Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Bombázó a láthatáron!

Napl√≥Az EU-ban csak pislognak azon, mit m√Ľvel Olstein √©s tel-avivi csapatk√°ja. Kezdik sejteni, hogy a bilderberges √©s illumin√°tusi h√°tt√©rt√∂rt√©netek sz√°mukra nem eg√©szen √©rthet√Ķ m√≥don, t√Ķl√ľk f√ľggetlen√ľl zajlanak √©s az EU-nak v√©ge szakad hamarosan, s √Ķk is kiesnek a pixisb√Ķl. Mert az EU csak fed√Ķt√∂rt√©nete volt a „k√≥hnf√∂derat√≠v Eur√≥p√°nak”, vagyis a „nemesi” zsid√≥-√∂sszeesk√ľv√Ķk dinasztikus, hegemonikus, archaikus csal√°s√°nak, amibe √©ppen Budapest szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥k√∂zponttal akarj√°k l√©tre h√≠vni a CBJ-ben „vizion√°lt” zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°got, mint monarchi√°t. Ez√©rt a nagy pusmog√°s a „magyar” talnudista alkotm√°nynak nevezett √∂sszeesk√ľv√©s k√∂r√ľl √©s ez√©rt mutogatj√°k Szajr√©√©k Br√ľsszelben, New Yorkban √©s Londonban ink√°bb, mint √©ppen idehaza, ahol csak pentyegnek r√≥la, pedig m√°r k√©szen √°ll. A p√°pua m√°r √°ldom√°st is ivott r√°ja √©s a sok „nemzeti” meg mint a csod√°t v√°rja, de olyan ez, mint a zs√°kban k√≠gy√≥. B√°rmi is j√∂n ki bel√Ķle, annak a fej√©t kell let√©pni szeretettel. A sz√≠nj√°t√©khoz minden zsid√≥ p√°rt a maga szerepe szerint assziszt√°l.

Az LPM t√°volr√≥l, az MSZP akt√≠v kritik√°val, t√∂rv√©nytelens√©get, illegitimit√°st ki√°ltva, a J√≥bbik pedig eg√©szen k√∂zelr√Ķl seg√≠ti a Fidesz zsid√≥k legitim√°ci√≥s t√∂rekv√©seit. A zs√≠ros keny√©r le van osztva nekik, ez l√°tszik a mostani L√°z√°r-f√©le rend√Ķrszakszervezetes √∂sszeborul√°sukb√≥l is √©s a Vona-Zazri-f√©le fegyvervisel√©st k√∂nny√≠t√Ķ javaslatok figyelemterel√©s√©b√Ķl is. T√ļl sok sz√≥t a t√©m√°ra nem akarok vesztegetni, mert ezek mindegyik√©nek meg van √≠rva a v√©grendelete. √Ėnmaguk √≠rt√°k al√° azt.


Kicsit zsidó, kicsit langyos, de a "alkotmányhoz" ez kell!Kicsit csacska, kicsit kacska és pont "bóher" a kóserek között!


Ami szint√©n nem d√∂bbent meg, az a val√≥di j√≥ sz√°nd√©kot k√©pvisel√Ķ nemzetiek tev√©kenys√©ge, √©rtetlens√©gi sz√≠nvonala. Id√Ķben k√∂zel k√©t olyan szervezeti egys√©gt√Ķl is visszahallottam, hogy √©n verem sz√©t a nemzeti oldalt, ami √∂sszepasszol a J√≥bbik, a HVIM √©s egy√©b f√©lrevezetett k√∂z√∂ss√©gnek l√°tsz√≥ csapatok h√°za t√°j√©k√°r√≥l kapott "kritik√°kkal". Amikor m√°r az NBH mondja azt, hogy √Ķk a nemzetet v√©dik √©s √©n a nemzeti oldalt rugdalom, verem sz√©t, akkor pontosan tudom, hogy ahonnan ezek a visszajelz√©sek ugyanezzel a retorik√°val j√∂nnek vissza, azokat m√©g az NBH fogja √©s terelgeti. Szemmel l√°that√≥lag a „nemzeti oldal” az, amit a mossad az NBH-nak felv√°zolt √©s seg√≠ts√©g√©vel fel√©p√≠ttetett, p√°rtok, szervezetek form√°j√°ban, amibe beszervez√Ķdtek √©s ir√°ny√≠t√°suk alatt tartj√°k. Az √©rtelmez√Ķ sz√≥t√°ram szerint az √ļn. nemzeti oldal az, amit az NBH fog. √ćgy m√°r √©rtem, mi√©rt megy a visongat√°s azzal kapcsolatosan, hogy itt meg leleplez√Ķdnek azok a be√©p√≠tett √ľgyn√∂keik, akik beker√ľlve a parlamentbe, vagy azon k√≠v√ľl jegyzik √©s terelgetik a magyars√°got a v√©gzete fel√©. Ezen t√ļl sokat magyar√°zni nem kell, mert h√°t a t√©nyek makacs dolgok, s ha ez a mag√°nhonlap oly er√Ķvel b√≠rhat, hogy sz√©tszedi a titkosszolg√°lat √°ltal j√≥l konspir√°lt pap√≠rmas√©-figur√°kat √©s fellebbenti a f√ľgg√∂nyt r√≥luk, akkor el kell gondolkodni tisztelt „nemzeti oldal”, hogy van-e egy√°ltal√°n olyan, vagy „csak” tudatosan m√Ľk√∂d√Ķ, az isteni er√Ķt annak rendje √©s m√≥dja szerint haszn√°l√≥ magyar emberek? A butas√°g √©s a tudatlans√°gb√≥l ad√≥d√≥ f√©lelem az akad√°ly a tiszt√°nl√°t√°snak, s a tud√°s az a hatalom, amivel ez legy√Ķzhet√Ķ. Az alkotm√°nyoz√°s egy zsid√≥ sz√≠nj√°t√©k, semmi t√∂bb. Nemzetk√∂zi szint√Ľ h√©ber √∂sszeesk√ľv√©s, nem csak ellen√ľnk, de √∂nmaguk v√©gzet√©t is okozva ezzel! Nem kellene belemenni, mert a nagy meglepet√©sek folyamatosan zuhognak majd a csod√°lkoz√≥kra, mert cion√©k olt√°ri nagy cselre k√©sz√ľlnek.

