Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Vihar el√Ķtti vihar

Napl√≥Ezt a vihart most nem sz√≥rt√°k meg vill√°mokkal, mert biztosan m√°s c√©lt szolg√°lt, m√°s anyagokkal is keverhett√©k az es√Ķfelh√Ķket. M√©g nem l√°ttam ekkora l√©gi aktivit√°st, ennyi permetez√Ķg√©pet a leveg√Ķben egyszerre. Amint kider√ľlt, hogy a sz√Ķl√Ķ-term√©s egyharmad√°val, fel√©vel lesz id√©n kevesebb, mik√∂zben val√≥ban igaz, hogy id√©n nem kellett permeteznem, krumplibogarat pedig nem is l√°ttam, pedig eddig mindig ny√ľzs√∂gtek, s√Ķt lemaradtam a m√°jusi cserebog√°r-rajz√°s√°r√≥l is, mik√∂zben a ny√°ri orgon√°n a m√ļlt √©vin√©l sokkal kevesebb nappali p√°vaszem pillang√≥ kerete a nekt√°rt, akkor kezdtem felfogni, hogy az √∂kol√≥giai rendszer eg√©sz√©t √©rint√Ķ beavatkoz√°s nem puszta legenda. Az, hogy az emberre milyen hat√°st gyakorolnak a szerek, lehet, hogy a rekl√°mozott v√©d√Ķolt√°sok immun-gyeng√≠t√Ķ hat√°saival egy√ľtt kell √©rt√©kelni. A t√©ma nagyon szigor√ļ √©s az a t√©ny, hogy egyetlen √°llam vezet√©se sem avatkozik be ebbe a durva √©s k√©ts√©geket t√°maszt√≥ k√∂rnyezet-m√≥dos√≠t√°sba, id√Ķj√°r√°s √©s bioszf√©ra manipul√°ci√≥ba, sok gondolatot √©breszt bennem, mert ugye itt nem csak Magyarorsz√°g ter√ľlet√©t √©rinti a „csap√°s”, √©s nem csak √°rad√°sok √©s vihar-katasztr√≥f√°k el√Ķid√©z√©s√©r√Ķl lehet sz√≥. Aki felfogja ennek jelent√Ķs√©g√©t, azt jogosan zaklatja fel!


„Kedves Imre!

Rem√©lem nem veszed zaklat√°snak,de nagyon agg√≥dom emiatt a permetez√©s miatt. Ott tartok,hogy nem tudok aludni,enni √©s emaileket k√ľld√∂zgetek minden lehets√©ges ismer√Ķs√∂mnek a weboldalad felt√ľntet√©s√©vel.(m√°r akinek ez eljuthat az agy√°ig) Sajnos a tapasztalatom az,hogy h√ľly√©nek n√©znek,vagy k√°rosnak tartj√°k az oldaladat. Ahelyett, hogy "k√∂r√ľln√©zn√©nek".
Lehet,hogy t√ľrelmetlennek t√Ľn√∂k (j√©),de nincs m√≥d arra, hogy k√ľlf√∂ldr√Ķl k√©rj√ľnk seg√≠ts√©get?Vagy ez bel√ľgynek sz√°m√≠t?Mindenki hallgat? M√°sokat is "sz√≥rnak".Vagy naiv vagyok ugye...
Tudom,hogy Te mindent megteszel annak értelmében,hogy tájékoztasd az embereket és óvatosnak és okosnak is kell lenni. Az a tébolyító,hogy tehetetlennek érzem magamat hisz még csak nem is lehet rámutatni az ellenségre.
Tulajdonk√©ppen nem tudom mi√©rt √≠rtam ezt a levelet Neked, val√≥sz√≠n√ľleg k√©ts√©gbees√©semben. N√°lam igen hat√©konynak bizonyul a pszichol√≥giai hadvisel√©s. De √ļgy gondolom, a fizikait nehezebb lesz elviselni...”

