Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Kata pult

Napl√≥No, a kert√°s√°st m√°r elkezdtem tegnap s a h√©tv√©g√©n be is akarom fejezni √©s mehet bele a vetem√©ny, ban√°n, narancs, datolya √©s minden honos v√≠z - √©s sz√°razs√°gt√Ľr√Ķ z√∂lds√©g. Ma sem leszek tematikus, pedig m√°r nagyon √∂ssze kellene foglalni a tematik√°t, b√°r √ļgy l√°tom, hogy egyre t√∂bben √ļgy l√°tj√°k, ahogy van, de azt m√©g nem ami van. A r√°l√°t√°s kedv√©√©rt egy kis magyar√°zatot kell f√Ľzzek a most tapasztalt jelens√©gekhez.

A k√∂zelm√ļltban volt p√°r √Ľrhaj√≥s baleset a z√Ľrben. Konkr√©tan, visszapottyant p√°r „haj√≥” √©s megp√∂rk√∂l√Ķd√∂tt p√°r asztronauta-kad√©t. Most ugyan a k√≠naiak a Holdra k√©sz√ľlnek, b√°r a kutat√≥ ezt nem javasolj√°k nekik. Mi t√∂rt√©nik? Annyi, hogy megv√°ltozott p√°r matematikai-fizikai param√©ter odakinn √©s ezt √©rezz√ľk mi „idebenn”. A napkit√∂r√©sek, az egyre s√Ľr√Ľbb √©s er√Ķs√∂d√Ķ f√∂ldmozg√°sok bizony nem ismeretlen jelens√©g a geol√≥gusok el√Ķtt sem, de magyar√°zat erre a Marduk, ami – ahogy kor√°bban √≠rtam – a vel√ľnk √°tmenetileg kontakt√°l√≥dott m√°sik csillagrendszer √≥ri√°s infracsillaga.

Ma m√°r jelezni merik, hogy ezt-azt √©szlelnek a csillagvizslat√≥k is, de a F√∂ld m√°r egy ideje komolyan r√°mozdult a m√°sik rendszer „t√∂megvonz√°s√°ra”. A tektonikai mocorg√°s teh√°t nem HAARP jelens√©g, de okom van felt√©telezni, hogy a term√©szeti jelens√©gre er√Ķsen r√°dolgoznak a tudom√°nyosnak mondott „projektek” √©s √ļgy haszn√°lj√°k ezt is, mint a vegyipermetez√©st, amit eredetileg nem a lakoss√°g kipuszt√≠t√°s√°ra, szaporulat-m√©rs√©kel√©sre terveztek, hanem a napkit√∂r√©sek UV-hat√°s√°nak m√©rs√©kel√©s√©re (ami logikus lenne). M√©g nincs v√©ge, s√Ķt a java m√©g h√°tra van, mert most billen √°t a rendszer √©s szakad ki a vonz√°sk√∂r√©b√Ķl. A p√≥r√°z m√©g egy nagyot kell, hogy r√°ntson a F√∂ld√∂n. A p√≥lusv√°lt√°sr√≥l m√°r ny√≠ltan √≠rnak sok f√≥rumon, de itt azt is meg kell jegyeznem, hogy emlegetik a puszt√≠t√≥ f√∂ldreng√©seket is. A kutat√≥k jelz√©se alapj√°n olyan √°prilis 20-22 k√∂r√ľl kell legyen egy hatalmas megr√°zk√≥dtat√°snak. Egyel√Ķre √ļgy n√©z ki, hogy a K√°rp√°t-medence „meg√ļssza”, de kor√°bbi sz√°m√≠t√°sok, modellek szerint az afrikai kontinens sz√©tt√∂r√©se √©s a Nairobi ir√°ny√°ban halad√≥ kontinent√°lis er√Ķ-ered√Ķk telibe verhetik a K√∂zel-Keletet. Bizony, pont Palesztin√°n kereszt√ľl futnak a vonalak √©s √©pp tegnap kellett olvasnom, hogy Ankar√°ban is k√©sz√ľlnek a reng√©sekre, ma meg m√°r arr√≥l cikkeznek, hogy a demonai atomer√Ķ-l√©tes√≠tm√©nyt ami k√∂ztudottan katonai c√©lokat (is) szolg√°l, igencsak meg akarj√°k v√©deni egy jap√°n cunami-effektust√≥l. Ma az√©rt √≠rom mindezt le, mert √ļgy l√°tom, hogy a k√©tked√Ķk kezdenek √©rtelmesebben vil√°gszeml√©l√Ķdni. A v√°rhat√≥ talapzati √°trendez√Ķd√©s a kapott inf√≥k szerint az atlanti t√©rs√©get – mit ad Isten- √©ppen Nig√©ri√°t, illetve annak partszakasz√°t √©rintheti, √°m k√∂zvetetten az√©rt nem lesz ez teljesen √°rtalmatlan senki sz√°m√°ra. Jap√°n egy olyan t√©rs√©gnek sz√°m√≠t, mint Madagaszk√°r. Csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy elt√Ľnj√∂n. Az√©rt senkinek ne legyen vil√°gv√©ge-√©rz√©se, mert ez m√©g messze nem az. Ami a mostani atasztr√≥f√°t illeti, kiemelt szerep jutott az atomer√Ķm√Ľveknek, illetve azok meghib√°sod√°s√°nak. Min√Ķ v√©letlen, hogy mostan√°ban, amikor olajkr√≠zist rebesgetnek √©s mindenki atomer√Ķm√Ľvet akar √©p√≠teni, s csak K√≠n√°ban 35 ilyen tervezett √©p√≠tkez√©st tartanak nyilv√°n, most hiszt√©rikusan demoniz√°lj√°k. No n√©zz√ľk a politikai oldal√°t!

