Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Kata pult

Napl√≥No, a kert√°s√°st m√°r elkezdtem tegnap s a h√©tv√©g√©n be is akarom fejezni √©s mehet bele a vetem√©ny, ban√°n, narancs, datolya √©s minden honos v√≠z - √©s sz√°razs√°gt√Ľr√Ķ z√∂lds√©g. Ma sem leszek tematikus, pedig m√°r nagyon √∂ssze kellene foglalni a tematik√°t, b√°r √ļgy l√°tom, hogy egyre t√∂bben √ļgy l√°tj√°k, ahogy van, de azt m√©g nem ami van. A r√°l√°t√°s kedv√©√©rt egy kis magyar√°zatot kell f√Ľzzek a most tapasztalt jelens√©gekhez.

A k√∂zelm√ļltban volt p√°r √Ľrhaj√≥s baleset a z√Ľrben. Konkr√©tan, visszapottyant p√°r „haj√≥” √©s megp√∂rk√∂l√Ķd√∂tt p√°r asztronauta-kad√©t. Most ugyan a k√≠naiak a Holdra k√©sz√ľlnek, b√°r a kutat√≥ ezt nem javasolj√°k nekik. Mi t√∂rt√©nik? Annyi, hogy megv√°ltozott p√°r matematikai-fizikai param√©ter odakinn √©s ezt √©rezz√ľk mi „idebenn”. A napkit√∂r√©sek, az egyre s√Ľr√Ľbb √©s er√Ķs√∂d√Ķ f√∂ldmozg√°sok bizony nem ismeretlen jelens√©g a geol√≥gusok el√Ķtt sem, de magyar√°zat erre a Marduk, ami – ahogy kor√°bban √≠rtam – a vel√ľnk √°tmenetileg kontakt√°l√≥dott m√°sik csillagrendszer √≥ri√°s infracsillaga.

Ma m√°r jelezni merik, hogy ezt-azt √©szlelnek a csillagvizslat√≥k is, de a F√∂ld m√°r egy ideje komolyan r√°mozdult a m√°sik rendszer „t√∂megvonz√°s√°ra”. A tektonikai mocorg√°s teh√°t nem HAARP jelens√©g, de okom van felt√©telezni, hogy a term√©szeti jelens√©gre er√Ķsen r√°dolgoznak a tudom√°nyosnak mondott „projektek” √©s √ļgy haszn√°lj√°k ezt is, mint a vegyipermetez√©st, amit eredetileg nem a lakoss√°g kipuszt√≠t√°s√°ra, szaporulat-m√©rs√©kel√©sre terveztek, hanem a napkit√∂r√©sek UV-hat√°s√°nak m√©rs√©kel√©s√©re (ami logikus lenne). M√©g nincs v√©ge, s√Ķt a java m√©g h√°tra van, mert most billen √°t a rendszer √©s szakad ki a