Ugyan mit is tehetn√©k m√©g t√∂bbet? √Črtes√≠tettem a nagyk√∂vets√©geket is, de nyilv√°n magas sz√°zal√©kuk – ha egy√°ltal√°n elolvasta- sem fogta fel ennek jelent√Ķs√©g√©t, vagy ha tudott r√≥la, akkor hallgat√°sra van √≠t√©lve a korm√°nya √°ltal. Az, hogy a magyarorsz√°gi zsid√≥-m√©dia csendes √©s a meteorol√≥gusok vagy teljesen idi√≥t√°k, vagy nem sz√≥lhatnak, tipikus jelens√©g, mint az is, hogy az √°tlagnak annyira fogalma sincs semmir√Ķl, hogy j√≥, ha a saj√°t nev√©t esetleg k√∂nyv n√©lk√ľl el tudja √©nekelni. Pedig a t√©nyek, makacs dolgok! Az id√Ķj√°r√°s-befoly√°sol√°s most direktben kihat a f√Ľt√©si szezon kezd√©s√©re is, √©s ez kihajtja a m√°r kizsigereltekb√Ķl is a sz√≠v√ľk melegs√©g√©t. Figyelj√©tek meg, hogy majd a metrol√≥gus √©rtetlen√ľl emlegeti, hogy m√°r be kell kapcsolni a f√Ľt√©si szezont, pedig hol van m√©g november! Az, hogy ebben a front-v√°ltoztat√°sosdiban mennyi beteg ember hal meg direktben, majd csak azt√°n der√ľl f√©ny, miut√°n a miniszt√©riumi √©s √ĀNTSZ-es √©s egy√©b patk√°nyokb√≥l egy hirtelen m√°glya lesz rakva a Parlament el√Ķtt, k√∂zvetlen a politikusok hull√°ib√≥l megalak√≠tott frakci√≥ gy√≥gy-szer t√Ľz mellett, miut√°n egy cs√ļnya fert√Ķz√Ķ √©s v√©gzetes betegs√©g v√©gez vel√ľk! De sz√©pen fog √©nekelni az a p√°r megmaradt kaz√°r!


„Hello Imre!

„A vegyi cs√≠kok adatb√°zisodhoz sz√°ntam ezt az inf√≥t”:

„Fokoz√≥dnak a „rossz id√Ķj√°r√°st szerkeszt√Ķ” vegyi cs√≠kok bevet√©sei”.

E h√©t cs√ľt√∂rt√∂k√∂n 26. 17:00 k√∂r√ľl Monor fel√© haladtam az √ľll√Ķi √ļton, amikor saj√°t szememmel l√°ttam legel√Ķsz√∂r ezt az √ļjfajta „√°rny√©kolt” vegyi cs√≠kot,- amely itt t√∂bb fot√≥kon l√°that√≥:

http://www.bariumblues.com/black_line.htm

Megjegyzés:

Most a P√©nteki vihar el√Ķtt gondolom hogy pont j√≥ volt id√Ķz√≠tve az e heti leleplez√Ķ √©s √©breszt√©si Web-t√°j√©koztat√°s!

- De kem√©nyen √©s min√©l sz√©lesebb frontokon kellene folytatni,- vagyis „mindenki, akiben l√©lek van, tegye ezt, ahol csak tudja”! - Mert √©rthet√Ķv√© v√°lik hogy a felhalmozott Magyar √©rt√©keket, amiket a „lufi-p√©nzt adunk val√≥-√©rt√©k√©rt oper√°l√≥ b√Ľn szervezet” a „z√°logelkoboz√°ssal” „kicsalt” maguknak, musz√°j nekik a jelen „√°tmeneti- tulajdon- k√∂r√∂kb√Ķl” √°tpasszolniuk az emberekt√Ķl / √Āldozatokt√≥l t√°voli, nemzetk√∂zi virtu√°lis k√∂r√∂k hatalma al√°. A forint le√©rt√©kel√©se meg l√°tjuk p√°rhuzamosan zajlik, hogy a „Multik” (Multik = A lufi-p√©nzt gy√°rt√≥knak a megt√©vesztett emberekkel √ľzemeltetett, „jogi-szem√©ly / b√°lv√°ny sz√ľlem√©ny√ľk”) meg hivatalosan „ocs√≥n” felv√°s√°rolhass√°k!

A t√©m√°hoz val√≥ √©s m√©lyebb √©rtelmet kifejt√Ķ dokumentumfilm a nemzetek feletti szinten oper√°l√≥ √©s nemzeteket egym√°s ellen megoszt√≥ p√©nz machin√°torair√≥l (..”oszd meg √©s uralkodj” m√Ľk√∂d√©se p√©ld√°ban) itt gyorsan let√∂lthet√Ķ:

http://www.zugzwanged.org/dat/nwo/money_masters/the_money_masters.zip


√údv.”

