Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Kata pult

Napl√≥No, a kert√°s√°st m√°r elkezdtem tegnap s a h√©tv√©g√©n be is akarom fejezni √©s mehet bele a vetem√©ny, ban√°n, narancs, datolya √©s minden honos v√≠z - √©s sz√°razs√°gt√Ľr√Ķ z√∂lds√©g. Ma sem leszek tematikus, pedig m√°r nagyon √∂ssze kellene foglalni a tematik√°t, b√°r √ļgy l√°tom, hogy egyre t√∂bben √ļgy l√°tj√°k, ahogy van, de azt m√©g nem ami van. A r√°l√°t√°s kedv√©√©rt egy kis magyar√°zatot kell f√Ľzzek a most tapasztalt jelens√©gekhez.

A k√∂zelm√ļltban volt p√°r √Ľrhaj√≥s baleset a z√Ľrben. Konkr√©tan, visszapottyant p√°r „haj√≥” √©s megp√∂rk√∂l√Ķd√∂tt p√°r asztronauta-kad√©t. Most ugyan a k√≠naiak a Holdra k√©sz√ľlnek, b√°r a kutat√≥ ezt nem javasolj√°k nekik. Mi t√∂rt√©nik? Annyi, hogy megv√°ltozott p√°r matematikai-fizikai param√©ter odakinn √©s ezt √©rezz√ľk mi „idebenn”. A napkit√∂r√©sek, az egyre s√Ľr√Ľbb √©s er√Ķs√∂d√Ķ f√∂ldmozg√°sok bizony nem ismeretlen jelens√©g a geol√≥gusok el√Ķtt sem, de magyar√°zat erre a Marduk, ami – ahogy kor√°bban √≠rtam – a vel√ľnk √°tmenetileg kontakt√°l√≥dott m√°sik csillagrendszer √≥ri√°s infracsillaga.

Ma m√°r jelezni merik, hogy ezt-azt √©szlelnek a csillagvizslat√≥k is, de a F√∂ld m√°r egy ideje komolyan r√°mozdult a m√°sik rendszer „t√∂megvonz√°s√°ra”. A tektonikai mocorg√°s teh√°t nem HAARP jelens√©g, de okom van felt√©telezni, hogy a term√©szeti jelens√©gre er√Ķsen r√°dolgoznak a tudom√°nyosnak mondott „projektek” √©s √ļgy haszn√°lj√°k ezt is, mint a vegyipermetez√©st, amit eredetileg nem a lakoss√°g kipuszt√≠t√°s√°ra, szaporulat-m√©rs√©kel√©sre terveztek, hanem a napkit√∂r√©sek UV-hat√°s√°nak m√©rs√©kel√©s√©re (ami logikus lenne). M√©g nincs v√©ge, s√Ķt a java m√©g h√°tra van, mert most billen √°t a rendszer √©s szakad ki a vonz√°sk√∂r√©b√Ķl. A p√≥r√°z m√©g egy nagyot kell, hogy r√°ntson a F√∂ld√∂n. A p√≥lusv√°lt√°sr√≥l m√°r ny√≠ltan √≠rnak sok f√≥rumon, de itt azt is meg kell jegyeznem, hogy emlegetik a puszt√≠t√≥ f√∂ldreng√©seket is. A kutat√≥k jelz√©se alapj√°n olyan √°prilis 20-22 k√∂r√ľl kell legyen egy hatalmas megr√°zk√≥dtat√°snak. Egyel√Ķre √ļgy n√©z ki, hogy a K√°rp√°t-medence „meg√ļssza”, de kor√°bbi sz√°m√≠t√°sok, modellek szerint az afrikai kontinens sz√©tt√∂r√©se √©s a Nairobi ir√°ny√°ban halad√≥ kontinent√°lis er√Ķ-ered√Ķk telibe verhetik a K√∂zel-Keletet. Bizony, pont Palesztin√°n kereszt√ľl futnak a vonalak √©s √©pp tegnap kellett olvasnom, hogy Ankar√°ban is k√©sz√ľlnek a reng√©sekre, ma meg m√°r arr√≥l cikkeznek, hogy a demonai atomer√Ķ-l√©tes√≠tm√©nyt ami k√∂ztudottan katonai c√©lokat (is) szolg√°l, igencsak meg akarj√°k v√©deni egy jap√°n cunami-effektust√≥l. Ma az√©rt √≠rom mindezt le, mert √ļgy l√°tom, hogy a k√©tked√Ķk kezdenek √©rtelmesebben vil√°gszeml√©l√Ķdni. A v√°rhat√≥ talapzati √°trendez√Ķd√©s a kapott inf√≥k szerint az atlanti t√©rs√©get – mit ad Isten- √©ppen Nig√©ri√°t, illetve annak partszakasz√°t √©rintheti, √°m k√∂zvetetten az√©rt nem lesz ez teljesen √°rtalmatlan senki sz√°m√°ra. Jap√°n egy olyan t√©rs√©gnek sz√°m√≠t, mint Madagaszk√°r. Csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy elt√Ľnj√∂n. Az√©rt senkinek ne legyen vil√°gv√©ge-√©rz√©se, mert ez m√©g messze nem az. Ami a mostani atasztr√≥f√°t illeti, kiemelt szerep jutott az atomer√Ķm√Ľveknek, illetve azok meghib√°sod√°s√°nak. Min√Ķ v√©letlen, hogy mostan√°ban, amikor olajkr√≠zist rebesgetnek √©s mindenki atomer√Ķm√Ľvet akar √©p√≠teni, s csak K√≠n√°ban 35 ilyen tervezett √©p√≠tkez√©st tartanak nyilv√°n, most hiszt√©rikusan demoniz√°lj√°k. No n√©zz√ľk a politikai oldal√°t!