Tudom, hogy tudj√°tok m√°r √©s tele van a padl√°s a diagn√≥zissal, de m√©g mindig √ļgy l√°tom, hogy aki m√°r l√°tsz√≥lag meg√©rtett, m√©g az is csak olyan immel-√°mmal, tess√©k-l√°ss√©k √°ll szellemileg a k√©rd√©shez. Megy a p√°rhuzamos alkotm√°nyoz√°s, de ott van a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°ny helyre√°ll√≠t√°s√°√©rt m√°r t√ľntet√©st is szervez√Ķk, meg a pontosan √°prilis 18-√°n a Kossuth-t√©rre √©rkez√Ķk „hada” is. Vannak, akik k√©rik, vannak, akik k√∂vetelik, hogy ne legyen √ļj alkotm√°ny √©s legyen a r√©gi, de mindezt a zsid√≥kt√≥l k√©rik, k√∂vetelik a „magyar orsz√°gh√°zban”. Pedig a rendszer illegitim, a parlament „v√°lasztottjai” illegitim hatalommal b√≠rnak, azaz de jure nem b√≠rna azzal √©s alkotm√°nyos rend, mint olyan, de facto nincs Magyarorsz√°gon, ahogy Magyarorsz√°g sincs, mert a zsid√≥k v√°s√°rolt√°k fel, nem m√°s. Nos mit is lehet ilyenkor tenni! Alkotm√°nyosnak hazudott m√≥dszerekkel pr√≥b√°lkozni, hisz √Ķk maguk mondj√°k, hogy a hat√°lyos sem hat√°lyos √©s √∂nmaguk is semmisnek tekintik azt, hisz erre hivatkozva √∂nk√©nyesen gy√°rtj√°k a m√°r testre szabott talmudist√°t. Demokratikusan megd√∂nteni egy nem demokratikus int√©zm√©nyrendszert ugye nem lehet. Az alkotm√°nyos rendet –amely nincs – ugye nem lehet sem er√Ķszakkal, sem n√©lk√ľle megd√∂nteni, hisz azt a v√°rat, amely nincs, nem lehet sem b√©k√©sen, sem harc √°r√°n elfoglalni. Mindez csak a tudatunkban l√©tez√Ķ g√°tak miatt nem vil√°gos a most is szervez√Ķd√Ķ √ļj p√°rtok m√°r majdnem fel√©bredt tagjainak, vagy az √ļjabb pet√≠ci√≥kat, k√©rv√©nyeket, deklar√°ci√≥kat megfogalmaz√≥knak.

Ahhoz, hogy j√≥l √©lhess, el√Ķsz√∂r √©lned kell akarnod, s ahhoz meg tenned kell akarnod, de ahhoz meg tudnod kell, hogy mit akarhatsz egy√°ltal√°n.

