Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Stb.

Napl√≥Tekints√ľnk √°t p√°r fog√≥sabb k√©rd√©st. Nem vert√©k nagy dobra, de Mahmud Abbas „hirtelen” megjelent Budapesten √©s t√°rgyalt. No nem az EU-eln√∂ks√©g√ľnk ok√°n j√∂tt el, hanem eg√©szen m√°s miatt –ezt val√≥sz√≠n√Ľs√≠tem. Mivel a zsid√≥k igazi f√©szke a rabbin√°tus, illumin√°tus vagy nevezhetj√ľk s√°t√°nfattyaknak sz√©khelye m√°r egy ideje Budapest, ez√©rt a „kit√ľntetett” purim √©s a v√©letlen√ľl ezzel egyid√Ķben l√©v√Ķ rasszist√°k vil√°gnapja alkalm√°b√≥l jelezte a zsid√≥knak, hogy a h√≠r igaz: fejbe lesznek l√Ķve mind egy sz√°lig! Bizony-bizony a h√°bor√ļ √ľzenet√©vel j√∂hetett csak, ugyanis √©ppen ma √≠rta az izraelita sajt√≥, hogy m√°r Peresz helyettese is arr√≥l besz√©l. No, teh√°t, ha m√°r √°tadta az √ľzenetet, utazott is tov√°bb Moszkv√°ba – ha j√≥l vettem ki az este olvasottakb√≥l- √©s most a macit√≥l k√©r m√©zet. A hivatalos verzi√≥ szerint az orosz seg√≠ts√©g√©t ig√©nyli a helyzet megold√°sban √©s a palesztin auton√≥mia √©s a zsid√≥kkal val√≥ rendez√©si tervek lebonyol√≠t√°s√°ban. Mivel az USA-t m√°r megj√°rta √©s m√°r Obama nem party-k√©pes, nem is lehet m√°s √ļtja.

Mindezt az amerikai v√©delmi miniszter √©s az aleln√∂k moszkvai l√°togat√°s√°val mintegy egyid√Ķben t√∂rt√©nik meg. No akkor tess√©k csak figyelni! Lavrov bejelenti, hogy lecser√©li a k√∂zel-keleti √©s az √©szak-afrikai k√ľl√∂nleges megb√≠zottjait √©s Afganiszt√°nba kineveznek egyet, mik√∂zben az az afg√°n NATO emisszi√≥ most kezdi a k√∂ztudatba csemp√©szni, hogy nekik onnan nagyon gyorsan √©s b√°tran, de menni kell! Ezt m√°r meger√Ķs√≠tette a talib√°n t√∂rzsvezet√Ķkkel ny√≠ltan kiegyez√Ķ eln√∂k√ľk is, de Abbaszhoz visszat√©rve, a k√∂r√ļt √©s a megegyez√©s v√©g√©n megy G√°z√°ba √©s a HAMASZ-al egyeztet a hatalom√°tv√©tel menet√©r√Ķl. Obama m√°r elismerte √Ķket s ez√©rt is l√∂v√∂ld√∂znek egyre b√°trabban, mik√∂zben Izraelen az√©rt m√°r nem kis p√≥r√°z van.

„Sziasztok,

Sz√≠ri√°ban m√©g megy a t√ľntet√©s, tegnap semmi, ma 1000-2000 emberrel, megl√°tjuk mi lesz bel√Ķle. Tegnap √©jjel az√©rt j√≥ p√°r sz√°zan aut√≥kkal furik√°ztak fel-al√° az eln√∂k√∂t √©ltetve - dud√°lva, z√°szl√≥kkal, nem hagytak aludni:)

Ami elég érdekes lehet, egy blog bejegyzésben olvastam egész jó kis infókat:

K√©pzelt√©tek volna, hogy a Fukushima-i er√Ķm√Ľvet izraeli biztons√°gi szolg√°lat v√©dte? Az a nev√ľk hogy MAGNA BSP. Olyan kamer√°ik/√©rz√©kel√Ķik vannak amelyek √©szlelik a radioakt√≠v sziv√°rg√°st is.

De SAJNA még nem tudták rendesen kielemezni a felvételeket....

