Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Csak csendben, de serényen!

Napl√≥Alapvet√Ķen nem t√∂rt√©nik semmi k√ľl√∂nleges, l√°tv√°nyos, a gyors le√©p√ľl√©sen k√≠v√ľl. Kadhafit vagy likvid√°lj√°k, vagy kiegyeznek vele. T√ļl nagy befektet√©se van az EU-ban ahhoz, hogy meg tudj√°k ker√ľlni √©s ha kivonja onnan, amit bel√© helyezett, akkor az EU-nak is annyi. Mondjuk m√°r most is v√©ge, csak m√©g agoniz√°lnak f√∂l√∂tte. Portug√°lia, G√∂r√∂gorsz√°g, Izland…a sor folytathat√≥ szabadon. A sz√°razf√∂ldi oper√°ci√≥ megindult, aminek k√∂vetkezm√©nyei kell legyenek. A lefogott NATO-EU er√Ķk ellubickolhatnak ott, mik√∂zben m√°shol m√°sok nyernek t√©rt. Nem kell, hogy mindenki tudjon mindenr√Ķl, de az biztos, hogy a menek√ľlt-√°radatnak √°lc√°zott kitelep√ľl√©s L√≠bi√°b√≥l el√©gg√© hazav√°gja Olaszorsz√°got √©s visszar√ļg a franci√°kra.

Tessék csak nézni!

„Olaszul: bacio le mani ( kezet csokolom! )

Link

gondolod, hogy hasonlit a hienak 'udvozlesi' formajahoz? Ja... persze most jut eszembe, hogy a hienaknal a legidosebb nosteny dirigal...de a gesztus ertelme tan hasonlo...

Link

ott az Alfa Romeo alatti villa kertjeben talalhato sarkany figura... ha jol csicsergik a madarak tengeralattjaro bejarata is van tan' a villa certosa... ez itt csak a medence:

Link

de ez mar nem ujdonsag... van aki hiszi, van aki nem hiszi (Hakapeszi, ha kap eszi...ramtort a nosztalgia...)

Egyebkent, en ugy tudtam, hogy valami setahajon enekelgetett... oszt ojjjan jo hanga voot, hogy nnna, erted!”

Nem v√©letlen, hogy Jean-Marie Le Pen l√°nyk√°ja is t√∂r el√Ķre, mint a gejz√≠r. Azt hiszem, megvan a franci√°k √ļj korm√°nyf√Ķje. √ē lesz a k√∂vetkez√Ķ Jeanne D’Arc, aki az angolsz√°sz zsid√≥ hord√°t√≥l √©s a francia nagyp√°holyos szervezked√Ķkt√Ķl megszabad√≠thatja az orsz√°got? Megl√°tjuk, b√°r szerintem √Ķ is p√°holytag s kicsit nagyon eml√©keztet a Morvai √©s Cipi ikerp√°rra.

A libanoni k√ľl√ľgy√©r m√°r haza utazott Londonba, Rotschildhez, de t√∂bben k√∂vett√©k m√°r eredeti gazd√°jukhoz. Mubarak meg N√©metorsz√°gba utazott, ahol tal√°n biztons√°gban lehet, mert az ottani zsidajok√©rt val√≥sz√≠n√Ľleg sokat tett. A jelenlegi egyiptomi intend√°nsok az√©rt m√©g √ļgy tesznek, mintha Izrael nem lenne bar√°ti √°llam, de val√≥j√°ban nem is az. √Čppen most l√Ķttek le rep√ľl√Ķr√Ķl Szud√°n d√©li r√©sz√©n !!! egy HAMASZ vezet√Ķt. Tetszik √©rteni? Ez majdnem olyan, mint amikor Ukrajn√°ban a Mossad elrabolt egy m√©rn√∂k√∂t, akit most Izraelben piknikeztetnek.

„Mostro(szorny)adamus februar 18-i datummal egy olasz ujsagban arrol irnak, hogy izraeli radarokat telepitenek a deli partokra,
"RADAR ISRAELIANI CONTRO GLI IMMIGRATI"(izraeli radar a menekultek ellen)

Link

no, erre mit ad isten, most marciusban hullamokban ozonlenek a menekultek.

