Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Harcra fél!

Napl√≥H√≥pih√©nek √©s Bojtorj√°nnak neveztem el a k√©t tegnap tal√°lt kiskuty√°t √©s √©ppen Vackorral j√°tszanak a kertben. Pamacs √©s Pumukli messzir√Ķl szeml√©l√Ķdnek, √Ķk m√°r id√Ķsebbek, de a fiatal puli most azt √©lvezi, hogy boh√≥ckodhat a testv√©rp√°rral, elterelgeti √Ķket. Rem√©lem, hamarosan lesz gazd√°juk, b√°r nagyon √©rtelmes j√≥sz√°gok, de √∂t „h√°z√Ķrz√Ķ” m√°r t√ļl sok lenne nem csak nek√ľnk, hanem a szomsz√©doknak is. Marci is most hossz√ļ kihagy√°s ut√°n v√©gre bekukkantott az oviba. Hurutos k√∂h√∂g√©se nem akart sz√Ľnni, de nekem is hasonl√≥ak a t√ľneteim, s nem biztos, hogy n√°lam is ez az √≥voda-undor jelek√©ppen √©rtelmezhet√Ķ jelens√©g. Ma m√©g kert√©szkedni is szeretn√©k, mert meg kell metszenem a f√°kat √©s a vetem√©nyt is f√∂ldbe kell helyeznem, hogy legal√°bb az es√©lye meglegyen n√©mi term√©snek. R√°m nem jellemz√Ķ m√≥don, de el√©g sokat gondolkodtam azon, hogyan is √≠rjam le, azt, amit tal√°n meg sem lehet fogalmazni, de v√©g√ľl √ļgy d√∂nt√∂ttem, hogy csak √ļgy, ahogy szoktam, „kertel√©s n√©lk√ľl”, illetve egyel√Ķre helyette, ahogy j√∂n.

GAZDIT KERESNEK!

Ennek sz√ľks√©gess√©g√©r√Ķl a tegnap felker√ľlt Linda √°ltal megfogalmazott gondolatok gy√Ķztek meg. Nehezen hiszem, hogy nehezen √©rthet√Ķ ami itt is zajlik, de szembes√ľl√∂k vele, hogy m√©g mindig √©s folyamatosan magyar√°zatra szorul a nyilv√°nval√≥ √©s a fogalomzavar sokakat √∂sszezavar. Tegy√ľnk h√°t rendet!
Link
El√Ķsz√∂r is tiszt√°zzuk, hogy ellens√©g√ľnk val√≥j√°ban a legjobb bar√°tunk, noha t√ļladagolva hal√°los is lehet sz√°munkra, de ez a bar√°tunkr√≥l m√©g ink√°bb kider√ľlhet, ez√©rt ellens√©g√ľnk val√≥j√°ban nagyon is hasznos, ha annak tekintj√ľk ami, s √≠gy v√°lhatunk mi is a sz√°m√°ra azz√°, amire √Ķ nem is sz√°m√≠t. Mindehhez meg kell tanulnunk mindenek el√Ķtt L√ĀTNI, nem csak n√©zni! R√°l√°tni a csatat√©rre, a harcmez√Ķre. De mi van olyankor, ha a harcban az ellen nem v√°llalja az arc√°t? Nos, akkor is fel kell der√≠teni, fel kell fedni a sz√°nd√©k√°t √©s kil√©t√©t √©s n√©ven kell nevezni, l√°that√≥v√° kell tenni! R√° kell k√∂tni a nyomk√∂vet√Ķ indik√°tort, hogy ne t√©veszthess√ľk szem el√Ķl √©s meg kell jel√∂lni. Ennek sok m√≥dja lehet, de semmik√©ppen nem a visszah√ļz√≥d√°s, csakis a folyamatos harci kontaktus. Egy mond√°s szerint: A bar√°taidat tartsd k√∂zel magadhoz, de az ellens√©geidet m√©g k√∂zelebb. Mit is jelent ez? Ha leford√≠tjuk a jelen helyzet√ľnkre, akkor azt, hogy tudom√°sul vessz√ľk, hogy a zsid√≥ a n√©ven nevezett ellens√©g, aki mag√°t √≠gy nevezi meg, pedig identit√°sa k√©rd√©ses. Ez a zsid√≥ haszn√°lja mintegy „biol√≥giai” fegyverk√©nt az etnikumk√©nt felt√ľntetett cig√°nys√°got, hogy megosztva uralkodhasson a „nemzeti korm√°nyokban”, mert mag√°t ott nem zsid√≥nak, hanem nemzetinek t√ľnteti fel. Nos, Magyarorsz√°gon zsid√≥ korm√°ny van √©s t√©nyleg 60 ezer CAHAL katona lebzsel a K√°rp√°t –medenc√©ben hatalmas fegyverarzen√°llal, √Ķrz√Ķ-v√©d√Ķ mag√°nc√©gekkel √©s mobiliz√°lhat√≥ „civil” irregul√°ris er√Ķkkel, Mossad titkos szolg√°lattal, t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverrel. Figyelem! Zsid√≥vesz√©ly van, ami mag√°ban foglalja a „sarki f√Ľszeres szat√≥csot”, aki m√°r r√©gen nem az √©s a egyel√Ķre ellens√©gess√© tette a cig√°ny, mint etnikumot azzal, hogy felfegyverzett √©s kik√©pzett form√°ci√≥i, b√Ľn√∂z√Ķi k√∂re m√°ra nem csak pszichol√≥giai terror szimul√°ci√≥j√°ra, hanem val√≥s vesz√©lyforr√°sk√©nt is √©rt√©kelend√Ķ. Mi lehet ilyenkor a harcos dolga? No meg ki is az a harcos.

