Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Kitörés-teszt

Napl√≥Kor√°n volt ma hajnal, mikor haza√©rt√ľnk H√≥dmez√Ķv√°s√°rhelyr√Ķl, az ott tartott el√Ķad√°sr√≥l √©s azt k√∂vet√Ķ besz√©lget√©sr√Ķl. A tegnapi nap el√©g rendhagy√≥an alakult, mert a helysz√≠n el√Ķtt nem eg√©szen sz√°z m√©terrel egy koccan√°sos balesetet szenvedt√ľnk el, szinte √©rthetetlen k√∂zleked√©si helyzetben. Egy Suzuki szaladt a kocsi jobb elej√©be egy olyan kereszt - ez√Ķd√©sben ir√°nyt v√°ltva annak sz√°nd√©ka jelz√©se n√©lk√ľl. A k√∂zleked√©si helyzet el√©g √∂sszetett, de mivel mindketten tiszt√°zni akartuk a helyzetet, ez√©rt helysz√≠nel√©st k√©rt√ľk, b√°r ett√Ķl csak a biztos√≠t√≥ lesz el√©gedettebb. Szem√©lyi s√©r√ľl√©s nem t√∂rt√©nt, de az el√Ķad√°s kezdete eltol√≥dott majd egy √≥r√°t. Sz√≥val, el√©g "v√©letlen" szaga van a t√∂rt√©nteknek.
Fot√≥k k√©sz√ľltek, szem√©lyi s√©r√ľl√©s nem t√∂rt√©nt, s mindk√©t g√©pj√°rm√Ľ a saj√°t "l√°b√°n" hagyta el a helysz√≠nt. Az el√Ķad√°s ett√Ķl f√ľggetlen√ľl is j√≥l siker√ľlt, s ugyan sokakban felmer√ľlt k√∂zvetlen√ľl, hogy L√°z√°r keze van az el√Ķzm√©nyekben, annak √∂r√ľl√∂k, hogy ha nem is √Ķ, hanem az √Ėreg int√©zte √≠gy, akkor sem t√∂rt√©nt rendk√≠v√ľli esem√©ny.