Akkor most nem mukszik a radar, vagy ellenpropagandat csinalnak az elozetesen kiszivargott hireknek... a cikk vegen olvashato, hogy a penzugyesek titokban akartak tartani az ot helyszint, ahova az ot radart szandekoztak felszerelni, de harom helyszint ez a cikk mar hoz, tehat azokat valaki elkottyantotta. Miert a titok?

Oriasi a menekultek letszama. (a media szerint) A cikkben az all, hogy ezek a microhullamu radarok emberi eletre es a tengeri novenyzetre is igen artalmasak. Akkor most mire hasznaljak oket? Meleg kajat keszitenek a vendegeknek?

"Grazie alle risorse del “Fondo europeo per le frontiere esterne" - koszonet az "a kulso hatarokert letrehozott alapnak"

Minimum 50 km-es hatotavolsag... (ha netan valamelyik padlotfogna veletlen?)

be akartam tenni a hsz-okhoz, de olyan 'elorelato' intezkedesrol arulkodik ez a cikk, hogy szerintem lekapjak rogton az irast. Talan mar elkestem a reszletezessel?! Technikai adatok, helyek... stb. Nem vertek nagy dobra.

most vagy jol ertem, vagy paranoias vagyok...

Kicsit olyan kenszagu ez a story, nem...?
egyebkent akkor rogton betettem az uzifalra... ki gondolta volna , hogy folytatasa lesz.”

Az, hogy ennek j√≥ v√©ge nem lesz r√°juk n√©zve egyre t√∂bben √©szlelik. Ahmaninedzsad √ļjra kijelentette, hogy Izrael meg fog sz√Ľnni, de m√°r az oroszok is nyomat√©kos√≠tott√°k, hogy fel kell hagyniuk az √©p√≠tkez√©sekkel Jeruzs√°lemben √©s az annekt√°lt ter√ľleteket is vissza kell adniuk. Sz√≠ria is hegyezi a bajonettot mik√∂zben az USA lassan, de biztosan h√°tt√©rbe szorul. A Jap√°n v√°ls√°g a doll√°rnak is megadja a kegyelemd√∂fk√∂d√©st. Az izraeli f√Ķzsid√≥ bank√°r is kijelentette, hogy nem tudj√°k megmenteni a doll√°rt. Most azon hisztiznek √©ppen, hogy a Goldstone-jelent√©st neglig√°ltass√°k √©s p√°r j√ļd√°s New-Yorkban feljelent√©st tesz a zsid√≥kat el√≠t√©l√Ķ realisztikusan igaz jelent√©s miatt. Kavarnak a tet√Ľhint√°sok √©s szerencs√©re egyre t√∂bb nagyhatalom √©rz√©keli, hogy kishatalom, s tal√°n m√©g att√≥l is kisebb, s csak p√°ran maradhatnak, miut√°n az √ļjra-leoszt√°s megt√∂rt√©nik. K√∂zben egyre nagyobb figyelem fordul Judapest fel√© is, mert √©rzik, l√°tj√°k, hogy Olstein m√∂g√∂tt Tel-Aviv √°ll √©s itt kell sz√©tcsapni a h√©bereket. Ez nek√ľnk nem felt√©tlen√ľl j√≥ h√≠r, de h√°t m√°r p√°r √©ve ezt √©n tudatos√≠tottam magamban. Most lassan √Ķrlik fel √Ķket √©s v√°gj√°k √°t az ut√°np√≥tl√°si vonalaikat, mik√∂zben diplomatikusan kapacit√°lj√°k √Ķket, hogy spurizzanak innen, ahov√° csak akarnak. Mily v√©letlen, hogy √©ppen most lett direkt Judapest-New-York rep√ľl√Ķj√°rat. A hazugs√°gok z√∂me oly m√©rt√©kben der√ľl ki, hogy szinte k√∂vethetetlen a leleplez√Ķd√©s. Sajnos a magyar szervez√Ķd√Ķ er√Ķ megint csak lufikat f√ļj, de az√©rt a teljess√©g kedv√©√©rt elmondom, hogy szervez√Ķd√Ķ sejtek is √©p√ľlnek, amik kev√©sb√© l√°tv√°nyosak, viszont sokkal hat√©konyabbak lehetnek a harcban.
Mi lenne, ha kider√ľlne nagyhirtelen, hogy Magyarorsz√°gon t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverevan a zsid√≥nak? √Čpp most megy a h√°tt√©rben a „z√∂ld Z√≥na” c√≠m√Ľ film, ami Irak lerohan√°s√°t √©s egy Miller nev√Ľ k√∂zkatona altiszt leleplez√Ķ tev√©kenys√©g√©t besz√©li el heroikusan, s mintegy leleplezve a CIA √©s a Blackwater zsid√≥ szervezetek korm√°nyzati √∂sszeesk√ľv√©s√©t. Nem szervezeteken, hanem szem√©lyeken, egyes embereken m√ļlik minden! Isten az embereken kereszt√ľl teszi a dolg√°t, b√°r sokan abban a rem√©nyben (f)√©lnek, hogy majd manifeszt√°l√≥dik √©s √Ķ majd megteszi helyett√ľk, amit kell. N√©zz√©tek csak meg az ember val√≥di gy√∂trelmeinek √©s az igazs√°gnak egy aspektus√°t elemz√Ķ Salemi boszork√°nyok c√≠m√Ľ filmet. A vall√°si t√©boly √©s bugyutas√°g netov√°bbja √©s ma sem tartunk m√°shol, csak m√©g t√∂bb az idi√≥ta, zavarodott kelek√≥tya.