Micsoda véletlenek! Pont mint szeptember 11-nél, a londoni 7/7 merényleteknél...
Link
Link
(Ezt kitettem bejegyzésnek a blogba.)
--
Amit nem, az az hogy elkezdt√©k vizsg√°lni a k√©peket, valaki azt mondja hogy nukle√°ris katasztr√≥f√°n√°l nincs olyan f√ľstfelh√Ķ mint amilyet a jap√°n atomer√Ķm√Ľn√©l l√°ttak - ilyet viszont egy rak√©ta-t√°mad√°ssal sim√°n lehet csin√°lni. Ennek mondjuk ut√°na k√©ne n√©zni......
Link

Tov√°bbi felt√©telez√©s hogy a stuxnet is szerepet j√°tszhatott a dologban, okt√≥berben tal√°ltak Jap√°nban ebb√Ķl a kisded sz√°m√≠t√≥g√©pes j√°t√©kb√≥l - ugyan√ļgy a siemens csin√°lta a szoftvert mindk√©t orsz√°gban... Gyakorlatilag nukle√°ris katasztr√≥fa lehetett volna Ir√°nban is.... Ink√°bb nem menn√©k jobban bele abba amit √≠rtak, atomer√Ķm√Ľvek m√Ľk√∂d√©s√©hez (er√Ķm√Ľ/centrifug√°k, stb) el√©g √≥vod√°s vagyok.....

Itt a blog ahol olvastam ezeket:
Link

Haaretz-ben volt még egy kis mosolyogni való:

Angli√°ban William "herceg" esk√ľv√Ķj√©n √°prilisban j√≥ √∂reg zsid√≥ hagyom√°ny szerint fognak √ľvegpoharat t√∂rni a cerem√≥nia v√©g√©n..... Mazeltov!:)
Link

√Āld√°s, tud√≥s√≠tok ha van innen friss inf√≥!

Ui.:
√ēr√ľlt nagy h√ľlyes√©get csin√°lt a korm√°ny, ma √©jjel Daraa-ban meg√∂ltek 6 embert a t√ľntet√Ķk k√∂z√ľl akik b√©k√©sek (fegyvertelenek) voltak, k√∂zt√ľk egy orvost aki seg√≠teni pr√≥b√°lt a sebes√ľlteken...

R√°ad√°sul egy mecsetben...

P√©nteken kider√ľl mi lesz - nem mondhatom hogy ez haszn√°lni fog az emberek m√©rs√©kl√©s√©ben...”


L√°ssuk csak tov√°bb! Medvegyev nyomat√©kosan felh√≠vta az orsz√°ga vezet√Ķit arra, hogy ne tegyenek elhamarkodott kijelent√©seket a l√≠biai helyzettel kapcsolatban. Ennek is oka kell legyen, s gyan√≠tom, hogy amiatt kellett sz√≥lnia, hogy ne besz√©ljenek mindenfajta h√ľlyes√©get a beavatkoz√°ssal √©s a be nem avatkoz√°ssal kapcsolatban. A n√©metek a t√∂rt√©netb√Ķl √ļgy vonulnak ki, hogy be sem vonultak, de az √°zsiai blokk hagyta j√°tszadozni a franci√°kkal √©s az angolsz√°szokat, mint ahogy ma m√°r √©n is hagyom az idi√≥t√°knak, hogy majd csak r√°j√∂nnek, hogy ez a j√°t√©k m√°r nem az. Az USA m√°r nem a vil√°g csend√Ķre √©s a zsid√≥ m√°r mindenhol szitoksz√≥, viszont preszt√≠zs-k√©rd√©s √©s pr√≥ba is volt az EU-nak, hogy fel tud-e egys√©gesen l√©pni b√°rmilyen zsid√≥ √©rdek√©rt. Nos, a v√°lasz egy√©rtelm√Ľ: NEM! Tesztnek is j√≥ ez, de m√©g nincs v√©ge. Hamarosan k√©nytelen lesznek b√©keteremt√©si c√©llal felk√©rni az oroszokat Afganiszt√°nban a K√∂zel-Keleten √©s √Čszak-Afrik√°ban is. Ha energi√°ra, olajra √©s g√°zra van sz√ľks√©g√ľk, akkor ezt teszik, vagy sz√©pen gyorsan v√©g√ľk. Mint kor√°bban √≠rtam, a zsid√≥ kereskedelmi h√°l√≥zatok most ker√ľlnek felsz√°mol√°sra √©s kiiktat√°ra az √°llamk√∂zi piacokr√≥l √©s a koceka fordul. Ma jelentett√©k be Izraelben, hogy Jeruzs√°lemben k√ľl√∂n orosz –negyedet k√©sz√ľlnek √°tadni, csak √ļgy, mert csak! Szerbia felsz√≥l√≠totta a l√≠biai helyzetbe beavatkoz√≥kat, hogy jobb lenne, ha nem vern√©k magukat, ezzel azt is kimondta, hogy melyik oldalon √°ll! Olstein-Martonyi, rem√©lem van f√ľletek! Melyikbe k√©ritek az √≥lmot √©s milyen ir√°nyb√≥l?