Az, hogy az ORFK Gazdas√°gv√©delmisei agyh√ļgyk√∂vesek, nem t√©ma, hisz csak baz√°ri majomnak vannak ott √©s k√ľl√∂nben is a l√©gt√©r katonai dolog, amit a szint√©n idi√≥ta haza√°rul√≥ KBH-MBH kellene hogy fel√ľgyeljen a csicsk√°sain kereszt√ľl, de mindez m√°r r√©gen indokolta volna a Nemzetbiztons√°gi Bizotts√°g √∂sszeh√≠v√°s√°t, hogy az √∂sszes deleg√°lt zsid√≥ felolvashasson ott a Talmudb√≥l egy r√©szletet. √Čn most megel√©gszem azzal, hogy mi sz√≥ltunk el√Ķre √©s ahogy a H1N1 k√©rd√©s√©ben √©s a t√∂bbiben is, sajnos megint az igazat kell, hogy k√©pviselj√ľk. Egyszer kider√ľl ez is √©s akkor majd j√∂nnek a t√∂bbiek, hogy jaj de j√≥, hisz √Ķk m√°r tudt√°k, csak nem mert√©k mondani, mert f√©ltek, hogy h√ľly√©nek n√©zik √Ķket. K√≠v√°ncsi vagyok, hogy a leleplez√Ķben mikor jelenik majd meg err√Ķl is egy cikk, amelyben a megbuggyantott Orb√°n feneke az√©rt f√©nyesre lesz nyalatva. Az√©rt annak √∂r√ľl√∂k, hogy az emberek szeme m√°r nyiladozik, m√©g ha nem is √©rtenek minden r√©szletet (√©n sem), de m√°r k√©rd√©seik vannak. Az oldalr√≥l egy hsz-t illesztek ide, mert nagyon tetszik a hozz√°√°ll√°sa!


„...nna j√∂tt vki fejleszteni a szg√©pes tud√°som, kipr√≥b√°lom, √©s p√∂ty√∂g√∂k vmit.
V√©gre mindenki HAARP-ozik, cs√≠kokat l√°t. Mikor 6-7 √©vvel ezel√Ķtt egy k√∂nyv c√≠me nyom√°n elkezdtem err√Ķl olvasni a neten, m√©g a Honv√©delmi Miniszt√©rium honlapj√°ra is eljutottam, ahol nagy meglep√©t√©semre √≠rtak err√Ķl. A napokban megn√©ztem, m√°r nem tal√°lhat√≥.
A cs√≠kok sem √ļjkelet√Ľek, √©vek √≥ta zajlik, s a vil√°g minden t√°j√°r√≥l lehet ilyen k√©peket tal√°lni. √Čn falusi ly√°ny vagyok, igaz ugyan egy kapavon√°st nem tettem soha, tizen√©ves korom √≥ta a f√Ķv√°rosban lakom, de megmaradt az a j√≥ szok√°som, hogy gyakran feln√©zek az √©gre. Azt√°n felt√Ľnt, h az a felh√Ķ nem az, amit gyerekkoromban l√°ttam a f√Ľben fekve, ez a vill√°m nem √ļgy n√©z ki, az a rep√ľl√Ķ nem √ļgy csin√°l, mint ahogy annak idej√©n. Elkezdtem f√©nyk√©pezni √Ķket. Az √©vek alatt √∂sszegy√Ľjt√∂ttem v sz√°z felh√Ķt, cs√≠kot.
Persze, hogy alig veszi √©szre vki ezeket, a falusiak sem kint √ľlnek m√°r d√©lut√°n a kispadon az eget meg a legel√©sz√Ķ lib√°t b√°mulva, hanem sorozatot n√©znek v a mobilba vannak beleborulva teljes arccal, ha fel is tekint, legyint egyet, csak egy rep√ľl√Ķ, s nyomja a gombot tov√°bb, azt m√°r nincs ideje megl√°tni, h nem oszlik, amit h√ļz maga ut√°n. A terv eg√©szen j√≥l bev√°lt, szinte teljesen megszakadt a kapcsolat a term√©szettel √©s a term√©szetes dolgokkal.

Azt m√©g nem tudom, h kell ide vide√≥t, egyebet felrakni, de azt tudom mondani, ha l√°tok vmit, az hol van. Pl. a youtubon tal√°lhat√≥k vide√≥k arr√≥l, h Chavez besz√©det tart az embereknek a HAARP-r√≥l, arr√≥l, h kinek k√∂sz√∂nhetik a cunamikat, f√∂ldreng√©seket. G√≥g √©s Mag√≥g c√≠men ugyanitt hallhat√≥ az Im√°m, aki felk√©sz√≠ti a n√©pet, mi k√©sz√ľl, mire k√©sz√ľljenek. / ezek angolul vannak/.

A felh√Ķket m√°r csak m√°sodlagosan n√©zem, mert √©rdekesebb√© v√°ltak a kis vil√°g√≠t√≥ gomb√≥cok cik√°z√°sa. Ezek ufo orbs n√©ven futnak a youtubon. Eg√©sz raj Sz√∂ulban. √Črdekes a sinkhole nev√Ľ Guatemal√°ban, Texasban, stb.

