Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Last chance

NaplóTetszik, nem tetszik, az van, hogy a Világ új formát ölt, ami a régire kell hasonlítson, de optimális esetben annak korhû másaként, örököse kell legyen. Igen, az örökösök visszatérnek. Kissé bonyolultabb a kérdés, attól, hogy belemélyedjek ezért csak megvillantani szeretnék pár monumentumot. Momentum please! Tegnap néhány cikket fordítottam angolból, és sokkal többet olvasgattam oroszul, s vagy kettõt németül is. Elég jól kezdik felfejteni Maya fátylát és van itt már pusztító földmozgás, cunami, a naprendszerbe betörõ bolygók, kettõs nap, és földön kívüliek és UFO-k minden mennyiségben. No nem tisztázásképpen, de jön a Marduk, illetve mi is megyünk feléje. Ez van, ha két csillagrendszer találkozik. Ebbõl persze még lehet 2012-is, meg anomáliák meg látomások, rezgésszint-emelkedés, földrengések, pólusváltás, sõt még a „Nibiru” is megjelenhet látótávolságban, bár mindegy hogyan nevezzük. Bizony jönnek a hírek a Hold-ról is szépen és már hivatalosan firtatják a tudós körök, hogy az USA nem is volt ott,

Armstronggal és nélküle sem, de hát ugye errõl is írtam már eleget. Meg arról is, hogy nem vagyunk egyedül és tevékenységünket megfigyelik, elemzik és ha kell, beavatkoznak erõk, amikkel jobb lenne nem „balt lépni”, mert csúnya vége lesz. Minderre most a Pápua is rátenyerelt egy laza kézmozdulattal és hamarosan tán azt is kijelenti, hogy az ún. keresztény vallás valójában zsidó vallomás és judaizmus az eredetije. Most megjelent könyvét menedzselve még jöhetnek a meglepetések sorra, s kiderül hogy semmi nem az, aminek láttatták. Áprilisra (Húsvétra), bizony az új alkotmánynak nevezett zsidó Talmud, amit a zsidó parlament meg akar alkotmányozó rabbinátusával „kereszteltetni” olyan szánalmas próbálkozása ennek a hazug társaságnak, hogy már örömmel látom, hogy sokak tenyere nem remegne meg, ha a kötél végét õk fognák, melyen ezek mind –kivétel nélkül- rángatóznának. Ennek az ideje jön el, nagyjából úgy, ahogy mi ezt meg akarjuk élni. Ha figyeltétek, Magyarországról hírek szinte nuku, de az angol ifjú hercegi párt mutogatják rendesen. Április végére teszik a menyegzõt Charles és Kate között, s ha jól sejtem, ekkor a királynõ le is mond a javára. Fiatalítás jön a teljes palettán a kékvérû rotschildi „dinasztiákban”. Ebbe a körbe kapcsolják be Magyarországot is és hirtelen kitalálnak egy Árpád-házi rejtett Dávid-házi –szarházi vonalat is és összekapcsolják a pusztulófélben lévõ Izraelt és az EU –t is, mint régi-új kolóniát. Megváltozik az ország neve, államformája, sõt lassan tán mégiscsak elõkészítik a pénznem-váltást is? Elég összetett lépéssorozat ez, így könnyû elveszni a részletekben, de könnyítsünk rajta.

