Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Tov√°bb!

Napl√≥F√°jdalmas dolog, de √ļgy t√Ľnik, hogy valakik (k) gar√°zd√°lkodnak a honlap rendszer√©n bel√ľl, s csak rem√©lni merem, hogy kider√ľlhet, ki √©s mik√©nt pr√≥b√°lja az olvas√≥kat kiz√°rni a rendszerb√Ķl √©s manipul√°lni. Alapvet√Ķen k√©nyes a helyzet, de majd a Nibiru ezt is megoldja, ha nek√ľnk nem siker√ľl! De most nem ez a l√©nyeges k√©rd√©s, mert √ļgy √©rzem, hogy m√°r a honlap n√©lk√ľl is remek√ľl elboldogul az, aki meg√©rtette azt, hogy mi √©s mi√©rt zajlik itt √©s a vil√°gban egyar√°nt √©s a tendencia is nyilv√°nval√≥an abba az ir√°nyba mutat, amelyet eddig felv√°zoltunk. Nem csoda h√°t, ha minden fronton megpr√≥b√°lj√°k a haza√°rul√≥k √©s a zsid√≥k ellehetetlen√≠teni a lapot, de m√°r am√ļgy is beteljes√≠tette k√ľldet√©s√©t, s m√°ra csak finom√≠tani tudom √©n is a progn√≥zisukat √©s aktualiz√°lni a felv√°zolt k√©pletet.
Az √©gboltot folyamatosan permetezik √©ppen most is, de m√°r Marci is sz√≥lt, teljesen √∂n√°ll√≥an, hogy ezek rossz rep√ľl√Ķg√©pek, mert felh√Ķt hagynak maguk ut√°n. Egyre t√∂bben l√°tj√°k m√°r ezt is √©s √©n is k√©sz√≠tem a fot√≥imat, b√°r nyilv√°nval√≥an mindez m√°r r√©szletk√©rd√©s. „Tiszteletem kedves Posta √ör!
√Ėr√∂mmel olvasom a weboldal√°n a „chemtrail” inf√≥kat! – B√°tran tov√°bb √©s a J√≥ Isten √°ldja (..az aki a magyarokat (is) teremtette)
”Az ember √©s n√©p√ľnk sors√°t komolyan √©rint√Ķ”, aktu√°lis t√∂rt√©netek alkalm√°val szeretn√©k √∂nnek, ha m√©g nem tudn√°, a k√∂vetkez√Ķket figyelm√©re hozni / megosztani / megvil√°g√≠tani:
”Mert a pokolban vezet√Ķ √ļt csupa j√≥ sz√°nd√©kkal van kik√∂vezve, √©s a semmib√Ķl teremtet p√©nz / „t√°mogat√°s”, finansz√≠rozza a furgont, amivel az embereket viszik a k√°rhozatba”:
„Akik hisznek, abban hogy ember √∂nmag√°t tark√≥n fogva ki tudja emelni a k√ļtb√≥l” …"Majd gy√°rtunk p√©nzt √©s val√≥-√©rt√©k z√°logj√°√©rt adunk mindenkinek,- mert annyira seg√≠teni akarunk az embereken"! – „√Čs ha korm√°ny-k√∂nt√∂s√©ben
b√ļjunk, akkor m√©g benn√ľnket meg is tapsolnak” √©rte! √Čs hogy el√Ķseg√≠ts√ľnk, „hogy hamarabb seg√≠thess√ľnk”, ez√©rt, mint korm√°ny megengedj√ľk a „j√≥-t√°rsainknak” hogy manipul√°lj√°k az id√Ķj√°r√°st. - √ēk ezt sz√≠vesen megteszik, hiszen l√°tt√°k hogy megb√≠zhat√≥ak
vagyunk a „korm√°ny-szerep√©ben”! Mint ahogyan p√©ld√°ra tett√ľk ezt a Szeptember 11. 2001, „3 torony felrobbantat√°sokn√°l”, amikor a „korm√°ny-st√°tuszunkban”, a fizikai alapt√∂rv√©nyek nyilv√°nos megtagad√°s√°val, a b√°tors√°got s „√∂sszetart√°st sz√≠nlelv√©n”
a hazugság mellé álltunk!
L√°sd:
Link
….√Čs amikor az agr√°rgazdas√°g term√©sei „el√ļsztak”,- akkor megengedj√ľk, hogy hozz√°nk j√∂jjenek az „√°ldozat –aink” („mi csak csupa szeretetb√Ķl bec√©z√ľnk”) √©s „a nagy kegyelm√ľnkb√Ķl k√©sz√≠t√ľnk kis p√©nzt” ami√©rt, „a nyavaly√°jukban”, m√©g meg is
versenyeztetj√ľk a szolg√°kat (majd p√°ly√°zatnak is h√≠vhatjuk, √≠gy jobban √°lc√°zza a lufi-p√©nzt √©s m√©g t√∂bbnek is ad √°tmenetileg munk√°t)!
De csak, az√©rt is tessz√ľk mind ezt, hogy megtudj√°k, hogy a mi semmib√Ķl teremtet lufi-p√©nz√ľnk√©rt, meg ha √°tver√©s, akkor is, meg kell nekik dolgozni √©rte! √Čs √≠gy bebizony√≠tsuk, Babilon √≥ta, hogy menyire is ragaszkodunk a trad√≠ci√≥nkhoz!
De hogyha a n√©p meg esetleg belehal, akkor sincs baj, - hiszen minden pap√≠ron lesz √©s √≠gy a z√°log-tulajdonjoga vagy √≠gy vagy √ļgy is k√∂zpontos√≠tva lesz! .... – „√Čs gondoljuk, „ha Isten meg nem akad√°lyozza”, hogy, majd amikor lezajlott a j√°t√©k
„Hopp” – a b√Ľn√∂s korm√°ny lev√°ltatik, - tesz√ľnk egy √ļj feud√°lis korm√°nyt a hely√©re √©s „k√∂zpontos√≠tott” hatalommal uraljuk tov√°bb a vil√°got, "a fenevad jegy√©ben” - gondolv√°n, hogy nem leplez√Ķdik le a hazugs√°g, amin a hatalmunk √©p√ľl(t)?!
A t√©m√°hoz f√Ľz√Ķd√Ķ Gondolatserkent√Ķ inform√°ci√≥:
Chemtrails Morgellons M√©hek (a linken megn√©zhet√Ķ):

