Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Stb.

Napl√≥Tekints√ľnk √°t p√°r fog√≥sabb k√©rd√©st. Nem vert√©k nagy dobra, de Mahmud Abbas „hirtelen” megjelent Budapesten √©s t√°rgyalt. No nem az EU-eln√∂ks√©g√ľnk ok√°n j√∂tt el, hanem eg√©szen m√°s miatt –ezt val√≥sz√≠n√Ľs√≠tem. Mivel a zsid√≥k igazi f√©szke a rabbin√°tus, illumin√°tus vagy nevezhetj√ľk s√°t√°nfattyaknak sz√©khelye m√°r egy ideje Budapest, ez√©rt a „kit√ľntetett” purim √©s a v√©letlen√ľl ezzel egyid√Ķben l√©v√Ķ rasszist√°k vil√°gnapja alkalm√°b√≥l jelezte a zsid√≥knak, hogy a h√≠r igaz: fejbe lesznek l√Ķve mind egy sz√°lig! Bizony-bizony a h√°bor√ļ √ľzenet√©vel j√∂hetett csak, ugyanis √©ppen ma √≠rta az izraelita sajt√≥, hogy m√°r Peresz helyettese is arr√≥l besz√©l. No, teh√°t, ha m√°r √°tadta az √ľzenetet, utazott is tov√°bb Moszkv√°ba – ha j√≥l vettem ki az este olvasottakb√≥l- √©s most a macit√≥l k√©r m√©zet. A hivatalos verzi√≥ szerint az orosz seg√≠ts√©g√©t ig√©nyli a helyzet megold√°sban √©s a palesztin auton√≥mia √©s a zsid√≥kkal val√≥ rendez√©si tervek lebonyol√≠t√°s√°ban. Mivel az USA-t m√°r megj√°rta √©s m√°r Obama nem party-k√©pes, nem is lehet m√°s √ļtja.

Mindezt az amerikai v√©delmi miniszter √©s az aleln√∂k moszkvai l√°togat√°s√°val mintegy egyid√Ķben t√∂rt√©nik meg. No akkor tess√©k csak figyelni! Lavrov bejelenti, hogy lecser√©li a k√∂zel-keleti √©s az √©szak-afrikai k√ľl√∂nleges megb√≠zottjait √©s Afganiszt√°nba kineveznek egyet, mik√∂zben az az afg√°n NATO emisszi√≥ most kezdi a k√∂ztudatba csemp√©szni, hogy nekik onnan nagyon gyorsan √©s b√°tran, de menni kell! Ezt m√°r meger√Ķs√≠tette a talib√°n t√∂rzsvezet√Ķkkel ny√≠ltan kiegyez√Ķ eln√∂k√ľk is, de Abbaszhoz visszat√©rve, a k√∂r√ļt √©s a megegyez√©s v√©g√©n megy G√°z√°ba √©s a HAMASZ-al egyeztet a hatalom√°tv√©tel menet√©r√Ķl. Obama m√°r elismerte √Ķket s ez√©rt is l√∂v√∂ld√∂znek egyre b√°trabban, mik√∂zben Izraelen az√©rt m√°r nem kis p√≥r√°z van.

„Sziasztok,

Sz√≠ri√°ban m√©g megy a t√ľntet√©s, tegnap semmi, ma 1000-2000 emberrel, megl√°tjuk mi lesz bel√Ķle. Tegnap √©jjel az√©rt j√≥ p√°r sz√°zan aut√≥kkal furik√°ztak fel-al√° az eln√∂k√∂t √©ltetve - dud√°lva, z√°szl√≥kkal, nem hagytak aludni:)

Ami elég érdekes lehet, egy blog bejegyzésben olvastam egész jó kis infókat:

K√©pzelt√©tek volna, hogy a Fukushima-i er√Ķm√Ľvet izraeli biztons√°gi szolg√°lat v√©dte? Az a nev√ľk hogy MAGNA BSP. Olyan kamer√°ik/√©rz√©kel√Ķik vannak amelyek √©szlelik a radioakt√≠v sziv√°rg√°st is.

De SAJNA még nem tudták rendesen kielemezni a felvételeket....

