Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Last chance

Napl√≥Tetszik, nem tetszik, az van, hogy a Vil√°g √ļj form√°t √∂lt, ami a r√©gire kell hasonl√≠tson, de optim√°lis esetben annak korh√Ľ m√°sak√©nt, √∂r√∂k√∂se kell legyen. Igen, az √∂r√∂k√∂s√∂k visszat√©rnek. Kiss√© bonyolultabb a k√©rd√©s, att√≥l, hogy belem√©lyedjek ez√©rt csak megvillantani szeretn√©k p√°r monumentumot. Momentum please! Tegnap n√©h√°ny cikket ford√≠tottam angolb√≥l, √©s sokkal t√∂bbet olvasgattam oroszul, s vagy kett√Ķt n√©met√ľl is. El√©g j√≥l kezdik felfejteni Maya f√°tyl√°t √©s van itt m√°r puszt√≠t√≥ f√∂ldmozg√°s, cunami, a naprendszerbe bet√∂r√Ķ bolyg√≥k, kett√Ķs nap, √©s f√∂ld√∂n k√≠v√ľliek √©s UFO-k minden mennyis√©gben. No nem tiszt√°z√°sk√©ppen, de j√∂n a Marduk, illetve mi is megy√ľnk fel√©je. Ez van, ha k√©t csillagrendszer tal√°lkozik. Ebb√Ķl persze m√©g lehet 2012-is, meg anom√°li√°k meg l√°tom√°sok, rezg√©sszint-emelked√©s, f√∂ldreng√©sek, p√≥lusv√°lt√°s, s√Ķt m√©g a „Nibiru” is megjelenhet l√°t√≥t√°vols√°gban, b√°r mindegy hogyan nevezz√ľk. Bizony j√∂nnek a h√≠rek a Hold-r√≥l is sz√©pen √©s m√°r hivatalosan firtatj√°k a tud√≥s k√∂r√∂k, hogy az USA nem is volt ott,

Armstronggal √©s n√©lk√ľle sem, de h√°t ugye err√Ķl is √≠rtam m√°r eleget. Meg arr√≥l is, hogy nem vagyunk egyed√ľl √©s tev√©kenys√©g√ľnket megfigyelik, elemzik √©s ha kell, beavatkoznak er√Ķk, amikkel jobb lenne nem „balt l√©pni”, mert cs√ļnya v√©ge lesz. Minderre most a P√°pua is r√°tenyerelt egy laza k√©zmozdulattal √©s hamarosan t√°n azt is kijelenti, hogy az √ļn. kereszt√©ny vall√°s val√≥j√°ban zsid√≥ vallom√°s √©s judaizmus az eredetije. Most megjelent k√∂nyv√©t menedzselve m√©g j√∂hetnek a meglepet√©sek sorra, s kider√ľl hogy semmi nem az, aminek l√°ttatt√°k. √Āprilisra (H√ļsv√©tra), bizony az √ļj alkotm√°nynak nevezett zsid√≥ Talmud, amit a zsid√≥ parlament meg akar alkotm√°nyoz√≥ rabbin√°tus√°val „kereszteltetni” olyan sz√°nalmas pr√≥b√°lkoz√°sa ennek a hazug t√°rsas√°gnak, hogy m√°r √∂r√∂mmel l√°tom, hogy sokak tenyere nem remegne meg, ha a k√∂t√©l v√©g√©t √Ķk fogn√°k, melyen ezek mind –kiv√©tel n√©lk√ľl- r√°ngat√≥zn√°nak. Ennek az ideje j√∂n el, nagyj√°b√≥l √ļgy, ahogy mi ezt meg akarjuk √©lni. Ha figyelt√©tek, Magyarorsz√°gr√≥l h√≠rek szinte nuku, de az angol ifj√ļ hercegi p√°rt mutogatj√°k rendesen. √Āprilis v√©g√©re teszik a menyegz√Ķt Charles √©s Kate k√∂z√∂tt, s ha j√≥l sejtem, ekkor a kir√°lyn√Ķ le is mond a jav√°ra. Fiatal√≠t√°s j√∂n a teljes palett√°n a k√©kv√©r√Ľ rotschildi „dinaszti√°kban”. Ebbe a k√∂rbe kapcsolj√°k be Magyarorsz√°got is √©s hirtelen kital√°lnak egy √Ārp√°d-h√°zi rejtett D√°vid-h√°zi –szarh√°zi vonalat is √©s √∂sszekapcsolj√°k a pusztul√≥f√©lben l√©v√Ķ Izraelt √©s az EU –t is, mint r√©gi-√ļj kol√≥ni√°t. Megv√°ltozik az orsz√°g neve, √°llamform√°ja, s√Ķt lassan t√°n m√©giscsak el√Ķk√©sz√≠tik a p√©nznem-v√°lt√°st is? El√©g √∂sszetett l√©p√©ssorozat ez, √≠gy k√∂nny√Ľ elveszni a r√©szletekben, de k√∂nny√≠ts√ľnk rajta.

