani kellett volna, mert az√©rt nem eg√©szs√©ges, hogy egy dolgoz√≥ ember a saj√°t gyerekein fel√ľl m√©g eltart 2-3 m√°sik embert is, s√Ķt m√©g eltart b√Ľn√∂z√Ķ politikusokat, b√Ľn√∂z√Ķket a GAZS√ĀGszolg√°ltat√°sb√≥l, √©s √©ppens√©ggel olyan b√Ľn√∂z√Ķket, akik ellen√ľnk b√Ľn√∂znek. De √©ppens√©ggel a f√Ķb√Ľn√∂z√Ķknek lett volna ez a feladata, hogy egy ilyen helyzet ne j√∂hessen l√©tre. Ahelyett a f√Ķb√Ľn√∂z√Ķk fasz√°n le√©p√≠tettek mindent, eladt√°k az orsz√°got, a magyar n√©p vagyon√°t, 40 √©vesen, m√©g Bp-en, m√©g diplom√°val is neh√©z munk√°t tal√°lni, ha valaki azt csin√°ln√°, amit tanult, √©s akkor nem besz√©lek az orsz√°g peremmegy√©ir√Ķl, szakmunk√°sokr√≥l, becs√ľletes emberekr√Ķl, akik dolgozni szeretn√©nek, eltartani a csal√°djukat, de √∂r√ľlhetnek, ha b√°rmi munk√°t tal√°lnak. Ha meg tal√°lnak, t√∂bbnyire valami multin√°l, √©hb√©r√©rt, a lelk√ľket is kihajtva, a nyugd√≠jat meg meg sem √©rik, hiszen addig r√©g elviszi egy infarktus vagy egy√©b, a t√ļlhajszolt testi, lelki, idegi √©let√ľk miatt.

De abban is seg√≠tenek f√∂ntr√Ķl, hogy sokan √∂nkez√ľkkel vessenek v√©get az √©let√ľknek, elkeseredetts√©g√ľkben, kil√°t√°stalans√°gukban, sz√≥val fasz√°n megteremtik f√∂ntr√Ķl az orsz√°g lakosainak azokat az √∂sszetev√Ķket, amelyek mindegyike el√Ķseg√≠ti azt, amir√Ķl az al√°bbi cikk sz√≥l.

http://www.hir24....zagon.html

V√©lem√©nyem szerint a cikk faszs√°gokat fogalmaz meg okk√©nt - tal√°n nem is v√©letlen√ľl - , az alapokokat, alap√∂sszetev√Ķket meg elsum√°kolja.

De hidd el, el√©g nagy bajom van nekem egy cig√°ny b√Ľn√∂z√Ķvel √©s a b√Ľn√∂z√Ķt√°rsaival, a GAZS√ĀGszolg√°ltat√°s - m√©g a magyar gyermekem helyett is a cig√°ny b√Ľn√∂z√Ķt v√©d√Ķ - b√Ľn√∂z√Ķivel, rend√Ķr√∂kkel, √ľgy√©szekkel, b√≠r√≥kkal, pszichol√≥gus szak√©rt√Ķkkel. Mocskos egy cs√ľrhe. A kiv√©telekt√Ķl eln√©z√©st.

R√©szletek a weboldalamon, term√©szetesen nev√ľk√∂n nevezem a b√Ľn√∂z√Ķket: http://csiza-csab...
# | GERRY GERRY - 2010 08 31 ¦ 10:28:40
Format C - fel tudod bosszantani az embert.
MrMoto szeret téged, mert te - itt, a mi oldalunkon (nem a te oldalad!) - megmondod a tutit. Ha megnézed az oldalát, néhányszor már kivívtad a "tiszteletét" és láthatod ott is magad, meg itt is. Jó érzés?
Szeretnék néhány keresetlen szóval emlékeztetni két dologra.

Az els√Ķ: - Ha valahova megh√≠vnak (ez esetben √∂nk√©nt j√∂tt√©l), akkor legyen benned annyi tisztelet, hogy nem t√°madod le a h√°zigazd√°t. Ez pedig Posta Imre. Valamir√Ķl a v√©lem√©ny nem egyenl√Ķ annak √≠r√≥j√°t min√∂s√≠teni, m√©g ha k√∂zvetve is. Ideje lenne megtanulnod.

