Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Hol van a romagyilkosok FBI-profilja?

Csak ki nem der√ľl m√°r, hogy m√©g t√∂bben voltak √©s nem is ezek? M√©g legal√°bb ketten ott voltak, ahogy hallom! Tunya √©s Piny√≥ a mossadt√≥l? A kis L√°z√°r meg a Val√≥segg Vill√°b√≥l tegnap nagyhirtelen pcih√©s panaszok miatt elsomford√°l? √ē volt a kontakt, csak j√≥, ha tudj√°tok! A tagot majdnem kikapcsolt√°k, mikor kider√ľlt, hogy p√°r s√∂rike ut√°n elk√∂h√∂gte, hogy √ļj csapatot szervez a Mossad √©s r√° akarja kenni a fek√°li√°t az FSZB-re. H√ļ de sz√©pen alakul ez a t√∂rt√©net, de h√°t csak az der√ľlhet, ki, amir√Ķl lassan k√©t esztendeje besz√©l√ľnk! Gyurcs√°ny elmegy a t√°rgyal√°sra √©s b√Ľnb√°nik? M√©g a v√©g√©n Drazs√© is be lesz gy√Ľjtve meg p√°r assziszt√°l√≥ NBH-KBH-s gy√∂k√©r √©s f√Ķrend√Ķr? Nosza, l√°ssuk a medv√©t!

Az els√Ķrend√Ľ v√°dlott √ľgyv√©dje szerint a nyomozati anyagban nincs.

Hi√°nyoznak a rend√Ķrs√©gi nyomozati anyagokb√≥l azok a jellemrajzok, profilok, amit az FBI-√ľgyn√∂k√∂k k√©sz√≠tettek a romagyilkoss√°gokat elk√∂vet√Ķ szem√©lyekr√Ķl a felt√©telezett tettesek elfog√°sa el√Ķtt – tudta meg a Magyar Nemzet az egyik √ľgyv√©dt√Ķl.
Az ember√∂l√©s-sorozattal v√°dolt K. √Ārp√°d (a k√©pen) jogi k√©pvisel√Ķje hangs√ļlyozta, a dokumentumokban mind√∂ssze annyi szerepel, hogy az amerikai √ľgyn√∂k√∂k szerint a tiszal√∂ki ember√∂l√©st katonai m√ļlt√ļ szem√©ly k√∂vethette el.
A tiszal√∂ki gyilkoss√°g ut√°n egy h√≥nappal, 2009 tavasz√°n FBI-√ľgyn√∂k√∂k √©rkeztek a f√Ķv√°rosba, hogy az √ľgy nyomoz√°s√°ban seg√≠tsenek. Betekinthettek valamennyi nyomozati iratba, √©s megismerhettek minden olyan inform√°ci√≥t, amelyre a felt√©telezett elk√∂vet√Ķk szem√©lyis√©grajz√°nak elk√©sz√≠t√©s√©hez sz√ľks√©g√ľk lehetett, √≠gy √©rdekesek lehetnek az √°ltaluk elk√©sz√≠tett profilok is – √≠rja a lap.

Aj√°nlott link: Az elk√∂vet√Ķk FBI-profilj√°ra k√≠v√°ncsiak (Magyar Nemzet)

Forr√°s: Link

HozzŠszůlŠsok

# | jano jano - 2011 04 08 ¦ 16:39:49
Tal√°n nem ide tartozik de ha m√°r eszembe jutott.
T√©v√©t sem nagyon n√©zek val√≥ vil√°got meg pl√°ne nem. De sajnos a k√∂rnyezetem hangj√°t n√©ha hallom akkor is, ha nem akarom. Sz√≥val hallom √°m reggel a k√∂rnyezetemt√Ķl hogy laci zsid√≥ katonagyerek, nagy zs√≠rt√≥l cs√∂p√∂g√Ķ bele ellen√©re p√°nikrohamot kapott. √Čn meg egy j√≥ nagy v√©rszemet.
A nagy sztárolt izraeli gyilkos hulladék értitek ,pánik rohamot kapott. Ez egy izraeli katona. Pánikrohammal. Föl ált a cerkám.
# | D√°vid D√°vid - 2011 04 08 ¦ 16:40:17
Szia Imre. Hol köhögte ezt el a Lázár és mikor?
# | NoMad NoMad - 2011 04 08 ¦ 17:09:49
Hejja!