Tegnap arról olvastam, hogy 2012-ig 170 ezer!!! Állami alkalmazottat küldenek el az oroszok és építik át a teljes közigazgatásukat. Nos, ezt nekünk is meg kell tenni a teljes mostani társaságot illetõen, mert a zsidókat, ügynököket, korrupt hazaárulókat valahogy ki kell emelni a rendszerbõl. Fájni fog. De nem jobban, mint az ezt megelõzõ katarzist, ami a jelenlegi parlamentáris áldomrácia címszó alatt a zsidók porfészkévé tette az Ország Házát. No azt meg ki kell füstölni, de nem tömjénnel, hanem attól kicsit azért hatékonyabb Ciklon B-vel. Ahogy Egyiptomban, úgy Líbiában is elhárították a „Nyugat” beavatkozásának direkt módját és lényegében önmaguk kezében van most önmaguk sorsa, persze megtámogatva innen is és onnan is, nehogy elrontsák a zsidótlanítást. Sokan nem akarjátok még érteni a játékot, amely úgy hangzik: „Ügyes vagy, de innen már átveszem én!” Hogy ki kezdte, az sem mellékes, de lényeges az, ki tudja és hogyan befejezni! Nos, a tegnapi egyik cikk az Elefántcsont-parton történõ elnöki viszály, öldöklést és Obama rosszallását taglalta. Vergõdnek ott is, mint Líbiában és beavatkozni nem avatkozhatnak be mégsem. A Nigériai helyzet csak most alakul még, de ehhez kell az elõétel a térségben, hogy meglegyen a hivatkozási alap.
Zimbabwe csak most gyúr rá a polgárháborúra, de jönnek szépen sorban, ahogy elõ van írva a recipe. A másik cikk az arany-ezüst árkalkulációról szólt és azt firtatta, hogy az ezüst arányaiban jobban drágult, mint az arany és talán nem is az arany, ami arány lesz, hanem a Silver. Arany a Nap, ezüst a Hold.

A harmadik az USA gépipari exportjának bevételeit illusztrálta a múlt évre vetítve. Óriásit „kaszáltak”, de csak kuncogtam magamban, mert ma már tudjuk, hogy sok érintett ország, aki vett tõlük valamit (Moszkva 60%-al emelte a korábbi vételt) „értéktelen” dollárral fizette ki õket, vagy értéktelen értékpapírokkal…, na de ez sem lényeges. Lassan, de biztosan beérik az idõ az intervencióra, de Olsteinnék verjék csak még magukat és csinálják meg a kúriákat, vármegyéket és összpontosítsák ide a cigányokat minden irányból. Olaszban 15 ezer Eurót kapnak, ha elköltöznek Romániába. Nem õk, hanem a vajda, de mivel a cigányállamot létre kell hozni ezért a többi állam is hozzájárul ehhez bõven a pénzünkbõl. Futja rá, nem? Az alkotmánynak nevezett közröhej talmudi iromány és az azt követõ államforma vármegyésítése értelmet ad Torockai-Tóth –Tutsek vármegyés ügyködésének is. Ez volt a dolga, no meg egy kis balhé keverése ott, ahol kell. No majd csak kiköhögi a kisfiú, ha a saját betyárjai értelmesebb része – remélem ilyen is van, de ha nincs, mert nem futja, akkor van jelentkezõ rá- kiköhögtesse belõle a kottát.

Nekem sem Zazri-Vona, sem õ nem kérdés, ahogy Morvai, Drábik, Tõke és a többiek, akiket itt már kicsontoztunk. Szóval, a cigányoknak is jut autonóm vármegye, még országnak sem kell hívni egyelõre, hisz saját kúrjája van, saját bírókkal kúrják meg és át azt akit akarhatnak. Tudom, hogy nehéz megérteni, de jobb az, ha hagyják Soroséknak megcsinálni a zsidó és cigány összevonást, mert egyszerûbb az összegyûjtött szemetet is bezsákolni. Ezt el kell tudjuk addig is viselni, s én meg még azt sem bánom, hogy közben gyakorlatilag elõkészítik a terepet annak a rendnek, amely már velük nem számol. Sok apró részlet kerül éppen most a helyére a Jóbbik vonatkozásában, de most látszik hogy a bírói és ügyészi gyakorlatot, rendõrséget ostorozó, annak hibáit feltáró, az igazságtalanságokat de jure a végpontig vivõ személyeknek is megvolt a maguk szerepe abban, hogy ez a változás egy kvázi-közakaratot képezzen le. Igen, akarjuk, hogy a rendõrség, az ügyészség, a bíróság és a közhivatalok változzanak, s ezt mi akarjuk, s õk, csak eleget tegyenek ennek, de közben teljesen elzsidósított egységek ülhessenek a még szarványosan magyarok által betelepített székekbe is. Alap kérdés tehát az, hogy a gond a hivatalokkal, vagy azok eddigi szerepével a zsidók által ide navigált helyzetével van-e. Igen. Keresd a zsidót tehát bárhol is van és csípd nyakon s el ne engedd, amíg szusz van benne! A nemzeti egység-keresés is ugyanitt tart. Amíg szabadkõmûvesések, zsidók és bizonytalan forrásból élõ törtetõk települnek rá minden kezdeményezésre, ami jó irányt, jó szándékot képvisel –és ezt a szervezõk hagyják – addig kár vacakolni velük. Akik már készen állnak, azok hallgatnak, illetve csendesen beszélnek, mert sejtik, hogy a közeljövõben a szerep a fegyvereké lesz itt is.