„Szia Imre!
Nem tudom felt√Ľnt-e, hogy a f√∂ldreng√©s 11.-√©n volt. Pont akkor t√°rgyalt a Jap√°n parlament, hogy az USA mely katonai telepeket hagyja el √©s utazzon haza.
Persze most, hogy ez t√∂rt√©nt, √≠gy h√°t maga Jap√°n k√©rte az USA katonas√°g seg√≠ts√©g√©t. J√∂nnek is seg√≠teni rep√ľl√∂g√©p-anyahaj√≥val!:) Nagyon rendesek.
Feles√©gem mondta, hogy egy nappal, k√∂zvetlen√ľl a reng√©s el√Ķtt borzaszt√≥an ideges volt minden ok n√©lk√ľl. HAARP?
Na √ľdv, √Āld√°s!...”


Az, hogy a f√∂ldreng√©snek meg kellett lenni, nem k√©rd√©ses, de az id√Ķz√≠t√©se m√°r nem v√©letlen. Meg√©rz√©sem szerint az er√Ķm√Ľvekben robbantottak, nem pedig „term√©szetes kop√°s” okozta a p√°nik alapj√°t. Mindezzel a zsidaj demonstr√°lni akarja, hogy t√∂bbre is k√©pes, mint a besz√©dre, de √∂sszeg√©sz√©ben √©s konkr√©tan a vil√°g vezet√Ķ gazdas√°g√°nak megroppant√°s√°r√≥l van most itt sz√≥. Nem teszek ehhez el√Ķjelet, mert a rendszer bonyolults√°ga √©s a kor√°bban m√°r sokszor meg√≠rt korm√°nyzati man√Ķverek ok√°n √ļgy kell ott is fel√°ll√≠tani a nemzeti rendszert, hogy a zsid√≥ m√°r ne f√©rk√Ķzhessen bel√©. Azt √©rzem, hogy mindez sz√ľks√©gszer√Ľ, b√°r humanit√°rius szempontb√≥l igen k√©nyes t√©ma.
Azt is elmondom, mi√©rt gondolom √ļgy, hogy nem arr√≥l van sz√≥, amir√Ķl sz√≥ van. Tegnap olvastam, hogy Om√°n felsz√≥l√≠totta a NATO-t √©s a csatolt csicsk√°kat, hogy hagyj√°k az arabokra az arab orsz√°gok probl√©m√°inak megold√°s√°t. √Črtitek ugye? Om√°n, mint imp√©rium non plus ultra besz√≥l a zsid√≥nak! Erre √©ppen itt √∂ssze√ľlnek G√∂d-√∂l√Ķn a bilderberges szabadk√Ķm√ľves zsid√≥k √©s katonai terveket emlegetnek megval√≥s√≠tani, de Martonyi m√°r a t√∂r√∂k k√ľl√ľgy√©r √∂tlet√©t tartja legk√©zenfekv√Ķbbnek megval√≥s√≠t√°sra. Ford√≠tsam, vagy √©rtitek magatokt√≥l is?