vonz√°sk√∂r√©b√Ķl. A p√≥r√°z m√©g egy nagyot kell, hogy r√°ntson a F√∂ld√∂n. A p√≥lusv√°lt√°sr√≥l m√°r ny√≠ltan √≠rnak sok f√≥rumon, de itt azt is meg kell jegyeznem, hogy emlegetik a puszt√≠t√≥ f√∂ldreng√©seket is. A kutat√≥k jelz√©se alapj√°n olyan √°prilis 20-22 k√∂r√ľl kell legyen egy hatalmas megr√°zk√≥dtat√°snak. Egyel√Ķre √ļgy n√©z ki, hogy a K√°rp√°t-medence „meg√ļssza”, de kor√°bbi sz√°m√≠t√°sok, modellek szerint az afrikai kontinens sz√©tt√∂r√©se √©s a Nairobi ir√°ny√°ban halad√≥ kontinent√°lis er√Ķ-ered√Ķk telibe verhetik a K√∂zel-Keletet. Bizony, pont Palesztin√°n kereszt√ľl futnak a vonalak √©s √©pp tegnap kellett olvasnom, hogy Ankar√°ban is k√©sz√ľlnek a reng√©sekre, ma meg m√°r arr√≥l cikkeznek, hogy a demonai atomer√Ķ-l√©tes√≠tm√©nyt ami k√∂ztudottan katonai c√©lokat (is) szolg√°l, igencsak meg akarj√°k v√©deni egy jap√°n cunami-effektust√≥l. Ma az√©rt √≠rom mindezt le, mert √ļgy l√°tom, hogy a k√©tked√Ķk kezdenek √©rtelmesebben vil√°gszeml√©l√Ķdni. A v√°rhat√≥ talapzati √°trendez√Ķd√©s a kapott inf√≥k szerint az atlanti t√©rs√©get – mit ad Isten- √©ppen Nig√©ri√°t, illetve annak partszakasz√°t √©rintheti, √°m k√∂zvetetten az√©rt nem lesz ez teljesen √°rtalmatlan senki sz√°m√°ra. Jap√°n egy olyan t√©rs√©gnek sz√°m√≠t, mint Madagaszk√°r. Csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy elt√Ľnj√∂n. Az√©rt senkinek ne legyen vil√°gv√©ge-√©rz√©se, mert ez m√©g messze nem az. Ami a mostani atasztr√≥f√°t illeti, kiemelt szerep jutott az atomer√Ķm√Ľveknek, illetve azok meghib√°sod√°s√°nak. Min√Ķ v√©letlen, hogy mostan√°ban, amikor olajkr√≠zist rebesgetnek √©s mindenki atomer√Ķm√Ľvet akar √©p√≠teni, s csak K√≠n√°ban 35 ilyen tervezett √©p√≠tkez√©st tartanak nyilv√°n, most hiszt√©rikusan demoniz√°lj√°k. No n√©zz√ľk a politikai oldal√°t!