„Szia Imre!
Nem tudom felt√Ľnt-e, hogy a f√∂ldreng√©s 11.-√©n volt. Pont akkor t√°rgyalt a Jap√°n parlament, hogy az USA mely katonai telepeket hagyja el √©s utazzon haza.
Persze most, hogy ez t√∂rt√©nt, √≠gy h√°t maga Jap√°n k√©rte az USA katonas√°g seg√≠ts√©g√©t. J√∂nnek is seg√≠teni rep√ľl√∂g√©p-anyahaj√≥val!:) Nagyon rendesek.
Feles√©gem mondta, hogy egy nappal, k√∂zvetlen√ľl a reng√©s el√Ķtt borzaszt√≥an ideges volt minden ok n√©lk√ľl. HAARP?
Na √ľdv, √Āld√°s!...”


Az, hogy a f√∂ldreng√©snek meg kellett lenni, nem k√©rd√©ses, de az id√Ķz√≠t√©se m√°r nem v√©letlen. Meg√©rz√©sem szerint az er√Ķm√Ľvekben robbantottak, nem pedig „term√©szetes kop√°s” okozta a p√°nik alapj√°t. Mindezzel a zsidaj demonstr√°lni akarja, hogy t√∂bbre is k√©pes, mint a besz√©dre, de √∂sszeg√©sz√©ben √©s konkr√©tan a vil√°g vezet√Ķ gazdas√°g√°nak megroppant√°s√°r√≥l van most itt sz√≥. Nem teszek ehhez el√Ķjelet, mert a rendszer bonyolults√°ga √©s a kor√°bban m√°r sokszor meg√≠rt korm√°nyzati man√Ķverek ok√°n √ļgy kell ott is fel√°ll√≠tani a nemzeti rendszert, hogy a zsid√≥ m√°r ne f√©rk√Ķzhessen bel√©. Azt √©rzem, hogy mindez sz√ľks√©gszer√Ľ, b√°r humanit√°rius szempontb√≥l igen k√©nyes t√©ma.
Azt is elmondom, mi√©rt gondolom √ļgy, hogy nem arr√≥l van sz√≥, amir√Ķl sz√≥ van. Tegnap olvastam, hogy Om√°n felsz√≥l√≠totta a NATO-t √©s a csatolt csicsk√°kat, hogy hagyj√°k az arabokra az arab orsz√°gok probl√©m√°inak megold√°s√°t. √Črtitek ugye? Om√°n, mint imp√©rium non plus ultra besz√≥l a zsid√≥nak! Erre √©ppen itt √∂ssze√ľlnek G√∂d-√∂l√Ķn a bilderberges szabadk√Ķm√ľves zsid√≥k √©s katonai terveket emlegetnek megval√≥s√≠tani, de Martonyi m√°r a t√∂r√∂k k√ľl√ľgy√©r √∂tlet√©t tartja legk√©zenfekv√Ķbbnek megval√≥s√≠t√°sra. Ford√≠tsam, vagy √©rtitek magatokt√≥l is?
