Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Kata pult

Napl√≥No, a kert√°s√°st m√°r elkezdtem tegnap s a h√©tv√©g√©n be is akarom fejezni √©s mehet bele a vetem√©ny, ban√°n, narancs, datolya √©s minden honos v√≠z - √©s sz√°razs√°gt√Ľr√Ķ z√∂lds√©g. Ma sem leszek tematikus, pedig m√°r nagyon √∂ssze kellene foglalni a tematik√°t, b√°r √ļgy l√°tom, hogy egyre t√∂bben √ļgy l√°tj√°k, ahogy van, de azt m√©g nem ami van. A r√°l√°t√°s kedv√©√©rt egy kis magyar√°zatot kell f√Ľzzek a most tapasztalt jelens√©gekhez.

A k√∂zelm√ļltban volt p√°r √Ľrhaj√≥s baleset a z√Ľrben. Konkr√©tan, visszapottyant p√°r „haj√≥” √©s megp√∂rk√∂l√Ķd√∂tt p√°r asztronauta-kad√©t. Most ugyan a k√≠naiak a Holdra k√©sz√ľlnek, b√°r a kutat√≥ ezt nem javasolj√°k nekik. Mi t√∂rt√©nik? Annyi, hogy megv√°ltozott p√°r matematikai-fizikai param√©ter odakinn √©s ezt √©rezz√ľk mi „idebenn”. A napkit√∂r√©sek, az egyre s√Ľr√Ľbb √©s er√Ķs√∂d√Ķ f√∂ldmozg√°sok bizony nem ismeretlen jelens√©g a geol√≥gusok el√Ķtt sem, de magyar√°zat erre a Marduk, ami – ahogy kor√°bban √≠rtam – a vel√ľnk √°tmenetileg kontakt√°l√≥dott m√°sik csillagrendszer √≥ri√°s infracsillaga.

Ma m√°r jelezni merik, hogy ezt-azt √©szlelnek a csillagvizslat√≥k is, de a F√∂ld m√°r egy ideje komolyan r√°mozdult a m√°sik rendszer „t√∂megvonz√°s√°ra”. A tektonikai mocorg√°s teh√°t nem HAARP jelens√©g, de okom van felt√©telezni, hogy a term√©szeti jelens√©gre er√Ķsen r√°dolgoznak a tudom√°nyosnak mondott „projektek” √©s √ļgy haszn√°lj√°k ezt is, mint a vegyipermetez√©st, amit eredetileg nem a lakoss√°g kipuszt√≠t√°s√°ra, szaporulat-m√©rs√©kel√©sre terveztek, hanem a napkit√∂r√©sek UV-hat√°s√°nak m√©rs√©kel√©s√©re (ami logikus lenne). M√©g nincs v√©ge, s√Ķt a java m√©g h√°tra van, mert most billen √°t a rendszer √©s szakad ki a