R√©ges-r√©gen minden sz√°nt√≥vet√Ķ az volt, mell√©kfoglalkoz√°sk√©nt. Most sem lehet kifog√°sa senkinek, ha holnap megkapja a gyorstalpal√≥j√°t √©s mord√°j√°t (Mordeh√°j√°t) hozz√°, hogy apr√≠tsa az ellens√©get, ahol csak √©ri. Harcolni mindenki k√∂teless√©ge, de hogy tud-e √©s mire k√©pes, az m√°s k√©rd√©s.
Van egy alapvet√Ķ t√©ved√©s, ami fogva tarthatja az elm√©t. Itt nem arr√≥l van sz√≥, hogy a zsid√≥ √©s a cig√°ny megf√©rni j√∂n az orsz√°gba √©s kucorog, mik√∂zben a befogad√≥ nemzet ellen f√©lelemmel usz√≠t √©s azt sz√≥ szerint gyilkolja, hanem a magyar mentalit√°s a magyar MAG a magyar identit√°s kiirt√°s√°r√≥l van sz√≥. Alapvet√Ķ k√ľl√∂nbs√©g! M√°r r√©gen az √∂nv√©delem f√°zis√°ban vagyunk, s van egy rossz h√≠rem. Az √∂nell√°t√°s ilyen keretek k√∂z√∂tt sz√≥rv√°nyosan m√Ľk√∂dhet, de messze nem megold√°s. Nem megold√°s visszah√ļz√≥dni sem √©s lev√°lasztani magunkat a „rendszer√ľkr√Ķl”. J√≥ p√©ld√°t mutatnak erre ak√°rcsak 150 √©vvel ezel√Ķtt √©lt egyszer√Ľ √Ķseink. Nem volt sem g√°z, sem villany, sem telefon √©s ett√Ķl f√ľggetlen√ľl Rotschild√©k √©s az Illumin√°tus zsidajai remek√ľl levett√©k r√≥luk a s√°pot. Persze √ļgy indokolt, hogy ezt b√©k√©sen, a parasztok beleegyez√©s√©vel t√∂rt√©njen meg, de h√°t meg is t√∂rt√©nt. Ma m√°r l√°that√≥, hogy a rendszer nem tarthat√≥ √©s egyetlen √©letbenntart√≥ r√©sz sem tarthat√≥ √©letben, √©s r√©szeredm√©nyek helyett az eg√©szre kell t√∂rekedni. No nem rem√©nytelen az sem.
K√©pzelj√©tek el, hogy a zsid√≥ politik√°ja pont azt akarja, hogy adagokban szal√°mizza le azt amit eg√©szben nem tud em√©szteni. Hamarosan nem szabadon v√°laszthat√≥ lesz a m√Ľsor, hanem k√©nyszeb√Ķl vonul mindenki a tany√°ra, amit ugyan megv√©deni √ļgysem tud, viszont remek m√©diah√≠rek lesznek, amikor a tany√°ra bet√∂r√Ķ felheccelt cig√°ny √©s szorv√°ny-szarv√°ny n√©peket a gazda ny√°rsra t√Ľzte √©s ez√©rt a zsid√≥ rend√Ķr√∂k m√°r viszik is, majd pedig a tany√°t aki csak kapja-marja. A visszah√ļz√≥d√°s taktik√°ja akkor lehetne haszn√°lhat√≥ hosszabb t√°von a nemzet megment√©s√©re, ha az ellens√©g √°tvonulni akarna rajtunk, nem pedig a b√Ķr√ľnkbe b√ļjni!
Akkor most l√°ssuk, hogyan is m√Ľk√∂dik a „teremtett vil√°g”.