Nemzeti oldal? Mikor sorj√°ban der√ľltek ki Csurk√°kr√≥l, Cs√≥rikr√≥l, Kiszelykr√Ķl, hogy nem azok, akiknek mondt√°k magukat √©s sorban, sz√°rmaz√°silag NBH-fel√©p√≠tetts√©gileg leplez√Ķdnek le a t√∂bbiek is, akik jelenleg arra hivatottak, hogy az √ļjabb „demokratikuss” csapd√°ba l√©ptess√©k be a m√©g megvezethet√Ķket. J√≥bbik, akire egy cig√°ny polg√°rh√°bor√ļt az√©rt m√©g r√° lehet b√≠zni? Neh√©z meg√©rteni, hogy ha tiszt√°t akartok, akkor a szennyest el√Ķsz√∂r sz√©t kell v√°logatni, mert ha azzal √∂sszefogod a tiszt√°t, akkor mehet √ļjra a mosod√°ba? Nem volt m√©g el√©g a mosod√°kb√≥l, de meg akarj√°tok sp√≥rolni a v√°logat√°st? Nincs hozz√° el√©g t√ľrelem, gyomor, kitart√°s √©s l√©lek? Nincs el√©g k√©pess√©g, akarat √©s r√°l√°t√°s, hogy ezt nem lehet √©s nem szabad meg√ļszni, b√°r kellemetlen √©lm√©ny mindenki sz√°m√°ra, ha titkok der√ľlnek ki, melyeket az NBH rejteni szeretne.

Nem √©rtett√©k meg legt√∂bben, hogy a titkos szolg√°lat a legf√Ķbb hatalmi √°gazat?

Azt hiszitek, hogy mik√∂zben a h√°tt√©rhatalomr√≥l besz√©l√ľnk √©s m√°r majdnem mindent tudunk, meg√ļszhatjuk annak gyakorlati felhaszn√°l√°s√°val val√≥ √©rintkez√©st, tapasztalatokat. Igen! Az Illumin√°tusok, Bilderberg√©k az NBH-n, Mossadon, CIA…kereszt√ľl is m√Ľk√∂dnek √©s mikor kider√ľl, hogy mennyi SZT tiszt van a padsorokban, nem gondolkoztok el azon, hogy ez csak a szimpla szikr√°ja a jelens√©gnek?

Seg√≠teni akartok, tenni? Akkor mindent, amit tudtok, amir√Ķl ahogy tudtok, tegy√ľk nyilv√°noss√°g el√©. Legyen a k√∂z √°ltal megismert, hogy ki mit is tud,m vagy tudni v√©l! Az √ľgy√©sz - √©s rend√Ķrsegget, a zsid√≥k b√≠r√≥s√°g√°t olyan magasr√≥l kell neglig√°lni, hogy csak √ļgy zengjen. Korrupt, illegitim √©s ez√°ltal b√Ľn√∂z√Ķi k√∂r. Persze nem mindenki, de egy√ľttesen sajnos kollekt√≠ven azok. A semmiss√©gi t√∂rv√©nnyel ny√≠ltan ki is lett mondva, hogy a rend√Ķr hazudik, de h√°t a b√≠r√≥ √©s az √ľgy√©sz is, ha a t√∂rv√©nyt sz√≥ szerint meg√©rtj√ľk! M√°r az FAZ is hozza, hogy minimum vitatott az elfogadand√≥ alapt√∂rv√©ny – vagy mi a franc – legitimit√°sa, mert akik alkotj√°k, azok „b√Ľn√∂z√Ķk”. S mivel, hogy se nem demokratikus, sem nem alkotm√°nyos, sem nem legitim, ez√©rt most majd a Szent Koron√°t meghivatkozva √©s kereszt√©ny m√≥don lesz zsid√≥, √ļgy, hogy √°llamformul√°t v√°lt. Mi kell m√©g t√∂bb?
http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=2052

Sokszor mentem m√°r szemben tabukkal √©s √ļgy l√°tom, egyre t√∂bben √©rtik √©rzik valamilyen fogban, m√©rt√©kben azt, hogy ezt meg kell tenni, s b√°r a m√≥dj√°r√≥l lehet vitatkozni, , de nem √©rdemes. Tan√≠tva tanulok √©s teszem, hogy magasabbra emeljek lelkiekben, szellemiekben val√≥di embereket, akik m√°r √©rteni is merik n√©ha, hogy mi is az alaphelyzet. Ahhoz, hogy megtartsam a magasba emelt kab√°tot van er√Ķm, de nagyon sok felemelt zak√≥ visszahullik a porba, mert nem p√°nyv√°zza ki mag√°t √©s nem ver mag√°nak sz√∂get, akaszt√≥t a magasban. Olyan, mint amikor a kisfiamat a nyakamba veszem, hogy √Ķ is l√°sson, de nem tarthatom ott, mert ahhoz fel kell n√Ķnie, hogy onnan l√°ssa a vil√°got, ahonnan √©n, vagy m√©g magasabbr√≥l.

√Ėner√Ķb√Ķl nem sokaknak van kedve megk√ľzdeni a feladattal, azt m√°r l√°tom!