„Szia Imre!
Nem tudom felt√Ľnt-e, hogy a f√∂ldreng√©s 11.-√©n volt. Pont akkor t√°rgyalt a Jap√°n parlament, hogy az USA mely katonai telepeket hagyja el √©s utazzon haza.
Persze most, hogy ez t√∂rt√©nt, √≠gy h√°t maga Jap√°n k√©rte az USA katonas√°g seg√≠ts√©g√©t. J√∂nnek is seg√≠teni rep√ľl√∂g√©p-anyahaj√≥val!:) Nagyon rendesek.
Feles√©gem mondta, hogy egy nappal, k√∂zvetlen√ľl a reng√©s el√Ķtt borzaszt√≥an ideges volt minden ok n√©lk√ľl. HAARP?
Na √ľdv, √Āld√°s!...”


Az, hogy a f√∂ldreng√©snek meg kellett lenni, nem k√©rd√©ses, de az id√Ķz√≠t√©se m√°r nem v√©letlen. Meg√©rz√©sem szerint az er√Ķm√Ľvekben robbantottak, nem pedig „term√©szetes kop√°s” okozta a p√°nik alapj√°t. Mindezzel a zsidaj demonstr√°lni akarja, hogy t√∂bbre is k√©pes, mint a besz√©dre, de √∂sszeg√©sz√©ben √©s konkr√©tan a vil√°g vezet√Ķ gazdas√°g√°nak megroppant√°s√°r√≥l van most itt sz√≥. Nem teszek ehhez el√Ķjelet, mert a rendszer bonyolults√°ga √©s a kor√°bban m√°r sokszor meg√≠rt korm√°nyzati man√Ķverek ok√°n √ļgy kell ott is fel√°ll√≠tani a nemzeti rendszert, hogy a zsid√≥ m√°r ne f√©rk√Ķzhessen bel√©. Azt √©rzem, hogy mindez sz√ľks√©gszer√Ľ, b√°r humanit√°rius szempontb√≥l igen k√©nyes t√©ma.
Azt is elmondom, mi√©rt gondolom √ļgy, hogy nem arr√≥l van sz√≥, amir√Ķl sz√≥ van. Tegnap olvastam, hogy Om√°n felsz√≥l√≠totta a NATO-t √©s a csatolt csicsk√°kat, hogy hagyj√°k az arabokra az arab orsz√°gok probl√©m√°inak megold√°s√°t. √Črtitek ugye? Om√°n, mint imp√©rium non plus ultra besz√≥l a zsid√≥nak! Erre √©ppen itt √∂ssze√ľlnek G√∂d-√∂l√Ķn a bilderberges szabadk√Ķm√ľves zsid√≥k √©s katonai terveket emlegetnek megval√≥s√≠tani, de Martonyi m√°r a t√∂r√∂k k√ľl√ľgy√©r √∂tlet√©t tartja legk√©zenfekv√Ķbbnek megval√≥s√≠t√°sra. Ford√≠tsam, vagy √©rtitek magatokt√≥l is?
K√∂zben ma m√°r cikkezik, hogy az USA megegyezni l√°tszik a macival a v√≠zummentess√©g k√©rd√©s√©ben, mik√∂zben az√©rt Moszkv√°ban mostan√°ban el√©g sok robbant√°s van √©s szerintem csak most h√ļznak majd jobban bele. Ha nem kell v√≠zum, akkor a sok mocsok kommunista √ľgyn√∂kzsid√≥ √ļgy mehet a „lehet√Ķseggek” f√∂ldj√©re, mintha ezt √∂nk√©nt tenn√© √©s Ukrajna ugyan√≠gy j√°rna el, csak Izraellel, a mivel kor√°bban m√°r szint√©n megegyezett a maci is. Az √°trendez√Ķd√©s imp√©riumi nagys√°grendet k√©pvisel √©s csak ebben a m√©rt√©kegys√©gben √©rthet√Ķ ez is meg.
Magyarorsz√°g ett√Ķl m√©g az√©rt zsid√≥ k√©zben van, de az a kis id√Ķ, am√≠g a fegyveres nagytakart√°s itt megval√≥sul, ki kell der√ľljenek a m√©g megmaradt magyar nemzetiek sz√°m√°ra is, hogy nincs m√°s v√°laszt√°suk, csak a szabads√°gharc, √©s nem noszogat√°sra, sem nem parancsra, de √∂nk√©nt legyenek alkalmass√° t√©ve arra, hogy b√°rmely ellens√©ggel, zsid√≥val k√©pesek legyenek lesz√°molni. Ma az elh√ľly√≠tettek m√©g mindig b√©getnek, de az√©rt m√°r halkabban √©s elkezdtek sokan mut√°lni is. Tal√°n m√©g emberi hang is elhagyja a torkukat v√©g√ľl √©s kimondj√°k a l√©nyeget! Zsid√≥ az orsz√°gban √©lve nem maradhat! Aki marad az nem lehet zsid√≥, hanem emberr√© kell v√°ljon! A cig√°nyokra √©s term√©szetesen a „magyarokra” ugyanez vonatozik! Az „√ļjmagyarok” kadaver-telepeit m√°r k√©sz√≠tik el√Ķ ha j√≥l sejtem, akkor zsid√≥ lak√≥telepeknek nevezik mostans√°g azokat a helyeket, ahol v√©get kell √©rjen a r√∂vid √©s hazug t√∂rt√©net√ľk. A h√°bor√ļt nem √ļsszuk meg √©s nem gazdas√°gi cukor-s√≥-gabona-olaj-v√≠z-√ľzemanyag-lak√°s-ad√≥ss√°g…h√°bor√ļr√≥l, hanem konkr√©t k√©zitus√°r√≥l besz√©l√ľnk √°m!