El√Ķsz√∂r is, a teremtett vil√°gban minden meg van teremtve, mindennek a magja, cs√≠r√°sa, protot√≠pusa, gondolati el√Ķk√©pe, lek√©pz√©se benne van, √≠gy teremteni azt nem lehet, „csak” r√°tal√°lni a megl√©v√Ķ elemekre √©s alkotni, vagyis alakot adni neki. A vil√°g se nem j√≥, se nem rossz, azt a tudat teheti azz√°, √≠gy a tudat a tud√°s m√©lys√©ge √°ltal f√©rhet hozz√° a teljess√©ghez, vagyis a TELJES √ČGHEZ. A tud√°s a felismer√©s √°ltal nyer keretet √©s az alkot√°s √°ltal √∂nt form√°t. A tud√°st a f√©lelem g√°tolja, s minden ami f√©lelem, az nem a teljess√©g tud√°sa, vagyis aki f√©l, aki amit rossznak v√©l, az nem a teljes tud√°s birtok√°ban teszi ezt. A teljess√©g tud√°sa az igazs√°g tud√°sa, vagyis a VALL-√ď-S√ĀG(S√ČG), vagyis az √Ķsis√©g, az eredeti ismerete, felismer√©se √©s tov√°bb √©ltet√©se. A tud√°s fegyverrel nem sz√ľntethet√Ķ meg, mert az maga a fegyvert√©ny. A fegyver a tud√°s korl√°toz√°s√°ra, terel√©s√©re, hi√°ny√°nak k√©nyszer√Ľ bel√°t√°s√°ra alkalmas eszk√∂z. A fegyver nem gyilkol, az nem arra val√≥. A fegyver, fedd √©s ver √©s att√≥l f√ľgg annak hat√©konys√°ga, milyen nevel√Ķ c√©lzat, vagy gyilkos tudatlans√°g √∂vezi a tudatot, amely a kezet ir√°ny√≠tja, ami az eszk√∂zt alkalmazza. A tudatot fegyverrel felsz√°molni nem lehet, viszont felszabad√≠tani igen, ha nem gyilkol√°sra, hanem val√≥ban fedd√©sre haszn√°lod.