Micsoda véletlenek! Pont mint szeptember 11-nél, a londoni 7/7 merényleteknél...
Link
Link
(Ezt kitettem bejegyzésnek a blogba.)
--
Amit nem, az az hogy elkezdt√©k vizsg√°lni a k√©peket, valaki azt mondja hogy nukle√°ris katasztr√≥f√°n√°l nincs olyan f√ľstfelh√Ķ mint amilyet a jap√°n atomer√Ķm√Ľn√©l l√°ttak - ilyet viszont egy rak√©ta-t√°mad√°ssal sim√°n lehet csin√°lni. Ennek mondjuk ut√°na k√©ne n√©zni......
Link

Tov√°bbi felt√©telez√©s hogy a stuxnet is szerepet j√°tszhatott a dologban, okt√≥berben tal√°ltak Jap√°nban ebb√Ķl a kisded sz√°m√≠t√≥g√©pes j√°t√©kb√≥l - ugyan√ļgy a siemens csin√°lta a szoftvert mindk√©t orsz√°gban... Gyakorlatilag nukle√°ris katasztr√≥fa lehetett volna Ir√°nban is.... Ink√°bb nem menn√©k jobban bele abba amit √≠rtak, atomer√Ķm√Ľvek m√Ľk√∂d√©s√©hez (er√Ķm√Ľ/centrifug√°k, stb) el√©g √≥vod√°s vagyok.....

Itt a blog ahol olvastam ezeket:
Link

Haaretz-ben volt még egy kis mosolyogni való:

Angli√°ban William "herceg" esk√ľv√Ķj√©n √°prilisban j√≥ √∂reg zsid√≥ hagyom√°ny szerint fognak √ľvegpoharat t√∂rni a cerem√≥nia v√©g√©n..... Mazeltov!:)
Link

√Āld√°s, tud√≥s√≠tok ha van innen friss inf√≥!

Ui.:
√ēr√ľlt nagy h√ľlyes√©get csin√°lt a korm√°ny, ma √©jjel Daraa-ban meg√∂ltek 6 embert a t√ľntet√Ķk k√∂z√ľl akik b√©k√©sek (fegyvertelenek) voltak, k√∂zt√ľk egy orvost aki seg√≠teni pr√≥b√°lt a sebes√ľlteken...

R√°ad√°sul egy mecsetben...

P√©nteken kider√ľl mi lesz - nem mondhatom hogy ez haszn√°lni fog az emberek m√©rs√©kl√©s√©ben...”


L√°ssuk csak tov√°bb! Medvegyev nyomat√©kosan felh√≠vta az orsz√°ga vezet√Ķit arra, hogy ne tegyenek elhamarkodott kijelent√©seket a l√≠biai helyzettel kapcsolatban. Ennek is oka kell legyen, s gyan√≠tom, hogy amiatt kellett sz√≥lnia, hogy ne besz√©ljenek mindenfajta h√ľlyes√©get a beavatkoz√°ssal √©s a be nem avatkoz√°ssal kapcsolatban. A n√©metek a t√∂rt√©netb√Ķl √ļgy vonulnak ki, hogy be sem vonultak, de az √°zsiai blokk hagyta j√°tszadozni a franci√°kkal √©s az angolsz√°szokat, mint ahogy ma m√°r √©n is hagyom az idi√≥t√°knak, hogy majd csak r√°j√∂nnek, hogy ez a j√°t√©k m√°r nem az. Az USA m√°r nem a vil√°g csend√Ķre √©s a zsid√≥ m√°r mindenhol szitoksz√≥, viszont preszt√≠zs-k√©rd√©s √©s pr√≥ba is volt az EU-nak, hogy fel tud-e egys√©gesen l√©pni b√°rmilyen zsid√≥ √©rdek√©rt. Nos, a v√°lasz egy√©rtelm√Ľ: NEM! Tesztnek is j√≥ ez, de m√©g nincs v√©ge. Hamarosan k√©nytelen lesznek b√©keteremt√©si c√©llal felk√©rni az oroszokat Afganiszt√°nban a K√∂zel-Keleten √©s √Čszak-Afrik√°ban is. Ha energi√°ra, olajra √©s g√°zra van sz√ľks√©g√ľk, akkor ezt teszik, vagy sz√©pen gyorsan v√©g√ľk. Mint kor√°bban √≠rtam, a zsid√≥ kereskedelmi h√°l√≥zatok most ker√ľlnek felsz√°mol√°sra √©s kiiktat√°ra az √°llamk√∂zi piacokr√≥l √©s a koceka fordul. Ma jelentett√©k be Izraelben, hogy Jeruzs√°lemben k√ľl√∂n orosz –negyedet k√©sz√ľlnek √°tadni, csak √ļgy, mert csak! Szerbia felsz√≥l√≠totta a l√≠biai helyzetbe beavatkoz√≥kat, hogy jobb lenne, ha nem vern√©k magukat, ezzel azt is kimondta, hogy melyik oldalon √°ll! Olstein-Martonyi, rem√©lem van f√ľletek! Melyikbe k√©ritek az √≥lmot √©s milyen ir√°nyb√≥l?