Hogy nem kicsi a k√°osz a vil√°gban, az kider√ľl abb√≥l is, hogy Obama aleln√∂k√©nek tulajdon√≠tott m√≥don egy fenyeget√©s √©rte Putyint, m√©gpedig a k√∂vetkez√Ķ jel√∂ltet√©se kapcs√°n. Az „√≠g√©ret” szerint forradalmat robbantanak ki, ha jel√∂lteti mag√°t Medvegyev „hely√©re”. Az ellenz√©k legal√°bbis √≠gy tudja! Nos, jelen pillanatban √ļgy n√©z ki, hogy akkor „forradalom” lesz, de legal√°bb ott is kiugranak a nyulak a bokorb√≥l, hogy lehessen „nyul√°szkodni”. Ez a diplom√°ciai h√ļz√°s csak a nagytakar√≠t√°sban seg√≠t, de abban nagyon. Az USA lefek√ľdt, elf√°radt √©s most nagyhirtelen megk√©rte a macit, hogy beseg√≠tene-e az eur√≥pai l√©gv√©delmi rendszer korszer√Ľs√≠t√©s√©be. Meg h√°t! Jap√°n ut√°n lehet, hogy ott sem √°ll meg a morajl√°sn√°l a f√∂ld, hanem kapnak egy kis k√≥stol√≥t a f√∂ldreng√©sb√Ķl.

Jap√°nban nagyobb a baj, mint amilyennek l√°tszik, csak m√°sk√©ppen. Onnan mostan√°ban t√©nyleg c√©lszer√Ľ lesz kik√∂lt√∂zni, de ennek ok√°r√≥l m√©g hallgatnak, csak sejtetik. Minden esetre a zsid√≥k kitakar√≠t√°s√°val egyid√Ķben befogad√≥ nemzetk√©nt p√°r jap√°nt kebl√ľnkre √∂lelhet√ľnk, √ļgy is annyi hely lesz az orsz√°gban, amid√Ķn a zsizsik eszm√©l, hogy itt vagy megd√∂glik, vagy megd√∂glik, hogy azt csak a cig√°nyok jajgat√°sa tudja majd j√≥l ecsetelni. A gond egyel√Ķre az, hogy ennyi parazit√°val semelyik orsz√°g nem tud √©s nem is akar mit kezdeni √©s a probl√©ma glob√°lisan kezelend√Ķ. Az atomer√Ķm√Ľvek egyel√Ķre biztos√≠tj√°k a jap√°n gazdas√°g megf√©kez√©s√©t, amely az USA zsidajainak is egyik stabil h√°tteret biztos√≠tottak, s most m√°r az √©lelmiszer √©s mindenf√©le import meg√°ll√≠t√°s√°val ennek is a v√©g√©re lehet j√°rni, mik√∂zben kapacit√°lni lehet a menek√ľl√©sre az √Ķslakosokat √©s az angolsz√°sz zsid√≥ „t√Ķk√©t”. A java m√©g –v√©lhet√Ķleg- ott is h√°tra van. Csak a rend kedv√©√©rt jegyzem meg, hogy a toki√≥i j√©gkorcsolya VB nem marad el, √©s azt val√≥sz√≠n√Ľleg valahol a nagy orosz sztyepp√©n rendezik meg, mert Putyin felaj√°nlott,a hogy b√≠rj√°k szusszal.

A F√∂ldk√∂zi-tengeren ir√°ni csatahaj√≥k cirk√°lnak √©s ott vannak a t√∂r√∂k√∂k is sz√©pen csendesen, de egyre √©rezhet√Ķbben a rom√°nokat gondolkod√≥ba ejtend√Ķ m√≥don. A sakkb√°buk lassan, de biztosan nyomulnak el√Ķre, s ebbe belef√©r egy kis bahreini √©s sz√≠riai purparl√© is, de ahogy idehaza nem tudja elrejteni azt a kb. 60 ezer CAHAL katon√°j√°t a zsid√≥, √ļgy ma m√°r nem k√©pes √°lc√°zni mag√°t m√°shol sem.

