Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Mered érteni?

Napl√≥Mivel m√°r majdnem tavasz van, javaslom, hogy aki teheti foglalja el valami √©rtelmes √©s fizikailag is karbantart√≥ tev√©kenys√©ggel mag√°t. Sz√ľks√©g van r√°. Ha j√≥l √©rtelmeztem az ENSZ „salamoni” d√∂nt√©s√©t L√≠bi√°val kapcsolatban, akkor hamarosan megkezd√Ķdik a gig√°szok fizikai k√ľzdelme is, imm√°r √°lcah√°l√≥ n√©lk√ľl. A hadsz√≠nt√©r nem biztos, hogy a l√≠biai l√©gt√©r lesz, de rem√©nyeim szerint nem v√°rt frontszakaszok is ny√≠lnak mintegy „v√©letlen√ľl”. Mindez csak az avatatlanok sz√°m√°ra lehet m√°r meglepet√©s, de √Ķk sz√°mosak, m√≠g az √©rt√Ķk ritk√°k. Tegnapi h√≠r szerint D√©l-Korea v√°mmentess√©get kapott az EU-ba orvosi m√Ľszer √©s egy√©b √ľgyletek kapcs√°n, mik√∂zben az√©rt legyen vil√°gos, hogy ma m√°r az √ĀU rendezi a dolgok z√∂m√©t √ļgy, hogy a glob√°lis krach elker√ľlhet√Ķ legyen. Ehhez sz√ľks√©ges n√©mi √°ldozatot hozni, port felverni (ami lehet radioakt√≠v, vagy annak t√Ľn√Ķ), mert a hiteless√©g mindezt megk√∂veteli. Az arab helyzetet az arabok rendezik, de h√°tt√©r-eszk√∂zparkot kapnak hozz√° innen-onnan, s ha j√≥l csin√°lj√°k, akkor r√∂videsen √ļgy t√Ľnnek el a zsid√≥k a t√©rs√©gb√Ķl, hogy m√©g M√≥zes sem tudn√° √Ķket ott meg egyszer √∂sszeterelni! Kore√°knak egyes√ľlni kell,√©s a ter√ľleten a konfliktusz√≥n√°t fel kell tudni sz√°molni!

Az USA-t l√©nyeg√©ben most az EU helyettes√≠t, mint √ľzleti partner D√©l-Korea sz√°m√°ra, de k√∂zben az elsz√°mol√°s lehet, hogy Rubelban t√∂rt√©nik, mert k√∂zben az EU-t is a az √ĀU kezdi kiv√°s√°rolni a rotschildi lufihiteleib√Ķl. Ha v√©letlen√ľl a k√©t Korea egyes√ľlne z√°ros hat√°rid√Ķn bel√ľl, akkor is marad a kereskedelmi egyezm√©ny. A konfliktusok lez√°r√°s√°t seg√≠ti el√Ķ a Dalai l√°ma politikai lemond√°sa is.
A CAHAL specnaz p√°r napja ellen√Ķrz√∂tt egy lib√©riai z√°szl√≥ alatt haj√≥z√≥ – √°ll√≠t√≥lag t√∂r√∂k fegyversz√°ll√≠tm√°nyt fuvaroz√≥- haj√≥t. A fed√©lzeten sok kont√©nerben tal√°ltak vasakat, t√∂lt√©nyeket, de rak√©t√°k is voltak ott, melyeket m√°r strat√©giainak nevezek cion√©k, s megeml√≠tett√©k, ha ilyesmi ker√ľl G√°z√°ba, az vesz√©lyezteti √Ķket a teljes r√©gi√≥ban. A gy√°rtm√°nyuk k√≠nai √©s az ir√°ni hader√Ķn√©l is rendszerben vannak. Ezzel egyid√Ķben egy Sz√≠ri√°ba tart√≥ g√©pet ellen√Ķriztek a t√∂r√∂k hat√≥s√°gok, s a r√∂ppenty√Ľn Ir√°nb√≥l sz√°rmaz√≥ fegyvereket leletek. Miut√°n konstat√°lt√°k a t√©nyt, nagy dobra verve elengedt√©k a fuvart. A k√©t h√≠rben az a k√∂z√∂s, hogy ir√°ni fegyvereke nem ir√°ni ter√ľleten tal√°ltak mintegy „v√©letlen√ľl”, s √ľzenet√ľk az √©rt√Ķ botf√ľl√Ľek sz√°m√°ra is azonos! Ir√°n a r√©gi√≥ vezet√Ķ √°llama lett, s a felhatalmaz√°st a fegyverek „lebuktat√°s√°val” demonstr√°lj√°k, hogy a retteg√Ķ zsid√≥ civilek m√©g id√Ķben mehessenek a kijel√∂lt betelep√ľl√©si poz√≠ci√≥kba. Tudj√°tok, ez az a nyelvi k√≥dol√°s, amit ez a „cs√∂k√∂ny√∂s √©s agymosott” magyar nem akar meg√©rteni. M√°r mozdulhatna, de helyette retteg √©s √≠gy m√©g elod√°zza a v√°ltoz√°st, ami elker√ľlhetetlen, de addig m√©g sokat szenvedhet. N√©zz√ľk a dolog kellemetlen oldal√°t. A Jap√°n gazdas√°got elmosta a tenger. Persze nem mosta el, csak m√©gis, hogy azt lehessen r√° mondani, hogy de! A t√Ķzsd√©n zajlik a nagyobb csata, mert a lufip√©nzeket – szerintem – most v√°ltj√°k ki √©s √°t val√≥s elsz√°mol√°sra, s a katasztr√≥f√°ra val√≥ hivatkoz√°ssal b√°rmit be lehet adni √©s b√°rmilyen „k√°rt” le lehet √≠rni, „seg√©ly” form√°j√°ban lepap√≠rozni…de gondoljatok csak magatok bele. Ami nem mell√©kes, az az, hogy k√∂zben az USA-zsid√≥kat is ki lehet sz√≥rni a szigetr√Ķl, mintegy b√©k√©s m√≥don √©s nagyon r√°besz√©lni sem kell √Ķket, mert magukt√≥l menek√ľlnek. A l√©nyeg a ma zajl√≥ esem√©nyekben √©ppen ez.

