Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Az ég alatti

Napl√≥K√∂telez√Ķ olvasm√°ny: Marschalk√≥ Lajos Orsz√°gh√≥d√≠t√≥k-ja (Link) √©s a mai k√∂rnyezetre √°tkompon√°lva k√©retik megr√°gni z ott le√≠rtakat. Az anal√≥gi√°k m√°r az 1800-as √©vek v√©g√©n is j√≥l √©rezhet√Ķen √ľltek √©s mint az kider√ľlt a ’48-as forradalmat is a zsidaj robbantotta ki, hogy azt√°n h√°bor√ļba vigye a nemzetet, hogy azt√°n kommunizmusba vigye, hogy azt√°n a zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°ga megteremthet√Ķv√© v√°lj√©k. A r√©szletek m√°r fel vannak fedve, minek ragozzam nap, mint nap. Akinek csak most kezd √∂ssze√°llni a k√©plet, olvasson ut√°na! Most az EU sz√©tdarabol√°sa k√∂zepette a Nemzetek Eur√≥p√°j√°t k√©sz√≠tik el√Ķ, azt region√°lis sz√∂vets√©gekk√©nt √©s V√ĀM-uni√≥kk√©nt √ļjraszervezve, s gyakorlatilag egy „szuperuni√≥” fel√© terelgetnek, amely Region√°lis Uni√≥k Eur√≥p√°j√°t” jelenten√©. De ezt m√°r nemesinek mondott v√©rs√©gi, monarchikus szinten szervezik, amelybe az is belef√©r, hogy az "Eur√≥pa p√©nze" se legyen egys√©ges (most sem az, mert √©ppen az angolsz√°sz zsid√≥ horda tervezte √≠gy), hisz √ļgyis csak √°tmeneti p√©nznek sz√°nt√°k.

No ez√©rt f√Ľzik a k√∂z√∂s sz√°lakat a cig√°nyk√©rd√©st, amelynek megold√°sa k√∂z√∂s √∂sszefog√°st ig√©nyel – min mondj√°k-, vagy a demogr√°fiai visszaford√≠thatatlannak mondott m√©lyrep√ľl√©s, vagy a migr√°ci√≥ mesters√©gesen el√Ķid√©zett k√©rd√©sk√∂re, mik√∂zben az √Ķslakosok el√∂reged√©s√©r√Ķl √©s a nyugd√≠jak fizethetetlens√©g√©r√Ķl besz√©lnek. No mindezen k√©rd√©sek m√∂g√∂tt ugyanazon az √°lnok zsid√≥k √°llnak. No de mi√©rt is kell annyit zsid√≥zni, hisz tele m√°r a padl√°s ezzel is, √©s meg kellene m√°r b√©k√ľln√ľnk az „antiszemitizmussal” √©s a „ rasszizmussal”, vagy amit annak neveznek a rasszista h√©berek. Nincs is sok √©rtelme ragozni m√°r azok sz√°m√°ra, akik √©rtik, hogy a zsid√≥t, mint fajt,m mint kital√°lt n√©pet, mint hazug, √°lnok √©s √©lhetetlen, emberis√©gellenes csord√°t nem el√©g kik√∂z√∂s√≠teni a gazdas√°gb√≥l, de le is kell sz√°molni vel√ľk egyszer √©s mindenkorra! Nincs itt mell√©besz√©l√©snek helye, mert ahhoz, hogy tiszt√°n l√°ssuk, ki az ember √©s ki a zsid√≥, sz√©t kell v√°logatni a k√∂zeget, ha tetszik ez, ha nem. Ez a h√°bor√ļ logikus velej√°r√≥ja, de am√≠g szellem√©ben nem k√©pes valaki √ļgy gondolkozni, hogy k√ľl√∂nbs√©get tegyen, addig nem lesz k√©pes eligazodni az √ļj k√∂zeg√©ben sem. Tudatos√≠tani kell, hogy a mag√°t zsid√≥nak nevez√Ķ, ellens√©g! √Ėnmaga √©s mindenki m√°s ellens√©ge is, vagy rejtetten, vagy ny√≠ltan, vagy tudottan, vagy tudattalanul, de az. Nem csak az√©rt, mert a tudata Talmuddal fert√Ķz√∂tt gyilkos tudat, hanem az√©rt, mert olyanok ir√°ny√≠tj√°k √Ķket, akik m√°r r√©gen meg√©rettek a bit√≥ra. A magyar „t√°rsadalom” zsid√≥mentes√≠t√©se nem lesz egyszer√Ľ folyamat, mert sokan nem is akarj√°k meg√©rteni, hogy nem emberekr√Ķl van sz√≥, hanem a hazugs√°g k√©tl√°bon j√°r√≥ fert√Ķt terjeszt√Ķir√Ķl, akik mindet megfert√Ķznek, amihez hozz√°√©rnek. Ha valaki ezt meg√©rti, az ne gy√Ľl√∂letb√Ķl tegye, de logikusan vonja le a k√∂vetkeztet√©st, hogy a zsid√≥ parazitizmus kiirt√°sa mindenki k√∂teless√©ge! Persze az √©rzelmek k√∂zrej√°tszanak, mert ugye a teljes „magyar” vez√©rkart ki lehetne ezen az alapon iktatni √©s ki is kell! Mind egy sz√°lig el kell kasz√°lni azokat, akik nemzetellenesen, haz√°tlan √©s m√©gis haza√°rul√≥ m√≥don sz√∂vetkeztek jahv√©val. Nincs apell√°ta, pusztulniuk kell, vagy k√ľl√∂nben az √©rtelem, az igazs√°g pusztul tov√°bb!Egyszer√Ľ a k√©plet, mert a harcot √©sszel v√≠vj√°k, de k√©z kell, aki v√©grehajtja az √≠t√©letet √©s h√≥h√©rok kerestetnek! Becs√ľletes magyar emberek, akik k√©pesek √©s k√©szek v√©grehajtani az oper√°ci√≥t √©s kimetszeni a nemzettestb√Ķl minden fert√Ķz√∂tt r√©szt. Mocskos, v√©res munka lesz, de elker√ľlhetetlen, de „demokratikus” keretek k√∂z√∂tt remek√ľl megoldhat√≥.
A h√°bor√ļ zajlik √©s √°ldozatok n√©lk√ľl nem k√©pzelhet√Ķ el sem a gy√Ķzelem, sem a veres√©g. Veres√©g az, amiben most vagyunk, s gy√Ķzelem az, amire norm√°lis ember nem v√°gyik, de harc n√©lk√ľl es√©lye sincs a t√ļl√©l√©sre, g√©njei √°t√∂r√∂k√≠t√©s√©re. Az √©let√∂szt√∂n erre sarkall, s b√°r nem sz√≠vesen mondom, de miel√Ķtt egyre t√∂bben √∂nmagukkal k√©sz√ľlnek el v√©gezni, fontolj√°k meg, hogy el√Ķtte k√ľldet√©sbe mennek!