Amit sokan nem akarnak meg√©rteni az alkotm√°nyoz√°ssal kapcsolatban sem, az annak talmudista volt. Zsid√≥nak a magyar alkotm√°nyhoz nem lehet k√∂ze, s most teljes zsid√≥ fennhat√≥s√°g alatt megy a manipul√°ci√≥. Az USA nagyk√∂vete is, aki nem kicsit h√©ber-n√©mber m√©ltatta √©s megnyugtatta az ifj√ļ h√©bereket, hogy ez az √Ķ alkotm√°nyuk, de k√∂zben Baj-nait emlegette √©s sz√≥t sem sz√≥lt Orrm√°nyr√≥l.

Vitya meg van t√©rdeltetve √©s ahogy ezt m√°r √≠rtam, gyakorlatilag teljesen s√ļlytalan, k√∂z√∂mb√∂s √©s a gazd√°inak is kellemtelnenn√© v√°lt. Ez√©rt nyomj√°k el√Ķre a J√≥bbikot √©s ott van az usz√≠t√°s√©rt felel√Ķs Tor√≥ a megvezetett bety√°rk√°ival Gy√∂ngy√∂spat√°n! Nem b√Ľzlik ez elvt√°rsak? Kihelyezett √ľl√©st tartottak Marosv√°s√°rhelyen. Kis zsid√≥gy√Ľl√©s volt teh√°t, Szegedi M√≥zes Csan√°d √©gisze alatt. Nem mintha sz√°m√≠tana, de pont √©ppen ekkor jutalmazta meg K√∂v√©r J√°kob Lacit a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs a kiv√°l√≥ munk√°j√°√©rt. A sok megvezetett sz√©kely ember meg csak n√©z ki a fej√©b√Ķl √©rtetlen√ľl √©s csont n√©lk√ľl veszi be a mag√°t magyarnak mond√≥ zsid√≥k cumij√°t.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=mHF26nbaOkk

Neh√©z a nemzeti √©rzelmeket a logik√°val fel√ľl√≠rni, de h√°t ezt Izs√°k Bal√°zsnak, a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs vezet√Ķj√©nek is tudnia kellene. √ćgy k√©sz√≠tik el√Ķ a v√°rmegy√©ket, j√°r√°sokat √©s auton√≥mi√°nak, az ellens√©ges zsid√≥ fel√ľgyeleti rendszert. Dalolva √©s tapsolva fogadja mindezt a magyar √©s a sz√©kely is, mert azt hiszi, r√≥la van sz√≥, pedig nem. A cirkusz maga gy√Ľl√∂letes a sz√°momra √©s f√©lelmetes az a butas√°g, amely ezen a szit√°n √°tl√°tni nem k√©pes. A zsid√≥ alkotm√°nyt el√Ķk√©sz√≠t√Ķ semmiss√©gi t√∂rv√©nykez√©s most teremt precedenst ahhoz, hogy az orsz√°g nev√©nek √©s ezzel egy√ľtt √°llamform√°j√°nak v√°ltoztat√°sa √°ltal az elk√∂vetett b√Ľn√∂ket „bocs√°natosnak” t√ľntess√©k fel √©s a nagy k√∂z√∂s euf√≥ri√°ban H√ļsv√©ti Felt√°mad√°s szereterezg√Ķ √∂rj√∂ng√©sek√©ppen a zsid√≥ J√©zusra hivatkozva mondhassa, hogy a politikai b√Ľn√∂ket meg kell bocs√°tani √©s fel kell menteni az eddigi b√Ľn√∂s√∂ket √©s mostant√≥l „tabula raza” van. Ez a nagy j√°t√©k l√©nyege, hivatkozva a Szent Koron√°ra, de mind hontalan zsid√≥ gazemberk√©nt, mik√∂zben a j√°mbor magyar nem is tud ilyesmikr√Ķl.

