Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A rendszer felsz√°molja mag√°t

Napl√≥√Ālmodtam, ez n√©ha el√Ķ szokott fordulni velem is. Semmi l√©nyeges dolog, csak amolyan j√≥sl√≥ √°lom-f√©le, amelyet nem kell komolyan venni. A vegyi-h√°bor√ļ ett√Ķl m√©g zajlik ellen√ľnk √©s t√©nyleg √Ķr√ľletes mennyis√©g√Ľ permetet sz√≥rtak sz√©t a l√©gt√©rben azok a rep√ľl√Ķg√©pek, amelyekr√Ķl a h√≠rszerz√©s √©s a nemzetbiztons√°g tudom√°st sem akar venni, a meteorol√≥gusokr√≥l m√°r nem is besz√©lve, mert a monitort bambulj√°k, ahelyett, hogy a szem√ľkkel az eget f√ľrk√©szn√©k, de √ļj anyagot is haszn√°lnak, mert sokan jelezt√©k, hogy furcsa szagot √©reznek a permetez√©s ut√°n:
„J√≥ reggelt! Csak bekukk, √©s azt akarom mondani, hogy √ļjra volt, van cs√≠koz√°s, √©s ma reggel a v√°ros bizonyos pontjain √©rz√Ķdik az a kellemetlen szag, amir√Ķl tegnap sz√≥ volt. Tov√°bbi szag √©s cs√≠kmentes napot k√≠v√°nok!”

L√°that√≥ √©s v√°rhat√≥, hogy ennek a tendenci√°nak a jelenlegi k√∂zp√©nzekb√Ķl finansz√≠rozott hitv√°ny hivatali k√∂zeg nem k√©pes elej√©t venni! Logikus k√∂vetkeztet√©s, hogy pusztulniuk kell! Jeleket l√°tok √©s jelz√©sek j√∂nnek! A l√©gt√©rben nagy a mocorg√°s √©s nem csak a vegyi-cs√≠kok miatt, de folyamatos a megfigyel√©s √©s transzport az orsz√°g ter√ľlet√©n √©s ez szokatlan.

„Szia Imre!
Csak jelezni szeretn√©m, hogy nemr√©g (12 √≥ra 26 perckor) ism√©t egy helikoptert l√°ttam Budapesten, d√©lnek haladva, igaz√°b√≥l Csepel felett volt ekkor. Egy vide√≥t k√©sz√≠tettem r√≥la. Nn nem ismerem fel a t√≠pust, stb., ez√©rt elk√ľld√∂m most, √≥ri√°sf√°jlk√©nt.
10 perccel ut√°na pedig l√°ttam egy (sz√°momra) szokatlan vonalon rep√ľl√Ķ kisrep√ľl√Ķt. Ismerek egy weboldalt, ahol t√∂bbnyire utassz√°ll√≠t√≥ g√©peket lehet "√©l√Ķben" n√©zni a t√©rk√©pen, mikor hol j√°rnak, milyen magasan vannak, √©s egy√©b adatokat mutat. Csak √©rdekess√©gk√©ppen megn√©ztem, hogy a Linkweboldal ezt a g√©pet mutatja-e, √©s bizony mutatta:
Nem tudom, mi célból, de a weboldal szerint állandóan Budapest felett körözött eddig, már nem tudom hányadik körét megtette.

Ez a D-CFMD azonos√≠t√≥j√ļ rep√ľl√Ķg√©p az:

Link
Link
Link
Úgy nézem, most leszállt Ferihegyen. (~12 óra 50 perc)
A legut√≥bb m√©g arra j√°rt, √©s most m√°r nem mutatja a rep√ľl√Ķt.

Pár képet csatolok a weboldalról.

√údv√∂zlettel:…”