De l√°ssuk csak a h√°bor√ļ tematik√°j√°t, hogyan is lehet az megv√≠vni, ha megnyerni nem is, mert az√©rt tiszt√°zzuk: itt m√°r nem a zsidajokr√≥l van sz√≥, hanem MINDEN-r√Ķl √©s a MINDENS√ČG-r√Ķl. Ha szigor√ļan vessz√ľk, akkor a zsid√≥ n√©lk√ľl ki sem der√ľl t√°n sz√°munkra, hogy mi az amit vesz√≠thet√ľnk!
Nos, mi a gy√Ķzelem titka? Egyszer√Ľ: ha az ellens√©g kegyetlen, te l√©gy m√©g kegyetlenebb, ha okos, akkor mg okosabb, ha szervezett, akkor te m√©g szervezettebb, ha er√Ķs, akkor m√©g er√Ķsebb, ha becs√ľletes, akkor te m√©g becs√ľletesebb, s ha k√∂ny√∂r√ľletes, akkor te m√©g k√∂ny√∂r√ľletesebb. L√©gy k√©szen minden „hangszeren j√°tszani” √©s l√©gy k√©szen mindet jobban csin√°lni, mint √Ķ, s ha jobb vagy, mint az ellens√©ged, akkor megsz√Ľnik annak lenni, s ellenfeled lesz, akinek meg√∂l√©se sz√ľks√©gtelen, mert √∂nmaga pusztul√°s√°t id√©zi el√Ķ mesters√©g√©ben val√≥ t√∂k√©letlens√©ge.
Teh√°t l√©gy jobb, mint aki r√°d t√°madt √©sszel, furfanggal, er√Ķszakkal, √°jtatoss√°ggal! Hogy gy√Ķzhess, egyszer√Ľen j√≥nak, jobbnak kell lenned, s ha erre nem vagy k√©pes, akkor vesztett√©l. De l√°ssuk be, hogy gyakorl√°s, tanul√°s, tapasztalat, tud√°s, izzads√°g n√©lk√ľl nem lehetsz jobb csak az√©rt, mert te, te vagy. Az√©rt tenned kell, s hi√°ba hivalkodsz a genetik√°val, az √Ķsg√©nek kiirthatatlans√°g√°val, vagy b√≠zol az isteni igazs√°gban, ami, vagy aki majd megment szorult helyzetedb√Ķl!
Le akarod gy√Ķzni az ellened fesz√ľl√Ķ er√Ķt? Akkor tanulj meg k√ľzdeni √©s tedd gondolatban, cselekedetben, s minden rezd√ľl√©seddel! Mozogj, figyelj, dolgozz, √©lj, √°lmodj √ļgy, hogy a legjobb lehess, s ha f√©lsz att√≥l, hogy az ellens√©ged elpuszt√≠t√°s√°val v√©r tapad a kezedhez, akkor m√©g nem vagy az. Ne f√©lj a f√©lelemt√Ķl, mert az is csak egy ill√ļzi√≥! Oktat√≥film gyan√°nt javaslom megtekint√©sre a Bourne-tril√≥gi√°t arr√≥l, hogyan is dolgozik a „h√°tt√©rhatalom” s ha gy√Ķzni akarsz, akkor tudnod kell ki is vagy. Persze fullzsid√≥ t√∂rt√©net, de kb. olyan, mint a Matrix-h√°rmas. Most csin√°lj√°k a negyedik r√©szt, biztos nem v√©letlen√ľl, mert elmondj√°k, hogy semmi nem az aminek l√°tszik! F√Ķh√Ķs Matt (nem Sakk!) Damon (Damona, ahol a zsid√≥ nukle√°ris k√∂zpont van!), aki Jason Bourne-t j√°tssza, aki David Webb. Van k√©rd√©s?