Az√©rt ne cs√ľggedjetek, mert nincs mi√©rt. √Čbredeznek √°m, ha nem is tudj√°k, hogy mi√©rt, de az √©hes has egyre hangosabban kezd korogni!
A magukat rend√Ķr√∂knek gondol√≥k is hepci√°skodnak, b√°r ment√°lisan egyre t√∂bben borulnak el. Sok az √∂ngyilkoss√°g. Tegnap is egy 22 √©ves lett √∂nkeze √°ldozata, miut√°n beleborult az √°rokba. Gondolom, egzisztenci√°lis gondja eszkal√°l√≥dtak, de h√°t az NNI-s vonatf√©kez√©st rosszul megval√≥s√≠t√≥ is p√©lda a sok k√∂z√ľl. Bizony √©rik m√°r az a goly√≥ sok cs√Ķben √©s sokaknak m√©g fejben, de k√©nytelenek lesznek elfogadni, hogy a kasza term√©szetes jelens√©g √©s v√©rrel kell √∂nt√∂zni azt, ami v√©r n√©lk√ľl elsorvad. Az √©let tisztelet√©re a hal√°l √©breszti r√° azokat, akik √©lni nem mertek.

„Imre, ma besz√©lgettem egy fegy√Ķr ismer√Ķs√∂mmel. Azt mondja, kik√©rt√©k a v√©lem√©ny√ľket, javaslataikat n√©h√°ny dologr√≥l. √ögy mint √©letp√°lyamodell, nyugd√≠jszab√°lyok, k√©pz√©s, juttat√°sok...stb. Gondolom, √°l Pint√©r, be van sz@rva az √°prilis 16.-ra bejelentett t√ľntet√©s miatt. Most megpr√≥b√°lj√°k r√∂vidre z√°rni a dolgot, valahogy kiengesztelni az √°llom√°nyt, hogy ne legyen balh√©. Ma d√©lut√°nig kellett mindenkinek a v√©lem√©ny√©t meghallgatni.”

√ögy tudom, hogy a t√Ľzolt√≥knak sem kell l√©tszer mondani, hogy a l√©tr√°t adj√°k k√∂lcs√∂n, mikor az Andr√°ssy √ļt l√°mpasor√°t kell „feld√≠sz√≠teni” lam-spionokkal!

Az√©rt itt a hivatalos per-versi√≥ is, b√°r ezt most √©ppen L√°z√°r Jani alf√Ķzsidaj FRDSZ szakszervezete „veri ki”, nagydobra, de h√°t mi tudjuk, hogy az √°tver√©s az √°tver√©s. Nemr√©g kaptak sz√©kh√°zat is L√°z√°rt√≥l, csak az√©rt, mert egy ilyen ellenz√©ki szagl√≥szervezet bizony oly radikalizmusra k√©pes, hogy azt K√≥nya m√°r alig b√≠rja orral.