Tudj√°tok,n√©h√°nyan hepci√°skodnak a J√≥bbik netkommand√≥b√≥l √©s verik magukat a t√°mogat√°s miatt, de jelzem, hogy sokszor igen csek√©ly dolgokon m√ļlik szinte minden. Adott esetben egy ki nem fizetett CHF-hitelezett csal√°di aut√≥ leamortiz√°l√°sa nem csak a a csal√°di budget-et v√°gja t√∂nkre, hanem helyhez is k√∂t rendesen. Nem az√©rt mondom, de sokan nem akarj√°k meg√©rteni, hogy a kock√°ztat√°s nem az itthoni g√©pen bep√∂ty√∂g√∂tt sz√∂vegek tartalm√°ban rejtezik, hanem el√©g hozz√°, egy rosszul siker√ľlt man√Ķver, vagy kieszk√∂z√∂lt baleset √©s r√°k√©nyszer√≠ti az embert, hogy mindent √°tgondoljon, hogy hov√° is megy √©s mi√©rt. No nem kell megijedni, ez engem nem tart vissza, b√°r Vera √ļgy reag√°lta le a t√∂rt√©nteket, hogy "akkor nem m√©sz sehov√°", de ez amolyan spont√°n kifakad√°s volt.
Egyel√Ķre meg kell szervizelni a "roncsot"√©s a t√∂bbi meg megold√≥dik, ahogy eddig is minden.
T√©rj√ľnk a t√°rgyra! √Ėr√∂mmel konstat√°lom, hogy egyre kevesebbet kell √≠rnom, mert nem helyettem, hanem √∂nmaguk tudat√°ra √©rve sz√°mos elemz√Ķ kezdte elkapni a fonalat √©s gomboly√≠tja m√°r szinte mag√°t√≥l √ļgy, ahogyan azt kell. A cikkek k√∂z√ľl is neh√©z v√°logatnom, mert annyi al√°t√°maszt√≥, igazol√≥ "jelent√©s", h√≠r √©s z√∂nge, √©rtelmezhet√Ķ anyag, inform√°ci√≥ hullik m√°r az √©terb√Ķl, hogy csak azt tudom r√° mondani, hogy ezt is meg√≠rtuk √©s azt is meg√≠rtuk m√°r, csak most √©rt be a k√≥ser m√©di√°ba a gondolat √©s a k√∂zl√©si k√©nyszer. Sz√°nd√©kkal nem megyek egyel√Ķre m√©lyebbre az anal√≠zisben, mert a kereteket m√°r el√©tek t√°rtuk is sokan √©s sokszor. Az algoritmust tess√©k k√∂vetni, ugyanis, aki igazat √≠r, k√©nytelen azzal √©s √ļgy foglalkozni, amivel √©s ahogy itt is elkezdtem, s sokan r√°√©rezve ennek √≠z√©re, hozz√°tett√©k a gondolataikat.
Mivel a tuti m√°r el lett mondva, ez√©rt nem baj, ha m√°sok is 'magukt√≥l" √©bredve r√° felkapaszkodnak a HEUR√ČK√ĀRA! A v√°ltoz√°s szele m√ļl√≥ban van, a vihara k√∂vetkezik. Ezt az√©rt is √≠rom, mert a jelek direkten utalnak r√°, hogy a Minszkben elk√∂vetett robbant√°snak lesz folytat√°sa - tal√°n Kijev sem marad ki a sorb√≥l-, aminek k√∂vetkezm√©nyei al√≥l nem vonhatja ki mag√°t a r√©gi√≥, s vagy √≠gy, vagy √ļgy, de bevonul a l√©gi√≥. A belf√∂ldi zsid√≥harcot, vit√°kat, purparl√©-perpatvart csak azok k√∂vetik nagy √©rdekl√Ķd√©ssel, akiket a ko-M√ČDIA m√©g lek√∂t. Val√≥j√°ban nincs jelent√Ķs√©ge t√ļl azon, hogy a k√°oszon szamb√°zgatva ide-oda vari√°lj√°k a semmit, "mint zsid√≥ az √ľres boltban".

Nos, a tendencia egy√©rtelm√Ľ kell legyen! Az USA √ļj k√∂zel-keleti strat√©gi√°r√≥l hablatyol, de a NATO belefulladni l√°tszik a l√≠biai beavatkoz√°sba is, mik√∂zben Netanjahu az EU-n√°l kilincselt, de Merkel √©s Sark√∂zy is finoman k√∂z√∂lt√©k, hogy ez m√°r nem az a p√°lya, amin √Ķ egy nagyot focizhat. Szaladg√°l most mindenhov√°, de m√°r nem sz√≠vesen √°llnak vele sz√≥ba. Izrael sz√©thull√°sa elker√ľlhetetlen, ugyan√ļgy, mint a magyarorsz√°gi be√°raml√°suknak k√∂vetkezm√©nyeinek felsz√°mol√°sa. Bajnai New York-ba k√∂lt√∂zi? √ē USa √°llatpolg√°r is, amint az tudj√°tok. A kommunik√°ci√≥s h√≠r√©rt√©k√©n t√ļl ennek √ľzenet√©rt√©ke is √ľl, mert biza innen menni√ľk kell. Izrael most kezdi felfogni, hogy az orosz komolyan gondolja a meccset, s kitett√©k a kirakatba, hogy a legut√≥bbi iskolabuszos tal√°latot egy orosz gy√°rtm√°ny√ļ p√°nc√©lelh√°r√≠t√≥ rak√©ta okozta. Ma m√°r nem olyan vig√©c a h√©ber arc sem. √ögy tapasztalom, hogy n√°lunk is egyre t√∂bben √©brednek r√° √©ppen most, hogy amit eddig √≠rtunk, az sajnos a f√°jdalmas igazs√°g, b√°r, van, aki a saj√°t tud√°s√°val sz√≠vesen sz√≠nezn√© m√©g a k√©pletet.

"√Āld√°st Nektek!