A m√°sodik: Ezeket √≠rod: "... Tov√°bb is van, mondjam m√©g?"¬ī

Nem kell tov√°bb mondanod! Az√©rt nem kell mert - b√°r lehet, hogy csak - szerinted - kb. huszan vagyunk, tal√°n m√©g igazad is van, de a 19 √©s 1 (ez vagy te) k√∂z√∂tt van egy cs√∂ppnyi k√ľl√∂nbs√©g, ez pedig az, hogy mi m√©g mindig, minden eddigi, Magyarorsz√°got √©rint√∂ aljas √©s mocsok dolog ellen√©re pozit√≠vnak k√©pzelj√ľk el a j√∂v√Ķt. Nem vagyunk Cervantes fiai, b√°r √©n n√©ha sz√≠vesen v√°llalom Sancho Panza szerep√©t, felt√©telezve, hogy a sz√©lmalomharcban is lehet gy√∂zni ha elegen lesz√ľnk sz√©l√°rny√©kot k√©pezni.
Vel√ľnk ellent√©tben itt vagy te √©s b√°rmikor be√≠rsz egy hozz√°sz√≥l√°st - rohadt nagy √©sszel - kivillantod pesszimosta vil√°gk√©ped. Okosan b√°tran, t√°rgyilagosan.... lehangol√≥an. Azt hiszem ideje elmenned egy pszihom√≥kushoz, aki elmagyar√°zza, a kil√≥ alm√°t √ļgy kell megenned, hogy mindig a jobbakat v√°lasztod ki √©s eszed, a v√©g√©re marad n√©h√°ny rothad√≥ √©s nem ford√≠tva.
Err√∂l ugrik be; tal√°n mi is kis pirosod√≥, lassan meg√©r√Ķ alm√°k vagyunk, s te k√∂z√∂tt√ľnk az aki a v√©g√©re marad. Tudjuk mindanyian, vannak ilyen alm√°k is. Nem baj, komposztnak j√≥ lesz!

gerry
# | spartakusz spartakusz - 2010 08 31 ¦ 11:10:47
Sziasztok!

Jutott eszembe - Kedves GERRY az alma p√©ld√°dn√°l az a rend√Ķr nan√°, hogy rend√Ķr vicc - amikor elmegy a piacra v√°s√°rolni alm√°t, vesz is egy kil√≥ alm√°t 50 ft.-√©rt. amikor √©szre veszi, hogy ki van rakva alma mag 500.ft.-√©rt
k√©rdezi a kof√°t, hogy hogy ilyen dr√°ga ez az alma mag - ja k√©rem mondja a kofa ez olyan mag ha valaki eszik bel√Ķle okosodik - gondolkodik - majd r√°sz√°nja mag√°t √©s vesz bel√Ķle 500. ft. 8db. magot - ar√©bb a sarokn√°l elkezdi enni - √©s gondolkodik, amikor bele ny√≠lal a felismer√©s, hogy hisz 500. ft.-√©rt t√∂bb kil√≥ alm√°t is tudod volna v√°s√°rolni √©s benne a rengetek maggal - vissza megy a koff√°hoz √©s reklam√°l, hogy becsapta - Mi√©rt csaptam volna be - k√©rdi a kofa - √©s a rend√Ķr elmondja a felismer√©s√©t - ja k√©rem √©n nemcsaptam - l√°tja m√°r hat az alma....

szeretettel: spartakusz...
# | Raklap Raklap - 2010 08 31 ¦ 11:14:19
Csiza Csaba

√ćgy is meg lehet k√∂zel√≠teni. De meg lehet m√°sik oldalr√≥l is.
√Čn szem√©ly szerint √≥ri√°si tiszteletben tartom az emberi √©letet, √©leteket. Eg√©sz addig, am√≠g az eny√©met is tiszteletben tartj√°k √©s azok√©t is akikhez tartozom. √ćgy speciel a ti√©teket, valamint t√∂bb milli√≥ igaz magyar√©t. Ha √≠gy lenne, akkor nem lenne ez a nagy fok√ļ el√©gedetlens√©g, bossz√ļs√°g.
Olyan helyzetekben, azonnal megsz√Ľnik minden tisztelet bennem, mindenkivel szemben, akik hagyj√°k, hogy t√∂bb sz√°z magyar gyerek √©hezzen ebben a kibaszott nagy modern vil√°gban. Am√≠g, egyik r√©teg naponta √ļgy zab√°ltatja a luxusfatty√°t, hogy a zongora k√∂r√ľl zavargatja, mert nem eszi meg a m√©reg dr√°ga libam√°jat. Addig a m√°sik oldalon k√©t havonta egyszer jut egy szelet r√°ntott h√ļs, annak a gyereknek, akinek az apja teny√©szti a magyar csirk√©ket.
Az √°rtatlans√°gnak is k√©t oldala van. Amikor Amerik√°ban lerobbantott√°k a W.T.C-t t√∂bb ezer √°rtatlan ember hal√°l√°r√≥l besz√©ltek. Pedig alapb√≥l nem lehetnek √°rtatlanok, ha m√°r amerikaiak. Azok az √°ltalad eml√≠tett √°rtatlan cig√°ny feln√Ķttek, gyerekek sem az√©rt haltak meg, mert mertek √©lni. Hanem az√©rt ahogyan mertek √©lni, √Ķk √©s a fajt√°rsaik. De hagyjuk ezt a takar√≠t√≥n√Ķs, felmos√≥s gondolkod√°st. Tegy√©l k√ľl√∂nbs√©get √°rtatlan √©s √°rtatlan k√∂z√∂tt. Az igazi √°rtatlanok azok, akik naponta ezr√©vel halnak meg, mert nincs mit enni√ľk. Gyerekek, feln√Ķttek, √∂regek. Hol ott az alap vet√Ķ jog √Ķket is megilleti. Az √©lethez val√≥ jog.
Pr√≥b√°lj el√Ķre gondolkodni. Most m√©g csak k√©tsz√°zezer magyar gyerek √©hezik. Ha tov√°bb nyomulsz ezzel az √°rtatlan sz√∂veggel, akkor 2020-ra m√°r egy gyerek sem fog √©hezni, mert mind √©hen hal.
Az √©let√ľkh√∂z val√≥ jogot, ha azok nem biztos√≠tj√°k, akiknek a dolguk lenne, akkor te magad kell tenni valamit, hogy a gyerekeid √©lhessenek √©s ne √©hezzenek.
Mindegy h√°ny √°rtatlan √©letbe is ker√ľl. A te gyereked is √°rtatlan. M√©g is minden sz√≠vf√°jdalom n√©lk√ľl terelik az √©hhal√°l fel√©. A mai n√©pek az√©rt tudtak fent maradni mert er√Ķsek voltak. Legy√©l te is er√Ķs, ker√ľl amibe ker√ľl. Ne foglalkozz te √°rtatlan cig√°nyokkal. Ezek az √°rtatlanok lesznek az els√Ķk, akik a nindzsa kardot markolatig v√°gj√°k a gyerekedbe, hogy kivegy√©k a sz√°j√°b√≥l a f√©lig megr√°gott √©telt. A Magyar n√©p is meg√©rdemli, hogy fent maradjon tov√°bbra is, mert el√©g er√Ķs, csak m√©g nem igaz√°n akarja elfogadni. Vagy nem tud hogyan hozz√° kezdeni.
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 08 31 ¦ 11:24:08
Raklap!