„A korm√°ny laktany√°ba z√°rn√° a t√ľntet√Ķket?

Bel√ľgyminiszt√©rium j√∂v√Ķ szombatra berendeln√© az √°llom√°nyt.

Klubr√°di√≥ √ļgy tudja, a Bel√ľgyminiszt√©rium mindent elk√∂vet, hogy a rendv√©delmisek ne tudjanak t√ľntetni √°prilis 16-√°n. A szakt√°rca hely√Ķrs√©g elhagy√°si tilalmat vezet be a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ fegyveres test√ľletek √°llom√°nyain√°l. A rendv√©delmisek szakszervezet√©nek eln√∂ke a Klubr√°di√≥ reggeli m√Ľsor√°ban meger√Ķs√≠tette, kaptak olyan jelz√©seket, amelyek szerint a rend√Ķr√∂ket berendelik aznapra, hogy k√∂zter√ľleti ellen√Ķrz√©seket v√©gezzenek, √©s megtiltj√°k a laktanya elhagy√°s√°t.
K√≥nya P√©ter el√Ķz√Ķleg a N√©pszabads√°gnak m√©g csak azt mondta, "az √°llom√°nyt t√∂bb helyen igyekeznek presszion√°lni, hogy maradjanak t√°vol, de b√≠zik abban, hogy az eff√©le befoly√°sol√°si k√≠s√©rletek eredm√©nytelenek maradnak. Azt mondta: a h√©tf√Ķt√Ķl kezd√Ķd√Ķ tematikus demonstr√°ci√≥k √©s a H√Ķs√∂k ter√©re tervezett j√∂v√Ķ szombati orsz√°gos tiltakoz√≥ akci√≥ legfeljebb akkor maradhat el, ha a korm√°nyoldal olyan javaslattal √°ll el√Ķ, amely a m√°r szolg√°latot teljes√≠t√Ķket megillet√Ķ, illetve a nyug√°llom√°ny√ļak szerzett jogait tiszteletben tartja, s a meg√°llapod√°s v√©grehajt√°s√°ra megfelel√Ķ garanci√°kat kapnak. K√∂zben kider√ľlt, hogy az akci√≥hoz a k√∂zter√ľlet-fel√ľgyel√Ķk is csatlakoztak.”
Link

Gondolom, a TMRSZ meg ellent√ľntet, vagy be√°ll m√∂g√©j√ľk, esetleg mell√©j√ľk, vagy majdnem mindegy, ha nem tiszt√°zz√°k a tiszt√°znival√≥kat.
De l√°ssuk csak tov√°bb!

N√©h√°ny zsid√≥ m√°r menek√ľl√Ķre fogta, s van aki a m√°sikra fogja.

”Szia Imre!
A leg√ļjabb √≠r√°sodban eml√≠ted, miszerint a zsid√≥ t√°kolm√°ny elkezdett sz√©thullani √©s a rendszer le√©p√≠ti √∂nmag√°t. Ezt csak meger√Ķs√≠teni tudom. Minap hallottam, hogy Magyarorsz√°g egyik leggazdagabb √ľzletembere, V√°rszegi G√°bor is kem√©nyen menek√ľl√Ķre fogta, mert forr√≥ lett a talaj a l√°ba alatt. "Rossz nyelvek" azt besz√©lik, hogy m√°r az orsz√°got is elhagyta √©s nem kicsit √°ll valakiknek az √ļtj√°ban(gondolom az eddigi √°ld√°sos p√©nzkereseti munk√°j√°nak k√∂sz√∂nhet√Ķen). Az √ľgyeit √°tadta a fi√°nak √©s az int√©zi”