Hogy mennyit kell velük majd lõni, az kérdéses, de a militáns megközelítés ma már nem utó – hanem elõpia, mondhatnám: wellcome drink! A Feláldozhatók címû akciófilmben Stalone az elsõ pár percben mondja el, hogy „last chance”. Ez az a film, amiben Swarzi-ról elhangzik, hogy elnök akar lenni és Buda és Pest-ként mutatkozik be Stalone és Statham az egyik jelenetében. Igen, ez az utolsó sansz és nincs több. Addig is permetezik az eget kitartóan és jön az esõ, de várhatóan még havzik is majd, hogy az ásó helyett még legyen mit lapátolni. No, miután Japánban cumami volt, azt is tudni lehet, hogy ezt mindig cupapi fogja követni, s Okinawán is a bázist derékba törik, mint a ropit még egy ilyen tengerrengetéssel, de tudom, hogy addig is sajnos a lakók lakolnak a lakájok helyett. Ez van, ezt nem kell szeretni, de attól még nincs jobb!

Hozzszlsok

# | postaimre postaimre - 2011 03 12 ¦ 15:48:30
tlpr, csak egy nyelv van, és az magyar, illetve annak õseredetije, amely õsgyököket legjobban a ma magyarnak ismert nyelv õriz. Ez a lokika nyelve, a természet nyelve a matematika és a csillagászat nyelve, ergo a NYELV! Oroszul "kénytelen voltam" megtanulni, ha már kinn oktattak két évet a rendszernemváltásig a fõsulin, de NDK-s volt a szobatársam és bosszantott a "karatyolásuk", így elkezdtem autodidakikusan azt is, majd ráadásnak az angolt. Igaz, ez a leginkább elrontott magyar, a germán kevésbé, az orosz meg egy kanyarral, de momentán nem is azért tanulom õket, mert sokat szeretnék beszélni rajtuk, hanem, hogy információhoz jussak ezáltal. Késõbb pedig jól jöhet, mert magyarul gondolkodom, s ezt áttehetem bármely más szövegkörnyezetbe is, s talán nem haszontalan közvetítést lehet ezáltal eszközölni. Egyébként minden nyelven lehet "szépen" beszélni, élvezettel, de leginkább mégicsak magyarul.
Az ukrán algóré Izraelben? Az nem jó jel a zsidajnak. De most egyezkednek Moszkvában is az USA vízummentességrõl, ha jól vettem ki a TASZ jelentésbõl. Persze nem arról van szó, de ezt meg én gondolom hozzá. Értsétek úgy, hogy kiskapukat kell csinálni a menekülõ zsidajok számára, s ehhez kell diplomáciai feltételeket teremteni. Nem lehet mindenki a helyszínen azonnal agyonlõni, csak azért, mert talmudista-cionkõmûves zsidaj. Majd késõbb, máshol, az már nem olyan feltûnõ.
# | pyro master pyro master - 2011 03 12 ¦ 15:49:49
Némely elméletek szerint Nibiru=Marduk. Ezt csak mint érdekességet mondom :)
# | szucskoppany szucskoppany - 2011 03 12 ¦ 17:51:14
Valahogy nem stimmel ez a Japán helyzet, meg a HAARAPÁS. Kell lennie a dologban plussz egy csavarnak. Túl egyértelmû volna, túl látványosan leplezi le mindenki, és túl hülyének nézzük azokat akik birtokolják ezt a rendszert. Õk is minden bizonnyal tisztában vannak vele hogy mennyire elterjedt a HAARP híre. Szándékos csavarást érzek a dologban, úgy ahogyan a lobbik, vagy a zeitgesit esetében is láthatjuk. csak még nem látok rá a mögöttes szándékra.