De most nem is k√©rd√©s m√°r, hogy a nemzet ellen k√©sz√ľl√Ķdik √©s folytatja a harcot a zsid√≥-hatalom (vagy s√°t√°nista-kaz√°r, kinek √≠zl√©se szerint), hanem az amit nagy megnyugv√°ssal √©szlelek! √Čbredezik a val√≥di magyars√°g √©s kezdik v√°llalni ny√≠ltan, √Ķszint√©n √©s strat√©giailag is a val√≥s√°got. Az MNA tegnap megjelent elemz√©se √∂r√∂mh√≠r sz√°momra, mert √≠gy kell ezt csin√°lni! Nem konspir√°lni, hanem letenni az asztalra a t√©nyeket, mert az ellens√©g a k√∂zigazgatott, beszervezett, elzsid√≥s√≠tott, elh√ľly√≠tett hatalmi √°gazatok, amelyeket vagy √≠gy, vagy √ļgy, de a hely√ľkre kell pakolni. A m√ļltkor el√©g komolyan jeleztem a Katonai Biztons√°gi Hivatalnokoknak, hogy √Ķk is csak haland√≥k, ahogyan az NBH-s (AVH - de hol itt az alkotm√°ny szer√©ny k√©pess√©g√Ľ parazit√°k?), vagy a teljesen lez√ľllesztett rend√Ķrs√©g √©s az √©ppen most fel√°ll√≠tand√≥ Mossad b√°zis, amit Tertorsita-kik√©pz√Ķ K√∂zpontnak is nevezhet√ľnk, mik√∂zben a honv√©ds√©g√ľnk is Jehova szolg√°lat√°ban √°ll!
Igen, eg√©szen bizonyos, hogy ezek a f√©lesz√Ľ √©s meg√©lhet√©si b√Ľn√∂z√Ķ hatalmi √°gazatok (amik az√©rt tele vannak magyarokkal) ny√≠lt ellens√©ges magatart√°st folytatnak a nemzet gerinc√©t k√©pz√Ķ, most egyre jobban er√Ķs√∂d√Ķ nemzeti √∂ntudattal szemben √©s ez√°ltal a nemzettel szemben, ez√©rt nem is k√©rd√©ses, hogy a feloszlat√°suk √©s elsz√°moltat√°suk az els√Ķ d√∂nt√©sek k√∂z√∂tt kell, hogy legyen! (K√∂zben most is elh√ļzott felett√ľnk egy helikopter a t√∂k√∂li zsid√≥ b√°zis ir√°ny√°ba √©s ezt mostan√°ban el√©g sokszor megteszi. Amint hivatalosan lehet RPG-t beszerezni √©s haszn√°lni, szerintem v√©letlen√ľl el fogja mag√°t s√ľlni √©s azt√°n megn√©zz√ľk, hogy k√©pes man√Ķverezni ezt√°n. Ugyanez vonatkozik a cs√≠koz√≥s rep√ľl√Ķg√©pekre, b√°r oda valami nagyobb cucc demokratikus √©s leg√°lis bevet√©s√©r√Ķl kell gondoskodni, hogy a g√©p szem√©lyzete a 4-5 v√©letlen balesetben lezuhant g√©pek l√°tv√°ny√°t√≥l felbuzdulva ne repessenek annyira az √∂r√∂mt√Ķl, ha be kell √ľlni√ľk a pil√≥taf√ľlk√©be √©s bekapcsolni az aerosolt az adott ter√ľlet felett! Azt hiszem, r√°juk f√©rne egy kis kacsavad√°szat, persze csak a t√∂rv√©nyek betart√°sa mellett √©s el√Ķtte az √°llami terrorist√°k, a k√∂zigazgat√°si patk√°nyok kif√ľst√∂l√©se lesz elker√ľlhetetlen!)
Az Arcvonal mindig is az igazs√°g mellett √°llt ki, de √©rzik, hogy a konfront√°ci√≥ a nemzet ellens√©geivel elker√ľlhetetlen! Mivel harcosokr√≥l van sz√≥, ez√©rt k√∂nny√Ľ √Ķket provok√°lni, de nyilv√°n ezt az idi√≥ta zsid√≥ KBH-NBH-Mossad mocsok is tudja, hogy itt nem j√°tszhatnak majd „nyuszi √ľl a f√Ľbent”, mert r√∂viden el√Ķker√ľlhetnek az √∂nv√©delmi jatag√°nok, amelyek jogos haszn√°lata k√∂telez√Ķ. Nincs mell√©besz√©l√©s! Az √©rtelmesebb magyar rend√Ķr tudhatja m√°r, hogy vezet√Ķi haza√°rul√≥k, akiket a rendszerv√°lt√°skor sim√°n agyon kell l√Ķni, mint Mossad √ľgyn√∂k√∂ket, maffi√≥z√≥kat. A t√°rgyal√°s, amely ezt megel√Ķzi, stat√°ri√°lis kell legyen! Ha az a rend√Ķr, kommand√≥s, aki a nemzet√©re az√°ltal t√°mad, hogy a cionista kaz√°r illegitim korm√°ny nyom√°s√°nak engedelmeskedik, meg√©rett az elsz√°moltat√°sra √©s ott kell maradjon kiter√≠tve, ahol kezet emelet a magyarokra!