Link
Link
Kamupénz és világterror átverés (itt magyar felirattal
let√∂lthet√Ķ)
Link

Kép Információanyag:

Link

Tisztelettel √ľdv√∂zl√∂k mindenkit √©s k√≠v√°nom az Isten gazdag √°ld√°s√°t, √ļgy ahogyan ezt √ē az egysz√ľl√∂tt fi√°ban J√©zus Krisztusban √ćg√©rte!”

Az ORFK gazdaságvédelmis birkáinak szóljatok már, hogy fordítsák le és fogják fel ezt itt: Link
Rem√©lem lassan zokon veszik m√°r, hogy tot√°l idi√≥t√°nak vannak n√©zve, mert nem kicsit azok, ha nem l√©pnek az √ľgyekben, m√°rpedig nem l√©phetnek, mert akkor rendszercs√Ķd√∂t is jelenthetnek.


M√°r sokszor √°tbesz√©lt√ľk ezt a t√©m√°t, de m√©g sokan nem √©rtik, hogy minden √©s mindennel √∂sszef√ľgg √©s a teljes eg√©sz olvasat√°ban nyerhet √©rtelmet egy-egy r√©szlet. Mivel egy vil√°ghatalmi er√Ķlk√∂d√©s m√∂g√© l√°thatunk most be √©s annak √∂sszeoml√°s√°t √©lj√ľk s szenvedj√ľk meg, k√©sz√ľlhet√ľnk a k√∂vetkez√Ķ menetre, m√°r aki az eddigit t√ļl√©li √©p √©sszel, √©rtelemmel. A testnek nagyon kev√©s kell az √©letben marad√°shoz, de a l√©leknek √©s a szellemnek ugyan√ļgy kell t√°pl√°l√©k, m√©ghozz√° min√Ķs√©gi, mert a testben lakozva √≠gy fejl√Ķdhetnek ki, mint b√°bb√≥l a pillang√≥.

K√∂zben a H1N1 t√©m√°t sem akarj√°k levenni a napirendr√Ķl,m s√Ķt m√©g er√Ķltetik is, hi√°ba j√°rt le a szavatoss√°ga a m√©regnek √©s hi√°ba m√ļlt el a nem is l√©tez√Ķ pand√©mi√°s vesz√©ly. Szerencs√©re sz√°mos ember tudja m√°r, hogy nem szabad oltatni mag√°t, de nem csak n√°lunk van ez √≠gy!

„Hello Imre!