vonz√°sk√∂r√©b√Ķl. A p√≥r√°z m√©g egy nagyot kell, hogy r√°ntson a F√∂ld√∂n. A p√≥lusv√°lt√°sr√≥l m√°r ny√≠ltan √≠rnak sok f√≥rumon, de itt azt is meg kell jegyeznem, hogy emlegetik a puszt√≠t√≥ f√∂ldreng√©seket is. A kutat√≥k jelz√©se alapj√°n olyan √°prilis 20-22 k√∂r√ľl kell legyen egy hatalmas megr√°zk√≥dtat√°snak. Egyel√Ķre √ļgy n√©z ki, hogy a K√°rp√°t-medence „meg√ļssza”, de kor√°bbi sz√°m√≠t√°sok, modellek szerint az afrikai kontinens sz√©tt√∂r√©se √©s a Nairobi ir√°ny√°ban halad√≥ kontinent√°lis er√Ķ-ered√Ķk telibe verhetik a K√∂zel-Keletet. Bizony, pont Palesztin√°n kereszt√ľl futnak a vonalak √©s √©pp tegnap kellett olvasnom, hogy Ankar√°ban is k√©sz√ľlnek a reng√©sekre, ma meg m√°r arr√≥l cikkeznek, hogy a demonai atomer√Ķ-l√©tes√≠tm√©nyt ami k√∂ztudottan katonai c√©lokat (is) szolg√°l, igencsak meg akarj√°k v√©deni egy jap√°n cunami-effektust√≥l. Ma az√©rt √≠rom mindezt le, mert √ļgy l√°tom, hogy a k√©tked√Ķk kezdenek √©rtelmesebben vil√°gszeml√©l√Ķdni. A v√°rhat√≥ talapzati √°trendez√Ķd√©s a kapott inf√≥k szerint az atlanti t√©rs√©get – mit ad Isten- √©ppen Nig√©ri√°t, illetve annak partszakasz√°t √©rintheti, √°m k√∂zvetetten az√©rt nem lesz ez teljesen √°rtalmatlan senki sz√°m√°ra. Jap√°n egy olyan t√©rs√©gnek sz√°m√≠t, mint Madagaszk√°r. Csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy elt√Ľnj√∂n. Az√©rt senkinek ne legyen vil√°gv√©ge-√©rz√©se, mert ez m√©g messze nem az. Ami a mostani atasztr√≥f√°t illeti, kiemelt szerep jutott az atomer√Ķm√Ľveknek, illetve azok meghib√°sod√°s√°nak. Min√Ķ v√©letlen, hogy mostan√°ban, amikor olajkr√≠zist rebesgetnek √©s mindenki atomer√Ķm√Ľvet akar √©p√≠teni, s csak K√≠n√°ban 35 ilyen tervezett √©p√≠tkez√©st tartanak nyilv√°n, most hiszt√©rikusan demoniz√°lj√°k. No n√©zz√ľk a politikai oldal√°t!