Lássuk a tényeket!
Izraeli befoly√°s, ir√°ny√≠t√°s alatt √°llunk. Ez egy olyan orsz√°g, ahol minden zsid√≥ katona √©s vagy gyilkos, vagy potenci√°lis fegyverforgat√≥ gyilkos, a Talmud t√∂rv√©nyei szerint. Mik√∂zben Magyarorsz√°gon a magyarok b√Ķr√©be b√ļjva fegyverezik le a hivatalosan az √°llam v√©delm√©re jogosult szervezeteket √©s felsz√°molt√°k a nemzet √∂nv√©delm√©re fenntartott fegyveres alakulatokat, √ļgy, hogy a vezet√Ķik mind zsid√≥k, teljesen demilitariz√°lni igyekeznek a lakoss√°got, hogy mindenf√©le jogos v√©delmi helyzetben a k√∂zkedvelt „Terror Pisa” kifejez√©ssel illetve √©ppen a terror alkalmaz√≥i lehessenek √°ldozati b√°r√°ny szerep√©ben felt√ľntetve. K√∂rm√∂nfont logika. A betelep√≠tett √©s folyamatosan be√°raml√≥ kik√©pzett zsid√≥ katon√°k szabad bej√°r√°sa egy terrorista √°llamr√≥l Magyarorsz√°gra hatalmas nemzetbiztons√°gi kock√°zat, de √©rtj√ľk, hogy √©ppen az a c√©l, k√∂zben t√∂rv√©nyileg akarj√°k lehetetlenn√© tenni az ellen√°ll√°s√°t annak a lakoss√°gnak, amelynek v√©r√©t sz√≠vva eltartja √Ķket is. A helyzet az, hogy a politikai p√°rtok √©s vezet√Ķk √∂sszess√©ge eddig bizony√≠tottan b√Ľn√∂z√Ķ, ha m√°sban nem, h√°t nemzet√°rul√°sban v√©tkes. A jelenlegi vezet√©st minden hasf√°j√°s n√©lk√ľl az el√Ķd√∂kkel egyetemben sim√°n ki lehetne v√©gezni egy t√∂rv√©nyt tisztel√Ķ √°llamban az√©rt, amit eddig cselekedeteikkel okoztak a magyaroknak.

Azok a k√∂zhivatalok √©s hivatalnokok, fegyveres b√Ľn√∂z√Ķk, akik ezeket a posztokat bitorolj√°k, szint√©n meg√©rtek m√°r a stat√°ri√°lis elm√ļl√°sra, √©s val√≥j√°ban nap-mint nap adj√°k bizony√≠t√©k√°t annak, hogy r√°kos sejtekk√©nt az esk√ľj√ľkkel ellent√©tes c√©lokat szolg√°lva el kell mulasztani az ag√≥ni√°jukat. Vezet√Ķiket nyilv√°nosan kell majd kiv√©gezni, miut√°n a n√©pb√≠r√≥s√°g az √∂nmagukr√≥l hozott √≠t√©let√ľket j√≥v√°hagyta. Mivel sz√°mos h√≠rszerz√Ķ szolg√°lat kisebb egys√©gei is dolgoznak azon, hogyan lehet ebb√Ķl a slamasztik√°b√≥l kim√°szni √©s kezdik √©rteni, hogy √Ķk is vesz√©lyben vannak, mert itt az emberisegg eg√©sze forog kock√°n, √≠gy elk√©pzelhet√Ķ, hogy hamarosan Wikileak-ot fogunk j√°tszani, csak nem CIA √©s egy√©b hadi-dokument√°ci√≥t hozunk nyilv√°noss√°gra, hanem az olajos akt√°k m√©g hi√°nyz√≥ r√©szeit √©s egy√©b hi√°nyp√≥tl√≥, de eredeti nemzet√°rul√°st √©s zsid√≥-maffia b√Ľncselekm√©nyeket bizony√≠t√≥ dokumentumokat. Na ez lesz az a pillanat, amikor a jelenleg is ing√≥ tet√Ľhint√°s „magyar” k√∂zhivatalnokok bevehetik a ci√°nkapszul√°t, mert m√©g miel√Ķtt bevallan√°k, hogy kik b√≠rt√°k r√° √Ķket a b√Ľncselekm√©nyekre √©s azok fedez√©s√©re, a gazd√°ik (Mossad) egy hossz√ļk√©ses csillagos √©ccak√°ra meginvit√°lja √Ķket. Nem a v√©grehajt√≥ √°llom√°ny a t√©tel, mert azok ostoba birk√°k, de ha a csupor f√Ķn√∂k√∂t a saj√°t √©s kedvenc lov√°nak lev√°gott fejezet√©vel tal√°lj√°k egy nyoszoly√°n, akkor lesz cudar √©s √©rtetlen n√©zel√Ķd√©s a ki√ľresedett kopony√°k s√Ľr√Ľj√©b√Ķl. Ezek a vezet√Ķk m√°r d√∂nt√∂ttek a sorsukr√≥l csak a v√©grehajt√°s id√Ķpontja v√°rat m√©g mag√°ra, ugyanis a zsid√≥k magyarorsz√°gi megsz√°ll√°s√°nak v√©gpontja el√Ķtt ennek be kell k√∂vetkezni. Ugyan mi√©rt is lett menesztve a ferihegyi rend√Ķrmaffia-f√Ķn√∂k? Kor√°bban sokat cikkeztem err√Ķl, de a REND√ēR-I-GAZEMBEREK-ben meg is √≠rtam mi zajlik ott zsid√≥-fegyver √©s drog k√©rd√©sben, mi t√∂bb azon a szabad √°tj√°r√°st enged√©lyez√Ķ J√ļd√°s-folyos√≥r√≥l is sokat besz√©ltem m√°r. Most van itt az eredm√©nye? Azt√°n szeretn√©m el√Ķrevet√≠teni a haza√°rul√≥knak a kirgiz helyzet megold√°s√°t. Olvassanak csak ut√°na √∂nszorgalomb√≥l, de hom√°r itt tartanak, akkor a szomsz√©dba is √°tugorhatnak egy tanulm√°ny√ļtra. Ukrajn√°ban a zsid√≥-korm√°ny v√°laszt√°sos √ļton bukott meg de mostanra szedegetik √∂ssze azokat a kaz√°r minisztereket √©s egy√©b szemetet, akiket b√≠r√≥s√°g el√© fognak √°ll√≠tani, b√°r olyan is van, aki ez el√Ķl ( ha j√≥l eml√©kszem, √©ppen Tyimosenk√≥ gazdas√°gi minisztere) √©ppen Izraelbe menek√ľlt. Mily meglep√Ķ.