K√∂zben ma m√°r cikkezik, hogy az USA megegyezni l√°tszik a macival a v√≠zummentess√©g k√©rd√©s√©ben, mik√∂zben az√©rt Moszkv√°ban mostan√°ban el√©g sok robbant√°s van √©s szerintem csak most h√ļznak majd jobban bele. Ha nem kell v√≠zum, akkor a sok mocsok kommunista √ľgyn√∂kzsid√≥ √ļgy mehet a „lehet√Ķseggek” f√∂ldj√©re, mintha ezt √∂nk√©nt tenn√© √©s Ukrajna ugyan√≠gy j√°rna el, csak Izraellel, a mivel kor√°bban m√°r szint√©n megegyezett a maci is. Az √°trendez√Ķd√©s imp√©riumi nagys√°grendet k√©pvisel √©s csak ebben a m√©rt√©kegys√©gben √©rthet√Ķ ez is meg.
Magyarorsz√°g ett√Ķl m√©g az√©rt zsid√≥ k√©zben van, de az a kis id√Ķ, am√≠g a fegyveres nagytakart√°s itt megval√≥sul, ki kell der√ľljenek a m√©g megmaradt magyar nemzetiek sz√°m√°ra is, hogy nincs m√°s v√°laszt√°suk, csak a szabads√°gharc, √©s nem noszogat√°sra, sem nem parancsra, de √∂nk√©nt legyenek alkalmass√° t√©ve arra, hogy b√°rmely ellens√©ggel, zsid√≥val k√©pesek legyenek lesz√°molni. Ma az elh√ľly√≠tettek m√©g mindig b√©getnek, de az√©rt m√°r halkabban √©s elkezdtek sokan mut√°lni is. Tal√°n m√©g emberi hang is elhagyja a torkukat v√©g√ľl √©s kimondj√°k a l√©nyeget! Zsid√≥ az orsz√°gban √©lve nem maradhat! Aki marad az nem lehet zsid√≥, hanem emberr√© kell v√°ljon! A cig√°nyokra √©s term√©szetesen a „magyarokra” ugyanez vonatozik! Az „√ļjmagyarok” kadaver-telepeit m√°r k√©sz√≠tik el√Ķ ha j√≥l sejtem, akkor zsid√≥ lak√≥telepeknek nevezik mostans√°g azokat a helyeket, ahol v√©get kell √©rjen a r√∂vid √©s hazug t√∂rt√©net√ľk. A h√°bor√ļt nem √ļsszuk meg √©s nem gazdas√°gi cukor-s√≥-gabona-olaj-v√≠z-√ľzemanyag-lak√°s-ad√≥ss√°g…h√°bor√ļr√≥l, hanem konkr√©t k√©zitus√°r√≥l besz√©l√ľnk √°m!

Amit sokan nem akarnak meg√©rteni az alkotm√°nyoz√°ssal kapcsolatban sem, az annak talmudista volt. Zsid√≥nak a magyar alkotm√°nyhoz nem lehet k√∂ze, s most teljes zsid√≥ fennhat√≥s√°g alatt megy a manipul√°ci√≥. Az USA nagyk√∂vete is, aki nem kicsit h√©ber-n√©mber m√©ltatta √©s megnyugtatta az ifj√ļ h√©bereket, hogy ez az √Ķ alkotm√°nyuk, de k√∂zben Baj-nait emlegette √©s sz√≥t sem sz√≥lt Orrm√°nyr√≥l.

