Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Netanjahu ki-lincselt

NaplóMost hívott egy ismerõsöm, aki megerõsítette, hogy bizonyos bennfentes üzleti körökben már két hónapja izzanak a vonalak, mert a zsidó rendszer hullik szét, illetve szedik szét az amerikai (nem zsidó) és az ázsiai körök. Csak csendben teszik, mert nem akarnak pánikot. Pedig már az van. Netanjahu különleges megbízottja Moszkvába utazott, hogy „titkosan” tárgyaljon és Lavrovval is egyeztetett. A kiszivárogtatás szerint az volt a titkolt cél hogy az EU és a maci közé éket verjen a palesztin függetlenség kérdésében, amiben Medvegyev is definitíve deklarálta, hogy õszre meg kell legyen. Erre ott van a feszült szír helyzet is, amit oldani szeretnének, no meg a török is talpig fegyverben, indoklásnak Líbiát felhasználva, no meg Irán is körbe cirkulál a cirkálóival már Izrael partvidékén, bár újabban mesterséges szigetet akar építtetni Gázával átellenben a terrorállam, pont a gázmezõ fölé, hátha nem robbannak fel.

Az ENSZ egyre nyomatékosabban tereli Izraelt, s bár tudjuk, hogy zsizsik-halom a szervezõdés, ahogy az EU maga is, de hát nem baj, ha egymáson rugóznak, mint nyáron a rózsaágon a levéltetek, amelyeket a hangyák fejnek.

Obama magához rendelte Pereszt, hátha sikerül egy peresz-trojkát összehozni, mert már ideje lesz. Fegyverben a horvát és még a bolgár haderõ is, hogy szembe szálljon Líbiával! Kacag a májam! Jó kis indok a hadi gépezet bekurblizására ez a líbiai intervenciónak álcázott mozgolódás.

A Knesszetben új párt jelent meg, amely komoly kihívást jelent a Kadimának, de a Likudnak is. Vezetõje egy orosz emigrátor, s legutóbb Putyin Netanjahunak meg is jegyezte, hogy darabokra lesznek szedve, mert komoly támogatást kap a párt. Közben a Moszadot vizygálgatja mindenféle bizottság és már rebesgetik, hogy nem igazán tartott be semmiféle törvényt, sem a mûködésében, sem a gazdasági elszámolásaiban. Még a végén likudvidálják a társaságot? A kampány is beindult Oroszoországban és támadják Putyint, miközben reklámot csinálnak neki. Talán sejtik, hogy õ lesz a következõ Medvegyev? Vagy már tudják, hogy Medvegyev is õ? Na mindegy, de érdeklõdéssel olvastam a cikket, amiben a bûneit szedték csokorba. Képzeljétek, nem kötötte be magát a kocsijában kétszer és egyszer nem volt bekapcsolva a világítás az autójában, de egyszer és hivatalba kerülésekor egy 5 éves gyermeket elgázolt as szolgálati autója, amit nem õ vezetett. Majdnem sírtam a hahotától, de lehet, hogy a füst ment csak a szemembe, mert miközben írok, sírok, mert csepergõ esõben vizes faágakat égetek, péntek – tüzelõnap- révén. Most mit is mondja erre? Inkább nem sorolom a saját „bûneimet”, majd megírják az újságok, mikor mit csináltam, nekem ezzel nem lesz gondom.

Külön sokat foglalkoztunk már a Japán helyzettel, de meg kell említenem, hogy most már mérik a Jódot a csapadékból is, de közben elkezdtek foglalkozni a „kondenzcsíkok” idõjárás-befolyásoló hatásával is. Kellemest a hasznossal, nemde? Ha már egyszer ezüst-jodiddal is permeteznek és csinálják a felhõket, akkor a csapadékból illik kimutatni némi jódot! Egy gondolatébresztõ levelet idézek, majd jön a hivatalos per-verzió is.

„Vízkereszt, vagy amit akartok Üdv!
Egy gondolat bánt engemet, miért riogatnak minket az ivóvíz elfogyásával (is)?
Utánanéztem pár adatnak, mármint mennyi víz van a Földön.
A teljes vízkészlet 1500 millió köbkilométer. Ebbõl 83,51% tengervíz. 15,45% kõzetvíz, 1% az állandó jégtakaró, és 0,33% a mozgó készlet. (Valami nem stimmel ezekkel az adatokkal, 100,29% jön ki, ha összeadjuk, de hozzávetõleges adatként elfogadhatjuk).
Azt írja nekem az internet, hogy a teljes vízkészlet 0,0009%-a van a légkörben. Ez szép mennyiség, ugye? És mégis, mindenhol csak az élõvizekre és forrásokra hivatkoznak, ha ivóvízrõl karattyolnak.
Persze, lehet azt mondani, hogy hát nehéz kivonni a légkörbõl, erre viszont azt mondom, hogy nem nehéz. Csak el kell gondolkodni, miért eszi a rozsda a kompresszorok légtartályát, miért fagynak be télen a légfékek meg levegõs vezérlésû ajtók a buszokon/vonatokon, és meg is van a megoldás, hogy csapassuk ki a levegõbõl a vizet.
Ez így eléggé le van egyszerûsítve persze, de a lényege ez.
Ja, és permetezni sem kell hozzá.