Hidd el, hogy teljes m√©rt√©kben egyet√©rtek veled, amikr√Ķl √≠rsz. Megl√°t√°som szerint egy f√Ķ k√ľl√∂nbs√©g van a kett√Ķnk v√©lem√©ny√©ben. A f√Ķb√Ľn√∂z√Ķket kell megtal√°lni, azok viszont legf√∂l√ľl vannak, sokan k√∂z√ľl√ľk a mai napig a parlamentb√Ķl r√∂h√∂gnek a k√©p√ľnkbe. A f√Ķb√Ľn√∂z√Ķk a neveikkel, b√Ľncselekm√©nyeikkel meg is vannak nevezve, (√©s olyan b√Ľncselekm√©nyekkel, amiket a Btk. √©letfogytig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel s√ļjt) de igaz√°b√≥l senki nem akar vel√ľk semmit csin√°lni, de mi√©rt is v√°gn√° le a k√©z egyik ujja a m√°sikat, amikor ugyanaz a t√∂v√ľk.
# | Hegel Hegel - 2010 08 31 ¦ 11:29:33
Inre Csrpalkovics nem zsidó! lehet kiszolgáló de az anyja apja nem zsidó.
Egyik kollegan√∂m sog√≥ra √©s a kollegan√Ķvel szoros kapcsolatom volt ccc10 √©ven √°t.Tuti.
Nem szeretem vagy szeretem kérdés mert nekem 8 csak akit utálunk nem biztos vérségileg zsidó.
A korrumpálhatóság vagy a magyarságellenesség inkább gerinc kérdés! Az pedig a karakterlényege.
# | spartakusz spartakusz - 2010 08 31 ¦ 11:51:41
Sziasztok!

Harcias megnyilv√°nul√°sok - raklap - √©s a t√∂bbi, 09. 13-√°n lehet csin√°lni - de nem cs√ľrhe - meg cs√Ķcsel√©k m√≥dj√°ra hanem fegyelmezetten √©s sokan kellene √∂ssze j√∂nni - k√≠v√°ncsi leszek h√°nyan lesznek? Mi a fegyelmezett cselekedet? pld.-ul egy valaki a feje felett tapsol √©s csendet k√©r - eln√©mul a t√∂meg - egy tapsra kock√©√°ban felsorakozik 100x100 alakzatban, √©s ha l√°tva a rendet √©s fegyelmezetts√©get az egyenruh√°ba bujtatott t√°mad - akkor kett√Ķ tapsra neki megy a t√∂meg √©s els√∂pri - meg tudod te ezt √≠gy csin√°lni? MEG!

szeretettel: spartakusz...
# | keepfargo keepfargo - 2010 08 31 ¦ 12:01:41
A l√°togatotts√°g de lassan emelkedik!

A l√°togatotts√°g emelkedik, de lassan.

A l√°togatotts√°g lassan, de emelkedik....

keep far go (tart messze megy)
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 08 31 ¦ 12:16:17
Kedves Hegel!
Ebben a konkr√©t esetben amit eml√≠tesz, Nem l√©nyeges zsid√≥ vagy nem zsid√≥. Kiszolg√°lja a zsid√≥kat, talpnyal√≥, v√©lem√©nyem szerint rosszabb mint az ura. Hogy szokt√°k mondani? Aki embernek hitv√°ny az Magyarnak is az, teh√°t ha komolyan megvizsg√°ljuk a t√©ny√°ll√°st Cserpalkovics rosszabb mint a zsid√≥! Tulajdonk√©pp mi is √ē?

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 0.99 mŠsodperc
73,768,788 egyedi lŠtogatů