Ezt még 209 januárjában hoztuk hírként.

„Fels√Ķbb zsid√≥-k√∂r√∂k d√∂nt√∂ttek. Mindenk√©pp h√°bor√ļba viszik IZRAELT. A zsid√≥ Elit kitelep√≠t√©se folyamatos. C√ČL-orsz√°gok. Francia, Sv√°jc, N√©met, Magyar, G√∂r√∂g, Argent√≠na, Braz√≠lia, Ausztr√°lia. Az USA + Anglia sors√°ra hagyva. A t√Ķl√ľk 2007 √≥ta kilopott t√Ķke b√Ķven fedezi a sz√©ttelep√≠t√©st. Direkt vesztes h√°bor√ļra k√©sz√ľlnek. Az IZRAEL-ben maradt ballaszt (cs√≥r√≥) zsid√≥kat be√°ldozz√°k a HOLOCAUST m√≠tosz √©rdek√©ben √©s megszabadulnak ELTART√ĀSUK k√∂lts√©geit√Ķl. A h√°bor√ļ v√©g√©n (max. 5 nap) teljes NUKLE√ĀRIS csap√°st terveznek a k√∂rnyez√Ķ TELJES ARAB vil√°g ellen. √ćgy a k√©s√Ķbb (kb. 20 m√ļlva) visszat√©r√Ķk korl√°tlan ter√ľlet + V√ćZ+ OLAJ + G√ĀZ k√©szlettel rendelkezhetnek! Egyetlen probl√©m√°juk, hogy az Oroszok + India + K√≠na ne reag√°ljanak a h√°bor√ļ kezdeti n√©gy napj√°ra. Hasznuk 3- szoros. Megszabadulnak a cs√≥r√≥ zsid√≥kt√≥l + az ARAB vil√°gt√≥l + √ĀZSI√ĀT tot√°lis √ďRI√ĀS nukle√°ris felh√Ķ takarja be, ami J√ĀRV√ĀNYOKAT + TORZSZ√úL√ĖTTEK sz√°zmilli√≥it jelenti, ez√°ltal er√Ķsen meggyeng√ľl a r√©gi√≥! A felh√Ķ nem √©r k√∂rbe a bolyg√≥n (csak minim√°lisan), a folyamatos es√Ķz√©s max. a Bering-szoros f√∂l√∂tt v√©gleg kicsapja! A ZSID√ď ELIT ek√∂zben Eur√≥p√°ban biztons√°gban van, mivel a v√°lasz NUKLE√ĀRIS csap√°sok √©rtelemsz4er√Ľen IZRAEL ter√ľlet√©re ir√°nyulnak . √ćgy m√©g a marad√©k Arab lakoss√°gt√≥l is megszabadulhatnak. Ezt a tervet alapjaiban 2007 tavasz√°n az √Čszak-Sk√≥ci√°ban √ľl√©sez√Ķ Zsid√≥ Vil√°gsz√∂vets√©g fogadta el. Akkor ind√≠tott√°k el a m√°ra tet√Ķz√Ķ vil√°ggazdas√°gi v√°ls√°got. Els√Ķ l√©p√©sk√©nt 10 milli√°rd DOLL√ĀRT vont ki az USA+ ANGOL kereskedelmi h√°l√≥zatokb√≥l (f√Ķk√©nt a tengerhaj√≥z√°sb√≥l). Az alapterv r√©sz√©t k√©pezi m√©g –sz√ľks√©g eset√©n- egy Izrael elleni (√≠gy a h√°bor√ļt id√Ķz√≠teni tudj√°k) √°ltaluk szervezett √°l-t√°mad√°s. Neutron bomb√°kkal ez a terv megval√≥s√≠that√≥.”
Link = http://postaimre.euroweb4you.eu/archiv/news.php?extend.723
Az√≥ta volt Izlandon vulk√°nkit√∂r√©s, radioakt√≠v porral megintett mes√©nek beadva, de pukkant el a mexik√≥i √∂b√∂lben is f√ļr√≥torony, most meg a felszaba-dult sug√°rz√°s √©ppen az USA nyugati partjait nyaldossa. Kicsit arr√©bb helyez√Ķd√∂tt a c√©lter√ľlet, mert valakinek megszaladt a cerk√°ja a katonai t√©rk√©pen. Mennyi ilyen sug√°rfert√Ķz√∂tt z√≥n√°t kellett rajzolgatnom , katonak√©nt a k√°rt√°n. M√©g nincs v√©ge a t√∂rt√©n√©seknek, mert a java m√©g most j√∂n, de annak f√ľggv√©ny√©ben, hogyan reag√°l az ellener√Ķ. Mindenesetre a maci √©s K√≠na is bejelentette, hogy beseg√≠t Jap√°nnak. Mivel a Nikkei √©s a Dow Johns szerintem el√©g