„Szia Imre!
Nem tudom felt√Ľnt-e, hogy a f√∂ldreng√©s 11.-√©n volt. Pont akkor t√°rgyalt a Jap√°n parlament, hogy az USA mely katonai telepeket hagyja el √©s utazzon haza.
Persze most, hogy ez t√∂rt√©nt, √≠gy h√°t maga Jap√°n k√©rte az USA katonas√°g seg√≠ts√©g√©t. J√∂nnek is seg√≠teni rep√ľl√∂g√©p-anyahaj√≥val!:) Nagyon rendesek.
Feles√©gem mondta, hogy egy nappal, k√∂zvetlen√ľl a reng√©s el√Ķtt borzaszt√≥an ideges volt minden ok n√©lk√ľl. HAARP?
Na √ľdv, √Āld√°s!...”


Az, hogy a f√∂ldreng√©snek meg kellett lenni, nem k√©rd√©ses, de az id√Ķz√≠t√©se m√°r nem v√©letlen. Meg√©rz√©sem szerint az er√Ķm√Ľvekben robbantottak, nem pedig „term√©szetes kop√°s” okozta a p√°nik alapj√°t. Mindezzel a zsidaj demonstr√°lni akarja, hogy t√∂bbre is k√©pes, mint a besz√©dre, de √∂sszeg√©sz√©ben √©s konkr√©tan a vil√°g vezet√Ķ gazdas√°g√°nak megroppant√°s√°r√≥l van most itt sz√≥. Nem teszek ehhez el√Ķjelet, mert a rendszer bonyolults√°ga √©s a kor√°bban m√°r sokszor meg√≠rt korm√°nyzati man√Ķverek ok√°n √ļgy kell ott is fel√°ll√≠tani a nemzeti rendszert, hogy a zsid√≥ m√°r ne f√©rk√Ķzhessen bel√©. Azt √©rzem, hogy mindez sz√ľks√©gszer√Ľ, b√°r humanit√°rius szempontb√≥l igen k√©nyes t√©ma.
Azt is elmondom, mi√©rt gondolom √ļgy, hogy nem arr√≥l van sz√≥, amir√Ķl sz√≥ van. Tegnap olvastam, hogy Om√°n felsz√≥l√≠totta a NATO-t √©s a csatolt csicsk√°kat, hogy hagyj√°k az arabokra az arab orsz√°gok probl√©m√°inak megold√°s√°t. √Črtitek ugye? Om√°n, mint imp√©rium non plus ultra besz√≥l a zsid√≥nak! Erre √©ppen itt √∂ssze√ľlnek G√∂d-√∂l√Ķn a bilderberges szabadk√Ķm√ľves zsid√≥k √©s katonai terveket emlegetnek megval√≥s√≠tani, de Martonyi m√°r a t√∂r√∂k k√ľl√ľgy√©r √∂tlet√©t tartja legk√©zenfekv√Ķbbnek megval√≥s√≠t√°sra. Ford√≠tsam, vagy √©rtitek magatokt√≥l is?
K√∂zben ma m√°r cikkezik, hogy az USA megegyezni l√°tszik a macival a v√≠zummentess√©g k√©rd√©s√©ben, mik√∂zben az√©rt Moszkv√°ban mostan√°ban el√©g sok robbant√°s van √©s szerintem csak most h√ļznak majd jobban bele. Ha nem kell v√≠zum, akkor a sok mocsok kommunista √ľgyn√∂kzsid√≥ √ļgy mehet a „lehet√Ķseggek” f√∂ldj√©re, mintha ezt √∂nk√©nt tenn√© √©s Ukrajna ugyan√≠gy j√°rna el, csak Izraellel, a mivel kor√°bban m√°r szint√©n megegyezett a maci is. Az √°trendez√Ķd√©s imp√©riumi nagys√°grendet k√©pvisel √©s csak ebben a m√©rt√©kegys√©gben √©rthet√Ķ ez is meg.
Magyarorsz√°g ett√Ķl m√©g az√©rt zsid√≥ k√©zben van, de az a kis id√Ķ, am√≠g a fegyveres nagytakart√°s itt megval√≥sul, ki kell der√ľljenek a m√©g megmaradt magyar nemzetiek sz√°m√°ra is, hogy nincs m√°s v√°laszt√°suk, csak a szabads√°gharc, √©s nem noszogat√°sra, sem nem parancsra, de √∂nk√©nt legyenek alkalmass√° t√©ve arra, hogy b√°rmely ellens√©ggel, zsid√≥val k√©pesek legyenek lesz√°molni. Ma az elh√ľly√≠tettek m√©g mindig b√©getnek, de az√©rt m√°r halkabban √©s elkezdtek sokan mut√°lni is. Tal√°n m√©g emberi hang is elhagyja a torkukat v√©g√ľl √©s kimondj√°k a l√©nyeget! Zsid√≥ az orsz√°gban √©lve nem maradhat! Aki marad az nem lehet zsid√≥, hanem emberr√© kell v√°ljon! A cig√°nyokra √©s term√©szetesen a „magyarokra” ugyanez vonatozik! Az „√ļjmagyarok” kadaver-telepeit m√°r k√©sz√≠tik el√Ķ ha j√≥l sejtem, akkor zsid√≥ lak√≥telepeknek nevezik mostans√°g azokat a helyeket, ahol v√©get kell √©rjen a r√∂vid √©s hazug t√∂rt√©net√ľk. A h√°bor√ļt nem √ļsszuk meg √©s nem gazdas√°gi cukor-s√≥-gabona-olaj-v√≠z-√ľzemanyag-lak√°s-ad√≥ss√°g…h√°bor√ļr√≥l, hanem konkr√©t k√©zitus√°r√≥l besz√©l√ľnk √°m!