Hogy nem kicsi a k√°osz a vil√°gban, az kider√ľl abb√≥l is, hogy Obama aleln√∂k√©nek tulajdon√≠tott m√≥don egy fenyeget√©s √©rte Putyint, m√©gpedig a k√∂vetkez√Ķ jel√∂ltet√©se kapcs√°n. Az „√≠g√©ret” szerint forradalmat robbantanak ki, ha jel√∂lteti mag√°t Medvegyev „hely√©re”. Az ellenz√©k legal√°bbis √≠gy tudja! Nos, jelen pillanatban √ļgy n√©z ki, hogy akkor „forradalom” lesz, de legal√°bb ott is kiugranak a nyulak a bokorb√≥l, hogy lehessen „nyul√°szkodni”. Ez a diplom√°ciai h√ļz√°s csak a nagytakar√≠t√°sban seg√≠t, de abban nagyon. Az USA lefek√ľdt, elf√°radt √©s most nagyhirtelen megk√©rte a macit, hogy beseg√≠tene-e az eur√≥pai l√©gv√©delmi rendszer korszer√Ľs√≠t√©s√©be. Meg h√°t! Jap√°n ut√°n lehet, hogy ott sem √°ll meg a morajl√°sn√°l a f√∂ld, hanem kapnak egy kis k√≥stol√≥t a f√∂ldreng√©sb√Ķl.

Jap√°nban nagyobb a baj, mint amilyennek l√°tszik, csak m√°sk√©ppen. Onnan mostan√°ban t√©nyleg c√©lszer√Ľ lesz kik√∂lt√∂zni, de ennek ok√°r√≥l m√©g hallgatnak, csak sejtetik. Minden esetre a zsid√≥k kitakar√≠t√°s√°val egyid√Ķben befogad√≥ nemzetk√©nt p√°r jap√°nt kebl√ľnkre √∂lelhet√ľnk, √ļgy is annyi hely lesz az orsz√°gban, amid√Ķn a zsizsik eszm√©l, hogy itt vagy megd√∂glik, vagy megd√∂glik, hogy azt csak a cig√°nyok jajgat√°sa tudja majd j√≥l ecsetelni. A gond egyel√Ķre az, hogy ennyi parazit√°val semelyik orsz√°g nem tud √©s nem is akar mit kezdeni √©s a probl√©ma glob√°lisan kezelend√Ķ. Az atomer√Ķm√Ľvek egyel√Ķre biztos√≠tj√°k a jap√°n gazdas√°g megf√©kez√©s√©t, amely az USA zsidajainak is egyik stabil h√°tteret biztos√≠tottak, s most m√°r az √©lelmiszer √©s mindenf√©le import meg√°ll√≠t√°s√°val ennek is a v√©g√©re lehet j√°rni, mik√∂zben kapacit√°lni lehet a menek√ľl√©sre az √Ķslakosokat √©s az angolsz√°sz zsid√≥ „t√Ķk√©t”. A java m√©g –v√©lhet√Ķleg- ott is h√°tra van. Csak a rend kedv√©√©rt jegyzem meg, hogy a toki√≥i j√©gkorcsolya VB nem marad el, √©s azt val√≥sz√≠n√Ľleg valahol a nagy orosz sztyepp√©n rendezik meg, mert Putyin felaj√°nlott,a hogy b√≠rj√°k szusszal.