A Pilisben t√°boroztattam az erd√Ķ k√∂zep√©n a h√©ten. √Čjjel √ľlt√ľnk kint a koll√©g√°kkal, mikor hatalmas f√©ny t√°madt a f√°k f√∂l√∂tt, azt hittem a Nap √ļgy d√∂nt√∂tt, h el√Ķbb kel fel. Hangja bizony nem volt. T√ļr√°ztunk is, a hang√°rokhoz, k√≥sz√°ltunk a r√©gi elhagyatott, n√∂v√©nyzettel igen ben√Ķtt volt orosz l√©gi b√°zison. Csak egy torony nem volt elhagyatott, kit√Ľnt a t√∂bbi k√∂z√ľl. Pof√°s is. Az van r√°√≠rva, h √Āllami F√∂ldm√©r√©s. Nem rozsd√°s kamer√°kkal k√∂rberakva, amik az ajt√≥ra ir√°nyultak, a tetej√©n meg az √©g fel√© meredt vmi napelem az √©g fel√©, h√°t azon egy porszem sem volt. √Čn egy mukkot nem √©rtek a dologhoz, de √≠gy m√©rik a f√∂ldet?

L√°ttam egy t√ļrista t√©rk√©pet BP-r√Ķl. Alatta szokv√°nyosan egy p√°r l√°tk√©p a v√°ros nevezetess√©geir√Ķl. Mindegyik al√° oda volt √≠rva, hogy mi l√°that√≥ a k√©pen: Hal√°szb√°stya, Parlement, stb. Kiv√©ve egy k√©pet. Az al√° nem volt √≠rva semmi. Mit √°br√°zolt? A Nemzeti Sz√≠nh√°z el√Ķtt l√©v√Ķ egyik szimb√≥lumot: a led√∂nt√∂t√∂tt r√©gi Nemzetit. A sz√≠nh√°z √©p√ľlete nem is l√°that√≥, csak ez. Na, most cs√≥kolom, ebb√Ķl nekem mitet szabad √∂sszeraknom? Tudom √©n! Azt k√©ne gondolnom, h sajt√≥hiba, de mit tegyek, ha nem hajadzik errefele a gondolkod√°som.
No, oszt milyen nevet adtak v√≥na a gyereknek, ha nincsen a sajt√≥hiba? El√©g ciki lenne megnevezni, ink√°bb nem adtak neki, de az√©rt √©rtj√ľk.

J√≥l eml√©kszem vmi olyan rendeletre, h bizonyos szavakat √©s sz√°mokat nem lehet rendsz√°mk√©nt kiadni, mert esetleg s√©rt√Ķ. Ilyen volt a 666. Direkt el is kezdtem n√©zegetni a rendsz√°mokat, h igaz-e √©s t√©nyleg nem tal√°lkoztam ilyennel. A rendsz√°m olvas√°son rajta maradtam, nem not√≥riusan, csak nem marad √©szrev√©tlen, h 1-2 √©ve egyre t√∂bb a 666-os. √ögy l√°tszik itt az id√Ķ! M√°r nincsenek g√°tak, √ļgy √©rzik egyesek szabad a pr√©da.

M√°r nem tudom pontosan mikor kezd√Ķd√∂tt az a m√°nia, h nevet kell adni minden int√©zm√©nynek, gy√≥gyszert√°rnak, √≥vod√°nak. Lett eperke, m√ľty√ľrke, minden. Eml√©kszem, h zajlott, √©pp akkor √≥vod√°ban dolgoztam. Altat√°s alatt bej√∂tt a vezet√Ķ, azt√°n azt mondta: L√°nyok vmi nevet kell adni, mit sz√≥ltok a Napocsk√°hoz? Senkit nem √©rdekelt, legyintett√ľnk adjad. Na ez volt a n√©vad√°s. Kiraktak egy t√°bl√°t a szakik, meg √°t√≠rt√°k a pecs√©tet, tal√°n.