Amit sokan nem akarnak meg√©rteni az alkotm√°nyoz√°ssal kapcsolatban sem, az annak talmudista volt. Zsid√≥nak a magyar alkotm√°nyhoz nem lehet k√∂ze, s most teljes zsid√≥ fennhat√≥s√°g alatt megy a manipul√°ci√≥. Az USA nagyk√∂vete is, aki nem kicsit h√©ber-n√©mber m√©ltatta √©s megnyugtatta az ifj√ļ h√©bereket, hogy ez az √Ķ alkotm√°nyuk, de k√∂zben Baj-nait emlegette √©s sz√≥t sem sz√≥lt Orrm√°nyr√≥l.

Vitya meg van t√©rdeltetve √©s ahogy ezt m√°r √≠rtam, gyakorlatilag teljesen s√ļlytalan, k√∂z√∂mb√∂s √©s a gazd√°inak is kellemtelnenn√© v√°lt. Ez√©rt nyomj√°k el√Ķre a J√≥bbikot √©s ott van az usz√≠t√°s√©rt felel√Ķs Tor√≥ a megvezetett bety√°rk√°ival Gy√∂ngy√∂spat√°n! Nem b√Ľzlik ez elvt√°rsak? Kihelyezett √ľl√©st tartottak Marosv√°s√°rhelyen. Kis zsid√≥gy√Ľl√©s volt teh√°t, Szegedi M√≥zes Csan√°d √©gisze alatt. Nem mintha sz√°m√≠tana, de pont √©ppen ekkor jutalmazta meg K√∂v√©r J√°kob Lacit a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs a kiv√°l√≥ munk√°j√°√©rt. A sok megvezetett sz√©kely ember meg csak n√©z ki a fej√©b√Ķl √©rtetlen√ľl √©s csont n√©lk√ľl veszi be a mag√°t magyarnak mond√≥ zsid√≥k cumij√°t.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=mHF26nbaOkk

Neh√©z a nemzeti √©rzelmeket a logik√°val fel√ľl√≠rni, de h√°t ezt Izs√°k Bal√°zsnak, a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs vezet√Ķj√©nek is tudnia kellene. √ćgy k√©sz√≠tik el√Ķ a v√°rmegy√©ket, j√°r√°sokat √©s auton√≥mi√°nak, az ellens√©ges zsid√≥ fel√ľgyeleti rendszert. Dalolva √©s tapsolva fogadja mindezt a magyar √©s a sz√©kely is, mert azt hiszi, r√≥la van sz√≥, pedig nem. A cirkusz maga gy√Ľl√∂letes a sz√°momra √©s f√©lelmetes az a butas√°g, amely ezen a szit√°n √°tl√°tni nem k√©pes. A zsid√≥ alkotm√°nyt el√Ķk√©sz√≠t√Ķ semmiss√©gi t√∂rv√©nykez√©s most teremt precedenst ahhoz, hogy az orsz√°g nev√©nek √©s ezzel egy√ľtt √°llamform√°j√°nak v√°ltoztat√°sa √°ltal az elk√∂vetett b√Ľn√∂ket „bocs√°natosnak” t√ľntess√©k fel √©s a nagy k√∂z√∂s euf√≥ri√°ban H√ļsv√©ti Felt√°mad√°s szereterezg√Ķ √∂rj√∂ng√©sek√©ppen a zsid√≥ J√©zusra hivatkozva mondhassa, hogy a politikai b√Ľn√∂ket meg kell bocs√°tani √©s fel kell menteni az eddigi b√Ľn√∂s√∂ket √©s mostant√≥l „tabula raza” van. Ez a nagy j√°t√©k l√©nyege, hivatkozva a Szent Koron√°ra, de mind hontalan zsid√≥ gazemberk√©nt, mik√∂zben a j√°mbor magyar nem is tud ilyesmikr√Ķl.

„Itt V√°s√°rhely mellett is van egy laktanya CAHAL katon√°kkal, majd k√ľld√∂m a koordin√°t√°kat. Elk√©peszt√Ķ szeg√©nys√©g lett itt jan. √≥ta. Ilyen nyomor m√©g nem volt. Mindenhov√° bet√∂rnek, iskol√°kba √©s ker√≠t√©seket lopnak vas√©rt…” No sz√©kelyek, hov√° tett√©tek a h√≠res eszeteket? Nem akarj√°tok √©szrevenni, hogy a magyar parlament m√°r r√©gen zsid√≥ √©s a ti vezet√Ķitek is azok?