Kor√°bban m√°r √≠rtam, de most megint sz√≥ba ker√ľlt egy besz√©lget√©sn√©l, v√°lt√°s lesz a BRFK vezet√Ķi posztj√°n - t√∂bbet nem siker√ľlt megtudni, legnagyobb b√°natomra.
Bar√°ti tisztelettel:..."

Ki √©s hol l√°tta az √°l-Piny√≥t mostan√°ban? megvan m√©g, vagy mossad-L√°z√°r kommunik√°ci√≥s st√°bja teljesen elt√ľntette a f√∂l√∂slegess√© v√°lt, levit√©zlett kl√≥nt? Nincs is jelent√Ķs√©ge, mert a cig√°nygyilkoss√°gok k√∂r√ľli kavar√°s sokkal zaftosabb falat, amire r√° kell, hogy menjen a teljes "h√≠rszerz√©s", ami nagy bukta lesz √©s nem kapnak hozz√° szalv√©t√°t, hogy a habot a t√ļr√≥t a sz√°juk sz√©l√©r√Ķl let√∂r√∂lgethess√©k. A hazugs√°got √ļjabb hazugs√°ggal tapasztj√°k be, de a pat√°s mind a n√©gy l√°ba megbotlott m√°r √©s ki is l√°tszik ser√©nyen. Ez sem fontos, mert csak egy dolog a sokk k√∂z√ľl. A lehet√Ķs√©gek √ļgy sz√Ľk√ľlnek le a rendszer h√≠veinek, szolg√°inak, ahogy a hurok szorul a nyakukon. Sajnos ez mindenkit √©rint√Ķ folyamat √©s nem maradhat ki bel√Ķle sem a nyugd√≠jas, sem a sz√°nalmas k√∂zszolga, aki a p√©nz√©√©rt, kiv√°lts√°gai√©rt remeg, sem az etnikum, sem senki m√°s. Ijeszt√Ķ lesz, de t√ļl lesz√ľnk ezen is, de elker√ľlhetetlen, b√°rhonnan k√∂zel√≠tj√ľk is a helyzetet. Van aki √≠gy l√°tja:

Kedves Imre!

Nagy √©rdekl√Ķd√©ssel olvasom √≠r√°said. A c√©l j√≥, az ir√°ny j√≥, az inform√°ci√≥ amit k√∂z√∂lsz, az pontatlan hamis √©s s√©rt√Ķ mindenki sz√°m√°ra. Ahogy olvasom Te egy intelligens fi√ļ vagy.ha elfogadsz egy j√≥ tan√°csot, ne ilyen vehemensen, ne ennyire √ľv√∂ltve! Ha √©s amennyiben az √≠r√°said √©s kinyilatkoztat√°said egy picivel halkabbak √©s konkr√©tabbak √©s t√°rgyszer√Ľbbek lenn√©nek, akkor sokkal nagyobbat √ľtn√©nek √©s akkor t√©nyleg nagy hat√°ssal lenn√©nek az emberekre. Az Amerikai gazdas√°g t√©nyleg nagy bajban van. De 1980-as √©vek √≥ta, amikor az √∂reg Bush azt a kongresszusi d√∂nt√©st szavaztatta meg, hogy az √∂sszes Amerik√°ban l√©v√Ķ k√∂zint√©zm√©ny √©rt√©ke att√≥l a napt√≥l 1 doll√°r. Akkor a jap√°n keresked√Ķh√°zak kez√©ben volt az Amerikai k√∂zint√©zm√©nyek majdnem 20 %-a. Ekkor Jap√°n majdnem teljesen t√∂nkrement √©s t√∂bben √∂ngyilkosak lettek. Ekkor a kis Jap√°n √ľzletemberek folyamatosan felv√°s√°rolt√°k az USA ipar√°nak 85 %-√°t √©s kivitt√©k K√≠n√°ba √©s ott gy√°rtatnak mindent a fogpiszk√°l√≥t√≥l a nadr√°gtart√≥ig, √©s haj√≥n sz√°ll√≠tj√°k az USA ter√ľlet√©re. Ebb√Ķl van a K√≠na 10 % feletti nemzeti √∂ssztermel√©s t√∂bblete √©s ett√Ķl van nagy bajban az USA. Ennek az eredm√©nye a 2001. szeptember 11.-is. Bush-nak l√©t√©rdeke volt, hogy a kor√°bban a kongresszus √°ltal elvetett biometrikus azonos√≠t√≥ bevezet√©se, mert a biztons√°gi √ľzlet a Bush √©rdekelts√©ghez tartozik. Ha nem tartasz t√ļl szemtelennek, akkor √©n ebben a hangnemben k√∂z√∂ln√©m mindazt amit Te (szerintem) hars√°nyan k√∂z√∂lsz. A m√°sik, hogy a faji megk√ľl√∂nb√∂ztet√©ssel oper√°lni 2011.-ben nem szerencs√©s, √©s teljesen mindegy, hogy melyik faj mellett vagy ellen l√©p√ľnk fel. A konszenzus nagyobb √©rt√©k, mint egy-k√©t szem√©t ember kiv√°laszt√°sa √©s faji alap√ļ megleck√©ztet√©se, a v√©lem√©nyem szerint