Sok dolgom akad mostan√°ban √©s t√©nyleg ott tartok, hogy nem akarok m√°r agyon belekont√°rkodni a „nagyok dolg√°ba”, mert haladnak el√Ķre √©s ahogy tegnap kocsi-szerel√©s t√∂lt√∂tte ki az id√Ķmet, √ļgy ma a kert √©s holnap szint√©n. A h√≠rek eljutnak hozz√°m, mert olvasok, de mi√©rt kell tudni, hogy az USA aranyk√©szleteit most K√≠na v√°s√°rolja m√°r fel a vacak doll√°r√©rt, vagy, hogy Izlandon Izraeli nagyk√∂vets√©g ny√≠lt? Sz√°m√≠tnak ezek valamit? Jap√°nban a f√∂ldalatti atomrobbant√°s verzi√≥ja l√°tszik logikusnak, mert pedzegetik, hogy a tengerben nem lehetne akkor a radioaktivit√°s, de m√©gis az. Vagy fontos lehet, hogy Putyin kifejezetten fenyeget√Ķnek l√°tja Oroszorsz√°g sz√°m√°ra az √©szak-afrikai helyzetet? Persze ezt nem csak sz√≥ban k√∂zli, de tettekben is utal r√°? Kider√ľl, hogy Rom√°nia Mold√°vi√°t is annekt√°lni akarta h√°rom √©ve?
„Sz√≥ba ker√ľlt Rom√°nia √©s Moldova egyes√ľl√©se
A Wikileaks nyilv√°noss√°gra hozta, hogy az ukr√°n politikai elit k√∂r√©ben felmer√ľlt Rom√°nia √©s Moldova egyes√ľl√©se Romanova n√©ven.
Az egyik nyilv√°noss√°gra hozott, szigor√ļan bizalmas t√°viratb√≥l kider√ľl, hogy Andrej Veszelovszkij ukr√°n k√ľl√ľgyminiszter-helyettes "aggodalm√°t fejezte ki Moldova √©s Rom√°nia viszony√°val kapcsolatban, √©s ezt az aggodalmat, mint megjegyezte, Alekszandr Csali bukaresti ukr√°n nagyk√∂vet is osztotta."
A 2007-es kijevi t√°virat folytat√°sa szerint az ukr√°n politikusok hallgat√≥lagosan t√°mogatt√°k Moldova csatlakoz√°s√°t az EU-hoz Rom√°nia seg√≠ts√©g√©vel, √°m k√∂zben √ļgy gondolt√°k, hogy a Dnyeszter jobb oldal√°n lev√Ķ ter√ľletek esetleg egyes√ľlhetnek Rom√°ni√°val, l√©trehozva egy √ļj √°llamot, Romanov√°t, m√≠g a Dnyesztert√Ķl balra fekv√Ķ r√©sz (Transznisztria) Ukrajn√°hoz ker√ľlhetne - √≠rja a Manna.ro.”

T√°n csak nem ez√©rt kellett a cig√°nyt is rom√°nak elnevezni? Mik ki nem der√ľlnek itt is?
Erre nem is csoda, ha Ukrajna ezt megtette, s j√≥, ha a nagy fegyverv√°s√°rl√°sai ellen√©re, de a rom√°noknak megengedik, hogy a Fekete-tenger partj√°n egy kis homokcs√≠kon, a Duna-delt√°ban elj√°tszadozhassanak, miut√°n Erd√©lyb√Ķl is ki lesz verve a zsid√≥!. A cig√°ny √ļgy sz√≠v√≥dik fel, mintha nem is lett volna, s erre nem csak a magyarok fognak r√°kontr√°zni. B√°r kevesen √©rtitek, de itt van egy orosz b√Ľn√ľgyi vide√≥ egy ritu√°lis gyilkoss√°gr√≥l, ahol az a l√©nyeg, hogy az orosz kisl√°nyt a cig√°ny az√©rt √∂li meg, mert nem akar a cig√°ny k√∂z√∂ss√©gbe tartozni √©s ez a t√∂rv√©nyeik szerint nem sz√°m√≠t ember√∂l√©snek! El√©g egy√©rtelm√Ľ, hogy ezzel a fajta szeml√©lettel √©s kateg√≥ri√°val sz√°molni kell, m√©ghozz√°, LE! Tal√°n nem v√©letlen, hogy egyre t√∂bbet fot√≥zz√°k Medvegyevet is fegyverrel a kez√©ben!