A nagy √°jtatoss√°g bennem visszatetsz√©st sz√ľl, mert iszonyatos tudatlans√°ggal p√°rosul. Most kapott √ľzenet szerint is oda kell figyelni a r√©szletekre!

„Beavat√°s!!! = 20 √©v biok√©miai teszt. √Člettani hat√°s max. Kiv√°l√≥! Tiszt√≠tott tengeri s√≥ olasz+g√∂r√∂g+ izraeli kiszerel√©s. Multikn√°l, nagyobb boltokban folyamatosan kaphat√≥ . Konyhas√≥ szak√©rt√Ķk, amat√Ķr√∂k k√≠m√©ljenek. Neve: Sale Marino-Fino (ez olasz)!
Valaha k√ľlf√∂ldr√Ķl behozott leveskock√°k + porok √°sz min√Ķs√©g√Ľek voltak. Vegyszeres tart√≥s√≠t√≥kkal + m√©rgekkel vannak tele /bizony√≠tott! K√ľl√∂n g√©psorok gy√°rtj√°k Magyarorsz√°gra! A vel√ľk k√©sz√ľlt √©telek 24 √≥r√°n bel√ľl megsavanyodnak.
Jelenleg egy tiszta term√©k van a piacon. Gy√°rt√≥: Hungaro Casing magyar c√©g. Ultraibolya steriliz√°ci√≥ + tart√≥s√≠t√≥szert nem tartalmaz! Term√©kcsal√°d 200 fajta + forgalmazva F√úSZERKE RT n√©ven. K√∂z√©p √©s fels√Ķ √°rkateg√≥ria – elt√©r√©s n√©h√°ny forint. Ez nem rekl√°m, hanem sajnos t√©ny! (k√©mikus √≠rta). A szarukat etess√©k meg a zsid√≥kkal!”

Figyeljetek oda, mert nagyon intenz√≠v szakasz k√∂vetkezik √©s aki nem tartja a korm√°nyrudat, az elv√©ti az ir√°ny, √Čszak helyett D√©l fel√© megy majd, mer k√∂veti a p√≥lusv√°lt√°st.
M√©g valamit √ľzenek az NBH-nak! Sokan jelezt√©k, hogy egyszer√Ľen ledob√°ltatja a szolg√°ltat√≥ √Ķket a Google-ra, mintha nem menne a honlap. Nos, el√©g alapos a gyan√ļm, hogy felt√©telezzem, az NBH-mossadnyikos kis herever√Ķk adt√°k ki napinarancsba , hogy terelj√©k el akit csak lehet innen. Eddig rendben is van, de ez√©rt nem lesznek megdics√©rve sem √Ķk, a sem a szolg√°ltat√≥k zsidajai sem. Figyeljetek kis makik, lehet sz√≥rakozni, de ha Balajti is v√©letlen√ľl a kedvenc lov√°nak a fej√©vel k√©l egyik reggel a baldahinosban, akkor r√°j√∂het, hogy a zsinag√≥ga nem a legbiztons√°gosabb hely a mag√°n√ľgyei int√©z√©s√©re. A koll√©g√°ja m√°r meg√©rtette, hogy eg√©szs√©gtelen dolog hepci√°skodni!

Link = http://hetivalasz.hu/vilag/elutasitom-a-hirszerzesi-jatekokat-36010

HozzŠszůlŠsok

# | nagynora61 nagynora61 - 2011 03 15 ¦ 21:47:13
A f√Ľszerek steriliz√°l√°sa sug√°rz√°ssal: Ha j√≥l eml√©kszem, azt mondt√°k, hogy a Horv√°th Rozi f√©le term√©kek az√©rt rosszak, mert sugarazz√°k √Ķket! Att√≥l √≥vakodni kell. √Čn az√≥ta mindig megn√©zem a f√Ľszerekn√©l, rajta van-e a sug√°rz√°s jelz√©se.
Ha igen, m√°r teszem is vissza.
Sz√≥val gyan√ļs a c√©g, gyan√ļsak a term√©kek!
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 16 ¦ 04:58:37
√öJB√ďL √©s √öJB√ďL, LE√ćROM!