K√∂zben ma m√°r cikkezik, hogy az USA megegyezni l√°tszik a macival a v√≠zummentess√©g k√©rd√©s√©ben, mik√∂zben az√©rt Moszkv√°ban mostan√°ban el√©g sok robbant√°s van √©s szerintem csak most h√ļznak majd jobban bele. Ha nem kell v√≠zum, akkor a sok mocsok kommunista √ľgyn√∂kzsid√≥ √ļgy mehet a „lehet√Ķseggek” f√∂ldj√©re, mintha ezt √∂nk√©nt tenn√© √©s Ukrajna ugyan√≠gy j√°rna el, csak Izraellel, a mivel kor√°bban m√°r szint√©n megegyezett a maci is. Az √°trendez√Ķd√©s imp√©riumi nagys√°grendet k√©pvisel √©s csak ebben a m√©rt√©kegys√©gben √©rthet√Ķ ez is meg.
Magyarorsz√°g ett√Ķl m√©g az√©rt zsid√≥ k√©zben van, de az a kis id√Ķ, am√≠g a fegyveres nagytakart√°s itt megval√≥sul, ki kell der√ľljenek a m√©g megmaradt magyar nemzetiek sz√°m√°ra is, hogy nincs m√°s v√°laszt√°suk, csak a szabads√°gharc, √©s nem noszogat√°sra, sem nem parancsra, de √∂nk√©nt legyenek alkalmass√° t√©ve arra, hogy b√°rmely ellens√©ggel, zsid√≥val k√©pesek legyenek lesz√°molni. Ma az elh√ľly√≠tettek m√©g mindig b√©getnek, de az√©rt m√°r halkabban √©s elkezdtek sokan mut√°lni is. Tal√°n m√©g emberi hang is elhagyja a torkukat v√©g√ľl √©s kimondj√°k a l√©nyeget! Zsid√≥ az orsz√°gban √©lve nem maradhat! Aki marad az nem lehet zsid√≥, hanem emberr√© kell v√°ljon! A cig√°nyokra √©s term√©szetesen a „magyarokra” ugyanez vonatozik! Az „√ļjmagyarok” kadaver-telepeit m√°r k√©sz√≠tik el√Ķ ha j√≥l sejtem, akkor zsid√≥ lak√≥telepeknek nevezik mostans√°g azokat a helyeket, ahol v√©get kell √©rjen a r√∂vid √©s hazug t√∂rt√©net√ľk. A h√°bor√ļt nem √ļsszuk meg √©s nem gazdas√°gi cukor-s√≥-gabona-olaj-v√≠z-√ľzemanyag-lak√°s-ad√≥ss√°g…h√°bor√ļr√≥l, hanem konkr√©t k√©zitus√°r√≥l besz√©l√ľnk √°m!

Amit sokan nem akarnak meg√©rteni az alkotm√°nyoz√°ssal kapcsolatban sem, az annak talmudista volt. Zsid√≥nak a magyar alkotm√°nyhoz nem lehet k√∂ze, s most teljes zsid√≥ fennhat√≥s√°g alatt megy a manipul√°ci√≥. Az USA nagyk√∂vete is, aki nem kicsit h√©ber-n√©mber m√©ltatta √©s megnyugtatta az ifj√ļ h√©bereket, hogy ez az √Ķ alkotm√°nyuk, de k√∂zben Baj-nait emlegette √©s sz√≥t sem sz√≥lt Orrm√°nyr√≥l.