Tegnap arr√≥l olvastam, hogy 2012-ig 170 ezer!!! √Āllami alkalmazottat k√ľldenek el az oroszok √©s √©p√≠tik √°t a teljes k√∂zigazgat√°sukat. Nos, ezt nek√ľnk is meg kell tenni a teljes mostani t√°rsas√°got illet√Ķen, mert a zsid√≥kat, √ľgyn√∂k√∂ket, korrupt haza√°rul√≥kat valahogy ki kell emelni a rendszerb√Ķl. F√°jni fog. De nem jobban, mint az ezt megel√Ķz√Ķ katarzist, ami a jelenlegi parlament√°ris √°ldomr√°cia c√≠msz√≥ alatt a zsid√≥k porf√©szk√©v√© tette az Orsz√°g H√°z√°t. No azt meg ki kell f√ľst√∂lni, de nem t√∂mj√©nnel, hanem att√≥l kicsit az√©rt hat√©konyabb Ciklon B-vel. Ahogy Egyiptomban, √ļgy L√≠bi√°ban is elh√°r√≠tott√°k a „Nyugat” beavatkoz√°s√°nak direkt m√≥dj√°t √©s l√©nyeg√©ben √∂nmaguk kez√©ben van most √∂nmaguk sorsa, persze megt√°mogatva innen is √©s onnan is, nehogy elronts√°k a zsid√≥tlan√≠t√°st. Sokan nem akarj√°tok m√©g √©rteni a j√°t√©kot, amely √ļgy hangzik: „√úgyes vagy, de innen m√°r √°tveszem √©n!” Hogy ki kezdte, az sem mell√©kes, de l√©nyeges az, ki tudja √©s hogyan befejezni! Nos, a tegnapi egyik cikk az Elef√°ntcsont-parton t√∂rt√©n√Ķ eln√∂ki visz√°ly, √∂ld√∂kl√©st √©s Obama rosszall√°s√°t taglalta. Verg√Ķdnek ott is, mint L√≠bi√°ban √©s beavatkozni nem avatkozhatnak be m√©gsem. A Nig√©riai helyzet csak most alakul m√©g, de ehhez kell az el√Ķ√©tel a t√©rs√©gben, hogy meglegyen a hivatkoz√°si alap.
Zimbabwe csak most gy√ļr r√° a polg√°rh√°bor√ļra, de j√∂nnek sz√©pen sorban, ahogy el√Ķ van √≠rva a recipe. A m√°sik cikk az arany-ez√ľst √°rkalkul√°ci√≥r√≥l sz√≥lt √©s azt firtatta, hogy az ez√ľst ar√°nyaiban jobban dr√°gult, mint az arany √©s tal√°n nem is az arany, ami ar√°ny lesz, hanem a Silver. Arany a Nap, ez√ľst a Hold.