szoros kapcsoltban van √©s azt a p√°r paradoxont valahogy fel kell oldani, ami a doll√°rt m√©g megk√∂ti. Hogy mi is zajlik pontosan? A harmadik VH-t ker√ľlik el √©ppen √ļgy, hogy a „szart visszalap√°tolj√°k a teh√©nbe”, vagyis a zsid√≥kat √©s a machin√°ci√≥ikat valahogyan, de okosan kell semleges√≠teni. M√©g ez is ar√°nylag sok √°ldozatot k√∂vetel√Ķ elj√°r√°s, de mindig jobb fel√°ldozni p√°r t√≠zezreket, mint sz√°zmilli√≥kat, milli√°rdokat egy puszt√≠t√≥ h√°bor√ļban. Nem mondan√°m le√≠rhat√≥ vesztes√©gnek, csak sz√ľks√©ges rossznak. Jap√°nban a tudati √°t√°ll√°st is elkezdik, hiszen szoktatj√°k a fegyelemhez, a nincstelens√©ghez a purit√°n l√©thez az embereket, s ez elker√ľlhetetlen lesz n√°lunk is. Bizony, itt is lesz „cunami” √©s bizony sok halottal, „elt√Ľnttel” lehet majd sz√°molni.
No de l√°ssuk csak tov√°bb! Mindenki le√°llt az atomprogramj√°val √©s k√∂zben egyre ny√≠ltabban feszegetik a HAARP-ot? Tegnap m√°r azt vezett√©k fel, hogy Izrael d√©li r√©sz√©n kellene egy atomer√Ķm√Ľvet √©p√≠teni√ľk, mert a m√°sik kett√Ķ egyik sem b√©k√©s c√©l√ļ, teh√°t katonai rendszer√Ľ d√ļs√≠t√°st folytat. Mir√Ķl is sz√≥l az a START3? M√°r k√©nytelen leszek elolvasni, b√°r a titkos z√°rad√©kokban h√ļz√≥dik meg a l√©nyeg ott is. T√°n nem arr√≥l van sz√≥, hogy le kell, hogy √°lljon Izrael is az √∂sszes atomprogival √©s esetleg a sil√≥k energia-ell√°t√°sa is kicsit korl√°tozott lesz, mik√∂zben vagy al√°√≠rj√°k √©s betartj√°k a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©seket, vagy…
Ugye milyen √©rdekes ez az esem√©nyhorizont? Sz√≠ri√°ban √©ppen most vettek √©szre egy √©p√ľl√Ķ atoml√©tes√≠tm√©nyt, ahov√° a nemzetk√∂zi deleg√°tust minden tov√°bbi n√©lk√ľl eresztett√©k be a honiak. Tal√°n Izraelnek is le kellene tennie a fegyvert? Tal√°n nagyon gyorsan mag√°hoz kellene t√©rni√ľk? Tal√°n. Tegnap egy haszid f√Ķrabbijuk m√°r azt nyilatkozta, hogy sok k√ľlf√∂ldi rabbi adott ki zsid√≥ tan√ļs√≠tv√°nyt nem zsid√≥knak √©s √ļgy t√Ľnik, hogy ezek val√≥dis√°ga emiatt megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ. M√©g a v√©g√©n kital√°lj√°k, hogy a „fene ette” asken√°zi nem is az, ami? Soros-Swartz megsz√Ľnik zsid√≥ lenni? Mi lesz m√©g itt, te j√≥ √Čg! Paksot is bez√°rj√°k, s miut√°n megvolt az √°tad√°s-√°tv√©tel, √ļjra lehet ind√≠tani a gazdas√°gi programot?
A hazai helyzet is alakul, de szinte senki nem akarja l√°tni a f√°t√≥l a morfogenetikus mez√Ķt. Alkotm√°nyozunk vaze? Alkotm√°nyozzunk, vaze! Szilinek saj√°t alkotm√°nya van, amit be is ny√ļjtott a zsidaja. Sz√°jer, meg be is vette, a zsidaja, ahogy csak kell. No akkor figyelmezzetek r√°m B√©l√°im! Hal√°sz √ļr p√°rhuzamos√≠tja √©ppen a g√∂rb√©t!