No h√°t akkor most mi is lesz? Mivel politikailag megoldhatatlannak t√Ľnik a feladat, mert az √∂sszes „elfogadott” √©s „demokratikus” szervezetet a zsid√≥k bitorolj√°k, √≠gy egy el√Ķrehozott v√°laszt√°sos m√Ľsor is csak akkor vezethet eredm√©nyre, ha egy „katonai diktat√ļra” kis√∂p√∂rn√© a jelenlegi regn√°l√≥ rezsimet, annak minden tagj√°val √©s megkezden√© a k√∂zigazgat√°s √©s a k√∂z√©let √ļjraszervez√©s√©t, amelynek eredm√©nye a zsid√≥kt√≥l megtakar√≠tott rendszerben a kiv√°laszt√≥d√≥ t√©nylegesen arra alkalmas szem√©lyek nemzetgy√Ľl√©s√©ben cs√ļcsosodna ki, amely tiszta kez√©vel a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyt √©s a Szent Koron√°t a hatalm√°ba de jure is visszahelyezhetn√©, mert de facto mindig is hat√°lyban volt, amit a kommunista zsid√≥k fel nem f√ľggeszthettek. Erre nem lehet k√©rni a jelenlegi mocskos, tiszt√°talan, korrupt, faji alapon kontraszelekt√°lt parlamentet.

√ēket jog - √©s hatalomfoszt√°ssal kell azonnali hat√°llyal „b√ľntetni! Nincs joguk sem t√∂rv√©nyeket hozni, sem szavazni √©s bizonys√°got tettek arr√≥l, hogy a magyar nemzet k√©pviselet√©re szem√©ly szerint √©s kollekt√≠ven is alkalmatlanok, mert a zsid√≥ inv√°zi√≥t √©s cig√°ny polg√°rh√°bor√ļt k√©sz√≠tenek el√Ķ.

Ki kell mondani a sokadik elcsalt, t√∂rtv√©nytelen v√°laszt√°sokon hatalomra juttatott korm√°nyra a haza√°rul√°s szentenci√°j√°t, s meg kell kezdeni az orsz√°gos munkabesz√ľntet√©seket, demonstr√°ci√≥kat √©s az akt√≠v ellen√°ll√°st minden a korm√°ny eddigi hat√°sk√∂r√©be tartoz√≥ int√©zm√©nnyel √©s szem√©lyekkel kapcsolatosan!

A magyar √°llam vezet√©s√©t √°tvett haza√°rul√≥k az √°llam elleni b√Ľncselekm√©nyek mindegyik√©t bizony√≠tottan elk√∂vett√©k, h√Ľtlens√©g√ľk, √°rul√°suk nemzetk√∂zileg is ismert, az bizony√≠tott!

A Btk. a "Haza√°rul√°s" b√Ľncselekm√©ny√©t az al√°bbiak szerint hat√°rozza meg (144. ¬ß).

Az a magyar √°llampolg√°r, aki abb√≥l a c√©lb√≥l, hogy a Magyar K√∂zt√°rsas√°g f√ľggetlens√©g√©t, ter√ľleti √©ps√©g√©t vagy alkotm√°nyos rendj√©t s√©rtse,
k√ľlf√∂ldi korm√°nnyal vagy k√ľlf√∂ldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, b√Ľntettet k√∂vet el, √©s √∂t √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.

M√°r t√ļlhaladtuk az „el√Ķk√©sz√≠t√©s” f√°zis√°t √©s a nyilv√°nval√≥, hogy a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g „int√©zm√©ny√©t” sem a csonkaorsz√°g g√ļnyhat√°rain t√ļl rekedt magyarok, hanem a betelep√ľl√Ķ mindenf√©le zsid√≥k kedv√©√©rt, azok √©rdek√©ben hozt√°k meg.

Az elm√©leti fikci√≥n t√ļl fel kell sz√≥l√≠tani minden k√∂zint√©zm√©nyt, minden szervez√Ķd√©st (m√©g ha zsidaj k√©zben van is, mint tudjuk), a rend√Ķrs√©get, t√Ľzolt√≥kat ….a marad√©k honv√©ds√©get, hogy a haza√°rul√≥ korm√°ny minden parancs√°nak √°lljanak ellen, s ez k√∂teless√©g√ľk, nem zend√ľl√©s! A p√°rok feloszlat√°sa mellett minden telep√ľl√©sen azonnal megszervezni a k√∂zigazgat√°st, ell√°t√°st √©s a rendv√©delmet, hogy fosztogat√°s, √∂nk√©nyes √∂nb√≠r√°skod√°s, fegyveres √©s fegyvertelen √∂sszet√Ľz√©s lehet√Ķs√©ge minim√°lisra cs√∂kkenjen √©s megkezdeni a tartal√©kos √©s m√°r kik√©pzett MAGYAR hader√Ķ felfegyverz√©s√©t, a fiatal MAGYAROK kik√©pz√©s√©t √©s hadrendbe √°ll√≠t√°s√°t. Az √°t√°llt fegyveres er√Ķk ehhez biztos√≠tj√°k a fegyverzetet √©s sz√ľks√©ges szaktud√°st, de a nemzeti er√Ķk kik√©pzett katon√°i is minden r√©gi√≥ban megkezdik az √∂nszervez√Ķd√©sek vezet√©s√©t. A helyzet nyilv√°n nemzetk√∂zi beavatkoz√°st fog s√ľrgetni √©s nyilv√°nval√≥, hogy er√Ķszakra is sz√°m√≠tani kell, de a haza v√©delme minden magyarnak k√∂teless√©ge! A polg√°rh√°bor√ļ elker√ľl√©se √©rdek√©ben tett int√©zked√©seket a helyzet alakul√°sa szabja meg…s egyidej√Ľleg a nemzetk√∂zi kapcsolatokat felv√©ve a fel√°ll√≥ ir√°ny√≠t√≥ test√ľlet megkezdi t√©nyleges koordin√°l√≥ tev√©kenys√©g√©t!