Link

Tess√©k vid√°mnak lenni! Most olvasom, hogy a Goldman-Sachs is vil√°gh√°bor√ļt prognosztiz√°l 1012 v√©g√©re √©s befektet√Ķinek is javaslatokkal √©l. Az √©rt√©kpap√≠rjaikt√≥l akarja √Ķket megszabad√≠tani! De nyugalom, mert egy m√°sik guru id√©n m√°jus 21-re, 18 √≥r√°ra teszi a Vil√°gv√©g√©t, s √≠rja, hogy az emberis√©g mintegy 2%-a egyb√Ķl a Paradicsomba ker√ľl, vagyis a Mennyek Orsz√°g√°ba. Mennyek, vagy maradjak? A t√∂bbiek biztosan a Pokolba, vagy bard√≥s√≠tj√°k magukat a k√∂ztes l√©tben.
Egy mal√°j elismert buddhista monach szerint meg akkora cunami j√∂n m√©g, hogy csak aki magas hegyen lesz, azt nem nyaldoss√°k majd a hull√°mok. Nos, mindenki sejtet valamit, vagy tudnak valamit. B√°rmi el√Ķfordulhat teh√°t. Most olvasom, hogy
David Petraeus az USA afganiszt√°ni haderej√©nek frissen avanzs√°lt parancsnoka v√°lthatja hamarosan Leon Panett√°t, akib√Ķl a k√∂vetkez√Ķ v√©delmi minisztert csin√°lj√°k meg. Sz√©p firma D√°vidka is √©s Leon is (m√°r megint oroszl√°noznak ci√°n√©k), s nem t√∂rt√©nik „min√Ķs√©gi” v√°lt√°s Robert Gates elt√°vol√≠t√°s√°val, de √Ķk tudj√°k.

HozzŠszůlŠsok

# | Erik84 Erik84 - 2011 04 07 ¦ 16:08:55
N√©h√°ny napja n√©ztem a tv-t. Ukr√°n √ľgyekr√Ķl volt sz√≥: egy ember lebuktatott t√∂bb √°rul√≥t, √©s ez√©rt meg√∂lt√©k √Ķt. Elkezd√Ķd√∂tt a t√°rgyal√°s ez√ľgyben, de az egyik tan√ļ √∂ngyilkos lett: k√©tszer fejbe l√Ķtte mag√°t.
# | postaimre postaimre - 2011 04 07 ¦ 18:34:22
Erik, szerinted n√°lunk mi lesz?
# | kincses kincses - 2011 04 07 ¦ 18:59:44
Imre, n√°latok t√∂bbsz√∂r elv√°gj√°k a saj√°t nyakukat motoros f√Ľr√©sszel √©s felakasztj√°k magukat a f√Ľt√Ķtestre...√©lni neh√©z, de meghalni sem egyszer√Ľ dologFrown
# | Tom V Tom V - 2011 04 07 ¦ 19:53:03
Tudom hogy jobb√°ra t√©ged ism√©tlek Imre, de nekem fontos √∂sszefoglalni amire a seg√≠ts√©geddel jutottam a magam egyszer√Ľbb √©s 'sz√°jbar√°g√≥bb' m√≥dj√°n, hogy a tud√°st magam√©v√° tegyem.

Teh√°t: A nyugati agresszorok egy el√Ķre elk√©szitett csapd√°ba estek L√≠bi√°ban, aminek furcsa m√≥don az oroszl√°nr√©sz√©t saj√°t maguk √°st√°k. Most nem arr√≥l besz√©lek hogy a l√°zad√≥kat kezdett√Ķl fogva √Ķk t√°mogatt√°k, vagyhogy titokban k√ľl√∂nleges alakulatokat √©s √ľgyn√∂k√∂ket csemp√©sztek be L√≠bi√°ba, esetleg azt hogy a nyugati cionm√©dia sz√∂rny√Ľ m√©sz√°rl√°sra f√ļjta f√∂l a libiai korm√°nyer√Ķk k√∂nnyen megj√≥solhat√≥ visszav√°g√°s√°t hogy azzal casus belli-t koholjanak, mert ezekt√Ķl a gazemberekt√Ķl az ilyesmiket m√°r megszokhattuk, hanem azt, hogy a l√©giz√°rlatra az ENSZ BT el√© terjesztett javaslatukat a tart√≥zkod√≥ √°llamok r√©v√©n siker√ľlt elfogadtattniuk.