N√°lunk nincsenek v√°laszt√°sok, csak d√∂nt√©s van, √©s ezek a d√∂nt√©sek √©let √©s hal√°l k√©rd√©s√©t oldhatj√°k meg azok sz√°m√°ra, akik √∂nmagukban meghozt√°k, megsz√ľlt√©k a v√°laszt a feltett k√©rd√©sre. Az √∂sszes hivatal jogi-zsid√≥ oszt√°lya nagy gondban van, mert ki kell tal√°lnia, hogy hazudj√°k a hamisat igaznak √©s az igazat hogyan adj√°k el hamisnak, de ezzel √©ppen azok dolg√°t k√∂nny√≠tik mg, akik m√°r pontosan tudj√°k, hogy sorsuk v√°llalva rendet kell itt v√°gni! Konzervat√≠v, hagyom√°nyos rendet! A magyar nemzet m√°ra m√°r annyira nem l√©tezik, hogy azt √ļjra l√©tre √©s √©letre kell hozni, kelteni. Ha ez azt jelenti, hogy a zsid√≥ √©s cig√°ny-k√©rd√©s megold√°sa a magyar l√©tk√©rd√©s rendez√©sek√©nt ker√ľl el√Ķt√©rbe, akkor a harc ut√°n ha csak 6 milli√≥nyi de az √©letre √©rdemes, m√©lt√≥ √©s istennek tetsz√Ķ magyar kell maradjon ebben a honban, akkor annyival kell elkezdeni a nemzet√©p√≠t√©st, egyes√≠t√©st. Az biztos, hogy a zsid√≥t ki kell takar√≠tani √©s a cig√°nyokat a hely√©re kell tenni, mik√∂zben a nemzet s√©r√ľlt √©s fert√Ķz√∂tt, gy√≥gy√≠thatatlan r√©szeit egy laza amput√°ci√≥val kell felsz√°molni, amely v√©rvesztes√©get okoz, de legal√°bb az √©p √©s eg√©szs√©ges mag megmaradva kihajtva term√©st hozhat.
Teljes t√∂rl√©s √©s szeml√©letm√≥d-v√°ltoz√°s sz√ľks√©geltetik mindehhez, no meg er√Ķs sz√≠v √©s tiszta gondolatok, l√©lek √©s szellem sz√ľks√©geltetik a feladat v√©grehajt√°s√°hoz, mert mindezt csak szeretetb√Ķl hajthat√≥ v√©gre, gy√Ľl√∂letb√Ķl nem, ugyanis a h√°bor√ļ felold√°sa, megold√°sa szellemi, s annak fizikai r√©sze csak a kellemetlen mell√©kterm√©ke a k√∂zdelemnek. Nem viccelek? A h√≠rek szerint Izrael hisztizik, mert Obam√°√©k nagyon nyomj√°k a palesztin auton√≥mia k√©rd√©s√©t √©s a franci√°k is Ir√°nt t√°mogatj√°k mostans√°g (fegyverzettel), mik√∂zben m√°r Netanjahu vinnyog a saj√°tjainak, hogy a palesztinokkal d√Ľl√Ķre kell jutniuk. K√∂zben azon er√Ķlk√∂dnek, hogy a sz√≠reknek sz√°nt orosz fegyversz√°ll√≠tm√°nyok √ļtj√°ba akad√°lyt g√∂rd√≠tsenek, de k√∂zben a t√∂r√∂k√∂kkel is egyre rosszabb viszonyba ker√ľlnek √©s ott m√°r „feketelist√°ra” tett√©k ezt a terror√°llamot. Gr√ļziban is volt egy f√Ķpr√≥ba, mert p√°r percre az eg√©sz orsz√°g elektromos ell√°t√°s n√©lk√ľl maradt az egyik √°llom√°son t√∂rt√©nt „√ľzemzavar” miatt. Nagyon s√©r√ľl√©keny ez a l√°tszatk√©p, de az angolsz√°szok most nagyon lap√≠tanak s szinte hihetetlen, hogy az Izraeli m√©dia m√°r arr√≥l besz√©l, hogy Ir√°n m√°r most k√©t atombomb√°t is el√Ķ tudna √°ll√≠tani. Minek el√Ķ√°ll√≠tani, ha √ļgyis van, amikor lennie kell? Olyan ez mint a magyarorsz√°gi helyzet. A KBH-NBH-Mossad parazit√°k nem tudnak m√°r j√≥l d√∂nteni, mert csak balh√©t csin√°lhatnak, de arra, hogy ezt megtegy√©k, m√°r sok √©s hatalmas er√Ķk v√°rakoznak, ez√©rt is javaslom, hogy ne fogj√°k vissza magukat! Csak az a k√©rd√©s, hogy mikor lesznek agyonl√Ķd√∂zve egy h√≥goly√≥sz√≥r√≥val! Amint ny√≠ltan kezdenek el zaklatni, ny√≠ltan lehet megv√©deni mag√°t a zaklatottnak √©s bizony itt az√©rt nem politikus √©s hobbi-honv√©d√Ķkkel √°ll szemben az ostoba, vagy a haza√°rul√≥, esetleg a mossados rend√Ķr-v√©grehajt√≥. B√°rhogy is van √©s b√°rmint is keveredik a hazafiak begy√Ľjt√©s√©be, ne sz√°m√≠tson k√≠m√©letre, de a f√Ķn√∂kei sem, mert a lavin√°hoz m√°r minden elem k√©szen √°ll!