Vitya meg van t√©rdeltetve √©s ahogy ezt m√°r √≠rtam, gyakorlatilag teljesen s√ļlytalan, k√∂z√∂mb√∂s √©s a gazd√°inak is kellemtelnenn√© v√°lt. Ez√©rt nyomj√°k el√Ķre a J√≥bbikot √©s ott van az usz√≠t√°s√©rt felel√Ķs Tor√≥ a megvezetett bety√°rk√°ival Gy√∂ngy√∂spat√°n! Nem b√Ľzlik ez elvt√°rsak? Kihelyezett √ľl√©st tartottak Marosv√°s√°rhelyen. Kis zsid√≥gy√Ľl√©s volt teh√°t, Szegedi M√≥zes Csan√°d √©gisze alatt. Nem mintha sz√°m√≠tana, de pont √©ppen ekkor jutalmazta meg K√∂v√©r J√°kob Lacit a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs a kiv√°l√≥ munk√°j√°√©rt. A sok megvezetett sz√©kely ember meg csak n√©z ki a fej√©b√Ķl √©rtetlen√ľl √©s csont n√©lk√ľl veszi be a mag√°t magyarnak mond√≥ zsid√≥k cumij√°t.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=mHF26nbaOkk

Neh√©z a nemzeti √©rzelmeket a logik√°val fel√ľl√≠rni, de h√°t ezt Izs√°k Bal√°zsnak, a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs vezet√Ķj√©nek is tudnia kellene. √ćgy k√©sz√≠tik el√Ķ a v√°rmegy√©ket, j√°r√°sokat √©s auton√≥mi√°nak, az ellens√©ges zsid√≥ fel√ľgyeleti rendszert. Dalolva √©s tapsolva fogadja mindezt a magyar √©s a sz√©kely is, mert azt hiszi, r√≥la van sz√≥, pedig nem. A cirkusz maga gy√Ľl√∂letes a sz√°momra √©s f√©lelmetes az a butas√°g, amely ezen a szit√°n √°tl√°tni nem k√©pes. A zsid√≥ alkotm√°nyt el√Ķk√©sz√≠t√Ķ semmiss√©gi t√∂rv√©nykez√©s most teremt precedenst ahhoz, hogy az orsz√°g nev√©nek √©s ezzel egy√ľtt √°llamform√°j√°nak v√°ltoztat√°sa √°ltal az elk√∂vetett b√Ľn√∂ket „bocs√°natosnak” t√ľntess√©k fel √©s a nagy k√∂z√∂s euf√≥ri√°ban H√ļsv√©ti Felt√°mad√°s szereterezg√Ķ √∂rj√∂ng√©sek√©ppen a zsid√≥ J√©zusra hivatkozva mondhassa, hogy a politikai b√Ľn√∂ket meg kell bocs√°tani √©s fel kell menteni az eddigi b√Ľn√∂s√∂ket √©s mostant√≥l „tabula raza” van. Ez a nagy j√°t√©k l√©nyege, hivatkozva a Szent Koron√°ra, de mind hontalan zsid√≥ gazemberk√©nt, mik√∂zben a j√°mbor magyar nem is tud ilyesmikr√Ķl.

„Itt V√°s√°rhely mellett is van egy laktanya CAHAL katon√°kkal, majd k√ľld√∂m a koordin√°t√°kat. Elk√©peszt√Ķ szeg√©nys√©g lett itt jan. √≥ta. Ilyen nyomor m√©g nem volt. Mindenhov√° bet√∂rnek, iskol√°kba √©s ker√≠t√©seket lopnak vas√©rt…” No sz√©kelyek, hov√° tett√©tek a h√≠res eszeteket? Nem akarj√°tok √©szrevenni, hogy a magyar parlament m√°r r√©gen zsid√≥ √©s a ti vezet√Ķitek is azok?

