Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Kata pult

Napl√≥No, a kert√°s√°st m√°r elkezdtem tegnap s a h√©tv√©g√©n be is akarom fejezni √©s mehet bele a vetem√©ny, ban√°n, narancs, datolya √©s minden honos v√≠z - √©s sz√°razs√°gt√Ľr√Ķ z√∂lds√©g. Ma sem leszek tematikus, pedig m√°r nagyon √∂ssze kellene foglalni a tematik√°t, b√°r √ļgy l√°tom, hogy egyre t√∂bben √ļgy l√°tj√°k, ahogy van, de azt m√©g nem ami van. A r√°l√°t√°s kedv√©√©rt egy kis magyar√°zatot kell f√Ľzzek a most tapasztalt jelens√©gekhez.

A k√∂zelm√ļltban volt p√°r √Ľrhaj√≥s baleset a z√Ľrben. Konkr√©tan, visszapottyant p√°r „haj√≥” √©s megp√∂rk√∂l√Ķd√∂tt p√°r asztronauta-kad√©t. Most ugyan a k√≠naiak a Holdra k√©sz√ľlnek, b√°r a kutat√≥ ezt nem javasolj√°k nekik. Mi t√∂rt√©nik? Annyi, hogy megv√°ltozott p√°r matematikai-fizikai param√©ter odakinn √©s ezt √©rezz√ľk mi „idebenn”. A napkit√∂r√©sek, az egyre s√Ľr√Ľbb √©s er√Ķs√∂d√Ķ f√∂ldmozg√°sok bizony nem ismeretlen jelens√©g a geol√≥gusok el√Ķtt sem, de magyar√°zat erre a Marduk, ami – ahogy kor√°bban √≠rtam – a vel√ľnk √°tmenetileg kontakt√°l√≥dott m√°sik csillagrendszer √≥ri√°s infracsillaga.

Ma m√°r jelezni merik, hogy ezt-azt √©szlelnek a csillagvizslat√≥k is, de a F√∂ld m√°r egy ideje komolyan r√°mozdult a m√°sik rendszer „t√∂megvonz√°s√°ra”. A tektonikai mocorg√°s teh√°t nem HAARP jelens√©g, de okom van felt√©telezni, hogy a term√©szeti jelens√©gre er√Ķsen r√°dolgoznak a tudom√°nyosnak mondott „projektek” √©s √ļgy haszn√°lj√°k ezt is, mint a vegyipermetez√©st, amit eredetileg nem a lakoss√°g kipuszt√≠t√°s√°ra, szaporulat-m√©rs√©kel√©sre terveztek, hanem a napkit√∂r√©sek UV-hat√°s√°nak m√©rs√©kel√©s√©re (ami logikus lenne). M√©g nincs v√©ge, s√Ķt a java m√©g h√°tra van, mert most billen √°t a rendszer √©s szakad ki a vonz√°sk√∂r√©b√Ķl. A p√≥r√°z m√©g egy nagyot kell, hogy r√°ntson a F√∂ld√∂n. A p√≥lusv√°lt√°sr√≥l m√°r ny√≠ltan √≠rnak sok f√≥rumon, de itt azt is meg kell jegyeznem, hogy emlegetik a puszt√≠t√≥ f√∂ldreng√©seket is. A kutat√≥k jelz√©se alapj√°n olyan √°prilis 20-22 k√∂r√ľl kell legyen egy hatalmas megr√°zk√≥dtat√°snak. Egyel√Ķre √ļgy n√©z ki, hogy a K√°rp√°t-medence „meg√ļssza”, de kor√°bbi sz√°m√≠t√°sok, modellek szerint az afrikai kontinens sz√©tt√∂r√©se √©s a Nairobi ir√°ny√°ban halad√≥ kontinent√°lis er√Ķ-ered√Ķk telibe verhetik a K√∂zel-Keletet. Bizony, pont Palesztin√°n kereszt√ľl futnak a vonalak √©s √©pp tegnap kellett olvasnom, hogy Ankar√°ban is k√©sz√ľlnek a reng√©sekre, ma meg m√°r arr√≥l cikkeznek, hogy a demonai atomer√Ķ-l√©tes√≠tm√©nyt ami k√∂ztudottan katonai c√©lokat (is) szolg√°l, igencsak meg akarj√°k v√©deni egy jap√°n cunami-effektust√≥l. Ma az√©rt √≠rom mindezt le, mert √ļgy l√°tom, hogy a k√©tked√Ķk kezdenek √©rtelmesebben vil√°gszeml√©l√Ķdni. A v√°rhat√≥ talapzati √°trendez√Ķd√©s a kapott inf√≥k szerint az atlanti t√©rs√©get – mit ad Isten- √©ppen Nig√©ri√°t, illetve annak partszakasz√°t √©rintheti, √°m k√∂zvetetten az√©rt nem lesz ez teljesen √°rtalmatlan senki sz√°m√°ra. Jap√°n egy olyan t√©rs√©gnek sz√°m√≠t, mint Madagaszk√°r. Csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy elt√Ľnj√∂n. Az√©rt senkinek ne legyen vil√°gv√©ge-√©rz√©se, mert ez m√©g messze nem az. Ami a mostani atasztr√≥f√°t illeti, kiemelt szerep jutott az atomer√Ķm√Ľveknek, illetve azok meghib√°sod√°s√°nak. Min√Ķ v√©letlen, hogy mostan√°ban, amikor olajkr√≠zist rebesgetnek √©s mindenki atomer√Ķm√Ľvet akar √©p√≠teni, s csak K√≠n√°ban 35 ilyen tervezett √©p√≠tkez√©st tartanak nyilv√°n, most hiszt√©rikusan demoniz√°lj√°k. No n√©zz√ľk a politikai oldal√°t!