A harmadik az USA g√©pipari exportj√°nak bev√©teleit illusztr√°lta a m√ļlt √©vre vet√≠tve. √ďri√°sit „kasz√°ltak”, de csak kuncogtam magamban, mert ma m√°r tudjuk, hogy sok √©rintett orsz√°g, aki vett t√Ķl√ľk valamit (Moszkva 60%-al emelte a kor√°bbi v√©telt) „√©rt√©ktelen” doll√°rral fizette ki √Ķket, vagy √©rt√©ktelen √©rt√©kpap√≠rokkal…, na de ez sem l√©nyeges. Lassan, de biztosan be√©rik az id√Ķ az intervenci√≥ra, de Olsteinn√©k verj√©k csak m√©g magukat √©s csin√°lj√°k meg a k√ļri√°kat, v√°rmegy√©ket √©s √∂sszpontos√≠ts√°k ide a cig√°nyokat minden ir√°nyb√≥l. Olaszban 15 ezer Eur√≥t kapnak, ha elk√∂lt√∂znek Rom√°ni√°ba. Nem √Ķk, hanem a vajda, de mivel a cig√°ny√°llamot l√©tre kell hozni ez√©rt a t√∂bbi √°llam is hozz√°j√°rul ehhez b√Ķven a p√©nz√ľnkb√Ķl. Futja r√°, nem? Az alkotm√°nynak nevezett k√∂zr√∂hej talmudi irom√°ny √©s az azt k√∂vet√Ķ √°llamforma v√°rmegy√©s√≠t√©se √©rtelmet ad Torockai-T√≥th –Tutsek v√°rmegy√©s √ľgyk√∂d√©s√©nek is. Ez volt a dolga, no meg egy kis balh√© kever√©se ott, ahol kell. No majd csak kik√∂h√∂gi a kisfi√ļ, ha a saj√°t bety√°rjai √©rtelmesebb r√©sze – rem√©lem ilyen is van, de ha nincs, mert nem futja, akkor van jelentkez√Ķ r√°- kik√∂h√∂gtesse bel√Ķle a kott√°t.

Nekem sem Zazri-Vona, sem √Ķ nem k√©rd√©s, ahogy Morvai, Dr√°bik, T√Ķke √©s a t√∂bbiek, akiket itt m√°r kicsontoztunk. Sz√≥val, a cig√°nyoknak is jut auton√≥m v√°rmegye, m√©g orsz√°gnak sem kell h√≠vni egyel√Ķre, hisz saj√°t k√ļrj√°ja van, saj√°t b√≠r√≥kkal k√ļrj√°k meg √©s √°t azt akit akarhatnak. Tudom, hogy neh√©z meg√©rteni, de jobb az, ha hagyj√°k Soros√©knak megcsin√°lni a zsid√≥ √©s cig√°ny √∂sszevon√°st, mert egyszer√Ľbb az √∂sszegy√Ľjt√∂tt szemetet is bezs√°kolni. Ezt el kell tudjuk addig is viselni, s √©n meg m√©g azt sem b√°nom, hogy k√∂zben gyakorlatilag el√Ķk√©sz√≠tik a terepet annak a rendnek, amely m√°r vel√ľk nem sz√°mol. Sok apr√≥ r√©szlet ker√ľl √©ppen most a hely√©re a J√≥bbik vonatkoz√°s√°ban, de most l√°tszik hogy a b√≠r√≥i √©s √ľgy√©szi gyakorlatot, rend√Ķrs√©get ostoroz√≥, annak hib√°it felt√°r√≥, az igazs√°gtalans√°gokat de jure a v√©gpontig viv√Ķ szem√©lyeknek is megvolt a maguk szerepe abban, hogy ez a v√°ltoz√°s egy kv√°zi-k√∂zakaratot k√©pezzen le. Igen, akarjuk, hogy a rend√Ķrs√©g, az √ľgy√©szs√©g, a b√≠r√≥s√°g √©s a k√∂zhivatalok v√°ltozzanak, s ezt mi akarjuk, s √Ķk, csak eleget tegyenek ennek, de k√∂zben teljesen elzsid√≥s√≠tott egys√©gek √ľlhessenek a m√©g szarv√°nyosan magyarok √°ltal betelep√≠tett sz√©kekbe is. Alap k√©rd√©s teh√°t az, hogy a gond a hivatalokkal, vagy azok eddigi szerep√©vel a zsid√≥k √°ltal ide navig√°lt helyzet√©vel van-e. Igen. Keresd a zsid√≥t teh√°t b√°rhol is van √©s cs√≠pd nyakon s el ne engedd, am√≠g szusz van benne! A nemzeti egys√©g-keres√©s is ugyanitt tart. Am√≠g szabadk√Ķm√Ľves√©sek, zsid√≥k √©s bizonytalan forr√°sb√≥l √©l√Ķ t√∂rtet√Ķk telep√ľlnek r√° minden kezdem√©nyez√©sre, ami j√≥ ir√°nyt, j√≥ sz√°nd√©kot k√©pvisel –√©s ezt a szervez√Ķk hagyj√°k – addig k√°r vacakolni vel√ľk. Akik m√°r k√©szen √°llnak, azok hallgatnak, illetve csendesen besz√©lnek, mert sejtik, hogy a k√∂zelj√∂v√Ķben a szerep a fegyverek√© lesz itt is.