Nem k√≠v√°nom tov√°bb elemezni, hisz vil√°gos kell legyen, hogy a m√°r elcs√©pelt, de val√≥s „alkotm√°nyos” k√∂teless√©ge minden magyarnak a haza v√©delme! Ez alkalommal az ellens√©g bel√ľlr√Ķl t√°mad, alattomosan √©s mag√°t honpolg√°rnak, magyarnak √°lc√°zva. Ezt a helyzetet megoldani, tudv√°n, hogy a zsid√≥k Magyarorsz√°got kiemelt f√©szekrak√≥ helyk√©nt kezelik, k√ľl√∂n√∂sen b√°tran √©s elsz√°ntan kell elj√°rni, f√©lelmet nem ismerve!

A nemzetk√∂zi helyzet arra lett √©rett, hogy ki lehet, ki kell mondani √©s cselekedni kell minden l√©p√©s√ľnkkel, hogy a fentebb √≠rottaknak nyomat√©kot adjunk.

J√≥, mondhatj√°tok! De mikor? Tudj√°tok, olyan ez, mint a k√Ķleves k√©sz√≠t√©se, csak annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy most mi k√©sz√≠tj√ľk! Mindenki zseb√©ben ott lapul valami hozz√°val√≥, de m√°r ne a zsid√≥ fazek√°ba helyezze bele, hanem, ha befogadta a sz√≠ve-lelke √©s tudat a fenti sorokat, akkor k√©sz√ľlj√∂n vele mindenki, hogy a c√©l nem valami, hanem a minden! Nem kiegyezni kell vele, hanem eltaposni a f√©rget? Mikor? Amikor k√©szen vagytok erre! A nemzetk√∂zi helyzet m√°r k√©szen √°ll!

Szóljatok!

Tudj√°tok, ha nem √©rten√©tek m√©g most sem, azzal nem igen tudok mit kezdeni, ez√©rt egy p√©ld√°zattal √©lek. Mik√∂zben L√≠bi√°ban zajlottak az esem√©nyek √©s Londonban a G8-ak nem tudtak megegyezni a konfliktus-kezel√©ssel kapcsolatban, t√∂rt√©ntek ezzel egyidej√Ľleg kev√©sb√© l√°tv√°nyos, de nyomat√©kos√≠t√≥ int√©zked√©sek is. Nem csak Merkel helikopter√©nek lett defektes a rotorja, hanem √©ppen akkor Nagy-Britanni√°t megk√∂zel√≠tette egy (szerintem nem volt mag√°ban) Tu-95-√∂s strat√©giai bomb√°z√≥ is, mintegy nyomat√©kot adva t√°rgyal√≥ felek felfog√≥k√©pess√©g√©nek.

A britek nem kicsit voltak p√°nikban, mert m√©g a hidegh√°bor√ļ √©vei alatt sem volt ennyire k√∂zel ilyen t√≠pus√ļ g√©p. A pil√≥ta nem kommunik√°lt √©s az utols√≥ ut√°ni visszafordul√°si √≠ven t√©rt csak le a l√©gt√©r-s√©rt√©s sz√°nd√©k√°r√≥l. Melegh√°bor√ļ 1.0?

Szerintetek mennyi k√©rd√©st kell m√©g tiszt√°zni, am√≠g ki nem vil√°glik, hogy nincs m√°s √ļt, csak egyenesen el√Ķre!

HozzŠszůlŠsok

# | p√°los1200 p√°los1200 - 2011 03 30 ¦ 14:44:19
Zsidó nemesség???
Olyan a vil√°gon nem volt. Csak papi √©s keresked√Ķ r√©teg. Egyetlenegy pr√≥f√©t√°juk sem aj√°nlotta nekik a kir√°lys√°got, mivel nem volt nemess√©g√ľk. Egy√©bk√©nt is mire a kir√°ly h√°rmat pislogott volna , ezek eledt√°k volna a kir√°lyi palot√°t..... Smile
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 30 ¦ 15:26:47
Hmm!
Szerintem se járkál magában egy TU-95-ös!
www.globalsecurity.org/wmd/world/russia/images/tu-95f_1.jpg
# | postaimre postaimre - 2011 03 30 ¦ 16:11:50
Most még az is kérdéses, hogy a Líbia elleni purparléban a török merre fog bóklászni!

p√°los a zsid√≥k √ļgy vett√©k a kutyab√Ķrt, mint m√°s a cukork√°t. majd egyenk√©nt kell √Ķket is kir√°zni a b√Ķr√ľkb√Ķl, mert nem akarnak belef√©rni.
# | HangOk HangOk - 2011 03 30 ¦ 16:47:05
a cél nem valami, hanem a minden! Nem kiegyezni kell vele, hanem eltaposni a férget? Mikor? Amikor készen vagytok erre! A nemzetközi helyzet már készen áll!