# | postaimre postaimre - 2011 03 12 ¦ 18:14:01
alap, kalap!
Koppány, felpakoltam ma a híreket, de tegnap a hsz-ek közé a tõzsdei mozgást. É-Korea+ Mianmar..., Maci meg a Kurillákon...a többit meg figyeljük, hisz az atomerõmû nem játék, oda majd orosz elhárító szakemberek kellenek és az eddig stabil yen és a dollár kurzus is lekövethetõ. Minden jó valamire, így a "baleset" is, még ha sokan bele is halnak.
# | szucskoppany szucskoppany - 2011 03 12 ¦ 19:50:30
Alap hogy a levesbe kõ megy, meg aztán kell még hozzá egy-két paraszt, meg a munkájuk, hisz itt a tavasz, sürögnek forognak a kezek, nincs idejük órákat eltölteni az olvasgatással, mert amikor majd nem lesz mibû Pöstre fuvarozni az élelmet akkor majd veres lesz a rúzsos csókoktól a gumicsizma. Ígyhát elnézést a pillanatnyi tájékozatlanságomért, hisz csak arra voltam kiváncsi, érdemes e ezért beáldozni azt a harpot.
# | Lastrebel Lastrebel - 2011 03 12 ¦ 21:44:29
Azért a japánoknak csak lesz egy két keresetlen szavuk az egészhez, ha ezt a kis "rengést" nem a természet intézte, nem...?
# | Lastrebel Lastrebel - 2011 03 12 ¦ 22:23:58
Elv-hü, én arra gondoltam, hogy onnan talán könnyebben kiszivárog az igazság a világ felé, mint egy zsidóuralom alatt álló részrõl. Persze lehet, hogy tévedek.
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 03 12 ¦ 23:29:48
Az afgán elnök, Hamid Karzai szeretné, hogy a NATO fejezze be a békefentartó tevékenységét Afganisztánban. http://tinyurl.co...
Csak nem elégelték meg a barátkozást?
# | Cezarfi Cezarfi - 2011 03 12 ¦ 23:38:25
Japán megkérte Oroszországot, hogy növeljék a Japánba irányuló energia szolgáltatást.
http://tinyurl.co...
Nocsak, a (mesterségesen szított?) Kuril Szigetek probléma el van felejtve. Isten hozza a macit.
# | balu998 balu998 - 2011 03 13 ¦ 03:23:43
Eév-hû,

"szerinted mennyi idõ innét talpra állni úgy, hogy kérdéseket tehessenek fel??"

1) közel sincsenek a padlón
2) a japánok minimális erõfeszítéssel is iszonyatos károkat tudnak okozni a jenkiknek (pl. szétkúrják az okinawai bázist mintegy polgári elégedetlenség mián - akár még 'pro forma' a rendõröket is a demonstrálókra küldik a kamerák kedvéért, szerzõdnek Kínával és leszállítanak nekik egy hónap alatt ötven mûholdat, vagy még egyszerûbbet mondok: telekürtölik a sajtót azzal, hogy a jenkiken szárad a dolog - ne félj, ezer és egy hírügynökség örömmel leközli, oszt onnatól lehet ENSZ-ezni meg akármit)
3) meggyõzõdésem, hogy a japánok ebbõl is rekordidõ alatt feltápászkodnak.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.99 msodperc
86,262,441 egyedi ltogat