„Kedves Bar√°tom!
M√°rcius 14-√©n beny√ļjtottam az Orsz√°ggy√Ľl√©s eln√∂k√©nek a Szent Korona √Črt√©krend szerinti alkotm√°nyoz√°si jogszab√°ly-csomagot (http://szkszhu.szksz.com/110314.html).
Ezut√°n egy nappal (m√°rcius 15-√©n) Szili Katalin is beny√ļjtott egy tervezetet, tagadhatatlanul beadv√°nyom ellenl√©p√©sek√©nt.
„Term√©szetesen” beadv√°nyomat sehol nem eml√≠tik, a hatalom igyekszik meg nem t√∂rt√©ntt√© tenni.
Ez √ļj helyzetet eredm√©nyezett. Fel kell dolgoznom a Szili-beadv√°nyt, √©s az alkotm√°nyoz√°ssal foglalkoz√≥ parlamenti √ľl√©snapokon a Szili-beadv√°ny hat√°s√°t is elemeznem kell. Ezzel olyan nagys√°grend√Ľv√© v√°lt a munk√°m, hogy nem v√°llalhatom a P√°rhuzamos Alkotm√°nyoz√°s napi nyilv√°nos felv√©teleit, azokat az el√Ķk√©sz√≠t√©sn√©l alkalmazott m√≥don, lak√°somb√≥l fogom k√∂zvet√≠teni.
Term√©szetesen, a szombati √©s vas√°rnapi heti √∂sszefoglal√≥kat a v√°rosokban √©s az Andretti k√°v√©z√≥ban v√°ltozatlan id√Ķpontban meg fogjuk tartani.
A kialakult helyzettel foglalkozom a Párhuzamos Alkotmányozás tegnapi felvételén (Link).

A P√°rhuzamos Alkotm√°nyoz√°s (Link) mai (20 √≥rakor kezd√Ķd√Ķ) f√©l√≥r√°s ad√°s√°ban a Szili-javaslat elemz√©s√©t v√©gzem.
Tisztelettel t√°j√©koztatlak arr√≥l, hogy a Facebook-on l√©trehoztam a „P√°rhuzamos Alkotm√°nyoz√°s” ny√≠lt csoportot.

Amennyiben √ļgy √©rzed, hogy akt√≠v r√©szese akarsz lenni az √∂sszehangolt munk√°nak a Szent Korona √Črt√©krend ir√°nymutat√°sa szerint, l√©gy tagja ennek a csoportnak.

Kelt Szegeden, 2011. Kikelet hav√°nak 18. napj√°n
Szeretettel: Hal√°sz J√≥zsef”


Itt meg Bene mondja el, hogy a rendszer de jure illegitim. Tényleg? De meg vagyok lepve.

Kossuth tér, 2011. március 16.
dr.Bene G√°bor:
"Jogi szempontból a jelenlegi állam, a jelenlegi parlament,
a k√©tharmad, az √∂sszes int√©zm√©ny, az eg√©sz Magyar √Āllam illegitim..."
Link = http://www.youtube.com/watch?v=7uuvx8qH2Wg
De, hogy tetézzem a dolgot, itt van egy alábbi írás is, ami szintén a szegedi (de nem Csanád) térfélen pattogó labdát passzolja, ide-oda.

„Imre, gondolom Te is megkaptad Sikl√≥si Andr√°s m√°rcius 15-ei nemzeti √ľnnepre k√ľld√∂tt anyag√°t, mivel teljes h√°l√≥zat√°nak k√ľldte. Azaz m√©g sokunknak elk√ľldte, akik valamikor is kapcsolatban √°lltunk vele. Eddig nem is lenne m√©g ezzel semmi gond, csak ism√©t azzal a szem√©llyel van, aki kakukktoj√°s tov√°bbra is, √°m ennek ellen√©re r√©g√≥ta, √©s tov√°bbra is mellette t√ľnd√∂k√∂l.. √ćme a lev√©l..

Siklósi András
Kedves Barátaim és Harcostársaim!

M√°rcius 15-re k√©sz√ľlve a teljes h√°l√≥zatomnak k√ľld√∂m 2 pr√≥z√°mat √©s egy verscsokrot.
Az √ľnnepre sz√≥l√≥ √≠r√°s b√°tor ellen√°ll√°sra buzd√≠t, mindenki er√Ķt, kitart√°st mer√≠thet bel√Ķle. Megtoldottam m√©g egy √°ltal√°nosan √©rv√©nyes, mindenkor aktu√°lis v√°logat√°ssal legmark√°nsabb politikai verseimb√Ķl.
A m√°sik cikkben legs√ľrget√Ķbb feladatainkat pr√≥b√°ltam √∂sszefoglalni, melyeket mindenk√©ppen meg kell oldanunk, ha meg akarunk maradni a K√°rp√°t-medenc√©ben. Egyfajta nemzeti minimumot fogalmaztam meg, nem t√∂r√Ķdve ellens√©geink s a kishit√Ľek, megalkuv√≥k esetleges ellenv√©lem√©ny√©vel. Aj√°nlom gondolataimat sz√≠ves figyelmetekbe. K√∂zvetlen√ľl ut√°na (√©s direktben is) csatoltam k√©t el√Ķad√°s linkj√©t (az els√Ķ az eny√©m, a m√°sodik Toroczkai Laci√©), melyek a szegedi k√°v√©h√°zi est√ľnk√∂n hangzottak el; √©rdemes √Ķket let√∂lteni.
K√©rem, hogy a most k√ľld√∂tt anyagokat is a szok√°sos m√≥dokon terjessz√©tek, sokszoros√≠ts√°tok, k√∂z√∂lj√©tek.