Vitya meg van t√©rdeltetve √©s ahogy ezt m√°r √≠rtam, gyakorlatilag teljesen s√ļlytalan, k√∂z√∂mb√∂s √©s a gazd√°inak is kellemtelnenn√© v√°lt. Ez√©rt nyomj√°k el√Ķre a J√≥bbikot √©s ott van az usz√≠t√°s√©rt felel√Ķs Tor√≥ a megvezetett bety√°rk√°ival Gy√∂ngy√∂spat√°n! Nem b√Ľzlik ez elvt√°rsak? Kihelyezett √ľl√©st tartottak Marosv√°s√°rhelyen. Kis zsid√≥gy√Ľl√©s volt teh√°t, Szegedi M√≥zes Csan√°d √©gisze alatt. Nem mintha sz√°m√≠tana, de pont √©ppen ekkor jutalmazta meg K√∂v√©r J√°kob Lacit a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs a kiv√°l√≥ munk√°j√°√©rt. A sok megvezetett sz√©kely ember meg csak n√©z ki a fej√©b√Ķl √©rtetlen√ľl √©s csont n√©lk√ľl veszi be a mag√°t magyarnak mond√≥ zsid√≥k cumij√°t.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=mHF26nbaOkk

Neh√©z a nemzeti √©rzelmeket a logik√°val fel√ľl√≠rni, de h√°t ezt Izs√°k Bal√°zsnak, a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs vezet√Ķj√©nek is tudnia kellene. √ćgy k√©sz√≠tik el√Ķ a v√°rmegy√©ket, j√°r√°sokat √©s auton√≥mi√°nak, az ellens√©ges zsid√≥ fel√ľgyeleti rendszert. Dalolva √©s tapsolva fogadja mindezt a magyar √©s a sz√©kely is, mert azt hiszi, r√≥la van sz√≥, pedig nem. A cirkusz maga gy√Ľl√∂letes a sz√°momra √©s f√©lelmetes az a butas√°g, amely ezen a szit√°n √°tl√°tni nem k√©pes. A zsid√≥ alkotm√°nyt el√Ķk√©sz√≠t√Ķ semmiss√©gi t√∂rv√©nykez√©s most teremt precedenst ahhoz, hogy az orsz√°g nev√©nek √©s ezzel egy√ľtt √°llamform√°j√°nak v√°ltoztat√°sa √°ltal az elk√∂vetett b√Ľn√∂ket „bocs√°natosnak” t√ľntess√©k fel √©s a nagy k√∂z√∂s euf√≥ri√°ban H√ļsv√©ti Felt√°mad√°s szereterezg√Ķ √∂rj√∂ng√©sek√©ppen a zsid√≥ J√©zusra hivatkozva mondhassa, hogy a politikai b√Ľn√∂ket meg kell bocs√°tani √©s fel kell menteni az eddigi b√Ľn√∂s√∂ket √©s mostant√≥l „tabula raza” van. Ez a nagy j√°t√©k l√©nyege, hivatkozva a Szent Koron√°ra, de mind hontalan zsid√≥ gazemberk√©nt, mik√∂zben a j√°mbor magyar nem is tud ilyesmikr√Ķl.

„Itt V√°s√°rhely mellett is van egy laktanya CAHAL katon√°kkal, majd k√ľld√∂m a koordin√°t√°kat. Elk√©peszt√Ķ szeg√©nys√©g lett itt jan. √≥ta. Ilyen nyomor m√©g nem volt. Mindenhov√° bet√∂rnek, iskol√°kba √©s ker√≠t√©seket lopnak vas√©rt…” No sz√©kelyek, hov√° tett√©tek a h√≠res eszeteket? Nem akarj√°tok √©szrevenni, hogy a magyar parlament m√°r r√©gen zsid√≥ √©s a ti vezet√Ķitek is azok?

A nagy √°jtatoss√°g bennem visszatetsz√©st sz√ľl, mert iszonyatos tudatlans√°ggal p√°rosul. Most kapott √ľzenet szerint is oda kell figyelni a r√©szletekre!