Hogy mennyit kell vel√ľk majd l√Ķni, az k√©rd√©ses, de a milit√°ns megk√∂zel√≠t√©s ma m√°r nem ut√≥ – hanem el√Ķpia, mondhatn√°m: wellcome drink! A Fel√°ldozhat√≥k c√≠m√Ľ akci√≥filmben Stalone az els√Ķ p√°r percben mondja el, hogy „last chance”. Ez az a film, amiben Swarzi-r√≥l elhangzik, hogy eln√∂k akar lenni √©s Buda √©s Pest-k√©nt mutatkozik be Stalone √©s Statham az egyik jelenet√©ben. Igen, ez az utols√≥ sansz √©s nincs t√∂bb. Addig is permetezik az eget kitart√≥an √©s j√∂n az es√Ķ, de v√°rhat√≥an m√©g havzik is majd, hogy az √°s√≥ helyett m√©g legyen mit lap√°tolni. No, miut√°n Jap√°nban cumami volt, azt is tudni lehet, hogy ezt mindig cupapi fogja k√∂vetni, s Okinaw√°n is a b√°zist der√©kba t√∂rik, mint a ropit m√©g egy ilyen tengerrenget√©ssel, de tudom, hogy addig is sajnos a lak√≥k lakolnak a lak√°jok helyett. Ez van, ezt nem kell szeretni, de att√≥l m√©g nincs jobb!

HozzŠszůlŠsok

# | balu998 balu998 - 2011 03 13 ¦ 03:26:41
Cezarfi,
Hamid Karzainak tegnapel√Ķtt √∂lt√©k meg a jenkik az unoka√∂ccs√©t... lehet, hogy ennek is van n√©mi szerepe. Mostant√≥l, am√≠g Karzai hatalmon van, nem igazi USA sz√∂vets√©ges - ha nem figyel oda, 2 h√≥napon bel√ľl el√ľti egy aut√≥... Ha meg odafigyel, akkor az amcsik nagyon, de nagyon elk√ļrtak megint valamit.
# | honvedesku honvedesku - 2011 03 13 ¦ 05:05:32
Posta Imrének!Imre a postaládádra nem lehet
priv√°tot k√ľldeni mert"megtelt".Ugytudom limit
n√©lk√ľli!El√∂z√∂ p.√ľ szint√©n "elt√ľnt".Minden OK?
# | honvedesku honvedesku - 2011 03 13 ¦ 05:15:39
Imrének angolul, az angolul nemértöknek Vétom leforditja.