A magyarok Istene √°ldjon meg benneteket, s vigy√°zzon eg√©sz nemzet√ľnkre!
Testv√©ri √ľdv√∂zlettel Sikl√≥si Andr√°s

Nemzetpolitikai Klub a Szegedi Közéleti Kávéházban
Az elhangzott strat√©giai el√Ķad√°sok meghallgathat√≥k a linkekre kattintva.

vit√©z Sikl√≥si Andr√°s k√∂lt√Ķ, √≠r√≥, a Turul Sz√∂vets√©g eln√∂ke, a T√°rogat√≥ f√Ķszerkeszt√Ķje: A magyars√°g saj√°tos k√ľldet√©se √©s legf√Ķbb ker√©kk√∂t√Ķi

Toroczkai L√°szl√≥ √ļjs√°g√≠r√≥, a 64 V√°rmegye Ifj√ļs√°gi Mozgalom eln√∂ke, a Magyar Jelen f√Ķszerkeszt√Ķje: A Nemzeti Ellen√°ll√°s m√ļltja, jelene √©s j√∂v√Ķje

Engedjetek meg m√©g egy k√©t tov√°bbi fontos √©szrev√©telt √©s megjegyz√©st a lev√©l ut√°n. T√≥th-Tutsek-Toroczkai L√°szl√≥ j√≥l tudjuk ki, ismerj√ľk mint a rossz p√©nzt, sz√°mtalan leleplez√Ķ √≠r√°s megjelent r√≥la az oldalon is, teh√°t √Ķt m√°r nem kell k√ľl√∂n√∂sebben bemutatni.. Ennek ellen√©re a figyelmeztet√©sek ellen√©re Sikl√≥si Andr√°s mellett tov√°bbra is ott van, mindig felt√Ľnik, sz√≥val √Ķk tudom√°st sem akarnak venni semmir√Ķl. Egy sr√°c √≠rta egyszer az oldalon hozz√°sz√≥l√°sk√©nt, hogy kil√°togatott a Toroczkai Toro √°ltal rendezett magyar szigetre, ahol Sikl√≥si Andr√°snak is volt el√Ķad√°sa. Az els√Ķ √©vben m√©g sim√°n Sikl√≥si Andr√°s volt, a m√°sodik √©vben m√°r vit√©z Sikl√≥si Andr√°s n√©ven szerepelt. √Črdekes ez is, hogyan lesz mostans√°g valakib√Ķl egy csap√°sra vit√©z. R√©gen m√©g √©rthet√Ķ volt ez, ha bajv√≠v√°sban valaki jeleskedett, vit√©z√ľl cselekedett, vit√©z lett. No de manaps√°g hogy is van ez?.. Egy tov√°bbi int√Ķ jelet is le√≠r m√©g, amit az el√Ķad√°s√°n tapasztalt. A gyerekek meg√©rz√Ķ k√©pess√©g√©t ismerj√ľk, nos egy kisl√°ny az el√Ķad√°sa k√∂zben felki√°ltott: "nem, ez cs√ļnya b√°csi, nem igaz".. Azt hiszem √©rdemes ezeken elgondolkodni, ezek t√∂bb mint elgondolkodtat√≥ak...”

Gyerekek, ennyi nemzeti vezet√Ķ nem keveredhet egy helyre √©s lehet ennyire „radio” akt√≠v? Vagy ha m√©gis, akkor t√°n m√©g a J√≥bbikos k√©pvisel√Ķ, akik val√≥j√°ban v√°rmegy√©s Zagyva is ide csatolhat√≥. Most meg az alkotm√°nyban v√©letlen√ľl a v√°rmegye-rendszert kell visszahozni. Nem tudom hov√° teszik a gondolkod√≥k a s√ľtni val√≥jukat, de el√Ķ kellene m√°r rukkolni vele, mert a k√∂rm√ľkre √©g a talmudista mutatv√°ny. √Ėsszefog√°s helyett itt √∂sszefogdos√°s lesz √©s nem maradhatnak ki a sz√≥r√°sb√≥l a K√∂v√©rk√©s Lac√°k mellett a m√°r j√≥l ismert nemzeti terelget√Ķs emberk√©k sem. Ugyan mi√©rt nem a l√©nyeggel foglalkoznak? Ugyan nem k√©pesek fel√©rni √©sszel, vagy az a dolguk, hogy m√°s se j√∂hessen minderre r√°? √Čn a „vagy”-ra adom a voksom. Nem az a baj, hogy megannyi nemzeti szervez√Ķd√©s van, amelyet ide-oda vezetgetnek, hanem az, hogy azok, akik meg√©rthetn√©k, mi zajlik m√©g mindig tekerik a k√≠ntorn√°t ott, ahol tudhatj√°k, hogy k√°rt okoznak.

