Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

H√≠rtelen√ľl?

Napl√≥Miel√Ķtt elmegyek kihallgat√°sra a szigetszentmikl√≥si rend√Ķres√©gre, le√≠rok p√°r gondolatot, mert k√©s√Ķbb vetem√©nyezni t√°mad kedvem, mert erre √©ppen j√≥ id√Ķ van ma.
N√©zz√ľk sz√©p sorj√°ban. A m√°rciusi ifjak sz√°m√°ra tegnap is be lett bizony√≠tva, hogy nincs fidesz, csak zsid√≥ van, aki ugyanolyan arroganci√°val „m√©ltatja” a tenni is k√©sz szem√©lyeket –adott esetben g√°rdist√°kat- mint p√°rtel√Ķd zsidajai. Ezzel a k√©plet vil√°gos kell legyen minden harcos sz√°m√°ra. Nincs sem v√°logat√°s, sem kegyelem egyik sz√°mra sem. Ezt dikt√°lja a szeretet √©s a b√©ke.

Olstein pof√°zm√°nya √©s Tarl√≥s b√∂f√∂gm√©nye egybev√°gott, de nem vagyok k√©pes meg√©rteni, hogy nem √©rzik a nyakukon a k√∂telet, pedig m√°r r√°ngat√≥znak rajta. A tegnapi „√ľnnep” is nemzetgyal√°z√≥ volt. V√°rosomban a k√∂nyvt√°r-vezet√Ķ L√°z√°r tartott besz√©det, amelyben m√©ltatta a Habsburg √°ltal elismert magyar korm√°nyt √©s l√©nyeg√©ben gyal√°zta a szabads√°got fegyverrel kiv√≠vni sz√°nd√©koz√≥kat, pedig akkor sem volt m√°s √ļt, s ma sincs. √Čn is kinn voltam csal√°dost√≥l a „megeml√©kez√©sen”, mert l√°nyom a k√≥rusban √©nekelt. J√≥l esett, mert azt √©szleltem, hogy eg√©sz m√°s szemmel n√©ztem m√°r az egybegy√Ľlteket √©s m√©relgeltem, ki ott az akire sz√°m√≠tani lehetne √©s ki az, aki ellens√©g. Bevallom, ink√°bb temet√Ķnek l√°ttam a teret, mint √ľnnepi gy√ľlekezetnek. Rem√©lem, a k√∂vetkez√Ķ megeml√©kez√©sen m√°r a hull√°k a hely√ľkre ker√ľlnek √©s nem m√°szk√°lhatnak szabadon. Ahogy alakulnak az esem√©nyek erre van j√≥ es√©ly. Orrm√°ny besz√©de Br√ľsszelt √©s Moszkv√°t is ostorozta, de tal√°n m√°r a kiskan√°sszal a tan√°csad√≥i kezdik meg√©rtetni, hogy gubanc van. M√°sf√©l √©vvel le vannak maradva. Sokaknak felt√Ľnik, hogy ezt az √ľnnepet is arra haszn√°lj√°k, hogy a k√∂ztudatba csemp√©ssz√©k Erd√©ly egyes√≠t√©s√©nek sz√ľks√©gszer√Ľs√©g√©t √©s a kor√°bbi Szent Korona orsz√°gainak ter√ľlet√©r√Ķl sz√°rmaz√≥, a magyar szabads√°g√©rt harcol√≥k nev√©t √©s ter√ľleti hovatartoz√°s√°t. Igen, Erd√©lyben a zsid√≥ elkezdett mocorogni, kapkodva csapatsz√°ll√≠t ide-oda. Rem√©lem, siker√ľlt belepiszk√°lnom ott is a moszadnyikos mechanizmusba, de nem b√°nom, ha m√°snak is felt√Ľnik ez a lohol√°s nem csak azoknak, akiket m√°r siker√ľlt „k√©pbe helyezni”. M√°r sokan v√°rjuk a csattan√≥t, hogy v√©gre kiugorjon az a zsid√≥ ny√ļl a bokorb√≥l!