Egyszer√Ľ a k√©plet. A v√°dlott elsz√≥lta mag√°t, hogy nem √ľl mindenki ott, ahol kellene. Erre a moszatka √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy nincs t√∂bb√© biztons√°gban, mert akik eddig falaztak neki, lehet, hogy bedobj√°k a j√°t√©kba. Fogta mag√°t, √©s lel√©pett. A f√≥szer (a val√≥ vil√°g szt√°rja tudj√°tok...) ut√≥√©let√©re leszek k√≠v√°ncsi a m√©di√°ban. Vajon ez a diszn√≥ is csomagol? Vagy m√°r el is rep√ľlt "tele a viva"-ba?
# | anzelm anzelm - 2011 04 08 ¦ 17:16:53
"Agyon fognak verni, ez biztos" .....http://webcache.g....google.hu
".....A pszich√©s felk√©sz√≠t√©st is meg lehet egyed√ľl oldani. Medit√°ci√≥val, gondolkod√°ssal, l√©gz√©stechnik√°val. Egyetlen dolgot nem tudsz: felk√©sz√ľlni a k√ľzdelmi r√©szre.

Mit mondanál az embereknek, miért szavazzanak rád?

- Az√©rt, mert egy olyan dolgot fognak l√°tni, ami nem mindennapi. Egy olyan tan√≠t√°st √©s √©letvitelt pr√≥b√°lok vinni, ami mindenkinek csak hasznos. Azt gondolom, hogy m√°s jelleg√Ľ ember vagyok, mint akik most bemennek. M√°r csak a koromn√°l fogva is. Negyven √©ves vagyok, bent az √°tlag koroszt√°ly huszonkett√Ķ. √ēk most kezdik az √©letet, most fognak kil√©pni az utc√°ra, hogy legyen bel√Ķl√ľk valaki negyven √©ves korukra. Nekem m√°r van h√ļsz √©v m√ļltam. Ezt a h√ļsz √©vet akarom √°tadni az embereknek. √Čs √ļgy hiszem, hogy ez egy olyan h√ļz√≥er√Ķ, amit az emberek l√°tni akarnak. "

http://www.origo....llat.html?

".....K√≥rh√°zba vitt√ľk, z√°r√≥jelent√©st kapott, csak annyit mondott az orvos, hogy nyugodt k√∂r√ľlm√©nyek k√∂zt pihenjen: ez√©rt mi felaj√°nlottuk neki a nyugiszob√°t. Ma d√©lut√°n √ļjabb rosszull√©t, ideg√∂sszeoml√°s-szer√Ľ √°llapot k√∂vetkezett, ekkor adta fel a j√°t√©kot. Elfogadtuk term√©szetesen, h√≠vtuk a hozz√°tartoz√≥it. ...."
# | professor professor - 2011 04 08 ¦ 17:56:42
Miket kaptak enni a val√≥vill√°ban?? Am√ļgy,ha ebb√Ķl a szempontb√≥l n√©z√ľk, zseni√°lis h√ļz√°s az √°lland√≥ 24 √≥r√°s kamerajelenl√©tbe elb√ļjni... de ugyanakkor, m√°st is k√©ne vizsg√°lni,mert felt√©telezem, el√Ķre ki volt sz√°m√≠tva minden, milyen karakter,mikor hogy ker√ľlj√∂n be a vill√°ba... √©s ki... most ak√°r igaz ,ak√°r nem ez a hipot√©zis, mindenk√©pp j√≥ gondolkodni rajta...
# | postaimre postaimre - 2011 04 08 ¦ 18:00:28
Janó ez tud ám kravmagázni, de te tegezheted nyugodtan!