A helyzet az, hogy ha L√°z√°r vagy b√°rmely m√°sik zsid√≥ l√©p, mert Soros, vagy b√°rmely m√°sik zsid√≥ erre k√©szteti, akkor ez m√°r nem √©r v√°ratlanul, s√Ķt! Ha ezek a hivatalok l√©pnek, akkor vesztettek, s ha nem l√©pnek, akkor is vesztettek!
Mivel az eml√≠tett „magyar” haza√°rul√≥ hivatalok szem√©lyi √°llom√°nya emberb√Ķl van, ahogy az itt l√©v√Ķ kb. 10 ezer zsid√≥ katona is, akiket most maszk√≠roznak √°t magyar k√∂zszolg√°v√°, ez√©rt b√°rmilyen akci√≥juk kiv√°lthatja azt a t√∂meges likvid√°l√°si sorozatot, amely k√©s√Ķbb sem elker√ľlhet√Ķ, ha az ellens√©ggel le akarunk sz√°molni. D√∂nt√Ķ pillanatr√≥l besz√©l√ľnk! Ha a hivatalok mossados st√°bja mindennek tudat√°ban van, akkor azt is l√°tniuk kell, hogy az eddig felt√°rt bizony√≠t√©kok ismeret√©ben √Ķk a b√Ľn√∂z√Ķk s ha nem l√©pnek fel a kre√°lt √©s t√∂rv√©nytelen eszk√∂zeikkel azok ellen, akik leleplezik √Ķket, akkor v√©g√ľk van, de ha fell√©pnek, akkor m√°r teljesen vil√°gos fontszakaszok ment√©n igazol√≥dik be, hogy az √∂sszes ott l√©v√Ķ √©s a nemzete ellen fordul√≥ alkalmazottat azonnal likvid√°lnia kell a t√∂rv√©ny nev√©ben minden haz√°j√°√©rt tenni v√°gy√≥ √©s erre k√∂telezett frontharcosnak. Ez egy csapdahelyzet, amelynek sz√°mukra nincs j√≥ megold√°sa √©s menek√ľlni sem tudnak, csak beleszaladni a v√©gzet√ľkbe! Jelenleg azt a konkl√ļzi√≥t tudom levonni, hogy csak rosszul j√°rhatnak, mert m√°r r√©gen nem ir√°ny√≠tanak semmit √©s val√≥j√°ban k√©t k√ľl√∂n dimenzi√≥ban t√∂rt√©nnek az esem√©nyek! √Čn nem veszem figyelembe az √Ķ tev√©kenys√©g√ľket √©s az √ļtba g√∂rd√≠tett akad√°lyaikat √©s a saj√°t dolgom teszem, s ett√Ķl m√Ľk√∂dik, ahogy az MNA sem foglalkozott eddig sem m√°ssal, mik√∂zben most sem kell, mert tal√°n a munk√°juk gy√ľm√∂lcse √©rlel√Ķdik be az√°ltal, hogy az ellens√©g h√°zhoz j√∂n √©s saj√°t terepen lehet helyben lerendezni! Agg√≥dni nem kell mert √Ķk megteszik helyett√ľnk is, ugyanis f√©lelm√ľk felem√©szti √Ķket. Mint mondottam, az √°l-Pint√©rnek is v√©ge van, de Olstein is megbuggyant teljesen √©s dugj√°k is, nehogy mutatkozzanak ilyen √°llapotban. L√°z√°r verheti mag√°t, mert ha szeptemberben j√∂n is a fejcser√©s t√°mad√°s, akkor sem lex sok√°ig. A nev√©t l√°ttam egy k√∂v√∂n d√°tumozva, de nem l√°ttam mellette szent embert, aki sz√≥l√≠totta volna, hogy kelljen fel √©s j√°rjon! Nos, valami ilyesmit √°lmodtam.