A F√∂ldk√∂zi-tengeren ir√°ni csatahaj√≥k cirk√°lnak √©s ott vannak a t√∂r√∂k√∂k is sz√©pen csendesen, de egyre √©rezhet√Ķbben a rom√°nokat gondolkod√≥ba ejtend√Ķ m√≥don. A sakkb√°buk lassan, de biztosan nyomulnak el√Ķre, s ebbe belef√©r egy kis bahreini √©s sz√≠riai purparl√© is, de ahogy idehaza nem tudja elrejteni azt a kb. 60 ezer CAHAL katon√°j√°t a zsid√≥, √ļgy ma m√°r nem k√©pes √°lc√°zni mag√°t m√°shol sem.

De l√°ssuk Magyarorsz√°got, ami val√≥j√°ban m√°r nem az, hisz a zsid√≥ nem az, az viszont nemzetk√∂zi √©s most m√°r mindegyik „magyar”, aki soha nem is volt m√©g zsid√≥ sem. Hol a hat√°r? Ahol a zsid√≥k pof√°tlans√°g√°nak hat√°ra: vagyis sehol! Az izraelita nagyk√∂vet emlegeti, hogy megv√©dik a zsidajt, de nem tudja mir√Ķl besz√©l az orc√°tlan, mert a teljes parlamenti rabbin√°tus m√°r kimutatta alkotm√°nyoz√°si talmudista volt√°t. Ha magyarnak tekintj√ľk √Ķket, akkor haza√°rul√°s√©rt mindegyiknek j√°r a k√∂t√©l. A J√≥bbik kiemelten fontos partnere a Fidesz-zsid√≥knak, √≠gy √Ķk az els√Ķ sorb√≥l lesznek r√©szesei az akaszt√°snak. Ez nem vicc, mert a demokratikus orsz√°g hadit√∂rv√©nysz√©ke minderre felhatalmaz√°st adhat, k√∂t√©l meg van el√©g. A sok √©rtetlen nemzeti radik√°lis meg m√©g kimegy az utc√°ra falazni ennek a sz√°nalmas zsid√≥ t√°rsas√°gnak, ahogy ezt elj√°tszott√°k Gy√∂ngy√∂spat√°n is, persze a tudatlans√°gukra √©s j√≥ magyars√°gtudatukra apell√°lva. G√°rda-t√ľntet√©s mi? Viccnek is rossz! Gyerekek, az ut√°cra akkor kell kimenni, amikor onnan m√°r nem akartok csak gy√Ķztesen hazat√©rni, mert nem az utc√°n d√Ķl el a meccs, de m√©g mindig nem vagytok el√©gg√© k√©pben ehhez, hogy meg√©rts√©tek! Egyel√Ķre a zsid√≥nak assziszt√°ltok tudatlans√°gotokkal, ahelyett, hogy csendben, sz√©pen √©s kitart√≥an tanuln√°tok a technik√°t √©s inform√°ci√≥t szerezn√©tek √©s eljuttatt√°tok oda, ahol haszn√°t veszik ennek √©s lecsapni m√°r akkor kell, amikor a gy√Ķzelem biztos√≠tott, mert hely√©re ker√ľlt a sz√≠vetek √©s az eszetek. Ha ez nincs √∂sszhangban, akkor k√°rt okoztok magatoknak √©s az √úGY-nek is √©s h√°tr√°ltatj√°tok, nem seg√≠titek. A j√≥ sz√°nd√©k ide kev√©s, ha √©rtelemmel nem p√°rosul! M√°rpedig nagy deficit van ezen a t√©ren a r√©ten, a birkab√©get√Ķn. Szajr√© (Sz√°jer zsid√≥) mit is keres az USA-ban? Egyeztet √©s a j√∂v√Ķ alkotm√°ny√°r√≥l besz√©l neki Soros?

Tudjátok, lehet, hogy rosszul látom, de minden gazdasági negatívum ellenére a Forint áll, mint a cövek és semmi nem rengetheti meg. Ez engem kicsit elgondolkoztatna a sok gazdasági szakember helyében! Nooormális?