A nagy √°jtatoss√°g bennem visszatetsz√©st sz√ľl, mert iszonyatos tudatlans√°ggal p√°rosul. Most kapott √ľzenet szerint is oda kell figyelni a r√©szletekre!

„Beavat√°s!!! = 20 √©v biok√©miai teszt. √Člettani hat√°s max. Kiv√°l√≥! Tiszt√≠tott tengeri s√≥ olasz+g√∂r√∂g+ izraeli kiszerel√©s. Multikn√°l, nagyobb boltokban folyamatosan kaphat√≥ . Konyhas√≥ szak√©rt√Ķk, amat√Ķr√∂k k√≠m√©ljenek. Neve: Sale Marino-Fino (ez olasz)!
Valaha k√ľlf√∂ldr√Ķl behozott leveskock√°k + porok √°sz min√Ķs√©g√Ľek voltak. Vegyszeres tart√≥s√≠t√≥kkal + m√©rgekkel vannak tele /bizony√≠tott! K√ľl√∂n g√©psorok gy√°rtj√°k Magyarorsz√°gra! A vel√ľk k√©sz√ľlt √©telek 24 √≥r√°n bel√ľl megsavanyodnak.
Jelenleg egy tiszta term√©k van a piacon. Gy√°rt√≥: Hungaro Casing magyar c√©g. Ultraibolya steriliz√°ci√≥ + tart√≥s√≠t√≥szert nem tartalmaz! Term√©kcsal√°d 200 fajta + forgalmazva F√úSZERKE RT n√©ven. K√∂z√©p √©s fels√Ķ √°rkateg√≥ria – elt√©r√©s n√©h√°ny forint. Ez nem rekl√°m, hanem sajnos t√©ny! (k√©mikus √≠rta). A szarukat etess√©k meg a zsid√≥kkal!”

Figyeljetek oda, mert nagyon intenz√≠v szakasz k√∂vetkezik √©s aki nem tartja a korm√°nyrudat, az elv√©ti az ir√°ny, √Čszak helyett D√©l fel√© megy majd, mer k√∂veti a p√≥lusv√°lt√°st.
M√©g valamit √ľzenek az NBH-nak! Sokan jelezt√©k, hogy egyszer√Ľen ledob√°ltatja a szolg√°ltat√≥ √Ķket a Google-ra, mintha nem menne a honlap. Nos, el√©g alapos a gyan√ļm, hogy felt√©telezzem, az NBH-mossadnyikos kis herever√Ķk adt√°k ki napinarancsba , hogy terelj√©k el akit csak lehet innen. Eddig rendben is van, de ez√©rt nem lesznek megdics√©rve sem √Ķk, a sem a szolg√°ltat√≥k zsidajai sem. Figyeljetek kis makik, lehet sz√≥rakozni, de ha Balajti is v√©letlen√ľl a kedvenc lov√°nak a fej√©vel k√©l egyik reggel a baldahinosban, akkor r√°j√∂het, hogy a zsinag√≥ga nem a legbiztons√°gosabb hely a mag√°n√ľgyei int√©z√©s√©re. A koll√©g√°ja m√°r meg√©rtette, hogy eg√©szs√©gtelen dolog hepci√°skodni!

Link = http://hetivalasz.hu/vilag/elutasitom-a-hirszerzesi-jatekokat-36010

HozzŠszůlŠsok

# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 13 ¦ 17:24:05
Imre!
Ez itt a rekl√°m helye?