A harc m√°r nem felv√°llalt arcokkal t√∂rt√©nik √©s a tud√°s rejt√©se √©s a tudat csapd√°ba ejt√©se az, amely olyan fegyverk√©nt haszn√°latos manaps√°g, amelynek ellenszere a tudati √©bred√©s, annak felszabad√≠t√°sa. De ez f√°zisokon kereszt√ľl zajlik. Az Ember bealtatott, csapd√°ba ejtett gyermek√©nek tudata nem szabadul csak √ļgy fel! Harc, csata, megm√©rettet√©s, beavat√°s, k√∂nnyek √©s f√°jdalom vezet a felismer√©shez, hogy √Ķ maga a TUDAT, s ha erre a felismer√©sre r√°d√∂bben, akkor szabad, mert szabadon f√©r hozz√° a k√∂z√∂s tud√°s teljess√©g√©hez. No, ezt nevezhetj√ľk Szeretetnek is, vagy Igazs√°gnak, ahogy √≠zl√©setek azt nektek megengedi. Mivel k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szint√Ľ tud√°ssal rendelkez√ľnk, s a teljess√©g fel√© vezet√Ķ √ļton is minden egy√©ni √ļtszakaszt az √ļton l√©v√Ķk maguknak kell megtenni, ez√©rt √∂nmag√°ban a harc, de m√©g a harc √°ltal bek√∂vetkezett hal√°l sem tekinthet√Ķ sem j√≥nak, sem rossznak, mert az mind, „csak” egy esem√©ny, semmi t√∂bb. Helyzet√ľnk jelen√©ben az a tudati sk√°la, amelyen megm√©rettet√ľnk, igencsak lefedi a teljes spektrumot, s mintegy vizsgafeladatk√©nt tornyosul el√©nk a k√©rd√©s! Kik is vagyunk val√≥j√°ban? Magyarok? Ez valami min√Ķs√©g kell legyen? Mag n√©pe? √ēsi tud√°s hordoz√≥ja? A szeretet n√©pe? Az Igazs√°g-vall√°s megtestes√≠t√Ķi? A J√≥isten v√°lasztott tan√≠t√≥i?

Nos, ha a v√°lasz egy√©rtelm√Ľ igen, akkor k√©retik felismerni, hogy a harc sem v√©letlen√ľl adatott meg mindenkinek a maga szintj√©n. Nem a fizikai test√ľket kell azoknak „lerombolni”, akik nagyon v√°rj√°k a hal√°lt, hisz az √ČLET az IGAZS√ĀG, s a HAZUGS√ĀG a GY√õL-√ĖLET, a „BOSSZ√ö” n√©pe aki r√°nk t√°madt, k√≠v√°nja a tud√°st. Ehhez fel kell tudnunk szabad√≠tani a tudatukat, amennyiben lehets√©ges. Lehets√©ges! Ehhez szeretn√ľnk kell megtanulnunk ellens√©geinket √©s meg kel tudnunk bocs√°tani az ellen√ľnk v√©tkez√Ķknek, hogy ezt √Ķk is megtehess√©k az ellen√ľk v√©tkez√Ķkkel szemben. Hogy ez megt√∂rt√©nhessen, a tudatukat a tudatunk √°ltal kell tudnunk ir√°ny√≠tani a teljess√©g fel√© √©s seg√≠teni sz√°mukra kisz√Ľrni a g√°tl√≥ t√©nyez√Ķket, akik ezt nekik nem hagyj√°k. Nem tisztem, hogy eld√∂ntsem, van-e j√≥ zsid√≥, vagy nincs. Addig nincs, am√≠g nem kezdi el a saj√°tj√°nak ismert zsid√≥s√°g √ľgyeinek rendez√©s√©t √©s √ľl t√∂rv√©nyt azok felett, akik t√∂rv√©nytelen talmudista szab√°lyokat er√Ķltettek a tudatlan nemzsid√≥kra. A cig√°nyoknak is maguk k√∂zt kell rendet tenni, s ha ez v√©rengz√©shez vezetne, akkor a tud√°s birtokosainak seg√≠teni kell abban, hogy ezt a lehet√Ķ legjobban oldj√°k meg. Persze itt az a rengeteg b√©k√©s zsid√≥ katona √©s √°rtatlan cig√°ny √©s zsid√≥, aki nem tehet semmir√Ķl, csak √ļgy v√©letlen√ľl van √©s v√©letlen√ľl √©lvezi az el√Ķnyeit annak, hogy ki √©s felhaszn√°lj√°k √Ķket az Illumin√°tusok az emberis√©g magj√°nak megsemmis√≠t√©s√©re. Itt a Mossad is √©s lehet rettegni t√Ķle, mert mindent el tud int√©zni, de a j√°t√©kszab√°lyok eg√©szen m√°sok √°m, mint gondoln√°tok. Nem tehetnek meg b√°rmit √©s amit megtehetnek, azt sem csak √ļgy, ahogy elk√©pzelt√©k. Nem urai a helyzetnek, mert tudatuknak sem urai √©s ezt √©rz√©kelik. F√©lnek! Az Illumin√°tusok is f√©lnek √©s az ir√°ny√≠tottjaik is f√©lnek s nem mozognak otthonosan olyan terepen, ahol nem az √Ķ j√°t√©kszab√°lyaik szerint mennek a dolgok √©s mindig f√©lresiklik valahol a terv√ľk. Bizony, nem a r√©szletekre kell koncentr√°lni, hanem az eg√©szre, mik√∂zben a r√©szleteket er√Ķsen a tudatunkban tartjuk, de nem vesz√ľnk el benne. Ha a zsid√≥ tudn√°, hogy mire haszn√°lj√°k fel, nem lenne zsid√≥, de √≠gy sem sz√≠vesen az √©s lenne ink√°bb magyar, ahogy a cig√°ny is ink√°bb roma, vagy valami m√°s, mert nem v√°llalja, hogy alapvet√Ķen m√°s szint√Ľ min√Ķs√©get k√©pvisel. A mag√°t zsid√≥nak nevez√Ķ embereml√©kezet √≥ta manipul√°l, gy√Ľl√∂lk√∂dik, s ideje, hogy ennek v√©ge legyen, a hazugs√°gaik leleplez√Ķdjenek, viszont harag, indulat n√©lk√ľl kell a gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķk „szeme k√∂z√© l√Ķni” az igazs√°got. A magyar nem k√©pes gy√Ľl√∂lni!
Mi h√°t a teend√Ķ? Tudd, hogy mit akarsz! L√©gy ennek mindig √©s mindenhol tudat√°ban! DE! Nem akarhatsz √°m ak√°rmit! Csak az EG√ČSZET akarhatod teljes sz√≠veddel, l√©nyeddel, tudatoddal. AZ √ČG √©s az √ČSZ tud√°sa visz el a teljess√©ghez, amely az IGAZS√ĀG, amely a SZERETET!