David, itt borult meg a dolog!

Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!

Rem√©lem, az igazgat√≥v√°lt√°s kicsit felpezsd√≠ti ott is az √©letet, √©s a megt√©veszt√Ķ n√©vhaszn√°latuk v√©g√ľl val√≥di lesz, b√°r nincsenek ill√ļzi√≥im ezzel kapcsolatban (sem).

√Ėr√∂mmel vettem tudom√°sul, hogy elkezdtek kutakodni az √ērezredes berkeken bel√ľl is, de rem√©lem, nem csak a tisztess√©ges koll√©g√°k megf√©leml√≠t√©se ok√°n. Tegy√©k csak nyugodtan. M√°r nem sok idej√ľk van leleplezni a nemzetellenes tev√©kenys√©get! Ami√©rt √≠rok, az csak a szok√°sos. A hozz√°m is eljutott inform√°ci√≥kb√≥l k√©sz√≠tettem egy kis kivonatot, amit k√©rek m√©ly tisztelettel leellen√Ķrizni.

Az els√Ķ lev√©l nagyon sok megfontoland√≥ dolgot tartalmaz. √Čn megpr√≥b√°ltam ut√°na j√°rni az √ľgynek, de az IOSA nekem kicsit nehezen em√©szthet√Ķ falat (szerintem √∂n√∂knek is az), a Specnaz-r√≥l m√°r nem is besz√©lve.

„Az√©rt √≠rok, mert olyan inform√°ci√≥khoz siker√ľlt jutnom, amiket felt√©tlen√ľl meg kell osszam Veled. K√©t ok miatt, az els√Ķ a hiteless√©g ellen√Ķrz√©se, a m√°sodik pedig a min√©l sz√©lesebb k√∂rben val√≥ terjeszt√©se a h√≠rnek.
A forr√°s az IOSA(=Mossad) magyarorsz√°gi vezet√Ķi k√∂r√©b√Ķl sz√°rmazik, r√©gi... Az ukrajnai ter√ľleten
toboroznak, f√Ķleg volt/jelenlegi Specnaz k√∂r√∂kb√Ķl. A feladat hirtelensz√Ķke vikingek(cig√°nyok) kil√∂v√©se, majd "l√°tv√°nyos" lebuk√°s... √Ėssze nem t√©veszthet√Ķ, sz√Ķke, magas embereket keresnek... Gyakorlatilag ezzel akarj√°k a cig√°nys√°got r√°usz√≠tani a magyarokra. Az id√Ķz√≠t√©s a parlamenti √ľl√©sszak kezdete... A Jobbik hely√©re a MSZ-t szeretn√©k el√Ķre tolni, t√∂bbsz√∂r is felmer√ľlt Vukics neve, mint k√ľld√∂tt ember, ez most ism√©t felmer√ľlt de a lehets√©ges k√ľld√Ķk oldal√°r√≥l!!!! Augusztus v√©g√©re
szervez az MSZ egy nagy √∂sszej√∂vetelt B√∂szt√∂rpuszt√°ra, majd szeptemberre komolyabb politikai megmozdul√°sokat. Al√°t√°masztja mindezt a Jobbik jelenlegi b√©nults√°ga, ami a vezet√Ķ egy√©nis√©gek EP-be t√∂rt√©n√Ķ deport√°l√°sa eredm√©nyezett. Nem kev√©sb√© fontos, hogy ezzel az akci√≥val viktorviktor-nak is el√©be mennek, nem hagyva id√Ķt a reag√°l√°sra. Kubatov G√°bor neve gondolom ismert el√Ķtted, az √Ķ k√∂reib√Ķl sz√°rmaz√≥ inf√≥k szerint, a fidesz jelenleg √∂nmag√°t√≥l √°jult, a "sikerekt√Ķl" √©s korszakos
televanapohárkészlet Viktor nagyságától aléltan várja a jó szerencsét.