„Beavat√°s!!! = 20 √©v biok√©miai teszt. √Člettani hat√°s max. Kiv√°l√≥! Tiszt√≠tott tengeri s√≥ olasz+g√∂r√∂g+ izraeli kiszerel√©s. Multikn√°l, nagyobb boltokban folyamatosan kaphat√≥ . Konyhas√≥ szak√©rt√Ķk, amat√Ķr√∂k k√≠m√©ljenek. Neve: Sale Marino-Fino (ez olasz)!
Valaha k√ľlf√∂ldr√Ķl behozott leveskock√°k + porok √°sz min√Ķs√©g√Ľek voltak. Vegyszeres tart√≥s√≠t√≥kkal + m√©rgekkel vannak tele /bizony√≠tott! K√ľl√∂n g√©psorok gy√°rtj√°k Magyarorsz√°gra! A vel√ľk k√©sz√ľlt √©telek 24 √≥r√°n bel√ľl megsavanyodnak.
Jelenleg egy tiszta term√©k van a piacon. Gy√°rt√≥: Hungaro Casing magyar c√©g. Ultraibolya steriliz√°ci√≥ + tart√≥s√≠t√≥szert nem tartalmaz! Term√©kcsal√°d 200 fajta + forgalmazva F√úSZERKE RT n√©ven. K√∂z√©p √©s fels√Ķ √°rkateg√≥ria – elt√©r√©s n√©h√°ny forint. Ez nem rekl√°m, hanem sajnos t√©ny! (k√©mikus √≠rta). A szarukat etess√©k meg a zsid√≥kkal!”


Na itt azért vannak furcsaságok!
El√Ķsz√∂r is a F√õSZERKE RT! Ilyen c√©g nincs is ebben az orsz√°gban!
A Hungaro Casing Kft. val√≥ban √ļgy t√Ľnik, hogy magyar tulajdonban van!
A tulajdonos:
Kertész Csaba (an.: Hartmayer Zsuzsanna)
DE!
√Črdekess√©g, hogy a Tesco-ban √°rulj√°k a term√©keiket!
Ezen k√≠v√ľl pedig igen kiterjedt a c√©g tev√©kenys√©ge! K√∂nyebb lenne l√≠rni, hogy mi az amivel nem foglalkoznak!