Teh√°t, ha eld√∂nt√∂tted, hogy nem valamit, hanem MINDENT, a MINDENS√ČGET akarod √©s nem v√°gyod, akkor nem lesz lehetetlen a sz√°modra √©s √∂nmagad leszel a leger√Ķsebb fegyver, amelyen t√©nyleg nem fog m√°r a goly√≥. Persze a testeden igen, de lelked szabad √©s a tud√°s ellen√Ķrei, ellens√©gei tudj√°k, hogy egy √≠gy felszabad√≠tott tudat term√©kenyebb test n√©lk√ľl, mint testbe „z√°rva”.
K√©rditek, hogy akkor most kell-e fegyver, vagy nem? Fegyver nem a gy√Ķzelemhez kell, hanem ahhoz, hogy az minim√°lis emberi vesztes√©gekkel val√≥sulhasson meg a mindenk√©ppen lezajl√≥ harcokban, ahol m√°r h√°borg√≥ tudat√ļ emberek h√°borognak, s ezt h√°bor√ļnak is nevezik. Fegyverrel mindenk√©ppen rendelkezzen az, aki fejl√Ķdni akar √©s tanuljon meg vele b√°nni. B√°rmi lehet fegyver, csak a tudatunkon m√ļlik a k√©rd√©s, de tudd, hogy nem az ellens√©g legy√Ķz√©se, hanem a saj√°t fejl√Ķd√©sed a c√©l. Az ellens√©g tudat√°t kell ir√°ny√≠tani ahhoz, hogy ne tudjon gy√Ķzedelmeskedni a tudatod felett. A hadsz√≠nt√©r ahhoz m√©rt, ki milyen szinten k√©pes megv√≠vni a saj√°t √ľtk√∂zet√©t √©s milyen hozz√°f√©r√©st eszk√∂z√∂lt ki a kollekt√≠v tudati h√°l√≥zathoz. Itt nincsenek m√°r ar√°ny√≠that√≥ m√©rt√©kegys√©gek, mert minden EGY! Mint lenn, √ļgy fenn, mint kinn, √ļgy benn! Le lehet-e gy√Ķzni egy hadsereget ak√°r egyetlen sz√°m√≠t√≥g√©ppel √©s a rendszerbe bevitt megfelel√Ķ szint√Ľ, tartalm√ļ inform√°ci√≥val (tud√°ssal). Mint a pinty! √Ām, addig is a csapategys√©gek tudat√°nak ir√°ny√≠t√°s√°t is biztos√≠tani kell a saj√°t „f√©lelem”- szoftvereink √°ltal √©s az ellens√©g kezelhet√Ķv√© v√°lik, ha tudja, √©s okkal t√©telezi fel, hogy f√©lnie kell, mert gy√Ķzelme nem biztos√≠tott. A zsid√≥ teh√°t f√©ljen csak Magyarorsz√°gon √©s szerte a vil√°gban. Eddig is azt tette, de most tegye √ļgy, hogy tudja, hogy mi tudjuk, hogy retteg√©se fel√©bred√©s-n√©lk√ľli hal√°l√°hoz vezethet. Saj√°t f√©lelme √∂lje meg am√ļgy is halott tudat√°t. Vagy megtanul nem f√©lni, de akkor megsz√Ľnik ellens√©gnek lenni, vagy pusztuljon rettegve. Ezt el√©rni nem kivonulva a t√°rsadalomb√≥l √©s lemondva a r√©szv√©telt a rendszer √°ltal szabott h√°l√≥zati csatlakoz√≥kr√≥l lehet√ľnk k√©pesek, hanem igenis akt√≠v r√©szv√©tellel, ahol a rendszerre felt√∂lthetj√ľk saj√°t tudatunk tudatm√≥dos√≠t√≥ produktumait.