Azt a 60 ezres CAHAL-katon√°t √©s a t√∂bbi zsidajt a nemzetk√∂zi er√Ķknek k√∂z√∂s √©rdek√ľk innen kivezetni, vagy √≠gy, vagy √ļgy, s ha nem megy „b√©k√©vel”l, akkor menni fog b√©k√©tlen√ľl. Hiszitek, vagy nem, teljesen mindegy. Ennek meg kell lennie! A Mossad √©s NBH meg pisloghatnak, mint a b√©k a pudingban, mert itt m√°r csak azt ir√°ny√≠thatj√°k, hogyan ragoz√≥djon a semmi, de rajtuk m√°r csak annyi m√ļlik, hogy mikor ker√ľlnek a cs√Ķ el√©, hogy kih√Ľlt b√Ķrkab√°tjaikat mikor akaszthass√°k az eredeti Pint√©r√© mell√©! Szerintem erre sem kell m√°r √©veket v√°rni!

Itt pedig n√©mi al√°t√°maszt√°s is, h√°tha nem lenne el√©g a szlov√°koknak, rom√°noknak √©s a t√∂bbieknek sem a zsid√≥, de m√©g az ukrnok is nemzetbiztons√°gi k√©rd√©sk√©nt tekintenek a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g „int√©zm√©ny√©re” √©ppen a zsidajok miatt.

√Āld√°st Nektek!

Most tudtam meg az alábbi infót:
V√°lt√°s a bel√ľgyminiszter poszton, rend√Ķrs√©gi v√°lt√°s is lehet - holland r√°hat√°s, "megdolgoz√°s" - f√©l√Ķ a tov√°bbi v√°lt√°s
Mell√©kelek n√©h√°ny k√©pet, a betelep√ľl√Ķkkel kapcsolatban, hogy m√°r nem is titok! J√≥ ezt tudtuk,de m√°r c√≠mlapon is van!
Kérdés:
√Āllamforma v√°lt√°s+ad√≥ss√°gelenged√©s? = sok szavaz√≥-√ļjra v√°laszt√°s? - egy ilyenr√Ķl mit gondolsz\gondoltok ?


Legjobbakat:


HozzŠszůlŠsok

# | spartakusz spartakusz - 2011 03 26 ¦ 10:43:22
Kedves Vid√©ki Rend√Ķr!

Ezzel csak egy baj van! Mi√©rt nem tartoztatott le a feh√©rgall√©ros politikai b√Ľn√∂z√Ķket?
Ha megtetted volna már rég, nem lenne ilyen problémád!

√Čs olvasd a sir√°nkoz√°st!

√Čs a BEISMER√ē VALLOM√ĀST, PINT√ČR √ČS ORB√ĀN AL√Ā√ćR√ĀS√ĀVAL!

http://www.nemeny...rekt=80188Lev√©l a rend√Ķr√∂knek √©s v√°lasz arra
2011. m√°rcius 25. 22:44:35
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 26 ¦ 10:52:53
M√ČG ANNYIT!
Mert soha nem √©rtetek meg. Kedves Vid√©ki Rend√Ķr!

T√∂rv√©nybe iktatta, hogy te vagy a b√Ľn√∂s mert a t√∂rv√©nyellenes parancsot v√©grehajtottad! Ez √°ltal mentes√ľlt √ē - √ē √≠gy gondolja!

Nagybet√Ľvel √≠rom. Felruh√°zott, hogy az a t√∂rv√©ny, ha b√Ľncselekm√©nyt √©szlelsz √©s tudom√°sodra jut k√∂teles vagy int√©zkedni - akkor mire v√°rsz, Ha tudod ki az OKGAZDA! Akkor tart√≥ztasd le √©s ennyi! Megfog v√°ltozni minden...

vissza √°lla rend a jogbiztons√°g √©s l√©tbiztons√°g... √©n √≠gy gondolom √©s √ČRZEM!
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 26 ¦ 10:58:32
...hogy jobban megértsd egy friss példával adózók.

xy t√∂rv√©nyben levan √≠rva ami m√©g hat√°lyos, hogy a magyar szimb√≥lumokat m√©g "gondolatban sem b√°nthatod" az√©rt tettem id√©z√Ķ jelbe mert per pillanat a pontos t√∂rv√©nyi sz√∂veget mell√Ķz√Ķm - de kapsz r√° egy parancsot √©s azt te v√©gre hajtod - TE VAGY A B√õN√ĖS - a jelenlegi b√ľntet√Ķ elj√°r√°s gyakorlat szerint, mert aki a parancsot ki adja arra nem t√©rnek r√° ki soha... a j√∂v√Ķben ne √≠gy lesz...