902. A cég tevékenysége
9/81. H√ļsfeldolgoz√°s, -tart√≥s√≠t√°s
9/82. Baromfih√ļs feldolgoz√°sa, tart√≥s√≠t√°sa
9/83. H√ļs-, baromfih√ļs-k√©sz√≠tm√©ny gy√°rt√°sa
9/84. M√°shova nem sorolt nyom√°s
9/85. Kiseg√≠t√Ķ nyomdai tev√©kenys√©g
9/86. Textil, ruh√°zat, l√°bbeli, b√Ķr√°ru √ľgyn√∂ki nagykereskedelme
9/87. √Člelmiszer, ital, doh√°ny√°ru √ľgyn√∂ki nagykereskedelme
9/88. Egy√©b term√©k √ľgyn√∂ki nagykereskedelme
9/89. Vegyes term√©kk√∂r√Ľ √ľgyn√∂ki nagykereskedelem
9/90. Tejtermék, tojás, zsiradék nagykereskedelme
9/91. K√°v√©-, tea-, kaka√≥-, f√Ľszer-nagykereskedelem
9/92. Egyéb élelmiszer-nagykereskedelem
9/93. √Člelmiszer, ital, doh√°ny√°ru vegyes nagykereskedelme
9/94. Textil-nagykereskedelem
9/95. Ruh√°zat, l√°bbeli nagykereskedelme
9/96. Vegyesterm√©kk√∂r√Ľ nagykereskedelem
9/97. √Člelmiszer jelleg√Ľ bolti vegyes kiskereskedelem
9/98. H√ļs-, h√ļs√°ru kiskereskedelme
9/99. Egyéb élelmiszer kiskereskedelem
9/100. Textil-kiskereskedelem
9/101. Ruh√°zat kiskereskedelem
9/102. L√°bbeli-, b√Ķr√°ru-kiskereskedelem
9/103. Sportl√©tes√≠tm√©ny m√Ľk√∂dtet√©se
9/104. Egyéb sporttevékenység
9/105. K√∂z√ļti tehersz√°ll√≠t√°s
9/106. Sz√°razf√∂ldi sz√°ll√≠t√°st kieg√©sz√≠t√Ķ szolg√°ltat√°s
9/107. Szállítmányozás
9/108. Emel√Ķ-, anyagmozgat√≥ g√©p gy√°rt√°sa
9/109. G√©pj√°rm√Ľjav√≠t√°s
9/110. √Čp√ľletbont√°s, f√∂ldmunka
9/111. √Čp√ľlet, h√≠d, alag√ļt, k√∂zm√Ľ, vezet√©k √©p√≠t√©se
9/112. Tet√Ķszerkezet-√©p√≠t√©s, tet√Ķfed√©s, v√≠zszigetel√©s
9/113. Egyéb speciális szaképítés
9/114. Villanyszerelés
9/115. Egy√©b √©p√ľletg√©p√©szeti szerel√©s
9/116. V√≠z-, g√°z-, f√Ľt√©s-, l√©gkondicion√°l√≥-szerel√©s
9/117. Egy√©b √©p√ľletg√©p√©szeti szerel√©s
9/118. Vakol√°s
9/119. √Čp√ľletasztalos-szerkezet szerel√©se
9/120. Padló-, falburkolás
9/121. Fest√©s, √ľvegez√©s
9/122. Egy√©b befejez√Ķ √©p√≠t√©s
9/123. Mérnöki tevékenység, tanácsadás
9/124. Információ-technológiai szaktanácsadás
9/125. Adatfeldolgoz√°s
9/126. Adatbázis-tevékenység, on-line kiadás
9/127. Irodagép-, számítógép-javítás
9/128. Egyéb információ-technológiai szolgáltatás
9/129. Egyéb vendéglátás
9/130. Aut√≥p√°lya, √ļt, rep√ľl√Ķt√©r, sport j√°t√©kt√©r √©p√≠t√©se
9/131. Egyéb speciális szaképítés m.n.s.
9/132. Számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelme
9/133. Egy√©b irodag√©p, -b√ļtor nagykereskedelme
9/134. Szoftver-kiad√°s
9/135. Egyéb szoftver-szaktanácsadás, -ellátás
9/136. Saj√°t tulajdon√ļ, b√©relt ingatlan b√©rbead√°sa, √ľzemeltet√©se
9/137. H√ļs-, h√ļsk√©sz√≠tm√©ny nagykereskedelme
9/138. √Čttermi, mozg√≥ vend√©gl√°t√°s
9/139. Csomagol√°s
9/140. Kötéláru gyártása

Na ne m√°r!
Ez a rész pedig a legárulkodóbb:
"...Ez nem reklám, hanem sajnos tény! (kémikus írta)..."
Jaaaaaaaaa! Akkor gyorsan mindj√°rt el is fogom hinni!

Imre!
EZ CSAK EGY KIBASZOTT REKL√ĀM!
S√Ķt!
M√°r azt is l√°tom mire fel ez a rekl√°m!
A cég 2011. február 26.-tól végrehajtás alatt áll!
S√Ķt kor√°bban volt egy a l√©tes√≠t√Ķ okirat √©rv√©nytelens√©g√©nek meg√°llap√≠t√°sa ir√°nti per is enn√©l a c√©gn√©l!

Szerintem a TEMPO-sok r√°n√©zhetn√©nek erre a c√©gre mert itt valami qrv√°ra b√Ľzlik!