Teh√°t aki eddig nem √©rtette meg, mint N√ČHAI T√ďTH JUDIT √≠rta meg VALA, akit ezek a gazemberek meg√∂ltek, lehet itt n√©gy √©vente - demokr√°ci√°nak cs√ļfolt, a diktat√ļr√°t√≥l is ocsm√°nyabb., mocskosabb, √°llampolg√°rait √∂l√Ķ rendszer, a m√≥dszer nem v√°ltozik. Az id√Ķ m√ļl√°s√°val csak er√Ķs√∂dik.Kifinomult professzion√°lis m√≥dszerek alkalmaz√°s√°val, mint ahogy √©n is le√≠rtam vala... M√≠g √Ķk kem√©nyen n√©gy√©vente a hatalom megszerz√©s√©√©rt gy√ļrnak, addig nek√ľnk a szabads√°gunk√©rt √©s otthonunk√©rt kell felvenni a harcot ellen√ľk. Nem adja √°t hatalm√°t b√©k√©sen!

De nek√ľnk nem forradalmat, hanem szabads√°gharcot kell v√≠vni ellen√ľk, Ki az ellens√©g? Az ellens√©g hal√°los! √Člet √©s hal√°l harca ez. √Čs P√ČNZ OLIGARCHIA h√≠vj√°k!

TRMSZ- nek is meg√≠rtam, ne azon sop√°nkodjon, hogy most ezt vont√°k el most meg azt, ha nem k√©sz√ľlj√∂n, k√©sz√ľlj√∂n a v√©gleges megm√©rettet√©sre, aminek egyetlen c√©lja van, otthonunk meg√Ķrz√©se, orsz√°gunk visszaszerz√©se, csal√°di b√©kess√©g√ľnk megteremt√©se, hogy jogbiztons√°gban, l√©tbiztons√°gunkat biztos√≠tsuk. Az "√öj Alkotm√°ny" √©letbe l√©ptet√©s√©vel - ha engedj√ľk - ami egy a diktat√ļr√°t√≥l is rosszabb √°llapotot sz√ľl, a fent v√°zolt feladatokat m√©g jobban megnehez√≠ti √©s m√©g t√∂bb √°ldozatot k√∂vetel...

√Ėssze kell fogni √©s nem kiz√°rni aki a fentieket meg√©rtette. Kivel kell √∂sszefogni? Mindenkivel!

Nem zsid√≥zni, nem cig√°nyozni, √©s nem ellent√©teket kell sz√≠tani, ha nem √∂sszej√∂nni √©s k√∂z√∂s nevez√Ķre jutni, hogy ez √≠gy tov√°bb nem mehet.

Ha ebben egyet√©rt√ľnk, akkor j√∂het, a k√∂vetkez√Ķ k√©rd√©s. Hogyan? Hogyan oldjuk meg?

El√°rulom a terv k√©sz, √©s a fentiekben eml√≠tettek meg keresnek, teh√°t felsorolom, az elnyomott cig√°nyok k√©pvisel√Ķje, az elnyomott zsid√≥k k√©pvisel√Ķje, teh√°t nem a MAHIZSID AKI T√ĖBB MILLI√ĀRD FORINTOT ZSEBEL BE MAG√ĀNAK,√©vente - M√ćG A T√ĖBBI SZEG√ČNY ZSID√ď TENG, HA NEM AKI KIVAN EBB√ēL Z√ĀRVA! P√©ld√°ul, ez a cig√°nyokra is vonatkozik √©s vonatkozik minden hit k√©pvisel√Ķj√©re is, de nem vonatkozik azokra akik hit√ľket megtagadt√°k, p√©ld√°ul - mi√©rt √≠rtam le, kor√°bban hogy "EZ A P√ĀPA HAZUDIK" √ČS SEMMI REAG√ĀL√ĀST NEM KAPTAM R√Ā! ELK√ČPESZT√ē BUTAS√ĀG √ĖVEZ bennetek! - teh√°t olyan k√©pvisel√Ķk akik a kizsigerelteket k√©pviselik j√∂jjenek √©s eld√∂nts√ľk, hogy a tervet elfogadjuk e?