„Itt V√°s√°rhely mellett is van egy laktanya CAHAL katon√°kkal, majd k√ľld√∂m a koordin√°t√°kat. Elk√©peszt√Ķ szeg√©nys√©g lett itt jan. √≥ta. Ilyen nyomor m√©g nem volt. Mindenhov√° bet√∂rnek, iskol√°kba √©s ker√≠t√©seket lopnak vas√©rt…” No sz√©kelyek, hov√° tett√©tek a h√≠res eszeteket? Nem akarj√°tok √©szrevenni, hogy a magyar parlament m√°r r√©gen zsid√≥ √©s a ti vezet√Ķitek is azok?

A nagy √°jtatoss√°g bennem visszatetsz√©st sz√ľl, mert iszonyatos tudatlans√°ggal p√°rosul. Most kapott √ľzenet szerint is oda kell figyelni a r√©szletekre!

„Beavat√°s!!! = 20 √©v biok√©miai teszt. √Člettani hat√°s max. Kiv√°l√≥! Tiszt√≠tott tengeri s√≥ olasz+g√∂r√∂g+ izraeli kiszerel√©s. Multikn√°l, nagyobb boltokban folyamatosan kaphat√≥ . Konyhas√≥ szak√©rt√Ķk, amat√Ķr√∂k k√≠m√©ljenek. Neve: Sale Marino-Fino (ez olasz)!
Valaha k√ľlf√∂ldr√Ķl behozott leveskock√°k + porok √°sz min√Ķs√©g√Ľek voltak. Vegyszeres tart√≥s√≠t√≥kkal + m√©rgekkel vannak tele /bizony√≠tott! K√ľl√∂n g√©psorok gy√°rtj√°k Magyarorsz√°gra! A vel√ľk k√©sz√ľlt √©telek 24 √≥r√°n bel√ľl megsavanyodnak.
Jelenleg egy tiszta term√©k van a piacon. Gy√°rt√≥: Hungaro Casing magyar c√©g. Ultraibolya steriliz√°ci√≥ + tart√≥s√≠t√≥szert nem tartalmaz! Term√©kcsal√°d 200 fajta + forgalmazva F√úSZERKE RT n√©ven. K√∂z√©p √©s fels√Ķ √°rkateg√≥ria – elt√©r√©s n√©h√°ny forint. Ez nem rekl√°m, hanem sajnos t√©ny! (k√©mikus √≠rta). A szarukat etess√©k meg a zsid√≥kkal!”

Figyeljetek oda, mert nagyon intenz√≠v szakasz k√∂vetkezik √©s aki nem tartja a korm√°nyrudat, az elv√©ti az ir√°ny, √Čszak helyett D√©l fel√© megy majd, mer k√∂veti a p√≥lusv√°lt√°st.
M√©g valamit √ľzenek az NBH-nak! Sokan jelezt√©k, hogy egyszer√Ľen ledob√°ltatja a szolg√°ltat√≥ √Ķket a Google-ra, mintha nem menne a honlap. Nos, el√©g alapos a gyan√ļm, hogy felt√©telezzem, az NBH-mossadnyikos kis herever√Ķk adt√°k ki napinarancsba , hogy terelj√©k el akit csak lehet innen. Eddig rendben is van, de ez√©rt nem lesznek megdics√©rve sem √Ķk, a sem a szolg√°ltat√≥k zsidajai sem. Figyeljetek kis makik, lehet sz√≥rakozni, de ha Balajti is v√©letlen√ľl a kedvenc lov√°nak a fej√©vel k√©l egyik reggel a baldahinosban, akkor r√°j√∂het, hogy a zsinag√≥ga nem a legbiztons√°gosabb hely a mag√°n√ľgyei int√©z√©s√©re. A koll√©g√°ja m√°r meg√©rtette, hogy eg√©szs√©gtelen dolog hepci√°skodni!