És van egy költõi kérdésem is: mi a fenétõl ül vastag koromréteg az esõben ázó vízszintes felületekre?

Úgy gondoltam, ezeket megosztom Veled.
További békés, nyugodt napot kívánok.
Üdvözlettel:..."

Komoly hatással vannak az éghajlatra a kondenzcsíkok :-))
A repülõgépek által hátrahagyott kondenzcsíkok és következményeik hatása az éghajlatra jóval nagyobb, mint eddig hittük - derítették ki német légkörkutatók.
Ulrike Burkhardt, a Német Légi- és Ûrközlekedési Központ kutatója és kollégái egy új éghajlati modell segítségével kiszámították a kondenzcsíkok hatását. A szakember lehetségesnek tartja, hogy napjainkban egy év alatt nagyobb mértékben járulnak hozzá a felmelegedéshez a csíkok, mint a légiközlekedés kezdete óta a repülõgépek által kibocsátott összes szén-dioxid.
A kondenzcsíkokból úgynevezett pehelyfelhõk keletkeznek, amelyek felülete kilencszerese a repülõgépek nyomán keletkezõ vonalszerû csíknak. Eddig a szakemberek a vonalalakú kondenzcsíkok hatását tudták csak felbecsülni, és bár gyanították, hogy a pehelyfelhõk hatása azt jócskán meghaladja, bizonyítani nem tudták. Mivel a kondenzcsíkok párát vonnak el a levegõbõl, csökkentik a természetes felhõtakaró kiterjedését - mutatták ki a modell segítségével.
A természetes és a mesterséges úton keletkezõ pehelyfelhõk egyaránt csökkentik a Föld infravörös sugárzását, ezáltal melegítve az éghajlatot. Szerencsére a kondenzcsíkok sokkal rövidebb ideig fejtik ki a hatásukat, mint az üvegházhatású gázok. A kondenzcsíkok és a belõlük kialakuló pehelyfelhõk Európa felett nagyobb területet fednek le, mint Észak-Amerika felett, ahol intenzívebb a légiközlekedés. Ezért az európai kontinens feletti hidegebb levegõ felelõs, az szükséges ugyanis a kondenzcsíkok kialakulásához. Másrészrõl az Atlanti-óceán északi része felett képzõdõ kondenzcsíkok zöme átsodródik Európa fölé.

Forrás: Link

"Szia Imre!

Újabb érdekességgel tudok beszámolni neked. A minap Budán jártam és mepillantottam a buszmegállóban lévõ plakátot.
Mely plakát még nem is annyira feltûnõ a sok hasonló mellett. Ám ha jobban megnézzük azt az átlós fehér vonalat, akkor az egyik végén van egy repülõgép, és méretarányaiban nézve a képet és magát a fehér vonalat, feltûnik a már általunk jól ismert vegyicsík. Ennek annyi köze van a mûvészethez, hogy ha felpillantunk az égre néha egészen érdekes dolgokat festenek nekünk. Egyébként nagyon ügyes húzás a köztudatba csempészés javára.

Áldás!..."
És anyátok hogy van?

Egyébként az idõjárás nem járja. Tegnap, március utolsó napján félmezítelen vágtam a fát hûvös halomban, vagy 25 fokban. Vagyis, ha nincs permet és napsütés van, akkor meg beköszönt a nyár!

Hozzszlsok

# | Alexandros Alexandros - 2011 04 01 ¦ 21:27:20
Szakadjék hát az ég.
Szakadjék hát istentagadó bûnös nyakába, ki alkotásába bele piszkít!
Ki másnak vermet ás, maga esik bele.
Nem volt buta soha a magyarság és mondásai.
# | Csillagösvényen Csillagösvényen - 2011 04 01 ¦ 21:36:11
Akárhogy is nézzük, mindenki szép csendesen készülget a VH-ra,ki igy,ki úgy!
minél elõnyösebb, jobb pozicióba helyezkedni. A zsidó bunkereket épit, azt mondja,mert gombát akar termeszteni..
A függõnyt meg hiába huzzák be ugye...
# | zafir zafir - 2011 04 01 ¦ 22:03:49
Kilincselt már személyesen a rövid látogatása alatt is.
Kedvére próbál tenni Putyinnak azzal, hogy meghívta jõvõ májusban Izraelbe. Putyin kedvéért pont a gyõzelem napján avatják fel ott a holoemlékmûvet.
Néhány napja aláírt a két ország együtt egy ûrkutatási egyezményt is.
# | Hegel Hegel - 2011 04 01 ¦ 22:49:41
Csak nehogy lekenyerezés legyen ebbõl! Volt ilyen a történelemben.A magyarok példul I.Ottó kenyérkezését szivják ma is ahogy Géza hadseregének egyes máig sem tudott személyeit lekenyerezte, majd a gyermek Géza körüli urakat...szóval kenyérrõl lekenyerezés lehetõségéról kinek mi a vélelme?
Az orosz is emberbõl van.
# | Aramis Aramis - 2011 04 02 ¦ 00:11:43
A Washington Post 2011.03.30. án megjelent jelentésébõl.