..„Strat√©giai Info”: A Finnek felf√ľggesztett√©k a H1N1 vakcin√°t miut√°n bebizonyultak az emberre k√°ros hat√°sok (gyerekekn√©l 300 % n√∂vekedtek az agyk√°rosod√°si betegs√©gek)

Gondoltam hogy kezedben esetleg j√≥ „Info-l√∂ved√©k” lehet. A Link.:

Link

Link

√údv…”

A k√∂zelg√Ķ rendszerv√°lt√°skor igencsak sokak lesznek ez√©rt is egyszer√Ľen csak szimpl√°n √©s t√∂rv√©nyesen kiv√©gezve. Ha j√≥l √©rtes√ľltem r√≥la, akkor m√°r t√∂bb orsz√°gban is megy az al√°√≠r√°s-gy√Ľjt√©s a hal√°los √≠t√©let visszahozatal√°√©rt. Erre nincs is sz√ľks√©g, mert egy nem l√©tez√Ķ alkotm√°ny nem l√©tez√Ķ int√©zked√©se nem l√©tezik, legal√°bbis min√°lunk. Az meg, hogy v√°ltoz√°s lesz, nem k√©ts√©ges, b√°r ezt a zsid√≥ akarja megval√≥s√≠tani, √°m n√©mi gondja van vele. L√°z√°rt kezdt√©k el nyomultatni a m√©di√°ban √©s k√∂zben a Jobbikos Szegedi (nem Csan√°d) m√°r a cig√°ny-b√Ľn√∂z√Ķk szegreg√°ci√≥j√°r√≥l besz√©l, amit Vona √∂nfenntart√≥ b√∂rt√∂n√∂kkel magyar√°zott ki, viszont nem ez az √©rdekes, hanem az, hogy a francia cig√°ny-takarod√≥ √©s Soros vinnyog√°sa k√∂zepette azok a jelek ker√ľlnek el√Ķt√©rbe, amely szerint a Fidesz is az eddigi kudarcra √≠t√©lt beolvaszt√°s helyett az oktat√°sban is az elk√ľl√∂n√≠t√©st szorgalmazn√°. M√©g mindig etnikai balh√©t akarnak √©s a Viktort mozgat√≥ kezek a Jobbik vez√©rkar√°t haszn√°lj√°k fel ennek a gondolatnak is a becsemp√©sz√©s√©re. A sz√≠nj√°t√©k szerint √Ķk a sz√≥cs√Ķ, akiknek eddig is az volt a feladatuk, hogy felvess√©k a k√©rd√©seket, amelyek nem szalonk√©pesek, hogy azt√°n a gazdi mindezeket j√≥l lereag√°lhassa. √ćgy volt ez Trianonnal √©s a Szent Koron√°val is. √ćgy lesznek a zsid√≥kb√≥l „magyarok” √©s √≠gy vezetik az orr√°n√°l fogva azt a megmaradt p√°r j√≥ magyart, aki b√°rmiben, de hinni szeretne!
A sz√°raz t√©nyek azt mutatj√°k, hogy Olstein kifulladt √©s v√©ge van, mint a botnak, de a fekete l√≥ L√°z√°r m√©g megnyergelhet√Ķ, ugyanakkor ugyanolyan c√©lkeresztben van, mint Vitya csak m√©g kev√©sb√© korl√°tolt √©s szorong√≥, ez√©rt √∂nmag√°ra n√©zve is vesz√©lyes. A hiteleseknek j√≥ h√≠r az, hogy –amint azt kor√°bban m√°r meg√≠rtunk- a valut√°k √°rfolyam√°t egym√°shoz akarj√°k igaz√≠tani, hogy bevezethessenek egy m√°sikat, ami m√°r t√©nyleg nemzetk√∂zi. Ez√©rt m√©g messze nincs itt az alja a g√∂d√∂rnek, viszont k√∂zben az Ir√°n elleni h√°bor√ļt is siker√ľlt elod√°ztatni. Ha visszagondolok arra, hogy p√°r h√≥napja m√©g arr√≥l volt sz√≥, hogy Izrael egyed√ľl is megt√°madja Ir√°nt, ma m√°r az is k√©ts√©ges, hogy ezt az USA farviz√©n megteszi-e, mert az amerikai sem akar p√°r kigy√ļrt gomb√°t a neokh√≥n zsidajai pof√°ja k√∂zep√©be, amit gyorsan meg is kapn√°nak. Ugyan mi√©rt l√°togat el egy alibivel Carter √Č-Kore√°ba, majd pedig Kim Dzsong Il szem√©lyesen indul Pekingbe egy kis vizitre? Az ir√°ni atomer√Ķm√Ľ mellett a franci√°k is sz√≥t emeltek √©s k√∂zben kider√ľlt, hogy Egyiptom is tervezi els√Ķ reakt√≠v er√Ķm√Ľv√©nek fel√©p√≠t√©s√©t az izraeli hat√°rai ment√©n. Nem mondom, hogy v√©ge van a h√°bor√ļs vesz√©lynek, csak annyit, hogy ma m√°r a helyzet kor√°ntsem annyira egy√©rtelm√Ľ, m√©g n√°lunk sem. Izraelt a hely√©re kell tenni, vagyis fel kell sz√°molni! Ezt √Ķk is tudj√°k √©s vezet√Ķ b√Ľn√∂z√Ķ politikusaik sz√°j√°b√≥l hangzik el, ha l√©trej√∂n a Palesztin √Āllam, akkor az Izrael v√©g√©t jelenti, pedig most l√©ptetik be √©ppen az OECD-be, de k√∂zben a MAGATE is csillap√≠tja az amput√°lt lelkiismeret√Ľeket, hogy ne riny√°ljanak az ir√°ni atom miatt, ha m√°r nekik annyi van, hogy azzal nem v√©letlen√ľl fenyegett√©k meg tavasszal Eur√≥p√°t! Nem kisp√°ly√°znak az biztos √©s nagyon s√ľrg√Ķs nekik integr√°l√≥dni, mert csak √≠gy sz√≠v√≥dhatnak fel!