HozzŠszůlŠsok

# | Tulok Tulok - 2010 08 27 ¦ 15:10:10
A b√°rum-hidroxid: "Ha hev√≠tik elbomlik. Magasabb h√Ķm√©rs√©kleten b√°rium-hidroxidd√° alakul hidrog√©n, b√°rium-karbon√°tt√° √©s b√°rium-oxidd√° sz√©n-monoxid hat√°s√°ra. B√°rium-karbon√°tot sal√©tromsavban oldanak fel, majd a keletkez√Ķ oldatb√≥l a b√°rium-nitr√°tot krist√°lyos√≠t√°ssal nyerik ki. A b√°rium-klorid er√Ķs m√©reg. Ny√°lfoly√°st √©s √©get√Ķ √©rz√©st okoz a sz√°jban. Emellett okozhat gyomorf√°j√°st, g√∂rcs√∂ket, h√°ny√°st, hasmen√©st √©s b√©nul√°st. Elk√©k√ľlnek t√Ķle az arc √©s a v√©gtagok, b√©nul√°s miatt akadoz√≥v√° v√°lhat a besz√©d, f√ľlz√ļg√°s √©s l√°t√°si zavarok jelentkezhetnek."
Aprop√≥, fel√©nk is cs√≠koznak, pedig erre neh√©z lesz √°rvizet okozni, mivel a homokon csak a j√©ges√Ķ tud k√°rt okozni, de kb. 8-9 ezer m√©teren rep√ľl√Ķ utassz√°ll√≠t√≥ kb. 1-2 ezer m√©terrel a s√°vok alatt rep√ľlt, j√©ges√Ķre hajthatnak!
Hivatali k√∂zegeink t√∂bb okb√≥l sem mernek fell√©pni, amib√Ķl az els√Ķ, legfontosabb, hogy sem poz√≠ci√≥j√°t sem az √©let√©t nem tudn√° megv√©deni senki, ha sz√≥v√°tenn√©!
Ebben a kaz√°r √©s ellenkaz√°r, t√∂bbs√≠k√ļ egym√°sellen harcol√°sban is csak mi h√ļzzuk a r√∂vedebbet, mert a kaz√°r egyszeres haszonnal sohasem dolgozik (ellen√ľnk).
Ebben sokat az sem fog differenci√°lni, ha kiki√°ltj√°k USA nyom√°sra a Palesztin f√ľggetlens√©get, mert az is arra kell csak, hogy valahogy be lehessen gy√ļjtani "az emberis√©g ellenes h√°bor√ļ gyerty√°j√°t" (valamivel kell "v√©rszemet" csin√°lni)!
Lex Luthor Lator L√°z√°r pedig, m√©rhetetlen hatalomv√°gy√°n √©s kegyetlens√©g√©n t√ļl, 40000 nyelvcsap√°s/min sebess√©ggel t√°koln√° √∂ssze minikir√°lys√°g√°t, de az "√∂reg bik√°k", a legel√©sz√Ķ teh√©ncsorda l√°tt√°n, mint a viccben, meggondoltabbak! A bab√©rlev√©l √∂nmag√°ban sov√°ny abrak, m√©g egy megvadult, f√ľlt√©p√Ķs bik√°nak is!
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2010 08 27 ¦ 15:25:53
Minden tisztelettel, de m√°r k√©t √©ve stagn√°l a helyzet, ugyanazokat mondod, Imre - nem b√°nt√°s, csak r√∂gz√≠tem, hogy nem t√∂rt√©nt semmi √©rdemleges; mindenki alszik, vagy jobb esetben csendben k√©sz√ľlget. De meddig, meddig m√©g? T√©nyleg az kellene nek√ľnk, hogy Izrael megt√°madja Ir√°nt, √©s akkor beindulna a verkli? Szerintem igen, mert addig nincs elmozdul√°s a - sz√≥ szerint - holtpontr√≥l.
# | kincses kincses - 2010 08 27 ¦ 15:43:36
JU,az√©rt kell √≠rni-tudni mindezt,hogy az Igazi Nev√©n nevezhesd,√©s urald magad √©s a helyzetet,mikor ideje j√∂n.n√©ha att√≥l elm√ļlik,felold√≥dik egy gonosz csapda,hogy kimondtad.h√°t ez√©rt mondjuk.√©s te ez√©rt mondod tov√°bb.
# | GERRY GERRY - 2010 08 27 ¦ 15:48:48
JohnUtaka - ez igaz, Imre m√°r k√©t √©ve "mondogatja"... m√°r el √≠s √©rt√ľnk od√°ig, hogy az emberek kezdenek feln√©zni az √©gre. (Azt√°n balra el.)