Gy√Ķzni akarsz? Akkor ne menek√ľlj! Az ellens√©ged √ľld√∂zd √©s ne l√©gy √ľld√∂z√∂tt, hanem l√©gy az, ami sz√°m√°ra illogikus. Ha azt akarja, hogy fuss, akkor s√©t√°lj! Ha rejt√Ķzk√∂dni sejt, akkor mutasd magad, s ha csapd√°ba csal, s√©t√°lj bele √©s ejtsd t√ļszul a teljes bag√°zst, s ha m√°sk√©pp nem megy, l√©gy k√©sz elpuszt√≠tani ak√°r √∂nmagad √©lete √°r√°n is! Ehhez bizonyos szinten „elmebetegnek” kell lenni, de h√°t pont ilyen logikusan cselekszik minden harcos, aki v√≠v.

„Ahhoz, hogy urald a veled szemben √°ll√≥ kardok erej√©t, tudnod kell, hogy a pajzsod az ellens√©ged lelke!

L√°gy r√©sen akkor is, ha csak egy ellens√©g h√≠v ki p√°rbajra, mert mindig ellens√©gek garmad√°ja vesz k√∂r√ľl.”

Uesiba Morihei

Persze, persze, de kinek van manaps√°g kardja, k√©rdezhetn√©tek. Egy m√°sik el√©rhet√Ķ √©s n√©zhet√Ķ filmet is had aj√°nljak szellemi t√°pl√°l√©knak!

H√ēS, Jet Lee f√Ķszerepl√©s√©vel.

Id√©zet a megvil√°gosod√°s jelenet√©b√Ķl:
1. szabály. Mindig váljon egyé a kardforgató a karddal! Mikor az ember a kard és a kard az ember, még a penge is élesebb!
2. szab√°ly. Ha a k√©zben nincs kard a sz√≠vben van. M√©g puszta k√©zzel is les√ļlytja ellenfel√©t ak√°r 100 l√©p√©sr√Ķl, ha tetteit a sz√≠v vez√©rli.
3. szab√°ly, a kardforgat√≥ legfontosabb szab√°lya. Ha sem kezedben, sem sz√≠vedben nincs kard, az elm√©j√©ben √Ķrizze √∂r√∂kk√© √©s nem lesz t√∂bb √∂l√©s, csak b√©ke!

Hogy kinek kell pusztulni az m√°r el van d√∂ntve, de el√Ķbb-ut√≥bb mindenkinek kell, s csak a hogyan a k√©rd√©s.