„Szia Imre!
Nem tudom felt√Ľnt-e, hogy a f√∂ldreng√©s 11.-√©n volt. Pont akkor t√°rgyalt a Jap√°n parlament, hogy az USA mely katonai telepeket hagyja el √©s utazzon haza.
Persze most, hogy ez t√∂rt√©nt, √≠gy h√°t maga Jap√°n k√©rte az USA katonas√°g seg√≠ts√©g√©t. J√∂nnek is seg√≠teni rep√ľl√∂g√©p-anyahaj√≥val!:) Nagyon rendesek.
Feles√©gem mondta, hogy egy nappal, k√∂zvetlen√ľl a reng√©s el√Ķtt borzaszt√≥an ideges volt minden ok n√©lk√ľl. HAARP?
Na √ľdv, √Āld√°s!...”


Az, hogy a f√∂ldreng√©snek meg kellett lenni, nem k√©rd√©ses, de az id√Ķz√≠t√©se m√°r nem v√©letlen. Meg√©rz√©sem szerint az er√Ķm√Ľvekben robbantottak, nem pedig „term√©szetes kop√°s” okozta a p√°nik alapj√°t. Mindezzel a zsidaj demonstr√°lni akarja, hogy t√∂bbre is k√©pes, mint a besz√©dre, de √∂sszeg√©sz√©ben √©s konkr√©tan a vil√°g vezet√Ķ gazdas√°g√°nak megroppant√°s√°r√≥l van most itt sz√≥. Nem teszek ehhez el√Ķjelet, mert a rendszer bonyolults√°ga √©s a kor√°bban m√°r sokszor meg√≠rt korm√°nyzati man√Ķverek ok√°n √ļgy kell ott is fel√°ll√≠tani a nemzeti rendszert, hogy a zsid√≥ m√°r ne f√©rk√Ķzhessen bel√©. Azt √©rzem, hogy mindez sz√ľks√©gszer√Ľ, b√°r humanit√°rius szempontb√≥l igen k√©nyes t√©ma.
Azt is elmondom, mi√©rt gondolom √ļgy, hogy nem arr√≥l van sz√≥, amir√Ķl sz√≥ van. Tegnap olvastam, hogy Om√°n felsz√≥l√≠totta a NATO-t √©s a csatolt csicsk√°kat, hogy hagyj√°k az arabokra az arab orsz√°gok probl√©m√°inak megold√°s√°t. √Črtitek ugye? Om√°n, mint imp√©rium non plus ultra besz√≥l a zsid√≥nak! Erre √©ppen itt √∂ssze√ľlnek G√∂d-√∂l√Ķn a bilderberges szabadk√Ķm√ľves zsid√≥k √©s katonai terveket emlegetnek megval√≥s√≠tani, de Martonyi m√°r a t√∂r√∂k k√ľl√ľgy√©r √∂tlet√©t tartja legk√©zenfekv√Ķbbnek megval√≥s√≠t√°sra. Ford√≠tsam, vagy √©rtitek magatokt√≥l is?
K√∂zben ma m√°r cikkezik, hogy az USA megegyezni l√°tszik a macival a v√≠zummentess√©g k√©rd√©s√©ben, mik√∂zben az√©rt Moszkv√°ban mostan√°ban el√©g sok robbant√°s van √©s szerintem csak most h√ļznak majd jobban bele. Ha nem kell v√≠zum, akkor a sok mocsok kommunista √ľgyn√∂kzsid√≥ √ļgy mehet a „lehet√Ķseggek” f√∂ldj√©re, mintha ezt √∂nk√©nt tenn√© √©s Ukrajna ugyan√≠gy j√°rna el, csak Izraellel, a mivel kor√°bban m√°r szint√©n megegyezett a maci is. Az √°trendez√Ķd√©s imp√©riumi nagys√°grendet k√©pvisel √©s csak ebben a m√©rt√©kegys√©gben √©rthet√Ķ ez is meg.
Magyarorsz√°g ett√Ķl m√©g az√©rt zsid√≥ k√©zben van, de az a kis id√Ķ, am√≠g a fegyveres nagytakart√°s itt megval√≥sul, ki kell der√ľljenek a m√©g megmaradt magyar nemzetiek sz√°m√°ra is, hogy nincs m√°s v√°laszt√°suk, csak a szabads√°gharc, √©s nem noszogat√°sra, sem nem parancsra, de √∂nk√©nt legyenek alkalmass√° t√©ve arra, hogy b√°rmely ellens√©ggel, zsid√≥val k√©pesek legyenek lesz√°molni. Ma az elh√ľly√≠tettek m√©g mindig b√©getnek, de az√©rt m√°r halkabban √©s elkezdtek sokan mut√°lni is. Tal√°n m√©g emberi hang is elhagyja a torkukat v√©g√ľl √©s kimondj√°k a l√©nyeget! Zsid√≥ az orsz√°gban √©lve nem maradhat! Aki marad az nem lehet zsid√≥, hanem emberr√© kell v√°ljon! A cig√°nyokra √©s term√©szetesen a „magyarokra” ugyanez vonatozik! Az „√ļjmagyarok” kadaver-telepeit m√°r k√©sz√≠tik el√Ķ ha j√≥l sejtem, akkor zsid√≥ lak√≥telepeknek nevezik mostans√°g azokat a helyeket, ahol v√©get kell √©rjen a r√∂vid √©s hazug t√∂rt√©net√ľk. A h√°bor√ļt nem √ļsszuk meg √©s nem gazdas√°gi cukor-s√≥-gabona-olaj-v√≠z-√ľzemanyag-lak√°s-ad√≥ss√°g…h√°bor√ļr√≥l, hanem konkr√©t k√©zitus√°r√≥l besz√©l√ľnk √°m!