Az, hogy nagy a baj, az is mutatja, hogy T√∂r√∂korsz√°gba m√°r alig megy zsid√≥ √ľd√ľlni. Egyszer√Ľen nem merik megtenni, de k√∂zben Ir√°n egyenesen felaj√°nlotta a seg√≠ts√©g√©t L√≠bi√°nak Izraellel szemben. Az, hogy m√°r arr√≥l cikkeznek, hogy k√ľlf√∂ldi befektet√Ķket akarnak min√©l t√∂bbet Izraelbe cs√°b√≠tani √©s ott megbecs√ľlni azokat, gyakorlatilag azt mondj√°k, hogy baj van. Ahogy a Mossad –CIA p√©nzcsapjai is lassan el lesznek z√°rva azzal, hogy a drog - √©s fegyverkereskedelmet ellen√Ķrz√©se al√° veszik a nemzet√°llamok, amelyeknek korm√°nyai lehetnek ugyan korruptak, de beindult egy folyamat, amely ezt hivatott kord√°ban √©s k√©zben tartani. Azt hogy a magyar kontingensre Afganiszt√°nban a az ottani hazafiak r√°t√°madtak, kem√©ny jelz√©s kellett legyen az itteni zsid√≥knak is √©s a mi meg√©lhet√©si zsoldosainknak. Ma m√°r l√°tniuk kellene, hogy kaz√°r gyilkos √©s nemzetrabl√≥, √°rul√≥ f√Ķn√∂keik, vezet√Ķik vannak, akik a legnagyobb ellens√©g√ľk √©s a haz√°juk megfizethetetlen! Ha erre nem j√∂nnek r√°, akkor meg kell halniuk, ahogy az itthoniaknak is. Afganiszt√°nban a magyar NATO katona ugyanolyan ellens√©gnek min√Ķs√ľl, mint Palesztin√°ban, vagy Magyarorsz√°gon a zsid√≥! Ha m√©g err√Ķl valaki bizony√≠t√©kot k√∂vetel most is, azzal √©n m√°r nem akarok mit kezdeni.

A Jobbik-cs√≠zi√≥ra r√°√©rzett, tapasztalt emberek √©s g√°rdist√°k nem mind sz√©lednek sz√©t, hanem keresik az utat, mert sokan nem akarj√°k elhinni, hogy v√©gsz√≥ van, de ezzel egy√ľtt is t√©nyleg elszaladt az id√Ķ is kifutottunk bel√Ķle, s beleszaladtunk a m√°sik dimenzi√≥ba. Egy bels√Ķ ember most sz√≥ szerint azt mondta, hogy a Jobbik vezet√Ķs√©g√©nek m√©g 6 hete van h√°tra √©s v√©ge. Szerintem rosszul l√°tja, mert akkor v√©ge volt, miel√Ķtt a Parlamentbe bevonultak volna. A j√≥ ebben az, hogy a Fidesznek is v√©ge, de sok megvezetett ember m√©g azt hiszi, hogy van v√°laszt√°sa. Mivel ugyanazok az er√Ķk vannak minden p√°rt m√∂g√∂tt, ez√©rt ilyesmit gondolni balgas√°g. Most v√°rok m√©g anyagokat a zsid√≥-hazugok, Elie Wiesel √©s Orb√°n c√©ges √∂sszefon√≥d√°sival kapcsolatban, mert az√©rt az √∂sszef√ľgg√©sek bogoz√≥dnak sz√©pen.