March Mega Quake Warning Issued For United States

Posted by EU Times on Mar 10th, 2011 // 7 Comments
Listen to this article. Powered by Odiogo.com

Brisbane Mom Makes $7295/mo at HomeMom Makes $7295/mo at HomeWe Investigate the Story of a Brisbane Mother and How This Opportunity Changed Her Life

A new report released today in the Kremlin prepared for Prime Minister Putin by the Institute of Physics of the Earth, in Moscow, is warning that the America’s are in danger of suffering a mega-quake of catastrophic proportions during the next fortnight (14 days) with a specific emphasis being placed on the United States, Mexico, Central America and South American west coast regions along with the New Madrid Fault Zone region.

This report further warns that catastrophic earthquakes in Asia and the sub-continent are, also, “more than likely to occur” with the 7.3 magnitude quake in Japan today being “one of at least 4 of this intensity” to occur during this same time period.

Raising the concerns of a mega-quake occurring, this report says, are the increasing subtle electromagnetic signals that are being detected in the Earth’s upper atmosphere over many regions of the World, with the most intense being over the US Western coastal and Midwest regions.

Important to note are that Russian and British scientists are at the forefront of predicting earthquakes based on these subtle electromagnetic signals and have joined in an effort to put satellites in space to detect more of them.

Can You Type? Make $437/Day Or More From Home!

More ominously in this report are Russian scientists confirming the independent analysis of New Zealand mathematician and long-range weather forecaster, Ken Ring [photo], who predicted the deadly Christchurch quake and this week issued another warning of a quake to hit on or about March 20th.

Ring explains his methodology for predicting earthquakes as follows:

“The planets very much affect the earth, indirectly, by having an effect on the Sun. Some planets are very large. If the Sun was a basketball the gas giants Jupiter and Saturn would be the size of grapefruits, and the Earth would be, on that scale, the size of a peppercorn.

Jupiter and Saturn cause extra tides on the Sun when they get on either side of the Sun (as with Moon – Earth-Sun when the moon is full) and when these gas giants get on the same side as the Sun, (as with Earth -Moon – Sun when the moon is new). These greater solar tides become sunspot activity and solar flares and can be understood as akin to the increase in tides caused by the Moon when it too gets alongside Earth or opposite Earth.

At the moment we have Jupiter and Saturn on either side of the Sun and creating a tug of war with Earth in the middle. That started last September and will continue until about May. In September the Earth was right in line with Jupiter, Saturn and the Sun too.

That’s why there were several 7+ earthquakes around, it wasn’t just us. For instance there was one in Pakistan on the same day as Christchurch. This Jupiter/Saturn alignment continues until about May, and the Earth comes back into line as well in March. It is why there may be an extreme event, perhaps a large earthquake, around 20 March, which is when the Moon may be again in a trigger position.”

According to this report, however, where Ring is correct in assessing blame for our Earth’s earthquakes on the Sun and Planets, his substituting of Perigean Spring Tides (also known as King Tides) for the low pressure systems associated with them may be incorrect.

The mention in this report of massive low pressure systems being associated with catastrophic earthquakes is especially dire to the United States Midwestern region, which even today is continuing to be pounded by horrific rainfall amounts, and most especially impacting the New Madrid Fault Zone State of Arkansas which has suffered over 800 earthquakes in the past 6 months alone.

Equally in danger, this report continues, is the South American Nation of Bolivia which has, likewise, suffered catastrophic low pressure system storms that in the past week have killed over 52 people.

Can you Type? Earn $387/Day Working From Home

Most ominous in this report, though, is its warning that the fault-riddled State of California may be about to suffer its most catastrophic earthquake in decades as new reports for this region show the mass death of millions of fish [photo] is now occurring, and just like the mass stranding of whales on New Zealand beaches days prior to the February 22nd destruction of Christchurch.

Making the situation for our Planet even grimmer are the reports that our Sun is continuing to spew forth massive solar flares, the latest warned to hit our Earth today or tomorrow thus prompting the Hermanus Space Weather Warning Centre (SWWC) to issue a Solar Flare warning for the Southern Hemisphere.