Amit sokan nem akarnak meg√©rteni az alkotm√°nyoz√°ssal kapcsolatban sem, az annak talmudista volt. Zsid√≥nak a magyar alkotm√°nyhoz nem lehet k√∂ze, s most teljes zsid√≥ fennhat√≥s√°g alatt megy a manipul√°ci√≥. Az USA nagyk√∂vete is, aki nem kicsit h√©ber-n√©mber m√©ltatta √©s megnyugtatta az ifj√ļ h√©bereket, hogy ez az √Ķ alkotm√°nyuk, de k√∂zben Baj-nait emlegette √©s sz√≥t sem sz√≥lt Orrm√°nyr√≥l.

Vitya meg van t√©rdeltetve √©s ahogy ezt m√°r √≠rtam, gyakorlatilag teljesen s√ļlytalan, k√∂z√∂mb√∂s √©s a gazd√°inak is kellemtelnenn√© v√°lt. Ez√©rt nyomj√°k el√Ķre a J√≥bbikot √©s ott van az usz√≠t√°s√©rt felel√Ķs Tor√≥ a megvezetett bety√°rk√°ival Gy√∂ngy√∂spat√°n! Nem b√Ľzlik ez elvt√°rsak? Kihelyezett √ľl√©st tartottak Marosv√°s√°rhelyen. Kis zsid√≥gy√Ľl√©s volt teh√°t, Szegedi M√≥zes Csan√°d √©gisze alatt. Nem mintha sz√°m√≠tana, de pont √©ppen ekkor jutalmazta meg K√∂v√©r J√°kob Lacit a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs a kiv√°l√≥ munk√°j√°√©rt. A sok megvezetett sz√©kely ember meg csak n√©z ki a fej√©b√Ķl √©rtetlen√ľl √©s csont n√©lk√ľl veszi be a mag√°t magyarnak mond√≥ zsid√≥k cumij√°t.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=mHF26nbaOkk