Link = http://hetivalasz.hu/vilag/elutasitom-a-hirszerzesi-jatekokat-36010

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2011 03 14 ¦ 13:59:31
spartakusz, ne beszélj már ilyen butaságokat! Szerinted mi nincsen még tisztázva és kinek is kellene az a "közvélemény" és miért, amit manipulálnak, mert a butaság manipulálható.
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 03 14 ¦ 14:58:50
Imre t√∂m√∂ren √∂sszegezte. √Čbresztgetni m√©g magyar pop zene el√∂ad√≥k is megpr√≥b√°ltak m√°r. PL: http://tinyurl.co... Vajjon h√°nyan hallott√°k a szavakat is a zene mellett?
# | balu998 balu998 - 2011 03 14 ¦ 15:57:31
Cezarfi,

köszönöm! Eszméletlen jó, a szöveg a zsenialitás határát verdesi.
# | balu998 balu998 - 2011 03 14 ¦ 16:28:17
Spartakusz,

a követelések ill. kívánságok nagy részével egyetértek, de ezzel nem:
"-Trianon-revizi√≥t! (a kollekt√≠v-b√ľntet√©s elt√∂rl√©s√©t, erk√∂lcsi-, ter√ľleti- √©s k√°r-t√©r√≠t√©st)"
Sz√©p volt, r√©g volt - a Trianon el√Ķtti vil√°got nem lehet abban a form√°ban restaur√°lni. Aki er√Ķszakkal megpr√≥b√°lja, nagyon kem√©ny pofonkba fut majd bele √©s meg vagyok gy√Ķz√Ķdve, hogy v√©gs√Ķ soron megint a magyars√°g fog √ļm. szopni. Azt a luxust meg m√°r nem engedhetj√ľk meg magunknak. A K√°rp√°t-medence term√©szetes √°llapota, hogy benne egy √°llam foglaljon helyet, sok√°ig √≠gy is volt, de az√©rt ha r√©szletesebben megn√©zed az egyes id√Ķszakokat, r√°j√∂ssz, hogy nem is annyira: hol kiskir√°lyok, hol t√∂r√∂k-tat√°r-labanc szaggatta sz√©t √©s tkp. ink√°bb azok voltak a kiv√©teles id√Ķszakok, amikor olyan sz√©pen egyben volt.

"A magyar t√∂bbs√©gi t√°rsadalom √©rdekei MINDENKOR F√ĖL√ĖTTE √ĀLLNAK a kisebbs√©gi, √©s befogadott nemzetek ugyanezen √©rdekeinek! Vagyis a kisebbs√©geknek adott kedvezm√©nyek nem haladhatj√°k meg a t√∂bbs√©g el√Ķnyeit! "
Ezt meg meg k√©ne magyar√°zni - √©n a t√≥tot, ruszint, helyi sv√°bokat, rom√°nokat, szerbeket, horv√°tokat gyakorlatilag a nemzettest, √ļm. a "t√∂bbs√©gi t√°rsadalom" r√©szeinek veszem, a le√≠rtakb√≥l meg nem vil√°gos, hogy ott is √≠gy vannak-e √©rtelmezve.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 14 ¦ 17:10:45
Imre!
√Čn csak egy √°tlagmagyar vagyok, aki mindenhez √©rt egy kicsit, de ez√©rt van az hogy semmihez nem √©rtek igaz√°n!
Nem firtatom a f√Ľszer dolgot ha nem akarod!
Pfft
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 03 14 ¦ 17:12:42
Az idöleges bahreini béke sziveskedett beszarni. Ma szaudi-arábiai cspatok vonultak be rendfentartásra. több mint 150 páncélos csapatszállító jármu és még néhány egyéb. Ha erre a bahreini forradalmárok vissza szeretnének utni, akkor a legnagyobb szaudi, a Ghawar olajmezö alig 100 km-nyi távolságra fekszik töluk. Ha az eldugul, patikai ára lesz az uzemanyagnak.
http://tinyurl.co...
# | postaimre postaimre - 2011 03 14 ¦ 17:42:21
balu, amir√Ķl csak most ejtenek majd sz√≥t, az lesz, hogy a trianoni hat√°rok revizi√≥j√°t minden √©vben "szabadon" fel√ľlb√≠r√°lhatt√°k volna. Nem csod√°lkozn√©k rajta, ha hirtelen megker√ľlne a passzus, hogy ehhez nem kell semmif√©le enged√©ly, hisz a zsidaj el√Ķrel√°t√≥an mag√°nak nem akarta nehez√≠teni a dolgot. √ēk most ponty a hat√°r-rev√≠zi√≥t csin√°lj√°k, √≠gy azt m√°r nek√ľnk k√∂vetelni sem kell, hisz megteszik "helyett√ľnk". A nemzeti k√©rd√©st val√≥ban nem firtatn√°m addig, m√≠g ki nem tisztul a paletta zsid√≥-√ľgyileg √©s nem l√°tunk tiszt√°n a cig√°nyokt√≥l. E minden √©rintett n√°ci√≥ elemi √©rdeke, vagy "megd√∂glik". Nincs m√°s v√°laszt√°sa. Olvasd csak ezt itt. A rom√°n-cion√©k is gy√ļrnak √°m:

"Szi√≥, Kerecsennek is √°tk√ľldtem, √©s neked is, valamelyik√Ķt√∂k csak kiteszi, vagy nem Grin haha
Mindenesetre alátámasztják ezek a hírek maximálisan, amiket az autonómiáról mondtál....

√Čbrednek a rom√°nok! Basescu+Orb√°n √©s az auton√≥mia

Bírálják Romániában Kövér László beszédét

A rom√°n ellenz√©ki liber√°lisok b√≠r√°lj√°k K√∂v√©r L√°szl√≥nak, a magyar parlament eln√∂k√©nek marosv√°s√°rhelyi besz√©d√©t, amelyben az Orsz√°ggy√Ľl√©s eln√∂ke Sz√©kelyf√∂ld ter√ľleti auton√≥mi√°ja mellett foglalt √°ll√°st.


Crin Antonescu, a rom√°n ellenz√©ki Nemzeti Liber√°lis P√°rt (PNL) eln√∂ke h√©tf√Ķn kijelentette a liber√°lisok, a Szoci√°ldemokrata P√°rt √©s a Konzervat√≠v P√°rt alkotta Szoci√°l-Liber√°lis Sz√∂vets√©g (USL) nev√©ben, hogy az ellenz√©ki p√°rtsz√∂vets√©g tiltakozik K√∂v√©rnek a sz√©kelyf√∂ldi auton√≥mi√°ra vonatkoz√≥ kijelent√©sei ellen, amelyek Antonescu szerint s√©rtik a rom√°n alkotm√°nyt, ez√©rt "elfogadhatatlanok".

K√∂v√©r L√°szl√≥ szombaton az erd√©lyi v√°rosban vette √°t a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs √°ltal adom√°nyozott G√°bor √Āron d√≠jat. A rom√°n h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek szerint a magyar politikus besz√©d√©ben a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs auton√≥miat√∂rekv√©seit jogszer√Ľnek, c√©lszer√Ľnek √©s korszer√Ľnek, erk√∂lcsi szempontb√≥l teljesen kifog√°stalannak nevezte, amely megfelel a Teremt√Ķ akarat√°nak.

Antonescu kijelentette: azt √ľzenik Orb√°n Viktornak, hogy "Magyarorsz√°got kell vezetnie, √©s semmi egyebet, √©s j√≥ lenne, ha csak Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n m√©ri fel, mit akar az istens√©g".

A liber√°lis politikus szerint elfogadhatatlan, hogy a rom√°n hat√≥s√°gok, "Traian Basescu √°llamf√Ķvel az √©len hallgatnak, mint a csuka", mik√∂zben megmondj√°k magas rang√ļ vezet√Ķ magyar politikusok, hogyan kell felosztani Rom√°nia ter√ľlet√©t - mondta Antonescu.
http://inforadio....Veszélyes Romániára Orbán Viktor

Egy rom√°n ellenz√©ki p√°rteln√∂k szerint vesz√©lyes Rom√°ni√°ra Orb√°n Viktor √©s Traian Basescu bar√°ts√°ga, ugyanis mindketten "egyform√°n sz√Ľk l√°t√≥k√∂r√Ľek √©s a teljes hatalom megszerz√©s√©re t√∂rekednek". Ezt a legnagyobb rom√°niai ellenz√©ki szervezet, a Szoci√°ldemokrata P√°rt eln√∂ke, Victor Ponta nyilatkozta h√©tf√Ķn Bukarestben.