Mi m√°st tehet Imre? Teljesen mindegy mit √≠r, sokak szerint m√©g mindig h√ľlyes√©geket, annak ellen√©re, hogy √©rdekes m√≥don ... mondjuk 1-2 √©vre r√° kider√ľl; "- T√©nyleg nincs H1N1", "_T√©nyleg van n√©h√°ny zsid√≥ az orsz√°gban?" "-T√©nyleg olvad a Jobbik?" Merre olvad? Sz√©t, szana?
A csal√°domban van olyan Jobbikos, aki csak azt sajn√°lja, mi√©rt nem el√∂bb kapcsolt, ha nem csak a sz√≠v√©re, hanem az esz√©re is hallgatott volna..." -J√∂√∂√∂√∂, mondom magamban, pedig esze is volt m√°r akkor, nem csak sz√≠ve... HINNI egyszer√ľbb mint gondolkodni. Pl√°ne akkor, ha leveszik az ember v√°ll√°r√≥l a gondolkod√°s √©s √∂n√°ll√≥ss√°g gondj√°t, baj√°t.

Itt - Imre oldal√°n - k√∂z√ľl√ľnk n√©h√°ny a v√°llakra pr√≥b√°lja tenni... na azt a ny√ľsz√≠t√©st amikor ezt megpr√≥b√°lj√°k....

Szerinted, hogyan tov√°bb? Imre mondja meg, ti meg elhiszitek neki?
- Mindj√°rt PI P√°rt?
- Vagy ne?

√©n mint k√ľlf√∂ld√∂n √©l√∂ haz√°nkfia nem pof√°zhatok. Aki otthon √©l, az meg az√©rt vigy√°zzon, mi√©rt √∂ √©s nem a m√°sik... Ki az okosabb? Az enged itt?
A p√°rtban ez nem √ľgy, √∂ megmondja a m√°sik befizeti, az az icike-picike h√ľlye meg beveszi, ha kell ha nem. H√°t nem?

h√ļ√ļ√ļ, de felhergeltem magam.

Milyen 6 Milli√≥, Milyen ChemTrail? Milyen microchip? Milyen alm√°t egyek? Milyen pajeszos Jobbikos? Milyen Pint√©r? Milyen cig√°nymaffia? (A N√≥t√°r Mary az igen, az m√°s! Azt meghagyjuk!), Milyen karmosMagmaGyakorl√≥. Milyen szop√≥ssz√°j√ļ katonatisztek, zsaruk? Milyen D√©k√°n? Milyen lop√°s? Hol? Hol? Nekem is adtok? Milyen Mossadn√∂ mossa k√©kit√∂vel? Milyen Menora-urin? Milyen lak√≥telep? Milyen Velencei karnev√°l?