Neh√©z a nemzeti √©rzelmeket a logik√°val fel√ľl√≠rni, de h√°t ezt Izs√°k Bal√°zsnak, a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs vezet√Ķj√©nek is tudnia kellene. √ćgy k√©sz√≠tik el√Ķ a v√°rmegy√©ket, j√°r√°sokat √©s auton√≥mi√°nak, az ellens√©ges zsid√≥ fel√ľgyeleti rendszert. Dalolva √©s tapsolva fogadja mindezt a magyar √©s a sz√©kely is, mert azt hiszi, r√≥la van sz√≥, pedig nem. A cirkusz maga gy√Ľl√∂letes a sz√°momra √©s f√©lelmetes az a butas√°g, amely ezen a szit√°n √°tl√°tni nem k√©pes. A zsid√≥ alkotm√°nyt el√Ķk√©sz√≠t√Ķ semmiss√©gi t√∂rv√©nykez√©s most teremt precedenst ahhoz, hogy az orsz√°g nev√©nek √©s ezzel egy√ľtt √°llamform√°j√°nak v√°ltoztat√°sa √°ltal az elk√∂vetett b√Ľn√∂ket „bocs√°natosnak” t√ľntess√©k fel √©s a nagy k√∂z√∂s euf√≥ri√°ban H√ļsv√©ti Felt√°mad√°s szereterezg√Ķ √∂rj√∂ng√©sek√©ppen a zsid√≥ J√©zusra hivatkozva mondhassa, hogy a politikai b√Ľn√∂ket meg kell bocs√°tani √©s fel kell menteni az eddigi b√Ľn√∂s√∂ket √©s mostant√≥l „tabula raza” van. Ez a nagy j√°t√©k l√©nyege, hivatkozva a Szent Koron√°ra, de mind hontalan zsid√≥ gazemberk√©nt, mik√∂zben a j√°mbor magyar nem is tud ilyesmikr√Ķl.

„Itt V√°s√°rhely mellett is van egy laktanya CAHAL katon√°kkal, majd k√ľld√∂m a koordin√°t√°kat. Elk√©peszt√Ķ szeg√©nys√©g lett itt jan. √≥ta. Ilyen nyomor m√©g nem volt. Mindenhov√° bet√∂rnek, iskol√°kba √©s ker√≠t√©seket lopnak vas√©rt…” No sz√©kelyek, hov√° tett√©tek a h√≠res eszeteket? Nem akarj√°tok √©szrevenni, hogy a magyar parlament m√°r r√©gen zsid√≥ √©s a ti vezet√Ķitek is azok?

A nagy √°jtatoss√°g bennem visszatetsz√©st sz√ľl, mert iszonyatos tudatlans√°ggal p√°rosul. Most kapott √ľzenet szerint is oda kell figyelni a r√©szletekre!

„Beavat√°s!!! = 20 √©v biok√©miai teszt. √Člettani hat√°s max. Kiv√°l√≥! Tiszt√≠tott tengeri s√≥ olasz+g√∂r√∂g+ izraeli kiszerel√©s. Multikn√°l, nagyobb boltokban folyamatosan kaphat√≥ . Konyhas√≥ szak√©rt√Ķk, amat√Ķr√∂k k√≠m√©ljenek. Neve: Sale Marino-Fino (ez olasz)!
Valaha k√ľlf√∂ldr√Ķl behozott leveskock√°k + porok √°sz min√Ķs√©g√Ľek voltak. Vegyszeres tart√≥s√≠t√≥kkal + m√©rgekkel vannak tele /bizony√≠tott! K√ľl√∂n g√©psorok gy√°rtj√°k Magyarorsz√°gra! A vel√ľk k√©sz√ľlt √©telek 24 √≥r√°n bel√ľl megsavanyodnak.
Jelenleg egy tiszta term√©k van a piacon. Gy√°rt√≥: Hungaro Casing magyar c√©g. Ultraibolya steriliz√°ci√≥ + tart√≥s√≠t√≥szert nem tartalmaz! Term√©kcsal√°d 200 fajta + forgalmazva F√úSZERKE RT n√©ven. K√∂z√©p √©s fels√Ķ √°rkateg√≥ria – elt√©r√©s n√©h√°ny forint. Ez nem rekl√°m, hanem sajnos t√©ny! (k√©mikus √≠rta). A szarukat etess√©k meg a zsid√≥kkal!”

Figyeljetek oda, mert nagyon intenz√≠v szakasz k√∂vetkezik √©s aki nem tartja a korm√°nyrudat, az elv√©ti az ir√°ny, √Čszak helyett D√©l fel√© megy majd, mer k√∂veti a p√≥lusv√°lt√°st.
M√©g valamit √ľzenek az NBH-nak! Sokan jelezt√©k, hogy egyszer√Ľen ledob√°ltatja a szolg√°ltat√≥ √Ķket a Google-ra, mintha nem menne a honlap. Nos, el√©g alapos a gyan√ļm, hogy felt√©telezzem, az NBH-mossadnyikos kis herever√Ķk adt√°k ki napinarancsba , hogy terelj√©k el akit csak lehet innen. Eddig rendben is van, de ez√©rt nem lesznek megdics√©rve sem √Ķk, a sem a szolg√°ltat√≥k zsidajai sem. Figyeljetek kis makik, lehet sz√≥rakozni, de ha Balajti is v√©letlen√ľl a kedvenc lov√°nak a fej√©vel k√©l egyik reggel a baldahinosban, akkor r√°j√∂het, hogy a zsinag√≥ga nem a legbiztons√°gosabb hely a mag√°n√ľgyei int√©z√©s√©re. A koll√©g√°ja m√°r meg√©rtette, hogy eg√©szs√©gtelen dolog hepci√°skodni!