De l√°ssuk Magyarorsz√°got, ami val√≥j√°ban m√°r nem az, hisz a zsid√≥ nem az, az viszont nemzetk√∂zi √©s most m√°r mindegyik „magyar”, aki soha nem is volt m√©g zsid√≥ sem. Hol a hat√°r? Ahol a zsid√≥k pof√°tlans√°g√°nak hat√°ra: vagyis sehol! Az izraelita nagyk√∂vet emlegeti, hogy megv√©dik a zsidajt, de nem tudja mir√Ķl besz√©l az orc√°tlan, mert a teljes parlamenti rabbin√°tus m√°r kimutatta alkotm√°nyoz√°si talmudista volt√°t. Ha magyarnak tekintj√ľk √Ķket, akkor haza√°rul√°s√©rt mindegyiknek j√°r a k√∂t√©l. A J√≥bbik kiemelten fontos partnere a Fidesz-zsid√≥knak, √≠gy √Ķk az els√Ķ sorb√≥l lesznek r√©szesei az akaszt√°snak. Ez nem vicc, mert a demokratikus orsz√°g hadit√∂rv√©nysz√©ke minderre felhatalmaz√°st adhat, k√∂t√©l meg van el√©g. A sok √©rtetlen nemzeti radik√°lis meg m√©g kimegy az utc√°ra falazni ennek a sz√°nalmas zsid√≥ t√°rsas√°gnak, ahogy ezt elj√°tszott√°k Gy√∂ngy√∂spat√°n is, persze a tudatlans√°gukra √©s j√≥ magyars√°gtudatukra apell√°lva. G√°rda-t√ľntet√©s mi? Viccnek is rossz! Gyerekek, az ut√°cra akkor kell kimenni, amikor onnan m√°r nem akartok csak gy√Ķztesen hazat√©rni, mert nem az utc√°n d√Ķl el a meccs, de m√©g mindig nem vagytok el√©gg√© k√©pben ehhez, hogy meg√©rts√©tek! Egyel√Ķre a zsid√≥nak assziszt√°ltok tudatlans√°gotokkal, ahelyett, hogy csendben, sz√©pen √©s kitart√≥an tanuln√°tok a technik√°t √©s inform√°ci√≥t szerezn√©tek √©s eljuttatt√°tok oda, ahol haszn√°t veszik ennek √©s lecsapni m√°r akkor kell, amikor a gy√Ķzelem biztos√≠tott, mert hely√©re ker√ľlt a sz√≠vetek √©s az eszetek. Ha ez nincs √∂sszhangban, akkor k√°rt okoztok magatoknak √©s az √úGY-nek is √©s h√°tr√°ltatj√°tok, nem seg√≠titek. A j√≥ sz√°nd√©k ide kev√©s, ha √©rtelemmel nem p√°rosul! M√°rpedig nagy deficit van ezen a t√©ren a r√©ten, a birkab√©get√Ķn. Szajr√© (Sz√°jer zsid√≥) mit is keres az USA-ban? Egyeztet √©s a j√∂v√Ķ alkotm√°ny√°r√≥l besz√©l neki Soros?

Tudjátok, lehet, hogy rosszul látom, de minden gazdasági negatívum ellenére a Forint áll, mint a cövek és semmi nem rengetheti meg. Ez engem kicsit elgondolkoztatna a sok gazdasági szakember helyében! Nooormális?

Azt a 60 ezres CAHAL-katon√°t √©s a t√∂bbi zsidajt a nemzetk√∂zi er√Ķknek k√∂z√∂s √©rdek√ľk innen kivezetni, vagy √≠gy, vagy √ļgy, s ha nem megy „b√©k√©vel”l, akkor menni fog b√©k√©tlen√ľl. Hiszitek, vagy nem, teljesen mindegy. Ennek meg kell lennie! A Mossad √©s NBH meg pisloghatnak, mint a b√©k a pudingban, mert itt m√°r csak azt ir√°ny√≠thatj√°k, hogyan ragoz√≥djon a semmi, de rajtuk m√°r csak annyi m√ļlik, hogy mikor ker√ľlnek a cs√Ķ el√©, hogy kih√Ľlt b√Ķrkab√°tjaikat mikor akaszthass√°k az eredeti Pint√©r√© mell√©! Szerintem erre sem kell m√°r √©veket v√°rni!