A zsid√≥knak veszni√ľk kell, vagy √≠gy, vagy √ļgy! Felsz√°molni hazugs√°gaikat, fegyvereiket, telepeiket, lopott hazugs√°gokra √©p√ľl√Ķ „kult√ļr√°jukat” √©s eg√©sz mivoltukat sz√ľks√©gszer√Ľ √©s elker√ľlhetetlen v√©gzet√ľk! Szerep√ľket bet√∂lt√∂tt√©k, amit lehetett, √°rtottak azoknak, akiknek csak lehet. Tov√°bbi l√©tez√©s√ľk √©rtelmetlen, √≠gy sz√ľks√©gszer√Ľtlen, s ami nem sz√ľks√©gszer√Ľ, az f√∂l√∂sleges. Az Univerzum t√∂rv√©nye szerint mindennek meg van a maga rendeltet√©se. A zsid√≥√© a holokauszt, a magyar√© a tud√°s √Ķrz√©se √©s √°tad√°sa. Mi√©rt kell k√ľl√∂nbs√©get tenni, teh√°t? Mert a zsid√≥ nem lehet magyar, s aki magyar mivolta ellen√©re elzsid√≥sodott, annak sork√∂z√∂ss√©g –v√°llal√°sban is osztozkodnia kell ezzel a k√∂zeggel.

Tudj√°tok, sok minden egy√©b is t√∂rt√©nik a vil√°gban, amit t√°n magyar√°zhatn√©k, √©rvelhetn√©k mellette, de most nem teszem. Minek! A terv k√©sz, a v√©grehajt√≥k is felsorakoztak, s l√°thatj√°tok, hogy val√≥j√°ban a rendszer maga nem l√©tezik, s ez√©rt b√°rmit le lehet √≠rni ezen az oldalon, ami nem tudja felkavarni sem a MAZSIHISZ, de m√©g a szolg√°latok h√Ľ de alacsony ingerk√ľsz√∂b-√©rt√©k√©t! M√©ly "kussban" vannak, s √∂nmagukat leplezik le holmi Deutsch-zsid√≥ karak√°n kisz√≥l√°saival, mert az a szintj√ľk. F√©lnek, mert azt hiszik, hogy van m√©g tov√°bb, s kimenek√ľlhetnek a csapd√°b√≥l. Nos erre igen kicsi, de szinte semmi es√©ly nem adatott, s ha m√°r h√°bor√ļ van, ne feledj√©tek, hogy a „ravasz” az elm√©be van be√©p√≠tve, s ha valakinek dolga akad a harcmez√Ķn, ami ma m√°r a teljes vil√°g, akkor ne adja olcs√≥n a b√Ķr√©t! T√∂bbr√Ķl van itt sz√≥, mint p√°r √©letr√Ķl, mit kioltani igyekeznek, s aki √©rti, az elm√©be rejti a kardot, de sz√≠v√©vel s√ļjt le, hogy a b√©ke ellens√©gei sorsukat beteljes√≠thess√©k.

HozzŠszůlŠsok

# | RDM RDM - 2011 04 10 ¦ 16:38:05
Itt van néhány film részlet összevágva - kit érdekel - példaként hogyan dolgozik a "háttérhatalom".