pompom
# | Geza Geza - 2011 03 13 ¦ 17:28:57
Tudna adni infót a levéríró a Sale Marino-ra vonatkozóan? Fontos lenne, anyum ehhez ragaszkodik:(
# | zafir zafir - 2011 03 13 ¦ 17:34:40
Akit még érdekel a só : http://www.hungar...eadmore=39
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 13 ¦ 17:55:10
Visszajöttél Robogow?
No mivan, szolgáltatót váltottál?
Pfft
# | magyar saman magyar saman - 2011 03 13 ¦ 17:56:28
A p√≥lusv√°lt√°shoz csak annyit, hogy ha bek√∂vetkezik, akkor az ir√°nyt√Ľ √©szak helyett d√©l fel√© fog mutatni. Ennek jelenleg semmi jele. Am√≠gy ez meg nem t√∂rt√©nik, addig pedig annyi f√≥rumon annyi ember √≠rhat r√≥la, amennyi csak akar. F√∂ldt√∂rt√©neti szempontb√≥l a mostani jelens√©gek nem k√ľl√∂n√∂sen jelent√Ķsek, van egy kis f√∂ld-mocorg√°s, er√Ķs√∂d√Ķ naptev√©kenys√©g, kis kl√≠mav√°ltoz√°s, de enn√©l sokkal nagyobbak is voltak m√°r a r√©gm√ļltban √©s a k√∂zelm√ļltban is.
# | √Ėsmagyar √Ėsmagyar - 2011 03 13 ¦ 18:11:02
Itt a vulkánkitörés Japánban:http://hirszerzo....vulkan#rss
# | livia livia - 2011 03 13 ¦ 19:42:51
No, most m√°r t√©nyleg adjatok tippet, hol vegyek s√≥t! Hol vannak ezek a k√≥ser boltok? No, bumm, be√∂lt√∂ztetem az √∂reget, vagy valakit elk√ľld√∂k, legfeljebb melegebb √©ghajlatra. M√©g egy kil√≥m van, ut√°na?
# | livia livia - 2011 03 13 ¦ 21:25:29
Ut√°lom a belv√°rost! √Čvek √≥ta nem j√°rtam ott, s nem is v√°gyom arra, ki r√°z a hideg t√Ķle. Val√≥sz√≠n√Ľleg kihagyom. T√Ķlem idegen, nem √©rzem magam j√≥l, ja egy a-pech ellen√Ķrz√©sen voltam legut√≥bb n√©gy √©ve, nem volt semmi baj, csak √°t kellett rajta esni, no meg kis√©rgetve voltunk, mint a b√Ľn√∂z√Ķk, a doh√°ny utca k√∂rny√©k√©n, k√©sz r√∂hej.
# | postaimre postaimre - 2011 03 13 ¦ 21:29:00
SZM, tudtam, hogy nem csal√≥dok a kutakod√≥ szellemedben. Tor√≥-Zazri lista is kellene m√°r ide rekl√°mnak, ha m√°r a bety√°roknak nem vil√°gos, mire megy ki a j√°tszadoz√°s vel√ľk.
Az elnevezés helyesen FÛSZERKERT.
# | taskeszi taskeszi - 2011 03 13 ¦ 22:29:19
Amit drazkohovich-nak nem siker√ľlt megl√©pni,megl√©pik most!Ami a t√©ny,hogy a nemzeti √©rzelm√Ľeket t√©nyleg neh√©z higgads√°gra inteni cig√°ny k√©rd√©sben,√©s h√°t ott k√©ne √©lni,hogy √©rezz√ľk a k√≠nt,de t√©nyleg √©szre kell venni,hogy egy olyan cs√ļnya j√°t√©kba viszik √Ķket,amire nincs jelenleg megold√°s!
A megold√°s az lenne,hogy holnap m√°r √©gjenek a zsinab√≥d√©k,l√≥gjanak a kett√Ķs,√©s nem kett√Ķs √°llampolg√°rok,√©s a milit√°ns oldal v√©gre dolgozzon egy√ľtt!
Mennyi esély van erre?

S√≥ k√©rd√©s:Ut√°na k√©ne n√©zni,mondjuk Sz-M-nak,lehet e s√≥t behozni Erd√©lyb√Ķl,k√∂zvetlen√ľl a b√°ny√°kb√≥l!Mosni kell,√©s lep√°rolni,√©s k√©sz a tiszta s√≥!
Mell√©khat√°sok,kezel√Ķorvosok,√©s gy√≥gyszer√©szek megk√©rdez√©se n√©lk√ľl!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.27 mŠsodperc
83,043,068 egyedi lŠtogatů