Link = http://hetivalasz.hu/vilag/elutasitom-a-hirszerzesi-jatekokat-36010

HozzŠszůlŠsok

# | talpi talpi - 2011 03 14 ¦ 09:30:59
Trix
Abb√≥l, bizony piszok sok meg bolondul√°s, mert sokan nincsennek felk√©sz√ľlve erre a tudati √©s lelki szintre. K√©pzeld, az az irdatlan inform√°ci√≥ halmaz, meglepn√© a Val√≥ Vil√°gos agyat. Egy OPNI nem lenne el√©g, csak rendel√Ķi szinten sem. Sajnos.
Szebbet! Isten tartson!
# | Arany Arany - 2011 03 14 ¦ 10:10:30
Talpi
Mi√©rt? Ma nincs el√©g "megbolondul√°s"? Ezek mind orvosilag kezelhetetlen, √©s a f√©lelem sz√ľlte nem norm√°lis viselked√©sek. M√©g a birk√°k k√∂z√∂tt van kevesebb bel√Ķle.
Azok f√©lnek igaz√°n, akik eddig m√°r t√ļl sokat hazudtak, az eg√©sz l√©t√ľk egy hazugs√°g. Nekik lesz legf√°jdalmasabb ha kider√ľl minden.
A birk√°k nagy r√©sze legfeljebb r√°√©bred a j√≥zan paraszti √©sz haszn√°lat√°nak sz√ľks√©gess√©g√©re.
Bízzunk Isten bölcsességében, hogy tudja, mi miért történik!
# | Kor√© Kor√© - 2011 03 14 ¦ 10:52:40
Kedves Trix!

Igen ilyen gondolatok foglalkoztatnak engem is. T√∂bbsz√∂r √≠rtam m√°r r√≥la. P√°r √©v √≥ta nem firtatom olyan keser√Ľen a t√∂rt√©nelmi t√∂m√©ny hazugs√°gokat, mert egyik percr√Ķl a m√°sikra nagy nyugalom t√∂lt√∂tt el, bizonyoss√°ggal meg√©reztem, hogy nagyon hamarosan:

SZ√ćNR√ēL SZ√ćNRE FELISMER√úNK MINDEN IGAZS√ĀGOT √ČS T√ĖBB√Č NEM TUDJ√ĀK T√úK√ĖR √ĀLTAL HOM√ĀLYOSAN ER√ēLTETNI, MERT NEM LESZ
L E H E T √ē S √Č G √ú K R √Ā,
AMIT EDDIG M√õVELTEK!

Nagyon v√°rom m√°r!
Bármi árat felvállalok érte.
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 14 ¦ 11:10:27
Gyerekek ez még mindig aktuális:


MIT K√ćV√ĀN A MAGYAR NEMZET!