UGYE √ČRTED?
# | postaimre postaimre - 2011 03 26 ¦ 11:23:16
spartakusz, az RKDSZ L√°z√°r Jani f√Ķzsidaj "rend√Ķrseggi" szagszervezete. V√°god ugye? Szerinted v√©letlen a levelenty√Ľ? Ez mind a balett r√©sze, s hamarosan bekapcsol√≥dhat a tmrsz is, csak √ļjra a J√≥bbik oldal√°n, vagy farviz√©n. Polariz√°lj√°k a k√©rd√©st. A rend√Ķr√∂ket egyel√Ķre feledj√ľk el, ahogy a szagszervez√Ķd√©seket is. A rend√Ķr√∂k meg√©rdemlik, amit nem kapnak, de lesz m√©g √≠gy se √©s legyen csak. Vis√≠tsanak, mit a malac, ann√°l jobb, vagy bal, teljesen mindegy. B√≠r√≥seggi v√©gz√©s van r√≥la, hogy hazugok √©s gazemberek √©s m√©g most sem k√©pesek eszm√©lni. Ez nem az √Ķ j√°t√©kuk, itt mindenk√©ppen vesztesek, mert nem l√©pt√©k meg, amit kell! Amen!

Kerecsen, jobban megn√©zve a fot√≥t, ezek nem szerb macisok? Ugyan motyogat√≥ √©s robogi √∂sszefutna vel√ľk egy k√∂rre? √Ėl√©g k√∂zel vannak m√°r a hat√°rhoz, nem tart semeddig.
# | postaimre postaimre - 2011 03 26 ¦ 13:44:27
Gyerekek, hogy a google mennyire zsid√≥ most l√°tszik. J√ďbb als√≥ sarok a levelez√Ķrendszerben. Kim√°solttam, kivastag√≠tottam.

Hirdetések
T√Ķzsde kock√°zatmentesen?
Nyisson számlát díjmentesen, adunk 5000 Ft-ot ajándékba a kezdéshez!
www.tozsdezz.hu
Olaj, arany, indexek.
Hat√°rid√Ķs term√©kek 21 t√Ķzsd√©r√Ķl. √Čl√Ķ √°rak, ingyenes kipr√≥b√°l√°s!
hu.SaxoBank.com
Hogyan m√Ľk√∂dik a t√Ķzsde?
Regisztr√°ljon ingyenes el√Ķad√°sra, ismerje meg az amerikai piacot!
Tradenet.hu/TozsdeOktatas
Befektetés, a második láb
Hozunk annyit, mint a vállalkozása Tegyen próbára!
www.globalpartner...
Kereskedjen csak 0,1%-ért
a n√©met r√©szv√©nypiacon a vil√°g vezet√Ķ br√≥kerc√©g√©n kereszt√ľl.
www.interactivebr...
További információ...
Lenmag Olaj »
Israel News »
Ol√≠va Olaj »
Jerusalem Post »
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 26 ¦ 14:40:01
Imre persze, hogy √©rtem, de kurv√°ul b√°nt, hogy amikor tehetne nem tesz semmit. amikor tehetne - ha nem nyiv√°kol - √©n m√°r - mennyi is 1987-ben szereltem le a rend√Ķrs√©gt√Ķl m√°r ide tova 24 √©ve, de hidd el nekem m√©g mindig van amikor arr√≥l √°lmodok, hogy megyek szolg√°latban , meg harcolok a val√≥s√°g√©rt... a gazemberek a magyar ellenesek ellen...