„Beavat√°s!!! = 20 √©v biok√©miai teszt. √Člettani hat√°s max. Kiv√°l√≥! Tiszt√≠tott tengeri s√≥ olasz+g√∂r√∂g+ izraeli kiszerel√©s. Multikn√°l, nagyobb boltokban folyamatosan kaphat√≥ . Konyhas√≥ szak√©rt√Ķk, amat√Ķr√∂k k√≠m√©ljenek. Neve: Sale Marino-Fino (ez olasz)!
Valaha k√ľlf√∂ldr√Ķl behozott leveskock√°k + porok √°sz min√Ķs√©g√Ľek voltak. Vegyszeres tart√≥s√≠t√≥kkal + m√©rgekkel vannak tele /bizony√≠tott! K√ľl√∂n g√©psorok gy√°rtj√°k Magyarorsz√°gra! A vel√ľk k√©sz√ľlt √©telek 24 √≥r√°n bel√ľl megsavanyodnak.
Jelenleg egy tiszta term√©k van a piacon. Gy√°rt√≥: Hungaro Casing magyar c√©g. Ultraibolya steriliz√°ci√≥ + tart√≥s√≠t√≥szert nem tartalmaz! Term√©kcsal√°d 200 fajta + forgalmazva F√úSZERKE RT n√©ven. K√∂z√©p √©s fels√Ķ √°rkateg√≥ria – elt√©r√©s n√©h√°ny forint. Ez nem rekl√°m, hanem sajnos t√©ny! (k√©mikus √≠rta). A szarukat etess√©k meg a zsid√≥kkal!”

Figyeljetek oda, mert nagyon intenz√≠v szakasz k√∂vetkezik √©s aki nem tartja a korm√°nyrudat, az elv√©ti az ir√°ny, √Čszak helyett D√©l fel√© megy majd, mer k√∂veti a p√≥lusv√°lt√°st.
M√©g valamit √ľzenek az NBH-nak! Sokan jelezt√©k, hogy egyszer√Ľen ledob√°ltatja a szolg√°ltat√≥ √Ķket a Google-ra, mintha nem menne a honlap. Nos, el√©g alapos a gyan√ļm, hogy felt√©telezzem, az NBH-mossadnyikos kis herever√Ķk adt√°k ki napinarancsba , hogy terelj√©k el akit csak lehet innen. Eddig rendben is van, de ez√©rt nem lesznek megdics√©rve sem √Ķk, a sem a szolg√°ltat√≥k zsidajai sem. Figyeljetek kis makik, lehet sz√≥rakozni, de ha Balajti is v√©letlen√ľl a kedvenc lov√°nak a fej√©vel k√©l egyik reggel a baldahinosban, akkor r√°j√∂het, hogy a zsinag√≥ga nem a legbiztons√°gosabb hely a mag√°n√ľgyei int√©z√©s√©re. A koll√©g√°ja m√°r meg√©rtette, hogy eg√©szs√©gtelen dolog hepci√°skodni!

Link = http://hetivalasz.hu/vilag/elutasitom-a-hirszerzesi-jatekokat-36010

HozzŠszůlŠsok

# | Klotild Klotild - 2011 03 13 ¦ 22:45:55
Am√ļgy sem vagyok j√≥ lelki√°llapotban, ha csak az egy h√≥napja tart√≥ betegs√©ghull√°maimat veszem alapul,
(t√ľd√Ķgyullad√°ssal megsp√©kelve), de ami ez alatt az egy h√≥nap alatt t√∂rt√©nt itthon √©s a nagy vil√°gban? - m√°r √©lni sincs nagy kedvem.
Egyszer√Ľen m√°r nem vagyok k√©pes feldolgozni ezt a sok sz√∂rny√Ľs√©get.
Ha belegondolok, hogy mi v√°rhat√≥ a j√∂v√Ķben?
H√°t...
Az orvos di√©t√°nak ropit, kekszet aj√°nlott. Tulok cikk√©re ism√©t megsz√≥lalt a v√©szcseng√Ķ √©s kidobtam az √∂sszes p√°lcik√°t.
Lehet, hogy bennem kevesebb a lelkier√Ķ, a szem√©lyes √≠r√°som√©rt pedig eln√©z√©st k√©rek.
# | Klotild Klotild - 2011 03 13 ¦ 23:31:21
Elv-h√Ľ, k√∂sz√∂n√∂m kedves szavaid.
Annyi miindent kpróbáltam, már diplomás javasaszony is lehetnék akár...
Vitamin?
Az!
A szeretet, a csal√°d! An√©lk√ľl nem m√Ľk√∂d√∂k (kell√Ķen).
Wink
An√©lk√ľl
# | Klotild Klotild - 2011 03 13 ¦ 23:35:43
Vagy én nem vagyok elég tájékozott, vagy tényleg ömlik az infó.
Tulok is bedobta az izgalmas cikket, ami tele van további linkekkel, amikben szintén vannak további link ajánlatok.
Nem akarom Tulokra kenni, mert mindannyian ezt teszitek.
Nincs is ezzel baj.
Csak a nap 24 órája kevés, hogy mind átolvassam.
Ti hogy csin√°lj√°tok?
Pfft
# | kincses kincses - 2011 03 13 ¦ 23:39:33
Klotild, lólépésbenWink
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 03 14 ¦ 00:07:44
Lassan megtanulok semmin se csodálkozni. Zsirinovszki javasolja, hogy a japánok hagyják el bizonytalan sziget hazájukat és telepedjenek le Oroszország gyéren lakott részeire. Mindkét fél csak nyerne rajta.
http://tinyurl.co...
# | Klotild Klotild - 2011 03 14 ¦ 00:37:16
Kincses, jó ötlet, tanulomWink