Itt pedig n√©mi al√°t√°maszt√°s is, h√°tha nem lenne el√©g a szlov√°koknak, rom√°noknak √©s a t√∂bbieknek sem a zsid√≥, de m√©g az ukrnok is nemzetbiztons√°gi k√©rd√©sk√©nt tekintenek a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g „int√©zm√©ny√©re” √©ppen a zsidajok miatt.

√Āld√°st Nektek!

Most tudtam meg az alábbi infót:
V√°lt√°s a bel√ľgyminiszter poszton, rend√Ķrs√©gi v√°lt√°s is lehet - holland r√°hat√°s, "megdolgoz√°s" - f√©l√Ķ a tov√°bbi v√°lt√°s
Mell√©kelek n√©h√°ny k√©pet, a betelep√ľl√Ķkkel kapcsolatban, hogy m√°r nem is titok! J√≥ ezt tudtuk,de m√°r c√≠mlapon is van!
Kérdés:
√Āllamforma v√°lt√°s+ad√≥ss√°gelenged√©s? = sok szavaz√≥-√ļjra v√°laszt√°s? - egy ilyenr√Ķl mit gondolsz\gondoltok ?


Legjobbakat:


HozzŠszůlŠsok

# | Arany Arany - 2011 03 24 ¦ 12:21:06
Imre, szeretettel √∂lelem! Ahhoz, hogy Te tudd azt tenni, amit teszel olyan t√°rs kell mint √ē!
# | Varuna Varuna - 2011 03 24 ¦ 19:27:56
Egy kis érdekesség... pompom

(20)01.9.11. - WTC elleni "terrort√°mad√°s"
+(20)11.3.10. - Japán katasztrófa (GMT -5 óra..)
____________

= (20)12.12.21. - 2012. december 21. http://www.google...ecember+21

www.calleman.com/img/ninth2.jpg http://hajnalhasa...tet-kaptal
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2011 03 24 ¦ 20:06:12
Ezt a pofátlanságot! Látott még ilyet a világ?
√ögy l√°tszik a pof√°tlans√°gnak nincs hat√°ra!

Az ENSZ-nek az a terve, hogy a G√°zai √∂vezet palesztin iskol√°saival megismerteti a holokausztot, heves ellenkez√©st v√°ltott ki a ter√ľletet ir√°ny√≠t√≥ Ham√°sz vezet√Ķib√Ķl, pedag√≥gusokb√≥l, valamint az Izraellel kezdett b√©ket√°rgyal√°sok r√©sztvev√Ķib√Ķl is.

Kapcsolódó cikkek
A v√©szkorszak nagyv√°radi m√Ľv√©szeinek ki√°ll√≠t√°sa a Holokauszt Eml√©kk√∂zpontban
Az EP a roma holokauszt elismerését kezdeményezi
Arabok Auschwitzban az antiszemitizmus ellen
"Elmondani az elmondhatatlant" - tiszteletre tanít a holokauszt emléknapja

A zsid√≥k szenved√©s√©nek t√©m√°j√°t a szeptemberben kezd√Ķd√Ķ √ļj tan√©vben k√≠v√°nj√°k t√°rgyalni az ENSZ Menek√ľlt√ľgyi F√Ķbiztoss√°ga oktat√°si programj√°nak r√©szek√©nt. Ha sor ker√ľl r√°, az lesz az els√Ķ alkalom, hogy palesztin gyerekek az iskol√°ban a zsid√≥kat √©rt csap√°sokr√≥l hallanak.

"Aki gyerekeink tanításával játszik, az vörös vonalat lép át" - jelentette ki Mohammed Aszkul, a Hamász oktatási minisztere, hozzátéve, hogy a Hamász mindenáron meg fogja akadályozni a holokauszt oktatását.

A G√°zai √∂vezetet ir√°ny√≠t√≥, sz√©ls√Ķs√©gesnek tekintett Ham√°sz vet√©lyt√°rsa, a Nyugat √©s az Egyes√ľlt √Āllamok √°ltal partnernek elfogadott ciszjord√°niai Palesztin Hat√≥s√°g is elutas√≠totta a holokauszt oktat√°s√°t. Ezt tette az Izraellel b√©ket√°rgyal√°sokat folytat√≥ Palesztinai Felszabad√≠t√°si Szervezet is. "A holokauszt oktat√°sa palesztin di√°koknak ENSZ-iskol√°kban elfogadhatatlan" - jelentette ki Zakaria al-Aga, a PFSZ v√©grehajt√≥ bizotts√°g√°nak tagja.