Ak√°r tetszik neki aki olvassa ak√°r nem, de az √©n koroszt√°lyom m√°r mint a rend√Ķr√∂kre gondolok - nem csin√°lt ilyen n√©p ellenes dolgokat, vagy legal√°bb is nincs r√≥la tudom√°som, m√°r mint a beoszt√°som v√©gett is - mert csak egy vid√©ki KMB. csoport pk voltam. Soha nem b√°ntottam √©s m√©g gondolatban sem b√°ntottam volna a n√©pet, hisz arra tettem le az esk√ľmet, hogy √Ķket v√©dem... k√ľl√∂nben ezt m√°r r√©szletesen le√≠rtam az √ČLETEM c. √≠r√°somban is...

De ami itt megy ez m√°r nem csak v√©rl√°z√≠t√≥ hanem, kikel mondani ESET! Az az eset amikor m√°r hi√°ba dum√°l ak√°rki legyen az b√°rki, nem lesz gy√∂keres v√°ltoz√°s J√ď FEL√Č, MERT M√ĀR TENNI KELL!

TENNI KELL, annak az √©rdek√©ben, hogy a magyar nemzet √ČLJEN! Mert egyszer√Ľen ellehetetlen√≠tett√©k √ČLETTER√ČT, NEM √ćROM TOV√ĀBB MINDENKI TUDJA MIRE GONDOLOK4

NEM LEHET ABB√ďL A P√ČNZB√ēL MEG√ČLNI AMIT NAGY KEGYESEN ODA CSURGATNAK NEK√úNK MAGYAROKNAK! AMIB√ēL √ČRTELEM SZER√õEN KILEHET K√ĖVETKEZTETNI, HOGY LEGYEN V√ČG√úNK!

Sajnos nem meri ezeket kimondani senki nagy nyilv√°nosan, illetve tisztelet egy kett√Ķnek - aki tudjuk, hogy nem k√∂z√©nk tartoznak, vagy t√©vedek!

Valamit tenni kell, nem igaz, hogy nem lehet tenni semmit, hogy átbillenjen a jó oldalra a tenni akarás...

Van ebben az orsz√°gban sok fels√Ķfok√ļ - k√∂z√©pfok√ļ - meg √©rtelmes magyar √©s nem kev√©s akit TACCSRA TETT ez a t√©boly, ami k√∂r√ľl vesz benn√ľnket, h√°t tegy√ľnk ellene! Ahogy egyik versemben is √≠rom...

Ez a t√°kolm√°ny amit ha enged√ľnk √©rv√©nyre juttatni - majd √°prilisban - megb√©lyegezi a k√∂vetkez√Ķ , id√Ķszakot - azt az id√Ķszakot ami f√©mjelzi a bolsevista hatalmat...folytatva - ez csup√°n csak az √©n v√©lem√©nyem, de higgy√©tek el - az √©let tapasztalat ezt mondatja bel√Ķlem....

Nem látom sem az akaratot sem a tevést, hogy a jó irányba mutatna..

Ha rosszul l√°tom PRIV√ĀTBAN √ćRJ√ĀL, MERT NEM TUDOM NAPRAK√ČSZ √Āllapotban figyelemmel k√≠s√©rni a reag√°l√°sokat.

MEG STB.

szeretettel. spártáéskus
eln√©z√©s a hib√°k√©rt most nem jav√≠tom mert sietek k√©s√Ķbb jav√≠tani fogom a helyes √≠r√°si hib√°kat..........
# | LALAPAPA LALAPAPA - 2011 04 01 ¦ 05:28:37
Jo hir hogy zsibbrak utalja a zsibbrakot, de kar hogy nem annyira hogy ölnek egymast, ezt a hirt szeretnem mar olvasni, hogy nem arab öli a masik arabot, hanem zsibbrakk a zsibbrakot.
Ez lenne a legszebb napom.
# | postaimre postaimre - 2011 04 01 ¦ 08:29:37
LALAPAPA, tégy róla, hogy minél többen tisztába legyenek ezzel a helyzettel, s annál korábban olvashatsz ilyet. Magától nem történik meg semmi!
# | oszd az itinert oszd az itinert - 2011 06 19 ¦ 20:36:12
√©rt√©kel√Ķdik az √©rt√©krendem √ļgy rendesen!!!!

mindenkit statisztikailag a h√ľly√©k csoportj√°ba t√∂m√∂r√≠tenek..pedig van itt n√©mi √©rtelem

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.08 mŠsodperc
72,053,092 egyedi lŠtogatů