Nagy lesz a pofon!
Cs√∂kkentenek minden szoci√°lis ell√°t√°st √©s gond van a fizet√©sekkel, nyugd√≠jakkal, mik√∂zben az infl√°ci√≥ is infl√°l√≥dik. Ez m√©g semmi! Alkotm√°nyba akarj√°k foglalni, hogy az √°llamh√°ztart√°si hi√°ny nem lehet magasabb, mint 50%. Min√Ķ v√©letlen, ennyivel adt√°k √°t a szoc-szadesz zsid√≥knak a fidesz zsid√≥k az orrm√°nyz√°st 8 √©ve, mert ugye ez v√©letlen. Tudj√°tok mit jelent ez? Azt, hogy mivel alapt√∂rv√©nyben van, hogy nem lehet nagyobb a hi√°ny, ez√©rt gyakorlatilag teljes elvon√°sokkal reduk√°lhatj√°k a k√∂lts√©gvet√©si hi√°nyt az √°llampolg√°rok magyar r√©sz√©n behajtva a fennmarad√≥ r√©szt. Nem hi√°ba besz√©lt√©k kor√°bban, hogy mindenkire az orsz√°gban (felt√©ve, hogy 10 milli√≥val sz√°molunk, ami nem igaz) 2 milli√≥nyi ad√≥ss√°gtreher esik. No ezt most gyors elvon√°sokkal meg is oldhatj√°k √ļgy, mint Rom√°ni√°ban is tervezt√©k. Mivel az alkotm√°ny legitimm√© tette a zsid√≥ parlament zsid√≥ vezet√Ķinek magyarok feletti uralm√°t √©s egy monarchi-kuss rendszer bevezet√©s√©t, ez√©rt senkinek nem lehet egy szava sem, vagy ha l√°zad√°s van, akkor j√∂nnek a zsid√≥ katon√°k, akikt√Ķl meg a nemzetiek juj de nagyon f√©lnek, a nem nemzetiek, meg nem is tudj√°k, hogy vannak. A zsid√≥ t√∂bb gyereket akar a saj√°tjait√≥l, hogy szavazhasson? No ez tetszeni fog, de t√©nyleg v√°lasztm√°nyi bizottsegg legyen a talp√°n, ha megfejti az al√°bbi rejt√©lyt.

„Sz√∂veges matematikai feladv√°ny a v√°laszt√°si t√∂rv√©nyen √∂tletel√Ķ f√©ln√≥t√°soknak
"A si√≥foki h√°romnapos Fidesz-KDNP frakci√≥√ľl√©sen Sz√°jer J√≥zsef kezdem√©nyez√©s√©re ism√©t el√Ķvett√©k a gyerekek ut√°n j√°r√≥ plusz szavazat √ľgy√©t. (...) a v√°laszt√≥jogi m√≥dos√≠t√°si javaslat a 18 √©v alatti gyermeket nevel√Ķ csal√°dok feln√Ķtt tagjait juttatn√° gyermekenk√©nt egy plusz szavazathoz."
Eddig a h√≠r, ami m√°r √∂nmag√°ban is csod√°latos, de a der√©k honaty√°k figyelm√©t az√©rt m√©gis felh√≠vn√°m egy speci√°lis esetre. √ćme:

A 14 esztend√Ķs L. Eszmeralda a v√°laszt√°sok k√©t fordul√≥ja k√∂z√∂tt fogja vil√°gra hozni m√°sodik gyermek√©t. Az √©desapja, L. G√°sp√°r S√°toralja√ļjhelyen, az √©desanyja, L.-n√© L. Szamanta Kalocs√°n t√∂lti b√∂rt√∂nb√ľntet√©s√©t, a k√∂z√ľgyekt√Ķl mindketten el vannak tiltva.
K√©rd√©s: h√°ny szavazati jog j√°r a 14 esztend√Ķs L. Eszmeralda ut√°n, ki jogosult helyette szavazni az els√Ķ, illetve a m√°sodik fordul√≥ban, √©s h√°nyszor?”