Az√≥ta m√°shol dolgozom. Ennek a helynek az utca neve volt a n√©vad√≥ja. Na, most m√°s lesz! Lesz neve a gyer√∂knek, de nem √°m olyan p√≥rias m√≥don, ahogy aztat mink csin√°ltuk annak idej√©n! Itt, k√©rem parti lesz! Nemhogy parti, miket besz√©lek! Kib√©relt√©k az eg√©sz ker√ľletet! Kib√©rl√Ķd√∂tt a Fogaskerek√Ľ, a Libeg√Ķ, meg az √ött√∂r√Ķvas√ļt! Megk√ľl√∂nb√∂ztetett jelz√©s√Ľ aut√≥kkal fognak √©rkezni a magas rang√ļ vend√©gek! Na, ennek lesz neve! Tv, az lesz kint nem is egy csatorn√°t√≥l. szobor is van! Avat√°s √©s tisztelg√©s lesz, a f√Ķ buzi szolg√°ltatja a zenei al√°fest√©st, vmi Benk√Ķ D√°niel nev√Ľ H√°t, van ilyen is! A nagy n√©v, mely el√Ķtt ekkora f√Ķhajt√°s lesz:Genaro Verolino olasz katolikus pap, aki zsid√≥ gyerekeket mentett a h√°bor√ļ alatt. No, h√°t nem volt olyan magyar pedag√≥gus v pap v amit akarnak, aki m√©lt√≥ lett volna e fellegv√°r nev√©v√© v√°lni. Kik j√∂nnek? A feln√Ķtteket itt nem t√°j√©koztatj√°k, autokratikus vezet√©si st√≠lus d√≠vik itt. Nagyj√°b√≥l lehet tudni, h kb. 400 vend√©g. Demszky, olasz nagyk√∂vet, kisk√∂vet, papok, p√ľsp√∂k√∂k, ennek a vkinek az √∂ccse! Ezek felvigy√°z√≥i, meg a fene tudja, h ki j√∂n m√©g. Nna, tavaly meg m√©g az √©vnyit√≥ √©rtekezletet is a Himnusszal kezdt√ľk. √ögy l√°tszik elj√∂tt az id√Ķ a k√∂p√∂nyeg v√°lt√°sra v fog feh√©r√©nek kimutat√°sa. Van egy hetem az √°ll√°skeres√©sre, azt hiszem feladom a szoci√°bilis lelk√ľletemet √©s antiszoci√°lis leszek, h√°tat ford√≠tok az √°rv√°knak √©s mentem a saj√°t gyomrom. √Čn is csak le√≠rtam, h mit √°lmodtam!”

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=200&c_start=30#comments

Minden dolog √∂sszef√ľgg mindennel. √Čn p√©ld√°ul m√°r egy ideje √ļgy jutok fel a netre, hogy a google el√Ķsz√∂r ledob mag√°r√≥l √©s m√°sodj√°ra siker√ľl csak felm√°szni. Ez√©rt m√°r egyb√Ķl a m√°sodikra hajtok. Lehet, hogy a kor√°bban beharangozott virtu√°lis √©s sz√Ľk√≠tett h√°l√≥zaton vagyunk m√°r rajta? Nem kiz√°rt! Az is √©rdekes, hogy elk√ľldhetem a csupor NBh-KBH –s bag√°zst a j√≥ √©des jiddise m√°m√©jukba, √©s m√©g csak egy k√∂sz√∂n√Ķ- levelet sem kapok t√Ķl√ľk az√©rt, mert kimondom a szentenci√°t? H√°t m√°r az igazs√°g sem f√°j tet√Ľhint√°sok? Nem, h√°t persze, hogy dehogy! A cirkusz megy tov√°bb, mintha „mise” t√∂rt√©nt volna. Egyre t√∂bb cig√°ny-zsid√≥ pof√°t tolnak el√©nk bemond√≥k√©nt √©s riporterk√©nt is a telav√≠zi√≥ba is, de kider√ľl, hogy a cig√°nyok szakk√©pz√©se √©s”munkahelyteremt√Ķ” integr√°ci√≥s-p√©nzleny√ļl√°sos tendenci√°k is kifutj√°k m√©g magukat. A politika √∂sszeomlott, s nincs h√≠r egyetlen l√©nyeges eredm√©ny√©r√Ķl sem, mert ugye ami nincs, annak eredm√©nye sem lehet. Azt etnikai bomba m√°r felrobbant! Ez nyilv√°nval√≥ √©s a napi szinten hozott mutyik csak azon c√©gekre nem vonatkoznak, amelyeket nem vizsg√°lt ki a nem h√©ber √©rdekelts√©g√Ľ bag√°zs (de ilyen egyel√Ķre nincs). Sukor√≥ –Orb√°n – Lauder, de most ott van B√°bolna is, amelyr√Ķl m√©g t√°n a m√ļlt √©v √Ķszen cikkezve szell√Ķztett√ľk meg a t√©nyeket. M√°ra √©rett be a l√°tszatint√©zked√©s.
Aprop√≥, ha m√°r a szellemi k√∂bgy√∂k Orb√°nt eml√≠tettem, akkor hozz√° teszem, hogy a csicska Sz√≠jj-√°rt√≥ (√Črted ugye!) nagyon nekisov√°nyodott √©s most t√Ľnik ki igaz√°n sz√©pen a kamp√≥ az arca k√∂zep√©b√Ķl. T√°n nem beteg kend? Bejelentette, hogy az Orb√°n-korm√°ny 100 napj√°r√≥l √©rt√©kel√©st tart maga a kir√°lynak sz√°nt vez√≠r! Addig majd csak rendbepofozz√°k valahogy gy√≥gyszerekkel, mert √ļgy l√°tom, hogy pszichoter√°pia-rezisztencia alakult ki n√°la, m√©ghozz√°, kr√≥nikusan. Mi√©rt kell √©rt√©kelni? Mert a kir√°lys√°g, Szent Korona alkotm√°nya √©s Trianon ut√°n valahogy be kell adni azt is, hogy az √°l-Piny√≥ sem maradhat a k√©pletben √©s t√∂bb szem√©lyi v√°ltoz√°st is eszk√∂z√∂lni kell m√©g a szavaz√≥zsdi boh√≥ckod√°s el√Ķtt. Vitya sem h√ļzza m√°r sok√°ig, de nyilv√°n ezt a gazd√°i is tudj√°k. Nyilv√°n a sok birk√°nak ez m√©g mindig r√°ghat√≥ cumi, de had r√°g√≥djanak. A v√°ltoz√°s k√∂zeleg de addig sokan esnek k√©ts√©gbe √©s ezt √©rezni, √©lni, v√©gign√©zni nem j√≥ √©rz√©s. Nem lehet mindenkin seg√≠teni, s f√Ķleg azokon nem, akik √∂nmagukon sem k√©pesek.
A sok szeretet, ami ebben n√©pben van olyan pang√°st okoz, ha tudatlans√°ggal p√°rosul, hogy gyakorlatilag medd√Ķ √©s √∂npuszt√≠t√≥ √∂n√°m√≠t√°ss√° alakul √°t. Istent√Ķl v√°rni, hogy saj√°t kezeivel vessen v√©get mindennek, hi√°baval√≥ √©s naiv szentimentalizmus. V√©get vet, de emberek √°ltal, akik √©rtik √©s teszik a v√°llalt feladatukat, m√©ghozz√° harcosan √©s az ellens√©ggel szemben embers√©ggel, de k√≠m√©letlen√ľl.