R√∂viden ennyi, de ha ez bej√∂n akkor kem√©ny √Ķszre sz√°m√≠thatunk, diverz√°ns akci√≥k is kin√©znek a k√∂zm√Ľvek ellen, amennyiben nem lesz el√©g sikeres a cig√°ny l√∂v√©szet, de √∂tv√∂zhet√Ķ is a kett√Ķ...
√údv”

Arr√≥l sem √°rt tudniuk, hogy Bp. k√∂rny√©k√©n, egy fegyveres mossados h√°tt√©rrel ind√≠tott cig√°ny maffi√≥z√≥kra, usz√≠that√≥ t√°rsas√°gra kihegyezett esetben olyan 3000 f√Ķs felfegyverzett t√°rsas√°gra lehet az el√Ķzetes becsl√©sek alapj√°n sz√°m√≠tani. Ez csak ez a r√©gi√≥, de ezzel –gondolom-, nem mondtam √ļjat.Azt√°n itt egy k√∂vetkez√Ķ adal√©k is!

„Hello!

Valami nagy diszn√≥s√°g van k√©sz√ľl√Ķben! H√©tv√©g√©n egy besz√©lget√©snek voltam f√ľltan√ļja. Egy rend√Ķr igazolv√°nnyal rendelkez√Ķ katona (ez is m√°r √©rthetetlen volt sz√°momra) panaszkodott bar√°tj√°nak a vonaton. "√©n ek√∂zben zen√©t hallgattam csak egyik f√ľlem volt ott"

Kecskeméten szolgál(t) a fent említett személy. De most a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre jár (jegyzeteire ez volt írva).

Eredeti szakm√°ja elmond√°sa szerint, l√©gi tehersz√°ll√≠tm√°nyoz√≥ tiszt. Arra panaszkodott hogy a sok t√°vol-keleti titkosszolg√°latn√°l dolgoz√≥ √ľgyn√∂k miatt polg√°ri l√©gikis√©r√Ķi tanfolyamot kell csin√°lnia, mert ide utazgatnak magyar honv√©ds√©gi sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľveken, √©s m√©g azt is mondta lassan londinernek √©rzi mag√°t.

V√©lem√©nye szerint ezut√°n m√©g intenz√≠vebb csapatmozg√°sok v√°rhat√≥ak a t√©rs√©gb√Ķl, hiszen csoportosan v√©gzik a kurzust.

Maradok tisztelettel:”

Az√©rt nem komment√°lom ezt a levelet, mert ak√°r igaz is lehet minden szava. Magyarorsz√°gra nem 500 000 zsid√≥ telepest v√°rnak, hanem lehet az a sz√°m 2 000 000 is, egy-k√©t √©ven bel√ľl, s azt√°n j√∂het a t√∂bbi, a marad√©k, mint menek√ľlt. Egy k√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥nak kommunik√°lt, Ir√°n elleni izraeli agresszi√≥t figyelembe v√©ve, ez nem is kiz√°rt. Persze minden menek√ľlt holokauszt √°ldozat lesz, mert csal√°djaikat a cs√ļnya ir√°niak szemmel vert√©k!

De itt a kedvencem! K√©rd√©sem a k√∂vetkez√Ķ? Az In-kalnak milyen r√©szesed√©se van a jelenlegi NBH Rt. –ban? Nem kell v√°laszolni, √ļgy sem szoktak. Ezt csak az√©rt k√©rdezem, mert a Rend√Ķrs√©get m√°r bekebelezt√©k, a Nemzetv√©delmi Egyetemet is beh√°l√≥zt√°k a k√∂zint√©zm√©nyek √©s strat√©giai pontok java r√©sze m√°r a fel√ľgyelet√ľk alatt √°ll, vagy √ľl, ahogy √©ppen f√ľty√ľlnek nekik.