HozzŠszůlŠsok

# | Magyar Magyar - 2010 08 26 ¦ 14:35:25
Mocskos hazaarulok,mocskos zsidok,el innen errol az IGAZ MAGYAROK honlapjarol.Undorito fergek.Ne hergeld a MAGYAR-t,mert porul jarsz.Bartek Eva.
# | keepfargo keepfargo - 2010 08 26 ¦ 14:43:37
Megtalálták azt a néhány ezer embert, akik a honlapon ellenségesen nyilatkoznak. Na és, mit tehetnek? A hógolyó már gurul...
Az√©rt √∂r√ľlj√ľnk is, √©s l√°ssuk meg a gyenges√©g√ľket, hiszen ha ennyi ember vesz√©lyt jelent sz√°mukra, akkor mit fognak csin√°lni, ha sz√°zezrek mozdulnak?? Mert mozdulni fognak - az √©let nem (csak) az ilyen-olyan hazugs√°gok√©: cselekedni is kell. √Ėk pedig el akarj√°k venni (sok egy√©b k√∂z√∂tt) a cselekv√©shez val√≥ jogunkat. NEM FOG MENNI !
u.i. (Köszönet, Imre , megint egy velös és valós irásért - a Magyarok Istene mosolyog rád!)
T.B.Sz
# | dodopapa dodopapa - 2010 08 26 ¦ 15:11:05
az id√©zett linkek t√∂bbs√©ge nem m√Ľk√∂dik
óóóóó míííly véééletlen
# | Tibor Tibor - 2010 08 26 ¦ 15:38:06
N√©pbiros√°g √∂ssze√°ll, it√©let egy or√°n bel√ľl v√©grehajtva! Nevek ismertek mindenki el√∂tt, Tudjuk szinte abc,sorrendben a parazita v√©rszivokat.
# | Tibok Tibok - 2010 08 26 ¦ 16:01:20
√údv mindenkinek,

Valami√©rt az az √©rz√©sem, hogy ez a hal√°ltusa nagyon sok√°ig elfog m√©g h√ļz√≥dni √©s nagyon f√°jdalmas lesz.
Nem akarok senkit sem ki√°br√°nd√≠tani, de oly m√©ly √∂sszefon√≥d√°sok vannak a nagyvil√°gban -bele√©rtve kis haz√°nkat persze- , hogy nem t√ľnhet el egyik napr√≥l a m√°sikra sajnos. √Čs a java m√©g csak most kezd√Ķdik ... :(
# | √Ėsszefog√°s √Ėsszefog√°s - 2010 08 26 ¦ 16:07:29
Szívesen vállalnám a hóhér szerepét.
# | fsavanyu fsavanyu - 2010 08 26 ¦ 16:15:39
Igen kedves Tibor! De egymocskos jog√°szsem lehet a n√©pbir√≥s√°gba, amelyik a hivatalokba szolg√°lta a nem etikus, de t√∂rv√©nyszer√ľ √≥rsz√°g √©s N√©p nyomorba d√∂nt√©s√©t. A f√©nysebess√©gel azonos gyorsas√°ggal elkell takar√≠tani a k√°rtev√Ķket, hogy nesok√°ig √°rthassanak. HAL√ĀL A V√ČRSZIV√ďKRA !
# | fsavanyu fsavanyu - 2010 08 26 ¦ 16:41:59
√Ėssefog√°s! Keress magadmell√© sok munkat√°rsat, mert addig nem lesz vas√°rnapotok, mig nem v√©geztek!
# | Tibok Tibok - 2010 08 26 ¦ 16:43:40
Kicsit t√ļl√≥r√°zni kell majd :)
# | fsavanyu fsavanyu - 2010 08 26 ¦ 16:54:25
Kedves Tibor! A t√ļl√≥ra meg lesz oldva, nem akad√°ly, de hova fogjuk eltemetni azt a sok f√©rget?

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 1.34 mŠsodperc
83,604,673 egyedi lŠtogatů