Ezzel nekem csak egy gondom van. Nekem nem a f√©rgek eltapos√°sa a c√©lom, hanem egy √©lhet√Ķ a term√©szet t√∂rv√©nyeivel √∂sszhangban lev√Ķ t√°rsadalomban val√≥ √©let.
Ez pedig olyanokkal, akik a f√©rgek eltapos√°s√°n t√ļl nem l√°tnak nem megy.
Milyen t√∂rv√©nyeket fog az k√∂vetni, aki lelkiismeret furdal√°s n√©lk√ľl felakaszt egy m√°sik embert?
Hadd eml√©keztesselek benneteket a legs√∂t√©tebb kommunista rendszerelemek tetteire. Ez lesz bel√Ķle. T√∂megben egy√©bk√©nt is eloszlik a felel√Ķss√©g (nem oszlik el, csak a birka √ļgy √©rzi, mert felold√≥dik a tudat-talanban). Ne √©rtsetek f√©lre nekem is viszket a tenyerem √©s id√Ķnk√©nt elbor√≠tja az agyamat a tehetetlen gy√Ľl√∂let - mely a t√°ptalaja a h√°bor√ļnak. Tudok √∂lni. De azt is tudom, hogy minden gyilkoss√°gban magamat is meg√∂l√∂m. Ez√©rt vagyok a v√©gletekig pacifista. Azok a katon√°k, akik tudj√°k mi a h√°bor√ļ - azok nem akarnak h√°bor√ļt.
Ha megn√©zitek ezt a sheriffet, akkor remek√ľl l√°tni, hogy tiszta fejjel gondolkodik √©s nem besz√©l indulatosan. Nem a d√ľh, gy√Ľl√∂let √©s egy√©b r√°di√≥frekvenci√°kkal stimul√°lhat√≥ √©rz√©sek √©s √©rzelmek vezetik.
Egyszer√Ľs√©g, tisztas√°g.
De uraim √©s h√∂lgyeim! √ē tudja mit jelent korrekt m√≥don √©lni √©s tiszteletben tartani m√°sokat. Tudja mi az a demokr√°cia √©s vannak √©rt√©kek √©s t√°mogat√≥k m√∂g√∂tte.
Nem zsid√≥zik, nem cig√°nyozik - az eff√©le szarakod√°s t√°vol √°ll t√Ķle, ugyanakkor, ha kell a SWAT csapat√°val egy√ľtt ki fog √°llni az √°ltala k√©pviselt becs√ľletes emberek√©rt.
A zsid√≥z√°s, csak a barmokat t√©veszti meg, de azoknak viszont ad egy c√©lpontot amit azut√°n lehet k√∂pk√∂dni. Ezek a barmok csak akkor fognak fel√©bredni, amikor megvolt a v√©r√°ldozat √©s kider√ľl, hogy - ok, m√°r nincsenek zsid√≥k, de ugyanaz a szar megy tov√°bb. √Čs ez √≠gy is lesz. Mi√©rt? Mert nem a zsid√≥k a probl√©ma.
A probl√©ma a rendszer maga. A p√©nzrendszer √≥ri√°si hi√°nyoss√°gai: fedezet n√©lk√ľli folyamatos p√©nzmennyis√©g n√∂veked√©s, kibocs√°t√°s - jegybankok; elektronikus agymos√°s √©s befoly√°sol√°s; propaganda - m√©dia √ľgyn√∂kei, tudom√°ny, oktat√°s, eg√©szs√©g√ľgy, hazugs√°gai; az igazs√°gszolg√°ltat√°s elt√Ľn√©se √©s a jogszolg√°ltat√°s megjelen√©se.
De a legnagyobb baj m√©gsem ez. A legnagyobb baj a gy√Ľl√∂lk√∂d√©s √©s a hazugs√°gok ism√©telget√©se (pl zsid√≥z√°s) √©s a legeslegnagyobb baj az √∂nmagunk fel√© t√∂rt√©n√Ķ hazudoz√°s. Ezt m√°r csak azzal tudjuk tet√©zni, hogy val√≥di megold√°sok keres√©se helyett a gy√Ľl√∂lk√∂d√©st √©s a b√Ľnbakkeres√©st v√°lasztjuk. Pedig ez a szabads√°gharc bel√ľl kezd√Ķdik. Aki ezeket nem veszi figyelembe, az s√ļlyos √°rat fog fizetni √©rte.
Az egyik legfontosabb dolog a manipuláció technikájáról való nyilvános beszéd és ismeretterjesztés.
P√©ld√°ul valaki elkezdte magyarorsz√°gon is fejleszteni a mikrohull√°m√ļ audio- fegyvert. Mi√©rt teszik ezt titokban? ProPatria? hmmm? Ezzel az eszk√∂zzel meg lehet oldani azt, hogy csak te hallasz egy hangot a fejedben besz√©lni. Senki m√°s. Nem hallhat√≥ szabad f√ľllel, mer a fejedben keletkezik a hang.
Teljesen olyan, mint ahogyan a skizofrének "halluciálnak". Egyébként meg fog változni a skizofréniáról való gondolkodás is. Muszáj.
Gondoljatok bele, mire k√©pes egy ilyen eszk√∂z. El√©g halkra √°ll√≠tva (tudatk√ľsz√∂b al√°) 24 √≥r√°ban lehet j√°tszani valakinek a fej√©be: "A zsid√≥k a hib√°sak minden√©rt. √Ėld meg a zsid√≥kat √©s szabad leszel."
Vagy bármi mást: "Aki nem magyar az ellened van." stb. A sötétség határtalan.
A forradalom els√Ķ l√©p√©se p√©ld√°ul a nyilv√°noss√°g el√Ķtt val√≥ megjelen√©s pl egy ilyen eszk√∂zzel. Be kell bizony√≠tani az embereknek, hogy manipul√°lhat√≥ak √©s, hogy manipul√°lj√°k √Ķket. Azut√°n meg kell tan√≠tani, hogy hogyan √©bredjenek fel. √Čn m√°r √≠rtam err√Ķl a blogomon. (www.soundandview.blogspot.com)
√Čs ez ut√°n jutunk csak el oda, ha m√°r elegen lesznek olyanok, akik √©bren tudnak maradni - hogy fel tudunk √©p√≠teni egy eg√©szs√©ges √©s m√Ľk√∂d√Ķk√©pes rendszert.
Ha el√©rj√ľk a kritikus t√∂meg m√©ret√©t, a rendszer mag√°t√≥l is √∂sszeomlik. √Čs olyan er√Ķsek lesznek az √©ber tagjai mint az a palesztin l√°ny, aki megakad√°lyozta, hogy k√©t IDF katona lel√Ķjenek valakit.
Ha ez el√Ķtt lesz forradalom, akkor csak l√°tszatv√°ltoz√°sok √©s f√∂l√∂sleges v√©ront√°s ten√ļi lesz√ľnk.
Amerik√°ban lezajlott a nyilv√°noss√°gra hozatal, az alternat√≠v m√©di√°kban √©s ma m√°r a mainstream m√©di√°ban is zajlik - folyamatosan egyre t√∂bb √©s t√∂bb ember kezdi a t√©nyeket vizsg√°lni a 9/11-el kapcsolatban, irakkal, ir√°nal, afganiszt√°nnal √©s a FED-el, a FEMA koncentr√°ci√≥s t√°borokkal, az id√Ķj√°r√°s manipul√°ci√≥val stb kapcsolatban. Itthon hol tartunk ebben? Sehol. Am√≠g ez meg nem t√∂rt√©nik, addig nem tan√°csos semmilyen forradalomba beleszaladni. Aki pedig a tudatosod√°s n√©lk√ľl - √©s k√∂z√∂s mindenki sz√°m√°ra hasznos c√©lok meghat√°roz√°sa n√©lk√ľl ilyesmire hajt benn√ľnket az hib√°zik (ha nem tudatos) √©s rendszer√ľgyn√∂k (ha tudatos).
# | pyro master pyro master - 2011 03 30 ¦ 16:52:44
A TU-95-√∂s alkalmas strat√©giai atomfegyver hordoz√°s√°ra, az√©rt majr√©ztak a s√°padt teavedel√Ķ bal[khmm]ok Smile