Sz√≥val, az egyik rend√Ķr szakaszervezettnek nevezett egys√©g t√©glasor vez√©rkara be akar √©p√ľlni az In-Kal-ba, hogy azt bel√ľlr√Ķl bomlasztva v√©dje √©s √≥vja meg a magyar haz√°t. Erre a c√©lra, fed√Ķt√∂rt√©netk√©nt azt tervezt√©k, hogy a lez√ľllesztett rend√Ķrs√©g egyes cs√°b√≠that√≥ tagjait √°tsorolj√°k az ottani √°llom√°nyba, majd pedig puccsot tervezve veszik vissza Ferihegyet √©s minden strat√©giai pontot, int√©zm√©nyt a mossad-t√≥l. Csak sz√≥lok, hogy vesz√©lyben vannak a r√©szv√©nyeik, √©s nem biztos, hogy ezt engedni kellene, mert Soros Gyuri b√°csi ezt nem n√©zn√© j√≥ szemmel.

Nem is olyan r√©gen, egy Juh√°sz nev√Ľ ember( no meg Draskovics, akinek puha az orra, √©s Bencze, aki k√∂lt√Ķ is) a TMRSZ-el kapcsolatosan azon ajv√©kolt, hogy nemzetbiztons√°gi k√©rd√©s az, ha egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st k√∂t egy bejegyzett politikai szervezettel annak ellen√©re, hogy minden m√°sik politikai szervezet, akinek ez a szakmai program az asztal√°ra ker√ľlt, elutas√≠totta azt. Most csend van, pedig a Rend√Ķrs√©g egyik szakszervezete egy fegyveres, k√∂ztudottan izraeli h√°tter√Ľ, sok mor√°lis √©s anyagi vissza√©l√©sre utal√≥ k√©rd√©st felvet√Ķ „mag√°nc√©ggel” l√©pett frigyre. K√©rem √Ėn√∂ket, n√©zzenek m√°r komolyan ut√°na, nehogy t√∂ke legyen annak az ar√°nak, mert m√©g her√©l√©s lesz a v√©ge.

De íme, itt a bizonyíték is a nászra!

“Tisztelt Koll√©g√°k!

√Ėr√∂mmel t√°j√©koztatok minden √©rdekeltet, hogy l√©trej√∂tt egy meg√°llapod√°s a Rend√©szeti V√©degylet √©s az In-Kal Security Kft.-k√∂z√∂tt.
Ennek √©rtelm√©ben, az In-Kal Security olyan m√°sod√°ll√°s v√°llal√°si lehet√Ķs√©get biztos√≠t a rend√Ķrs√©g √°llom√°nya r√©sz√©re, amely nem √∂sszef√©rhetetlen a szolg√°lati jogviszonnyal, √©s v√©gz√©s√©hez nem sz√ľks√©ges vagyon√Ķri igazolv√°ny.

A munkav√©gz√©s k√ľl√∂nf√©le sport √©s kultur√°lis rendezv√©nyekre vonatkozik, eseti, de folyamatos jelleggel, forgalomir√°ny√≠t√≥, jegyvizsg√°l√≥, stb. munkak√∂r√∂kben.

Az alkalmaz√°s felt√©tele egy szem√©lyzeti besz√©lget√©s √©s adatfelv√©tel, amelyet az In-Kal Security v√©gez meghat√°rozott id√Ķpontokban.

Ezt k√∂vet√Ķen a kiadott alkalmaz√°si sz√°nd√©knyilatkozattal a megfelel√Ķ nyomtatv√°nyon kell beny√ļjtani a m√°sod√°ll√°s v√°llal√°sra k√©relmet a munk√°ltat√≥i jogk√∂rt gyakorl√≥ rend√Ķrs√©gi vezet√Ķ fel√©.

A koordin√°tori √©s ki√©rtes√≠t√©si feladatokat a Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezete Szervez√Ķ Titk√°ra, M√©sz√°ros Zolt√°n r. zls. l√°tja el. El√©rhet√Ķs√©ge: 06-30/661-2094 telefonon, vagy az a c√≠met a spamrobotok ellen v√©dj√ľk. Enged√©lyezze a Javascript haszn√°lat√°t, hogy megtekinthesse. email c√≠men.

A szem√©lyzeti besz√©lget√©sek id√Ķpontjair√≥l, folyamatosan t√°j√©koztat√°st adunk.