Sz√ľks√©g√ľnk van-e katon√°kra, harcosokra ehhez? Csak azokra van sz√ľks√©g, mert mindenki harcol, akinek a c√©lja az EG√ČSZS√ČG! Teh√°t nem az a k√©rd√©s, hogy √∂lj, vagy halj, hanem az, hogy az a megbocs√°t√°s, amelyr√Ķl rebesgetnek a szeretetrezg√Ķk, akkor val√≥sulhat meg √©s teljesedhet ki, ha a kik√©nyszer√≠tett harcban a bujk√°l√≥, sompolyg√≥ legy√Ķz√∂tt ellens√©ged el√Ķtt √°llsz k√©szen arra, hogy kiolts √©let√©t. Ott √©s akkor d√Ķlhet el, hogy ki is vagy val√≥j√°ban! A magukat zsid√≥knak nevez√Ķk most manipul√°ltan de szinte kik√©nyszer√≠tve a pofonokat szinte k√∂vetelik √∂nmagukra a legs√ļlyosabb b√ľntet√©s kiszab√°s√°t. Megl√°t√°som szerint z√∂m√ľk az emberi √©letre alkalmatlann√° v√°lt, ahogy a mag√°t magyarnak nevez√Ķk k√∂z√ľl is erre az √ļtra t√©vedtek sokan. Eset√ľkben a hal√°l, megv√°lt√°s is lehet, mert ebben a l√©tform√°ban tudatilag bez√°rk√≥zottan emelkedni m√°r k√©ptelenek.