-Valódi RENDSZER-váltást!
-Magyar Alkotm√°nyt - Szent Korona Alkotm√°nyt! (nem a mostani R√°kosi-f√©le, az 1938-as szovjet alkotm√°ny mint√°j√°ra k√©sz√ľlt 1949/XX.-magyart)
-Trianon-revizi√≥t! (a kollekt√≠v-b√ľntet√©s elt√∂rl√©s√©t, erk√∂lcsi-, ter√ľleti- √©s k√°r-t√©r√≠t√©st)
-Teljes felel√Ķss√©gre von√°st! (a kommunista diktat√ļr√°t√≥l napjainkig a politikai √©s gazdas√°gi ter√ľleteken)
-Holokauszt-reviziót Magyarországon, mert itt nem él zsidó kisebbség! (nincs zsidó ombudszman)
-Val√≥di IGAZS√ĀG-SZOLG√ĀLTAT√ĀST! (a mai csup√°n "jog"-szolg√°ltat√°ssal szemben. Ez√©rt ilyen neh√©zkes, √©s lass√ļ a "r√≥mai"-jog)
-Visszah√≠vhat√≥ politikusokat, √©s k√©pvisel√Ķket! (mentelmi jog megsz√ľntet√©s√©t, a korrupci√≥ kiemelt b√ľntet√©s√©t)
-K√©tkamar√°s Parlamentet! (Az orsz√°g mindenkori m√©ret√©hez ill√Ķ sz√°m√ļ Parlamentet. A jelenlegi a t√∂rt√©nelmi MO-m√©ret√Ľ test√ľlet)
-N√©pszavaz√°s √ļtj√°n a NEMZETGY√õL√ČS √ĖSSZEH√ćV√ĀS√Ā-nak lehet√Ķs√©g√©t! (ha a politikusok nem akarn√°k meghallani a n√©p hangj√°t. Ez kult√ļr√°ltabb megold√°s, mint a t√ľntet√©s)
-Kir√°lys√°got, mint √°llamform√°t! (kir√°ly-n√©lk√ľli kir√°lys√°got, mint Horty idej√©ben volt. Anglia, Spanyolorsz√°g lehet kir√°lys√°g? N√°lunk EZER √©vig az volt! Most ezek 60 √©v alatt t√∂nkretett√©k az orsz√°got a n√©pi-demokr√°ci√°jukkal)
-A HAL√ĀL-B√úNTET√ČS VISSZA√ĀLL√ćT√ĀS√ĀT! (A legdrasztikusabb m√©rt√©k√Ľ b√ľntet√©s a b√Ľn√∂z√Ķ sz√°m√°ra a legelrettent√Ķbb. C√©rnasz√°llal nem lehet vaddiszn√≥t f√©ken tartani)
-A gazdas√°gi b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√Ķin√©l a teljes OKOZOTT K√ĀR MEGT√ČR√ćT√ČSE, s EZEN FEL√úL a b√ľntet√©si t√©telek meg√°llap√≠t√°sa! (ma a politikus- √©s gazdas√°gi-b√Ľn√∂z√Ķk milli√°rdokat sikkasztana, de k√°rt√©r√≠t√©st nem fizetnek pl: Postabank. A teljes vagyonelkobz√°s a csal√°dtagok vagyon√°ra is terjedjen ki, amit m√°r egy√ľtt√©lve szereztek)
-A strat√©giai √°gazatok, mint energia-, k√∂nny√Ľ- √©s neh√©z-ipar, √°llatteny√©szt√©s, mez√Ķ-, √©s erd√Ķ-gazdas√°g, v√≠z-, g√°z-, k√Ķolaj-k√©szletek VISSZAV√ČTELE!

tov√°bb:

-A magyar t√∂bbs√©gi t√°rsadalom √©rdekei MINDENKOR F√ĖL√ĖTTE √ĀLLNAK a kisebbs√©gi, √©s befogadott nemzetek ugyanezen √©rdekeinek! Vagyis a kisebbs√©geknek adott kedvezm√©nyek nem haladhatj√°k meg a t√∂bbs√©g el√Ķnyeit! (A kisebbs√©geknek legyen el√©g, hogy mint befogad√≥ nemzet √©letteret biztos√≠tunk sz√°mukra)
--Ugyanezen etnikumok h√°tr√°nyai viszont bizonyos esetekben lehetnek szigor√ļbbak, mint a t√∂bbs√©gi t√°rsadalom b√ľntet√©si t√©telei, de ann√°l enyh√©bbek SOHASEM! (Ezzel is nyomat√©kos√≠tva a beilleszked√©s szab√°lyait a beilleszkedni k√≠v√°n√≥kra n√©zve)
-Csak a Nemzetgy√Ľl√©s, vagy a k√©tkamar√°s parlament als√≥h√°za √°ltal id√Ķszakonk√©nt meghat√°rozott sz√°m√ļ idegen bev√°ndorl√≥ kaphasson leteleped√©si enged√©lyt az orsz√°gban! (biztos√≠tva ezzel a t√∂bbs√©gi t√°rsadalom fennmarad√°s√°t, s megakad√°lyozva bizonyos "orsz√°gv√°s√°rl√°si sz√°nd√©kot")
-A magyar term√©kek √©s √°r√ļk V√ČDELME a k√ľlf√∂ldivel szemben, az orsz√°g mindenkori hat√°r√°n bel√ľl! (√©l√©nk√≠tve ezzel a magyar munkaer√Ķ-piacot, a min√Ķs√©gi term√©kek gy√°rt√°s√°t, s ezek fogyaszt√°s√°t. K√ľlf√∂ldr√Ķl kiz√°r√≥lag min√Ķs√≠tett, √©s extra-min√Ķs√©g√Ľ term√©kek import√°l√°sa. A vacakot haszn√°lj√°k √Ķk, a szemetet egy√©k meg √Ķk)
-A magyar kutat√°s, √©s fejleszt√©s sokkal nagyobb t√°mogat√°s√°t! (T√ļl sok magyar tal√°lm√°ny v√©sz el, vagy ker√ľl k√ľlf√∂ldi k√©zbe, mert a korrupci√≥ nem t√°mogatja az √©szt, a tud√°st, csak az innov√°ci√≥t)
-Magyar honv√©ds√©get! (Ma kevesebb a magyar katona, mint ah√°ny a biztons√°gi √Ķr. Ma a legnagyobb √©s leger√Ķsebb fegyveres test√ľlet az orsz√°gban az Inkal Security(Moszad), egy izraeli √©rdekelts√©g√Ľ c√©g)
-A betegek alapell√°t√°sa √°llami feladat! K√∂vetelj√ľk ez√©rt az eg√©szs√©g√ľgyi alapell√°t√°s √°llami k√©zben val√≥ megtart√°s√°t √ļgy, hogy a k√∂z√∂ss√©gi k√≥rh√°zakat, azok m√Ľk√∂dtet√©s√©t az √°llam NEM ADHATJA √ĀT, √©s a kezel√©sek ingyeness√©g√©t nem sz√ľntetheti meg! A t√∂rv√©ny szerint minden magyar √°llampolg√°rnak az el√©rhet√Ķ legmagasabb szint√Ľ ell√°t√°st kell biztos√≠tani. (Ez a MAI orvos-technol√≥giai, gy√≥gy√°szati sz√≠nvonalat, gy√≥gyszerkutat√°si ismereteket jelenti, nem azt, hogyha romos a k√≥rh√°z, vagy nincs m√Ľszer, akkor az lenne az ottani legmagasabb szint!)
-A k√∂z-oktat√°s √°llami feladat! (-ezt fejtse ki hozz√°√©rt√Ķ-)
-
-
- folytassátok! (és add tovább!)
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 14 ¦ 11:21:10
bocs ez lemaradt:


http://www.magyar...
# | postaimre postaimre - 2011 03 14 ¦ 11:27:45
spartakusz, egyszer√Ľs√≠ts√ľnk! Zsid√≥knak takarod√≥ a k√∂z√©letb√Ķl, harc √©s hullahegyek √°r√°n! Jap√°nban egy kis baleset most az√©rt p√°r perc alatt n√©h√°ny t√≠zezer embert v√°gott "haza". A t√∂bbit f√∂l√∂sleges ragozni, mert aki marad,majd int√©zi azt, amit kell √©s ahogy kell. El√Ķtte azonban pitty-putty! Ezt ne folytass√°tok, csak √©rts√©tek meg, a t√∂bbit meg k√°r ragozni, mert a sok elfuser√°lt m√©g komolyan veszi, hogy neki most alkotm√°nyozni kell. H√°' persze!

SZM, most h√≠jtak a "c√©gt√Ķl" √©s j√≥t nevettek a H Casing-os okfejt√©seden. A c√©g egy fab√≥d√©b√≥l n√Ķtte ki mag√°t oda, ahol most van √©s nem cion seg√≠ts√©ggel, hanem olyan zsenik √∂sszekapaszkod√°s√°b√≥l, amilyen te is vagy -ezt nem √©n mondom! A c√©g most alakul √°t √©ppen mert a piacon nem nagyon maradt senki aki ezt a profilt fedi. A kereskedelmi list√°ra azt mondj√°k, hogy nem addig a! Mindennek rajta kell lenni a list√°n, m√©g a "sz√°r√≠tott kutyaszarnak is", mert ha egy r√∂pke fuvart int√©znek egy 40 tonn√°s kami√≥ban, amiben "csak" 6 tonna hat√≥anyag van, a rakteret ki kell t√∂lteni b√°rmivel, amire kereskedelemk√©pes. J√≥l megnevettetted a t√°rsas√°got √©s ezt vedd dics√©retnek! Ja, t√©nyleg nem a rekl√°m helye, de van p√°r tasak f√Ľszerem nekem is √©s Vera is dics√©ri, de √ļgy n√©z ki, hogy nincs sz√ľks√©g√ľk a rekl√°mra, csak jelezt√©k, hogy vannak.
A só kérdés is ilyen.

Trix, mindent, vagy semmit alapon megy a m√Ľsor.
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2011 03 14 ¦ 12:46:41
Spartakusz!