Jelentkezni √©s a r√©szletekr√Ķl √©rdekl√Ķdni a 37-090 vagy a 37-091-es telefonsz√°mokon lehet.

Pach D√°niel r. zls.

Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezet eln√∂ke”

„√Ėssze n√Ķ az, ami √∂ssze tartozik!” a c√≠met a spamrobotok ellen v√©dj√ľk. Enged√©lyezze a Javascript haszn√°lat√°t, hogy megtekinthesse.


K√∂sz√∂n√∂m, hogy t√°j√©koztat√≥ anyagomat elfogadj√°k, √©s csatolj√°k a megl√©v√Ķ dosszi√©mhoz. B√°r el√Ķz√Ķ leveleimre semmilyen form√°ban nem reag√°ltak, tudom, hogy rendszeres olvas√≥i az oldalamnak. Ez√©rt is aj√°nlom a mai bejegyz√©semet, amely MSZP p√°rtp√©nzek √©s illeg√°lis <http://www.postaimre.com/?p=1723> fegyverkereskedelem c√≠met visel. Tal√°n ott sem √°rtana kut√°szkodni kicsit, de ezt csak halkan suttogom.

Vigy√°zzanak erre az orsz√°gra √©s naiv, alapj√°ban becs√ľletes n√©p√©re, a magyar nemzetre, ha m√°r egyszer erre a h√°l√°tlan feladatra szeg√Ķdtek! Vagy, ha m√©gsem ezt teszik, legal√°bb hagyj√°k, hogy √∂n√∂k helyett megtegy√©k ezt azok, akik (ha nem is √©rtik a szakma minden cs√≠nj√°t, √©s nem KGB, Mossad, CIA gy√≥gyint√©zm√©nyekben lettek kistaf√≠rungolva) megteszik azt, amit a lelkiismeret√ľk dikt√°l!

√Āld√°s, s b√©kess√©g!

2009-07-30

Posta Imre

Ezt√°n d√Ķlt meg a mutatv√°ny! Az IOSA-s inform√°tor L√°z√°r Lacika, alias VV Laci volt. tetszik √©rteni, hogy nem v√©letlen, hogy odatett√©k √©s az sem, ha most kiveszik a paklib√≥l. A mostani v√°dlottak t√∂bb, mint val√≥sz√≠n√Ľ, hogy nem az elk√∂vet√Ķk √©s nem akarj√°k elvinni a balh√©t, de √∂ngyilkosok sem akarnak lenni!
Olsteinnak ez√©rt kell a J√≥bbik √©s a polg√°rh√°bor√ļs helyzet, mert be kell fejeznie, amit gyurcimurci√©kkal Tel-Aviv elkezdetett! Olyan ez, mint a 2006-os alkotm√°nyoz√°s. Akkor nem volt aktu√°lis, mert v√°ltozott a terv, s most befejezik, ami akkor nem ment volna.

anzi, a p√°nik olyan, mint a kumul√°lt f√©lelem, de moszad√©kn√°l kicsit rosszabb. Ha egy mossados vezet√Ķ kap diar√©t, ott m√°r nyomat√©ka is lehet a dolognak.
# | NoMad NoMad - 2011 04 08 ¦ 18:16:26
Nna! Ezek alapj√°n a v√©lem√©nyem nem √°ll t√ļl t√°vol az igazs√°gt√≥l.
# | zafir zafir - 2011 04 08 ¦ 19:03:39
Az egyik meggyilkolt roma hozz√°tartoz√≥ja m√°r t√∂bbsz√∂r eml√≠t√©st tett a sajt√≥ban arr√≥l, hogy kisl√°nya l√°tta az elk√∂vet√Ķt. A kisl√°ny szerinti katona volt a gyilkos. A kutya sem t√∂r√Ķdik a kijelent√©s√ľkkel.
# | tunya tunya - 2011 04 10 ¦ 06:08:30
k√°pr√°zik a szememShock

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.54 mŠsodperc
98,880,517 egyedi lŠtogatů