Interesting to note in all of these events is the United States Army announcing this week that it is holding a rare training event involving the US Military, the CIA, Canadian officers, US Treasury and State departments, the US Agency for International Development, the Defense Threat Readiness Agency and the International Red Cross between March 21-25 at Fort Leavenworth, Kansas, and which should the worst happen they will certainly be prepared for it.

As this report concludes, that as of yet, “no firmly reliable” method for predicting earthquakes has been scientifically recognized, it is well worth noting the too many to be ignored anomalous coincidences leading up to catastrophic mega-quakes are breaking out all over the World and should only be ignored at ones peril.

In other words, it is always best to be prepared should disaster strike, wherever the warning comes from
# | Roberto974hun Roberto974hun - 2011 03 13 ¦ 09:15:27
érdekes "véletlen"? 2011.03.11.
# | spartakusz spartakusz - 2011 03 13 ¦ 09:20:53
http://www.szepi....v_140.html

Irodalom › Vers ›
Batta György:
Egy mondat a szeretetr√Ķl

Hol szeretet van,
Ott szeretet van
Nemcsak a Bibli√°ban r√∂gz√ľlt Isten szav√°ban,
Nemcsak jó anyák mosolyában
Megannyi mozdulat√°ban,
Lelk√ľk minden zug√°ban
# | Hegel Hegel - 2011 03 13 ¦ 10:30:51
Kerecsen attól van sok sárga csek mert:
1, ellenörizni kell a csekket kibocsájtót mert csalnak lépten nyomon!
2,az emberek ott tartanak hogy szortiroznak!
Ugyanis a GAS.hu is megboritotta rendesen a m√©g l√°bon √°ll√≥ h√°ztart√°sokat a Tig√°zzal vagy F√Ķg√°zzal egyszerre kiadott 3-3 csekkj√©vel amit a felf√ľgeszt√©s ellen√©re m√©g decemberben √©s janu√°r 12 ig nyugodtan kik√ľldhetett volna! DE nem tette d√∂g vagyok sz√°nd√©koss√°got l√°tok ebben!
3, a postai sor√°ll√°s senkinek sem sz√≥rakoz√°s de a foly√≥sz√°ml√°kr√≥l leemelt √∂sszegek ut√°n k√ľldik √©s nem lehet ellen√∂rizni csak ut√≥lag, viszont visszafizet√©s nincs azt mondj√°k mejd lefogyasztod..√©s addig mit eszik a gyerek vagy ???b√°rki?

Tettvek és kész.

Lassan egy p√°r cip√∂ √°ra is igy lesz felsorolva: cip√∂ 3000ft likak a f√ľz√Ķnek 2000ft cip√Ķf√ľz√Ķ3000ft utcakoptat√°s 6000ft...oszt vagy megveszed vagy mezitl√°b j√°rsz. [khmm]√°k meg merthogy a k√∂zm√ľveket amit eladtak ugyan kinek a munk√°ja eredm√©ny√©b√Ķl l√©tesitett√©k nem besz√©lve a beruh√°z√°sok idej√©n egy√©ni befizet√©seket a k√∂zter√ľleti ki√©pit√©sekhez!
Jelen pillanatban is fizetem a lányom csatornabevezetési részleteit.....aztán valaki majd eladja tokkal vonóval.
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 03 13 ¦ 11:07:22
Az Anonymous nevu hacker csoport nyilatkozatot tett közzé:
Mi, egy nem központilag irányított, eröszakot nem használó mozgalom, megpróbáljuk helyreállítani a törvények tiszteletét és kuzdeni a szervezett, kriminális elít ellen.
A F√∂ld lak√≥ssainak egy tized sz√°zal√©ka eddig m√©g soha nem l√°tott nagys√°grendu vagyont kaparintott meg √©s minden t√©rre kiterjed√∂ gazdas√°gi h√°bor√ļt ind√≠tott a F√∂ld lak√≥ssainak 99,9% ellen.
http://tinyurl.co...

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 2.30 mŠsodperc
86,269,806 egyedi lŠtogatů