Visszaköszönnek szavaim a bemásolt "Kívánalmak" olvasásakor, ugyanis mindezt én írtam, s akkor ide is betettem. De mint látom, nem volt senki, aki kiegészítse a mai napig, nem folytatta senki a sorokat. Pedig lenne mit...
# | HangOk HangOk - 2011 03 14 ¦ 12:49:12
Imre!
Marduk Babilon f√Ķistene volt. http://hu.wikiped...iki/Marduk
Mordeh√°j ha √ļgy jobban tetszik.
Jap√°n 2008 janu√°r 10-√©n kem√©ny k√©rd√©seket tett fel a 9-11-es t√Ķzsdei spekul√°ci√≥kkal kapcsolatban. Kijelentett√©k, hogy n√©h√°ny t√Ķzsdei man√Ķver kiz√°r√≥lag bels√Ķ inform√°ci√≥ ismerete k√∂vetkezt√©ben volt lehets√©ges. Az egyik investment bank Merill Lynch, mint a WTC legnagyobb b√©rl√Ķj√©nek a r√©szv√©nyeivel is spekul√°ltak. Ernst Welteke a n√©met jegyban eln√∂ke ny√ļjtott n√©h√°ny inform√°ci√≥t ezen spekul√°ci√≥kkal kapcsolatban. A Jap√°n korm√°ny kijelentette, hogy csak bels√Ķs spekul√°lhatott az √©rt√©kpap√≠rokkal, aki tudta, mi k√∂vetkezik. Ez sima ok arra, hogy Jap√°n c√©lpontt√° v√°ljon egy HAARP t√°mad√°sra.
http://www.youtub...WdlfIhmCUw
A HAARP 1990 √≥ta fegyverk√©nt is √ľzemel. Ett√Ķl kezdve szinte teljesen le√°lltak az atomk√≠s√©retek a Franci√°kat √©s n√©h√°ny k√©s√Ķn √©bred√Ķt kiv√©ve. N√©zd meg az eddigi atomk√≠s√©rletek id√Ķpontjait. 2ezer n√©h√°nysz√°z atombomb√°t robbantottak √∂sszesen de 1990 ut√°n m√°r csak p√°r tizet.
Ha a felh√Ķket n√©zz√ľk, Magyarorsz√°g felett folyamatosan permeteznek, de a HAARP √ľzemel√©s√©nek is tan√ļjeleit √©szlelhetj√ľk.
Van egy olyan √©rz√©sem, hogy m√©g mindig alulbecs√ľlj√ľk az elmemanipul√°ci√≥s technik√°k hat√°sfok√°t. A PsyOp kommand√≥k √°ltal manipul√°lt szen√°torok egyike √ļgy nyilatkozott, hogy semmit nem vett √©szre abb√≥l, hogy befoly√°solva lett volna.
A jelenlegi cirkusz Jap√°n k√∂r√ľl √©s Marduk emleget√©se (t√°mogatva NASA propagand√°val, j√≥l fizetett f√ľggetlen tud√≥sokkal) a p√°nik, rendk√≠v√ľl j√≥ takar√≥ Ron Paul b√°tor fell√©p√©s√©nek a takargat√°s√°ra. Ugyanis megt√°madta a FED rendszer√©t √©s hadat √ľzent nekik. A Doll√°rt vissza szeretn√© √°ll√≠tani arany vagy ez√ľst alapra ("szivesen r√©szt venn√©k egy err√Ķl sz√≥l√≥ p√°rbesz√©dben" - az amerikai lakoss√°ggal!!!).
A folyamatot agyonhallgatj√°k itthon is, mert komoly p√©ld√°t adna a magyar jegybank m√Ľk√∂d√©s√©nek megk√©rd√Ķjelez√©s√©re!
www.soundandview....
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 14 ¦ 13:16:24
Bocs √©n csak egyet√©rtettem vele - az√©rt mentettem el magamnak √©s most mint aktu√°list k√∂z√∂ltem 15. el√Ķtt...

Bizony Imre, j√≥l besz√©lsz - ha Tomcat ut√°n aki c√°folhatatlanul bebizony√≠totta a sz√°nd√©kot amit nagy neh√©z... a Jap√°n katasztr√≥fa ok√°t is megtudn√°nk fejteni, esetleg bizony√≠tani mi v√°ltotta ki az okozatok elindul√°s√°t - akkor a vil√°g k√∂zv√©lem√©ny√©t is magunk mell√© tudn√°nk √°ll√≠tani, ha esetleg az "uffok" voltak ki k√ľlden√©nk √Ķket az √Ľrbe...
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2011 03 14 ¦ 13:50:18
√Ėr√ľl√∂k, hogy valaki elment√©sre √©rdemesnek tal√°lta. Nincs mi√©rt eln√©z√©st k√©rni.
Ink√°bb meglepett, hogy viszontl√°tom e sorokat...

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.66 mŠsodperc
73,769,402 egyedi lŠtogatů