Van m√©g k√©rd√©se valakinek, mi√©t kell „alkotm√°nyozni” √©s mi√©rt van ott a J√≥bbik √©s kik ezek az „emberek”? Bene a Kossuth t√©ren kijelenti, hogy a rendszer illegitim, Zazri-Vona (vagy ki tudja ki) Marosv√°s√°rhelyen K√∂v√©rrel egyid√Ķben a Sz√©kely auton√≥mi√°t egyezteti Szegedi kann√°csk√°val, mik√∂zben a rom√°n parlamentben m√°r kezdik felfogni, hogy a „magyar” zsid√≥ alapt√∂rv√©nnyel nekik is v√©g√ľk? Dudh√°zy k√©sz√ľl az amneszti√°ra? J√∂n az EU-f√≥ria? Semmiss√©gi t√∂rv√©nyt iktatnak hat√°lyba, amely visszamen√Ķleg is √©rv√©nyes lesz az elk√∂vetett cselekedetek vizsg√°lhatatlans√°ga mellett? Mi√©rt nincsenek az olajos √ľgyek nyilv√°noss√°gra hozva √©s mi√©rt pont egy L√°z√°r neve f√©mjelez egy leleplez√Ķ honlapot, amit most odadobtak szt- tisztek leleplez√©se gyan√°nt gumicsontnak nek√ľnk Tudj√°tok m√°r hogy ki√ļt a harc lesz, ezek nem takarodnak el √∂nk√©nt, s meg sem engedhetj√ľk nekik ezt. Ma m√°r annyi hiteles bizony√≠t√©k van sz√°mon tartva, ami alapj√°n a teljes jelenlegi „elit” el√≠t√©l√©s√©t k√∂vet√Ķ kiv√©gz√©se nem csak jogilag, de erk√∂lcsileg is igazolhat√≥ √©s igazoland√≥. De tudj√°tok mit? Szerintem nem lesz mindenhol b√≠r√≥s√°gi √≠t√©let sem. √Čpp tegnap patkoltatt√°k el az egyik fideszest az M3-on. Ugyan mi annak az es√©lye, hogy a v√©letlen ebben k√∂zrej√°tsszon?
Pillanat! M√©g valami eszembe jutott. A zsid√≥ Morvai interpelenk√°zott a zsid√≥ Br√ľsszelben a Himnusz-gyal√°z√°s miatt, mikoris „rend√Ķr√∂k” vezettek el Himnuszt √©nekl√Ķket a m√°rciusi megeml√©kez√©sr√Ķl. Akkor nem tudtam mi volt a c√©l a provok√°ci√≥n k√≠v√ľl, de Morvai megadta a v√°laszt. Csin√°ltak al√° egy hintalovat, amin most nyergelhet √©s lesz itt m√©diai is ahogy a J√≥bbiknak mostan√°ban. Ha bal√≥ul √ľtne ki a fidesz-zsid√≥k dolga, m√©g a j√≥bbik zsid√≥k lehetnek √°lnemzeti √©s jogv√©d√Ķ, meg amit akartok. Pr√≥b√°lkoznak a szer√©ny-k√©pess√©g√Ľek, de ez m√°r el√©g k√©ts√©gbeesett verg√Ķd√©s n√°luk is. Egyik √©rt√©kel√Ķ-elemz√Ķ csapat szerint Br√ľsszel vagy √Ādert√≥l, vagy Bal√≥n√©t l√°tn√° sz√≠vesebben a magyar „tr√≥non”, de √Āder „fafej√Ľ” √©s nem tud besz√©lni, viszont „zseni”, ezzel ellent√©tben Morvai kapcsolatai √©s besz√©l√Ķk√©je remek, √©s k√∂nnyen ir√°ny√≠that√≥. Mik vannak? M√©g a v√©g√©n Krisztike neve felmer√ľl, mint K√∂zt. Eln√∂k, ha Smittet most SZT-tiszti kateg√≥ri√°ba v√°gj√°k gyorsan? Vannak itt tervek cs√Ķst√ľl, de rem√©lem, hogy a kombin√°ci√≥k sz√°ma is rohamosan fogy, ahogy a t√ľrelm√ľnk is v√©gtelen√ľl v√©ges.

HozzŠszůlŠsok

# | gabi gabi - 2011 03 18 ¦ 16:46:13
Lehet, hogy t√©nyleg Krisztina kir√°lyn√©nk lesz, aki f√©rj√ľl emeli maga mell√©/al√° Levent√©t?
# | Magy1 Magy1 - 2011 03 18 ¦ 17:35:19
„Sz√∂veges matematikai feladv√°ny a v√°laszt√°si t√∂rv√©nyen √∂tletel√Ķ f√©ln√≥t√°soknak "