Azt hogy csin√°lj√°tok, hogy a linkb√Ķl ennyi l√°tszik, hogy:
http://tinyoru.co...

és a link mindig más és ne is ez a címe?Frown
# | kincses kincses - 2011 03 14 ¦ 00:41:08
Klotild, ha nekem ennyi l√°tszik a linkb√Ķl, akkor a g√©pem nem ind√≠tja el... na l√°ssuk mi van, ha tesz√ľnk oda egy m bet√Ľt...http://tinyoru.com
# | kincses kincses - 2011 03 14 ¦ 00:42:27
am√ļgy elg√©pelted, de ez lett volna az √ľzenet: http://en.rian.ru...85847.html
# | Kor√© Kor√© - 2011 03 14 ¦ 01:42:56
Cezarfi,
ez egy vadonat√ļj "f√∂ldi" gondolat...
Kialakulhat egy √ļjfajta k√∂z√∂ss√©gi gondolkoz√°s? Szemben a negat√≠v er√Ķkkel?
Mi történik, ha tovább fajulnak Japánban az események?

Vannak jóslatok 20-30 éve, hogy Nagy-Britannia, de Hollandia lapálya is vészhelyzetnek néz egyszer elébe.
Vagy Olaszország földnyelve.
# | Trix Trix - 2011 03 14 ¦ 04:34:09
Üdvözlet Koré kedves!

Nekem p√°r h√≥napja szil√°rd meggy√Ķz√Ķd√©sem, hogy a tudati v√°ltoz√°s egyik l√©nyegi eleme az lesz, hogy korl√°toz√°s n√©lk√ľl hozz√° fogunk f√©rni a kollekt√≠v tudathoz.

Ne kérdezd honnan "tudom", mert nem tudom megmagyarázni, de szerintem az itteniek többségének nem is kell.

Viszont, ha belegondolsz mit jelent, ha b√°rki hozz√°f√©r a kollekt√≠v tudathoz... R√∂gt√∂n az els√Ķ, hogy azonnal tudom√°sunk lenne az √∂sszes hazugs√°gr√≥l, amivel ezid√°ig etettek benn√ľnket. A k√∂vetkez√Ķ, hogy azonnal tudom√°sunk lenne minden ellen√ľnk ir√°nyul√≥ s√∂t√©t sz√°nd√©kr√≥l.

Nem folytatom. Akinek van fantáziája el tudja képzelni micsoda változást okozna, ha ezután csak tiszta, szeretet által vezérelt gondolatok és tervek valósulhatnának meg, mert minden ármánykodás azonnal tudomására jutna a tömegeknek.

Akkor azt√°n senki sem legyinthetne, hogy "√°, biztos nem is olyan gonosz, csak f√©lremagyar√°zz√°k". De az biztos, hogy nem ker√ľlhetn√©nek hatalomra aljas emberek. Ez m√°r √∂nmag√°ban is gy√∂keresen √°talak√≠tan√° a jelenlegi vil√°got.

Istenem! Mi lenne itt, ha minden birka egyszerre √©s megk√©rd√Ķjelezhetetlen√ľl d√∂bbenne r√° a nagy kaz√°r val√≥s√°gra! √Čs ugyanakkor saj√°t, √Ķsi m√ļltj√°b√≥l fakad√≥ k√©pess√©geire... Egy√°ltal√°n saj√°t val√≥di t√∂rt√©nelm√©re.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.38 mŠsodperc
73,769,897 egyedi lŠtogatů