A p√°rteln√∂k szerint √ļgy l√°tja: ez Rom√°ni√°ra mint orsz√°gra, de az Uni√≥ban bet√∂lt√∂tt poz√≠ci√≥j√°ra is vesz√©lyt jelent.

Victor Ponta ezzel arra reag√°lt, hogy a rom√°n √°llamf√Ķ felvetette: az alkotm√°nyban kellene szab√°lyozni a k√∂lts√©gvet√©si hi√°ny h√°rom sz√°zal√©kra val√≥ korl√°toz√°s√°t. Ezt az ellenz√©ki vezet√Ķ ostobas√°gnak nevezte, "amihez hasonl√≥t csak Orb√°n Viktort√≥l hallani". Hozz√°tette: Basescunak a magyar korm√°nyf√Ķn k√≠v√ľl m√°r nincs m√°s partnere √©s senki nem hajland√≥ sz√≥ba √°llni vele.

- F√ľggetlen H√≠r√ľgyn√∂ks√©g -
http://www.erdon....0334482300
Ezért mondtam, hogy ne foglalkozzunk a lényegtelen dolgokkal, de mindenhol vilégítsunk rá a zsidókra, azok szerepére. Itt pl. Kövér Lacára és Olstein Viktorkára...

SZM, √©n is √°tlagos vagyok, s√Ķt tal√°n m√©g kicsit alatta is, de a cikk l√©nyege val√≥ban f√Ľszertelen, s√≥tlan volt.pompom
# | balu998 balu998 - 2011 03 14 ¦ 18:23:38
Imi,

vil√°gos a fel√°ll√°s: √Ķk kital√°lt√°k, a magyarok vs. kisantant g√≥jai meg nyugodtan irts√°k le egym√°st. Ennek egyetlen - nem k√∂nny√Ľ - m√≥dszerrel lehet keresztbe tenni: mindenhol a helyi nem-zsid√≥kat kell √©bresztgetni - √©s ebbe m√©g a rom√°kat is bele√©rtem, akik szint√©n a szop√°si oldalon lesznek/lenn√©nek. M√©g olyan forgat√≥k√∂nyvet is el tudok k√©pzelni, hogy el kezdeni sz√©p sutyiban t√°rgyalni a vajd√°kkal, hogy kohn√©k min√©l jobban meglep√Ķdjenek.
# | Magy1 Magy1 - 2011 03 14 ¦ 19:08:24
Kadafi már kelettel tárgyal(Kína, India, Oroszország), miközben Törökország ellenzi a NATO beavatkozását. <-Martonyi erre utalt.

http://www.hir24....ukkje.html

http://www.hir24....iaban.html

-> Olaszorsz√°g, Ausztria √ļj olajlel√Ķhely ut√°n n√©zhet!
# | postaimre postaimre - 2011 03 14 ¦ 20:35:39
balu, nem vagyok benne biztos, hogy nem kell hagyni, hogy megh√ļzz√°k a nyakukon a hurkot. Most √ļgy vagyok vele, hogy csin√°lj√°k csak meg, amit akarnak, s ett√Ķl jobb √©breszt√©s nem is kell. Legyakni ut√°na is le lehet √Ķket, de akkor m√°r nem kell gy√Ķzk√∂dni a n√©pet, hogy ez a legdemokratikusabb kiv√©gz√©s a zsidajnak, amit maga √≠rt al√° mag√°nak.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.10 mŠsodperc
73,768,941 egyedi lŠtogatů