Ne feledj√©tek! Mindenki √∂nmaga d√∂nt a saj√°t sorsa fel√Ķl, de NINCS ID√ē √©s az √≠t√©let is kimondatott. Aki f√©l, az halott. Az, akit mi S√°t√°nnak nevez√ľnk, vagy √Ķrd√∂gnek, az nem m√°s, mint a f√©lelem! Nem hiszitek? N√©met√ľl az √∂rd√∂g: Teufel! Magyarul: Te f√©lsz! Oroszul √≠gy √∂rz√Ķd√∂tt meg az eredeti jelent√©s: Gy√°vol. Magyarul. Gy√°va. Az √Ķrd√∂g is ezt jelenti: lelketlen „hull√°k” p√°rtfog√≥ja.
Aki f√©l a harct√≥l, mert az ellens√©get legy√Ķzhetetlennek l√°tja, az vesztett! Aj√°nlott szakirodalom: sz√°mos gy√Ķztes √©s vesztes √∂nfel√°ldoz√≥ csat√°nk, de film√©lm√©nyt Leonidasz is adhat a 300-ak √©l√©n. Tudom, hogy ez a harc most m√°s, de m√©gsem az. Ne f√©ljetek semmit√Ķl! Sem gazd√°lkodni, sem hivatalnokk√©nt igazat mondani, sem semmi egy√©bt√Ķl, ami intim √©s csal√°di, mert halottak vagytok m√°r akkor.
A h√°bor√ļ de facto d√ľb√∂r√∂g fel√©nk, ezt nem akarhatjuk √©s nem is tudjuk meg√ļszni. K√©sz√ľlj√∂n mindenki legnemesebb lelk√©vel arra, hogy az ellens√©g mindenk√©ppen √∂lni akar! Hogy ez ne tehesse meg, nek√ľnk okosabbnak, gyorsabbnak tudatosabbnak kell lenn√ľnk, s legv√©g√ľl k√∂ny√∂rtelenebbnek is. Ne feledj√©tek! Fegyverrel a legnagyobb h√°bor√ļt sem lehet megnyerni, de a vesztes√©get m√©rs√©kelni mindenk√©ppen, ha tudod, hogy mikor √©s minek j√∂tt el az ideje! A fegyverek ideje van itt. V√°lj azz√° √©s dolgozz hat√©konyan!

M√≠g √≠rtam, kis√ľt√∂tt a nap! Mehetek kertelni!

HozzŠszůlŠsok

# | Tom V Tom V - 2011 03 21 ¦ 14:52:44
Imre, ez egy olyan ritka √≠r√°s, ami egyszerre rezon√°lt a lelkemmel √©s az eszemmel. Szinte a kimondhatatlans√°gig j√≥, vagyish√°t k√ľszk√∂d√∂k a szavakkal hogy m√©lt√≥k√©ppen le√≠rjam a hat√°s√°t magamban. Gondolataidban az Isten id√Ķr√Ķl-id√Ķre vak√≠t√≥ f√©nyes√©ggel ragyogtatja f√∂l √°ld√°s√°t.
# | kincses kincses - 2011 03 21 ¦ 14:58:11
Imre!!szeretem, amikor a k√∂lt√Ķ is sz√≥hoz jut benned. Akkor egy recept, hogy az EG√ČSZet EG√ČSZS√ČGESEN akarhasd: v√©gy 1, 5 kg m√©zet, m√°sf√©l deci propolisz tinkt√ļr√°t, dar√°lj meg 3oo gr vir√°gport, v√©gy 5 g m√©hpemp√Ķt √©s j√≥l keverd el, reggel-este egy√©l meg 1-1 ev√Ķkan√°llal. a hat√°s 1 h√©t m√ļlva jelentkezik...rem√©lem, nem vagy a m√©zes dolgokra allergi√°s. a gyerekeknek 1 kg m√©zhez 2oo gr vir√°gpor dar√°lm√°ny j√°r, √©s reggel - este k√°v√©skan√°llal, ha nem allergi√°sak √©s nem nagyon kicsik(nem tudom a korukat mind a h√°romnak, de 3 √©v alatt nem aj√°nlott). J√ď MAGVET√ČST! Smile
# | kincses kincses - 2011 03 21 ¦ 15:56:04
Viktor, lehet! nek√ľnk a m√©hpemp√Ķt kiv√©ve minden van itthonSmile Az ez√ľskolloid is biztosan szuper, az meg nek√ľnk nincs!Cool L√°tom, a k√∂lt√Ķi v√©n√°d neked is megsz√≥lalt!Wink
# | postaimre postaimre - 2011 03 21 ¦ 15:57:53
Na v√©gre, siker√ľlt felt√∂ltenem k√©peket is!

viktor, a félelem felfal! Aki itt él, az ítél, de ahhoz élnie kell, s hogy éljen, nem kell féljen!