Annak az öt államnak (Kina, Oroszország, India, Brazil és Németország) tudnia kellett hogy az agresszorok nem fognak megállni a légizár bevezetésével, mert az még eddig soha nem állt meg annál, hanem mindig katonai beavatkozásba torkolott bele. (Most is ez történik, csak az eszkaláció sebessége még viharosabb mint máskor).
Akkor pedig a k√©rd√©s az, hogy vajon milyen meggondol√°sb√≥l adt√°k az √∂t√∂k nekik oda ezt a legitim√°ci√≥s f√ľgefalevelet, aminek takar√°s√°ban nyomulhatnak L√≠bi√°ban?
A legk√©zenfekv√Ķbb magyar√°zat az, amit a cikkben le√≠rsz: Teret adni az agresszornak hogy erej√©t fel√Ķr√Ķlje ezen a hadszint√©ren, hogy ne legyen neki ereje m√°shol, ahol pedig fontosabb lenne.
# | valahun valahun - 2011 04 07 ¦ 20:00:48
"Egy rend√Ķrs√©gi szakszervezet szerint"http://www.origo....agyot.html
# | livia livia - 2011 04 07 ¦ 20:45:29
Kerecsen! Szabad a gazda! Sose jövök rá!
# | postaimre postaimre - 2011 04 07 ¦ 21:04:48
Kerecsen ez nem Zsukov önéletírása? Nemzeti radikális nemzeti...
Tom √ľgyesen kombin√°lsz.
# | pyro master pyro master - 2011 04 07 ¦ 21:07:43
Megl√°tjuk, b√°r szerintem √Ķ is p√°holytag s kicsit nagyon eml√©keztet a Morvai √©s Cipi ikerp√°rra. - na ugye, hogy m√©gsem √©n vagyok a h√ľlye? P√°r napja vontam p√°rhuzamot Le Pen √©s Morvai k√∂z√∂tt, pofalemez alapj√°n, h√°t m√°snak is felt√Ľnt, akkor csak lehet valami a dologban?

√Čs most k√∂vetkezzen valami teljesen m√°s.

√Čletp√°lya-modell vs. √©letfogytig tanul√°s. Nagyon sok√°ig megfelelt az √©letre sz√≥l√≥ foglalkoz√°s, m√©g a K√°d√°r-f√©le brancsnak is j√≥ volt. Azt√°n j√∂tt a next (de)generation, √©s egyszerre nem lett m√°r j√≥. Tanulj √©letfogytig, ne f√©lj v√°ltoztatni, egyebet se hallottunk 20 √©ven kereszt√ľl. Most meg √©letp√°lya-modell? Csak nem mondott cs√Ķd√∂t a nagy √∂tlet? √Čs akik √©let√©t t√∂nkretett√©k ezzel a baroms√°ggal? Jaj, mit is besz√©lek, hisz "csak paraszt g√≥jok" issz√°k a lev√©t a hazudoz√°sban megg√∂rb√ľlt orr√ļ kellemetlen lak√≥t√°rsaink ezen kavar√°s√°nak...
J√∂v√Ķre mit tal√°ln√°nak ki, ha lenne r√° idej√ľk? Visszahozn√°k a jobb√°gys√°got?
Akarjuk mi ezt?
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 04 07 ¦ 21:28:06
Na indul a buli!
A moszados kik√©pz√Ķtiszt lelki probl√©m√°kra hivatkozva elhagyta a VV vill√°t!
Eredeti neve elvileg Dr. Lázár László!
Nicsak mégegy Lázár???

√Črdekes k√©pek itt a muks√≥r√≥l:
http://www.stop.h...?id=541964

Am√ļgy az Israeli Operation Security Academy vezet√Ķje!

d√°d√°
# | enid enid - 2011 04 07 ¦ 21:31:21
hat, igen... mindenkinek megvan a maga keresztje, itt ugy hivjak, hogy cumi na! ez is atrendezheti a vilagunkat, ha nem vigyazunk

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.46 mŠsodperc
83,604,107 egyedi lŠtogatů