Etiópiában az állampolgárságuk hiánya miatt tüntetõ zsidókat vett a rendõrség õrizetbe.

Az Addis Abe bában az Izraeli nagykövetség elõtt 80 tüntetõ zsidót vett az etiópiai rendõrség õrizetbe továbbá hasonló létszámú sebesültrõl számol be egy zsidó csoport jelezése alapján a Washington Post.

A Beta Izrael csoport elnöke Sutotow Hamse szerint az Izrael nagykövetség elõtt ca. 2000 etiópiai szidó tüntetett és követelte az izraeli állampolgárságát.

Sutow úgy gondolja, hogy a rendõrségi intézkedések a nagykövetség kérésére történtek.

Az elmúlt idõszakban, az Etiópiában élõ zsidók éhségsztrájkkal nyilvánították ki tiltakozásukat az izraeli állampolgárság megtagadása miatt.
http://www.washin...story.html
# | asus asus - 2011 04 02 ¦ 01:49:22
Beindult a héber kampány Putyin ellen? Szerintem nem oszt, nem szoroz.
A Netanjahu titkos tárgyalásához csak annyit fûznék, hogy Putyin jól taktikázik.Grin
# | changer changer - 2011 04 02 ¦ 02:38:52
Vagyis, ha nincs permet és napsütés van, akkor meg beköszönt a nyár!

Éppen a Világpanorámát néztem, és Imrének ezen mondata jutott eszembe. Beötlött egy érdekes dolog, hogy miért is permetezik az eget, minek ez az esõcsinálás.
Megérzésem szerint az az oka a vegyi permetnek, hogy mesterségesen keltsenek hidegebb idõjárást. Ez pedig ahhoz kell, hogy eltakarják azt a tényt, hogy Izrael erõteljesen sivatagosodik. Na mármost, ha mesterségesen van fenntartva a hidegebb idõjárás, senkinek nem tûnik fel, hogy mi az idõjárási helyzet / idõkép Izraelben.
Különben sûrûbb szóbeszéd tárgyát képezné
az Izraeli térhódítás, és okként Izrael sivatagosodását említené meg mindenki, és így az oknál fogva igencsak feltûnõ lenne a betelepülés és talán még élénkebb vita és ellenállás övezné a zsidó törekvéseket.

Magyarán: ezt a chemtrailt azért csinálják, hogy ne legyen feltûnõ a cionizmus. Ennyi.
Figyeljétek meg: ha Izraelt beáldozzák valami háborúval , azonnal abbahagyják a permetezést és elönt mindent a forróság.

Gondoltam nem árt, ha leírom, hogy mégjobban összeálljon a kép.
# | gabi gabi - 2011 04 02 ¦ 03:11:53
changer, engem már is elöntött a forróság! Tudod miért? Mert ahol a zsidó, - vagy nevezzük izraelinek - megjelenik, ott elõbb utóbb sivatag lesz. Látszólag ellent mond ennek a mi vízzel árasztott Kárpát-medencénk, de ha ezek tényleg beteszik ide a lábukat, akkor elõbb-utóbb itt is sivatag lesz! Közük nincs a földhöz és az élethez. Egy valamit tudnak, pénzt nyomtatni és számolni. Ezt zabálják meg õk, - hiszen ebbõl a mennyiségbõl (dollárból) legalább 1 mázsa jut minden zsidóra . Egyék meg, tele van zölddel, az pedig klorofil! Zsidó klorofil!
Tormay Cécile írta: a galiciai zsidó mire Kassára ért, levágatta a pajeszát; mire Miskolcra ért, levágta a kaftánját, és mire Pestre ért, már milliomos volt! Mindez 1918-ban történt, íródott. Majd 100 éve, mi változott azóta? Lett belõle magyar nemes, persze elõtte bolsevik. Takony mocsok népség, aki a cigány rokonságát használja ellenünk. Halál rájuk is vár, de nagyon, - ahogy Gyurcsány mondta! Ja, hogy Gyurcsány nem mondott ilyet? - na és!
# | gabi gabi - 2011 04 02 ¦ 03:43:47
"Megsimogatott....És ez olyan jó volt, mert szép szelid titkokat tudatott az õ keze, melyeket cak a gyerekei homlokának mondott ez ritkán, ha nehéz volt az óra. Szép szelid titkok õrzõi, áldott asszonykezek. Õk tudják azt, amit nem tudnak se a hadvezérek, se államférfiak."
# | changer changer - 2011 04 02 ¦ 22:51:45
Ugyan, Pintér ezt tárgyalta a zsidókkal? Ki hiszi ezt el? Nem errõl volt itt szó. Valami másról, amit nem kötnek az orrunkra.

Ez az aggasztó egyébként. Titkos belsõ megállapodások, stb..

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 2.09 msodperc
83,604,046 egyedi ltogat