Szerény véleményem szerint ki-ki a maga környezetében felismeri/felismerheti/felismerhetné (kinek-kinek a tisztánlátása szerint) az ellenséget. A munkahelyen az íróasztal mögött, a községházán az irodában, a szatócsboltban a pult mögött.
Csak merni kell felismerni. Felis-merni, de szeretem a magyar nyelvet Smile
# | postaimre postaimre - 2011 03 30 ¦ 16:56:54
HanGok, ha nem tett√©k volna √ľkap√°ink, most nem lenn√©l!
√Ėsszet√©veszted az oper√°ci√≥t √©s a seb kitiszt√≠t√°s√°t a l√°badoz√°ssal, gy√≥gyul√°ssal. Most is olyan vil√°gban √©lsz azok alkotj√°k az √°llam vezet√©s√©t, akik szemrebben√©s n√©lk√ľl √∂ltek, de √°rtatlanokat. Van vele valami gondod? Nem hallom?
T√©nyleg v√°laszd m√°r sz√©t a fogalmakat √©s hozd √∂sszhangba magad a term√©szettel, amelyben ez term√©szetes. Azt a liber√°lis maszlagot pedig amit benyalattak, tess√©k kik√∂pni. Az √©let a f√©lelmen t√ļl kezd√Ķdik, de ha fant√°zi√°d sincs arr√≥l, hogyan fog ez alakulni, akkor neh√©z lesz. J√≥ esetben csak a h√≥h√©r fog √∂lni, ha nagyon k√∂telez√Ķ lesz. Rossz esetben sokan r√°k√©nyszer√ľlnek erre hasf√°j√°s n√©lk√ľl, vagy azzal egy√ľtt. Majd a pszichol√≥gusuk kikezeli √Ķket, ha t√ļl√©lt√©k √©s ig√©ny√ľk lesz erre.
Nyugi nem szaladgál itt senki még parancsra sem, de nem az a kérdés, hanem az, ha kel, akkor te jössz-é?
Ezen a szinten nem nagyon l√©nyeges, hogy a rendszer okozta-e, hogy r√°d rontanak √©s a fejedet nyisz√°lj√°k, vagy csak egy elmebeteg zsid√≥ gyerek a tv-b√Ķl okulva l√∂v√∂ld√∂z agyon az egyetemen. A halottnak mindegy, az √©l√Ķnek tal√°n m√©g nem.
Isten nem old meg semmit helyett√ľnk!
# | pyro master pyro master - 2011 03 30 ¦ 16:59:57
Hangok, csak a tiszt√°nl√°t√°sod kedv√©√©rt le√≠rom ide, hogy a "A p√©nzrendszer √≥ri√°si hi√°nyoss√°gai: fedezet n√©lk√ľli folyamatos p√©nzmennyis√©g n√∂veked√©s, kibocs√°t√°s - jegybankok; elektronikus agymos√°s √©s befoly√°sol√°s; propaganda - m√©dia √ľgyn√∂kei, tudom√°ny, oktat√°s, eg√©szs√©g√ľgy, hazugs√°gai; az igazs√°gszolg√°ltat√°s elt√Ľn√©se √©s a jogszolg√°ltat√°s megjelen√©se." - ez bizony a zsid√≥k m√Ľve. √ēk tolj√°k le a nemzetek tork√°n ezt a maszlagot. Am√≠g ezt nem l√°tod √°t, √©s nem l√°tod be, addig hi√°ba locsogsz √∂ssze-vissza, mantrak√©nt ism√©telgetve, hogy "Ne √Ėlj!", terelve leszel sz√©pen, egyenest a v√°g√≥h√≠dra.
Jó mulatást hozzá.
# | hamu hamu - 2011 03 30 ¦ 17:00:46
a titkos szolg√°lat a legf√Ķbb hatalmi √°gazat
2. katonas√°g
3. bankrendszer
4. energiaszektor (MOL)
5. média (TV, iskola, vallás)
6. kereskedelem (piacok, multik)
7. gy√°rak, b√°ny√°k