Imre!!!!!!! Mér' nem te csinálsz valamit?

JohnUtaka - véleményformáló fiatalember :)

Imr√©n k√≠v√ľl m√©g √©l itt kb 10milli√≥ magyar... H√°t nem?

ó, a francba... Milyen 10 millió magyar??? :(
# | Klotild Klotild - 2010 08 27 ¦ 15:56:31
Az √ľzen√Ķfalon a v√≠zzel kapcs. cikk miatt jutottam a barikad.hu-ra. Ott is √≠rnak a permetez√©sr√Ķl. Az √Ėrs-vez√©r t√©ri cikkben. V√©gre elkezdtek √≠rni r√≥la a lapok. Igaz m√≥dj√°val, de rem√©lem sokasodik a sz√°muk. Csak fog t√∂rt√©nni valami harangkongat√°s.
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2010 08 27 ¦ 16:08:33
Nem tudom, mi√©rt kell "nevet√Ķbe" rakni az egy√©bk√©nt m√°r √°ltalam r√©gen levett al√°√≠r√°st, de ezek szerint nagy hat√°ssal volt r√°d (mint √©n egy-k√©t korombelire). De mindegy, a l√©nyeg az, hogy ez a stagn√°l√°s kik√©sz√≠ti az embert - ez a legrosszabb, ami t√∂rt√©nhet. Lass√ļ elm√ļl√°s - ink√°bb rapid t√∂rt√©n√©sek sorozata lenne j√≥!
# | GERRY GERRY - 2010 08 27 ¦ 16:34:20
JohnUtaka - nem "negativ" a vigyorgó Smile jelenléte... tényleg tetszett, ahogy csináltad és kihasználtad a webtechnikát, a linkjeiddel. Nem vagy kipellengVérezve!!!
...
Milyen véleményformáló?? (na jó csak vicc!)
# | keepfargo keepfargo - 2010 08 27 ¦ 16:40:11
J.U.
Biztosan fiatalabb vagy mint √©n, igy a t√ľrelmetlens√©ged, sz√°momra, √©rthet√∂. Arra az√©rt gondolj, hogy az emberek nem egyform√°n gyorsan fognak fel dolgokat. Egy maroknyi t√ľrelmetlen embert pedig k√∂nnyebb taccsra tenni, mint egy nehezen mozdul√≥, de megfelel√∂en nagy t√∂meget. Teh√°t a kritikus t√∂meg kiv√°r√°s√°t nem ker√ľlhetj√ľk el.
Addig maradnak a szavak - tettek helyett - de a szavak is alkotnak, l√©trehoznak, igy ne becs√ľlj√ľk le √∂ket. Tudod: "kezdetben vala az ige"
A nemzeti ellen√°ll√°st nem lehet √ļgy l√©trehozni, hogy el√∂tte ne besz√©ljen r√≥la senki. Imre sz√©lmalomharca az√©rt √©rik be ilyen lassan, mert a szavai nehezen jutnak el oda ahova kellene. Ez√©rt ism√©tli √∂nmag√°t - de vegy√ľk √©szre, hogy f√°radhatatlanul - amire csak a meggy√∂z√∂d√©s teheti √∂t k√©pess√©. Ebb√∂l is lehet er√∂t meriteni. Teh√°t egyel√∂re, John Utaka, form√°ld tov√°bb a v√©lem√©nyedet, fiatalember!

Tisztess√©g,Becs√ľlet, Szeretet
# | postaimre postaimre - 2010 08 27 ¦ 16:56:07
keepfarago, amik itt "csak" szavak, m√°shol nagyon is tettek, √©rzik ezt m√°r a tetvek! Nehezen, de mozdul √©s a kritikus t√∂meg is megvan, csak m√©g nem akarja tudni, hogy √Ķ az! van, aki 80 √©ve mondja, teszi f√°radhatatlanul. Honnan lehet tudni, hogy m√©gis m√Ľk√∂dik? M√©g mindig √©l√ľnk, de hal√°lunkkal n√©ha nagyobb szolg√°latot tehet√ľnk, mint azt rem√©lhetn√©nk.
# | kiszehajt√°s kiszehajt√°s - 2010 08 27 ¦ 17:06:45
Posta Imre kérjen minden nap halált a hazaárulókra!
Ezt nagyon jól csinálja.
Addig is √©lni kell valamib√Ķl!
Gyertek magyarok, fogjunk √∂ssze, k√∂lt√∂zz√ľnk √∂ssze!
EGYS√ČGBEN AZ ER√ē!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 33% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.04 mŠsodperc
83,603,784 egyedi lŠtogatů