Szerintem elfogj√°k mert zseni√°lis: Mert T√ĖRV√ČNYBE nem √ľtk√∂z√Ķ!

√Čs ami a t√∂rv√©nybe nem √ľtk√∂z√Ķ az szabad! Mi√©rt √≠rtam le ezt nektek? Mi√©rt h√≠vlak bennetek , hogy tal√°ljunk meg√©rt√©st: H√°t az√©rt mert tegnap helyett√ľnk elv√©gezt√©k a bizony√≠t√°si elj√°r√°st, be bizonyosodott, hogy mindegy, hogy gyurcs√°ny egyenruh√°ba bujtatott b√Ľn√∂z√Ķ vagy orb√°n ruh√°ba bujtatott b√Ľn√∂z√Ķ, kicsavarja a magyar z√°szl√≥t a magyar kez√©b√Ķl, √©s ezt nem hagyhatjuk!

Nem az√©rt, annak ellen√©re, hogy tudom, hogy egy m√°sik f√Ķ szerepl√Ķ /P√ĀRT/ cirkusza volt megj√°tszva ott a h√Ķs√Ķster√©n, ha nem az√©rt, HOGY J√ĖJJ R√Ā, m√°s megold√°s nincs.
Le√≠rtam a hatalom k√©rd√©s√©r√Ķl , ki hogyan gyakorolja, csak haz√°nk - orsz√°gunk visszaszerz√©se ut√°n t√°rgyalhatunk. Az el√Ķtt √∂ssze kell fognunk, most felsorolom, megnevez√©s n√©lk√ľl, AZ √ĖSSZES P√ĀRT, AZ √ĖSSZES VALL√ĀSI FELEKEZET, stb. √©s a fentiek alapj√°n d√∂nts√ľnk!

Ez legyen egy SZER! Az a szer, ami sok-sok √©v ut√°n most el√Ķsz√∂r √∂sszej√∂n, √©s mint √≠rtam, a v√©rszerz√Ķd√©st meg√ļj√≠tsuk!

Ami ut√°n TESTV√ČRK√ČNT EGY SZ√ćV DOBBAN√ĀSRA CSELEKSZ√úNK!

Kezdj√ľk el, v√°rom a jelentkez√Ķket!


szeretettel: spártáéskus!
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 16 ¦ 05:07:43
Azt m√©g hozz√° f√Ľz√Ķm, csin√°ltak m√°r sok disput√°t - ez akkor lesz √©rv√©nyes ha SP√ĀRT√Ā√ČSKUS OTT LESZ!
# | naiv naiv - 2011 03 19 ¦ 22:44:46
Trix - 2011 03 14 ¦ 03:34:09

√ćgy kezd√Ķdik, √©s l√©p√ľnk tov√°bb, de a frissen √©bredtek nagy bajban lesznek. Ink√°bb elhiszik, hogy ez 1 cs√ļnya kommunista hazugs√°g. Sokan nem akarnak fel√©bredni. Ezekkel nem tudsz mit tenni, √≠gy maradnak.

Kor√© - 2011 03 14 ¦ 09:52:40
Nagyon v√°rom m√°r!
Bármi árat felvállalok érte.

Azt vállald fel, hogy használod. Nehéz lesz az elején

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.68 mŠsodperc
73,768,042 egyedi lŠtogatů