√©s v√©g√ľl a k√∂zigazgat√°si rendszer

Teh√°t, ha t√Ľntet√ľnk, csak a legals√≥ szinttel ker√ľl√ľnk kapcsolatba. Ezt tett√©k a g√°rdist√°k, vagy az un. magyarok sz√∂vets√©ge
# | postaimre postaimre - 2011 03 30 ¦ 17:29:01
hamu pontos√≠tok, ha lehet. A titkosszolg√°lat ellen√Ķrzi a t√∂bbit, de valakik azt is ellen√Ķrzik, mit tesz a szolg√°lat √©s adja a tippet, mit tegyen.
A g√≥r√© viszont nincs a list√°n. √ē nem ilyen s√≠kon j√°tszik s a szolg√°lat sem tud vele mit kezdeni.
J√≥ a megl√°t√°s, miszerint az eddig felsz√≠ni kapargat√°sok az√©rt nem hoztak eredm√©nyt, mert fel√ľlr√Ķl ir√°ny√≠tva kapartatt√°k az alj√°t. Ha c√©lt akarsz √©rni, akkor dolgozz √ļgy, vagy jobban, mint a "szolg√°lat", ett√Ķl megfekszenek, de az √∂sszes t√∂bbi is, viszont k√∂nnyebb, mint gondoln√°nk. Inform√°ci√≥ a megfelel√Ķ helyre √©s gyia!
# | hamu hamu - 2011 03 30 ¦ 17:43:37
kösz, Imre.

Ilyen t√°j√©koztat√°st v√°rtam, s tal√°n a t√∂bbi civilnek sincs k√°r√°ra, hogy tudjuk, min√©l pontosabban, hogyan is m√Ľk√∂dik a hatalom. Hadd tudhassa a kisember, mi a magas hatalmi politika szerkezete

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.90 mŠsodperc
83,601,367 egyedi lŠtogatů