„Hell√≥ Doki!

Semmi fontos, csak egy kis apróság:

Tegnap voltam kint a Hungaroringen Kawasaki √©vz√°r√≥ partyn. A pihen√Ķm alatt n√©ztem a t√∂bbiek motoroz√°s√°t a lel√°t√≥r√≥l √©s megd√∂bbenve tapasztaltam, hogy mellettem egy majom nagyon fura akcentussal besz√©lt angolul. Odafordultam √©s mit l√°ttam? Na mit? Karvaly cs√Ķr, cig√°nysz√≠n√Ľ b√Ķr √©s gyapjas fej, hmmmm... HEADSHOT! : ))))))))))))

Isten √°ldjon minden Magyart!

√ľdv: …
ps.: megfogadtam a tan√°csod. m√°r nem f√©lek! nincs mit√Ķl tartani! nek√ľnk nincs! minden rendbe fog j√∂nni!”

Ugye, csak k√∂r√ľl kell n√©zni √©s ott l√°tod mindenhol! P√°r √©ve m√©g csak magyarnak √°lc√°zott m√©dia, politikus √©s gazdas√°gi patk√°ny-embereket lehetett ezen c√≠men √©szlelni, de m√°ra m√°r el√Ķb√ļttak a holot√ļl√©l√Ķk! Az√©rt csak szeress√ľk √Ķket, mert az ellens√©get szeretni kell!

http://www.youtube.com/watch?v=ZqoNITAR8MY

Tetszik, nem tetszik, az a nemzet, aki nem tudja mag√°t megv√©deni a bajban, az nem √©rdemli meg, hogy annak nevezz√©k. H√°l’ a Magass√°gosnak, az√©rt a fizikai er√Ķdemonstr√°ci√≥ el√Ķtt m√©g lesz egy nagyobb szellemi-lelki csata, amelynek siker√©n, eredm√©nyess√©g√©n m√ļlik, hogy a fegyveres k√ľzdelemnek milyen szintj√©n kell a haz√°t meghonv√©deni, b√°r ha rajtam m√ļlna, ma m√°r a tartal√©kosok mind be lenn√©nek r√°ngatva √©s felfegyverezve, kik√©pezve, mik√∂zben j√°r√Ķr√∂zve bonyol√≥dhatn√°nk kisebb √ľtk√∂zetekbe az itt nem is √°llom√°soz√≥ nem zsid√≥ IDF-esekkel √©s egy√©b szem√©ttel! Nos, erre az√©rt m√©g sort fogunk ker√≠teni!