http://vimeo.com/...
http://vimeo.com/...
http://vimeo.com/...
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 04 10 ¦ 17:35:17
IMRE! Egyet √©rtek veled. Az igaz√≠ b√©ke akkor j√Ķn el, ha a l√°mpavasak megtelnek a szag√©rt√Ķinkel. Nemk√©ne halogatn√≠, mert nemlesz mit megv√©den√ľnk.Legy√ľnk ig√©nyesebbek az √©let√ľnk min√Ķs√©g√©re, ez√©rt cselekedn√ľnk kell.
# | Tom V Tom V - 2011 04 10 ¦ 17:40:35
√öj√≥lag egy ragyog√≥ gondolatokkal teli inspir√°l√≥ √≠r√°s, ami er√Ķt, hitet sug√°roz √©s amiknek olvas√°sa olyannyira vonz ehhez a honlaphoz. Persze tudom hogy enn√©l t√∂bb kell, az hogy el kell kezdenem v√©gre tettekre v√°ltani azokat a gondolatokat √©s elk√©pzel√©seket amikkel egyet√©rtek √©s amiket magam√©v√° tettem.
Biztos hogy ez a k√ľzdelem nagyon neh√©z lesz, deh√°t volt-e egy Vil√°gfelszabad√≠t√≥ harc valaha is k√∂nny√Ľ? Talmudista ellens√©geink nemcsak kegyetlens√©g√ľkr√Ķl ismertek, hanem arr√≥l is, hogy az Emberis√©g nem zsid√≥ r√©sz√©t √©vezredek √≥ta olyan hidegv√©rrel √©s elk√ľl√∂n√ľlts√©ggel tanulm√°nyozz√°k, mint egy rovarkutat√≥ a t√Ľkre t√Ľz√∂tt gy√Ľjtem√©ny√©t. A rozsd√°s b√∂k√Ķig biztos vagyok benne p√©ld√°ul, hogy √°lland√≥an szemmel tartanak, olvasnak minket ezen a honlapon, hogy inform√°ci√≥t nyerjenek √©s hogy m√©g jobb fog√°st tal√°ljanak rajtunk.
Ennek aprop√≥j√°n √©s mert te is filmeket aj√°nlott√°l cikkedben, eszembe jutott fiatalkorom megrenget√Ķ film√©lm√©nye, az 1974-ben forgatott Mag√°nbesz√©lget√©s, ('The Conversation') Francis Ford Coppolla rendez√©s√©ben. Ez a film nem annyira a 'lehallgat√≥ t√°rsadalom' (angolul 'Surveillance Society') k√≥rk√©pe, b√°r az is, hanem annak √°br√°zol√°sa, hogy magasabb szint√Ľ er√Ķk √©s intelligenci√°k mennyire k√©pesek el√Ķny√ľkre v√°ltoztatni, hogy meg vannak figyelve.
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 04 10 ¦ 17:45:17
Egyenes beszed ! - az antiszemitizmussal megbekelunk ; az egesz kormanynak menni kell ! -Milyen nep az , lehet-e nemzetrol beszelni ott , ahol a kormany a nep , a nemzet ellensege : maga a budos patkany zsido !?! Gaddafi , Mubarak ,a bahraini Khalifa-k vagy ajemeni Saleh a sajat nepeiket arultak el ,szolgaltattak ki a zsido vilag-diktaturanak ; de mi a helyzet Orbanc-cal gyurcscsanyival meg a tobbi gaz bitang-gal akik "haza" dolgoznak a mi borunkre !??! mit keresnek ezek a mi orszagunkban , a kormanyban , ahol magyarnak volna csak helye !!!?!
# | szamur√°j szamur√°j - 2011 04 10 ¦ 20:46:30
Ez egy nagyon j√≥ √≠r√°s volt megint!Minden benne volt ami a harchoz kel.F√©lni meg f√©ljen csak az ellens√©g,hiszen mi vagyunk itt h√≥n elv√©gre!√Ė a betolakod√≥ nem?De egyre az√©rt szerintem minden harcosnak oda kell figyelni e:Ak√°r milyen v√©res harc fog k√∂vetkezni az Isteni hitet nem szabad elhagyni!B√°r mindenki m√°s k√©p vesz√≠ majd ki a r√©sz√©t a harcb√≥l,pont l√∂v√Ķ,l√°mpa vasas,vagon rakod√≥ stb.emberi m√©tols√°g√ļnkat tarcs√ļk meg az√©rt.De minden betolakod√≥ retteg jen!!!
# | postaimre postaimre - 2011 04 10 ¦ 20:57:30
Mindenb√Ķl lehet tanulni, mindenb√Ķl lehet fegyver, de nem mindenkib√Ķl lehet Ember, mert a k√∂zeg az, amiben - mint a koh√≥ban - ki√©rlel√Ķdik a szem√©lyes-√©g! Nem valamiv√©, hanem valakiv√© kell v√°lni √©s ez al√°zat, szorgalom √©s er√Ķ n√©lk√ľl nem t√∂rt√©nhet meg, viszont a harc felgyors√≠tja ezt a folyamatot.