A megold√°s szerintem az, hogy a nyugatr√≥l "haza"telep√ľl√Ķ rom√°kok vezet√Ķi a 15 ezer ojr√≥s fejp√©nz mell√© kapnak plusz szavazati jogot, mert a sz√ľl√Ķk nem tudnak szavazni, illetve az unoka ut√°n is kapnak m√©g 1 szavazati jogot, mert az is 18 √©ven aluli, amit az Olstein emberei megv√°s√°rolnak p√≠z√©rt, amit azt√°n el lehet inni sarki talpon√°ll√≥ban, ezzel is p√∂rgetve a GDP-t. Pfft
# | H H - 2011 03 18 ¦ 19:06:02
Val√≥ igaz, ami itt van n√°lunk az m√°r sok, t√ļl sok a j√≥b√≥l.. Ennyi nemzeti vezet√Ķ ami m√°r itt van kis haz√°nkban nem keveredhet egy helyre mindig √©s lehet ennyire akt√≠v.. Nagy r√©sz√ľk Jobbikos √©s V√°rmegy√©s, de h√°t a kett√Ķ m√°r r√©g√≥ta egy.. Ki fog itt val√≥ban dolgozni, val√≥di munk√°t is v√©gezni, k√©rdezem √©n?.. V√°laszt is adok r√° r√∂gt√∂n, √Ķk biztosan nem fognak tov√°bbra sem dolgozni, hiszen j√≥l j√∂vedelmez nekik a hazafiaskod√°s, a nemzetiesked√©s. A munk√°ra tov√°bbra is maradunk mi, csendesebb de val√≥di magyarok.. A szegedi esem√©nyekr√Ķl √©n √©rdekes m√≥don nem is tudtam, hi√°ba √©lek a v√°rosban, viszont akkor √©ppen dolgoztam. T√≥th-Tutsek-Toroczkai viszont ott van mindig mindenhol, ahol csak kell. K√©t Jobbikos megyei k√©pvisel√Ķje van Csongr√°d megy√©nek, T√≥th P√©ter √©s T√≥th L√°szl√≥, igen ez a T√≥th L√°szl√≥ az a T√≥th-Tutsek-Toroczkai L√°szl√≥. R√≥luk J√≥kai M√≥r egyik reg√©nye jut eszembe: A k√©t Trenk c√≠mmel. K√©t szlov√°k sz√°rmaz√°s√ļ izraeli sz√°lon magyarkodik, ez t√©nyleg nagyszer√Ľ.. √Čn m√°r semmin sem lep√Ķd√Ķm meg, T√≥th-Tutsek-Toroczkai k√∂z√∂s el√Ķad√°st tart Bal√≥n√© Morvai Krisztin√°val, azt√°n Toroczkai √ļjs√°g√°ban, a magyar jelen f√Ķoldal√°n m√°r Budah√°zi-Budav√°ri √≠r vez√©cikket, m√≠g a m√°sodik oldalon Toroczk√≥i a "mi magunk c√≠mmel".. H√°t ez nagyon Schwarz-Morvai Krisztin√°s von√°s: "magunkfajta-mi magunk", a nem magunkfajt√°kt√≥l. Van itt m√°r minden mint a b√ļcs√ļban: Jobbik, Hatvann√©gy V√°rmegye, Bety√°rsereg, Magyar Jelen, Turul, T√°rogat√≥ stb..
# | Magy1 Magy1 - 2011 03 18 ¦ 19:57:57
"√Čpp tegnap patkoltatt√°k el az egyik fideszest az M3-on. Ugyan mi annak az es√©lye, hogy a v√©letlen ebben k√∂zrej√°tsszon? "

0% az es√©lye! Mostanra m√°r az √ļjs√°gok is lehozt√°k, hogy sz√°nd√©kos volt!
K√°mik√°√°√°√°zeeeeeee!

http://www.origo....autos.html

Vajon az ipsét hogy vették erre rá?
# | pyro master pyro master - 2011 03 18 ¦ 20:19:46
Magy1, akár még örömmel is tehette, nem gondolod? De lehet ezer más módja... zsarolás, gondoskodnak a családjáról, szóval sok a módja.
# | dengizin dengizin - 2011 03 18 ¦ 20:41:07
Ha valóban eltették láb alól, az a kérdés:miért?
# | jano jano - 2011 03 18 ¦ 21:34:32
Dengiz
K√©rlek al√°ssan nem mindegy? Itt azon van a hangs√ļly hogy megd√∂gl√∂tt.
# | livia livia - 2011 03 18 ¦ 21:48:03
J√≥ √∂sszefoglal√≥! A t√ľrelm√ľnk t√©nyleg v√©ges! Meddig tart m√©g ez az idi√≥ta szemf√©nyveszt√©s, √©s az √°mokfut√°s? J√≥, fussanak, de a saj√°t p√©nz√ľk√∂n, a saj√°t √∂r√∂m√ľkre, s mondan√°m: eg√©szs√©g√ľkre! De csak a saj√°t b√Ķr√ľket vigy√©k a v√°s√°rra.
# | Hegel Hegel - 2011 03 18 ¦ 22:07:20
Valahol az a √∂rd√Ķg m√°r r√©g√≥ta j√°r nekik! mondjuk t√Ķl√ľnk moh√°csi v√©sz √≥ta tuti.....ha igaza van Szaniszl√≥nak, azt√°n √ľgyi hogy √∂rvendtek a veresiszapnak nah√°t!....csak az√©..egy klasszikus mintha ezt mondta volna aki kardot r√°nt kard √°ltal v√©sz el...Haaarp v√∂r√∂siszap vagy atomreaktor cunamival t√∂k mindegy....
# | Klotild Klotild - 2011 03 18 ¦ 23:13:07
Ez nem akci√≥film volt, ahol pontosan kisz√°m√≠tj√°k, hogy mikor √©s hol kell a k√©t kocsinak √ľtk√∂znie.
Szerintem v√©letlen, hogy pont egy politikus √ľlt abban az aut√≥ban, amelyikkel √ľtk√∂z√∂tt.
Nem szabad m√°r mindenbe √∂sszeesk√ľv√©s elm√©letet v√©lni.
Aztán lehet, hogy a nincs is 3 gyereke, nem is volt ittas, és pontosan kiszámított akció volt.
Szerintem ak√°rhogy tagadj√°k, Diana hercegn√Ķt is kiv√©gezt√©k, mert egy arabbal randizott. Ma is √©lne, ha a partnere eur√≥pai.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.24 mŠsodperc
83,603,747 egyedi lŠtogatů