Tom, a gondolataim √∂sszetettebbek, de t√©nyleg ne akartam m√°r ett√Ķl "metafizikusabban" fogalmazni, mert akinek lelke van, annak f√ľle is kell legyen a hall√°sra!

kincses, szimpla p√°linka, √ľvegben, √©n meg 5 m√©terr√Ķl n√©zem k√©t percig! Marcin√°l m√©g nem m√Ľk√∂dik, de facsarom neki a leveket rendszeresen, m√©zzel. K√∂sz√∂n√∂m recip√©t!
# | D√°vid D√°vid - 2011 03 21 ¦ 16:25:27
Reményt adó a cikk, de a 300-akra még jobb példa a székely 200-ak: http://hunhir.inf...p;id=38788
# | Tom V Tom V - 2011 03 21 ¦ 16:34:13
Nagyon helyes kiskuty√°k Imre! Engem a pof√°csk√°juk meg a buksijuk a k√ľl√∂nleges √öjfunlandi-Labr√°dor fajt√°kra eml√©keztet. N√©zd meg hogy van-e √ļsz√≥h√°rtya az ujjaik k√∂z√∂tt, mert ha igen, akkor biztos azok.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 21 ¦ 16:42:51
Smile
Nekem is tetszik ez az írás!
Wink

"...ha ismerj√ľk az ellens√©get √©s ismerj√ľk magunkat is, akkor sz√°z csat√°ban sem jutunk veszedelembe; ha azonban nem ismerj√ľk az ellens√©get, csak magunkat ismerj√ľk, akkor egyszer gy√Ķz√ľnk, m√°sszor veres√©get szenved√ľnk; √©s ha sem az ellens√©get, sem magunkat nem ismerj√ľk, akkor minden egyes csat√°ban felt√©tlen√ľl v√©gvesz√©ly fenyeget benn√ľnket...."
(Szu-Ce)

Wink
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 03 21 ¦ 16:46:25
A nagy f√©lelembe megcsin√°lj√°k nek√ľnk a husv√©t√≠ t√°kolm√°nyt ,de √ľres zsebbel m√©gsem mehet√ľnk v√°s√°r√≥ln√≠.Egy lehet√Ķs√©g van sz√°munkra, b√°tornak lenn√≠ munic√≠√≥ , √©s megkezden√≠ az egyel√©st, f√©lelem n√©lk√ľl.
# | postaimre postaimre - 2011 03 21 ¦ 16:52:56
fsavany√ļ, el√©g gyorsan belebonyol√≥dnak, mint h√ľlyegyerek a spagettibe √©s addig ny√ļjtj√°k a r√©tes, m√≠g a kelgy√≥ bel√©j√ľk nem mar, hamar. Egy j√≥ k√©s √©s n√©mi tud√°s √©s m√°ris azod van, amit csak akarsz, de ehhez t√°n m√©g k√©s sem kell.

SzM, az a Kun-ce miket nem tudott? El kellene már olvasnom megint, mert akkor nem írnék ennyit fölöslegesen!

Tom, menek h√°rty√°t vizslatni! Ha van neki, oda sem adom, h√°tha j√∂n ut√°nam az √∂z√∂nv√≠z, oszt m√©g j√≥l is j√∂het ment√Ķkutyulinak a p√°ros. Csak addig b√≠rjam eledellel √©s kutyabogy√≥-szed√©ssel!
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 21 ¦ 17:05:32
Imre!

"Ismétlés a tudás anyja!"
http://mek.niif.h.../01345.htm

pompom

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.12 mŠsodperc
83,604,081 egyedi lŠtogatů