Az ENSZ irányította gázai oktatási intézményekben mintegy 200 ezer palesztin gyerek tanul.
# | postaimre postaimre - 2011 03 25 ¦ 08:32:25
Tegnap egy levlist√°ra tettem mi az √≠r√°st, amelyen Jeszenszky G√©za sz√°nalmas √≠r√°s√°t k√∂r√∂ztett√©k, s v√°laszul √©s okul√°sul futtattam meg, hogy tanuljon bel√Ķle valamit, aki erre k√©pes.
Erre ma ezt választ kaptam konkrétan:
"Imre!

√Čn is r√°keveredtem a list√°ra, de csak neked v√°laszolok. A nap h√≠re, hogy a Ham, meg a PFSZ k√∂zelednek (!) egym√°shoz.
A k√∂vetkezm√©nyek sejthet√Ķk..." A lev√©l egy k√∂z√≠r√≥t√≥l √©s szak√©rt√Ķt√Ķl j√∂tt.

Indirekten pedig az j√∂tt vissza, hogy "t√ļl j√≥l siker√ľlt az √∂sszegz√©s" √©s most n√©zzek s√Ľr√Ľn magam m√∂g√©! Nos megteszem, b√°r nem √©rtem, hogy mi lehet a gond, hisz az √ļjs√°gcikkeket mindenki olvashatja √©s meg is √©rtheti! K√°r, hogy eddig sem tette!
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2011 03 25 ¦ 11:09:56
Imre!
H√°t hol a f@szban vagyunk? Csak nem izraelben?
Tulajdonképp igen, de, azért ami sok az sok!
De tudj√°tok mi a v√©lem√©nyem. Meg√©rdemelj√ľk?
Meg ..........
# | honvedesku honvedesku - 2011 03 25 ¦ 12:21:17
FIJJUG!
Ezt a Pörzse Sanyát igazán komálom!Ez megmondta a tutit a holokamu apro tévedéseiröl idöben.Hát hogy tudott az a sok hulla ugy elszaporodni hogy az amugy is terhelt
g√©nrendszer√ľ egyedek sz√°zezersz√°m j√∂nnek
és magyarnak hazudják magukat.Ugyanennyi megy amerikába,hollandiába,ausztraliába,(most japánbol iszkiri)szoval a szaporulat csak az el
kozmált spermákbol lehetséges,vagy ki marad otthon?
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 26 ¦ 05:36:08
Saj√°t magamat nem v√©letlen√ľl id√©ztem ide, √©s az sem v√©letlen, hogy Ger√©b √Āgnes "megtorl√≥ b√ľntet√©st" kapott, hogy vegye el a kedv√©t a t√∂bbi b√°ba k√©pess√©ggel rendelkez√Ķkt√Ķl...
Persze ne hidd el ezt sem, ez csak az √©n te√≥ri√°m, vagy √ľzenet k√∂zvet√≠t√©sem. Vajon igaz, vagy csak √°lom volt? Ennek eld√∂nt√©s√©t r√°d b√≠zom....


http://utolsocsep...y_nyugodni

"Tehát van rossz, zsidó, de nincsenek rossz zsidók, van rossz magyar, de nincsenek rossz magyarok, és így tovább felsorolni, az összeset lehet...

Semmi sem biztos, p√©ld√°ul a zsid√≥ any√°hoz k√∂ti a faj eredet√©t, azzal az indokkal , hogy anya csak egy lehet apa t√∂bb lehet, ez sem igaz, mert nem gondol arra, hogy a tud√°s n√©pe t√ļl j√°rt az esz√©n, biztosan tudja, hogy a zsid√≥ anya a sz√ľl√©szeti oszt√°lyr√≥l a saj√°t maga √°ltal megsz√ľlt gyermek√©t vitte haza, nem lehet benne biztos, mert v√©letlen√ľl is kicser√©lhett√©k, amire volt p√©lda √©s tudatosan is ki cser√©lhett√©k a tud√≥ n√©p fiai ebb√©li feladatukat v√©gre hajtva... meg stb. /kakukk szindr√≥ma/

Ez addig volt biztos am√≠g csal√°di h√°zakban t√∂rt√©ntek a sz√ľl√©sek, b√°ba asszonyok idej√©ben.... ma m√°r nem - √©s ezt m√°r helyre √°ll√≠tani nem lehet, mert senki se tudhatja, hogy ki ki csoda!