Köszönöm, hogy meghallgattál.

Kevdes ..., ezek szerint te a mag√°t zsid√≥nak nevez√Ķk "kasztj√°hoz" tartoz√≥nak, vagy legal√°bbis azok h√ľlyes√©geit "h√≠v√Ķk" t√°bor√°ba, esetleg elk√∂telezettjei k√∂z√© sorolod magad. K√∂sz√∂n√∂m az inform√°ci√≥idat, ha van, akkor hozd, kommentelj, helyesb√≠ts. √ćr√°sod megjelentetem, mert ha m√°r mindenkire hivatkozol a leveledben, akkor vagy t√©veszm√©id vannak, vagy csak tudsz valamit, amit szeretn√©k, ha mindenki m√°s is tudna. Tudod, √©n m√©g finom vagyok √©s nagyon is keszty√Ľs k√©zzel b√°nok egyel√Ķre sz√≥ban (expressis verbis) azokkal, akik s√©rt√Ķnek tal√°lhatj√°k azt amit, ahogy √©s ah√°nyszor le√≠rom. Hidd el - csak vicceltem, mert ne hidd el-, hogy az NBH √©s a Mossad annyira nem tal√°lja pontatlannak az √≠r√°sok tartalm√°t, de legut√≥bb, mikor a honlap tartalm√°val kapcsolatban "f√Ľ alatt" nyilatkoztak, akkor 90%-ot jel√∂ltek meg, mint az √°ltaluk is ellen√Ķrizhet√Ķen egybev√°g√≥ adatot. Nem mondom, hogy nem lehetne jobban csin√°lni! Seg√≠ts a tanul√°sban, tan√≠ts, s azt √ļgy teheted meg, hogy k√ľld√∂d a korrekt inf√≥kat nekem √©s r√°m b√≠zod a habitu√°lis r√©sz√©t, vagy magad veszed k√©zbe a dolgot √©s m√°sokat nem s√©rt√Ķ m√≥don teszed azt, amit √©n, csak jobban! Ha a s√©rt√Ķ kifejez√©st meg√©rted, akkor r√°j√∂hetsz, hogy az √ČRT√ē, az √ČRTELEM az, a k√∂z√∂ny√∂s emberek s √©rt√Ķk is egyar√°nt fog√©konyakk√° v√°lhassanak a befogad√°sra. V√°rom inform√°ci√≥idat, amelyek pontosak, eredetiek √©s az √∂sszes "mocskos gazember" sz√°m√°ra egyar√°nt el√©gedetts√©g √©rz√©s√©t v√°lthatnak ki.

√Āld√°s!

"Imre

T√©nyleg √∂r√ľl√∂k, hogy j√∂nnek a visszajelz√©sek √©s kritik√°k, de annyian mondj√°k azt, hogy √≠gy van j√≥l, ahogy csin√°lom, √©s √≠gy is kell, hogy am√≠g "fels√Ķbb utas√≠t√°s" az √Ėregt√Ķl nem √©rkezik, aggig hallgatok √©s teszem, amit √©s ahogyan eddig is.