A hazai nagy alkotm√°nyoz√°si √©s nemzeti egyeztet√Ķ √©s egys√©gteremt√Ķ l√°zban √ļgy l√°tom, hogy ugyanazt a csontot r√°gics√°lj√°k m√©g mindig a r√©sztvev√Ķk. Van, akiket √©ppen most aktiviz√°ltak egy kis p√©nz√©rt, s van, akiknek m√©g apan√°zs sem kell ahhoz, hogy ne √©szlelj√©k sz√°nd√©kuk nemess√©g√©nek ellen√©re tev√©kenys√©g√ľk medd√Ķs√©g√©t. Ma m√°r mosolyogtat √©s abban a tudatban leledzem, hogy sz√≥ltam minden √©rintettnek, hogy mit √©s mi√©rt kellene megtenni√ľk, de h√°t azt is l√°tom, hogy a k√∂r√∂ket le kell fuss√°k, hogy a v√©g√©re kimer√ľlten √©s csal√≥dottan √°lljanak a hely√ľkre. Nem csak az NBH-Mossad √©rtelmi k√©pess√©ge maradt le √©veket, hanem a nemzeti gondolkod√°st k√©pvisel√Ķk is valahol a m√ļltban t√∂f√∂gnek, de m√°r nincs affinit√°som a felz√°rk√≥ztat√°shoz. Amit f√Ķznek, eszik. Kacagva konstat√°lom, hogy a huhog√≥k √©s kor√°bbi megmond√≥ szeretetrezg√Ķ, „ne valami ellen, hanem valami√©rt harcolj” okoss√°gokat nyekerg√Ķk is √°tveszik a honlap adathalmaz√°t √©s k√©nytelenek bel√°tni, hogy eddig h√ľly√©k voltak. Ezt persze nem elismerik, hanem √ļgy csin√°lnak, mintha a meleg vizet most isteni sugallatra tal√°lt√°k volna fel. Ez nem negat√≠vumk√©nt, hanem val√≥di csal√°sk√©nt kezelem, s az „elk√∂vet√Ķk” jutalma is hasonl√≥ lesz, ami √©rdem ezzel kij√°r.

A nemzetk√∂zi helyzet az, amivel √©rdemes foglalkozni, a hazai p√°lya egyre szelekt√°ltabban l√°tv√°nyosan szakadt kett√©. Aki m√°r tudja, hogy √∂lni kell ahhoz, hogy gyermekei √©lhessenek, m√°r szer√©nyen csendben van √©s ser√©nyen szokik a gondolathoz, hogy mindezt szenv n√©lk√ľl, s ha lehet √©sszel √©s nem saj√°t kezei √°lta, hanem az ellens√©g gy√Ľl√∂let√©t felhaszn√°lva √∂npuszt√≠t√°sukra ford√≠tsa. Aki meg m√©g jobbikozik, meg p√°rtoskodik, meg csak szimpl√°n gy√∂kkett√Ķ, az eddig sem sz√°m√≠tott. Aki nem k√©pes felfogni, hogy a zsid√≥ a nemzet√ľnk ellens√©ge √©s azt minden szinten ki kell iktatni √©s r√°hat√°s√°t a k√∂z√©letre minden form√°ban megsz√ľntetni, az nem l√°tja √°t val√≥s√°g√°ban a helyzetet. Vagy le van maradva felfog√°s√°ban, vagy csak f√©l felismerni a d√∂nt√©shez k√©nyszer√Ľen vele j√°r√≥ alapigazs√°got.

No k√∂zben megj√°rtam a rend√Ķres√©get is √©s okul√°sul el√Ķt√©rbe hoztam a k√©rd√©ses passzust is √ļjra. M√°r nem v√°rom a c√°folatot, mert ugyan minek is?

Ami a vil√°ggazdas√°gi helyzetet illeti, ott is alakul a molekula. A jap√°n trag√©dia eltereli a figyelmet az afrikai √©s k√∂zel-keleti akci√≥kr√≥l √©s j√≥l jellemzi a doll√°r kiv√°s√°rl√°s√°nak tendenci√°j√°t. Elmondom, szerintem mir√Ķl van sz√≥. Nem, m√©gsem mondom el. Hallgatok a meg√©rz√©seimre, ha nem baj, s valami azt s√ļgja, hogy err√Ķl m√©g ne besz√©ljek. Azt hiszem, ezek azok a dolgok, amelyeket m√°r t√©nylegesen nem kellene mindenkinek tudnia, b√°r att√≥l, hogy le van √≠rva, m√©g sokan nem √©rten√©k meg, ahogy az eddigieket is csak nagysok√°ra √©s sok-sok k√©tked√©sen kereszt√ľl dolgozta fel, aki erre k√©pes volt. S az√©rt egyre t√∂bben k√©pesek a m√©lys√©get is meg√©rteni, √©s ez bizakodtat√≥ jelens√©g.

HozzŠszůlŠsok

# | valahun valahun - 2011 03 16 ¦ 22:09:36
Imre, bizony mi akkor már elég jó szavazataránnyal bírunkGrin Orbán eddig utálta ezt az ötletet, most meg már szereti, ki érti ezt? http://www.origo....ol-is.html
# | Pataki Istv√°n Pataki Istv√°n - 2011 03 16 ¦ 23:22:41
"de már nincs affinitásom a felzárkóztatáshoz"
Nincs a fen√©t! Az a sorsod hogy tedd a dolgod.M√©gis mit gondolsz hol tartan√©k most ha nemsiker√ľl lopnom egy eszk√∂zt √©s nem ismerlek meg? Az√≥ta az√©rt "is"kuk√°zom(Mivel a munk√°m m√°r nem kell,ha meg n√©ha m√©gis az m√©g megal√°z√≥bb)hogy f√∂nn tudjam tartani a kapcsolatot √©s a n√°latok,t√Ķletek tanultakat a magam √©s sorst√°rsaim nyelv√©n √©s szintj√©n tolm√°csoljam,adjam tov√°bb!Igen komoly szellemi erk√∂lcsi er√Ķt tudtok adni. Nem tudom √©r e ez valamit de sokan vannak itt akik neked k√∂sz√∂nhetik hogy a "kann√°s kilincsmos√≥"foly√©kony hal√°l helyett valami m√°sban kezdtek gondolkozni.
√Āld√°s!
# | Geza Geza - 2011 03 17 ¦ 03:15:53
Istv√°n, tetszik a kommented:)