szamur√°j, a harcosnak nem csak hite, de tud√°sa van. Akinek nincs, az nem az.
Tom, linket tudsz a filmhez?
# | thedoors thedoors - 2011 04 10 ¦ 22:39:09
http://www.panora...Itemid=120
Egy kis cegl√©di √≠zel√≠t√Ķ.Nekem csak egy kis,tunya munk√°s√Ķr t√∂rt√©nelem tan√°r jutott a gimiben,de a k√∂zg√°zosok sem j√°rtak sokkal jobban a h√©ber tan√°rukkal.
A bevizel√Ķs,bekakil√≥s j√ļdej√≥ kereszt√©ny polg√°rmester√ľnk az els√Ķ sorban cs√°polta v√©gig a "rendezv√©nyt"
# | Tom V Tom V - 2011 04 10 ¦ 23:04:15
A torrentf√°jlhoz tudok. http://thepirateb...ion/0/99/0
Addig is mig let√∂lt√∂d, itt van a film r√∂vid, angol nyelv√Ľ ismertet√Ķje a Wikip√©di√°n. http://en.wikiped...nversation
A f√©lre√©rt√©sek elker√ľl√©se v√©gett: Ez nem egy 'hogyan csin√°ljuk' film. (Ami j√≥ is, mert akkor m√°r r√©g elavult volna). Nem, ez ink√°bb egyfajta lelki dr√°ma, √°mb√°r sz√°momra ez is egy kicsit f√©lrevezet√Ķ, mert azok nekem mindig hamar unalmasakk√° v√°lnak, ez meg nem. √Črt√©kel√©semben Michelangelo Antonioni Nagy√≠t√°s√°nak (Blowup) kev√©sb√© f√∂lkapott lelki testv√©re, csak mig a 'Mag√°nbesz√©lget√©s' szik√°rabb, √©lesebb, addig a m√°sik (m√©gha j√≥ is, de) olyan arci-farcisabb, l√°gyabb, dekadensebb. Ez egy olyan filmalkot√°s, amit t√∂bbsz√∂r megn√©ztem √©letem sor√°n, mert minden √©vtizedben valami √ļjat mond nekem. H√°t ilyen ez a film.
# | heed heed - 2011 04 10 ¦ 23:40:48
Tetszett a brav√ļros p√°rhuzam...
...tovább forszírozva a történetet, ami tulajdonképpen adja magát:
a H√Ķsnek meg kellett l√©lekben v√°ltoznia ahhoz, hogy gy√Ķzhessen, √ļgy hogy tulajdonk√©ppen a nem gy√Ķz√©ssel gy√Ķz√∂tt, a cs√°sz√°r pedig csin√°lta a dolg√°t, ami j√≥t hozott ...az elaljasodott, a t√©v√©re √©s a fogyaszt√°sra szocializ√°lt magyar t√∂megnek is meg kell v√°ltoznia l√©lekben ahhoz, hogy a nem gy√Ķz√©ssel gy√Ķzhessen(a nem gy√Ķz√©s nem z√°rja ki a harcot, ahogy a H√Ķs is harcolt), a zsid√≥ pedig csin√°lja a dolg√°t, elt√Ľnj√∂n, mert m√°r nincs dolga...
Üdv-össég!
# | postaimre postaimre - 2011 04 11 ¦ 08:07:43
the, a cikk maga is olyan g√°boros, de a hsz-ekben is egy g√°bor veri mag√°t √©s ott van TT is, b√°r rem√©lem nem a "mi√©nk". Sokan meghasonlottak m√°r √∂nmagukkal √©s megt√©rdelve csak pislognak, mint b√©ka a pudingban. Mindazon√°ltal kellenek m√©g az ilyen zsid√≥ rendezv√©nyek √©s ha belef√©r akkor legal√°bb m√©g egy Tiszaeszl√°r, de ink√°bb t√∂bb, hogy ez a sok idi√≥ta kifogyhasson az √©rvekb√Ķl. El lesz int√©zve, ha sz√ľks√©ges, mert a J√≥isten megoldja hogy a nagyharangot is f√©lre verje, ha m√°r a kapucseng√Ķre s√ľket a "t√∂bbsegg"!
heed, sokkal-sokkol t√∂bb m√©lyed√©s van a filmben, de val√≥ban, egy ilyen transzform√°ci√≥s jelens√©gnek is tan√ļi lehet√ľnk minden f√©l r√©sz√©r√Ķl. √ćgy eg√©sz√ľlnek ki!
A kalligr√°fia √©s a kardforgat√°s vonulat√°ra felh√≠vom a figyelmet. Az √≠r√°s, v√≠v√°s is egyben. A cs√°sz√°rnak megvolt a kvalit√°sa a k√ľldet√©shez, de √ļgy l√°tom, hogy a mostani vezet√Ķk k√∂z√ľl a H√ēSnek nem sok v√°laszt√°sa lenne, hogy kit hagyjon √©letben. Egyszer√Ľen menthetetlenek, vagyis l√©t√ľk √©rtelmetlen, am√≠g annak √©rtelmet nem ad a magasabb √©rtelem!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.46 mŠsodperc
83,602,343 egyedi lŠtogatů