A mellébeszélés helyett pedig szóljon itt három rövidke értelmeznivaló!

Link

Ha pedig a fenti kritikus s√©rt√Ķ hangv√©telt valaki kifog√°solja, annak itt ez a kis laz√≠t√≥ m√Ľsor ism√©tl√©snek!T√©nyleg nem a zsid√≥kr√≥l van itt sem sz√≥, csak √ļgy t√Ľnik!

Link


"Imre!

V√©lem√©nyem szerint ez is jellemzi a magyarorsz√°gi t√°rsadalmat ( nem a magyar t√°rsadalmat! ). Az egy f√Ķre es√Ķ kurv√°k sz√°ma eur√≥pai szinten tal√°n a legmagasabb haz√°nkban, amit a mell√©kelt lista is j√≥l p√©ld√°z. Egyesekt√Ķl elt√©r√Ķen √©n nem m√Ľv√©szekk√©nt tartom sz√°mon a list√°n fellelhet√Ķket, mivel els√Ķsorban a k√∂nny√Ľ p√©nzkereset motiv√°lja √Ķket:

Link

√Čs ez csak a l√°that√≥ felsz√≠n. Ha belel√°tn√°nk abba, hogy lejjebb mi t√∂rt√©nik, val√≥sz√≠n√Ľleg rendesen megd√∂bbenn√©nk.

√Āld√°s! B√©kess√©g!"

√Čs z√°r√°sk√©ppen egy kis z√°r√≥t√Ľz!

"Mennyire igazságtalan a világ, vagy az USrael valódi arca"

Nem az √°rtatlan embereket lel√∂v√Ķ szem√©lyek √ľlnek a v√°dlottak padj√°n, hanem az, aki ezt
nyilv√°noss√°gra hozta, Paradox.

Az elm√ļlt napokban az USA az Irakot megsz√°ll√≥ csapat√°ban szolg√°l√≥ f√Ķt√∂rzs√Ķrmester Bradley
Menning √ľgyv√©de sz√°molt be a vil√°gsajt√≥ban hogy v√©dette k√≠nz√°soknak van kit√©ve, mellyel
azt akarják érni, hogy nem önszántából, hanem a WikiLeaks megbizásából szerezte be a
filmfelv√©teleket √©s tov√°bbitotta Assang√©nak. Ezzel az amerikai √ľgy√©szs√©g szeretn√© el√©rni,
hogy √∂sszeesk√ľv√©snek titul√°lhassa az esetet.

Természetesen a show tánc folytatódik. Egy korábbi írásban feltártuk a tényleges háttérét
a WikiLeaks h√≠rport√°lnak. A fejlem√©nyek egyre √©rdekesebbek. Az USA egyes sz√°m√ļ
ellenségnek nyilvánította, Barack Obama elnök, aki át tekinhetöséget ígért a kormány
munk√°j√°r√≥l, de meg akarja b√ľntetni Assang √©t, a jobboldaliak sz√≥viv√Ķ n√Ķje, Sarah Palin
Assang √©t Osama Bin Laden nek nevezi, az US k√ľl√ľgyminisztere Hillery Clinton Assang
√©t minden er√Ķ bevet√©s√©vel szeretn√© √ľld√∂zni. Az amerikai “Time” magazin f√Ķoldal√°n hozza Assenge k√©p√©t, aki az USA t megrend√≠tette, ilyen c√≠men: Do You Want to Know a Secret?
N√©zz√ľk meg hogy mi is az, amit a WikiLeaks lek√∂z√∂lt. Az Assange √°ltal k√∂z√∂lt 251 000
diplom√°ciai feljegyz√©sek k√∂z√ľl 53 sz√°zal√©kuk nem volt titkos anyag, 41 sz√°zal√©ka bizalmas,
és 6 százaléka mely titkosított volt. USA elnök helyettes Joe Biden nyilatkozata értelmében
a WikiLeaks √°ltal nyilv√°noss√°gra hozott adatoknak k√°ros hat√°sa az √°llamra nincs. Az
Ausztr√°l minisztereln√∂k n√Ķ Julia Gillard szerint Assange tev√©kenys√©ge nem s√©rti az ausztr√°l
t√∂rv√©nyeket. Azt tudjuk, hogy Assange ausztr√°l √°llampolg√°r. √Črdekes a volt nevezetes n√©met
sz√∂vets√©gi korm√°nyz√≥ Helmut Schmidt nyilatkozata, Assange √ľld√∂z√©s√©t nem tartja √©sszer√ľ
dolognak. A szom√°liai iszl√°mista korupcion √©s a k√≠nai kiv√©gz√©sekr√Ķl k√∂z√∂lt anyagok√©rt az
Amnesty International nagyd√≠j√°t, valamint a Scientolgy k√ľl√∂nd√≠j√°t mondhatja mag√°√©nak.
Nacsak-nacsak L.R.H."