De hogy j√≥ h√≠rt is mondjak, Izrael a sz√≠riai hat√°rain√°l harckocsiz√≥ egys√©geket vont √∂ssze √©s robot-rep√ľl√Ķg√©pekkel k√©sz√ľl csap√°st m√©rni a Hezbollah Sz√≠ri√°ban l√©v√Ķ rak√©ta-rakt√°raira. Gondolom, hogy a Sz√≠rek ezt meg j√≥l v√©gign√©zik! Ezt sejthet m√°r Netanjahu is, mert Ehud a Barakban elkezdett hisztizni Putyinnak, hogy ne sz√°ll√≠tson fegyvereket Sz√≠ri√°nak! Nagyon nem szeretn√©k, ha a legmodernebb sz√°rnyas-rak√©t√°kat telep√≠ten√©k oda (P-800), amelyekkel a zsid√≥k haj√≥it mind egy sz√°lig le tudj√°k szedni √©s es√©ly√ľk sincs a v√©dekez√©sre a civileket boldogan agyonl√∂v√∂ld√∂z√Ķ emberszab√°s√ļaknak. Ugye ez a k√≠v√°ns√°gm√Ľsor r√©sze itt a dolognak. L√≠bia is egyre t√∂bb t√°mogat√°st kap, de a palesztinok is ultim√°tumot ny√ļjtottak be a „kiv√°lasztottaknak”, mik√∂zben arr√≥l cikkeznek, hogy Izraelben minden 5. gyermek √©hezik. Zsid√≥ gyerek √©hezik? Akkor az nem kaz√°r, ez is biztos! M√©g t√∂bb seg√©lyt, holop√©nzt, hogy a bank√°r-zsid√≥k eltapsolhass√°k. Mi√©rt nem fordultok Jahv√©hoz, vagy pr√≥b√°ltok szeretetrezegni, h√°tha megold√≥dik minden. Szerintem szeptember v√©g√©re nagyj√°b√≥l n√°lunk is helyzet lesz!

HozzŠszůlŠsok

# | aszpirin aszpirin - 2010 08 28 ¦ 15:50:13
Imre, m√°r tavaly is hamarabb kezdtek k√∂zponti f√Ľteni √©s id√©n is j√≥csk√°n beleny√ļlt a tavaszba. Nekem is eszembe jutott, hogy ez egy√°ltal√°n nem tesz j√≥t a p√©nzt√°rc√°mnak.
# | postaimre postaimre - 2010 08 28 ¦ 15:52:50
aszpirin, p√°r Igla megoldhatja a helyzetet! Szer√©t ejtj√ľk, alkalomadt√°n.
# | aszpirin aszpirin - 2010 08 28 ¦ 15:56:57
Az "√ļjfajta, √°rny√©kolt vegyi cs√≠k"-ra a magyar√°zat, hogy a l√©gk√∂rben t√∂bb r√©tegben lebeg a v√≠zp√°ra. Amikor nem √©rkezik √©ppen valahonnan front, a kora reggel sz√©tsz√≥rt vegyi anyag a leveg√Ķben homog√©nen eloszlik, egyfajta naperny√Ķt, "sunscreen"-t vonva. A chemtrail anyagot sz√≥r√≥ rep√ľl√Ķk e r√©teg felett rep√ľlnek, √©s a kisz√≥rt anyag √°rny√©kot vet az alatta elter√ľl√Ķ sunscreen-re.
# | aszpirin aszpirin - 2010 08 28 ¦ 16:06:47
Imre, azt hogy sz√Ľk√≠tett h√°l√≥zaton vagyunk-e vagy sem, egy k√≠s√©rlet keret√©ben ellen√Ķrizni lehetne. Kellene p√°r kulcssz√≥ra google keres√©st kital√°lni, √©s mindenki le√≠rn√°, hogy mit hozott ki neki els√Ķ p√°r tal√°latnak. Ha ez helyt√Ķl, orsz√°gt√≥l f√ľgg√Ķ, akkor biztos, hogy szelekt√°lva kapjuk az inform√°ci√≥kat az Internetr√Ķl. :)
# | Tibor Tibor - 2010 08 28 ¦ 16:42:53
Tudnak mindenröl a meteorologusok,csak az ö fajtájukhoz tartoznak,szerintem levannak oltva az övéik minden általuk szétszort anyag védelmére.
# | fapipa fapipa - 2010 08 28 ¦ 17:09:48
Sziasztok