Imre, egy nagy fr√°szt fogsz te pihenni, csal√°doddal foglalkozni vagy b√°rmi m√°st csin√°lni, K√ĖVETELJ√úK a tov√°bbi felz√°rk√≥ztat√°st!!!:)

Istv√°n, ha olvasod az itteni cikkeket, visszan√©zed az arch√≠vumot √©s nyitott szemmel j√°rsz, nem kell tov√°bbi felk√©sz√≠t√©s. Az a fontos hogy mit kezdesz ezekkel az inform√°ci√≥kkal √©s hogyan tudsz besz√°llni a szek√©rtol√°sba an√©lk√ľl hogy m√°soknak feladatot adn√°l.
# | postaimre postaimre - 2011 03 17 ¦ 08:32:36
Hun, szerintem már kezdi érezni, hogy biboldó van és direkt ront a stratégiáján. Az MSZP-SZDSZ is ezt tette.
Istv√°n, amit tudni √©rdemes m√°r mindenkinek, azt t√©nyleg itt van m√°r kinn, ahogy arra G√©za is utalt. A t√∂bbinek, amit √≠rt√°l √∂r√ľl√∂k √©s megtisztelsz vele. A bajom az, hogy a sok nemzeti vezetget√Ķ, meg terelget√Ķ, kis √©s alvez√©r ha olvas is, de nem akarja √©rteni. Lehet, hogy sokkal prof√°nabbul kellene fogalmaznom, de akkor meg alp√°ri leszek. No ezen sem m√ļlik, de szem√©lyesen kell √Ķket valagba billenteni, nem itt a virtu√°lis fel√ľleten.
# | postaimre postaimre - 2011 03 17 ¦ 12:26:53
Hood, ezek a m√°r megismertek, de a list√°ra gyakorlatilag a teljes nomenklaviat√ļr√°t fel lehet l√≥gatni.
# | kalasnyikov kalasnyikov - 2011 03 17 ¦ 18:08:25
√°menCool
# | pyro master pyro master - 2011 03 17 ¦ 20:46:08
Szerintem nem el√©g csak a zsizsikeket kitakar√≠tani a k√∂z√©letb√Ķl. A kollabor√°nsaikat* ugyan√ļgy el kell sz√°moltatni, √©s a tov√°bbiakban elszigetelni, k√ľl√∂nben el√Ķbb-ut√≥bb visszasziv√°rognak.
Valami olyasmire gondolok, amit a francos békazabáló franciák csináltak, miután kiverték onnan a derék teuton harcosokat.

*nem azokra gondolok, akik még alszanak, hanem azokra, akik tudatosan vállalnak közösséget a bibsikkel, némi pénzért cserébe.
# | postaimre postaimre - 2011 03 17 ¦ 21:31:57
pyro, az ellens√©g, ellens√©g, √©s annak most zsid√≥ √©s sz√∂vets√©gesei (teh√°t nem magyarok) a neve. Elb√≠r√°l√°suk a harc szab√°lyai szerint genfi√°nusan a helysz√≠nen fejbe l√Ķni √©s t√∂megs√≠rokba bed√≥zerolni, majd megsiratttttatat√°zni a marad√©kot. Nincs kecmec! Hadi √°llapotban ez a m√≥di. Nincs fogoly √©s nincs kegyelem!
Ami a "honfit√°rsainkat" ilyen olyan haza√°rul√≥kat √©s gerincteleneket, komcsinak edz√Ķd√∂tt ny√°lg√©peket illetni, nekik j√°r a nyilv√°nos akaszt√°s, miut√°n, vagy miel√Ķtt a t√°rgyal√°s meg lett volna. N√©zz r√° mostans√°g egy l√≠biai √ľgyint√©z√©sre √©s szorozd fel h√°rommal. A negyedik lesz a r√°ad√°s! Persze csak demokratikusan √©s blablablabla, nehogy megs√©r√ľlj√∂n a hamis szem√©lyis√©g√ľk.
# | protectivus protectivus - 2011 03 18 ¦ 06:58:18
Veszteget√©s, ad√≥csal√°s, sikkaszt√°s, h√Ľtlen kezel√©s! Hmmmm.
Mennyit hallotuk már és a börtönökbe egy sem megy.
Kirakat-akaszt√°s. Kirakatakaszt√°s!!!
# | protectivus protectivus - 2011 03 18 ¦ 07:09:38
"Aki embernek hitv√°ny, az magyarnak alkalmatlan."

Tam√°si √Āron

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.32 mŠsodperc
83,605,319 egyedi lŠtogatů