2011-04-13
Aramis

HozzŠszůlŠsok

# | Tasi Tasi - 2011 04 13 ¦ 14:03:06
Imre bátyó!

√Ėr√ľl√∂k hogy nem lett komolyabb bajotok!

No csak menjen a libatolvaj meg a t√∂bbi √ļgyis ut√°nuk megy√ľnk! Felelni√ľk kell sz√©p Haz√°nk t√∂nkret√©tel√©√©rt √©s az emberek nyomor√°√©rt-hal√°l√°√©rt!

A m√°sik hogy a Szeksz√°rdi el√Ķad√°sodra k√©sz√ľl a j√≥bbikfun csipet-csapat tudj√°tok a moty√≥buzi √©s trotyosman. Sz√≥val ha megy valaki borsodb√≥l akkor csatlakozn√©k vagy esetleg felverg√Ķd√∂k Pestig √©s ha onnan megy valaki √©s lenne hely a sz√°momra akkor ott lenn√©k √©n is.
Viszket a tenyerem a kis motyósokra!

Sz√≥val aki megy az dobjon priv√°t √ľzenetet √©s valahogy besz√©lj√ľk meg. Ha mennek ezek a g√∂r√©nyek akkor √©ppen itt lenne az ideje helyre rakni √Ķket!

√Āld√°s! angyal

KITART√ĀS!
# | postaimre postaimre - 2011 04 13 ¦ 14:19:36
Tas, m√©g azt sem mondhatn√°m, hogy ijedts√©g volt, mert nem. Ha k√©sz√ľlnek, h√°t k√©sz√ľljenek, v√°rom szeretettel √Ķket. angyal
Rem√©lem meg tudod szervezni az elj√∂vetelt, b√°r az kicsit hossz√ļt√°v√ļ kiruccan√°s neked.
# | Tasi Tasi - 2011 04 13 ¦ 14:30:40
Néztem, hm, "jó kis kanyar" Grin.
# | zafir zafir - 2011 04 13 ¦ 14:44:07
Imre!

√Ėr√ľl√∂k, hogy szerencs√©sen haza√©rkeztetek.

Az izraeliek ma megnyitottak egy hat√°r√°tkel√Ķt a G√°z√°val hat√°ros oldalon, √°ru √©s √©p√≠t√Ķanyag √°tenged√©sre. Akartak magunknak egy j√≥ pontot szerezni.
A WikiLeaksr√Ķl pedig az els√Ķ perct√Ķl kezdve az volt az √©rz√©sem, hogy mesters√©gesen lettek bedobva , k√°osz √©s zavarkelt√©s c√©lj√°b√≥l. J√≥l illik a cion harcmodorba.
# | postaimre postaimre - 2011 04 13 ¦ 15:26:05
zafir, bizony a wikilika pont az, aminek l√°tszik!