A chemtraillal kapcsolatban inform√°llak benneteket, hogy egyre t√∂bb a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ b√Ķrbetegs√©geket, allergi√°kat jelz√Ķ panasz . Nekem is m√°r m√°sf√©l √©ve az orrom felett, szemem alatt, illetve a homlokomon , fejem tetej√©n ( f√©lig kopasz vagyok ) olyan ki√ľt√©sek , gennyesed√©ss√© alakul√≥ pattan√°sok jelentkeztek, amit egyszer√ľen nem tudtam semmilyen ken√Ķccsel vagy gy√≥gyszerrel elt√ľntetni.( az itt olvas√≥k is eml√©kezhetnek a legut√≥bbi tal√°lkoz√°sunkra ) El√Ķsz√∂r valamilyen √©tel allergi√°ra gyanakodtunk, (vagy alkoholraSmile)), de hosszas kis√©rletez√©s ut√°n elvetett√ľk mindet az√©rt, mert r√°j√∂tt√ľnk, hogy ha csak 5-10 percet is a szabad √©g alatt a napon t√∂lt√∂m, sapka n√©lk√ľl ,m√°snapra ujra berobban az eg√©sz fejem .A napsug√°rz√°s, (UV)meg a chemtraines machin√°ci√≥k teljesen felboritj√°k az √©l√Ķ k√∂rnyezet immunrendszer√©t.
Az udvaromon a paradicsom , √©s egyes diszn√∂v√©nyek ugy fel vannak kopaszodva, hogy ilyet m√©g nem is l√°ttam . A sz√Ķl√Ķ√ľltetv√©nyekben a levele3ket elhullatt√°k teljesen egyes fajt√°k, csak a csupasz vessz√Ķk, meg n√©h√°ny f√ľrt l√°tszik.
Tegnap n√©ztem az √©gen ( heves megye ) egy nagyon furcsa csikot, ami kit√ľnt a t√∂bbi k√∂z√ľl abban, hogy ugy n√©zett ki mint egy hosszu f√©s√ľ, mert szab√°lyos szakaszokban egyenl√Ķ hosszus√°gu fogak, vagy sz√°lk√°k √°ltak ki a t√∂rzscsikb√≥l. ugy n√©zett ki teh√°t mint egy l√©tra, aminek nincs meg az egyik tart√≥rudja Sajnos nem tudtam lefot√≥zni, mert nem volt n√°lam a telefonom. Ilyen szab√°lyos elrendez√©s√Ľ, vagy alaku csikot az biztos, hogy nem tud csin√°lni a term√©szet a l√©gk√∂ri √°raml√°s. ( ilyen frakt√°l nincs ) de elektrom√°gneses hull√°mok bomb√°z√°s√°val igen !!!Szerintem

L√°tta valaki rajtam kiv√ľl ezt a jelens√©get. ??

ha igen, rakja ki a képét a fórumra
köszi
# | harcol√≥ amazon harcol√≥ amazon - 2010 08 28 ¦ 17:10:48
Azt figyeltem meg,hogy amikor hidegfrontot mondanak az el√Ķrejelz√©sekben,akkor az ezt megel√Ķz√Ķ napokon sokkal intenz√≠vebben cs√≠kozz√°k az eget.Szerintem minden megmozdul√°s a n√©p legyeng√≠t√©s√©t igyekszik el√Ķseg√≠teni.Immunrendszer,gazdas√°g...
# | Hegel Hegel - 2010 08 28 ¦ 17:22:01
Tibor a vegyianyagra nincs olt√°s.
Nálam a kabala nem jön be sem az itt ajánlt oldalak sem más ezzel foglalkozó oldalak.
# | Varuna Varuna - 2010 08 28 ¦ 17:37:40
[quote]"Posta Imre: ... √Čn p√©ld√°ul m√°r egy ideje √ļgy jutok fel a netre, hogy a google el√Ķsz√∂r ledob mag√°r√≥l √©s m√°sodj√°ra siker√ľl csak felm√°szni. Ez√©rt m√°r egyb√Ķl a m√°sodikra hajtok. Lehet, hogy a kor√°bban beharangozott virtu√°lis √©s sz√Ľk√≠tett h√°l√≥zaton vagyunk m√°r rajta? Nem kiz√°rt!"[/quote]

Megjegyzem ez √©rdekes n√°lam is ugyanez a helyzet √ļjabban t√∂bb g√©pen is. Valamikor 5x-√∂rre j√∂n az oldal amit be√≠rok, pedig egy 30Mbites k√°beles csomag van el√Ķfizetve amelyen kereszt√ľl csak √ļgy sisteregnie kellene az adatoknak...
# | aszpirin aszpirin - 2010 08 28 ¦ 17:38:09
Fapipa: Igen, a jelens√©g l√©tezik, emlegetem m√°r egy ideje. Az elm√©letem, hogy a leveg√Ķbe sz√≥rt v√≠zmegk√∂t√Ķ anyagot f√©s√Ľfog-szer√Ľen sz√©tter√≠tik, hogy a f√∂ldr√Ķl felp√°rolg√≥ nedvess√©get √∂sszegy√Ľjts√©k, majd val√≥sz√≠n√Ľleg EM hull√°mokkal oda terelhess√©k ahov√° akarj√°k.
Harcoló amazon: Ugyanaz a megfigyelésem, mint a tiéd.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.69 mŠsodperc
83,604,879 egyedi lŠtogatů