Teh√°t az a felfog√°s, hogy √©n kiv√°lasztott vagyok √©rtelm√©t elvesz√≠tette, ezt az √ľzenetet az√©rt √≠rtam le , hogy tudj r√≥la..."


http://hvg.hu/itt...ereb_agnes


http://kuruc.info...

Anyaország bohóc 2011-03-25. 11:05
K√©z kezet mos: csak Ger√©b kapott let√∂ltend√Ķt, hasonl√≥ esetekben gyakran elj√°r√°s sem indul

Ger√©b √Āgnesre az√©rt szabhatott ki s√ļlyos b√ľntet√©st a b√≠r√≥s√°g, mert nem v√©dte meg a k√≥rh√°zi szakma - v√©li √Ābrah√°m L√°szl√≥. Az ismert m√Ľhibaperes √ľgyv√©d p√©ld√°ib√≥l √ļgy t√Ľnik, nem esik b√°nt√≥d√°sa annak az orvosnak, aki elfogadja a szakma kereteit.
"Ger√©b √Āgnes b√ľntet√©se ar√°nytalanul s√ļlyos a jelenlegi b√≠r√≥i gyakorlat ismeret√©ben" - mondta az orvosi m√Ľhibaperekre szakosodott √ľgyv√©d. √Ābrah√°m L√°szl√≥ hangs√ļlyozta: "Nem vagyok Ger√©b √Āgnes-p√°rti, sem otthonsz√ľl√©s-p√°rti, csak azt szeretn√©m, ha az igazs√°gszolg√°ltat√°sban nem a kett√Ķs m√©rce √©rv√©nyes√ľlne."
Nem az otthon sz√ľl√©s volt a v√°d
Az √ľgyv√©d 15 √©ves praxisa alapj√°n √°ll√≠totta, a Ger√©bhez hasonl√≥ √ľgyekben k√≥rh√°zi orvosokn√°l leggyakrabban elj√°r√°s sem indul.
"Munk√°m sor√°n m√©g csak olyat sem l√°ttam, hogy orvos felf√ľggesztett b√ľntet√©st kapott volna, nem hogy let√∂ltend√Ķt. A legs√ļlyosabb b√ľntet√©s, amit Magyarorsz√°gon m√Ľhib√°val v√°dolt orvos kap, az a p√©nzb√≠rs√°g."
A F√Ķv√°rosi B√≠r√≥s√°g cs√ľt√∂rt√∂k√∂n els√Ķ fokon k√©t √©v let√∂ltend√Ķ fogh√°zra √≠t√©lte Ger√©b √Āgnes sz√ľl√©szt, b√°b√°t. Ger√©b nem otthon sz√ľl√©sek levezet√©se, hanem m√Ľhib√°k v√°djai miatt √°llt b√≠r√≥s√°g el√Ķtt. A sz√ľl√©szn√Ķ v√°dirat√°ban n√©gy eset szerepelt."

szeretettel: spártáéskus:.........
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 26 ¦ 06:06:01
Ez is √©rdekes - eddig √ļgy tudtuk csak egy k√©k bolyg√≥ van - s l√°m tess√©k a felv√©telen m√©g egy l√°that√≥:

http://www.sg.hu/...turnuszrol
# | postaimre postaimre - 2011 03 26 ¦ 09:52:10
Ezek motorosok, nem?
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 26 ¦ 10:14:17
TEREP EL√ēK√ČSZ√ćT√ē -CSEPEGTETIK - MAJD A MAGAS V√ČRNYOM√ĀS √ČS EGY√ČB BETEGS√ČGBEN SZENVED√ēKT√ēL A ROKKANTS√ĀGI FOKOT MEGVONJ√ĀK - TI ALJASOK √ĀTL√ĀTUNK RAJTATOK!


http://hvg.hu/ege...ent=normal
Magas vérnyomás: százmillió téves diagnózis

2011. m√°rcius 25., p√©ntek, 11:42 • Utols√≥ friss√≠t√©s: 20 √≥r√°ja
Szerz√Ķ: Medipress

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.27 mŠsodperc
72,053,690 egyedi lŠtogatů