kerecsen az √ļgy volt, hogy nem azok a v√°dlottak, nem azok az elk√∂vet√Ķk, nem azok a fegyverek, nem azok a ..., de m√©g a b√≠r√≥ sem az, s v√©g√ľl kider√ľl, hogy ez nem is az az √ľgy! Persze a M√≥ri m√©sz√°rl√°sban sem Pint√©r keze volt benne.
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 04 13 ¦ 17:43:48
Imre! √Ėr√ľl√∂k, hogy nems√©r√ľltetek meg, m√©g ovatosabban vezess. Itt gazs√°g szolg√°ltat√°s van vity√°r√≥l sem lehet megfeletkezn√≠ a M√≥ri √ľgyben. J√≥p√°r l√°mpavasat megt√Ķlt majd a b√≠r√≥i kar. Nemv√©letlen nemakarnak nyugdijba menn√≠. Ezek birj√°k a strap√°t.
# | balu998 balu998 - 2011 04 13 ¦ 19:16:16
bocsi l√°nyok-fi√ļk,

b√°r nem v√°g a t√©m√°ba, de az √ľzen√Ķfalra sok lenne...

A full-zsizsik Lucia ¬ģit√≤ansk√°, IHVH kegyelm√©b√Ķl T√≥tia i-gazs√°g-g√ľgyi minittejk√©je a k√∂vetkez√Ķ t.m√≥dos√≠t√°st szeretn√© √°tvern√© a T.H√°zon:

A hitelez√Ķknek lehet√Ķs√©get szeretne biztos√≠tani √°rver√©s kezdem√©nyez√©s√©re az ad√≥ssal szemben m√©g abban az id√Ķszakban, amikor annak m√°r gondjai vannak, √°m m√©g van tulajdona. A javaslat mag√°ba foglaln√° a v√©grehajt√°si keresetek bejelent√©s√©nek adminisztrat√≠v leegyszer√Ľs√≠t√©s√©t √©s a hitelez√Ķk elj√°r√°si jogainak b√Ķv√≠t√©s√©t is. Emellett az elj√°r√°st lefolytat√≥ szervek felel√Ķss√©g√©t is megn√∂veln√© amennyiben azok nem cselekedn√©nek id√Ķben.
(gyorsfordítás, de ez a lényege)

Ez egy PostaImre-féle sorokközött-gyorsolvasó tanfolyam után így néz ki:
a bankok gyakorlatilag r√°k√©sz√ľlnek a nekik tetsz√Ķ c√©gek felv√°s√°rl√°s√°ra a kis zsizsik t√ľnd√©rvir√°g meg megcsin√°lja nekik a hozz√° val√≥ t√∂rv√©nyt. Ez persze val√≥sz√≠n√Ľleg csup√°n egy a k√©sz√ľl√Ķ t√∂rv√©nyekb√Ķl, mintegy egy strat√©gia egyik l√©p√©se, ahol mondjuk a Miklos √°ltal nagyon k√©sz√≠tett ad√≥reform lesz egy m√°sik.

bocs, hogy off-topic voltam, magyarázkodásom a HSZ elején. Ja és itt a maca:
i.pravda.sk/10/072/skcl/P233475a5_zitnanska.jpg
# | postaimre postaimre - 2011 04 13 ¦ 19:45:52
Balu, ez is sz√©p p√©ld√°ny, s r√°n√©z√©sre is sz√ľletett mini-szter. Egy√©bk√©nt nem rossz a terv. Min√©l t√∂bbeket kel min√©l gyorsabban a sz√§rba taposni, h√°tha √©brednek ott is. M√©gsem mondhatj√°k √©ppen √Ķk: hogy marh√°k, h√°t tetszen√©nek t√°n forradalmat csin√°lnyi!
# | Csillag√∂sv√©nyen Csillag√∂sv√©nyen - 2011 04 13 ¦ 20:24:11
imre, j√≥ hogy nem t√∂rt√©nt s√ļlyosabb baj veletek. de √©n m√°r irtam neked pw-ben err√Ķl
neked. Isten√ľnk vigy√°zzon r√°tok,r√°d ezek ut√°n jobban. √°ld√°s.
# | schmama schmama - 2011 04 13 ¦ 20:48:21
Ma bemondta a rádió, hogy Tatabányán Hollandoknak építenek v. építettek lakóparkot (lehet, hogy pajeszosoknak?)

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.42 mŠsodperc
83,602,666 egyedi lŠtogatů